Stans

Saturday, 02 December, 22:03

Nyheter om Stans

NRK - 22 nov 23 kl. 04:33

USA håper våpenhvilen fører til Stans i kamper på Libanon-grensen

USA håper at avtalen om Stans i kamphandlingene mellom Israel og Hamas også fører til «full pause» i kampene på grensen mellom Israel og Libanon. Uttalelsen kommer fra en amerikansk tjenesteperson. Avtalen mellom Israel og Hamas innebærer at 50 gisler skal frigis fra Gazastripen og at 150 fengslede palestinere skal løslates av Israel.

NRK - 21 nov 23 kl. 16:20

EU-parlamentet: Stans subsidieringen av olje og gass

EU-parlamentet sender en klar beskjed til klimatoppmøtet COP28: Ingen subsidier av fossile brensler innen 2025. I uttalelsen som ble vedtatt tirsdag, ber parlamentet også om Stans i alle nye investeringer i olje- og gassproduksjon. – Klimatoppmøtet må bli enige om en konkret utfasing av fossilt brensel så snart som mulig for å holde 1,5-gradersmålet innen rekkevidde, inkludert å stoppe alle nye investeringer i utvinning av fossilt brensel, heter det i uttalelsen, som ble vedtatt med stort flertall.

NRK - 19 nov 23 kl. 02:45

Washington Post: Nær avtale om frigivelse av «dusinvis» av Gaza-gisler mot fem dagers Stans i kamper

Washington Post: Nær avtale om frigivelse av «dusinvis» av Gaza-gisler mot fem dagers Stans i kamper. (NTB) Meldingen oppdateres..

Dagbladet - 17 nov 23 kl. 08:25

Full Stans

Det er full Stans i trafikken i togområde Nord på grunn av evakuering av togledersentralen i Trondheim, opplyser Bane Nor..

NRK - 14 nov 23 kl. 16:07

Stans i T-banetrafikken

Det er Stans i T-banetrafikken på Majorstua i retning øst grunnet sykdom ombord, melder Sporveien..

NRK - 10 nov 23 kl. 15:53

Bufdir vurderer midlertidig Stans i alle adopsjoner fra utlandet

Bufdir vurderer å midlertidig stoppe alle adopsjoner fra utlandet etter en rekke avsløringer om ulovlig adopsjon. – I lys av det bildet som har tegnet seg opp nå, og at vi har Stanset adopsjoner fra enkelte land de siste årene, tenkte vi at det var fornuftig å ha en overordnet, prinsipiell vurdering av behovet for en midlertidig Stans for adopsjoner, sier direktør Hege Nilssen i Bufdir til VG. Bufdir skal sende over sin konklusjon til Barne- og familiedepartementet, som skal ta den endelige avgjørelsen.

Dagbladet - 04 nov 23 kl. 20:37

- Stans i evakueringen av utlendinger

Det er Stans i evakueringen av utlendinger og folk med dobbelt statsborgerskap fra Gazastripen til Egypt, opplyser en embedsmann i grensemyndighetene..

NRK - 31 okt 23 kl. 15:11

Stans på E6 i Nordland etter brann i lastebil

Politiet i Nordland melder om Stans i trafikken på E6 nord for Mosjøen etter brann i en lastebil. – Nødetatene er på vei til stedet, skriver de på X. Hendelsen har skjedd i rundkjøringen nord for Mosjøen.

Klartale - 27 nov 23 kl. 13:42

Tesla saksøker den svenske staten

Bilprodusenten Tesla saksøker den svenske staten. Det skriver den svenske avisa Dagens Industri.IF Metall streiker på Teslas svenske verksteder og servicestasjoner.

VG - 26 nov 23 kl. 14:52

Stans i adopsjoner: – Vi må ta dette modige skrittet

Barn fortjener et liv i trygghet og kjærlighet, fri fra utnyttelse og juridiske skyggespill.

NRK - 23 nov 23 kl. 16:52

VG: Raymond Johansen (Ap) ber om Stans i utbetaling av etterlønn

Til VG sier Johansen at han har bedt Oslo kommune Stanse utbetaling av etterlønn fra 1. januar. Dermed får han to - og ikke tre måneder med etterlønn.

NRK - 20 nov 23 kl. 22:32

Mulig usikker grunn Stanser T-banen ved Ryen i Oslo

Det er Stans i trafikken mellom Ryen og Bergkrystallen i Oslo. Det skyldes ifølge Sporveien forhold i grunnen under skinnene som undersøkes. Togene på linje 4 snur på Ryen og kjører tilbake mot sentrum..

Aftenposten - 19 nov 23 kl. 03:05

Avis: Nær gisselavtale på Gaza i bytte mot Stans i kampene

Israel, Hamas og USA er nær ved å bli enige om en avtale som innebærer løslatelse av «dusinvis» av gisler i bytte mot….

VG - 19 nov 23 kl. 02:40

Washington Post: Nær avtale mellom Hamas og Israel og USA

Partene i Gaza-krigen er nær en foreløpig avtale om en fem dagers Stans i kamphandlingene..

NRK - 17 nov 23 kl. 08:53

Norwegian overrasket etter Widerøe-varsel

Norwegian sier de er overrasket over Konkurransetilsynet, som har varslet at Norwegians kjøp av Widerøe vil svekke konkurransen i det norske flymarkedet. – Vi er overrasket over Konkurransetilsynets varsel om mulig Stans av oppkjøpet, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian. Norwegian har frist til 8.

Dagbladet - 17 nov 23 kl. 08:25

Evakuerte

Det var full Stans i trafikken i togområde Nord på grunn av evakuering av togledersentralen i Trondheim, opplyser Bane Nor..

NRK - 15 nov 23 kl. 10:58

Stans i opptaket til flyger­utdanningen ved UiT

Universitetet i Tromsø har gitt de 126 søkerne til bachelorprogrammet i luftfartsfag beskjed om at det ikke blir noe opptak høsten 2023. I sin orientering til styret i onsdagens styremøte skriver rektor Dag Rune Olsen blant annet at forsinkelser i den praktiske flytreningen gir en fare for lavere progresjon og skaper utfordringer for gjennomføring på studiestedet, ifølge Khrono. Han skriver videre at studentene var forsinket allerede før pandemien, noe som i dag fører til fire måneders forsinkelse for studentene.

E24 - 13 okt 23 kl. 10:10

KLP vil ha Stans i olje- og gassutbygging

Pensjonsfondet KLP vil ha Stans i åpning av nye olje- og gassfelt, og kommer med kraftig kritikk av norsk petroleumspolitikk..

NRK - 14 nov 23 kl. 16:07

T-banetrafikken er i gang igjen

Det var en kort Stans i T-banetrafikken på Majorstua i retning øst i ettermiddag, grunnet sykdom ombord, melder Sporveien. Rundt klokken 16.15 var trafikken i gang igjen..

VG - 10 okt 23 kl. 03:48

Flere partier krever Stans i Palestina-bistand: – Vi bør fryse midler

Frp og KrF krever full Stans i bistanden til Palestina, og Høyres Ine Eriksen Søreide forventer en kritisk gjennomgang av all norsk bistand. – Ikke tiden for forhastede konklusjoner, svarer Ap..

NRK - 11 nov 23 kl. 17:22

Hizbollah-sjefen ber arabiske land jobbe mot å Stanse beleiringen av Gaza

Lederen for Hizbollah oppfordret lørdag landene som deltar i toppmøtet om Gaza-krigen i Riyadh, jobbe for en Stans i beleiringen av Gazastripen. – Palestinerne har sagt sitt og har ikke bedt lederne på toppmøtet om å sende soldater. De vil bare at den arabiske og islamske verden står sammen og krever overfor amerikanerne at aggresjonen Stanses, sier Sayyed Hassan Nasrallah.

NRK - 11 nov 23 kl. 15:15

Erna Solberg sier Israel bryter folkeretten

Høyre-leder Erna Solberg sier det foregår åpenbare brudd på folkeretten i Gaza. – Det Hamas gjorde var et uprovosert og direkte terrorangrep på Israel og sivile. Vi har sagt tydelig at Israel må stoppe det som er brudd på humanitærretten og folkeretten.

NRK - 04 nov 23 kl. 22:26

Jente frigjort etter å ha vært i klem mellom T-bane og perrong på Romsås i Oslo

En jente er frigjort etter å ha fått foten i klem på Romsås T-banestasjon. Hun blir tatt hånd om av ambulansepersonell på stedet. Det ble Stans i T-banetrafikken på linje 5 i forbindelse med ulykken..

NRK - 04 nov 23 kl. 20:13

Stans i evakueringen av utlendinger fra Gazastripen, opplyser grensemyndighetene

Grenseovergangen Rafah er nå stengt for hardt skadde palestinere så vel som utlendinger og palestinere med dobbelt statsborgerskap. Røde Kors i Egypt bekrefter overfor nyhetsbyrået DPA at ansatte i den palestinske Røde Halvmåne var blitt beordret av myndighetene til å stoppe transporten av sårede palestinere inntil videre. CNN, som siterer egyptiske myndigheter, rapporterte at rundt 730 mennesker skulle forlate Gazastripen på lørdag, inkludert 386 amerikanske statsborgere og 151 tyskere..

VG - 04 nov 23 kl. 12:10

Vil Høyre gå inn for leteStans før Ap?

Flere partier kommer til å støtte Klimautvalgets forslag om en Stans i oljeletingen. Tenk om et av disse partiene blir Høyre..

NRK - 04 nov 23 kl. 09:56

Sørlandsbanen åpen igjen etter avsporing

Trafikken er i gang igjen på Sørlandsbanen etter at avsporingen av en arbeidsmaskin førte til Stans mellom Nelaug og Gjerstad lørdag formiddag. – Trafikken er i gang igjen, men du må fortsatt regne med forsinkelser, opplyser Bane Nor. (NTB).

NRK - 02 nov 23 kl. 06:36

Kvinne påkøyrd i Åsane

Naudetatar rykte torsdag morgon ut til krysset Åsamyrene/Litleåsvegen i Åsane, etter melding om at ei kvinne var påkøyrd. Ifølgje politiet skal ha vore i ferd med å kryssa vegen. Kvinna er medviten og vaken, og bilførar er også på staden.

NRK - 01 nov 23 kl. 01:14

Bolivia bryter båndene til Israel

Bolivia bryter de diplomatiske båndene til Israel som følge av den israelske krigføringen mot Gazastripen. Det søramerikanske landet har besluttet å bryte de diplomatiske båndene som en «avvisning og fordømmelse av den aggressive og uforholdsmessige israelske militæroffensiven som gjennomføres på Gazastripen og som truer internasjonal fred og sikkerhet», står det i en uttalelse fra utenriksdepartementet i La Paz. Bolivia oppfordrer samtidig til Stans i angrepene på Gazastripen..

NRK - 30 okt 23 kl. 23:59

Full Stans på E18 ved Vinterbro

20 vogntog og flere personbiler står i en kø som strekker seg mot Vinterbro på E18 i Nordre Follo. Dette i retning mot Sverige, melder politiet Øst på X..

Aftenposten - 29 okt 23 kl. 21:18

Full Stans i Egypts gassimport kan påvirke Europa

Egypts gassimport har stoppet helt opp etter at Israel stengte et felt i Middelhavet..

E24 - 29 okt 23 kl. 21:18

Full Stans i Egypts gassimport kan påvirke Europa

Egypts gassimport har stoppet helt opp etter at Israel stengte et felt i Middelhavet. Det kan påvirke Europas forsyning inn mot vinteren..

NRK - 28 okt 23 kl. 14:37

Fredsmarkeringer flere steder i landet

Flere steder i landet er det lørdag markeringer, som krever Stans på angrep mot sivile i Palestina og Israel. Foran Stortinget har Amnesty, Den norske kirke, Leger Uten Grenser, Redd Barna, Kirkens Nødhjelp, Norsk Folkehjelp og LO slått seg sammen i en fredsdemonstrasjon. – Denne markeringen er avgjørende fordi vi alle må stå opp og si at denne bombingen av sivile må ta slutt nå.

NRK - 28 okt 23 kl. 02:13

Israel kritiserer FN-resolusjon

Israel reagerer på at ordlyden i den ikke-bindene resolusjonen som ble vedtatt av FNs hovedforsamling fredag kveld. – Det eneste stedet denne resolusjonen hører hjemme, er i historiens søppelbøtte, sa Israels FN-ambassadør Gilad Erdan. Israels utenriksminister Eli Cohen omtaler resolusjonen som «skammelig» og at Israel vil fortsette å jobbe for å ødelegge Hamas.

