Stanset

Monday, 04 March, 21:38

Nyheter om Stanset

NRK - 03 feb 24 kl. 01:25

Israel Stanset rakett avfyrt fra Rødehavsregionen

Den israelske hæren sier den har Stanset en rakett avfyrt fra Rødehavsregionen. Det var ikke umiddelbart klart hvem som har skutt raketten. Israelske medier skriver at houthiene i Jemen mistenkes for å ha skutt raketten, som ble Stanset av luftvernsystemet Arrow.

NRK - 28 jan 24 kl. 15:27

Bronsekampen i håndball-EM Stanset etter illebefinnende på tribunen

Sveriges bronsekamp i håndball-EM mot Tyskland er avbrutt etter at en tilskuer trengte akutt medisinsk tilsyn. Sverige ledet 9-6 da kampen ble Stanset. Kampen ble Stanset etter rundt halvspilt første omgang.

NRK - 15 feb 24 kl. 11:54

Irland øker UNRWA-støtten

Irland kunngjorde torsdag at de gir 20 millioner euro ekstra i støtte til FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA). I tillegg oppfordrer de på det sterkeste landene som har Stanset sin støtte til UNRWA, gjenoppta sine bidrag. Israel har påstått at tolv av UNRWAs ansatte var involvert i Hamas' angrep på Israel 7.

VG - 11 timer siden

Bilfører sprutet trolig bensin på politimann

Mandag morgen Stanset politiet en bilfører uten gyldig førerkort i Kongsvinger. Beskjeden ble ikke godt mottatt..

NRK - 23 timer siden

Beslagla 30.000 sigaretter på Svinesund

Tollvesenet på Svinesund Stanset søndag ettermiddag en bil som kom over grensen. Bilføreren hadde med seg 30.000 sigaretter i bilen.

NRK - Igår: 11:25

Stadig flere barn dør av underernæring i Gaza

Minst 15 barn har de siste dagene dødd av underernæring og dehydrering på Kamal Adwan-sykehuset i Gaza, opplyser palestinske helsemyndigheter. – Vi frykter for livet til seks andre barn som lider av underernæring og diaré, sier det palestinske helsedepartementets talsmann. Han viser til at generatorene som forsyner Kamal Adwan-sykehusets intensivavdeling med strøm, har Stanset, og at sykehuset mangler både oksygen og utstyr for å kunne gi barna den.

NRK - 05 feb 24 kl. 13:32

Togtrafikk Stanset ved Trondheim S

Togtrafikken ved Trondheim S er Stanset. En kvinne er i togsporet. Politiet er på stedet og er i kontakt med kvinnen..

NRK - 01 mar 24 kl. 07:56

Israelske aktivister inn i Gaza for å etablere bosetting

En gruppe høyrenasjonalistiske israelske bosettere tok seg, ifølge The Times of Israel, torsdag kveld 500 meter inn i Gaza for å etablere en bosetting i den palestinske enklaven. De rakk å sette opp to skur og erklære opprettelsen av en ny bosetting før israelske soldater Stanset dem..

NRK - 29 feb 24 kl. 15:52

Trailere sperrer veien – Saltfjellet stengt for tredje gang i dag

To trailere sperrer veien over E6 på Saltfjellet. I tillegg er det snøfokk i området, skriver Statens vegvesen i en melding på deres nettsider. Fjellovergangen har vært stengt flere ganger det siste døgnet.

NRK - 29 feb 24 kl. 15:52

Trailere sperret Saltfjellet – var stengt for tredje gang i dag

To trailere sperrer veien over E6 på Saltfjellet. I tillegg er det snøfokk i området, skriver Statens vegvesen i en melding på deres nettsider. Klokken 16.

NRK - 27 feb 24 kl. 16:05

FN: Tegn til at gjenger plyndrer nødhjelp i Gaza

De israelske angrepene skaper kaos og anarki i Gaza, der tegn tyder på at gjenger plyndrer nødhjelp for å selge den på svartebørs, ifølge FNs nødhjelpskontor. Lastebiler blir ofte Stanset og tømt straks de har passert grensa, sier en talsmann for FNs nødhjelpskontor (OCHA), Jens Lærke. – Det er forståelig at desperate mennesker tar det de kan få tak i, sier han.

