Soldin

Tuesday, 16 July, 10:44

Nyheter om Soldin

NRK - 14 jul 23 kl. 05:07

Frankrikes høyeste fortjenstmedalje til journalist som ble drept i Ukraina

Den drepte AFP-journalisten Arman Soldin er posthumt tildelt Frankrikes høyeste fortjenstmedalje. Fortjenstmedaljen Legion d'Honneur ble gitt Soldin posthumt 28. juni, opplyser franske myndigheter.

NRK - 10 maj 23 kl. 18:56

Frankrike etterforsker krigsforbrytelser etter fransk reporter døde i Ukraina

Det melder AFP, som var arbeidsplassen til den avdøde reporteren Arman Soldin. Soldin er den 15. journalisten som har blitt drept i Ukraina siden Russland invaderte landet i februar 2022, skriver Al Jazeera.

NRK - 09 maj 23 kl. 19:41

AFP: Journalist drepen i rakettangrep i Ukraina

Journalist for nyheitsbyrået AFP, Arman Soldin, er drepen i eit rakettangrep aust i Ukraina, melder nyheitsbyrået sjølv. Soldin var i Ukraina for dekke krigen for AFP..

NRK - 09 maj 23 kl. 19:41

AFP-journalist drepen i rakettangrep i Ukraina

Journalist for nyheitsbyrået AFP, Arman Soldin, er drepen i eit rakettangrep ved byen Tsjasiv Jar nær Bakhmut aust i Ukraina. Soldin arbeidde blant anna med videojournalistikk, og dekte krigen i Ukraina for det franske nyheitsbyrået..

Dagbladet - 09 maj 23 kl. 19:58

Drept i Ukraina

Journalist Arman Soldin er drept i et bombeangrep ved fronten nær Bakhmut..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com