Størrelsen

Wednesday, 17 August, 02:44

Nyheter om Størrelsen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 11 aug 22 kl. 14:30

Brudd på våpenloven i Svalbard – fransk rederi ilagt en foretaksstraff på 800.000 kroner

Sysselmesteren på Svalbard har ilagt et fransk rederi en foretaksstraff på 800.000 kroner for brudd på våpenloven. I tillegg fikk rederiet inndratt 37 våpen.

NRK - 04 aug 22 kl. 13:00

Hval på villspor i Seinen

En hval har blitt sett langs elven i Normandie i Frankrike den siste tiden. Myndighetene oppfordrer skuelystne til å holde avstand for å unngå å plage dyret. Lokale myndigheter i Normandie sa onsdag at bilder antyder at det snakk om en hvithval som har blitt skilt fra flokken sin.

NRK - 29 jul 22 kl. 12:32

DNB får utsatt fristen for legitimering

Finanstilsynet har gitt DNB utsatt frist til 8. august for rapporteringen av legitimasjon av rundt 1 million kunder. Den gamle fristen var 1.

NRK - 13 jul 22 kl. 07:37

Rekordhøy avskoging i Amazonas

Avskogingen i Brasils Amazonas nådde rekordhøyder i første halvår i år. Siden Jair Bolsonaro ble president har ødeleggelsene av regnskogen økt voldsomt. Satellittbilder viser at 4.

NRK - 06 jul 22 kl. 05:02

Kraftig skogbrann i California

En eksplosiv skobrann som brøt ut i Calaveras County i California 4. juli doblet seg i Størrelsen over natten og skal nå ramme et området på mer enn 3000 dekar, skriver The Guardian. Brannen som truer kraftinfrastrukturen har ført til at hundrevis har evakuert fra området.

NRK - 04 jul 22 kl. 05:13

DNB kan få dagbøter på grunn av legitimasjonsmangler

Finanstilsynet har gitt DNB frist til 1. august med å skaffe legitimasjon fra rundt 1 million kunder – og truer med dagbøter etter det. Ifølge Dagens Næringsliv er Størrelsen på dagbøtene ikke kjent.

Aftenposten - 30 jun 22 kl. 23:49

Hva er sammenhengen mellom pandemi og Størrelsen på en dorull?

Pandemi, færre tørk på dorullen og lengre køer på flyplasser. Alt henger sammen med alt..

NRK - 24 jun 22 kl. 12:16

Aksjonister må møte i retten

Neste uke må tolv av aksjonistene som har sperra veger i Trondheim den siste tida møte i retten. De har alle fått forelegg på mellom 12.000 og 40.

Aftenposten - 23 jun 22 kl. 18:00

Størrelsen på lommeboken må ikke få øke forskjellene

Er det plass til voksne i idretten?.

NRK - 09 jun 22 kl. 09:36

Equinor med nytt oljefunn

Bare kort tid etter Snøfonn Nord-funnet ved Johan Castberg-feltet i Barentshavet, har Equinor gjort et nytt funn av olje og gass i Skavl Stø. Foreløpige beregninger av Størrelsen på funnet er mellom 5 og 10 millioner fat utvinnbare oljeekvivalenter. Det skriver de i en pressemelding.

NRK - 07 jun 22 kl. 16:48

Burde skutt Binna

– At vi skøyt en bjørneunge og ikke binna vi skulle ha skutt var ikke helt etter planen. Det sier Senior rådgiver i Statens naturoppsyn Magne Asheim. Oppsynet skøyt for litt siden en bjørneunge på Jarfjordfjellet i Sør-Varanger inne i et kalvingsområdet midt under kalvingstida.

NRK - 07 jun 22 kl. 16:48

– Burde skutt Binna

– At vi skøyt en bjørnunge, og ikke binna vi skulle ha skutt, var ikke helt etter planen. Det sier Senior rådgiver i Statens naturoppsyn Magne Asheim. Oppsynet skøyt nylig en bjørnunge på Jarfjordfjellet i Sør-Varanger.

Aftenposten - 12 maj 22 kl. 18:30

Den er på Størrelsen med et riskorn. Men målet er at den snart skal gjøre diabetesbehandling mye billigere og bedre.

Positivt, men for noen vil det kanskje gjøre at de tenker mer på sykdommen, mener Diabetesforbundet..

NRK - 22 apr 22 kl. 20:13

Bilde av ny massegrav utenfor Mariupol

Nye satellittbilder skal vise en massegrav nær Mariupol i Ukraina. Graven skal ligge nær kirkegården til den okkuperte landsbyen Vynohradne, som ligger 5–6 kilometer fra byen. Ifølge satellittbilder er Størrelsen på massegraven 45 ganger 25 meter.

NRK - 10 apr 22 kl. 07:54

Stoltenberg: Nato klar til å utplassere en fullskalastyrke

Nato utarbeider planer for å utplassere en permanent fullskalastyrke på alliansens østflanke, sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. I et intervju med Sunday Telegraph sier Nato-sjefen at styrken skal være i stand til å stanse en invasjonshær. Han sier også at Nato er midt i en svært grunnleggende endringsprosess som skal gjenspeile de langsiktige virkningene av handlingene til Russlands president Vladimir Putin.

E24 - 22 mar 22 kl. 18:24

Venter opp mot fem rentehevinger i år: – Begynner å se en lønns- og prisspiral

Lønnsoppgjøret og offentlig pengebruk vil bli avgjørende for Størrelsen på årets rentehopp, mener Olav Chen i Storebrand. Sjeføkonom Jan Andreassen advarer mot kronegalopp hvis renten settes opp..

VG - 06 mar 22 kl. 17:30

Nødhjelpsorganisasjoner: Frykter for kapasiteten på grenseoverganger og mottak

– Vi begynner å ane Størrelsen på flyktningstrømmen. Det er en dramatisk og forferdelig situasjon, ifølge Kirkens Nødhjelp, som er inne vest i Ukraina. Nødhjelpsorganisasjonene melder om enormt og økende behov..

NRK - 19 feb 22 kl. 17:39

Redningsaksjon etter snøskred avsluttet

Redningsaksjonen etter et 20-30 meter bredt snøskred ved Skreiavatnet i Voss kommune er avsluttet. En person skal ha sett skredet og meldt fra til nødetatene like før klokken 17. Det ble først meldt om spor inn og ut av skredet, men dette avkrefter politiet nå.

Aftenposten - 03 okt 21 kl. 11:00

– Her lever vi det gode parsell­hytte­liv. Dere skulle sett den fantas­tiske sol­ned­gangen vi har her

Det er ikke Størrelsen det kommer an på for de to gode naboene Magnus Nordbø og Sharron Moti..

NRK - 31 jul 21 kl. 20:06

Hagl på størrelse med golfballer

Flere steder i Telemark var det meldt store haglkuler, nesten på Størrelsen med golfballer. – Det er sjeldent man får stort hagl i våre breddegrader, sier Vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt Per Egil Haga til NRK..

VG - 12 jul 21 kl. 00:20

Les dagens VG her!

En rekke viktige og ganske enkle grep kan avgjøre Størrelsen på månedspensjonen. Ekspertene har rådene som hindrer deg i å gå i de klassiske «pensjonsfellene»..

E24 - 06 jul 21 kl. 06:00

Ekspertenes råd: Slik kan du bli en pensjonsvinner

En rekke viktige og ganske enkle grep kan avgjøre Størrelsen på månedspensjonen. Ekspertene har rådene som hindrer deg i å gå i de klassiske «pensjonsfellene»..

NRK - 02 jul 21 kl. 18:35

Krympende elefantart på Sicilia

Det er blitt gjort oppsiktsvekkende funn om en elefantart som fantes på den italienske øyen Sicilia helt til for 50.000 til 175.000 år siden.

Dagbladet - 25 maj 21 kl. 07:12

Fikk kroppskritikk av statlig kinesisk media

Den svenske miljøaktivisten Greta Thunberg (18) fikk kritiske kommentarer på Størrelsen sin av statlig kinesisk media, etter at hun rettet søkelyset mot landets utslipp..

NRK - 09 apr 21 kl. 20:50

Vil vurdere reform av høyesterett

President Joe Biden har nedsatt en kommisjon som skal vurdere det svært kontroversielle forslaget om å utvide USAs høyesterett. Blant spørsmålene som skal vurderes, er Størrelsen på domstolen og hvor lenge høyesterettsdommerne bør sitte i stillingene sine. Slik systemet er i dag, utnevnes de på livstid..

NRK - 31 mar 21 kl. 18:08

Utelivsaktør på Beitostølen anmeldt

Øystre Slidre har anmeldt Beitostølen Barcraft AS for mulig brudd på smittevernreglene, melder Avisa Valdres. Daglig leder Pål Andvord sier det er riktig at forholdet blir anmeldt med tanke på Størrelsen på utbruddet..

E24 - 09 feb 21 kl. 16:44

Oljemyggen Panoro vil mangedoble Størrelsen: Blar opp inntil 1,5 mrd. for oljefelt i Vest-Afrika

London-baserte Panoro Energy vil bla opp et milliardbeløp for å mangedoble virksomhetens størrelse. Med Christen Sveaas og Sundt-søsknene i ryggen vil selskapet nå sikre nye oljeressurser i Gabon og Guinea..

VG - 09 dec 20 kl. 17:06

NIF roter på feil halvdel

Hvorfor skal egentlig en idrettsorganisasjon blande seg så ivrig borti om folk gambler bort pengene sine her eller der? Norges idrettsforbund (NIF) misbruker Størrelsen sin når de gjør seg til en aktør i spillpolitikken..

P4 - 07 nov 20 kl. 09:10

Stoppet fest med 40 personer

Politiet i Møre og Romsdal måtte stoppe en fest med opp mot 40 personer i Volda i natt. Det var studenter som arrangerte festen. Og politiet opplyser at det var flere fester av denne Størrelsen gjennom natten..

NRK - 06 okt 20 kl. 13:34

Fant intakte mumier

12 meter under bakken, ved gravstedet Sakkara i Egypt, har arkeologer den siste tiden gjort flere store funn. Både forfatningen og Størrelsen på funnet imponerer..

P4 - 05 okt 20 kl. 09:29

Økt formuesskatt skaper arbeidsplasser

En ny analyse viser at det å ØKE formuessaketten skaper flere arbeidsplasser. Analysen ble laget på oppdrag fra regjeringen, for å vise formueskattens påvirkning på små og mellomstore bedrifter, melder Dagens Næringsliv. Studien anslår at én krone mer i beregnet formuesskatt øker lønnssummen i virksomheten med 30 øre samme år.

E24 - 01 okt 20 kl. 14:33

Det er all mulig grunn til å sperre øynene opp for Vaccibody

Størrelsen og tyngden i Vaccibodys avtale er sjelden vare i den norske bioteknologiverden..

VG - 06 sep 20 kl. 18:54

Nakstad om smitteutbruddet i Østfold: Det største siden våren

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad er bekymret for Størrelsen på smitteutbruddet i Fredrikstad og Sarpsborg. Men det ser ikke ut til å være starten på en ny smittebølge..

VG - 06 sep 20 kl. 18:54

Nakstad om smitteutbruddet i Østfold: Det største smitteutbruddet siden våren

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad er bekymret for Størrelsen på smitteutbruddet i Fredrikstad og Sarpsborg. Men det ser ikke ut til å være starten på en ny smittebølge..

NRK - 01 sep 20 kl. 17:49

Danmark: – Ja til velfylte tribunar

Danske fotballklubbar får også i komande sesong ha tusenvis av tilskodarar på heimekampane sine. Kor mange som får kome er avhengig av Størrelsen på stadion, så lenge smittevernreglane blir heldt, melder Århus-klubben AGF på nettsida si tysdag..

P4 - 24 aug 20 kl. 05:50

Apotek får håndsprit-kritikk

Apotekene i Norge får stryk for prisingen av håndsprit. Da Forbrukertilsynet sjekket de største apotekene for riktig prising på nett var det ingen av de 11 apotekene som gjorde dette riktig. Ingen oppga såkalt enhetspris, som viser priser per liter uavhengig av Størrelsen på produktet, så det er lett for kundene å sammenligne.

E24 - 28 aug 20 kl. 22:07

Norwegian jobber med ny redningspakke: Ukjent milliardsum må på plass

Selv om Norwegian fikk stablet på plass en redningspakke og unngikk konkurs, er ikke coronakrisen over. Nå jobber selskapet med å blande sammen en ny finansiering. Størrelsen på finansieringsgryten blir er fortsatt uklart, men listen over ingredienser er klar..

P4 - 13 aug 20 kl. 17:36

SAS stanser ikke oppsigelser

SAS kommer ikke til å stanse nedbemanningen selv om regjeringen nå har utvidet permitteringsordningen så ansatte kan være permitterte i ett år. Flyselskapet opplyser til E24 at de er nødt til å tilpasse Størrelsen på bemanningen til en fremtidig situasjon som ikke vil være dimensjonert på samme nivå som før korona. SAS har varslet at de skal kutte 5000 ansatte, 1300 av disse i Norge..

Aftenposten - 29 jul 20 kl. 10:09

– Det er norgeshistoriens største IT-prosjekt og er i så måte norgeshistoriens dårligste IT-idé

Både kvalitetssikrerne til myndighetene og andre IT-eksperter kommer med flengende kritikk av Størrelsen og tidshorisonten for det gigantiske helsejournalprosjektet for Kommune-Norge. Helsemyndighetene avviser kritikken..

Aftenposten - 26 jul 20 kl. 10:24

«En klubb på denne Størrelsen tåler en sesong utenfor Champions League av og til. Men den tåler ikke at det blir en vane»

Analyse: Matematikken har to streker under svaret. Fotballen i Premier League har det samme. Nedrykk og kvalifisering til Champions League definerer sesongen for de fleste managere – også en nordmann..

NRK - 09 jul 20 kl. 09:20

Vil jakte på bever

Horten kommune foreslår å åpne for jakt og fangst av bever, og har sendt forslaget ut på høring. Kommunen ønsker innspill om Størrelsen på bestanden av bever i Horten og om jakt og fangst skal foregå i hele eller deler av kommunen..

P4 - 08 jul 20 kl. 10:32

Funn av gass i Nordsjøen

Equinor har gjort funn av gass ved Kvitebjørnfeltet i Norsjøen. Størrelsen på funnet tilsvarer 19 - 63 millioner fat olje melder selskapet. Nå skal lønnsomheten evalueres..

NRK - 08 jul 20 kl. 09:01

Gassfunn i Nordsjøen

Equinor har gjort funn av gass i en brønn ved Kvitebjørnfeltet i Nordsjøen. Størrelsen på funnet er beregnet til tre til 10 millioner standard kubikkmeter oljeekvivalenter, som tilsvarer 19–63 millioner fat olje. Nå skal lønnsomheten vurderes..

NRK - 11 jun 20 kl. 21:10

Kjøper felles stridsuniform

Norge, Sverige, Danmark og Finland går sammen om innkjøp av felles stridsuniformer til rundt 4,6 milliarder kroner. Dette er første gang de fire nordiske landene går sammen om en fellesanskaffelse av denne Størrelsen, skriver Teknisk Ukeblad..

NRK - 10 jun 20 kl. 21:33

Diskusjonen om Arctic Center fortsetter

Nå handler uenigheten om Størrelsen på utslipp av klimagassen Co2, som følge av fjerning av myr. To ulike rapporter konkluderer forskjellig, og nå må kanskje en tredje rapport på bodet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com