NRK - 27 feb 24 kl. 14:19

Gaza: Kolonne som fraktet pasienter blokkert i syv timer

Israelske styrker blokkerte i sju timer en kolonne som skulle evakuere 24 pasienter fra Khan Younis sør på Gazastripen, ifølge FNs nødhjelpskontor (OCHA). Kolonnen ble Stanset rett etter at den forlot al-Amal-sykehuset søndag, heter det i en OCHA-uttalelse tirsdag. Sykehuset er rammet av 40 angrep den siste måneden, ifølge organisasjonen.

NRK - 01 feb 24 kl. 11:06

Person på toglinjen – all trafikk stanses i Stavanger

Politiet søker etter en person som er på toglinjen på Mariero i Stavanger. I samråd med togleder, så er all togtrafikk Stanset inntil det er kontroll på personen. Mannen er iført våtdrakt og er barbeint.

NRK - 01 feb 24 kl. 02:12

Leteaksjon Stanset av ekstremværet i Trøndelag

Politiet måtte avbryte leteaksjonen etter en savnet mann på øya Leka i Trøndelag i natt. Det var for farlig for dem som deltok. Ekstremværet Stanset leteaksjonen og gjør også at politiet er bekymret for at noe skal skje med mannen.

NRK - 26 feb 24 kl. 15:31

Russer utvist fra Norge for å ha fotografert militært objekt

En russisk statsborger er bøtlagt og utvist fra Norge, opplyser politiet i Finnmark. Vedkommende skal ha erkjent «å ha Stanset og fotografert ved militærobjektet», skriver politiet i en pressemelding. – Vi anser forholdet som alvorlig og særlig sett opp mot PSTs trusselvurdering og NATO-øvelsen Nordic Respons 2024 som snart er i full gang, opplyser stabssjef Tarjei Sirma-Tellefsen.

Aftenposten - 26 feb 24 kl. 11:13

Spor pekte mot Ukraina. Nå har både Sverige og Danmark Stanset etterforskningen av gassrør-eksplosjonene

Dansk politi stanser sin etterforskning av Nord Stream-sabotasjen, melder danske myndigheter..

NRK - 25 feb 24 kl. 16:32

Kjørte feil vei på E18 – hadde 2,4 i promille

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke på E18 ved Holmestrand. Ulykken skal ha skjedd i sørgående retning rett før Hanekleivtunnelen. To biler skal være involvert.

NRK - 24 feb 24 kl. 13:06

Smelteverket er stengt på ubestemt tid

Lørdag formiddag er all drift ved smelteverket i Sauda Stanset etter brannen i natt, melder Stavanger Aftenblad. Årsaken til brannen var en liten eksplosjon i en av ovnene på smelteverket som spredde seg til transportbåndet. – Ingen ansatte kom til skade.

NRK - 23 feb 24 kl. 09:08

Takbit blåste av taket på Göteborg stasjon

En bit av taket på sentralstasjonen i Göteborg har blåst av og falt på togledningene, melder Expressen. Det innebærer at all togtrafikk på stasjonen er Stanset..

NRK - 22 feb 24 kl. 22:40

UNRWA-sjefen: Har nådd bristepunktet

Sjefen for FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger i Midtøsten (UNRWA), sier at organisasjonen er på bristepunktet når det kommer til håndteringen av krigen i Gaza. – Dessverre må jeg informere dere om at UNRWA har nådd bristepunktet, sier Philippe Lazzarini, ifølge AFP. Samtidig som at de humanitære behovene øker, har en rekke land Stanset pengestøtten til UNRWA.

NRK - 22 feb 24 kl. 19:11

Gazas økonomi har krympet med 80 prosent

– Siden starten på konflikten har den palestinske økonomien vært utsatt for ett av de største sjokkene som er registrert i nyere økonomisk historie. Nesten all økonomisk aktivitet i Gaza har Stanset, skriver Verdensbanken. Den sier at et foreløpig anslag fra det palestinske statistikkbyrået viser at bruttonasjonalprodukt i regionen «har stupt med mer enn 80 prosent» – fra rundt 670 millioner dollar i tredje kvartal til bare 90 millioner, 940 millioner kroner, i fjerde kvartal.

NRK - 21 feb 24 kl. 18:24

Kårstø gassanlegg ble evakuert – ingen personskade

Det meldte Haugesunds Avis. Brannvesenet fikk kjapt beskjed om at det var kontroll på lekkasjen og at den var Stanset. Politiet er på stedet for å ha dialog med bedriften.

NRK - 20 feb 24 kl. 14:34

Verdens matvareprogram må stanse leveranser til Nord-Gaza

Verdens matvareprogram (WFP) har Stanset matleveranser til Nord-Gaza etter at en kolonne ble beskutt og plyndret, skriver NTB..

E24 - 20 feb 24 kl. 06:27

Stanset Elon Musks gigantiske aksjepakke: – Vi tok dem på fersken

Advokat Jeroen van Kwawegen mener dommen mot Elon Musk er en god påminnelse om at styret svarer til alle aksjonærer, ikke bare en superstjerne..

NRK - 30 dec 23 kl. 02:33

Stanset bilfører i motgående kjørefelt

Natt til lørdag fikk politiet i Bergen Stanset en bil som hadde kjørt inn i Lyderhornstunnelen i motgående kjørefelt. Politiet fikk kontroll på bilen og bilfører da den Stanset ved en lomme midt i tunnelen. Det er ikke mistanke om ruskjøring.

NRK - 17 feb 24 kl. 16:57

EU-kilder: Ungarn Stanset felles EU-appell om Rafah

Ungarn blokkerte en felles EU-appell til den israelske regjeringen om ikke å sette i gang en bakkeoffensiv mot Rafah sør på Gazastripen. Det opplyser flere EU-diplomater til det tyske nyhetsbyrået DPA. EUs utenrikssjef Josep Borrell har jobbet for å få på plass en slik felles appell på sidelinjen av sikkerhetskonferansen i München.

NRK - 16 feb 24 kl. 10:00

Minst 4 skal være døde etter israelsk sykehusraid

Etter at israelske styrker tok seg inn på Nasser-sykehuset på torsdag skal fire mennesker være døde, etter at strøm- og oksygenforsyningen på sykehuset ble Stanset. Det melder Al Jazeera, som viser til palestinske helsemyndigheter på Gazastripen..

NRK - 15 feb 24 kl. 14:24

Lastesykkelprodusent beordres til å stanse salget

Sykkelprodusenten Babboe har fått en ordre fra den nederlandske forbrukermyndigheten (NVWA) om å stanse salget umiddelbart på grunn av sikkerhetsproblemer. Bedriften må også tilbakekalle alle sykler, som har et alvorlig sikkerhetsproblem, med en gang. NVWA startet en undersøkelse i slutten av 2023 etter at det var kommet flere henvendelser til bedriften om skader på rammene.

NRK - 14 feb 24 kl. 09:48

Store bondeprotester i India

Indiske bønder ble møtt med veisperringer og tåregass i nye protester mot regjeringen. Denne uken gjennomfører bøndene aksjonen «marsj mot Delhi». Bøndene krever at regjeringen innfører minstepris for varene de produserer.

NRK - 13 feb 24 kl. 22:47

Ukraina: Russiske raketter avskåret ved Odesa

Ukrainas luftforsvar sier de har hindret russiske krysserraketter i å ramme havnebyen Odesa sør i landet tirsdag. Deler av rakettene som ble Stanset, skadet imidlertid to bygninger, sier militæret i en uttalelse. De sier et russiske kampfly avfyrte Kh-59-rakettene over Svartehavet.

NRK - 08 feb 24 kl. 16:35

Albania utsetter ratifisering av migrantavtale med Italia

Albanias nasjonalforsamling utsetter ratifiseringen av en omstridt avtale med Italia om migranter mens de venter på dokumenter fra forfatningsdomstolen. Avtalen åpner for at Italia får bygge to leirer i Albania, den ene for å behandle asylsøknader, og den andre for å huse asylsøkere. Dermed skal tusener av båtflyktninger som kommer over Middelhavet fra Nord-Afrika, sendes til Albania.

NRK - 08 feb 24 kl. 12:46

Rapport etter småfly sklei av rullebanen: – Mangelfull bruk av sjekklister og prosedyrer

I mai 2021 sklei et småfly av rullebanen på Voss flyplass Bømoen. Nå er rapporten fra Havarikommisjonen klar. De mener at dokumentasjonen i driftshåndboka for Bømoen var mangelfull.

NRK - 07 feb 24 kl. 13:51

Kjørte i feil kjøreretning på E18

Politiet Stanset en kvinne i 80-årene etter å ha kjørt i feil kjøreretning på E-18 ved Telemarksporten i Porsgrunn. Hun fikk etter hvert snudd og kom seg i riktig retning. Kvinnen er anmeldt og det er sendt bekymringsmelding, opplyser politiet..

NRK - 06 feb 24 kl. 10:59

Mistet lappen etter dårlig skraping

En kvinne mistet førerkortet fordi hun ikke hadde skrapet bilens frontrute fri for is. «Særdeles dårlig utsyn», skriver politiet. Kvinnen ble Stanset av politiet på Grorud i Oslo tirsdag.

NRK - 10 jan 24 kl. 15:38

Medisinsk nødhjelpsoppdrag ble Stanset på grunn av sikkerhetsbekymringer

Verdens helseorganisasjon melder at et planlagt medisinsk nødhjelpsoppdrag til Gaza i deres regi på onsdag ble Stanset. Det melder Reuters. Årsaken skal være bekymringer for sikkerheten..

NRK - 05 feb 24 kl. 05:42

Gaupejakta i Innlandet over

Kvotejakta på Gaupe i Innlandet er over, opplyser Statsforvalteren i Innlandet til Rovdyr.org. Etter at kvotejakta på gaupe begynte torsdag 1.

NRK - 04 feb 24 kl. 20:42

Israel erstatter palestinsk arbeidskraft med asiatisk

Israel har planer om å hente 65.000 arbeidere fra India, Sri Lanka og Usbekistan for å gjenoppta byggeprosjekter hvor palestinske arbeidere jobbet. Rundt 72.

NRK - 04 feb 24 kl. 17:24

E6 midlertidig stengt i Narvik

E6 i Taraldsvikbakken i Narvik er stengt på grunn av Stanset kjøretøy. Sterk vind og snø gir utfordringer i deler av Sør-Troms, Ofoten og Vesterålen i dag. Det meldes om snøfokk og vanskelige kjøreforhold flere steder.

VG - 03 feb 24 kl. 08:47

Kinesere får likevel kjøpe hus i Florida

En amerikansk ankedomstol har Stanset Floridas forsøk på å forby kinesiske statsborgere å kjøpe eiendom i delstaten..

NRK - 02 feb 24 kl. 15:32

Storstreik mot arbeidsreform i Finland

Kollektivtrafikken Stanset opp i det meste av Finland fredag da rundt 300.000 organiserte i forskjellige bransjer streiket. Regjeringen til den konservative statsminister Petteri Orpo har foreslått endringer i arbeidsmarkedsreglene som ifølge kritikere vil svekke arbeidstakernes rettigheter og medføre kutt i sosiale ytelser, skriver NTB.

NRK - 31 jan 24 kl. 10:25

USA og Israel: Finnes ikke alternativer til UNRWA

Amerikanske og israelske tjenestemenn innrømmer at det nesten ikke finnes alternativer til UNRWA i å hjelpe Gaza, skriver The Washington Post. Israel ønsker ikke selv å bistå med hjelp til Gaza, men internasjonal lov krever at en okkupasjonsmakt må sikre at en fangebefolkning har tilgang til grunnleggende behov. Flere vestlige land har den siste tiden Stanset støtten til FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA).

NRK - 30 jan 24 kl. 17:34

Sverige setter støtten til UNRWA på pause

Sverige stopper inntil videre støtten til FNs organisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA), opplyser landets bistandsminister til TT. Utbetalingene som var øremerket UNRWA, skal i stedet gå til andre humanitære organisasjoner, ifølge bistandsminister Johan Forssell. Flere vestlige land har den siste tiden Stanset støtten inntil videre..

VG - 30 jan 24 kl. 04:29

Kvinne Stanset med 130 giftige frosker på flyplass

En kvinne i Colombia er siktet for smugling etter at hun ble tatt med 130 giftige frosker på flyplassen i Bogotá..

NRK - 30 jan 24 kl. 04:26

Kvinne Stanset med 130 giftige frosker på flyplass

Myndighetene i Colombia har pågrepet en brasiliansk kvinne og beslaglagt de 130 giftige harlekinfroskene hun hadde med seg da hun forsøkte å fly ut av landet. Kvinnen hevdet hun hadde fått froskene – som lå i filmbokser – i gave fra et lokalsamfunn. De små froskene med artsnavnet oophaga histrionica er mindre enn fem centimeter lange med brun kropp og røde markeringer.

NRK - 29 jan 24 kl. 19:28

FN-sjefen ønsker raske undersøkelser av UNRWA-anklager

Ansatte i FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA) er anklaget av Israel for å ha deltatt i Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober. FN-sjefen António Guterres ønsker nå at undersøkelsene av disse anklagene skal gjøres «så raskt og effektivt som mulig», ifølge en talsperson i FN.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com