Spørsmål

Tuesday, 07 December, 23:19

Nyheter om Spørsmål

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 06:15

Når ikke frem til innvandrerne

SPRÅK: Det har vært viktig å tilby informasjon om vaksinen på flere språk.Flere og flere har fått to doser med korona-vaksine i Norge. Nesten 90 prosent av norskfødte nordmenn er nå vaksinerte. For de med innvandrer-bakgrunn er tallene lavere.

Aftenposten - 24 okt 21 kl. 12:59

Høyre fyrer løs med 22 Spørsmål til de nye statsrådene i den første spørretimen

Høyre fyrer løs med 22 Spørsmål til de nye statsrådene i den første spørretimen..

NRK - 02 nov 21 kl. 17:44

Kerry skryter av Norges innsats

USAs klimautsending John Kerry møtte pressen under klimatoppmøtet etter en munter samtale med statsminister Jonas Gahr Støre og klima- og miljøminister Espen Barth Eide i Glasgow. Han skrøt av det norske bidraget i klimakampen og samarbeidet han har hatt med norske politikere tidligere. På Spørsmål fra NRK om hva han mener er det viktigste Norge kan gjøre for klimaforandring, var hav det første Kerry påpekte.

VG - 22 okt 21 kl. 12:28

Sanner-saken tas opp i kontrollkomiteen

SV vil stille Spørsmål til Finansdepartementet om etter at tidligere finansminister Jan Tore Sanner (H) forsinket dokumentinnsyn «i en oppjaget valgkampinnspurt». Ap sier det er flere ubesvarte Spørsmål..

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 21:19

Seks dager etter angrepet på Kongsberg, er det fortsatt mange ubesvarte Spørsmål. Her er noen av dem.

Seks dager etter angrepet i gatene på Kongsberg, er det fortsatt mange ubesvarte Spørsmål. Her er noen av dem..

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 10:30

Alt du lurer på om klimaendringer, men (kanskje) ikke tør å spørre om

Forvirret? Overveldet? Du skjønner at klima er viktig, men har ikke satt deg inn i alt sammen?

E24 - 08 aug 21 kl. 16:00

Tre Spørsmål du ikke bør stille på jobbintervjuet

Når du får Spørsmålet «Har du noen Spørsmål til oss, da?», bør du tenke deg nøye om før du svarer. Her er tre Spørsmål rekrutteringsekspertene mener du aldri bør stille..

NRK - 13 okt 21 kl. 12:32

Vedum: Ministerpostene er klare

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum sier at både regjeringsplattform og regjeringskabal er klar på vei inn til Hurdalsjøen Hotell onsdag formiddag. Mens Støre gikk rett forbi NTBs fotograf på stedet, stoppet Vedum for å si noen få velvalgte ord. – Alt er klart, vi er ferdige, sier Sp-lederen på Spørsmål om han er forberedt på fremleggelsen av Ap-Sp-plattformen.

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:00

Han blir første leder fra Afrika som besøker Biden

Møtet mellom Biden og Kenyatta fra Kenya skal være i Det hvite hus. Det er ventet at de vil bruke tid på å snakke om Etiopia. Det er et av nabolandene til Kenya.

NRK - 12 okt 21 kl. 13:25

Ikke lov å rusteste elever

Skoler og læresteder har ikke lovhjemmel til å kreve rustesting av elever, skriver kunnskapsminister Guri Melby (V) som svar på et skriftlig Spørsmål om saken. Spørsmålet kom fra en partifelle fra Venstre, Ane Breivik, som for tiden er møtende vararepresentant for Sveinung Rotevatn på Stortinget. Melby klargjør at det ikke finnes en slik hjemmel, og hun presiserer også at det ikke skal gis negative sanksjoner overfor elever som ikke ønsker å la seg teste..