NRK - 27 okt 23 kl. 22:51

Barth Eide: Vi er glade for å ha stemt for resolusjonen

– Vi er glade for å ha stemt for denne resolusjonen sammen med de fleste av FNs medlemsland og mange av våre nærstående land. Verdenssamfunnet er enige om veldig mange av de sentrale spørsmålene, inkludert viktigheten av å beskytte sivile og avhjelpe den humanitære krisen i Gaza, sier utenriksminister Espen Barth Eide i en uttalelse fredag kveld. FNs hovedforsamling samlet seg fredag i en såkalt nødsesjon og vedtok fredag en ikke-bindene Gaza-resolusjon som Jordan står bak.

NRK - 27 okt 23 kl. 13:01

Klimautvalgets rapport: Anbefaler full Stans i oljeleting

Klimautvalget anbefaler å ikke lete etter mer olje før en plan for å fase ut olje- og gassutvinning er på plass. Det kommer frem i Klimautvalget 2050 sin rapport «Omstilling til lavutslipp – veivalg for klimapolitikken mot 2050». Rapporten viser hva som skal til for at Norge skal nå målet om å være et lavutslippssamfunn 2050.

Aftenposten - 26 okt 23 kl. 17:07

Full Stans i Norwegians sak mot staten – regningen vokser

Retten har Stanset saken mellom flyselskapet og staten om et klimagebyr på 400 millioner kroner..

E24 - 26 okt 23 kl. 17:07

Full Stans i Norwegians sak mot staten – regningen vokser

Retten har Stanset saken mellom flyselskapet og staten om et klimagebyr på 400 millioner kroner. Efta-domstolen kobles på, og saken blir dyrere..

NRK - 21 sep 23 kl. 19:25

Polens president: Stans i våpenstøtte mistolket

Polens president sier statsministerens uttalelse om Stans i våpenstøtten til Ukraina er mistolket, melder AFP..

Aftenposten - 23 okt 23 kl. 19:13

Fire av ti boliger på Gazastripen ødelagt, ifølge FN

SISTE NYTT: Det er ingen Stans i Israels bombing av Gaza. Videoen under ble delt av det israelske forsvaret mandag og….

Aftenposten - 23 okt 23 kl. 07:27

Nye israelske luftangrep mot Gaza – hele nabolag i ruiner

SISTE NYTT: Det er ingen Stans i Israels bombing av Gaza. Videoen under ble delt av det israelske forsvaret mandag og….

NRK - 18 sep 23 kl. 15:28

Stans på flere T-banelinjer

Det er Stans på flere T-banelinjer, nummer 1, 2, 3 og 4, grunnet en signalfeil på Helsfyr i retning sentrum. Fagpersonell er på vei, skriver Sporveien på Twitter..

NRK - 18 sep 23 kl. 15:28

Mindre forsinkelser etter Stans på flere T-banelinjer

Reisende må regne med noen mindre, små forsinkelser på flere T-banelinjer, nummer 1, 2, 3 og 4. Der var det en kort Stans grunnet en signalfeil på Helsfyr i retning sentrum..

NRK - 18 okt 23 kl. 14:24

WHO-topp: – Stans angrep mot helseinstitusjoner

Europa-sjef Hans Kluge i Verdens helseorganisasjon (WHO) ber om en slutt på angrep mot sykehus og helsesentre på Gazastripen. – Som et minimum ber vi om at disse angrepene tar slutt. Nummer to er å beskytte sivile og barn, og nummer tre er å få inn humanitær tilgang fra Rafah til Gaza, ettersom alle forsyningene våre allerede er der, men det er ingen åpen grense ennå, sier Kluge i et intervju med nyhetsbyrået AFP.

NRK - 17 okt 23 kl. 16:24

Leger Uten Grenser Stanser arbeidet på Gazastripen

Leger Uten Grenser har Stanset alt organisert medisinsk arbeid på Gazastripen som følge av israelske angrep og blokaden, uttaler organisasjonen. – Vi driver per nå ingen organiserte medisinske aktiviteter. Noen av våre palestinske ansatte jobber likevel ved sykehus i nord og sør på Gazastripen.

Aftenposten - 11 okt 23 kl. 20:16

Krever Stans i Fosen-pengestrøm

Sametingspresident Silje Karine Muotka syns ikke kommuner og staten skal tjene penger på vindkraft som drives på ulovlig….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com