Sparket

Saturday, 23 September, 19:00

Nyheter om Sparket

Sortering: Relevans | Senaste
VG - I førrgår: 21:37

Spanias fotballforbund fortsetter oppvasken – Sparket generalsekretæren

I nok en erklæring lover fotballforbundet i Spania å gjøre grep for å dempe konfliktnivået. Det koster generalsekretæren jobben..

NRK - 19 sep 23 kl. 10:02

WSJ: Kinas utenriksminister ble Sparket etter forhold

Kinas tidligere utenriksminister Qin Gang, som ble avsatt i juli, hadde et utenomekteskapelig forhold mens han var ambassadør i USA, ifølge Wall Street Journal. Ifølge avisen samarbeider Qin nå med kinesiske etterforskere som forsøker å fastslå om forholdet kan ha skadet Kinas sikkerhet. Qin var Kinas ambassadør i Washington fra juli 2021 til januar i år, da han overtok posten som utenriksminister.

Dagbladet - 18 sep 23 kl. 11:04

Sparket

Den ukrainske viseforsvarsministeren Hanna Maljar og fem andre viseministre får sparken, kunngjør landets myndigheter..

Aftenposten - 14 sep 23 kl. 05:57

Én etter én forsvinner Xis utpekte. Det gir hodebry for alle som vil pleie et forhold til Kina.

NYHETSANALYSE: På kort tid er utenriksministeren Sparket og deler av forsvarsledelsen byttet ut..

NRK - 13 sep 23 kl. 02:26

Fem eks-politimenn tiltalt etter drapet på Tyre Nichols

En føderal storjury tiltalte tirsdag fem tidligere politimenn for å ha forsøkt å dekke over drapet på Tyre Nichols i Memphis i januar. De fem er tiltalt på føderalt nivå for brudd på borgerrettigheter, påvirkning av vitner og motarbeidelse av rettsvesenet. Denne saken går parallelt med en etterforskning i delstaten hvor de fem har status som siktet for blant annet drap og overfall.

NRK - 11 aug 23 kl. 13:38

Zelenskyj har Sparket alle regionale sjefer for rekruttering

Presidenten i Ukraina, Volodymyr Zelenskyj, har Sparket alle sjefene for de regionale, militære rekrutteringskontorene i landet. Det skriver nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 10 sep 23 kl. 16:28

Flick Sparket som Tysklands landslagstrener

Tyskland sparker Hansi Flick (58) som landslagstrener – ni måneder før EM på hjemmebane..

Aftenposten - 05 sep 23 kl. 16:00

Jorge Vilda ferdig som Spania-trener

Det stormer rundt kvinnefotballen i Spania etter VM-gullet. Nå er trener Jorge Vilda Sparket i stillingen som….

Aftenposten - 05 sep 23 kl. 10:01

Lars Bohinen Sparket i Stabæk

Tapet for Strømsgodset søndag ble Lars Bohinens siste kamp som Stabæk-trener..

Dagbladet - 05 sep 23 kl. 07:53

Sparket etter korrupsjons­anklager

Zelenskyj nevnte det ikke med et ord, men Ukraina-forsker tror at departementets korrupsjonsskandaler felte Oleksij Reznikov. Hans etterfølger får trolig en stor opprydningsjobb..

Dagbladet - 03 sep 23 kl. 21:10

Sparket

President i Ukraina, Volodymyr Zelenskyj, har bestemt seg for å bytte ut forsvarsminister Oleksij Reznikov..

NRK - 01 sep 23 kl. 00:38

Militærjunta sier de har diskutert samarbeid med Russland

En russisk delegasjon hadde torsdag samtaler med Burkina Fasos juntaleder og president Ibrahim Traore i hovedstaden Ouagadougou, opplyser landets presidentskap. Blant tingene de snakket om, var muligheten for et militært samarbeid, heter det videre. Burkina Faso Sparket i vinter ut franske styrker, og Traore omtalte senere Russland som en viktig alliert.

NRK - 31 aug 23 kl. 04:44

Zelenskyj fordømmer korrupsjon i militærets opptaksprosess

Systematisk korrupsjon gir mange ukrainere fritak fra militæret av medisinske årsaker, ifølge landets president Volodymyr Zelenskyj. Ifølge ham har ukrainske myndigheter gjennomgått statistikk som viser hvor utbredt fritak av falske årsaker, bestikkelser og flukt til utlandet har vært siden den russiske invasjonen i fjor vår. En etterforskning av tvilsomme medisinske unntak er fortsatt pågående, ifølge Zelenskyj.

NRK - 29 jul 23 kl. 15:37

Kvinne Sparket politibetjenter

En kvinne er arrestert etter at hun skal ha Sparket politibetjenter i Arendal sentrum, melder politiet selv på Twitter. Hendelsen skal ha skjedd i forbindelse med at kvinnen skulle bli bortvist fra sentrum..

Aftenposten - 25 aug 23 kl. 09:08

TV 2: Ottar Eide Sparket i hockeyforbundet

Ottar Eide ferdig som generalsekretær Norges ishockeyforbund..

Aftenposten - 25 aug 23 kl. 09:08

TV 2: Generalsekretæren i Norges ishockeyforbund Sparket

Ottar Eide har fått sparken som generalsekretær i Norges ishockeyforbund..

NRK - 24 jul 23 kl. 23:59

Bussjåfør Sparket og slått

Politiet i Innlandet ber om tips etter at en bussjåfør skal ha blitt Sparket og slått av tre personer i Lillehammer mandag kveld. Hendelsen skjedde på Lillehammer skysstasjon klokka 22.52, opplyser politiet..

VG - 24 aug 23 kl. 09:05

Presset øker mot fotballtopp etter VM-kysset: – Kan rett og slett ikke tolereres

Den kvinnelige toppdivisjonen i Spania ønsker fotballpresident Luis Rubiales Sparket som følge av oppførselen etter VM-finalen for kvinner..

NRK - 18 aug 23 kl. 14:15

Mann gikk til angrep på flere personer

Politiet har rykket ut etter flere meldinger om en utagerende mann som har gått fysisk til angrep på flere personer i området ved tivoliet i Drammen. Politiet har nå kontroll på mannen. Politiets operasjonsleder sier til Drammens Tidende at mannen slo og Sparket etter fem, seks tilfeldige personer.

Dagbladet - 16 aug 23 kl. 19:10

Kulturskatter forsvunnet fra British Museum

Museet oppgir å ha Sparket en ansatt. Politiet etterforsker saken..

NRK - 13 aug 23 kl. 20:31

Voldshendelse på åpen gate i Trondheim

Politiet fikk klokken 20.00 melding om en voldshendelse mellom flere jenter på åpen gate på Møllenberg i Trondheim. – Når vi ankom sammen med ambulanse, fant vi en jente på 13 år som hevdet seg slått og Sparket av jevnaldrende.

Dagbladet - 13 jul 23 kl. 07:59

Russisk general: - Ble Sparket

General Ivan Popov hevder han ble Sparket av Russlands forsvarsminister Sergej Sjojgu etter å ha kritisert ham for manglende militær støtte..

Aftenposten - 13 aug 23 kl. 08:00

Som ung kastet han alt han kom over. Slik ble et idrettstalent skapt.

Marcus Thomsen Sparket ballen som okse, men fikk for mange frispark mot seg på fotballbanen..

NRK - 11 aug 23 kl. 17:09

Danmarks forsvarsminister sparker ekspedisjonssjef etter feil i våpensak

Danmarks forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen har Sparket sin ekspedisjonssjef etter en feilaktig redegjørelse om et omstridt våpenkjøp fra Israel. Ellemann-Jensen innkalte fredag til pressekonferanse for å gi beskjed om at han ikke lenger har tillit til ekspedisjonssjef Morten Ekbæk. Årsaken er at viktige opplysninger var utelatt da forsvarsdepartementet tirsdag denne uken orienterte Folketinget om regjeringens kjøp av israelske våpen for i alt 1,7 milliarder danske kroner.

NRK - 11 aug 23 kl. 17:09

Danmarks forsvarsminister sparker departementsråd etter feil i våpensak

Danmarks forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen har Sparket sin departementsråd etter en feilaktig redegjørelse om et omstridt våpenkjøp fra Israel. Ellemann-Jensen innkalte fredag til pressekonferanse for å gi beskjed om at han ikke lenger har tillit til departementsråd Morten Bæk. Årsaken er at viktige opplysninger var utelatt da forsvarsdepartementet tirsdag denne uken orienterte Folketinget om regjeringens kjøp av israelske våpen for i alt 1,7 milliarder danske kroner.

NRK - 08 aug 23 kl. 03:52

Bevisstløs etter voldshendelse

En mann ble slått og Sparket til slik at han ble bevisstløs i Bodø Sentrum natt til tirsdag. Det melder politiet på X/Twitter. – Politiet er på stedet og har pågrepet en mistenkt, skriver de.

NRK - 05 aug 23 kl. 07:13

Anmeldt for vold mot politiet

En mann i 30- årene er anmeldt for å ha spyttet, kastet gjenstander, og Sparket en politibil etter at han ble pågrepet i forbindelse med en voldshendelse på Karmøy. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 03 aug 23 kl. 23:15

Voldshendelse i Trondheim

Politiet rykket ut etter melding om en voldshendelse på Scandic Nidelven i Trondheim torsdag kveld. Gjerningspersonen forlot stedet og ble senere pågrepet ved Solsiden. Han satte seg til motverge og Sparket til en politibetjent under pågripelsen, melder politiet i Trøndelag..

NRK - 27 jul 23 kl. 13:24

Mann truet personer med kniv på kjøpesenter

En mann skal ha truet flere personer med kniv på Amanda Storsenter i Haugesund. Politi har pågrepet gjerningsmann. Det ble brukt pepperspray under pågripelse.

NRK - 22 jul 23 kl. 05:40

Zelenskyj Sparket ambassadør etter intervju

Ukrainas ambassadør til Storbritannia fikk fredag sparken av president Volodymyr Zelenskyj. Det skjedde etter at ambassadør Vadym Prystajko hadde kritisert Zelenskyj for hans reaksjon på en bemerkning fra den britiske forsvarsministeren Ben Wallace som mente at Ukraina burde være mer takknemlig for vestlig hjelp. I et intervju på Sky News etter Nato-toppmøtet i Litauen, kalte ambassadøren Zelenskyjs reaksjon for «usunn sarkasme».

NRK - 20 jul 23 kl. 14:59

Mann fra Salangen tiltalt for vold mot geit

En mann fra Salangen er tiltalt for brudd på dyrevelferdsloven etter vold mot ei geit. Det skriver TV 2. Ifølge tiltalen skal mannen ha slått til geita med knyttet nevne flere ganger, løftet dyrets bakpart etter skinnet samt Sparket og eller hoppet på geita.

NRK - 17 jul 23 kl. 03:31

Opposisjonen i Zimbabwe innleder valgkampen

Etter flere blokkerte forsøk på å samle støttespillere i forkant av valget, har Zimbabwes største opposisjonsparti omsider Sparket i gang valgkampen sin. Det afrikanske landet, som lenge har vært rammet av politisk og økonomisk ustabilitet, forbereder seg på en valgduell mellom opposisjonsleder Nelson Chamisa og sittende president Emmerson Mnangagwa 23. august.

NRK - 05 jul 23 kl. 21:31

Russland åpner straffesak etter angrep på journalist og advokat

Den russiske journalisten Elena Milasjona og advokaten Aleksander Nemov ble angrepet i Tsjetsjenia på tirsdag. Nå åpner Russland straffesak, melder Reuters. I en uttalelse sier den russiske påtalemyndigheten at et etterforskningsteam er i gang med aksjoner og tiltak for å få oversikt over de involverte i angrepet og omstendighetene rundt.

NRK - 05 jul 23 kl. 20:18

Kvinne pågrepet for innbrudd, kroppskrenking og vold

Politiet i Oslo skriver på Twitter at en kvinne er kjørt til arresten. Hun anmeldes for innbrudd, kroppskrenking mot en beboer i en leilighet, i tillegg til vold mot politiet. Det var tidligere i kveld at politiet meldte at en mann hadde tatt kontroll på den kvinnelige innbruddstyven som hadde brutt seg inn i leiligheten hans.

Klartale - 05 jul 23 kl. 14:00

Noen angrep Elena med grønt stoff

Elena Milasjina er en russisk journalist. Tirsdag angrep noen henne med grønt stoff. De barberte av henne håret.

NRK - 05 jul 23 kl. 09:49

Angrepet russisk journalist flyttet til sykehus i Moskva

Den russiske gravejournalisten Elena Milasjina og advokaten Aleksander Nemov, som begge ble angrepet i Tsjetsjenia tirsdag, er flyttet til et sykehus i Moskva. Milasjina, som jobber for avisen Novaja Gazeta, og Nemov var på vei fra flyplassen i den tsjetsjenske hovedstaden Groznyj da de ble angrepet av uidentifiserte menn. De to ble slått, Sparket og truet med skytevåpen.

NRK - 04 jun 23 kl. 02:12

Person Sparket og slått i Trondheim

Natt til lørdag har en person blitt sendt til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold i Trondheim sentrum. – Vi fikk melding om hendelsen klokka 0.47.

NRK - 04 jul 23 kl. 13:30

Sterke reaksjoner etter brutal politivold-video i Sør-Afrika

En video som viser sivilkledde politibetjenter som drar en mann ut av en bil og tramper på hodet hans, har satt sinnene i kok i Sør-Afrika. Videoen av hendelsen som skjedde i helgen viser at en mann blir dratt over en vei og Sparket, før han blir trampet på inntil han tilsynelatende mister bevisstheten og blir liggende livløs på bakken. Politibetjentene var del av et sikkerhetsteam som beskyttet visepresident Paul Mashatile, sier kontoret hans i en uttalelse tirsdag.

Aftenposten - 19 jun 23 kl. 13:43

Gary O'Neil er ferdig i Bournemouth

Det å holde plassen i Premier League var ikke godt nok for Bournemouth. Nå har de Sparket manageren.

VG - 19 jun 23 kl. 13:43

Gary O'Neil er ferdig i Bournemouth

Det å holde plassen i Premier League var ikke godt nok for Bournemouth. Nå har de Sparket manageren.

Aftenposten - 18 jun 23 kl. 22:45

Det startet med en Netflix-serie. Nå er alvorlige anklager rettet mot flere maktpersoner i Taiwan.

En Netlix-serie har Sparket i gang en #metoo-bevegelse i Taiwan..

NRK - 15 maj 23 kl. 21:00

Spyttet på og Sparket vektere etter tyveri

En mann i 40-årene ble pågrepet og satt i arrest i Stavanger i kveld. Han skal ha spyttet på og Sparket vektere etter at de fersket han i å stjele fra en butikk i sentrum. Mannen anmeldes for tyveri, vold mot vekterne og for ikke å ha etterkommet pålegget han fikk, skriver politiet på Twitter..

NRK - 14 jun 23 kl. 10:34

17 gjengmedlemmer arrestert for grov vold

Politiet i København, Danmark, aksjonerte onsdag morgen mot et kriminelt miljø. 17 menn i alderen 21–42 år, tilknyttet et gjenggruppe, ble arrestert for grov vold mot en 20 år gammel mann. Det opplyser politiet på sine hjemmesider.

Aftenposten - 12 jun 23 kl. 18:09

Dag-Eilev Fagermo er ferdig i Vålerenga

VALLE (VG) Tre seire på de første ni seriekampene. Vålerenga-ledelsen har sett seg lei og Sparket Dag-Eilev Fagermo..

VG - 12 jun 23 kl. 18:09

Dag-Eilev Fagermo er ferdig i Vålerenga

VALLE (VG) Tre seire på de første ni seriekampene. Vålerenga-ledelsen har sett seg lei og Sparket Dag-Eilev Fagermo..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com