Stanset

Saturday, 02 December, 13:02

Nyheter om Stanset

NRK - 16 nov 23 kl. 18:18

Al Jazeera: Det indonesiske sykehuset på Gazastripen har Stanset driften

Det indonesiske sykehuset på Gazastripen har Stanset driften, og 45 pasienter som trenger hasteoperasjoner, er blitt etterlatt i resepsjonen. Det sier sykehusets direktør Atef al-Kahlout til Al Jazeera. – Det indonesiske sykehuset har sluttet med å ta imot pasienter og gjøre operasjoner, sier Kahlout.

NRK - Igår: 19:51

Israel sier de har Stanset «luftmål» fra Libanon

Den israelske hæren sier den har Stanset «et mistenkelig luftmål» som torsdag kom over grensen fra Libanon. Ingen har hevdet å stå bak noe angrep fra Libanon. Vitner forteller til Reuters at de hørte eksplosjoner langs grensen sør i Libanon.

Dagbladet - 25 nov 23 kl. 20:49

Stanset bilkortesje: - Store trafikale utfordringer

Politiet har Stanset palestinademonstranter i Oslo sentrum..

NRK - 22 nov 23 kl. 04:20

Russland hevder å ha Stanset fire sjødroner

Det russiske forsvarsdepartementet sier at de har Stanset fire ukrainske sjødroner i Svartehavet. Dronene hadde Krim som mål, ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass..

NRK - 19 okt 23 kl. 05:06

Politiet Stanset bilfører med hagle i passasjersetet

Politiet Stanset natt til torsdag en bil i Askim sentrum. I passasjersetet lå det et haglgevær og ammunisjon. Hjemme hos mannen ble det funnet flere våpen.

NRK - 13 nov 23 kl. 08:48

Hamas: Alle sykehusene nord på Gazastripen ute av drift

ngen av sykehusene nord på Gazastripen er i drift, opplyser det Hamas-styrte helsedepartementet i området mandag. Kampene raser mellom israelske styrker og væpnede palestinere i Gaza by. I helgen ble det klart at driften ved Shifa-sykehuset, det største på Gazastripen, i stor grad Stanset opp da strømgeneratorene gikk tom for drivstoff.

NRK - 10 nov 23 kl. 03:45

Israel sier nytt antirakettvåpen Stanset rakett

Israel har for første gang brukt det nye antirakettvåpenet Arrow 3. De lyktes med å stanse en rakett avfyrt mot landet, opplyser forsvarsdepartementet. – Vår Arrow-rakket hindret en trussel som var på vei mot Israel.

NRK - 3 timer siden

Også togtrafikk Stanset av snøvær i München

Snøværet sør i Tyskland skaper også prolemer for tog som ikke komme inn til Münchens sentralstasjon. Det skriver Reuters som siterer Deutsche Bahn. Problemene for togene er ventet å vare hele dagen.

NRK - 06 nov 23 kl. 02:30

Politi Stanset bil full av kobberledninger

Politiet Stanset natt til mandag en varebil fullastet med blant annet kobberledninger på Strømmen i Lillestrøm. Ingen av de tre mennene i bilen hadde noen forklaring på hvor dette stammet fra, skriver politiet Øst. Tre menn pågrepet, bilen med kobberet i er tauet inn..

VG - 17 timer siden

Buss i full fyr i Bergen - bybanen Stanset

En buss står i full fyr i nærheten av et bybanestopp ved Lagunen i Bergen..

VG - 19 timer siden

Annullerte eksamen - 144 kandidater rammet

Fredag Stanset fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap ved Handelshøyskolen (HHS) en pågående hjemmeeksamen på bakgrunn av feil i en formel..

NRK - 05 nov 23 kl. 10:55

All evakuering ut av Gaza Stanset

Reuters melder at all evakuering ut fra Gaza via Rafah-overgangen er Stanset som følge av luftangrep mot ambulanser, ifølge egyptiske sikkerhetskilder..

NRK - 05 nov 23 kl. 10:55

All evakuering ut av Gaza Stanset inntil videre

Reuters melder at all evakuering ut fra Gaza via Rafah-overgangen er Stanset inntil videre som følge av luftangrep mot ambulanser på lørdag, ifølge egyptiske sikkerhetskilder..

NRK - Igår: 15:07

Beskylder Vesten for å legge ned OSSE

På et møte i Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) i Skopje i Nord-Makedonia sa Russlands utenriksminister Sergej Lavrov at utsikten til en gjenoppliving av organisasjonen synes liten. – Det er ingen grunn til optimisme for tiden. OSSE er i all hovedsak blitt et påheng til Nato og EU.

NRK - I førrgår: 18:04

Siktet for smugling av 370.000 sigaretter

En polsk mann i 40-årene ble mandag Stanset av tollerne da han kjørte over grensen og inn i Norge i Østfold. I et spesiallaget rom i varebilen hadde han gjemt 370.000 sigaretter.

VG - 29 nov 23 kl. 06:05

Minnesota Wild Stanset tapsrekke etter trenerbytte

Sju tap på rad var nok for Minnesota Wild. John Hynes debut som Wild-trener endte med 3-1-seier over St. Louis Blues i Saint Paul i Minnesota..

NRK - 25 nov 23 kl. 13:17

Rajoelina gjenvalgt som Madagaskars president

Andry Rajoelina ble igjen valgt som president på Madagaskar i første runde i et valg som ble boikottet av nesten alle opposisjonskandidater. Rajoelina fikk 58,95 prosent av stemmene i den første valgomgangen, som gikk av stabelen 16. november, kunngjorde landets valgkommisjon lørdag.

NRK - 24 nov 23 kl. 11:28

Ti ambulanser på vei til Gaza by

Ti ambulanser kommer til Gaza by for å evakuere pasienter fra Al-Ahli-sykehuset under våpenhvilen, ifølge Røde Halvmåne. Operasjonen koordineres av FN, ifølge hjelpeorganisasjonen. Ambulansene kommer fra Khan Younis, sør på Gazastripen, og skal frakte syke og skadde fra Al-Ahli-sykehuset, som nå driver med minimal kapasitet.

NRK - 23 nov 23 kl. 04:44

USA har Stanset angrepsdroner fra Jemen

USA har skutt ned angrepsdroner fra Jemen, melder det amerikanske forsvarsdepartementet. Dronene ble skutt ned mens det amerikanske krigsskipet patruljerte i Rødehavet. Skipet og mannskapet fikk ingen skader eller personskader, opplyser det amerikanske forsvarsdepartementet..

Aftenposten - 22 nov 23 kl. 21:56

Utslippene stiger, og planeten bryr seg ikke om løfter

Vi får ikke Stanset global oppvarming på 1,5 grader..

NRK - 21 nov 23 kl. 22:55

Har samlet inn over 4 millioner til Granfoss

Det er samlet inn over 4 millioner kroner for å få Jan Egil Granfoss, kjent som Bamsegutt, med familie hjem til Norge. Innsamlingen via Spleis ble midlertidig Stanset, da det ble kjent at NRK midlertidig trakk dokumentaren etter at det kom frem at hovedpersonen ble dømt i en overgrepssak i 1991. Spleisen er åpnet igjen..

NRK - 20 nov 23 kl. 15:35

Dansk politi stenger hasjsalget i Christiania

Alt salg av hasj i fristaden Christiania blir midlertidig Stanset onsdag, opplyser dansk politi. Bodene i det som er kjent som Pusher Street vil bli ryddet og lukket, men i første omgang bare midlertidig. – Med onsdagens stenging sender vi et første signal om at Pusher Street står overfor en markant endring, sier visepolitiinspektør Simon Hansen.

Aftenposten - 20 nov 23 kl. 14:13

Dialogen mellom Gjert Ingebrigtsen og Friidrettsforbundet satt på vent

Politiets etterforskning av Gjert Ingebrigtsen (57) har foreløpig Stanset dialogen mellom friidrettstreneren og….

VG - 20 nov 23 kl. 14:13

Dialogen mellom Gjert Ingebrigtsen og Friidrettsforbundet satt på vent

Politiets etterforskning av Gjert Ingebrigtsen (57) har foreløpig Stanset dialogen mellom friidrettstreneren og forbundet..

NRK - 25 okt 23 kl. 00:00

Politiet Stanset ruset bilist som så på film på E6

Tirsdag kveld Stanset politiet fører av en bil som så på film mens han kjørte på E6 ved Skedsmovollen ved Lillestrøm. Bilen vinglet som følge av dette. Fører fremstod i tillegg ruspåvirket, som ble bekreftet ved testing, melder politiet i Øst på X.

