Snoket

Friday, 30 September, 22:14

Nyheter om Snoket

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 sep 22 kl. 16:21

Helse Bergen-ansatt innrømmer journalsnoking

En tidligere ansatt i Helse Bergen innrømmer å ha Snoket i pasientjournaler. Saken har for stort omfang til at alle pasientene kan kontaktes. – Omfanget ser ut til å være betydelig.

NRK - 29 apr 22 kl. 09:51

Mistenkt for å ha Snoket i 145 pasientjournaler

Innlandet politidistrikt har innledet etterforskning mot en tidligere ansatt i Sjukehuset Innlandet, etter mistanke brudd på helsepersonelloven. Det er en pasient som har anmeldt vedkommende for urettmessige oppslag i journaldokumenter. ​På bakgrunn av anmeldelsen har sykehuset gjennomgått alle journaloppslag den tidligere ansatte har gjennomført, og funnet at det kan ha blitt gjort flere journaloppslag som ikke var relevante for vedkommendes arbeidsoppgaver.

NRK - 29 apr 22 kl. 09:51

Siktet for å ha Snoket i 145 pasientjournaler

Innlandet politidistrikt har innledet etterforskning mot en tidligere ansatt i Sjukehuset Innlandet, etter mistanke brudd på helsepersonelloven. Vedkommende er siktet. Det er en pasient som har anmeldt vedkommende for urettmessige oppslag i journaldokumenter.

NRK - 29 apr 22 kl. 09:51

Siktet for å ha Snoket i pasientjournaler

Innlandet politidistrikt har innledet etterforskning mot en tidligere ansatt i Sjukehuset Innlandet, etter mistanke brudd på helsepersonelloven. Kvinna er siktet for brudd på helsepersonelloven og for tjenestefeil. Det er en pasient som har anmeldt vedkommende for urettmessige oppslag i journaldokumenter.

NRK - 23 aug 21 kl. 04:47

Sykepleier anmeldt for snoking

En sykepleier ved Sykehuset Levanger er anmeldt for å ha Snoket i journalen til en kollega etter en gynekologisk undersøkelse. Nå beklager sykehusdirektøren, skriver Trønder-Avisa..

Dagbladet - 18 maj 21 kl. 18:40

Etterforsker snoking

Flere politifolk i Storbritannia er under etterforskning for å ha Snoket i mapper om drapet på Sarah Everard..

VG - 09 sep 20 kl. 20:54

Ansatt Snoket i kvinnens journaler: – Tilliten er lik null

TRONDHEIM (VG) Det var en rutinekontroll som først avdekket at en ansatt hadde Snoket i 42-åringens journaler. Siden begynnelsen av 2019 er det gitt til sammen 13 advarsler for journalsnoking til helsepersonell..

P4 - 29 jun 20 kl. 05:09

Mann forsøkte kjøre på politihund

Politiet i Oslo søker etter en mann på moped som skal ha forsøkt å kjøre på en politihund på Ulvøya i natt. Episoden skjedde da politiet rykket ut til en privat hage etter at en beboer kom over en person som Snoket inn i hagen sin. Når politiet kom til stedet stakk mannen av på moped og forsøkte kjøre over politihunden.

NRK - 07 feb 20 kl. 15:39

Skal ha Snoket i pasientjournaler

En ansatt ved Dalane distriktspsykiatriske senter i Rogaland vil bli anmeldt for å ha Snoket i 60 pasientjournaler. Forholdet ble oppdaget i fjor høst etter at psykiatrisenteret fikk tilbakemelding fra to pasienter, skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 06 mar 20 kl. 08:07

Politifolk får refs for å ha Snoket i Nicklas Bendtners voldssak

Flere politifolk i København har innrømmet å ha vært for nysgjerrige i Nicklas Bendtners voldssak i 2018..

P4 - 07 feb 20 kl. 15:13

60 pasienter utsatt for journalsnoking

En ansatt ved Dalane distriktspsykiatriske senter i Egersund er anmeldt for å ha Snoket i 60 journaler ulovlig. Medarbeideren har innrømmet forholdet som fant sted i fjor høst, opplyser Helse Stavanger på sine nettsider. Sykehuset beklager på det sterkeste, og sier de tar saken svært alvorlig.

P4 - 20 dec 19 kl. 18:20

Må etterforske journalsnoking

Vest politidistrikt må nå allikevel etterfoske en sak, der en lege har innrømmet å ha Snoket i journaler. En kvinne i 40-årene anmeldte i høst sin tidligere lege, som hun mente urettmessig oppsøkte og leste gamle dokumenter som inneholdt private detaljer om hennese psykiske og fysiske helse. Men saken ble henlagt etter kort tid, selv om elgen hadde erkjent å ha gjort det hun var anklaget for.

Aftenposten - 05 nov 19 kl. 07:05

Slik leser du skattelistene og sjekker hvem som har Snoket

Tirsdag morgen kommer aviser over hele landet til å skrive om pengene som ble tjent i fjor. Da offentliggjør Skatteetaten de søkbare skattelistene..

P4 - 13 aug 19 kl. 15:45

Politifolk får bot for å ha Snoket i Skofteruds dødsfall

Flere ansatte i politiet får bot for å ha Snoket i dokumenter om Vibeke Skofteruds dødsfall. Det melder Bergensavisen. Den tidligere skiløperen døde i en vannscooterulykke i fjor sommer.

P4 - 10 jul 19 kl. 19:09

Bøtelagt for Nav-snoking

To ansatte ved et Nav-kontor i Aust-Agder er bøtelagt for å ha Snoket i de personlige opplysningene til en nabo nabo. De må ut med 5000 kroner hver for datasnokingen, skriver Agderposten. De har erkjent at de har Snoket, men mister ikke jobben, ifølge dommen fra Aust-Agder tingrett..

P4 - 10 jul 19 kl. 07:44

NAV-ansatte Snoket på naboen

To ansatte ved et NAV-kontor i Aust-Agder er dømt til bøter for å ha Snoket i personopplysninger. De to skal ha lest opplysninger om naboer, skriver Agderposten. Begge får en bot på 5000 kroner hver..

P4 - 21 sep 19 kl. 10:18

Betalte City 11 millioner for spionasje

Liverpool skal i 2013 ha brutt seg inn i Manchester City sine datasystemer for å finne ut hvilke fotballspillere de ønsket å kjøpe. Ifølge The Times skal Liverpool ha Snoket i systemene deres etter at en talentspeider ga fra seg brukernavnet og passordet sitt. Avisen hevder Liverpool betalte City 11 millioner kroner i et forlik etter at de ble avslørt.

VG - 13 aug 19 kl. 15:33

Politifolk får bot for å ha Snoket i Skofteruds dødsfall

Flere politifolk som ikke hadde noe med saken å gjøre, har fått bot for å snoke i databasen..

VG - 10 jul 19 kl. 21:50

NAV-ansatte dømt for datasnoking om naboen

Nav-ansatte som Snoket i personlige opplysninger om naboen, er dømt til bøter..

P4 - 08 maj 18 kl. 07:24

Sykepleier anmeldt for snoking

En sykepleier på Sunnmøre er mistenkt for å ha Snoket i 250 pasientjournaler. Ifølge kommunalsjefen skal pleieren ikke ha hatt behandleransvar for noen av pasientene. Saken er politianmeldt.

Dagbladet - 16 apr 18 kl. 12:40

Politiet vil sparke ansatt etter snoking med Tinder-date

Politiets utlendingsenhet (PU) har fattet vedtak om å avskjedige politimannen som ble dømt for å ha Snoket i politiets registre..

NRK - 16 apr 18 kl. 12:03

Politiet vil sparke ansatt

Politiets utlendingsenhet (PU) har vedtatt å sparke en politimann som ble dømt for å ha Snoket i politiets registre, skriver Nettavisen. Mannen har mulighet til å klage på vedtaket..

P4 - 24 jan 18 kl. 10:33

Nav-sjefer degradert etter snoking

To Nav-ledere i Aust-Agder er blitt degradert og fratatt lønn for å ha Snoket i personsensitive opplysninger om ansatte. Datasnokingen ble avslørt etter at 19 Nav-ansatte i Aust-Agder ba om innsyn i loggene sine. Ialt sju nåværende og tidligere ledere ble da avslørt som snokere, melder Agderposten..

NRK - 08 jan 18 kl. 20:17

NAV-snokingen blir en politisak

NAV-lederen fra Aust-Agder som har Snoket mest i papirene til sine ansatte, vil bli politianmeldt. På et møte i kveld sa NAV-ansatte at dersom ikke NAV-ledelsen selv anmelder den groveste saken innen fredag, gjør fagforeningen det..

P4 - 22 dec 17 kl. 21:09

Ansatt ved sykhus har fått sparken

En ansatt ved Oslo universitetssykehus har fått sparken etter å ha Snoket i over 30 pasientjournaler uten grunn. Saken ble også politianmeldt denne uken, melder TV2. Sykehuset sier situasjonen er svært alvorlig og de har kontaktet alle pasientene som er rammet i saken..

NRK - 13 dec 17 kl. 08:06

Styrker sikkerheten etter snoking

NAV-direktøren i Aust-Agder, Hilde Høynes, iverksetter flere tiltak etter at flere ansatte og ledere har Snoket i sensitive personopplysninger om kolleger i etaten. Opplæringen og sikkerheten styrkes og de vil ha hyppigere kontroller..

VG - 06 dec 17 kl. 09:48

Nav-ledere risikerer sparken etter snoking på ansatte

Nav i Aust-Agder har avdekket at fire nåværende og tidligere ledere har Snoket i sensitive personopplysninger om kolleger i etaten..

E24 - 06 dec 17 kl. 09:40

Nav-ledere risikerer sparken etter snoking på ansatte

Nav i Aust-Agder har avdekket at fire nåværende og tidligere ledere har Snoket i sensitive personopplysninger om kolleger i etaten..

Dagbladet - 06 dec 17 kl. 09:42

Nav-ledere risikerer sparken etter snoking på ansatte

Nav i Aust-Agder har avdekket at fire nåværende og tidligere ledere har Snoket i sensitive personopplysninger om kolleger i etaten..

P4 - 21 okt 17 kl. 15:28

- For lav straff for å snoke i pasientjournal

En pasient reagerer på at legen som Snoket i journalen hans ikke fikk annen straff enn en advarsel og 10 000 kroner i bot. Legen ved Sørlandet Sykehus hadde gjort 75 ulovlige oppslag i journalen, fordi han i følge NRK frontet barnefordelingssaken for pasientens ekskone. Politiet sier de kom fram til straffen etter en totalvurdering.

NRK - 21 okt 17 kl. 08:45

Reagerer på «snokelegen»s bot

Pasienten som opplevde at en lege Snoket i journalen hans, mener det er galskap at legen «slapp unna» med advarsel og 10.000 kroner i bot..

NRK - 20 okt 17 kl. 07:16

Lege fikk bot etter journalsnoking

En barnelege ved Sørlandet sykehus har fått bot av politiet og kritikk av helsetilsynet etter at Snoket i pasientjournaler. Legen ble sagt opp tidligere i år da saken ble oppdaget..

P4 - 05 aug 17 kl. 13:19

Lege Snoket i journaler

En lege ved Sørlandet sykehus ble oppsagt i mars i år, etter å ha gjort 109 ulovlige oppslag i pasientjournaler. En av pasientene oppdaget snokingen i mars, og fant da ut at sykehusledelsen allerede hadde hatt legen under oppsyn siden oktober 2016, skriver NRK. Organisasjonsdirektøren ved sykehuset sier de ser alvorlig på saken, men vil ikke svare konkret på hvorfor saken tok så lang tid..

NRK - 05 aug 17 kl. 13:06

Lege Snoket i pasientjournaler

En lege ved Sørlandet sykehus ble oppsagt i mars i år, etter å ha gjort 109 ulovlige oppslag i pasientjournaler. En av pasientene oppdaget snokingen i mars, og fant da ut at sykehusledelsen allerede hadde hatt legen under oppsyn siden oktober 2016..

NRK - 08 apr 17 kl. 11:47

NAV-ansatt tatt for snoking

En ansatt i NAV Østfold har fått en skriftlig irettesettelse for å ha Snoket i opplysninger om en NAV-bruker. Det var brukeren selv som oppdaget at en ansatt hadde sett på personopplysninger uten å ha behov for det i jobben og varslet om saken..

P4 - 14 jan 17 kl. 14:14

Mann pågrepet for ruskjøring og snoking

En 31 år gammel mann er pågrepet for å ha Snoket i postkasser og for deretter å ha kjørt bil i beruset tilstand på Tasta i Stavanger i dag. Politiet skriver at bilen trolig er stjålet, skriver Stavanger Aftenblad. 31-åringen skal være en kjenning av politiet..

NRK - 05 dec 16 kl. 07:47

38 mistanker om navsnoking

På en måned har Nav mottatt henvendelser fra 38 brukere som har mistanke om at Nav-ansatte har Snoket på dem uten lov. En rapport fra oktober viser at flere Nav-ansatte har søkt etter opplysninger om venner og kjente..

P4 - 11 aug 16 kl. 15:34

Fastlege skal ha Snoket i journaler

En fastlege fra Nordfjord i Sogn og Fjordane har fått en advarsel fra helsetilsynet etter at han skal ha Snoket i journaler og sendt ufine brev i posten til en pasient, melder NRK. Det var pasientene som anmeldte legen til politiet. Politiet ga legen en bot som han godtok.

P4 - 03 jun 16 kl. 18:24

Politiansatt dømt for snoking

En tidligere ansatt i Politiets utlendingsenhet er dømt for å ha Snoket i politiets straffesaksregister. Den 46 år gamle mannen er i Borgarting lagmannsrett dømt til 36 dagers betinget fengsel og 10.000 kroner i bot.

Aftenposten - 03 jun 16 kl. 16:16

Tidligere politiansatt dømt for snoking i politiets registre

En tidligere ansatt i Politiets utlendingsenhet PU er dømt for å ha Snoket i politiets straffesaksregister, for å ha jukset med overtid og for å ha stjålet pepperspray og batong..

Hegnar.no - 16 maj 16 kl. 08:34

Flere Nav-ansatte anklages årlig for snoking

En seksjonssjef i Nav ble i februar tatt ut av tjeneste etter at det ble oppdaget at vedkommende Snoket i personopplysninger. Lederen er langt fra den eneste som lar nysgjerrigheten ta overhånd..

E24 - 16 maj 16 kl. 08:41

Flere Nav-ansatte anklages årlig for snoking

En seksjonssjef i Nav ble i februar tatt ut av tjeneste etter at det ble oppdaget at vedkommende Snoket i personopplysninger. Lederen er langt fra den eneste som lar nysgjerrigheten ta overhånd..

Dagbladet - 16 maj 16 kl. 05:08

Flere Nav-ansatte anklages årlig for snoking

En seksjonssjef i Nav ble i februar tatt ut av tjeneste etter at det ble oppdaget at vedkommende Snoket i personopplysninger..

NRK - 15 maj 16 kl. 19:06

Flere Nav-ansatte har Snoket

Flere ansatte i Nav har fått sparken etter å ha blitt tatt for snoking i sensitive personmapper. I februar ble en seksjonssjef tatt ut av tjeneste fordi hun over flere måneder hadde lest i mapper til personer hun kjente..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com