Stans

Tuesday, 16 July, 12:24

Nyheter om Stans

NRK - 04 jul 24 kl. 18:38

Nok en bil fikk Stans i Tromsøysundtunnelen

Et kjøretøy har fått Stans i Tromsøysundtunnelen. Det er tunnel fra fastlandet og til øya som er berørt. Det er redusert framkommelighet på stedet, melder Troms politidistrikt på X klokka 18.

NRK - 13 jun 24 kl. 21:14

FNs sikkerhetsråd krever Stans i beleiringen av millionby i Sudan

FNs sikkerhetsråd krever en Stans i den sudanske RSF-militsens beleiring av al-Fashir, en by med 1,8 millioner innbyggere i Darfur. Rådets 15 medlemmer vedtok torsdag resolusjonsforslaget som er ført i pennen av Storbritannia. Resolusjonen ber om en umiddelbar Stans i kamphandlingene i området og en tilbaketrekning av alle stridende som truer sikkerheten til sivile i al-Fashir.

NRK - 04 jun 24 kl. 14:26

Full Stans i all passasjertrafikk med helikopter fra midnatt

Som følge av streiken i Meteorologisk institutt, hvor 51 nye medarbeidere blir tatt ut i streik fra onsdag av, blir det full Stans i passasjerertrafikken med helikopter fra Sola, Flesland og Florø fra midnatt av. Fra Kristiansund er det Stans allerede fra 15.00 tirsdag ettermiddag.

NRK - 04 jul 24 kl. 18:38

Redusert framkommelighet i Tromsøysundtunnelen

Et kjøretøy har fått Stans i Tromsøysundtunnelen. Det er tunnel fra fastlandet og til øya som er berørt. Det er redusert framkommelighet på stedet Tunnelen er eneste forbindelse mellom Tromsø og fastlandet, etter at Tromøsbrua ble stengt for trafikk denne uka.

NRK - 20 jun 24 kl. 08:16

Laksefisket kan bli Stansa

Laksefisket kan bli Stansa i delar av landet på kort varsel, etter rapportar om svært lite laks så langt i år. – Blir det fiska for mykje, kan me få ein alvorleg knekk i produksjonen av lakseungar, seier direktør for Miljødirektoratet, Ellen Hambro. Det er mest aktuelt å vurdera Stans i laksefiske i elvar med mykje stor laks frå grensa mot Sverige i sør til og med Trøndelag, og Stans i sjølaksefiske på same strekning..

Aftenposten - 14 jun 24 kl. 07:26

FNs sikkerhetsråd krever Stans i beleiringen av millionby: - Verdens største humanitære krise

FNs sikkerhetsråd krever en Stans i den sudanske RSF-militsens beleiring av El-Fasher, en by i Darfur med 1,8 millioner….

E24 - Igår: 08:33

Krisekvartal for Burberry

Toppsjef går på dagen, skuffende salg og Stans av utbytte for luksusmerke..

Aftenposten - Igår: 08:33

Krisekvartal for luksusmerket Burberry

Toppsjef går på dagen, skuffende salg og Stans av utbytte for luksusmerke..

NRK - 11 jul 24 kl. 10:09

Frontkollisjon mellom bubil og MC

Det har vore ein frontkollisjon mellom ein bubil og ein motorsykkel på fylkesveg 55 Klokkarstoi, mellom Luster og Sogndal. Hendinga skjedde under forbikøyring i ei 70-sone. Den eine på motorsykkelen er henta med luftambulanse og den andre blir frakta med ambulanse til Førde sjukehus.

NRK - 11 jul 24 kl. 10:09

Frontkollisjon mellom bubil og MC i Sogn

Det har vore ein frontkollisjon mellom ein bubil og ein motorsykkel på fylkesveg 55 ved Klokkarstoi, mellom Luster og Sogndal. Hendinga skjedde under forbikøyring i ei 70-sone. Den eine på motorsykkelen er henta med luftambulanse og den andre blir frakta med ambulanse til Førde sjukehus.

VG - 07 jul 24 kl. 00:04

Hamas baner vei for mulig våpenhvile – skal ha droppet sentralt krav

Hamas har angivelig banet vei for en mulig våpenhvileavtale ved å droppe kravet om at Israel på forhånd forplikter seg til en full Stans i Gaza-krigen..

E24 - 04 jun 24 kl. 14:33

Full Stans i helikoptertrafikken fra Sola, Flesland og Florø fra midnatt

Som følge av Unio-streiken vil det fra midnatt være full Stans i helikoptertrafikken fra Sola, Flesland og Florø, opplyser Offshore Norge..

E24 - 04 jun 24 kl. 14:33

Full Stans i helikoptertrafikken til Nordsjøen

Som følge av Unio-streiken vil det fra midnatt være full Stans i helikoptertrafikken fra Sola, Flesland og Florø, opplyser Offshore Norge..

NRK - 04 jun 24 kl. 14:26

Full Stans i helikoptertrafikken fra midnatt

Som følge av streiken i Meteorologisk institutt, hvor 51 nye medarbeidere blir tatt ut i streik fra onsdag av, blir det full Stans i for passasjerertrafikken med helikopter fra Sola, Flesland, Kristiansund og Florø fra midnatt av. Det opplyser Offshore Norge. Helikopteroperatørene er avhengige av værvarslingstjenester fra norsk metorologisk institutt (NMI) for å fly sikkert på norsk sokkel.

E24 - 04 jun 24 kl. 10:10

Meteorolog-streiken: Full Stans i helikoptertrafikken

Fra onsdag er 59 ansatte ved Meteorologisk institutt i streik. Det vil blant annet føre til full Stans i helikoptertrafikken offshore..

Aftenposten - 06 jul 24 kl. 10:47

Stans de useriøse taxieierne

Reguleringen bør sikre kundene gode tjenester, ikke legge til rette for at de skal bli loppet for penger..

NRK - 05 jul 24 kl. 07:08

Oslofjordtunnelen åpen igjen

Oslofjordtunnelen på E134 er åpen igjen. Det ble forsinka åpning av tunnelen etter at en asfaltmaskin fikk Stans natt til fredag..

NRK - 05 jul 24 kl. 06:17

E134 Oslofjordtunnelen er stengt

Oslofjordtunnelen på E134 er stengt. Den skulle åpnet klokka 05.30 etter vedlikeholdsarbeid natt til fredag.

NRK - 03 jul 24 kl. 15:27

Tromsøya var uten fastlandsforbindelse etter bilStans i rushtidal

En bil har fått Stans i Tromsøysund tunnelen onsdag ettermiddag. Det gjør at tunnelfeltet fra Tromsdalen og til Tromsøya er midlertidig stengt. Det melder Vegtrafikksentralen Nord.

NRK - 03 jul 24 kl. 15:27

Tromsøya var uten fastlandsforbindelse etter bilStans i rushtida

En bil fikk Stans i Tromsøysundtunnelen i rushtida onsdag ettermiddag. Det gjorde at tunnelfeltet fra Tromsdalen og til Tromsøya var midlertidig stengt. Det varte i et kvarter, før trafikken kunne gå som normalt igjen.

Dagbladet - 02 jul 24 kl. 22:03

Bom Stans på Østfoldbanen - tog tømmes for passasjerer

Et tog på strekningen Oslo-Göteborg står fast mellom Råde og Rygge. Rundt 200 passasjerer sendes nå videre med taxi og buss..

NRK - 28 maj 24 kl. 08:44

Vy: Stans i togtrafikken på Oslo S grunnet jordfeil

Vy skriver på sine nettsider at det Stans i togtrafikken på Oslo S tirsdag morgen. Stansen skyldes en signalfeil. Bane Nor jobber med å rette feilen.

NRK - 29 jun 24 kl. 08:04

Axios: USA har endret på ordlyden i våpenhvile-forslag om Gaza

Biden-administrasjonen har nylig presentert et nytt forslag til våpenhvile og løslatelse av gisler mellom Israel og Hamas med noe justert ordlyd, ifølge Axios. Det amerikanske nyhetsnettstedet skriver at justeringene er et forsøk på å tette gapene mellom de stridende partene. Som kilde for opplysningen, siterer Axios «tre kilder med direkte kunnskap».

VG - 27 maj 24 kl. 06:05

Togtrøbbel mandag morgen: Full Stans i Drammen

Strømproblemer sørger for full Stans ved Drammen stasjon..

VG - 26 jun 24 kl. 15:17

Kenyansk domstol beordrer Stans i bruk av soldater mot demonstranter

Nyheten kommer etter de dødelige protestene tirsdag hvor minst 23 demonstranter så langt er meldt drept..

E24 - 25 jun 24 kl. 21:04

Kritiseres for boikott-Stans: – Synes den er tynn

Hvis Petter Stordalens hotellkjede hadde ønsket å oppnå mer, kunne den bare stått i Freia-boikotten, mener Ukraina-venn..

NRK - 17 apr 24 kl. 13:23

Bufdir ber på nytt om full adopsjonsStans

I januar anbefalte Bufdir – Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet, som har ansvaret for adopsjoner til Norge, full Stans i utenlandsadopsjoner. Den gangen var ikke barne- og familieminister Kjersti Toppe (Sp) overbevist, men ba om mer informasjon før hun skulle bestemme seg, skriver VG. Onsdag sendte Bufdir denne informasjonen til Toppe, og anbefalingen er den samme som i januar: Direktoratet vil ha en Stans fram til en omfattende gransking av adopsjoner er gjennomført.

NRK - 19 jun 24 kl. 18:50

Krossobanen stengt med umiddelbar virkning

I dag bestemte Statens jernbanetilsyn å stenge Krossobanen på Rjukan. Statens jernbanetilsyn mener at Krossobanen ikke har gjort de nødvendige tiltakene for å ivareta sikkerheten. – Bakgrunnen for tilsynet var bekymringsmeldinger fra ulike hold.

VG - 16 jun 24 kl. 06:17

Israel varsler Stans i Gaza-kampene i elleve timer hver dag for å slippe inn mer nødhjelp

Det israelske forsvaret (IDF) kunngjør det som kalles en «taktisk pause» i offensiven sør på Gazastripen for å slippe inn mer humanitær hjelp..

NRK - 16 jun 24 kl. 06:16

Israels forsvar varsler Stans i Gaza-kampene i elleve timer hver dag for å slippe inn mer nødhjelp

Det israelske forsvaret (IDF) kunngjør det som kalles en «taktisk pause» i offensiven sør på Gazastripen for å slippe inn mer humanitær hjelp. Pausen begynner i Rafah-området klokken 8 på morgenen og varer til klokken 19. Pausene skal gjennomføres hver dag inntil videre, sto det i en uttalelse fra IDF tidlig søndag morgen.

NRK - 15 jun 24 kl. 06:58

28 dinglet opp ned i en halvtime i amerikansk fornøyelsespark

Det var ingen fornøyelse å spore blant de 28 personene som ble sittende opp ned i en halvtime da en attraksjon fikk Stans i en fornøyelsespark i USA. Nødetatene rykket ut og brannmannskaper fikk i samarbeid med teknikere etter hvert senket attraksjonen slik at alle de 28 kunne evakueres. En av dem ble sendt til sykehus for undersøkelser, men det dreide seg om en person som har en underliggende medisinsk tilstand.

Dagbladet - 15 jun 24 kl. 05:20

Dinglet opp ned: - Herregud

Det var ingen fornøyelse å spore blant de 28 personene som ble sittende opp ned i en halvtime da en attraksjon fikk Stans i en fornøyelsespark i USA..

VG - 15 jun 24 kl. 05:06

28 dinglet opp ned i en halvtime i amerikansk fornøyelsespark

Det var ingen fornøyelse å spore blant de 28 personene som ble sittende opp ned i en halvtime da en attraksjon fikk Stans i en fornøyelsespark i USA..

VG - 14 jun 24 kl. 01:44

FN krever Stans i beleiring av sudansk millionby: – Et angrep vil være katastrofalt

Over én million mennesker skal være fanget inne i den beleirede byen El-Fasher..

NRK - 11 jun 24 kl. 19:05

Forseinkingar etter styrtregn i flyplassen på Mallorca

– Rundt kl. 16 i ettermiddag regna det mellom 45–90 l/m² inn på flyplassen. Det utløyste alarmberedskapen og det vart full Stans på flytrafikken, seier driftsoperatør på Palma flyplass, Joaquin Fernandez.

E24 - 06 jun 24 kl. 22:22

Krever Stans i Equinor-utslipp: – Driter i fjorden

Både Kvinnherad kommune, miljøvernere og privatpersoner har klaget på at Equinor får slippe ut kjemikalier og avløpsvann i en vestnorsk fjord..

Aftenposten - 04 jun 24 kl. 10:10

Meteorolog-streiken: Påvirker varsling for helikoptertransport

Fra onsdag er 59 ansatte ved Meteorologisk institutt i streik. Det vil blant annet føre til full Stans i….

NRK - 03 jun 24 kl. 12:39

Problemer med frakt av gass til Storbritannia

Det er problemer med gassoverføringen til Storbritannia. Linda Nordbø, kommunikasjonsleder og pressekontakt i Gassco, sier at det er en hendelse på Equinor-feltet Sleipner som får en konsekvens for gassanlegget på Nyhamna i Møre og Romsdal. Europeiske gasspriser hoppet over 11 prosent mandag etter at en feil førte til Stans i gassoverføringen til Storbritannia, ifølge Bloomberg.

NRK - 30 maj 24 kl. 19:47

USA kritisk til forslag om Rafah-resolusjon

Et forslag lagt fram av Algerie i FNs sikkerhetsråd med krav om Stans i Israels Rafah-offensiv, er ikke balansert, mener myndighetene i USA. Det amerikanske utenriksdepartementet uttalte seg om forslaget torsdag..

NRK - 30 maj 24 kl. 08:20

Kollisjon mellom bil og bybane i Bergen

Det har vore ein kollisjon mellom bil og bybane då bilen skulle kryssa bybanesporet ved Minde Alle i Bergen. Bilen er treft i sida, og har mindre materielle skadar, ifølgje politiet. Det var to personar i bilen, og dei er uskadde.

NRK - 27 maj 24 kl. 06:39

Trøbbel i togtrafikken vest for Oslo

Det er full Stans i togtrafikken ved Drammen. Årsaken er strømproblemer, opplyser Bane Nor. De vil komme med en oppdatering klokken 08.

VG - 26 maj 24 kl. 11:22

Israel fortsetter angrepene mot Rafah

Den internasjonale domstolen (ICJ) har ikke krevd full Stans i angrepene mot Rafah, hevder Israel. Søndag ble minst seks mennesker drept i nye angrep mot byen..

NRK - 25 maj 24 kl. 05:54

Nye angrep mot Rafah etter ICJ-ordre om Stans

Israel har lørdag utført nye bombeangrep mot Gazastripen og Rafah, etter at FN-domstolen ICJ ga ordre om å Stanse offensiven. Den internasjonale domstolen (ICJ) krevde i sin kjennelse også at alle gislene som fortsatt holdes av Hamas og andre militante palestinere på Gazastripen, løslates umiddelbart. Israel viste ingen tegn til å ville endre kurs, og bedyrer at landet ikke utfører militæroperasjoner som skaper livsvilkår som vil føre til ødeleggelse av den palestinske sivilbefolkningen.

VG - 25 maj 24 kl. 01:33

FN-domstol beordret Stans i Rafah-offensiven: – Historisk

Men Israel antyder at de ikke vil rette seg etter ordren..

NRK - 24 maj 24 kl. 15:24

FN-domstol krev Rafah-Stans

FN-domstolen ICJ i Haag krev at Israel Stansar den militære offensiven mot Rafah. Domstolen krev at Israel må levere ein rapport innan ein månad på kva tiltak dei gjer for å Stanse offensiven..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com