Aftenposten - 19 nov 23 kl. 13:53

Grønne satsinger i Norge stopper opp

Norge skal satse på nye industrier som havvind og batterier. Men flere prosjekter er utsatt, Stanset eller flyttet ut av….

E24 - 19 nov 23 kl. 13:53

Grønne satsinger i Norge stopper opp

Norge skal satse på nye industrier som havvind og batterier. Men flere prosjekter er utsatt, Stanset eller flyttet ut av landet..

NRK - 17 nov 23 kl. 22:33

Bruk av gass på grenseovergang mellom Finland og Russland

Grensevakten i Nord-Karelia, Samuli Murtonen, bekrefter at det har blitt tatt i bruk gass ved Niirala-grenseovergangen mellom Finland og Russland, skriver Yle. Murtonen kunne ikke spesifere hvilken gass som ble brukt i situasjonen. Fredag kveld ankom en gruppe til Niirala-grenseovergangen til fots og på sykkel.

NRK - 16 nov 23 kl. 08:36

E39 stengt i retning Orkanger

E39 Buvika - Børsa: Vegen er stengt i retning Orkanger på grunn av Stanset kjøretøy, melder Statens vegvesen..

NRK - 15 nov 23 kl. 11:27

Kjørte vogntog uten lappen

Utrykningspolitiet har Stanset et vogntog på Jarlsberglinna i Tønsberg. Den utelandske mannen i 40-årene hadde ikke gyldig førerkort. En kollega måtte hente vogntoget.

NRK - 15 nov 23 kl. 00:48

Bilist blokkerte veien for politiet – mistet lappen

En bilfører i Kristiansand mistet førerkortet etter å ha blokkert veien for en sivil bil fra Utrykningspolitiet. Tirsdag kveld skulle en sivil bil fra Utrykningspolitiet (UP) kjøre forbi en personbil i Kristiansand. Føreren av personbilen ønsket tydeligvis ikke å bli forbikjørt og la seg over i det andre feltet og blokkerte for forbikjøringen.

NRK - 13 nov 23 kl. 20:32

Biden om Gaza: – Sykehus må beskyttes

I en pressekonferanse sier USAs president Joe Biden at han forventer at sykehusene i Gaza beskyttes. I helgen omringet Israel et av sykehusene i det nordlige Gaza og gjennomførte angrep mot de andre. Selv ikke barnesykehusene blir skjermet, bekreftet Røde Kors.

NRK - 12 nov 23 kl. 19:04

To dansker har kommet seg ut av Gaza

To danske statsborgere har forlatt Gaza og er på vei til Kairo, bekrefter det danske utenriksdepartementet til danske medier. Det er de to første danskene som forlater Gaza. – Utenriksdepartementet vil ha ambassademedarbeidere ved grensen resten av dagen søndag og i dagene framover for å kunne ta imot borgere så snart det lar seg gjøre, skriver departementet i en mail nyhetsbyrået til Ritzau.

Dagbladet - 12 nov 23 kl. 17:11

Stanser forhandlinger om gisler

Hamas skal ha Stanset forhandlingene med Israel om løslatelse av gisler, sier en palestinsk kilde til nyhetsbyrået Reuters. Dette har skjedd den 37. dagen i krigen mellom Israel og Hamas..

VG - 12 nov 23 kl. 12:42

Svaneunge på E18: – Sto midt i veien

En svaneunge på ville veier Stanset trafikken på E18..

NRK - 17 okt 23 kl. 11:26

Mannskap på kapret tankskip dømt til fengsel i Iran

Mannskapet på et Panama-registrert tankskip som ble Stanset av Iran i fjor, er dømt til totalt 22 års fengsel i en domstol i Bandar Abbas, melder iranske medier. Det er ikke umiddelbart klart hvor mange av mannskapet som er dømt eller hvor lang dom hver av dem fikk. Det utenlandske skipet ble Stanset av den iranske Revolusjonsgarden i Persiabukta i oktober i fjor med 11 millioner liter smuglet drivstoff om bord.

