Største

Tuesday, 07 December, 22:17

Nyheter om Største

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 05 nov 21 kl. 08:40

Eiendomsutvikler suspender handelen

Den kinesiske eiendomsutvikleren Kaisa suspenderte fredag handelen på Hongkong-børsen. Det øker frykten for sammenbrudd i Kinas eiendomssektor. Kunngjøringen fra Kaisa kommer mens søkelyset stadig er på en av landets Største eiendomsutviklere, China Evergrande, som står i fare for å gå konkurs.

Aftenposten - 20 okt 21 kl. 20:15

Den Største seieren og og den Største skuffelsen for barn og unge

Her er den Største seieren og den Største skuffelsen..

NRK - 09 nov 21 kl. 12:22

Verdens Største flytende solanlegg

Verdens Største flytende solkraftanlegg har begynt å levere strøm fra Sirindhorn-dammen i Lam Dom Noi-elven i Thailand. Anlegget er like stort som omtrent 70 fotballbaner. 145.

NRK - 09 nov 21 kl. 13:13

Støre: – Oslo er en trygg by

Statsminister Jonas Gahr Støre sier til NRK at hendelsen på Bislett i Oslo tirsdag var dramatisk, og at han godt forstår at de til stede ble skremt. – Jeg er glad for at politiet ser ut til å ha løst oppdraget som var der, så får vi se hva etterforskningen viser. Men det er en lite hyggelig nyhet tidlig på dagen, sier han.

NRK - 01 nov 21 kl. 18:16

Macron etterlyser mer fra de store

Frankrikes president Emmanuel Macron ber de Største utslipperne gjøre mer for å begrense den globale oppvarmingen til 1,5 grader. Macron mener det er helt nødvendig at land med størst CO2-utslipp oppjusterer løftene sine. – Det viktigste de to neste ukene her på COP er at de Største utslipperne hvis nasjonale strategier ikke har rettet seg etter målet om 1,5 graders oppvarming, øker sine ambisjoner.

NRK - 29 okt 21 kl. 09:01

Volvo går på børs

Volvo Cars, som er eigd av Geely Sweden Holding, blir børsnotert. Dei får over 200.000 aksjeeigarar.

VG - 04 nov 21 kl. 07:31

Sjekk denne poteten! Trolig verdens Største

Et par på New Zealand har dyrket det som kan være verdens Største potet. Den veier nesten 8 kilo. Poteten har fått navnet Doug..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 20:15

Norges Største marinefartøy kostet 2,2 mrd. Nå ligger det til kai uten å kunne seile.

Et av Sjøforsvarets Største og dyreste skip var på jobb for Nato. Nå ligger det til kai i Portsmouth, uten kontroll….

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 03:33

Hovland etter karrierens Største seier: – Veldig spesielt

Mens de to første seirene på PGA-touren kom etter nervepirrende dramaer, hadde Viktor Hovland (24) full kontroll da han….

VG - 08 nov 21 kl. 03:33

Hovland etter karrierens Største seier: – Veldig spesielt

Mens de to første seirene på PGA-touren kom etter nervepirrende dramaer, hadde Viktor Hovland (24) full kontroll da han tok sin tredje seier..

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 21:45

Kjeden blir beskyldt for fyll og rølp i Danmark. Nå vil de bli Norges Største utelivsaktør.

I København har de fått refs for å belønne flatfyll. I Norge lover Nord-Europas Største barkjede å holde seg på matta..

NRK - 08 nov 21 kl. 01:34

Soldater drept av narkobande

Fire soldater ble drept i et overfallsangrep nordvest i Colombia søndag. Hæren mener Golfklanen, landets Største narkokartell, står bak. En kaptein, en korporal og to soldater ble drept i angrepet, opplyste hæren søndag..

VG - 05 nov 21 kl. 18:42

Hovland Største forskjell: – Mer selvsikker nå

Viktor Hovland (24) skal for første gang prøve å forsvare en PGA Tour-tittel denne helgen og avsluttet med delt ledelse etter en superavslutning på dag to..

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 18:42

Hovland Største forskjell: – Mer selvsikker nå

Viktor Hovland (24) skal for første gang prøve å forsvare en PGA Tour-tittel denne helgen og avsluttet med delt ledelse….

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 18:42

Hovlands Største forskjell: – Mer selvsikker nå

Viktor Hovland (24) skal for første gang prøve å forsvare en PGA Tour-tittel denne helgen og avsluttet med delt ledelse….

VG - 05 nov 21 kl. 18:42

Hovlands Største forskjell: – Mer selvsikker nå

Viktor Hovland (24) skal for første gang prøve å forsvare en PGA Tour-tittel denne helgen og avsluttet med delt ledelse etter en superavslutning på dag to..

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 09:25

Det var uaktuelt å ta over sjefsstolen i Norges Største selskap. Helt til han fikk prøvesitte i den.

Eldar Sætre syntes det var helt uaktuelt å ta over sjefsstolen i Norges Største selskap – helt til han fikk test-sittet….

NRK - 06 nov 21 kl. 10:39

Norge gir 85 millioner kroner til Peru

Norge gir 85 millioner kroner for å trappe opp innsatsen mot avskoging av regnskogen i Peru. – President Castillo viser et solid engasjement for å bekjempe klimaendringer og beskytte Perus skoger og biologiske mangfold. Vi er glade for å støtte Peru i deres innsats for å stanse avskoging innen 2030, sammen med Tyskland, Storbritannia og USA, sier klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap).

Dagbladet - 06 nov 21 kl. 05:23

Fornektet pandemien: Begravde døde om natta

Myndighetene i Tanzania kan ha stått bak en av verdens Største dekkoperasjoner for å skjule coronapandemien. Nå er det mistanke om at presidenten selv døde av viruset han hevdet ikke fantes i landet..

NRK - 04 nov 21 kl. 10:00

Styringsrenta uendra på 0,25 %

Norges Banks komité for pengepolitikk og finansiell stabilitet har besluttet å holde styringsrenta uendra på 0,25 prosent. Det opplyser Norges Bank i en pressemelding onsdag. Økonomene venter at renten vil bli hevet med 0,25 prosentpoeng i desember til 0,5.

NRK - 04 nov 21 kl. 10:00

Styringsrentet uendret på 0,25 %

Norges Bank følger planen og holder styringsrenten uendret i november. Neste renteheving er varslet i desember. Det opplyser Norges Bank i en pressemelding torsdag.

NRK - 05 nov 21 kl. 16:36

Potegullkrise i Storbritannia

På toppen av mangel på bensin og flere matvarer denne høsten, som følge av blant annet Brexit, sjåførmangel og andre logistikkproblemer, står britene nå overfor en knasende utfordring: Mangel på potetgull. En oppgradering av datasystemtet til Storbritannias Største potetgullprodusent, Walkers, gikk nemlig ikke helt etter planen. – En IT-oppgradering har forstyrret produksjonen av noen av våre produkter.

NRK - 04 nov 21 kl. 20:21

Låg vinproduksjon i 2021

Dårleg ver i Europas Største vinproduserande land fører til ein ekstrem låg produksjon i 2021, melder Reuters. Ifølge vinorganisasjonen OIV vil årets produksjon ligge så vidt over den historisk låge produksjonen i 2017. Italia, Spania og Frankrike står for rundt 45 prosent av den totale vinproduksjonen i verda..

E24 - 09 nov 21 kl. 10:00

Norges Bank ser høy gjeld som Største sårbarhet

Selv om utsiktene for finansiell stabilitet er bedret etter pandemien, er det fortsatt fare for at smitteoppblomstring og brå økning i globale renter kan forplante seg til det norske finansielle systemet..

NRK - 03 nov 21 kl. 17:12

Stoltenberg advarer mot Kina

Nordiske og vestlige verdier er truet etter hvert som Kina får mer makt, advarer Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. – Det er noe vi ikke har opplevd på mange hundre år, at den sterkeste, Største makten i verden ikke tror på våre verdier. Og det er den verden vi beveger oss mot etter hvert som Kina vokser fram, sa Stoltenberg da han talte til Nordisk råd i København onsdag.

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 19:00

– Jeg levde på en sky. Så kom den veggen som jeg aldri hadde møtt

Mohamed Elyounoussi vil bruke en av karrierens Største nedturer som motivasjon før skjebnekampene mot Latvia og….

E24 - 08 nov 21 kl. 16:04

Ethereum når sin høyeste pris noensinne

Verdens nest Største kryptovaluta koster mer enn 4.700 dollar..

NRK - 08 nov 21 kl. 08:35

Australia fortsetter med kull

Australia sier at så lenge det er kjøpere, vil de selge kull. Flere enn 40 land ble enige om å fase ut kull innen få tiår under klimatoppmøtet i Glasgow. – Vi vil ikke stenge kullgruver, og vi skal ikke stenge ned kullkraftverk, sier ressursminister Keith Pitt til den australske kringkasteren ABC.

NRK - 26 okt 21 kl. 12:46

Pensjonsfond dumper fossilt

Et av verdens Største pensjonsfond, nederlandske ABP, vil selge seg helt ut av kull, olje og gass. Beslutningen har bred støtte blant pensjonshavere og arbeidsgivere, skriver fondet i en pressemelding. ABP har i dag verdipapirer for om lag 150 milliarder norske kroner i fossil energi.

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 23:10

Det har bare skjedd to ganger tidligere. Mandag skal denne mannen starte en «ny æra» for landet sitt.

Partileder Xi Jinping (68) gjennomfører de Største endringene i Kina på 40 år..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 15:24

Nå holder det ikke bare med tommelen opp, Boris Johnson! Dette blir testen på om du er en statsmann.

GLASGOW (Aftenposten): Et mislykket klimatoppmøte vil bli hans Største nederlag..

E24 - 07 nov 21 kl. 08:03

Småinvestorer ble forespeilet kjempeavkastning. Nå går de til sak for denne tomten

Småinvestorer i det konkursslåtte eiendomsselskapet Miris, har slått seg sammen og saksøker den Største kreditoren. Uenigheten dreier seg om hvem som har førsteretten på fire tomter i Lier..

E24 - 01 nov 21 kl. 16:11

Ny rapport: Oslo større på sjømat enn Lofoten og Vesterålen

Oslo har flest ansatte totalt, Senja er Norges Største laksekommune, mens ingen fiskevær i Lofoten kommer med på topp 20-lista..

NRK - 26 okt 21 kl. 10:59

Stemte SV da Norge bombet Libya

Tidligere Ap-leder og statsminister Thorbjørn Jagland skriver i sin memoarbok «År i fred og ufred» at han tvilte på sin partitilhørighet da Norge under Jens Stoltenbergs ledelse deltok i bombingen av Libya i 2011. – Jeg anser den norske støtten til aksjonen i Libya som det Største utenrikspolitiske feiltrinn siden andre verdenskrig, skriver Jagland i sin nye bok. FNs sikkerhetsråd godkjente opprinnelig aksjonen for å beskytte sivilbefolkningen mot et fryktet folkemord.

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 14:31

Toppledere og klimaaktivister inntar Skottland

Et utvalg av E24s Største saker og den beste journalistikken hver fredag..

E24 - 06 nov 21 kl. 14:31

Toppledere og klimaaktivister inntar Skottland

Et utvalg av E24s Største saker og den beste journalistikken hver fredag..

Dagbladet - 06 nov 21 kl. 07:08

Slår alarm etter nedslående rapport

Korallbleking har nå rammet 98 prosent av Great Barrier Reef siden 1998, går det fram av en ny studie som slår alarm om framtida til verdens Største korallrev..

E24 - 06 nov 21 kl. 06:00

– Han kom til Norge uten noe – og det glemmer han aldri

Dyar Al-Ashtari (26) er krigsflyktningen som ble gründer og internettmillionær. Pengene går til fine biler, klokker – og en av verdens Største youtuberes siste prosjekt..

NRK - 05 nov 21 kl. 17:03

Åpningsdato for Follobanen er klar

12. desember 2022 åpner den nye togstrekningen, skriver AvisaOslo. – Vi er nå i siste fase, sier prosjektlederen for tunneldelen av prosjektet, Anne Kathrine Kalager, til avisa.

E24 - 05 nov 21 kl. 06:35

Lunds Tivoli med sin Største investering: Kjøper pariserhjul til 43 millioner

Lunds Tivoli mistet 45 millioner kroner i omsetning i koronaåret. Likevel satser de mer enn noensinne. – Vi har overlevd to verdenskriger og spanskesyken.

VG - 05 nov 21 kl. 01:36

Stokke om Bodø/Glimt: – Rett og slett vakkert

ROMA/OSLO (VG) (Roma – Bodø/Glimt 2–2) Roar Stokke (62) har kommentert noen av de Største øyeblikkene i norsk klubbfotball, og holder Bodø/Glimts prestasjoner mot Roma svært høyt..

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 01:37

Stokke om Bodø/Glimt: – Rett og slett vakkert

ROMA/OSLO (VG) (Roma – Bodø/Glimt 2–2) Roar Stokke (62) har kommentert noen av de Største øyeblikkene i norsk….

NRK - 30 okt 21 kl. 10:40

Korona og klima på planen på G20

Verdens 20 ledende industriland innleder G20-toppmøtet i Roma senere lørdag, med koronaviruset og det forestående klimatoppmøtet som Største samtaleemner. FNs klimatoppmøte begynner nemlig mandag, rett etter at G20-toppmøtet er avsluttet, og FNs generalsekretær António Guterres har uttalt at han frykter at kampen mot klimaendringer kan være tapt om ikke G20-landene trår mer til. Det har vært demonstrasjoner fra klimaaktivister foran toppmøtet.

Klartale - 04 nov 21 kl. 12:15

Er dette verdens Største potet?

En gigantisk potet er dyrket fram på New Zealand. Poteten veier nesten åtte kilo og har fått navnet Doug..

E24 - 22 okt 21 kl. 16:48

Elleville strømpriser, storm rundt norsk milliardkonsern, og den Største børsnoteringen på 20 år

Et utvalg av E24s Største saker og den beste journalistikken hver fredag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt