Stilt

Monday, 20 September, 02:08

Nyheter om Stilt

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 15 sep 21 kl. 09:00

Frode Thuen svarer: Jeg tror det kan være mye å vinne på å tilgi de vennene som ikke har Stilt opp for deg.

Frode Thuen: Tror det kan være mye å vinne på å tilgi de vennene som ikke har Stilt opp for deg..

NRK - Igår: 20:31

Få Trump-tilhengere møtte opp

Noen få hundre Trump-støttespillere hadde lørdag ettermiddag møtt opp for å demonstrere ved Kongressen. Det var flere politi- og pressefolk til stede enn demonstranter, melder nyhetsbyrået AP. Trump-supporterne hadde varslet at de ville vise sin støtte til dem som er fengslet og Stilt for retten etter kongresstormingen 6.

NRK - Igår: 02:43

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og Stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 16 sep 21 kl. 14:53

Taliban-minister ikke død

Talibans visestatsminister har Stilt opp på TV i Kabul for å avvise spekulasjoner om at han var såret eller drept i intern krangling. I et kort TV-intervju sier mulla Abdul Ghani Baradar at han har vært på en kort reise utenfor Kabul og ikke hadde kommunikasjonsmuligheter så han kunne forsikre folket om at det sto bra til med ham. Han sier det ikke er noen indre kamp i Taliban om makt og posisjoner, men at gruppen kun kjemper for å få slutt på okkupasjonen av Afghanistan.

VG - 16 sep 21 kl. 10:14

Disse skal granske politiets bånd til Norsk Narkotikapolitiforening

Det er fra flere hold blitt Stilt spørsmål ved Norsk narkotikapolitiforenings (NNPF) bånd til politiet. Slik skal foreningen og politiets påståtte samrøre granskes..

VG - 04 aug 21 kl. 04:37

Cuomo kan bli Stilt for riksrett – nekter å gå av

NEW YORK (VG) Ifølge en nedslående rapport har den kjente New York-guvernøren Andrew Cuomo, seksuelt trakassert 11 kvinner. Han står nå i fare for å bli Stilt til riksrett, og USAs president Joe Biden har bedt ham om å gå. Likevel nekter han å trekke seg..

VG - 11 sep 21 kl. 03:06

Tarjei Bø tilbake i trening etter dramatisk rulleskifall: – Det skal ikke skje

Skiskytter Tarjei Bø (33) mistet flere uker med trening etter to stygge fall på rulleski i august. Han mener han ikke burde Stilt til start med bindinger andre hadde falt med bare en uke tidligere..

NRK - 07 sep 21 kl. 00:32

Politifolk for retten for drap

14 medlemmer av de palestinske sikkerhetsstyrkene blir Stilt for retten i en militær domstol etter å ha blitt tiltalt for drapet på aktivisten Nizar Banat. Banat var svært kritisk til den palestinske selvstyremyndigheten, og drapet på ham førte til demonstrasjoner og internasjonal fordømmelse. Han døde i juni etter at sikkerhetsstyrker stormet hjemmet hans i Hebron og slepte ham med seg.

NRK - 06 sep 21 kl. 18:31

AUF-vold i ferdig etterforsket

Politiet er ferdig med etterforskningen etter at AUF-medlem ble slått ned utenfor Samfundet i Trondheim torsdag kveld. En mann i 60-årene ble fredag pågrepet i saken. Mandag sier påtaleansvarlig Johanne Nakrem i Trøndelag politidistrikt at saken allerede er ferdig etterforsket, melder Adresseavisen.

NRK - 06 sep 21 kl. 18:31

AUF-vold ferdig etterforsket

Politiet er ferdig med etterforskningen etter at AUF-medlem ble slått ned utenfor Samfundet i Trondheim torsdag kveld. En mann i 60-årene ble fredag pågrepet i saken. Mandag sier påtaleansvarlig Johanne Nakrem i Trøndelag politidistrikt at saken allerede er ferdig etterforsket, melder Adresseavisen.

NRK - 30 aug 21 kl. 20:21

Risikerer rettssak etter retur

Taliban-talsmann Zabihullah Mujahid sier at flyktninger som har fått avslag i Europa kan bli returnert til Afghanistan, der de vil bli Stilt for retten. Norge er blant flere land som har stanset returneringen av asylsøkere med avslag til Afghanistan på grunn av Talibans frammarsj og maktovertakelse..

