Stanser

Mandag, 26 Juli, 16:10

Nyheter om Stanser

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 juli 21 kl. 23:51

Stanser salget i okkuperte områder

Ben & Jerry's Stanser salget av iskrem på den israelskokkuperte Vestbredden og i Øst-Jerusalem, opplyser iskremkjempen. Ben & Jerry's, som har hovedkontor i USA, forklarer at salget i okkuperte palestinske områder ikke er i tråd med selskapets verdier..

NRK - 16 juli 21 kl. 14:33

Sverige Stanser tvangsutsendelser

Sverige gjør som Finland og Stanser inntil videre tvangsutsending av avviste asylsøkere til Afghanistan. Beslutningen gjelder umiddelbart, opplyser Migrationsverket, som viser til sikkerhetssituasjonen i Afghanistan, der Taliban er på frammarsj..

E24 - 16 juli 21 kl. 13:47

Grønland Stanser all oljeleting

Grønlands venstreorienterte regjering Stanser all oljeleting og kaller det et naturlig steg i kampen mot klimaendringene..

NRK - 16 juli 21 kl. 13:10

Grønland Stanser all oljeleting

Grønlands venstreorienterte regjering Stanser all oljeleting og kaller det et naturlig steg i kampen mot klimaendringene, melder NTB. – Vi har besluttet at prisen er for høy. Vi ser konsekvensene av klimaendringene hver eneste dag, og vi vil bidra til globale løsninger, sier Grønlands miljø- og energiminister Kalistat Lund..

NRK - 15 juli 21 kl. 07:56

Jula Stanser salget av utelampe

Jula har besluttet å midlertidig stanse salget av en utelampe etter at en lampe av den aktuelle typen eksploderte og påførte en kvinne kraftige brannskader. Det dreier seg om en vanlig bordlampe til 300–400 kroner. Jula sier de ikke har hørt om lignende tilfeller tidligere, men at de Stanser salget for å være på den sikre siden..

NRK - 08 juli 21 kl. 08:25

UD-krav Stanser Russland-ordre

Bergen Engines har fått en ordre på 20 store motorer fra Russland. De må imidlertid vente på Utenriksdepartementets godkjennelse, noe som Stanser driften, Nå har alle aktiviteter opp mot den russiske bestillingen blitt satt på vent, og klubben frykter permitteringer, skriver E24..

NRK - 27 juni 21 kl. 15:40

Stanser salg av bensinbiler

Volkswagen Stanser salget av biler med tradisjonelle forbrenningsmotorer i Europa mellom 2033 og 2035, opplyste selskapet søndag. Selskapet satser nå for fullt på utvikling av elektriske biler..

NRK - 26 juni 21 kl. 18:45

Johnson & Johnson Stanser salg

Legemiddelselskapet Johnson & Johnson Stanser salget av opioider i USA som ledd i et forlik i New York, og må betale nær 2 milliarder kr. Forliket kommer etter at overforbruket av smertestillende midler av typen opioider omtales i USA som en epidemi..

NRK - 25 juni 21 kl. 07:52

Portugal Stanser gjenåpning

Et økende antall tilfeller av deltavarianten fører til at myndighetene i Portugal Stanser planene om å lette på noen av koronarestriksjonene i landet. Landet registrerte totalt 1 556 koronatilfeller torsdag, det høyeste antallet siden februar, ifølge helsedepartementet..

E24 - I førrgår: 19:16

Ving avlyser charterturer til Mallorca og Kreta

Som følge av smitteutviklingen og de nye karantenereglene for reisende, Stanser Ving sine reise til Mallorca og Kreta de neste ukene..

NRK - I førrgår: 16:36

Stanser vaksineleveranser til Oslo

Som følge av vaksineoverskudd, vil ikke Oslo få en eneste dose de neste tre ukene. Samtidig framskynder de dose to for enkelte innbyggere. Etter samråd med FHI har kommunen allerede fått færre vaksinedoser de siste par ukene, skriver Avisa Oslo..

NRK - 21 juli 21 kl. 22:36

Papirløse Stanser sultestreik

Hundrevis av papirløse arbeidere i Belgia stanset onsdag en to måneder lang sultestreik for å kreve opphold i landet. Streiken ble igangsatt for å kreve at belgiske myndigheter skulle la dem bli i landet, da mange av arbeiderne har jobbet i årevis i Belgia. Onsdag foreslo myndighetene at noen av de rundt 450 arbeiderne, hovedsakelig fra Marokko og Algerie, ville være i stand til å kreve opphold basert på «eksepsjonelle omstendigheter»..

NRK - 15 juni 21 kl. 03:31

Stanser hundeimport fra 113 land

USA smittevernetat CDC Stanser import av hunder fra 113 land på grunn av frykt for rabiessmitte, skriver BBC. Forbudet varer i første omgang ett år. Forbudet trer i kraft 14.

NRK - 11 juni 21 kl. 09:17

Stanser innleggelser i Hammerfest

Hammerfest sykehus Stanser innleggelser på medisinsk sengeenhet, etter at en positiv koronatest er sporet tilbake til sykehuset. Årsaken er smittesporing etter en positiv koronatest. Stansen gjelder fram til mandag..

NRK - 15 juli 21 kl. 14:03

Stanser laksefisket i Nordfjord

På grunn av lite laks i elvene, stopper Miljødirektoratet laksefisket i vassdrag rundt Nordfjord og Namsfjorden 14 dager tidligere enn planlagt..

Dagbladet - 15 juli 21 kl. 08:15

Stanser salget inntil videre

- Må være på den sikre siden..

VG - 07 juli 21 kl. 13:25

Politidirektøren varsler ekstern gjennomgang av bindingene til omstridt forening

Politidirektøren lover en ekstern gjennomgang av politiets tilknytning til Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF), og Stanser umiddelbart økonomisk støtte til alle frivillige politiorganisasjoner..

NRK - 02 juni 21 kl. 14:07

Oslo Stanser russeferingen

På grunn av mye smitte blant russen Stanser Oslo russeferingen i en uke, opplyser Oslo kommune i en pressemelding..

NRK - 02 juni 21 kl. 14:07

Oslo Stanser russefeiringen

På grunn av et smitteutbrudd blant russen Stanser Oslo russefeiringen i en uke, opplyser Oslo kommune i en pressemelding. Kommunen opplyser at avlysningen skjer i samråd med FHI. – På grunn av rask økning i smitte blant russen med store uoversiktlige nettverk som gjør det vanskelig å få oversikt på antall nærkontakter, anbefaler vi å stoppe all russefeiring i 1 uke, sier kommuneoverlege Frode Hagen.

NRK - 24 juni 21 kl. 12:12

UNE Stanser tvangsreturer til Gaza

På grunn av den spente situasjonen mellom Israel og Hamas, suspenderer Utlendingsnemnda (UNE) alle tvangsreturer til Gaza. – Suspensjonen av utreiseplikten innebærer at de som tidligere har fått endelig vedtak om retur til Gaza, inntil videre ikke plikter å rette seg etter utreiseplikten som følger av vedtaket, skriver UNE i en pressemelding..

NRK - 23 juni 21 kl. 10:36

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann Stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 15 juni 21 kl. 16:38

Stanser leting etter turgåer

Politiet har avsluttet letingen etter savnede Emil Magnus Edvardsson (29), som ble meldt savnet etter en kveldstur i fjellet Gråhøi i Vågå 1. juni. – Politiet kan gå over til å lete etter en antatt omkommet person etter medisinske vurderinger, sier Jørn Morten Sletta, leder for poltiiets seksjon for orden og forebygging i Nord-Gudbrandsdal..

Aftenposten - 13 juni 21 kl. 06:58

De er unge. Topptrente. Og hver gang en hjertestans rammer idretten, kjenner de det i magen.

Heller ikke topptrente utøvere kan gardere seg mot at hjertet deres Stanser..

Aftenposten - 08 juni 21 kl. 19:24

Gnagere og flaggermus Stanser milliard-gassrør fra Norge

Røret som skal ta norsk gass til Danmark og Polen er stanset av hensyn til flaggermus og gnagere..

E24 - 08 juni 21 kl. 19:12

Gnagere og flaggermus Stanser milliard-gassrør fra Norge

Røret som skal ta norsk gass til Danmark og Polen er stanset av hensyn til flaggermus og gnagere. Det kan forsinke prosjektet med mange måneder..

Dagbladet - 04 juni 21 kl. 02:42

Facebook snur - Stanser spesialbehandling

Nå må politikere følge de samme reglene som alle andre..

NRK - 31 mai 21 kl. 13:35

Trondheim strammer inn

Trondheim kommune innfører forbud mot å ha flere enn to gjester i private hjem. Det blir også forbudt med arrangementer og det innføres skjenkestans. Treningssenter og svømmehaller stenges, og påbudet om hjemmekontor videreføres.

E24 - 27 mai 21 kl. 15:06

Frp-forslag til Stortinget: Vil stanse «LO-dommere»

Det kan bli stortingsflertall for å utrede en lovendring som Stanser en omstridt rettspraksis, der parter i arbeidsrettssaker selv får peke på hvem som skal dømme dem..

NRK - 26 mai 21 kl. 15:43

Belgia Stanser bruk av Janssen

Belgia skal ikke lenger gi Janssen-vaksinen til personer under 41 år, melder NTB. En kvinne, som mottok vaksinen av sin arbeidsgiver, døde av en alvorlig form for blodpropp i kombinasjon med lave blodplate-nivåer i landet sist uke..

NRK - 25 mai 21 kl. 23:40

Reportere angripes i Gaza-konflikt

Store israelske medier krever at Facebook og Twitter Stanser poster som oppildner til angrep på journalister etter en rekke angrep og dødstrusler nylig. I et brev fra 14 aviser, nettsider og TV- og radiostasjoner heter det at journalister utsettes for livsfare..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 19:39

Oslo Stanser milliardprosjekt – dropper ny bussterminal over sporene på Oslo S

Byrådet Stanser milliardprosjektet og ber Ruter gå i tenkeboksen..

NRK - 18 mai 21 kl. 19:51

Hamas: Klar for våpenhvile

Etter ni dager med harde kamper mellom Israel og Hamas i Gaza var det tirsdag små tegn til at en våpenhvile kan være i emning. En Hamas-representant i Qatar, Moussa Abu Marzouk, sier til New York Times at Hamas er klar for våpenhvile. Ifølge ham krever Israel at Hamas Stanser rakettangrepene i to-tre timer før de bestemmer seg for det samme.

NRK - 13 mai 21 kl. 05:46

Stanser Israel-flygninger

USAs største flyselskaper innstiller flygningene til og fra Israel på grunn av det økte konfliktnivået mellom Israel og palestinerne. Palestinske grupper har skutt raketter, ifølge den israelske hæren (IDF) rundt 1.500, siden mandag denne uken, mot Israel.

NRK - 07 april 21 kl. 16:51

Stanser AstraZeneca-vaksinering

Storbritannia Stanser AstraZeneca-vaksinering av personer under 30 år. Denne gruppa vil inntil videre bli tilbudt andre koronavaksiner mens en mulig blodpropp-forbindelse granskes, opplyser det britiske legemiddeltilsynet. Stansen kommer etter at det europeiske legemiddelbyrået (EMA) i dag sa at tilfellene med blodpropp og lave blodplater bør listes som en mulig sjelden bivirkning av AstraZeneca-vaksinen..

NRK - 06 april 21 kl. 19:38

AztraZeneca Stanser forsøk på barn

Legemiddelselskapet AstraZeneca Stanser en studie der koronavaksinen deres ble gitt til barn og tenåringer. Årsaken er usikkerheten om alvorlige tilfeller av blodpropp kan være en bivirkning, melder Wall Street Journal. Ingen barn i studien er syke..

NRK - 08 mai 21 kl. 07:47

Stanser plan om å oppsøke velgere

Delstatssenatet i Arizona har stanset planene om å oppsøke alle velgere i Maricopa fylke for å spørre dem om hva de har stemt. USAs justisdepartement sier dette trolig bryter med loven som skal hindre påvirkning av og trusler mot velgere, melder NPR..

NRK - 04 mai 21 kl. 18:39

Stanser arbeid med Kina-avtale

EU-kommisjonen har inntil videre stanset arbeidet med å fullføre en omfattende investeringsavtale med Kina. Det opplyser kommisjonens visepresident Valdis Dombrovskis til nyhetsbyrået AFP. Bakgrunnen for pausen skal være det forverrede politiske forholdet mellom Kina og EU.

NRK - 30 mars 21 kl. 07:45

EU Stanser AstraZeneca-eksport

EU Stanser eksporten av AstraZeneca-vaksinen ut av unionen, opplyser vaksinekoordinator Richard Bergström til Svenska Dagbladet. AstraZeneca har lovet å levere 300 millioner doser av koronavaksinen til EU, men så langt er bare 100 millioner levert. Samtidig er doser som er produsert i EU blitt sendt til land utenfor unionen.

E24 - 22 april 21 kl. 17:30

Mangel på mikrobrikker Stanser to Jaguar-fabrikker i Storbritannia

Jaguar Land Rover må innstille bilproduksjonen ved to britiske fabrikker som følge av den globale mangelen på mikrobrikker, opplyser selskapet..

Aftenposten - 21 april 21 kl. 18:41

Stanser vaksinering i bydeler med mest smittetrykk når risikogruppene er ferdige

Alle i risikogruppene i Oslo skal bli vaksinert før man fortsetter i de mest smitteutsatte bydelene..

VG - 16 mars 21 kl. 09:19

Sverige Stanser AstraZeneca-vaksinering midlertidlig

Sverige Stanser midlertidig vaksinering med AstraZenecas coronavaksine.

Aftenposten - 15 mars 21 kl. 23:17

Flere land Stanser bruken av Astra Zenecas vaksine – WHO advarer mot panikk

Stadig flere land Stanser bruken av Astra Zenecas koronavaksine, av frykt for at den kan føre til blodpropp..

NRK - 15 mars 21 kl. 16:31

Frankrike Stanser AstraZeneca

Frankrike Stanser bruk av AstraZeneca-vaksiner inntil videre, opplyser president Macron.

NRK - 17 april 21 kl. 17:05

Røyk fra brann Stanser togtrafikk

Det brenner i et uthus i Son sørøst for Oslo. En person har kommet seg i sikkerhet. Røyk fra brannen gjør at togtrafikken på Østfoldbanen like ved er stanset, melder politiet..

NRK - 16 april 21 kl. 18:01

Uppsala forbyr festtradisjon i år

Den svenske byen Uppsala, som er kjent for sitt yrende studentliv, har lagt ned forbud mot fester i tre parker i 1. mai-helgen, melder SVT. Det er smittevern som Stanser studentenes svært tradisjonsrike feiring av Valborgsmesseaften, sier kommunen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt