Smittet

Søndag, 25 Juli, 16:51

Nyheter om Smittet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 juli 21 kl. 01:57

Nye Smittetilfeller i Hamar

Det er bekreftet at to personer på Hedmarken er Smittet av deltavarianten av koronaviruset. Flere er mistenkt Smittet. Det opplyser assisterende kommuneoverlege Jorid Nygårdshaug Aas i Ringsaker til Ringsaker Blad.

NRK - 13 juli 21 kl. 17:15

Fullvaksinert helseansatt Smittet

En fullvaksinert ansatt ved Venneslatunet har fått påvist korona. Kommuneoverlege Per Kjetil Dalane sier det er betydelig mindre alvorlig enn et vanlig Smittetilfelle. – En Smittet som er vaksinert utgjør langt mindre risiko for omgivelsene enn en Smittet som ikke er vaksinert, sier han..

NRK - 11 juli 21 kl. 11:31

Vaksinerte helsearbeidere Smittet

Mer enn 600 medisinske arbeidere som har fått to doser av Kinas Sinovac-vaksine har blitt Smittet med covid-19, sier Thailands helsedepartement søndag. Av de 677.348 i helsepersonelllet som fikk to doser Sinovac, ble 618 Smittet.

NRK - 11 juli 21 kl. 11:18

Fikk to virusvarianter samtidig

En belgisk i 90- årene var Smittet av to ulike koronavarianter da hun døde tidligere i år, ifølge belgiske forskere. Da hun var innlagt på sykehus var hun Smittet med både alfa- og betavarianten, ifølge forskerne. Dette er mutasjonene som tidligere ble omtalt som henholdsvis den britiske og den sørafrikanske varianten.

NRK - 17 juni 21 kl. 08:30

27 Smittet på Nord-Jæren

I Stavanger er 16 personer koronaSmittet siste døgn. Bare en har usikker smittekilde. 15 av de smittede er i 20 årene, en er i 40 årene.

NRK - 07 juli 21 kl. 19:52

Ti Smittet etter Ekstremsportveko

Totalt ti personer er Smittet med deltavarianten av koronaviruset etter å ha deltatt på Ekstremsportveko på Voss. Det bekrefter kommuneoverlege Eystein J. Hauge overfor Bergens Tidende.

NRK - 16 timer siden

Snøleopard i USA koronaSmittet

En snøleopard i dyrehagen i San Diego i California har testet positivt for korona. Det er uklart hvordan den er blitt Smittet. Den ni år gamle snøleoparden Ramil ble testet etter at dyrepasserne la merke til at han hostet og hadde rennende nese.

NRK - I førrgår: 09:02

27 smittede i Sortland

Torsdags kveld har Sortland kommune fått melding om 27 positive koronatester, skriver kommunen i en pressemelding. De fleste smittede er Smittet på utestedet «Blå bar» lørdag 17. juli, men det er også noen som er Smittet i andre sosiale sammenkomster og ved besøk i butikk, opplyser kommunen..

NRK - 21 juli 21 kl. 22:50

Undersøker monkeypox-tilfelle

Mer enn 200 personer i 27 forskjellige delstater i USA spores nå, i fare for å ha blitt Smittet av «monkeypox», et virus som gir symptomer som likner kopper. Det oppgir amerikanske myndigheter, ifølge BBC. Myndighetene frykter at de smittede har vært i kontakt med en mann fra Texas som først ble Smittet i Nigeria.

NRK - 21 juli 21 kl. 15:47

50 smittede på bryllup i Lillestrøm

Onsdag er til sammen 50 personer Smittet av koronaviruset etter bryllupsfesten på Strømmen i Lillestrøm for nesten to uker siden. – Vi har håp om at det begynner å roe seg. Det har gått såpass lang tid at vi har uflaks om det kommer mange nye nærkontakter som er Smittet, sier kommuneoverlege i Lillestrøm kommune Hedi Anne Birkeland til Romerikes Blad..