NRK - 10 okt 21 kl. 19:03

Støre: Har ikkje ringt nokon enno

Trass spekulasjonar om statsrådsnamn og postar, seier Jonas Gahr Støre at han ikkje har tatt ein einaste telefon enno. På Sognsvann i Oslo ynskjer Jonas Gahr Støre og Hadia Tajik å fortelje NRK om arbeidslivspolitikken til den nye regjeringa etter at dei fredag vart einige med Senterpartiet om ein ny politisk plattform. At Støre har med seg Tajik som har tung erfaring frå dette politikkområdet som er svært viktig for Arbeidarpartiet, gjev også grunnlag for å stille Spørsmål om regjeringskabalen.

NRK - 09 nov 21 kl. 00:29

Tesla-aksjen raste etter Twitter-st

Kursen på Teslas aksjer sank mandag 4,9 prosent etter at et flertall av Elon Musks Twitter-følgere anbefalte ham å selge seg ned. Musk la lørdag ut et Spørsmål til sine 62 millioner følgere om han burde selge 10 prosent av aksjene, melder NTB..

VG - 08 nov 21 kl. 21:24

Det er ikke et Spørsmål om ære

De mange skyteepisodene i Oslo bør mane til politisk handling, ikke diskusjoner om æreskultur, slik Sylo Taraku foreslår..

NRK - 07 nov 21 kl. 23:02

Mener Musk må selge Tesla-aksjer

Et flertall av Twitter-følgerne til Tesla-sjef Elon Musk mener at han bør selge 10 prosent av sine Tesla-aksjer. Musk la lørdag ut et Spørsmål til sine 62 millioner Twitter-følgere om han burde selge, og søndag hadde et flertall stemt ja. – Jeg var forberedt på å godta begge resultater, sa Musk, som jevnlig bruker Twitter til å komme med uventede kunngjøringer eller overraskende kommentarer.

Klartale - 05 nov 21 kl. 12:30

Laget bok for barn om Birgit Skarstein

Forfatter Kristin Grue fikk Spørsmål om å lage en barnebok. Det endte med en bok som heter «Min første biografi: Birgit Skarstein»..

VG - 03 nov 21 kl. 16:54

Utfordret Danmarks statsminister – krever tilbake trommen til øksedrept sjaman

TROMSØ/GARDERMOEN/KØBENHAVN (VG) Sametinget kjemper for å få tilbake eierskapet til en samisk tromme som ble beslaglagt av danskene i 1692. Onsdag fikk Danmarks statsminister Spørsmål om saken..

VG - 03 nov 21 kl. 10:55

Presset på Solskjær fortsetter: – Hvor ville de vært uten Ronaldo?

Flere eksperter stille nye, kritiske Spørsmål om Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-lag. Landslagssjef Ståle Solbakken (53) mener kristiansunderen håndterer presset bra..

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 10:55

Presset på Solskjær fortsetter: – Hvor ville de vært uten Ronaldo?

Flere eksperter stille nye, kritiske Spørsmål om Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-lag..

NRK - 19 jun 21 kl. 17:05

Frp vil ikkje svara på LO-Spørsmål

Frp er det einaste partiet som ikkje vil svara på LO sine Spørsmål før valet i haust. LO har som tidlegare år stilt partia Spørsmål om kva dei meiner om sakene som er trekte fram av LO-medlemmane som dei viktigaste i valet. Frp ville ikkje svara på Spørsmåla i år, skriv Aftenposten.

NRK - 29 sep 21 kl. 18:24

Lysbakken om grunnane til brotet

Lysbakken listar opp usemje om skatt, profittfritt velferd, plan for klimautslepp og leitepolitikk som grunnane til SVs brot i regjeringsforhandlingane. – Det er konkrete ting. Og dei sakene vi har snakka mest om under valkampen, sa han.

NRK - 01 nov 21 kl. 12:43

Sikkerhetsfolk anklages for vold

En sikkerhetsansatt i teamet til Brasils president Jair Bolsonaro skal angivelig ha slått en journalist i magen, da journalisten stilte presidenten et kritisk Spørsmål på G20-møtet i Roma. Det er ikke klart om den aktuelle sikkerhetsvakten var en av presidentens personlige livvakter eller en italiensk sikkerhetsvakt med oppdrag om å passe på ham. Deler av gemyttene ble fanget på film, men det angivelige slaget i magen vises ikke på opptakene.

E24 - 01 nov 21 kl. 06:18

Dette skjer denne uken: Rentemøter og «månedens viktigste tall»

Onsdag er det rentemøte i den amerikanske sentralbanken. To avgjørende Spørsmål kan bli besvart da..

NRK - 31 okt 21 kl. 21:58

Støre: – Redd det blir for generelt

Jonas Gahr Støre og FNs generalsekretær António Guterres er søndag på veg til Glasgow for å delta på klimatoppmøtet som startet i dag. På Spørsmål om Støre hadde en kommentar til G20-landenes innsats for å nå målet om 1,5 grader, var statsministeren tydelig: – Det vi trenger i Glasgow er forpliktelser. Det er for stor avstand mellom de kuttene land har lovet, og det målet vi skal nå.

NRK - 31 okt 21 kl. 21:58

Støre: – Vi trenger forpliktelser

Jonas Gahr Støre og FNs generalsekretær António Guterres er søndag på veg til Glasgow for å delta på klimatoppmøtet som startet i dag. På Spørsmål om Støre hadde en kommentar til G20-landenes innsats for å nå målet om 1,5 grader, var statsministeren tydelig: – Det vi trenger i Glasgow er forpliktelser. Det er for stor avstand mellom de kuttene land har lovet, og det målet vi skal nå.

Aftenposten - 31 okt 21 kl. 09:20

Hun lever drømmen. Men taxisjåførens Spørsmål om jobben stakk.

I barndommen fikk Dejana Stefanovic stadig beskjed om det hun ikke kunne få til..

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 07:30

Klimaendringer for dummies

Forvirret? Overveldet? Du skjønner at klima er viktig, men har ikke satt deg inn i alt sammen?

NRK - 28 okt 21 kl. 19:42

Foreldra kjenner på ei skuldkjensle

I dag blei mannen som er sikta for drapet på Birgitte Tengs varetektsfengsla i 12 nye veker. Bistandsadvokat Erik Lea seier at foreldra er i sjokk, men at dei er letta om politiet no har rett mann. – Då får dei endeleg eit svar.

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 18:09

Rykteflommen i håndballen: Stiller Spørsmål om Christian Berges rolle

Norsk Topphåndball bekrefter at de har stilt Spørsmål rundt landslagssjef Christian Berges rolle i Kolstads nysatsing og….

VG - 22 sep 21 kl. 18:09

Rykteflommen i håndballen: Stiller Spørsmål om Christian Berges rolle

Norsk Topphåndball bekrefter at de har stilt Spørsmål rundt landslagssjef Christian Berges rolle i Kolstads nysatsing og drøm om å hente hjem Sander Sagosen..

NRK - 26 okt 21 kl. 14:02

Tidligere anmeldt av Coop

Siktede for Kongsberg-drapene har tidligere blitt anmeldt av Coop, melder VG. – Jeg kan bekrefte at gjerningsmannen tidligere er anmeldt av oss. Utover dette har vi ingen kommentar, og alle Spørsmål vedrørende anmeldelsen må rettes til politiet, sier Silje Verlo Alisøy, kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, til VG.

NRK - 26 okt 21 kl. 07:26

Setter frist for prins Andrew

Prins Andrew må forklare seg under ed om anklagene om seksuelle overgrep innen juli neste år, slår en amerikansk domstol fast. Den nye kjennelsen fra den amerikanske domstolen slår fast at han må la seg avhøre av Virginia Giuffres advokater innen 14. juli 2022, skriver Sky News, ifølge NTB.

E24 - 24 okt 21 kl. 10:00

– Trives man bedre i jobben om man er gode venner med kollegaene, eller risikerer man å bli spist opp av jobben?

Hver uke svarer Anita Krohn Traaseth og Yrja Oftedahl på dine Spørsmål om karriere og ledelse. Denne uken gir Yrja råd til en som lurer på hvor mye hun bør sosialisere med kollegaer..

NRK - 18 sep 21 kl. 15:39

Kan stille som fungerande leiar

Nestleiar i KrF, Olaug Bollestad, seier til VG at ho har stor medkjensle for det Kjell Ingolf Ropstad har vore gjennom, og at ho forstår avgjersla hans om å trekke seg som statsråd og partileiar. – Eg er første nestleiar og slik sett er eg klar til å leie partiet fram til ny leiar er valt, dersom det skulle vere naudsynt, seier Bollestad til avisa. På Spørsmål om ho stiller seg open til å bli partileiar, svarar ho: – No skal partiorganisasjonen ha ein prosess fram mot nytt leiarval, og i respekt for den prosessen vil eg nå ikkje svare på Spørsmålet om eg er leiarkandidat..

VG - 22 okt 21 kl. 16:15

Atomvåpen-kritikken fra Nato: Frykter at flere skal følge Norge

BRUSSEL (VG) Forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) måtte ta Spørsmål og kritikk fra flere Nato-allierte for Norges nye atomvåpen-linje. Etter møtet sier han at det er bekymring for at andre medlemsland skal følge Norges eksempel..

Aftenposten - 18 sep 21 kl. 11:33

Merkels arvtagere skulle svare på barnas Spørsmål. Det gikk riktig galt.

Merkels arvtager svarte fint på dét Spørsmålet. Da han skulle svare på om kollegaen er nazist, gikk det riktig galt..

E24 - 22 okt 21 kl. 09:59

Pilotrush til Norse Atlantic: Fått over 2.300 søknader på én uke

Nykommeren Norse Atlantic Airways opplever skyhøy interesse fra piloter som vil fly selskapets Dreamlinere. Tre Spørsmål avgjør hvem som får jobb..

Dagbladet - 22 okt 21 kl. 09:33

Nekter å svare på ett Spørsmål

Brian Laundrie er også bekreftet død, men én ting vil ikke familiens advokat ikke vil prate om..

NRK - 21 okt 21 kl. 10:36

Stoltenberg åtvarar mot atomforbod

Nato-sjef Jens Stoltenberg åtvarar mot FN-traktaten om forbod om atomvåpen. – Vi trur ikkje på traktaten som ein veg til atomnedrustning. Eg ventar at alle allierte tek omsyn til dette når dei stiller Spørsmål om atomvåpen, og at dei vil konsultere med andre allierte i Nato, sa han før forsvarsministermøtet i Nato i Brussel torsdag.

E24 - 16 sep 21 kl. 20:00

Syv Spørsmål og svar om skyhøye strømpriser

Strømprisene er unormalt høye. Hvorfor er det slik, og kan noe gjøres for å dempe effekten på folks lommebok? Her er svar på noen av Spørsmålene..

VG - 20 okt 21 kl. 13:30

Skistriden: Det vanskelige «L-ordet»

Ordet «lojalitet» er sentralt i striden som splitter norsk skisport. Et sentralt Spørsmål er hva som ligger i begrepet – og hvem det er viktigst at hoppsjefen er lojal mot..

NRK - 18 okt 21 kl. 17:43

Omfattende brudd på arbeidsmiljølov

En rapport fra helseetaten viser omfattende overtidsbruk og til sammen 899 brudd på arbeidsmiljøloven ved fire koronateststasjoner i Oslo i løpet av pandemien. Oversiktene offentliggjøres etter en rekke skriftlige Spørsmål fra Rødts Maren Rismyhr til helsebyråd Robert Steen (Ap), skriver Vårt Oslo..

NRK - 13 sep 21 kl. 18:41

Still NRK Spørsmål om valget

Frem til midnatt svarer NRKs journalister på Spørsmål om stortingsvalget. Her kan du få svar på det du lurer på i forbindelse med årets valg..

NRK - 17 okt 21 kl. 19:52

Bill Clinton ute av sykehuset

USAs tidligere president Bill Clinton er skrevet ut fra sykehuset. Han ble lagt inn på et sykehus i California tirsdag for å bli behandlet for en infeksjon. Etter utskrivingen vil han dra til New York for å fortsette restitusjonen, opplyser en talsmann for Clinton på Twitter.

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 14:55

Seks tips til deg som nettopp er blitt sjef

Hver uke svarer Anita Krohn Traaseth og Yrja Oftedahl på dine Spørsmål om karriere og ledelse..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt