Smittevern-anmeldt

Mandag, 21 Juni, 20:29

Nyheter om Smittevern-anmeldt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 juni 21 kl. 00:15

Rundt 3000 personer samlet i Oslo

3000 personer skal være samlet på St. Hanshaugen i Oslo natt til søndag. Tidligere meldte politiet at det var rundt 2000 tilstede i parken, og at det var mange klager på høy musikk.

Klartale - 18 juni 21 kl. 14:18

Nye regler for smittevern

Regjeringen åpner samfunnet mer fra søndag..

NRK - 10 juni 21 kl. 10:25

VG: Tusenfryd kan åpne 12. juni

Lørdag 12. juni kan fornøyelsesparken Tusenfryd åpne dørene for publikum. Fornøyelsesparken har holdt stengt som følge av lokale coronatiltak i Ås kommune.

NRK - 07 juni 21 kl. 14:08

Vil forby russen å rulle

– Alt tyder på at det er veldig vanskelig å kombinere rulling og russefeiring med godt smittevern. Vi kommer til å ta initiativ til å forby rulling, sa byrådsleder Raymond Johansen i forretningsutvalget i ettermiddag. Et stort utbrudd av covid-19 blant russ i Oslo vest er en viktig del av forklaringen på at smitten i Oslo har økt noe den siste tiden..

NRK - 05 juni 21 kl. 08:47

Politiet bekymret over smittevern

Politiet og Trondheim kommune fryktet folkeansamlinger i godværet. Det gikk som de fryktet, hundrevis av ungdommer var samlet i Trondheim natt til i dag. – Vi er bekymret for smittevernet, sier operasjonsleder i politiet, Maja Sagen..

E24 - 03 juni 21 kl. 10:28

Gjenåpningen av Oslo ga uforutsette rekorder

Turister er stort sett borte og skjenkingen stopper klokken 22.00, men: – Så høye tall hadde jeg ikke forventet med tanke på begrensningene fra smittevern, sier bankdirektør..

Aftenposten - 07 april 21 kl. 19:00

Den norske kyrkja gløymt sjela? Smittevern er ikkje det einaste viktige.

Smittevern er ikkje det einaste viktige..

NRK - 30 mai 21 kl. 03:18

2000 samlet i Oslo-park

I natt har det vært rundt 2000 mennesker samlet i parken på St. Hanshaugen i Oslo, ifølge politiet. Ved totida var det fortsatt flere hundre som nøt sommernatta i parken.

NRK - 28 mai 21 kl. 08:48

Airbnb forlenger festforbud

Overnattingstjenesten Airbnb forlenger et verdensomspennende festforbud, i hvertfall til slutten av sommeren. Besøkskapasiteten forblir dermed på maks 16 personer, og selskapet lover å følge opp unnvikelser rettslig. Forbudet, som ble innført i august 2020, ble innført av hensyn til smittevern..

VG - 27 mai 21 kl. 15:30

Svenske Folkhälsomyndigheten forsøkt hacket: – Uklart hvor mye de har fått tak i

Sverige har stengt en smittevern-database med personnumre på folk med smittsomme sykdommer etter flere ulovlig forsøk på å ta seg inn i databasen..

NRK - 27 mai 21 kl. 13:15

Politiets besøk på russebuss

Politiet har gått gjennom hendelsen der en patrulje fra Trysil besøkte en russebuss i Elverum i forrige uke. Patruljen beklager at de ikke fulgte nasjonale råd om smittevern. Russen inviterte politipatruljen inn i russebussen sin, og det takket patruljen ja til.

NRK - 25 mai 21 kl. 21:00

Politipatrulje festet i russebuss

Politiet beklager at en politipatrulje fra Trysil takket ja til å feste med russen i en russebuss i Elverum i forrige uke. I en video som Dagbladet har publisert, danser to politibetjenter tett med russen. Bussjefen sier til avisen at russen selv har holdt seg innenfor anbefalingene da de er en kohort, men politiet er ikke en del av den kohorten.

NRK - 25 mai 21 kl. 21:00

Politiet danset i russebuss

Politiet beklager at en politipatrulje fra Trysil takket ja til å danse med russen i en russebuss i Elverum i forrige uke. I en video som Dagbladet har publisert, danser to politibetjenter tett med russen. Bussjefen sier til avisen at russen selv har holdt seg innenfor anbefalingene da de er en kohort, men politiet er ikke en del av den kohorten.

VG - 22 mai 21 kl. 11:08

Stigende smittetrend i 45 kommuner: - En sårbar måned

Espen Rostrup Nakstad beskriver en vanskelig balansegang mellom gjenåpning og smittevern i en tid hvor mange kommuner har store utbrudd..

NRK - 21 mai 21 kl. 16:41

Solberg om smittevern på utesteder

Erna Solberg ber utebransjen fortsetter å følge smittevernreglene. Trinn 2 av gjenåpningsplanen iverksettes torsdag 27. mai og da kan utesteder skjenke alkohol fram til midnatt dersom det ikke er andre lokale regler.

NRK - 18 mai 21 kl. 12:52

Brudd på smittevern på utesteder

Skjenkekontoret i Bergen kommune avdekket brudd på smittevernreglene ved fem utesteder forrige uke. – Tre av avvikene er relatert til avstand og tre av dem til bordservering, opplyser leder Terje Gjertsen. 62 utesteder i Bergen ble kontrollert..

NRK - 17 mai 21 kl. 20:46

Mange unge samla i Kristiansand

Politiet skriv på Twitter at det er veldig mange ungdom i sentrum av Kristiansand. Mange er rusa, og smittevern er fråverande mange stader, skriv politiet. Dei oppmodar foreldre om å ta kontakt med borna sine og henta dei..

NRK - 14 mai 21 kl. 22:51

300 ungdommer samlet i Molde

Rundt 300 ungdommer skal være samlet ved Kringstadbukte i Molde fredag kveld. Flere skal være under 18 år, og noen skal være beruset. Politiet på stedet sier situasjonen er uoversiktlig , og at det fremstår som uforsvarlig med tanke på smittevern.

NRK - 08 mai 21 kl. 12:39

Politiet sperrer av i Oslo sentrum

En markering fra den islamfiendtlige gruppa Sian ved Stortinget i dag fører til et stort politoppbud. Blant annet er Stortingsgata stengt for all trafikk. Antirasistisk Senter har bedt folk holde seg unna markeringen for å ta hensyn til smittevern..

NRK - 08 mai 21 kl. 07:36

Vil forby bruk av gule stjerner

Tyske myndigheter oppfordres til å forby bruk av gule stjerner under demonstrasjoner mot koronatiltak, melder BBC. Motstandere av vaksiner og smittevern i flere land bruker symbolet for å sammenligne seg selv med forfulgte jøder i nazi-Tyskland..

NRK - 08 mai 21 kl. 04:09

Ber folk holde seg unna Sian i Oslo

Antirasistisk Senter oppfordrer folk til å holde seg unna protestene mot den islamfiendtlige gruppa Stopp islamiseringen av Norge (Sian) i Oslo lørdag. – Mobilisering trengs, men nå trengs også smittevern, sier leder Rune Berglund Steen i Antirasistisk Senter til Klassekampen..

NRK - 07 mai 21 kl. 16:43

FHI sier kommunene vet best

Avdelingsdirektør, for smittevern og beredskap i FHI, Line Vold, sier det er grenlandskommunene som vet hvilke tiltak som vil virke best mot den økende smitten i Grenland, men at kommunene nå må bli enige om hvilket tiltaksnivå man skal legge seg på..

NRK - 07 mai 21 kl. 05:37

Britiske valgresultater vil ta tid

Resultatene fra torsdagens lokalvalg i Storbritannia kommer inn utover dagen. Labour og Tory-partiet har foreløpig vunnet noen distrikter hver, men opptellingen av i alt 48 millioner stemmer vil ta tid fordi opptellingen foregår med fullt smittevern..

NRK - 05 mai 21 kl. 15:55

Politiet i Rogaland tar selvkritikk

Sør-Vest politidistrikt sier de vil være mer aktive og bryte opp arrangementer tidligere dersom de frykter bruidd på smittevernreglene. Det er konklusjonen etter et internt møte etter russedåpen på Jæren, Opptil 500 russ var samlet uten smittevern..

Dagbladet - 04 mai 21 kl. 13:19

Ber om hjelp: - Alvorlig

Porsgrunn-ordfører Robin Kåss ber regjeringen ta smittevern-grep i Grenland..

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 11:44

Covid tar knekken på populistbølgen. Trump tapte, Bosonaro sliter og Modi er i full krise.

Han valgte religion foran smittevern. Konflikt foran kunnskap. Statsminister Narendra Modi har det øverste ansvaret for….

NRK - 29 april 21 kl. 10:09

EU: Reisefrihet med vaksinepass

EU-borgere med vaksinepass bør ikke ilegges karantene eller andre reiserestriksjoner i unionen, mener EU-parlamentet. Det skriver NTB. Kravet om full bevegelsesfrihet ble vedtatt med 540 mot 119 stemmer etter en debatt onsdag.

NRK - 06 mars 21 kl. 11:07

Mange gir blaffen i smittevern

Dødstallene i Brasil er nå de høyeste under hele pandemien. I 17 av 27 delstater er det akutt mangel på sykehussenger. Og det er utgangsforbud i flere byer.

Klartale - 28 april 21 kl. 11:40

Mener Oslo åpnet for mye

Smittevern-overlege anbefalte byrådet å vente med å åpne for å samle ti personer i private hjem..

NRK - 27 april 21 kl. 13:56

Virus-undergruppe ble funnet på båt

Flere medier har i dag meldt at Folkehelseinstituttet (FHI) har oppdaget fem tilfeller av en ny undergruppe av koronaviruset, og at de ble funnet i Tønsberg. Funnene var omtalt i FHIs ukesrapport for uke 15. Nå sier Frode Forland, fagdirektør for smittevern i FHI, til NRK at funnene ble gjort på et skip, og at det ikke er grunn til å tro at virusvarienten har spredd seg videre.

E24 - 26 april 21 kl. 20:02

Nå fylles senteret igjen: – På høy tid

Fremover er det smittevern i førersete for senterdirektør Kathrine Ingerø på Sandvika Storsenter. Det ville vært krise å bli stengt igjen, mener hun..

Aftenposten - 26 april 21 kl. 20:02

Nå fylles senteret igjen: – På høy tid

Fremover er det smittevern i førersete for senterdirektør Kathrine Ingerø på Sandvika Storsenter..

Aftenposten - 02 mars 21 kl. 22:00

Lav bemanning og manglende smittevern er ikke et nytt problem

Helseforetak er innrettet for å tjene penger. Det går ut over smittevern og sikkerhet..

VG - 25 april 21 kl. 00:49

Politiet: Opp mot 1000 ungdommer samlet i Oslo

Oslo-politiet melder lørdag kveld om flere store ansamlinger av unge mennesker i hovedstaden. – Urovekkende med tanke på smittevern, sier de..

VG - 25 april 21 kl. 00:49

Politiet: Opp mot 1000 ungdommer samlet i Oslo-park

Oslo-politiet melder lørdag kveld om flere store ansamlinger av unge mennesker i hovedstaden. – Urovekkende med tanke på smittevern, sier de..

Dagbladet - 25 april 21 kl. 00:39

- Urovekkende

Politiet i Oslo uttrykker bekymring for store ansamlinger av ungdommer i hovedstaden lørdag kveld og natt til søndag. - Dette er urovekkende med tanke på smittevern, skriver de..

NRK - 25 april 21 kl. 00:09

Store samlinger av folk i Oslo

Det har vært og er store ansamlinger av ungdom enkelte steder i Oslo lørdag kveld. På st.Hanshaugen har det vært opp mot 1000 ungdommer samlet ute.

NRK - 25 april 21 kl. 00:09

Store samlinger av ungdommer i Oslo

Det har vært og er store ansamlinger av ungdom enkelte steder i Oslo lørdag kveld. På st.Hanshaugen har det vært opp mot 1000 ungdommer samlet ute.

Aftenposten - 22 april 21 kl. 21:57

– Den høye smitten er ikke uttrykk for at folk ikke bryr seg

Stortingskandidat Marian Hussein (SV) blir lei seg av beskyldninger om at innvandrere ikke bryr seg om smittevern..

NRK - 17 april 21 kl. 19:16

Mange priser finværet i Oslo

Finværet i Oslo-området har fått mange til å ta lørdagskvelden ute i parker og friområder. Flere steder holder ikke alle på meteren. Operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt forteller om henvendelser gjennom hele ettermiddagen og kvelden.

NRK - 16 april 21 kl. 18:01

Uppsala forbyr festtradisjon i år

Den svenske byen Uppsala, som er kjent for sitt yrende studentliv, har lagt ned forbud mot fester i tre parker i 1. mai-helgen, melder SVT. Det er smittevern som stanser studentenes svært tradisjonsrike feiring av Valborgsmesseaften, sier kommunen..

NRK - 15 april 21 kl. 18:45

Ølfestival avlyses

Det blir ingen Ølfestival i Hamar i sommer. Styret har valgt å avlyse på grunn av all usikkerheten med å arrangere festivaler. Gjenåpningsplanen gir ikke rom for nok planlegging, og smittevern kommer først.

Klartale - 09 april 21 kl. 10:32

Statsministeren får 20.000 kroner i bot

Statsminister Erna Solberg må betale 20.000 kroner i bot. Hun brøt regler om smittevern..

Klartale - 09 april 21 kl. 08:26

Politiet er ferdig med å etterforske Erna

Politiet har etterforsket om statsminister Erna Solberg brøt reglene om smittevern. Nå er saken ferdig etterforsket, sier de..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt