Spredt

Fredag, 25 Juni, 14:43

Nyheter om Spredt

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 03 juni 21 kl. 15:53

Brann ute av kontroll i Øygarden – Spredt seg til hus

Brannen på Sotra i Øygarden har Spredt seg til et hus..

VG - 03 juni 21 kl. 15:53

Brann ute av kontroll på Sotra – Spredt seg til hus

Brannen på Sotra i Øygarden har Spredt seg til to hus. – Det er potensial for en katastrofe, sier brannvesenet..

NRK - 18 juni 21 kl. 06:44

Lisboa stenger byen i helgen

Portugals hovedstad stenger seg inne i helgen for å hindre spredningen av deltavarianten. Den har Spredt seg raskt i Lisboa. Statsminister Mariana Vieira da Silva opplyser om et kortvarig tiltak hvor reiser inn og ut av Lisboa blir forbudt i helgen.

VG - 09 juni 21 kl. 13:39

Den norske regjeringen er ikke tiltalt for forbrytelser mot menneskeheten

En uriktig påstand om at den norske regjeringen er tiltalt for forbrytelser mot menneskeheten, har blitt Spredt til en rekke land. Nordmannen som var kilde til saken, mener det har oppstått en misforståelse..

NRK - 09 juni 21 kl. 03:31

Omfattende skogbrann i Arizona

Brannmannskaper sliter med å få kontroll på en stor skogbrann i delstaten Arizona i USA. Tusenvis av boliger er evakuert, og mange kan måtte følge etter. Skogbrannen brer seg over to fylker, og har foreløpig Spredt seg i et område på 290 kvadratkilometer..

NRK - 06 juni 21 kl. 08:59

31 meldinger om bråk i natt

Politiet har i natt mottatt 31 meldinger om forstyrrelser av natteroen, godt Spredt utover hele Nordland. Alle har retta seg etter beskjeder og pålegg som er gitt, melder politiet. De har ikke fått meldinger om brudd på koronarestriksjoner.

NRK - 03 juni 21 kl. 20:35

Solberg om brannen: – Grusomt

Statsminister Erna Solberg (H) skriver på Facebook at hun følger brannen i Øygarden tett. – Grusomt å se bilder av flammene som nå har Spredt seg også til bebyggelsen og manges hjem på Sotra. Flere hundre er evakuert.

NRK - 03 juni 21 kl. 18:26

400 evakuert på Sotra

Gressbrannen på øya Sotra i Øygarden har Spredt seg til et boligfelt, og nå blir 400 personer evakuert, ifølge Bergens Tidende. – Vi er i en kritisk fase. Flere hus står i fare, sier vaktkommandør Ronald Drotningsvik ved 110-sentralen..

NRK - 03 juni 21 kl. 18:26

Hundrevis evakueres på Sotra

Gressbrannen på øya Sotra i Øygarden har Spredt seg til et boligfelt. 400 personer skal være eller er i ferd med å bli evakuert. – Flere hus står i fare.

NRK - 18 april 21 kl. 23:10

Skogbrann Spredt til universitet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har Spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert. Studentene flyktet fra studentboligene sine til fots mens biblioteket brant, melder AFP..

NRK - 29 mai 21 kl. 22:51

Kan bli behov for 3. vaksinedose

Det kan bli behov for en tredje vaksinedose dersom den indiske koronavirusvarianten fortsetter å spre seg og blir den dominerende i Norge, sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Den indiske varianten har Spredt seg til Oslo og Viken etter et utbrudd på et karantenehotell. Helsemyndighetene mener det er middels til høy fare for at denne varianten blir den dominerende her i landet:.

VG - 29 mai 21 kl. 13:05

Indisk virusvariant har Spredt seg etter utbrudd på karantenehotell

Det er middels høy risiko for at den indisk virusvarianten fortsetter å spre seg i Norge, anslår FHI, som likevel tror epidemien kan holdes under kontroll..

NRK - 28 mai 21 kl. 04:14

Sprer liste med koronasmittede

En liste med navn på koronasmittede i Hammerfest er blitt Spredt på internett. Kommunen vet ikke hvem som står bak og frykter at færre vil teste seg. Etter det siste smitteutbruddet i Hammerfest er 222 personer bekreftet smittet, og en firedel av innbyggerne er i karantene..

NRK - 28 mai 21 kl. 04:14

Ber folk slette liste over smittede

En liste med navn på koronasmittede i Hammerfest er blitt Spredt på internett. Kommunen vet ikke hvem som står bak og frykter at færre vil teste seg. Ordføreren og politiet ber om at navnelista over koronasmittede ikke deles og blir slettet.

NRK - 28 mai 21 kl. 04:06

Sikkerhetsvakter ble kartlagt

Flere sikkerhetsvakter i Utenriksdepartementet ble omtalt med nedsettende karakteristikker i en hemmelig kartleggingsrapport. Vaktene kom fra Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon DSS. Rapporten, som ble skrevet i 2018, ble laget på initiativ fra deres egen sjef i DSS.

NRK - 25 mai 21 kl. 16:29

Smitterekord i Vietnam

Vietnam er nå midt inne i sitt verste koronautbrudd så langt i pandemien. Det siste døgnet har landet nådd 447 nye smittetilfeller - mer enn dobbelt så høyt som forrige smittetopp. Utbruddet har Spredt seg til 63 byer og provinser, inkludert hovedstaden Hanoi, skriver Reuters..

NRK - 25 mai 21 kl. 07:40

Politiet om smittelistene

En smitteliste har Spredt seg i etterkant av koronautbruddet i Hammerfest. Politiet ber de som mottar en slik liste om å slette den, det sier operasjonsleder Stein Hugo Jørgensen. Han mener frykten for å ende på en slik smitteliste fører til at folk ikke tester seg.

Dagbladet - 24 mai 21 kl. 22:52

Kaos etter TikTok-video

Rundt 150 mennesker ble arrestert etter at en bursdagsinvitasjon på TikTok ble Spredt som ild i tørt gress på sosiale medier..

NRK - 21 mai 21 kl. 10:02

Utbrudd av mage-tarmbakterie

FHI varsler at det er økt forekomst av mage-tarmbakterien Yersinia enterocolitica O3 i Norge. De mistenker at en matvare har Spredt smitten. Det er påvist smitte hos 15 personer i Norge.

NRK - 19 mai 21 kl. 15:34

Krever 16,5 millioner etter flom

Miljødirektoratet krever 16,5 millioner kroner fra Glasopor AS i Skjåk etter at store mengder glasopor ble Spredt til Ottavassdraget under en flom i 2018. De 16,5 millionene er en del av utgiftene staten har hatt til oppryddingen, melder de i en pressemelding. Glasopor er skumglass som blant annet brukes til isolasjon i forbindelse med grunnarbeider..

E24 - 19 mai 21 kl. 11:13

Politiet advarte mot bitcoin-adresse: Nå har millionene Spredt seg videre

Oppunder 3 millioner kroner i bitcoin har nå blitt overført til fem nye bitcoin-adresser. Det har ledet politiet på sporet av 50 millioner kroner i straffbart utbytte..

NRK - 13 mai 21 kl. 17:54

Journalist dømt til 3 år i Myanmar

Journalisten Min Nyo er dømt til tre års fengsel i Myanmar for sin dekning av protestene mot statskuppet som har preget landet i over tre måneder. Min Nyo fra Democratic Voice of Burma (DVB) var den første journalisten til å bli arrestert av de militære etter kuppet 1. februar.

NRK - 11 mai 21 kl. 15:13

Vil stoppe russefeiring i Grenland

Ordfører Hedda Foss Five i Skien sier hun vil stoppe all russefeiring i Grenland og vil drøfte saken i formannskapet i ettermiddag, melder TV 2. – Det er masse smitte som har Spredt seg på kort tid. Vi gjør alt vi kan for å slå det ned.

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 15:02

De ukjente supersmittekjedene bak tredje bølge: Én reisende fra utlandet førte til om lag 700 smittede.

To reisende, en av dem fra Øst-Europa, startet enorme smittekjeder som ble Spredt til hele Norge..

NRK - 30 april 21 kl. 19:32

Politiet vurderer å ta kontakt

Politiet vurderer å ta kontakt med flere av gjestene etter smitteutbruddet på restauranten Toldboden i Ålesund for to uker siden. En video av folk som fester på restauranten blir Spredt i sosiale medier..

NRK - 28 april 21 kl. 04:15

Kraftig brann i avfallsanlegg

Det brenner kraftig på området til Indre Østfold gjenvinning i Mysen. Politiet ber beboere i området lukke vinduene på grunn av røyken. En bygning har brent ned og brannen har Spredt seg til en deponihaug for avfall.

Dagbladet - 26 april 21 kl. 18:46

FHI-dokument spres som «bevis» mot munnbind

En kunnskapsoppsummering fra FHI har Spredt seg i sosiale medier, og brukes feilaktig som dokumentasjon på at bruk av munnbind ikke har effekt..

NRK - 25 april 21 kl. 21:38

FN-soldater såret i angrep i Mali

Tre soldater i FNs fredsbevarende styrker i Mali er alvorlig såret i et rakettangrep mot en militærbase i krigsherjede Sahel. Mali er herjet av et jihadistopprør som har Spredt seg til flere andre land i Sahel-regionen.

NRK - 25 april 21 kl. 03:28

Gressbrann i Porsgrunn

På Heistad i Porsgrunn har brannvesenet kontroll på en gressbrann som har Spredt seg fra et bål, melder Sør-Øst 110 på Twitter. Det skal ikke være fare for spredning..

Dagbladet - 24 april 21 kl. 15:28

Ryktestorm etter kollaps

Under Danmarks pressekonferanse oppsto dramatikk. Videoen av hendelsen har Spredt seg til flere land..

NRK - 22 april 21 kl. 04:00

Brann i bobil i Rauma

En brann i en bobil i Rauma natt til torsdag har Spredt seg til et hus. Det er ikke meldt om noen personskader. men en person er sendt til legevakten for sjekk.

NRK - 22 april 21 kl. 02:21

Bobilbrann Spredte seg til bolighus

Ved Marstein i Rauma har en brann i en bobil Spredt seg til et bolighus. Det skal ikke være mennesker i bobilen eller i huset. E 134 er stengt i forbindelse med slukking av brannen, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

Klartale - 19 april 21 kl. 12:39

Skogbrann i Cape Town har Spredt seg til universitetet

Studentene flyktet til fots fra brannen på universitetet..

Dagbladet - 18 april 21 kl. 21:36

Universitetet er rammet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har Spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert..

NRK - 18 april 21 kl. 18:11

Brann i Cape Town sprer seg

Brannen i universitetsbygninger i Cape Town i Sør-Afrika har Spredt seg til terrenget rundt. Flere studenter er evakuert fra både universitetet og studentboliger i nærheten. De tradisjonsrike bygningene fra 1800-tallet er sterkt skadet..

NRK - 13 april 21 kl. 22:50

Tre røykskadde etter brann

Tre beboere er fraktet til legevakt etter at det brøt ut brann i en leilighet i Motzfeldts gate på Grønland i Oslo. De tre skal ha pustet inn røyk. Brannen skal ha startet på kjøkkenet og røyken har Spredt seg i ventilasjonsanlegget i huset..

Aftenposten - 03 april 21 kl. 09:05

«Påskeeggene» er verdt titalls millioner kroner. Seks er på avveie. Hvor er de nå?

Etter den russiske revolusjon ble i alt 52 keiserlige påskeegg Spredt for alle vinder..

NRK - 02 april 21 kl. 03:09

Spanjoler lurt av vaksinespøk

Ukjente gjerningspersoner sto for en guffen aprilspøk da de lokket tusener av spanjoler over 80 år til å stille seg i kø for å få koronavaksine torsdag. En melding som så ut som om den var fra helsemyndighetene, var blitt Spredt via ulike WhatsApp-grupper. Meldingen gikk ut på at alle over 80 år kunne få koronavaksine torsdag, selv uten å ha bestilt time til det.

E24 - 26 mars 21 kl. 15:35

Vinmonopolet takker folk for å planlegge polturen

Påskehandelen har Spredt seg over flere dager og timer på vinmonopolet, men det store innrykket har de ikke sett foreløpig..

Aftenposten - 29 jan. 21 kl. 07:09

I helgen stengte Sverige grensen mot Norge. Men mutasjonen kan ha Spredt seg like mye på svensk side.

I helgen stengte Sverige grensen mot Norge. Men mutasjonen kan ha Spredt seg like mye på svensk side..

Aftenposten - 12 mars 21 kl. 17:30

Fra Amazonas til Vestland: Dette vet vi om hvordan den nye virusmutanten har Spredt seg

Brasil, Japan, USA, Danmark, Sverige og nå også Norge. Den brasilianske mutasjonen kom onsdag til Norge med fly..

NRK - 12 mars 21 kl. 13:46

Journalister siktet i Myanmar

Fem journalister, en fra amerikanske AP, er siktet for å ha dekket militærkuppet i Myanmar. De anklages for å ha Spredt frykt og falske nyheter, og for å ha ha agitert direkte eller indirekte mot offentlige tjenestemenn. De risikerer tre års fengsel..

NRK - 03 mars 21 kl. 07:06

Journalister siktet i Myanmar

I Myanmar har militærjuntaen siktet to fotografer fra Associated Press og fem andre journalister i forbindelse med kuppet i februar, melder nyhetsbyrået AFP. De sju blir blant annet beskyld for å ha Spredt frykt og falske nyheter..

Dagbladet - 28 feb. 21 kl. 07:45

- Setter den store krisestaben

800 personer er i karantene etter smittespredning på treningssenteret Family Sports Club på Seljestad i Harstad. - Smitten har Spredt seg til andre enn nærkontakter, sier ordføreren..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt