Størrelsen

Wednesday, 07 June, 07:04

Nyheter om Størrelsen

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 23 timer siden

Fare for skogbrann

En brann skapte utfordringer mandag. Den hadde vokst i størrelse. Brannen var i Indre Østfold.

NRK - 31 maj 23 kl. 15:37

Akuttfaren er over på Melkøya

Petroleumstilsynet (Ptil) opplyser til Teknisk Ukeblad ved 15-tiden at de har fått melding om at akuttfaren er over, men at de foreløpig ikke vet noe om Størrelsen på lekkasjen. – Vi ser alvorlig på hendelsen og følger opp videre mot Equinor, sier pressekontakt Øyvind Midttun i Ptil. Anlegget Hammerfest LNG produserer gass som vanligvis utgjør 5 prosent av norsk gasseksport, med 6,5 milliarder kubikkmeter gass i året.

Klartale - 02 maj 23 kl. 11:00

Mat er fortsatt dyrt for folk flest

Folk i Pakistan har blitt vegetarianere fordi de ikke har råd til kjøtt lenger. En kafé i Ungarn har fjernet hamburgere og pommes frites fra menyen. Prisen på både kjøtt og matolje har steget til værs.

NRK - 24 apr 23 kl. 18:17

India overtar som verdens mest folkerike land tidligere enn trodd

India går forbi Kina som verdens mest folkerike land allerede innen denne uken, og det er raskere enn tidligere spådd. – Indias befolkning er ventet å bli 1.425.

Aftenposten - 17 apr 23 kl. 09:35

Aftenposten kjenner innholdet i riksmeglerens skisse. Dette er tallet som førte til streiken.

Krangel om Størrelsen på de lokale lønnstilleggene førte til streiken..

VG - 10 apr 23 kl. 03:20

Mystisk selskap trekkes inn i rettssak mellom Åge Aleksandersen, Terje Tysland og Warner

Oslo tingrett krever avtale mellom plateselskapet og et nedlagt selskap fremlagt. Det hemmelige innholdet kan få betydning for Størrelsen på erstatning til artistene hvis de vinner frem – men vil bli lagt frem bak lukkede dører..

NRK - 24 mar 23 kl. 15:31

Spania rammet av årets første skogbrann

Allerede før sommersesongen er i gang har Spania blitt rammet av skogbrann. Øst i landet har 30 kvadratkilometer med skog brent ned. Skogbrannene som herjer i Aragon og Valencia, har ført til at rundt 1.

NRK - 03 mar 23 kl. 10:07

SSB utsetter publisering av statistikk etter dataangrep

Torsdag ble flere virksomheter rammet av et dataangrep. Statistikk som Statistisk sentralbyrå skulle publisere fredag, blir av den grunn lagt ut mandag isteden. Torsdagens tjenestenektangrep gjorde at statistikkbyrået ble usikre om nettsidene ville fungere som normalt fredag morgen.

Dagbladet - 07 mar 23 kl. 10:29

- Gråt ukontrollert

I Michelle Obamas kommende podkast forteller hun om at hun knakk fullstendig sammen etter Donalds Trumps innsettelse. I tillegg avslører hun Størrelsen på den frammøtte folkemengden..

Klartale - 07 mar 23 kl. 06:00

Russland mister mennesker

Det blir færre mennesker i Russland. Krigen er bare en av grunnene. Det hadde allerede begynt å bli færre russiske mennesker.

NRK - 09 feb 23 kl. 08:02

Chile: Skogbranner ser ikke ut til å avta

De mange skogbrannene sør i Chile raser videre og viser ingen tegn til å avta. 24 personer har omkommet og 2180 er skadd. Brannene har rasert over 3.

NRK - 31 jan 23 kl. 00:02

KLP ber fond være åpne om selskapets investeringer

Kommunal Landspensjonskasse (KLP) har sendt ut brev til fond de har investert i. Her ber de om ber åpenhet rundt KLPs investeringer. – Det bør i prinsippet alltid være åpenhet rundt hvem som eier hva.

NRK - 12 jan 23 kl. 22:01

Kjempefunn av sjeldne jordmetaller i Kiruna

Svenske LKAB mener å ha gjort Europas største funn av sjeldne jordmetaller, som blant annet brukes i en rekke høyteknologiske produkter. En gullgruve, ifølge regjeringen. – Det er Europas største kjente forekomst.

NRK - 23 jan 23 kl. 12:17

Russland utviser Estlands ambassadør på grunn av «russofobi»

Russland utviser Estlands ambassadør til landet og anklager ham for russofobi. Margus Laidre ble mandag beordret til å forlate landet innen 7. februar, opplyser det russiske utenriksdepartementet i en uttalelse.

E24 - 04 jan 23 kl. 16:27

Dubai vil «doble» økonomien de neste ti årene

Dubai vil gi internasjonal handel og investeringer et løft og planlegger å doble Størrelsen på økonomien innen 2023..

NRK - 21 dec 22 kl. 16:51

Stort gassfelt oppdaget ved Kypros

Et nytt, stort felt med naturgass er oppdaget under prøveboring utenfor Kypros, på et felt der det tidligere er funnet gass, opplyser regjeringen i Nikosia. Det er det fransk-italienske konsortiet Eni-Total som har gjort funnet. Feltet er anslått å inneholde 85 milliarder kubikkmeter gass.

NRK - 17 dec 22 kl. 13:59

Mehl: Kristiansens erstatning kan utbetales før nyttår

Justisdepartementet har vært i dialog med Statens sivilrettsforvaltning om en erstatning til Viggo Kristiansen. Dermed kan en erstatning utbetales allerede før nyttår. Fredag sa Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) til NRK at det er naturlig at Viggo Kristiansen får erstatningen så fort som mulig, og at man vurderer å få utbetalt deler av erstatningen på forskudd.

VG - 28 nov 22 kl. 05:03

SV-topp ut mot politikere: – Det ville tjent oss alle om de var åpne

Bare åtte av 38 politikere har så langt valgt å fortelle offentlig om årsaken og Størrelsen på skattekravene, i kjølvannet av pendlerboligskandalen som har rystet Stortinget og regjeringen i over et år..

NRK - 24 nov 22 kl. 17:29

Overgrepsdømt far må betale datteren 8,3 millioner kroner

En far som er dømt til fem og et halvt års fengsel for overgrep mot datteren, må også betale henne 8,3 millioner kroner i erstatning og oppreisning. Dommen ble tirsdag avsagt i Borgarting lagmannsrett. Fengselsstraffen er seks måneder lenger enn hva mannen i 50-årene ble dømt til da saken ble behandlet i tingretten.

Klartale - 24 nov 22 kl. 16:30

Trollet har blitt sintere

Troll er en del av norske eventyr. Og da er de dumme og litt trege. Men i en ny film er trollet blitt mer «badass» – eller tøffere og sintere.

Dagbladet - 05 nov 22 kl. 08:49

- Størrelsen var enormt handikap

«Matt Barr» ble intervjuet på grunn av sin massive penis. Nå røper han hva som ikke kom med i dokumentaren..

NRK - 18 okt 22 kl. 23:38

Skrur opp prisene på de billigste varene

En kartlegging NRK har gjort viser at kjedene har skrudd prisene kraftig opp på flere av de billigste merkevarene. prisen på billig toalettpapi har økt med 42 prosent, og tørkeruller med 66 prosent det siste året. Også egne merkevarer som puffet ris (69 prosent), rødkål (23 prosent), kjøttdeig (20 prosent) og risengrynsgrøt (26 prosent) har økt langt mer i pris enn dagligvarer generelt det siste året.

VG - 01 okt 22 kl. 23:35

Presidentvalget i Brasil: Kan avgjøre regnskogens fremtid

September ble den verste skogbrann-måneden på over ti år i Brasil. På bare tre uker brant et område tilsvarende Størrelsen på New York by..

Aftenposten - 23 sep 22 kl. 20:49

Putin mobiliserer Russland for første gang. Men noe er alvorlig galt.

Putins ordre setter ingen kjent grense for Størrelsen på den «delvise mobiliseringen»..

NRK - 10 sep 22 kl. 21:54

Guterres: Ødeleggelser uten sidestykke i Pakistan

FNs generalsekretær António Guterres sier han aldri har sett så store klimaødeleggelser som de Pakistan nå er utsatt for. Guterres er lørdag i det flomrammede landet. Opptil en tredel av Pakistan har stått under vann, og minst 1.

Klartale - 12 sep 22 kl. 06:00

Solenergi gir nye muligheter for bønder

Christian Nachtwey har en egen hage. Der har han masse epler. Nå har innhøstingen av epler startet og det får han hjelp med.

NRK - 31 aug 22 kl. 09:25

Utdanningsforbundets streikefond er på 1,4 milliarder kroner

Over 3.100 lærere fra Utdanningsforbundet er i streik fra onsdag. De er innstilte på å streike lenge om nødvendig, og har 1,4 milliarder kroner i streikekassen, viser tall VG har fått tilgang til.

NRK - 11 aug 22 kl. 14:30

Brudd på våpenloven i Svalbard – fransk rederi ilagt en foretaksstraff på 800.000 kroner

Sysselmesteren på Svalbard har ilagt et fransk rederi en foretaksstraff på 800.000 kroner for brudd på våpenloven. I tillegg fikk rederiet inndratt 37 våpen.

NRK - 04 aug 22 kl. 13:00

Hval på villspor i Seinen

En hval har blitt sett langs elven i Normandie i Frankrike den siste tiden. Myndighetene oppfordrer skuelystne til å holde avstand for å unngå å plage dyret. Lokale myndigheter i Normandie sa onsdag at bilder antyder at det snakk om en hvithval som har blitt skilt fra flokken sin.

NRK - 29 jul 22 kl. 12:32

DNB får utsatt fristen for legitimering

Finanstilsynet har gitt DNB utsatt frist til 8. august for rapporteringen av legitimasjon av rundt 1 million kunder. Den gamle fristen var 1.

NRK - 13 jul 22 kl. 07:37

Rekordhøy avskoging i Amazonas

Avskogingen i Brasils Amazonas nådde rekordhøyder i første halvår i år. Siden Jair Bolsonaro ble president har ødeleggelsene av regnskogen økt voldsomt. Satellittbilder viser at 4.

NRK - 06 jul 22 kl. 05:02

Kraftig skogbrann i California

En eksplosiv skobrann som brøt ut i Calaveras County i California 4. juli doblet seg i Størrelsen over natten og skal nå ramme et området på mer enn 3000 dekar, skriver The Guardian. Brannen som truer kraftinfrastrukturen har ført til at hundrevis har evakuert fra området.

NRK - 04 jul 22 kl. 05:13

DNB kan få dagbøter på grunn av legitimasjonsmangler

Finanstilsynet har gitt DNB frist til 1. august med å skaffe legitimasjon fra rundt 1 million kunder – og truer med dagbøter etter det. Ifølge Dagens Næringsliv er Størrelsen på dagbøtene ikke kjent.

Aftenposten - 30 jun 22 kl. 23:49

Hva er sammenhengen mellom pandemi og Størrelsen på en dorull?

Pandemi, færre tørk på dorullen og lengre køer på flyplasser. Alt henger sammen med alt..

NRK - 24 jun 22 kl. 12:16

Aksjonister må møte i retten

Neste uke må tolv av aksjonistene som har sperra veger i Trondheim den siste tida møte i retten. De har alle fått forelegg på mellom 12.000 og 40.

Aftenposten - 23 jun 22 kl. 18:00

Størrelsen på lommeboken må ikke få øke forskjellene

Er det plass til voksne i idretten?.

NRK - 09 jun 22 kl. 09:36

Equinor med nytt oljefunn

Bare kort tid etter Snøfonn Nord-funnet ved Johan Castberg-feltet i Barentshavet, har Equinor gjort et nytt funn av olje og gass i Skavl Stø. Foreløpige beregninger av Størrelsen på funnet er mellom 5 og 10 millioner fat utvinnbare oljeekvivalenter. Det skriver de i en pressemelding.

NRK - 07 jun 22 kl. 16:48

Burde skutt Binna

– At vi skøyt en bjørneunge og ikke binna vi skulle ha skutt var ikke helt etter planen. Det sier Senior rådgiver i Statens naturoppsyn Magne Asheim. Oppsynet skøyt for litt siden en bjørneunge på Jarfjordfjellet i Sør-Varanger inne i et kalvingsområdet midt under kalvingstida.

NRK - 07 jun 22 kl. 16:48

– Burde skutt Binna

– At vi skøyt en bjørnunge, og ikke binna vi skulle ha skutt, var ikke helt etter planen. Det sier Senior rådgiver i Statens naturoppsyn Magne Asheim. Oppsynet skøyt nylig en bjørnunge på Jarfjordfjellet i Sør-Varanger.

Aftenposten - 12 maj 22 kl. 18:30

Den er på Størrelsen med et riskorn. Men målet er at den snart skal gjøre diabetesbehandling mye billigere og bedre.

Positivt, men for noen vil det kanskje gjøre at de tenker mer på sykdommen, mener Diabetesforbundet..

NRK - 22 apr 22 kl. 20:13

Bilde av ny massegrav utenfor Mariupol

Nye satellittbilder skal vise en massegrav nær Mariupol i Ukraina. Graven skal ligge nær kirkegården til den okkuperte landsbyen Vynohradne, som ligger 5–6 kilometer fra byen. Ifølge satellittbilder er Størrelsen på massegraven 45 ganger 25 meter.

NRK - 10 apr 22 kl. 07:54

Stoltenberg: Nato klar til å utplassere en fullskalastyrke

Nato utarbeider planer for å utplassere en permanent fullskalastyrke på alliansens østflanke, sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. I et intervju med Sunday Telegraph sier Nato-sjefen at styrken skal være i stand til å stanse en invasjonshær. Han sier også at Nato er midt i en svært grunnleggende endringsprosess som skal gjenspeile de langsiktige virkningene av handlingene til Russlands president Vladimir Putin.

E24 - 22 mar 22 kl. 18:24

Venter opp mot fem rentehevinger i år: – Begynner å se en lønns- og prisspiral

Lønnsoppgjøret og offentlig pengebruk vil bli avgjørende for Størrelsen på årets rentehopp, mener Olav Chen i Storebrand. Sjeføkonom Jan Andreassen advarer mot kronegalopp hvis renten settes opp..

VG - 06 mar 22 kl. 17:30

Nødhjelpsorganisasjoner: Frykter for kapasiteten på grenseoverganger og mottak

– Vi begynner å ane Størrelsen på flyktningstrømmen. Det er en dramatisk og forferdelig situasjon, ifølge Kirkens Nødhjelp, som er inne vest i Ukraina. Nødhjelpsorganisasjonene melder om enormt og økende behov..

NRK - 19 feb 22 kl. 17:39

Redningsaksjon etter snøskred avsluttet

Redningsaksjonen etter et 20-30 meter bredt snøskred ved Skreiavatnet i Voss kommune er avsluttet. En person skal ha sett skredet og meldt fra til nødetatene like før klokken 17. Det ble først meldt om spor inn og ut av skredet, men dette avkrefter politiet nå.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com