Stans

Saturday, 15 June, 02:16

Nyheter om Stans

NRK - Igår: 21:14

FNs sikkerhetsråd krever Stans i beleiringen av millionby i Sudan

FNs sikkerhetsråd krever en Stans i den sudanske RSF-militsens beleiring av al-Fashir, en by med 1,8 millioner innbyggere i Darfur. Rådets 15 medlemmer vedtok torsdag resolusjonsforslaget som er ført i pennen av Storbritannia. Resolusjonen ber om en umiddelbar Stans i kamphandlingene i området og en tilbaketrekning av alle stridende som truer sikkerheten til sivile i al-Fashir.

NRK - 04 jun 24 kl. 14:26

Full Stans i all passasjertrafikk med helikopter fra midnatt

Som følge av streiken i Meteorologisk institutt, hvor 51 nye medarbeidere blir tatt ut i streik fra onsdag av, blir det full Stans i passasjerertrafikken med helikopter fra Sola, Flesland og Florø fra midnatt av. Fra Kristiansund er det Stans allerede fra 15.00 tirsdag ettermiddag.

Aftenposten - 18 timer siden

FNs sikkerhetsråd krever Stans i beleiringen av millionby: - Verdens største humanitære krise

FNs sikkerhetsråd krever en Stans i den sudanske RSF-militsens beleiring av El-Fasher, en by i Darfur med 1,8 millioner….

NRK - 04 jun 24 kl. 14:26

Full Stans i helikoptertrafikken fra midnatt

Som følge av streiken i Meteorologisk institutt, hvor 51 nye medarbeidere blir tatt ut i streik fra onsdag av, blir det full Stans i for passasjerertrafikken med helikopter fra Sola, Flesland, Kristiansund og Florø fra midnatt av. Det opplyser Offshore Norge. Helikopteroperatørene er avhengige av værvarslingstjenester fra norsk metorologisk institutt (NMI) for å fly sikkert på norsk sokkel.

E24 - 04 jun 24 kl. 14:33

Full Stans i helikoptertrafikken fra Sola, Flesland og Florø fra midnatt

Som følge av Unio-streiken vil det fra midnatt være full Stans i helikoptertrafikken fra Sola, Flesland og Florø, opplyser Offshore Norge..

E24 - 04 jun 24 kl. 14:33

Full Stans i helikoptertrafikken til Nordsjøen

Som følge av Unio-streiken vil det fra midnatt være full Stans i helikoptertrafikken fra Sola, Flesland og Florø, opplyser Offshore Norge..

E24 - 04 jun 24 kl. 10:10

Meteorolog-streiken: Full Stans i helikoptertrafikken

Fra onsdag er 59 ansatte ved Meteorologisk institutt i streik. Det vil blant annet føre til full Stans i helikoptertrafikken offshore..

NRK - 28 maj 24 kl. 08:44

Vy: Stans i togtrafikken på Oslo S grunnet jordfeil

Vy skriver på sine nettsider at det Stans i togtrafikken på Oslo S tirsdag morgen. Stansen skyldes en signalfeil. Bane Nor jobber med å rette feilen.

VG - 27 maj 24 kl. 06:05

Togtrøbbel mandag morgen: Full Stans i Drammen

Strømproblemer sørger for full Stans ved Drammen stasjon..

NRK - 17 apr 24 kl. 13:23

Bufdir ber på nytt om full adopsjonsStans

I januar anbefalte Bufdir – Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet, som har ansvaret for adopsjoner til Norge, full Stans i utenlandsadopsjoner. Den gangen var ikke barne- og familieminister Kjersti Toppe (Sp) overbevist, men ba om mer informasjon før hun skulle bestemme seg, skriver VG. Onsdag sendte Bufdir denne informasjonen til Toppe, og anbefalingen er den samme som i januar: Direktoratet vil ha en Stans fram til en omfattende gransking av adopsjoner er gjennomført.

VG - Igår: 01:44

FN krever Stans i beleiring av sudansk millionby: – Et angrep vil være katastrofalt

Over én million mennesker skal være fanget inne i den beleirede byen El-Fasher..

NRK - 11 jun 24 kl. 19:05

Forseinkingar etter styrtregn i flyplassen på Mallorca

– Rundt kl. 16 i ettermiddag regna det mellom 45–90 l/m² inn på flyplassen. Det utløyste alarmberedskapen og det vart full Stans på flytrafikken, seier driftsoperatør på Palma flyplass, Joaquin Fernandez.

E24 - 06 jun 24 kl. 22:22

Krever Stans i Equinor-utslipp: – Driter i fjorden

Både Kvinnherad kommune, miljøvernere og privatpersoner har klaget på at Equinor får slippe ut kjemikalier og avløpsvann i en vestnorsk fjord..

Aftenposten - 04 jun 24 kl. 10:10

Meteorolog-streiken: Påvirker varsling for helikoptertransport

Fra onsdag er 59 ansatte ved Meteorologisk institutt i streik. Det vil blant annet føre til full Stans i….

NRK - 03 jun 24 kl. 12:39

Problemer med frakt av gass til Storbritannia

Det er problemer med gassoverføringen til Storbritannia. Linda Nordbø, kommunikasjonsleder og pressekontakt i Gassco, sier at det er en hendelse på Equinor-feltet Sleipner som får en konsekvens for gassanlegget på Nyhamna i Møre og Romsdal. Europeiske gasspriser hoppet over 11 prosent mandag etter at en feil førte til Stans i gassoverføringen til Storbritannia, ifølge Bloomberg.

NRK - 30 maj 24 kl. 19:47

USA kritisk til forslag om Rafah-resolusjon

Et forslag lagt fram av Algerie i FNs sikkerhetsråd med krav om Stans i Israels Rafah-offensiv, er ikke balansert, mener myndighetene i USA. Det amerikanske utenriksdepartementet uttalte seg om forslaget torsdag..

NRK - 30 maj 24 kl. 08:20

Kollisjon mellom bil og bybane i Bergen

Det har vore ein kollisjon mellom bil og bybane då bilen skulle kryssa bybanesporet ved Minde Alle i Bergen. Bilen er treft i sida, og har mindre materielle skadar, ifølgje politiet. Det var to personar i bilen, og dei er uskadde.

NRK - 27 maj 24 kl. 06:39

Trøbbel i togtrafikken vest for Oslo

Det er full Stans i togtrafikken ved Drammen. Årsaken er strømproblemer, opplyser Bane Nor. De vil komme med en oppdatering klokken 08.

VG - 26 maj 24 kl. 11:22

Israel fortsetter angrepene mot Rafah

Den internasjonale domstolen (ICJ) har ikke krevd full Stans i angrepene mot Rafah, hevder Israel. Søndag ble minst seks mennesker drept i nye angrep mot byen..

NRK - 25 maj 24 kl. 05:54

Nye angrep mot Rafah etter ICJ-ordre om Stans

Israel har lørdag utført nye bombeangrep mot Gazastripen og Rafah, etter at FN-domstolen ICJ ga ordre om å Stanse offensiven. Den internasjonale domstolen (ICJ) krevde i sin kjennelse også at alle gislene som fortsatt holdes av Hamas og andre militante palestinere på Gazastripen, løslates umiddelbart. Israel viste ingen tegn til å ville endre kurs, og bedyrer at landet ikke utfører militæroperasjoner som skaper livsvilkår som vil føre til ødeleggelse av den palestinske sivilbefolkningen.

VG - 25 maj 24 kl. 01:33

FN-domstol beordret Stans i Rafah-offensiven: – Historisk

Men Israel antyder at de ikke vil rette seg etter ordren..

NRK - 24 maj 24 kl. 15:24

FN-domstol krev Rafah-Stans

FN-domstolen ICJ i Haag krev at Israel Stansar den militære offensiven mot Rafah. Domstolen krev at Israel må levere ein rapport innan ein månad på kva tiltak dei gjer for å Stanse offensiven..

Aftenposten - 24 maj 24 kl. 15:26

FN-domstol beordrer Stans i israelsk offensiv – Sør-Afrika vil ta beslutningen til sikkerhetsrådet

Den internasjonale domstolen (ICJ) beordrer Israel til å umiddelbart Stanse sin offensiv mot den palestinske byen Rafah..

Aftenposten - 23 maj 24 kl. 20:44

12-åringer i Oslo jaktes. Ukulturen sprer seg som gift.

