Stanser

Monday, 15 August, 06:33

Nyheter om Stanser

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 aug 22 kl. 04:25

Kina kutter i handel med Taiwan

Kinesiske tollmyndigheter varsler at de Stanser import av sitrusfrukt og noen fiskeprodukter fra Taiwan fra 3. august. Kina Stanser også salg av natursand til Taiwan fra samme dag, melder Reuters..

VG - 11 aug 22 kl. 15:57

En Marshall-plan for Ukraina?

Ukrainas skjebne, og hvilken betydning konflikten vil få på lengre sikt, avhenger bare delvis av bevegelsene på slagmarken. Minst like viktig er hva som skjer når kamphandlingene Stanser..

NRK - 07 jul 22 kl. 06:02

Nasa vil ha tilbake månestøv

Nasa Stanser en auksjon der 40 milligram månestøv og kadavrene av tre kakerlakker ble lagt ut for salg. NASA hevder de eier de romfartshistoriske godbitene. Det amerikanske statlige romfartsselskapet går hardt ut mot det Boston-baserte auksjonsselskapet RR Auction.

NRK - 07 aug 22 kl. 21:17

Kjørte inn i bobil – stakk av

En personbil skal ha kjørt inn i en bobil i Skoppum i Horten, før den kjørte fra stedet, melder Sør-Øst poltidistrikt på Twitter. Bilen skal ha unnlatt å stanse for kontroll, men Stanser heller på et jorde og føreren stikker av til fots. Politiet har nå kontroll på vedkommende etter at de søkte med hund, skriver politiet..

NRK - 07 aug 22 kl. 01:31

Ukrainske styrker Stanser russisk framrykking

Ukrainske styrker er under hardt press i det østlige Donbas, men har klart å stanse alle russiske forsøk på framrykking mot Bakhmut og andre byer. Det er den ukrainske generalstaben som opplyser at russiske offensiver mot Bakhmut, Avdiivka og Slavjansk er slått tilbake. Det har vært harde kamper ved Bakhmut i flere dager, og prorussiske separatister meldte at det var kamper også inne i byen.

Klartale - 27 apr 22 kl. 08:54

Russland kutter gassen til Bulgaria og Polen

Mange land i Europa er avhengig av russisk gass. Gassen brukes både av vanlige folk og i industrien. Men nå må de brått klare seg uten.

E24 - 01 aug 22 kl. 06:29

Industrileder frykter at dyr strøm Stanser investeringer

Høye strømpriser gjør at arbeidsgiverorganisasjonen Norsk Industri frykter stans for investeringsplaner i industrien..

NRK - 01 aug 22 kl. 05:56

Industrileder frykter at dyr strøm Stanser investeringer

Høye strømpriser gjør at arbeidsgiverorganisasjonen Norsk Industri frykter stans for investeringsplaner i industrien. Til Dagens Næringsliv sier Knut Sunde, som er organisasjonens bransje- og industripolitiske direktør, at investeringene kommer til å strupes om det ikke skjer noe drastisk. Særlig er han bekymret for investeringer som er nødvendige for å endre kurs.

NRK - 30 jul 22 kl. 15:12

Stanser protester i Guinea

Den guineanske opposisjons koalisjonen sier at de avbryter protester i en uke. Dette skjer etter at demonstrasjoner førte til store skader med flere omkomne. Våpenhvilens eneste mål er å «gi ECOWAS-meklingen en sjanse til å finne en gunstig vei ut av krisen i Guinea», står det i en uttalelse fra National Front for Defense of the Constitution (FNDC), en allianse av politiske partier, fagforeninger og sivilsamfunnsorganisasjoner i Guinea.

NRK - 30 jul 22 kl. 09:29

Stanser gasslevering til Latvia

Det statlege russiske energiselskapet Gazprom kunngjorde i dag at dei har stansa gassleveringane til Latvia. Det grunngjev dei med «brot på vilkåra, skriv Reuters. Nyheita kjem dagen etter at det latviske energiselskapet Latvijas Gaze opplyste at dei kom til å kjøpe russisk gass med euro, og ikkje rublar, slik Gazprom har kravd..

NRK - 27 jul 22 kl. 10:40

Equinor vil fortsatt legge ned Mongstad

Equinor-sjef Anders Opedal gjør det klart at selskapet fortsatt skal legge ned gasskraftverket på Mongstad, til tross for den vanskelige energisituasjonen. – Det er et kraftverk som ikke er lønnsomt å drifte og ha som beredskap, og det har vært kjent i mange år at det skal legges ned, sier Opedal til NTB. Han legger til at Equinor har spurt om det er noen som ønsker å ta den økonomiske byrden av å drifte kraftverket som reserveløsning, uten å ha fått svar.

NRK - 23 jul 22 kl. 11:12

Orbán mener EU trenger ny strategi i Ukraina

Ungarns statsminister Viktor Orbán mener EU trenger en ny strategi for krigen i Ukraina, melder Reuters. Orbán sier det er nødvendig, da sanksjonene ikke Stanser Russland. En ny strategi bør ta sikte på fredssamtaler, mener statsministeren..

NRK - 20 jul 22 kl. 16:40

Europeisk næringsliv frykter tvangstiltak fra EU

Europas største næringslivsorganisasjon Business Europe mener det vil være katastrofalt hvis EU tvinger bedrifter til å kutte i driften for å sikre gasskutt. – Tvungen innskrenkning av produksjonen vil få katastrofale økonomiske konsekvenser og ofte en ugjenkallelig effekt på bedriftene, sier Markus Beyrer, toppsjef i Business Europe. – Det bør kun bli vurdert som en aller siste utvei, sier Beyrer i en kort uttalelse onsdag.

NRK - 15 jun 22 kl. 20:06

Stanser alt samarbeid med Forandringsfabrikken

Oslo kommune Stanser alt samarbeid med Forandringsfabrikken umiddelbart. Det ble klart etter bystyrets budsjettbehandling onsdag. Partiet Rødt hadde sammen med Venstre og KrF bedt om full stans, og fikk flertallet med seg.

Aftenposten - 18 jul 22 kl. 15:14

Trekker seg ut av Russland

H&M-gruppen Stanser all drift i Russland og tar milliardtap..

E24 - 18 jul 22 kl. 12:27

H&M trekker seg ut av Russland: Tar milliardtap

H&M-gruppen Stanser all drift i Russland og tar milliardtap..

Klartale - 08 jul 22 kl. 13:20

Disse kakerlakkene inneholder støv fra månen

Tre kakerlakker ble matet med månestøv. Det ble gjort for å se om støvet var farlig for ting som levde på jorda. Det var Nasa som gjorde dette.

NRK - 07 jul 22 kl. 11:13

Ben & Jerry's saksøker egen eier for å stanse iskremsalg på Vestbredden

Iskremprodusenten Ben & Jerry's saksøker sitt eget morselskap Unilever i et forsøk på å stanse iskremsalget på den okkuperte Vestbredden og i Øst-Jerusalem. Det var i juli i fjor det ble kjent at Ben & Jerry's Stanser salget av iskrem i de okkuperte områdene på Vestbredden fordi det strider mot selskapets verdier. (NTB).

NRK - 27 apr 22 kl. 06:26

Stanser salg til Russland og Ukraina

Den kinesiske droneprodusenten Dji Technologies Stanser midlertidig virksomheten i Russland og Ukraina for å forsikre seg om at dronene ikke blir brukt i kamp. Dji blir dermed det første store kinesiske selskapet som Stanser salg til Russland etter invasjonen av Ukraina, melder Reuters..

NRK - 29 jun 22 kl. 11:46

Statsbygg Stanser planlagt rehabilitering av Nationaltheatret

Statsbygg velger nå å avslutte den planlagte rehabiliteringen av Nationaltheatret. De har sagt opp kontrakten med Veidekke. Det skriver de i en pressemelding.

NRK - 28 jun 22 kl. 13:28

Kreml: Krigen Stanser hvis Ukraina legger ned våpnene

– Den ukrainske siden kan få en slutt på alt sammen før dagen er omme, sier Dmitrij Peskov, talsmann for president Vladimir Putin. Kreml hevder at Russlands militære operasjoner i Ukraina vil stanse dersom de ukrainske styresmaktene beordrer troppene sine til å legge ned våpnene og overgi seg, ifølge AFP.

Klartale - 28 jun 22 kl. 12:24

Flyselskapene sier det vil ta tid før ting er normalt

– Jeg har dessverre ikke hatt noe annet valg enn å gå til tvungen lønnsnemnd. Det sa Marte Mjøs Persen til pressen tirsdag. Hun er arbeidsminister.

Klartale - 28 jun 22 kl. 10:20

Arbeidsministeren Stanser flytekniker-streiken

Lørdag 18. juni gikk flyteknikerne til streik. Det var som følge av uenighet om lønn.

E24 - 25 jun 22 kl. 12:43

Flyteknikerstreiken: Widerøe Stanser sine flygninger på kortbanenettet i dag

Widerøe opplyser til NTB at de lørdag vil foreta en kontrollert nedstengning av kortbanenettet. Kortbanenettet er rutene til minste flyene til flyselskapet..

Aftenposten - 25 jun 22 kl. 12:30

Flyteknikerstreiken: Widerøe Stanser sine flygninger på kortbanenettet i dag

Widerøe opplyser til NTB at de lørdag vil foreta en kontrollert nedstengning av kortbanenettet..

NRK - 25 jun 22 kl. 12:30

Flyteknikerstreiken: Widerøe Stanser sine flyginger på kortbanenettet i dag

Widerøe opplyser til NTB at de lørdag vil foreta en kontrollert nedstengning av kortbanenettet. Kortbanenettet er rutene til minste flyene til flyselskapet. – Det gjør vi for å ivareta passasjerene våre, og for få flyene tilbake til sine tekniske baser.

E24 - 22 maj 22 kl. 07:15

Litauen Stanser olje og strøm fra Russland

Litauen Stanser søndag all import av russisk olje og elektrisitet. Det opplyser landets energidepartement, ifølge den danske næringslivsavisen Finans..

NRK - 22 maj 22 kl. 00:59

Litauen Stanser olje og strøm fra Russland

Litauen Stanser søndag all import av russisk olje og elektrisitet, opplyser landets energidepartement, ifølge den danske avisa Finans. Energiminister Dainus Kreivys kaller dette et viktig skritt mot energiuavhengighet. – Men det er også et uttrykk for vår solidaritet med Ukraina.

NRK - 23 jun 22 kl. 23:57

Politi i Ecuador Stanser storming av kongressen

Politiet i Ecuadors hovedstad Quito tok i bruk tåregass for å hindre urfolksdemonstranter i å storme nasjonalforsamlingen torsdag. Etter å ha tatt tilbake et kultursenter som var okkupert av politi, marsjerte gruppa under ledelse av kvinner mot landets kongress i sentrum av Quito. Butikker er stengt og gatene tomme som følge av at rundt 10.

NRK - 23 jun 22 kl. 12:45

Jernbanekaoset fortsetter i Storbritannia

Den omfattende jernbanestreiken i Storbritannia fortsetter. Torsdag sto britiske tog og T-baner stille for andre gang denne uken, med utallige innstillinger. Britisk togpersonell startet tirsdag den største togstreiken i landet på over 30 år.

NRK - 14 jun 22 kl. 06:45

Full togstans på Østlandet

Fra kl. 11:00 til kl. 13:00 Stanser togene på Østlandet grunnet en politisk streik.

VG - 14 jun 22 kl. 06:31

Tirsdag 14. juni: Dette skjedde i natt

Alle tog på Østlandet Stanser mellom klokken 11 og 13 tirsdag..

E24 - 14 jun 22 kl. 06:13

Full stans: Togstreik over hele Østlandet tirsdag

Togansatte er sinte på regjeringen, som beskyldes for å drive med høyrepolitikk. Derfor Stanser alle togene på Østlandet mellom klokken 11 og 13 tirsdag..

Aftenposten - 14 jun 22 kl. 06:00

Togstreik over hele Østlandet tirsdag

Togansatte mener regjeringen driver med høyrepolitikk. Derfor Stanser alle togene på Østlandet mellom klokken 11 og 13….

VG - 14 jun 22 kl. 05:16

Full stans: Togstreik over hele Østlandet tirsdag

Togansatte er sinte på regjeringen, som beskyldes for å drive med høyrepolitikk. Derfor Stanser alle togene på Østlandet mellom klokka 11 og 13 tirsdag..

NRK - 11 jun 22 kl. 08:49

Laksefisket i Tana er stanset: – En god nyhet

Finlands president Sauli Niinistö godkjente fredag loven som Stanser all laksefiske i Tanaelva. – Det er en god nyhet, sier statssekretær Aleksander Øren Heen (Sp) i Klima- og miljødepartementet. Allerede i mai ble Norge og Finland enige om å innføre forbud mot fisket i hele Tanavassdraget, men gjennomføringen av dette har tatt lengre tid i Finland.

NRK - 10 jun 22 kl. 13:30

Full togstans i 2 timer på Østlandet tirsdag

Alle togene på Østlandet Stanser opp mellom klokken 11 og 13 tirsdag. De ansatte på togene går ut i en to timer lang politisk streik. Det skriver FriFagbevegelse..

NRK - 06 jun 22 kl. 02:19

Stengt luftrom Stanser Lavrovs tur

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov skulle etter planen besøke Serbia mandag og tirsdag. Nabolandene slipper imidlertid ikke flyet hans gjennom. Det skriver den serbiske avisa Danas , som siteres av det russiske statlige nyhetsbyrået Interfax.

E24 - 31 maj 22 kl. 17:13

Gazprom Stanser gassleveransene til det danske energiselskapet Ørsted 1. juni

Eksporten stanse fra russerne til Danmark stanses fra og med i morgen..

NRK - 30 maj 22 kl. 16:45

Nederlandsk gasselskap Stanser russisk gass

Det delvis statseide gasselskapet Gasterra i Nederland sier de har sluttet å motta gass fra det russiske statseide gasselskapet Gazprom, melder Reuters. Årsaken er at Gasterra nekter å betale Gazprom i rubler..

NRK - 26 apr 22 kl. 19:51

Russiske gass-stopp til Polen og Bulgaria

Eksporten av gass fra Russland til Bulgaria stanses fra onsdag, opplyser bulgarske myndigheter. Bulgaria er svært avhengig av russisk gass. – Bulgargaz fikk i dag varsel om at leveringene av naturgass fra Gazprom Stanser 27.

NRK - 29 maj 22 kl. 13:48

Demonstranter drept i Sudan

To demonstranter er drept av sikkerhetsstyrkene i Khartoum, og FNs spesialutsending fordømmer militærregimets maktbruk. Hundrevis av demokratiforkjempere demonstrerte lørdag i Sudans hovedstad, i protest mot militærkuppet i oktober og militærjuntaen som styrer landet. Demonstrantene ble møtt med store sikkerhetsstyrker som brukte tåregass og skjøt med skarpt.

NRK - 27 maj 22 kl. 16:56

Russiske politikere ber Putin stanse Ukraina-krigen

To kommunistiske politikere oppfordret fredag ​​president Vladimir Putin til å stoppe krigføringen i Ukraina i en sjelden offentlig demonstrasjon av uenighet. Til tross for at tusenvis av mennesker har blitt drept og såret under Russlands tre måneder lange militærkampanje i Ukraina, har Putin i stor grad kunnet nyte lojaliteten til landets politiske partier og myndighetspersoner. Men under et møte i den lovgivende forsamlingen i Primorsky Krai-regionen skapte to lokalpolitikere oppstyr da leste opp en uttalelse som oppfordret presidenten til å trekke russiske styrker ut av Ukraina.

E24 - 19 apr 22 kl. 13:19

Bilkonsernet Stellantis Stanser produksjonen i Russland

Bilkonsernet Stellantis, som inkludere merker som Peugeot, Citroën og Opel, Stanser produksjonen ved sin fabrikk i Russland som følge av krigen i Ukraina..

NRK - 22 maj 22 kl. 12:53

Finn Stanser passtime-annonser midlertidig

Det melder VG..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com