NRK - 27 aug 21 kl. 16:59

FN: De skyldige må holdes ansvarlige

FNs sikkerhetsråd fordømmer på det sterkeste selvmordsangrepet i Kabul, og ber om at de skyldige blir Stilt til ansvar. – Medlemmene av FNs sikkerhetsråd understreker behovet for å holde gjerningspersonene, planleggerne og de som finansierer disse forferdelige forbrytelsene ansvarlige, heter det i en uttalelse fra Sikkerhetsrådet. Sikkerhetsrådet oppfordrer også alle stater til å samarbeide i henhold til folkeretten og FN-resolusjoner..

NRK - 19 aug 21 kl. 17:02

Flere positive til fosterhjem

17 prosent sier de er positive til å ta imot et fosterbarn i hjemmet sitt. Det er en økning sammenlignet med tidligere år. Tallene kommer fra en befolkningsundersøkelse gjort av Sentio på oppdrag fra Bufdir.

NRK - 18 aug 21 kl. 19:26

Utreiseplikt til Afghanistan

21. juli besluttet Utlendingsnemnda (Une) og Utlendingsdirektoratet (UDI) å stanse tvangsreturer til Afghanistan fram til 15. september.

Dagbladet - 17 aug 21 kl. 15:59

Måtte svare afghansk journalist i tårer

Under en pressekonfranse i ettermidag ble Generalsekretær Jens Stoltenberg i Nato Stilt til veggs av en afghansk journalist i tårer. Hun ba ham forklare grunnen for Natos avgjørelse om å trekke seg ut i Afghanistan..

NRK - 15 aug 21 kl. 08:10

Oppløser demokratibevegelse

Hongkongs demokratibevegelse, som arrangerte storStilte protester for to år siden, sier den oppløses som følge av Kinas innstramming overfor dissidenter i byen. – Sivilsamfunnet står overfor en enorm utfordring, skrev Civil Human Rights Front i en uttalelse der oppløsningen ble gjort kjent. Masseprotestene i Hongkong brøt ut i 2019 etter at Beijing ønsket å innføre en ny sikkerhetslov som ville innebære at hongkongkinesere ble utlevert til det kinesiske fastlandet for å bli Stilt for retten der.

NRK - 10 aug 21 kl. 14:18

Protestledere pågrepet i Thailand

I forkant av en planlagt demonstrasjon i Thailand er minst 11 protestledere pågrepet. Hundrevis av politifolk er utplassert. Demonstrasjonene i Thailand, som i hovedsak er ledet av studenter og unge, har blusset opp den siste tiden.

Aftenposten - 04 aug 21 kl. 20:35

Ett år etter Beirut-eksplosjonen er ingen Stilt til ansvar. Etterforskningen saboteres, mener rettighetsgruppe.

Libanesiske tjenestemenn har begått grove menneskerettighetsbrudd. Det er Human Rights Watch’ knusende dom..

VG - 04 aug 21 kl. 09:15

Ett år etter eksplosjonen: Ingenting er glemt, ingenting er tilgitt

Etter en av verdenshistoriens kraftigste eksplosjoner fortsetter likgyldigheten til Libanons ledere å ta innbyggernes liv - og ingen blir Stilt til ansvar..

NRK - 02 aug 21 kl. 15:45

USA beskylder Taliban for massakre

USA og Storbritannia anklager Taliban for å massakrere sivile i byen Spin Boldak i Afghanistan, på grensen til Pakistan. På Twitter skriver ambassadene i London og Washington at det er begått «krigshandlinger» og hevndrap, og at dette må etterforskes og at de ansvarlige Taliban-krigerne må bli Stilt til ansvar..

Aftenposten - 25 jul 21 kl. 07:35

Rundt 60 cubanere for retten etter demonstrasjoner

Så langt er rundt 60 cubanere Stilt for retten i kjølvannet av demonstrasjonene mot myndighetene tidligere i….

E24 - 17 jul 21 kl. 18:56

Aker har satset 1,7 mrd. i fornybarselskapet Horizons: Fremover må de stort sett klare seg selv

Kjell Inge Røkkes Aker har Stilt opp med milliardbeløp i kapital og flere eiendeler for å få fornybarselskapet Aker Horizons opp å gå. Når videre vekst skal finansieres, regner Aker med at det er banker og andre investorer som skal stille opp med pengene..

VG - 15 jul 21 kl. 19:45

Mener Sverige sviktet sine eldre: – Føles som om vi har utradert en hel generasjon

GÖTEBORG (VG) Sveriges mislyktes i å beskytte sine eldre da pandemien inntraff i fjor, ifølge den svenske coronakommisjonen. Hvordan står landet Stilt til å takle en eventuell ny bølge til høsten?.

NRK - 15 jul 21 kl. 13:19

Christian Boltanski er død

Christian Boltanski, en av Frankrikes fremste samtidskunstnere, er død. Boltanski er først og fremst kjent for fotografering, film og lydkunst. Boltanski har Stilt ut på museer over hele verden og har vært hovedattraksjon på de store bienallene.

E24 - 05 jul 21 kl. 13:09

Fortsatt uklart om Löfven har sikret seg nok støtte

Centerpartiet vil slippe fram en ny regjering med Stefan Löfven som statsminister i Sverige. Men Miljöpartiet sier nei til kravene partiet har Stilt..

E24 - 05 jul 21 kl. 13:09

Centerpartiet klar til å slippe fram Löfven, men krever reformer

Centerpartiet vil slippe fram en ny regjering med Stefan Löfven som statsminister i Sverige. Men Miljöpartiet sier nei til kravene partiet har Stilt..

NRK - 24 jun 21 kl. 20:33

Støttar opp om abortrettar

EU-parlamentet har vedtatt ein resolusjon som fastslår at reproduktive rettar er menneskerettar og seier for mange EU-land har for strenge abortlover. – I dag har EU-parlamentet endeleg Stilt seg på kvinners side og vist regjeringar som undergrev kvinners rettar at vi ikkje vil godta det lengre, heiter det i ei fråsegn frå dei sosialdemokratiske partigruppene som stod bak forslaget. Vedtaket er ikkje bindande, men legg likevel eit press på medlemsstatane.

E24 - 23 jun 21 kl. 15:12

Næringsministeren kjente ikke til Norwegian-bonusene: – Noe umusikalsk

Staten har Stilt opp med milliarder i lån og krisehjelp til Norwegian. Næringsministeren misliker at toppledelsen har fått en ekstrabonus, men mener at eierne får styre bonuspolitikken – så lenge selskapet betaler tilbake lånene de har fått..

Aftenposten - 23 jun 21 kl. 06:45

Advarsel: Hodeløs styring kan være helseskadelig

Riksrevisoren har Stilt en alvorlig diagnose for helseministerens IT-baby. Men barnet kan friskne til igjen..

E24 - 22 jun 21 kl. 18:52

Opposisjonen ønsket å forlenge kontantstøtten – nå kritiserer de ordningen

Over 5.000 selskaper som mottok kontantstøtte fra staten i fjor, kunne betalt tilbake penger uten å gå i minus. Opposisjonspartiene mener det burde vært Stilt strengere krav.

Klartale - 21 jun 21 kl. 13:19

Raymond Johansen skal danne nytt byråd

Byrådslederen skal danne nytt byråd. Dette skjer etter at det ble Stilt mistillits-spørsmål mot byråd Lan Marie Berg sist uke..

NRK - 21 jun 21 kl. 10:42

Frifunnet for likskjending

Mannen som var tiltalt for likskjending i Maridalen er frikjent i Oslo tingrett. Han bodde på en av teltplassene i nærheten av der liket ble funnet i 2018. Han ble først siktet for drap.

NRK - 19 jun 21 kl. 17:05

Frp vil ikkje svara på LO-spørsmål

Frp er det einaste partiet som ikkje vil svara på LO sine spørsmål før valet i haust. LO har som tidlegare år Stilt partia spørsmål om kva dei meiner om sakene som er trekte fram av LO-medlemmane som dei viktigaste i valet. Frp ville ikkje svara på spørsmåla i år, skriv Aftenposten.

NRK - 17 jun 21 kl. 12:20

Gbagbo tilbake i Elfenbenskysten

Tidligere president i Elfenbenskysten, Laurent Gbagbo, flyr nå hjem til Elfenbenskysten etter ti år i eksil. Gbagbo ble kastet fra makten etter valget i 2011, da nåværende president Alassane Ouattara vant et flertall av stemmene. Gbagbo ble Stilt for Den internasjonale straffedomstolen i Haag, men ble frikjent for alle krigsforbrytelsene han var anklaget for..

NRK - 16 jun 21 kl. 00:22

Weinstein utleveres til California

Den skandaliserte Hollywood-regissøren Harvey Weinstein skal utleveres til California, der han vil bli Stilt for retten for seksuelt misbruk av fem kvinner i Los Angeles og Beverly Hills. Det bestemte dommer Kenneth Case i Erie County Court i New York tirsdag, skriver Los Angeles Times. Voldtektene og overgrepene han er beskyldt for i delstaten, skal ha skjedd mellom 2004 og 2013.

NRK - 14 jun 21 kl. 12:34

Homofile får donere blod

Homofile og bifile menn kan nå begynne å donere blod i Storbritannia. De vil imidlertid bli Stilt spørsmål om deres nylige seksuelle oppførsel, helse og reiser, før en individuell risikovurdering foretas. De som har hatt samme seksualpartner de siste tre månedene, vil nå være kvalifiserte til å donere, melder AFP..

VG - 14 jun 21 kl. 10:40

Knivstikking i Sandefjord: De siktede blir Stilt for varetektsfengsling mandag

En 19 år gammel mann døde søndag i Sandefjord etter knivstikking. De to mennene siktet for drap eller medvirkning til drap på avdøde vil fremstilles for varetektsfengsling mandag ettermiddag..

Aftenposten - 14 jun 21 kl. 10:06

– Vi ble Stilt i en posisjon som jeg personlig ikke føler var fair

De danske spillerne forteller mandag morgen for første gang om sine tanker etter at Christian Eriksen segnet om i….

VG - 14 jun 21 kl. 10:06

Schmeichel etter Eriksen-kollaps: – Ble Stilt i en posisjon som jeg personlig ikke føler var fair

De danske spillerne forteller mandag morgen for første gang om sine tanker etter at Christian Eriksen segnet om i lørdagens EM-kamp mot Finland. Kasper Schmeichel innrømmer at det kunne ha gått mye verre, og at det er et mirakel at det har endt så bra..

Dagbladet - 02 jun 21 kl. 22:59

Ferdig som statsminister

Han har vært Israels statsminister helt siden 2009. Nå kan Benjamin Netanyahu bli Stilt i retten for korrupsjon..

E24 - 24 maj 21 kl. 13:31

Over 300 bedrifter kjemper mot grønnvasking

Tre aktivister fikk nok av at store bedrifter kaster rundt seg med ord som «grønn» og «bærekraftig». Det resulterte i kjøreregler for næringslivet. Nå har over 300 bedrifter Stilt seg bak initiativet..

NRK - 21 maj 21 kl. 11:37

Dette skjer i trinn 2

I trinn 2 av gjenåpningsplanen som iverksettes 27. mai kan blant annet flere enn i dag samles, og barnehager og skoler kan gå til grønt tiltaksnivå der det er lite smitte. Allerede fra i dag frarådes det ikke lenger å reise innenlands.

Dagbladet - 21 maj 21 kl. 06:22

- Har Stilt seg selv i gapestokken

Omdømme-profiler mener konflikten mellom Line Andersen og NRK aldri burde havnet i retten. Førstnevnte har ifølge ekspertene særlig mye å tape på en offentlig skittentøyvask..

NRK - 20 maj 21 kl. 18:39

Skuldar Israel for folkemord

Palestinarane sin utanriksminister Riad Al-Malki skulda Israel for folkemord mot palestinarane då han talte i FNs hovudforsamling. Han oppfordra forsamlinga til å sikre at Israel blei Stilt til ansvar for drap på uskuldige sivile og sørge for at landet ikkje fekk våpen. Israel seier dei handlar i sjølvforsvar, og fleire vestlege land seier at dei har rett til det..

NRK - 14 maj 21 kl. 10:10

Innrømmer seksuelle hundeovergrep

En trønder i 40-årene innrømmer å ha forgrepet seg på hunder i minst ti år. Han er også siktet for å ha oppbevart bilder som seksualiserer barn. – Han er siktet for å ha brukt flere hannhunder og tisper til seksuell omgang i perioden fra januar 2010 til sommeren 2020.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt