Står

Sunday, 14 July, 12:37

Nyheter om Står

NRK - 01 jul 24 kl. 23:13

Ofre for Hamas-angrepet 7. oktober saksøker Iran, Syria og Nord-Korea

Over 100 ofre for Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober saksøker Iran, Syria og Nord-Korea. De anklager landene for å støtte Hamas.

NRK - 04 jul 24 kl. 12:17

Norge øker den humanitære støtten til Sudan

Norge vil styrke bidraget til Verdens matvareprograms (WFP) sitt arbeid i Sudan med 20 millioner kroner, varsler utenriksdepartementet i en pressemelding. – Situasjonen for store deler av sivilbefolkningen i Sudan er katastrofal, sier utenriksminister Espen Barth Eide og utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim i en uttalelse torsdag. 15.

VG - Igår: 11:41

Står støtt ved Biden etter navnblemme

Unge amerikanere i Norge stødig ved presidentens side, selv etter Biden kalte Ukrainas statsminister for president Putin..

NRK - 04 jul 24 kl. 02:27

Demokratiske guvernører støtter Biden etter katastrofedebatt

De demokratiske guvernørene støtter fortsatt USAs president Joe Biden i valgkampen, sier Marylands guvernør Wes Moore etter et krisemøte onsdag. Biden møtte onsdag partiets guvernører for å snakke om den katastrofale TV-debatten mot Donald Trump og veien videre. Etter møtet sier han at guvernørene fortsatt støtter Biden, ifølge Reuters.

NRK - Igår: 06:04

Nord-Korea hardt ut mot Nato

USA og Nato utgjør en trussel mot verdensfreden, uttaler regimet. Landet kommer med kraftig kritikk mot slutterklæringen fra Nato-toppmøtet i Washington. – Washington-toppmøtets erklæring, som ble kokt i hop og lagt fram 10.

NRK - I førrgår: 05:46

Kina kritiserer EU etter uttalelse om Sør-Kinahavet

Kina slår tilbake mot EU etter en uttalelse om Sør-Kinahavet og som Kina mener tegner et feilaktig historisk bilde. EU overser historiske og objektive fakta i saken, og EU «omfavner skamløst» Filippinenes' brudd på Kinas suverenitet, Står det i uttalelsen fra Beijing fredag. Bakgrunnen er at EU har sendt ut en uttalelse for å markere den faste voldgiftsdomstolen i Haags kjennelse fra 2016 om at Kinas krav på størstedelen av Sør-Kinahavet, langt inn på territorialfarvannet til de andre kystlandene, er grunnløs.

Klartale - 11 jul 24 kl. 11:10

– Ukrainas fremtid er i Nato

Denne uka er Nato-landenes ledere på et toppmøte. President Joe Biden er vert for møtet. De har diskutert ulike temaer, blant annet Ukraina og Russland.

Klartale - 10 jul 24 kl. 06:00

Frykt for storkrig i Kongo

Gruppa M23 har herjet øst i Kongo. Over 3.000 soldater fra Rwanda har kjempet sammen med dem.

NRK - 17 jun 24 kl. 22:31

Stoltenberg til Biden: 23 Nato-land vil nå toprosentsmålet

23 medlemsland ligger an til å nå målet om å bruke 2 prosent av BNP på forsvarsutgifter. Det dobbelt så mange som for noen år siden, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg. – Nato-allierte har økt forsvarsutgiftene med 18 prosent.

VG - 10 jul 24 kl. 15:23

«Hæ, vil du bli lærer?»

Jeg Står støtt i valget mitt. Det er det en grunn til..

NRK - 10 jul 24 kl. 12:31

PST skal ha flere aksjoner mot unge

For en måned siden gjennomførte PST en koordinert aksjon mot ungdom over hele landet. Tenåringene som fikk besøk av sivile PST-ansatte, skal blant annet ha oppfordret til terror og drap på homofile. PST hadde lenge fulgt med på det de mener er et nettverk som sprer høyreekstreme ytringer og propaganda på nett.

VG - 09 jul 24 kl. 18:59

Opplysninger til VG: Fransk klubb Står bak Grønbæk-budet

Etter det VG erfarer skal det være Ligue 1-klubben Rennes som Står bak budet på Bodø/Glimt-spilleren Albert Grønbæk..

Aftenposten - 09 jul 24 kl. 18:59

Opplysninger til VG: Fransk klubb Står bak Grønbæk-budet

Etter det VG erfarer skal det være Ligue 1-klubben Rennes som Står bak budet på Bodø/Glimt-spilleren Albert Grønbæk..

NRK - 09 jul 24 kl. 17:31

Mistenker nytt Houthi-angrep

Kapteinen på et skip har rapportert om en eksplosjon i nært fartøyet sitt utenfor Jemens kyst i Aden-bukta i dag, melder Associated press. Det britiske militæret mistenker at det var Houthi-militsen, som har utført flere lignende angrep, som Står bak. Houthiene angrep sist et skip i regionen i slutten av juni.

VG - 5 timer siden

Attentat mot demokratiet

WASHINGTON, D.C. (VG) I hele natt har de sjokkerende bildene gått i endeløs reprise på amerikanske TV-skjermer.

Klartale - 6 timer siden

– Altfor få har hørt om endometriose

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 04 jul 24 kl. 19:01

Diddy Står overfor ny sak om seksuelle overgrep

Den kontroversielle rapperen Sean «Diddy» Combs Står overfor en ny sak om seksuelle overgrep etter at en kvinne har stått frem med ferske anklager mot ham. Klagen ble levert i New York av tidligere pornostjerne Adria English, og er den siste av flere søksmål som er reist mot stjernen de siste månedene, skriver BBC. Diddy, en av de mest suksessfulle rapperne gjennom tidene, har konsekvent benektet alle anklager om seksuelle overgrep og fysisk mishandling, inkludert de siste.

NRK - 14 timer siden

Blir ikke slutt på halalslaktet kylling i Norge

Fredag skrev Islamsk Råd Norge i en pressemelding at det blir slutt på Halal-slakting i Norge når Elverum sitt slakteri blir lagt ned. Det stemmer ikke. All slakting av kylling, også halalslaktingen av kylling flytter til Herland i Østfold, forteller konserndirektør i Nortura Kjell S.

VG - 21 timer siden

De russiske soldatene Står med krykker på slagmarken og ber Putin om hjelp

Russiske militærbloggere og Telegram-kanaler har publisert en spesiell video..

E24 - Igår: 11:19

Hva den nye venstresiden bør gjøre

Valgene nå nylig i Frankrike og Storbritannia, og den pågående presidentvalgkampen i USA, viser hvilke dilemmaer venstreorienterte partier Står overfor når de prøver å skape en ny identitet og presentere troverdige alternativer til ytre høyre..

NRK - Igår: 09:28

Fant menneskelevninger i koffert og leilighet

På torsdag fant politiet menneskelevninger i kofferten til en mann i Bristol i Storbritannia. Lørdag skriver BBC at de har funnet nye levninger etter å ha ransaket en leilighet i London. Politiet tror at levningene tilhører samme to drapsofrene.

Aftenposten - 07 jul 24 kl. 20:00

Valgdagsmåling: Nasjonal samling gikk på en smell. Venstreorientert parti blir størst.

Venstresiden Står frem som valgvinner i det franske valget, stikk i strid med det som var ventet på forhånd..

VG - I førrgår: 11:17

Primož Roglič bryter Tour de France

Primož Roglič (34) Står av årets Tour de France etter velten på den 12. etappen. Sloveneren lå på 6.

Klartale - I førrgår: 08:08

Kalte Zelenskyj for Putin

Nato-toppmøtet ble avsluttet torsdag. På møtets siste dag, gikk det galt for USAs president Joe Biden. Biden skulle ønske Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj velkommen til scenen.

NRK - I førrgår: 06:31

FN: Ein heil generasjon av barn i Gaza er truga

– Viss denne krigen fortset, Står me på randa av å mista ein heil generasjon av barn, seier kommunikasjonssjef Juliette Touma i UNRWA, ifølge Al Jazeera. UNRWA er FN-organisasjonen for palestinske flyktningar. Touma seier minst 600.

NRK - I førrgår: 15:22

Løten-drapssiktet varetektsfengslet i fire nye uker

Kvinnen i 40-årene som er siktet for drap eller medvirkning til drap i Løten er varetektsfengslet i fire nye uker. I fengslingskjennelsen Står det at retten fortsatt mener det er grunn til å frykte at bevis kan bli ødelagt og at kvinnen derfor er varetektsfengslet i fire nye uker. Les mer:.

VG - I førrgår: 12:38

Spiren i Rouen-katedralen Står i brann

Bilder viser åpne flammer i spiret til Katedralen..

NRK - 11 jul 24 kl. 10:08

To personer varetektsfengslet – siktet for voldtekt av sitt eget barn

To personer, en mann og en kvinne i begynnelsen av 40-årene, er varetektsfengslet for voldtekt av barn under 14 år. I tillegg er begge siktet for å ha produsert eller vært i besittelse av fremstillinger av seksuelle overgrep mot barn eller fremstilling som seksualiserer barn. Ifølge fengslingskjennelsen fra Østre innlandet tingrett nekter mannen for kjennskap til det han er siktet for.

VG - 11 jul 24 kl. 06:49

Axios: Senatets leder åpner for Biden-erstatter

Chuck Schumers offisielle standpunkt er at han Står sammen med Biden..

NRK - 27 jun 24 kl. 05:46

Mener bedre merket vei kunne hindret dødsulykke

Tre personer omkom, men en overlevde etter en trafikkulykke i 80-sonen Stange i slutten av april i fjor. Nå har Statens havarikommisjon konkludert med hva som er årsaken til ulykken. I rapporten som ble publisert i går, Står det at årsaken til ulykken var at personbilen kom over i motgående kjørefelt og kolliderte med et vogntog, sannsynlig på grunn av uoppmerksomhet hos føreren.

NRK - 10 jul 24 kl. 15:38

Buss på tvers skaper kaos i Trondheim

En buss Står på tvers av veien i Elgeseter gate ved Samfundet i Trondheim. Det meldes om mye kø og kaos i byen. Trafikk inn til sentrum passerer, men det er trangt.

NRK - 10 jul 24 kl. 15:38

Buss på tvers skapte kaos i Trondheim

En buss Står på tvers av veien i Elgeseter gate ved Samfundet i Trondheim. Det ble meldt om mye kø og kaos i byen. Trafikk inn til sentrum passerer, men det er trangt.

NRK - 10 jul 24 kl. 14:42

Garasjebrann har spredd seg til terrenget

En garasje Står i full fyr på Ottersøya i Nærøysund, opplyser vaktleder i 110-sentralen i Trøndelag Roger Gjerdsvold. Det var en beboer i huset som meldte ifra om brannen. Brannen oppsto i en stor garasje som ligger fem til seks meter fra et bolighus.

VG - 10 jul 24 kl. 11:59

AFP: Israel slipper flygeblader over Gaza by og ber alle innbyggerne om å forlate byen

Det israelske militæret slipper onsdag flygeblader over Gaza by der det Står at alle innbyggerne må forlate byen, opplyser en journalist fra nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 10 jul 24 kl. 08:04

Franske medier ikke nådeløse mot eget landslag

Franske medier er ikke nådeløse i kritikken av landslaget. Kaptein Kylian Mbappé Står i fronten av kritikken.

VG - 10 jul 24 kl. 08:04

Slaktes i Frankrike

Franske medier er ikke nådige i kritikken av landslaget. Kaptein Kylian Mbappé Står i fronten av kritikken..

VG - 10 jul 24 kl. 03:56

Derfor er Nato-toppmøtet viktig for Ukraina

Nato-toppmøtet i USA er Jens Stoltenbergs siste. På agendaen Står Ukraina, Ukraina og Ukraina..

NRK - 09 jul 24 kl. 16:28

Øya-headliner avlyser flere konserter

Queens of the Stone Age avlyser flere av sommerens konserter i Europa. Årsaken er at frontmann Josh Homme trenger en akutt operasjon, skriver NTB. «QOTSA beklager å måtte meddele at Josh Homme må vende tilbake til USA øyeblikkelig for en akutt operasjon», Står det på Facebook.

NRK - 30 jun 24 kl. 09:49

Jonas Gahr Støre tok utbytte på 8,4 millioner kroner

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) tok utbytte på 8.425.000 kroner i fjor.

NRK - 09 jul 24 kl. 15:34

Belønner turister for å ta klimavennlige valg

Flere attraksjoner i København belønner gjester for å ta kollektiv transport, sykle eller plukke søppel. Det er Danmark sin offisielle turistorganisasjon, Wonderful Copenhagen, som Står bak initiativet. Målet er at flere turister skal ta grønne valg.

NRK - 09 jul 24 kl. 09:39

Minst 17 døde og mange savnet etter jordskred i Indonesia

Minst 17 mennesker er funnet døde og flere andre er savnet etter at styrtregn utløste et jordskred i en ulovlig gullgruve i Indonesia i helgen. Jordskjelvet ble utløst søndag morgen i Sumawa-distriktet i provinsen Gorontalo på Sulawesi-øya. Både gruvearbeidere og innbyggere bosatt nær den ulovlige gullgruven, døde, Står det i en uttalelse fra lokale myndigheter.

Klartale - 04 jul 24 kl. 16:00

Nå henter folk fram de gamle kameraene

Salget av analoge kameraer har nesten tatt slutt. Det skrev nettavisa digi.no for 20 år siden.

NRK - 04 jul 24 kl. 15:05

Ulykke på E18 – Trafikken Står stille

Nødetatene er på stedet etter en ulykke i nordgående løp på E18 ved Telemarksporten. Det er to eller tre biler involvert, melder politiet og trafikken Står stille på stedet. Sjåføren i den ene bilen blir sett til av ambulansen, men skal ikke være alvorlig skadd.

Aftenposten - 09 jul 24 kl. 06:00

Senterpartiet Står ikkje aleine

Professor Willy Pedersen er ein ivrig skribent i Aftenposten, med eitt mål: Legalisering og tilgjengeleggjering av….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com