Når barn blir varer, må lederne bremse og si: «Stans galskapen!».

NRK - 23 maj 24 kl. 14:21

Full Stans i T-banetrafikken i retning øst i Oslo

Sporveien skriver på X at trafikken har Stanset på grunn av en uavklart situasjon på Helsfyr. Fagpersonell er på vei til stedet..

NRK - 23 maj 24 kl. 14:21

Forsinkelser på alle T-banelinjer i Oslo

Tidligere i dag var det full Stans i retning Øst, på grunn av en situasjon på Helsfyr. T-banene kjører nå igjen, men Sporveien skriver på X at forsinkelser må påregnes utover ettermiddagen og kvelden..

NRK - 23 maj 24 kl. 09:30

Israels angrep mot Rafah stadig mer intense

Nattens luftangrep blir av innbyggere beskrevet som de mest intense siden de israelske styrkene innledet sin offensiv mot Rafah i forrige måned. – Israel har angrepet uten Stans hele natten og har brukt droner, helikoptre, kampfly og stridsvogner, forteller en innbygger. Israelske stridsvogner står nå i utkanten av det tett befolkede Yibna-distriktet i sentrum av Rafah, der flere mål ble angrepet i løpet av natten.

NRK - 22 maj 24 kl. 17:53

Oslofjordtunnelen er åpen igjen

Bilberger har fjernet bilen som fikk Stans i Oslofjordtunnelen, og som førte til stengt tunnel i retning mot Drammen. Trafikken går som normalt igjen..

NRK - 21 maj 24 kl. 07:52

Full togStans mellom Oslo S og Kolbotn

Det er full Stans på strekningen etter en hendelse ved sporet, skriver Bane Nor på sine hjemmesider. Toglinjene L2, R21 og RE20 er påvirket..

NRK - 16 apr 24 kl. 13:43

Vy og Bane Nor: Full Stans på grunn av signalfeil

Det er stengt for togtrafikk i heile landet, skriv Vy på sine nettsider. Årsaka til at toga står skal vere ein feil på kommunikasjonssystemet. Bane Nor stadfestar at det er på grunn av ein signalfeil.

NRK - 18 maj 24 kl. 18:14

Klimaaktivister pågrepet på München lufthavn

Seks klimaaktivister klarte lørdag morgen å ta seg inn på rullebanen til lufthavnen, der de limte seg fast på bakken. Det førte til full Stans i alle avganger til og fra flyplassen, som er Tysklands nest største, i nærmere to timer. 60 flyvninger ble innstilt, noe som rammet flere tusen passasjerer.

NRK - 16 maj 24 kl. 17:03

Sør-Afrika skjerper folkemordanklagene mot Israel

Sør-Afrika ber FNs øverste domstol gi Israel orde om straks å Stanse angrepet på Rafah. – Da vi sist møttes i denne domstolen, håpet Sør-Afrika på å kunne Stanse denne folkemord-prosessen for å bevare Palestina og dets folk, sa Vusimuzi Mandosela fra det sørafrikanske aktoratet da høringen ble innledet torsdag. – I stedet har Israels folkemord fortsatt uten Stans, og det har akkurat nådd et nytt og grusomt nivå, la han til.

E24 - 16 maj 24 kl. 12:34

Lagmannsretten med krass kritikk mot tingretten - utsetter viktig avgjørelse

I dag skulle Borgarting lagmannsrett komme med en viktig avgjørelse om Stans i utbygging av to olje- og gassprosjekter. I stedet kom en utsettelse..

NRK - 16 maj 24 kl. 12:22

Ber om Stans i valkampen i Slovakia

Slovakias president Zuzana Caputova ber om at EU-valkampen i landet blir innstilt, etter at statsminister Robert Fico blei skoten onsdag, melder fleire nyheitsbyrå. Caputova skal også ha eit felles møte med partileiarane for å dempe dei politiske spenningane. Fico blei hardt skadd i skytinga, og tilstanden hans skal vere stabil, men alvorleg, ifølge sjukehuset der han er innlagd..

VG - 16 maj 24 kl. 12:02

Lagmannsretten med krass kritikk mot tingrettens klimadom - utsetter viktig avgjørelse

I dag skulle Borgarting lagmannsrett komme med en viktig avgjørelse om Stans i utbygging av to olje- og gassprosjekter. I stedet kom en utsettelse..

E24 - 14 maj 24 kl. 06:27

Setter foten ned for kryptoselskap nær atombase

USAs president Joe Biden beordrer Stans i et kinesiskstøttet kryptovalutautvinningsselskaps bruk av et landområde nær en atomvåpenbase i Wyoming..

VG - 14 maj 24 kl. 05:11

USA setter foten ned for kinesiskstøttet kryptoselskap nær atombase

USAs president Joe Biden beordrer Stans i et kinesiskstøttet kryptovalutautvinningsselskaps bruk av et landområde nær en atomvåpenbase i Wyoming..

NRK - 14 maj 24 kl. 04:56

USA setter foten ned for kinesiskstøttet kryptoselskap nær atombase

USAs president Joe Biden beordrer Stans i et kinesiskstøttet kryptovalutautvinningsselskaps bruk av et landområde nær en atomvåpenbase i Wyoming. Bidens ordre innebærer at eiendommen må avhendes og at alt utstyr som selskapet MineOne Partners Ltd. har på området, blir fjernet.

NRK - 13 maj 24 kl. 16:27

Store køer etter bilStans i Fløyfjellstunnelen

En varebil har fått Stans og står med nødblink inne i Fløyfjellstunnelen, melder Vest politidistrikt på X. Venstre felt i retning Åsane er stengt inne i tunnelen. – Skaper ekstra køer mot Åsane da all trafikk må over i høyre felt, skriver Vegtrafikksentralen på X.

NRK - 13 maj 24 kl. 09:02

Store trafikale problemer i Oslo-området

Mandag morgen kan det være lurt å ta seg god tid. Dette er det som skjer i trafikken nå: – Det er lange køer på E18 inn mot Oslo fra Asker (på bildet). – Utfordringer med bilberging på E18 i Operatunnelen gjør at høyre og midtre felt i retning Alnabru er sperret.

NRK - 13 maj 24 kl. 09:02

Mange ulykker i Oslo skaper mye kø

Trafikken går tregt på blant annet E18 mandag fordi det har vært mange, mindre ulykker. For hver bil som må taues og hvert felt som midlertidig må stenges, vokser køene, ifølge Ruter. Et kort øyeblikk ble Tåsentunnelen stengt etter at en lastebil fikk motorStans, mens en bil har kjørt i autovernet ved Drengsrud og måtte berges.

NRK - 10 apr 24 kl. 17:25

Full Stans i trafikken på Østfoldbanen

Strømproblemer har ført til full Stans i togtrafikken mellom Fredrikstad og Sarpsborg onsdag ettermiddag. – Vi jobber med å rette feilen, men vi vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane Nor på sine nettsider. Til Sarpsborg Arbeiderblad opplyser Bane Nor at en strømmast har falt ned.

NRK - 10 maj 24 kl. 16:26

Axios: Israel åpner for begrenset utvidelse av Rafah-operasjon

Statsminister Benjamin Netanyahus sikkerhetskabinett har gitt grønt lys til en begrenset utvidelse av de israelske styrkenes operasjon i Rafah, ifølge Axios. Ifølge den amerikanske nettavisen vedtok sikkerhetskabinettet dette torsdag ettermiddag. Det ble samtidig vedtatt å fortsette forhandlingene om en avtale som kan sikre løslatelse av gislene som holdes i Gaza, opplyser anonyme kilder til Axios.

NRK - 08 maj 24 kl. 14:02

Midlertidig Stans i utvisningssaker

Justisdepartementet sender i dag ut en instruks til Utlendingsdirektoratet (UDI) om å stille utvisningssaker som berører barn i bero. Den midlertidige Stansen skjer inntil nye regler trer i kraft. Unntak gjelder personer som uansett ikke vil få opphold og ved «særlig grove brudd» på asylreglene.

Klartale - 05 apr 24 kl. 15:07

Streik

---StreikPartene i arbeidslivet forhandler om lønn. Av og til kan det ende med en streik.Ordet «streik» betyr en Stans eller delvis Stans i arbeidet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com