NRK - 17 okt 23 kl. 08:00

Det svenske landslaget har forlatt Belgia

Sveriges fotballandslag er tirsdag morgen tilbake på svensk jord etter at EM-kvalifiseringskampen mot Belgia ble Stanset som følge av skyteepisoden i Brussel. I en oppdatering skriver fotballforbundet at om lag 400 svensker har fått hjelp i løpet av natten. – Samarbeidet mellom supporterne, forbundet og myndighetene har fungert bra i en ekstremt presset situasjon, sier sikkerhetssjef Martin Fredman i en uttalelse fra Det svenske fotballforbundet.

NRK - 12 nov 23 kl. 02:49

Tysk politi Stanset brudefølge som skjøt løsskudd

Politiet i tyske Neuwied stoppet et brudefølge da det ble skutt opp i luften. Det ikke ble skutt med skarpt, men skytteren anmeldes for manglende våpenlisens. Brudefølget kjørte i en kolonne med rundt 15 biler da politiet stoppet dem lørdag ettermiddag.

NRK - 11 nov 23 kl. 10:48

Gazas helsemyndigheter: Planlegger massegrav på sykehus

Antall døde ved al-Shifa-sykehuset er så høyt at det planlegges massegraver, hevder direktøren for de lokale helsemyndighetene i Gaza, Moir al-Barsh. – Vi kan ikke bevege oss innenfor eller utenfor nær sykehuset. Vi er omringet og kan ikke begrave våre døde.

NRK - 10 nov 23 kl. 15:53

Bufdir vurderer midlertidig stans i alle adopsjoner fra utlandet

Bufdir vurderer å midlertidig stoppe alle adopsjoner fra utlandet etter en rekke avsløringer om ulovlig adopsjon. – I lys av det bildet som har tegnet seg opp nå, og at vi har Stanset adopsjoner fra enkelte land de siste årene, tenkte vi at det var fornuftig å ha en overordnet, prinsipiell vurdering av behovet for en midlertidig stans for adopsjoner, sier direktør Hege Nilssen i Bufdir til VG. Bufdir skal sende over sin konklusjon til Barne- og familiedepartementet, som skal ta den endelige avgjørelsen.

NRK - 09 nov 23 kl. 06:56

Delhi vil bekjempe forurensing med kunstig regn

I et forsøk på å bedre luftkvaliteten og få bukt med farlig luftforurensning, vil myndighetene i Indias hovedstad forsøke å fremprovosere regn. Den siste uken har røyk, støv og forurensning hatt et kvelende grep om verdens mest forurensede hovedstad, New Delhi. Alle byens skoler er stengt, byggearbeid er Stanset, og myndighetene har varslet restriksjoner på bilbruken.

NRK - 08 nov 23 kl. 20:48

Togene går igjen på Jærbanen

Brannvesenet meldte klokken 20.34 om en hendelse på togskinnene ved Bryne stasjon. Som følge av dette ble togtrafikken Stanset inntil videre, og Go Ahead satte inn alternativ transport.

NRK - 08 nov 23 kl. 12:42

Storbritannias regjering ber politiet avlyse demonstrasjon

Det britiske politiet er under økende press fra den britiske regjeringen, som vil at en pro-palestinsk demonstrasjon skal avlyses. Demonstrasjonen lørdag er planlagt samme dag som Storbritannia markerer slutten på andre verdenskrig og hedrer sine falne i alle konflikter siden 1914. Statsminister Rishi Sunak har uttalt at protesten mot Israel-Hamas krigen derfor er «provoserende og respektløs».

NRK - 05 nov 23 kl. 17:24

FN: Kraftig reduksjon av opiumsproduksjonen i Afghanistan

Taliban-regimet i Afghanistan har Stanset det aller meste av den omfattende produksjonen av opium i landet, ifølge en ny FN-rapport. Ifølge rapporten har opiumsproduksjonen stupt med hele 95 prosent etter at Taliban kom til makten. I mange år har dyrking av opiumsvalmuer utgjort en stor del av landbruket i Afghanistan.

NRK - 10 okt 23 kl. 15:54

FN gjenopptar mathjelp til Etiopia

Verdens matvarefond (WFP) har igjen begynt å levere mat til Etiopia etter å ha Stanset leveransene i sommer fordi maten kom på avveie. FN understreker at maten kun er ment for de nesten 900.000 flyktningene som bor i leirer i landet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com