NRK - 18 juli 21 kl. 19:43

Ny deltasmitte i Ullensaker

Det er påvist ny deltasmitte i sammenheng med et pågående smitteutbrudd ved Kløfta bo- og aktivitetssenter i Ullensaker kommune. Det skriver kommunen i en pressemelding. Tre nye personer har fått påvist koronasmitte søndag kveld, hvorav en person er Smittet med deltavarianten.

NRK - 17 juli 21 kl. 12:29

Tre nye Smittet i Kristiansand

Tre nye personer er Smittet av covid-19 siste døgnet i Kristiansand, det skriver kommunen. En av de smittede har ukjent smittevei. Det har vært smittede personer på Heidi's Bier Bar lørdag 10.

NRK - 16 juli 21 kl. 12:23

35 Smittet etter bryllup

Etter et bryllup i Lillestrøm forrige onsdag er 35 personer bekreftet Smittet av korona. Det var 85 gjester til stede, og kommunen venter på svar fra 24 koronatester. Dermed har de fleste bryllupsgjestene testet negativt..

NRK - 12 juli 21 kl. 08:11

Nedgang i smitten på Nord-Jæren

Bare én person testet positivt på koronasmitte i Stavanger i går. Ikke siden begynnelsen av juni har så få vært registrert Smittet. I Sandnes er seks personer registrert Smittet siste døgn.

VG - 11 juli 21 kl. 11:37

Belgisk kvinne skal ha blitt Smittet av flere virusvarianter samtidig

En 90 år gammel kvinne var Smittet av to ulike varianter av coronaviruset da hun døde tidligere i år, ifølge belgiske forskere..

VG - 11 juli 21 kl. 11:37

Forskere: Belgisk kvinne Smittet av to virusvarianter samtidig

En 90 år gammel kvinne var Smittet av to ulike varianter av coronaviruset da hun døde tidligere i år, ifølge belgiske forskere..

Dagbladet - 11 juli 21 kl. 11:20

Kvinne død etter dobbeltinfeksjon

Forskere advarer om at det er mulig å bli Smittet at to virusvarianter på samme tid, etter at en 90 år gammel dame skal ha blitt Smittet av både alfa og delta- varianten..

NRK - 10 juli 21 kl. 17:06

Smittet møtte til vaksinering

En Smittet person møtte til vaksinering i Sola kommune. Det melder Solabladet. Kommunen ber nå folk, som vaksinerte seg mellom 17.

NRK - 09 juli 21 kl. 03:54

Færre er bekymret for smitte

En av tre nordmenn er bekymret for å bli koronaSmittet, ifølge Norsk koronamonitor. Så lav har ikke smittefrykten vært på et år. Dette kommer fram i junitallene i undersøkelsen som Opinion står bak.

NRK - 08 juli 21 kl. 15:53

Minst 18 smitta på Ekstremsportveko

Flere personer er bekreftet Smittet etter Ekstremsportveko på Voss. Ifølge Bergens Tidende skal nå 18 være bekreftet Smittet. Torsdag oppfordret Voss herad alle som har deltatt på private fester, i tilknytning til Ekstremsportveko, til å teste seg, skriver avisa.

NRK - 08 juli 21 kl. 07:04

Ny studie: Fotball-EM øker smitten

Menn i England har hatt 30 prosent større risiko for å bli Smittet av koronaviruset i perioden 24. juni - 5. juli, viser en ny studie.

NRK - 07 juli 21 kl. 19:07

Fem Smittet etter Ekstremsportveko

Fem personer er Smittet etter å ha vært på Ekstremsportveko på Voss. Avisa Hordaland skriver at ingen av dem er bosatt på Voss, men bor i ulike kommuner på Østlandet..

NRK - 02 juli 21 kl. 21:27

Sju Smittet på Maarud-fabrikk

Sju personer er bekreftet Smittet på Maaruds fabrikk på Disenå i Sør-Odal kommune i Innlandet. Nærkontakter er satt i karantene. Smitten ble påvist denne uka, men først nå bekrefter kommunen at det dreier seg om til sammen sju smittede, skriver avisa Glåmdalen..

Dagbladet - 21 timer siden

Smittevernlege slår alarm om vaksineeffekt

Flere av de som er Smittet skal ha mottatt minst én vaksinedose..

VG - 21 timer siden

Flere fullvaksinerte Smittet i Sogndal: – Gir oss grunn til å tro at vaksine gir dårlig vern mot smitte

Kommuneoverlege er bekymret for at vaksinen kan gi dårligere vern mot smitte enn først antatt. – Jeg tror vi må bli mer bevisste på at fullvaksinerte fortsatt kan utgjøre en smittefare for andre, sier Nakstad..

VG - 21 timer siden

Flere vaksinerte Smittet i Sogndal: – Gir oss grunn til å tro at vaksine gir dårlig vern mot smitte

Kommuneoverlege er bekymret for at vaksinen kan gi dårligere vern mot smitte enn først antatt. – Jeg tror vi må bli mer bevisste på at fullvaksinerte fortsatt kan utgjøre en smittefare for andre, sier Nakstad..

NRK - Igår: 08:13

40 mill. med korona i Latin-Amerika

Over 40 millioner mennesker er hittil Smittet av koronaviruset i Latin-Amerika og Karibia, og de offisielle tallet på døde er nå 1.353.335, melder NTB..

NRK - I førrgår: 10:45

7 Smittet på storsamling i Tønsberg

Sju personer har fått påvist koronasmitte i Tønsberg etter en privat samling i hallen på Eik lørdag 17. juli. Der var det 79 personer.

VG - 29 juni 21 kl. 20:08

Her frykter nordmenn å bli Smittet i sommer

En fersk undersøkelse viser hvor vi er mest redde for å bli Smittet i sommerferien. Utenlandsferie topper ikke listen..

VG - 29 juni 21 kl. 16:52

Her blir flest Smittet

Folkehelseinstituttet har kartlagt hvor det er mest sannsynlig å bli Smittet med coronaviruset i Oslo..

NRK - 22 juli 21 kl. 12:01

Hurtigtest ga falske positive

To personer testet positivt i forbindelse med Riddu-festivalen i Kåfjord forrige uke. Testen ga falskt prøvesvar, og de to er ikke Smittet. Begge har nå testet negativt på vanlige PCR-tester og isolasjonen oppheves.

NRK - 21 juli 21 kl. 15:56

Smitte påvist i Bø Sommarland

I går ble det kjent at fire besøkende hos Bø Sommarland har fått påvist koronaviruset. Det er ikke kjent hvor lenge personene har vært Smittet før de testet positivt. Besøkende i parken mellom 11-16.

NRK - 04 juni 21 kl. 10:05

16 nye smittede i Hammerfest

Koronautbruddet i Hammerfest beskrives fortsatt som alvorlig av kommunen. Det siste døgnet er 16 nye personer Smittet. Flere av dem som nå har blitt Smittet har ikke kjent smittevei.

NRK - 27 juni 21 kl. 09:06

Fem Smittet på sjukehjem

En ansatt og fire beboere ved sjukehjemmet Sivdalsheimen i Time er Smittet med covid-19. Alle er fullvaksinert. Sjansen er derfor mindre for at de skal bli alvorlig sjuke, sier kommuneoverlege Øysten Øgaard i en pressemelding.

NRK - 19 juli 21 kl. 20:52

60 % av de innlagte fullvaksinert

Ifølge den britiske regjeringens øverste vitenskapelige rådgiver er 60 prosent av dem som blir innlagt på sykehus med koronasykdom, vaksinert to ganger. På en pressebrifing i Downing Street mandag fortalte Patrick Vallance at det er ventet at over 1000 personer hver dag kommer til å bli innlagt på sykehus med koronasykdom fremover, skriver Sky News. England har den siste tiden hatt en smitteøkning både blant uvaksinerte og vaksinerte.

NRK - 19 juli 21 kl. 20:52

60 % av de innlagte uvaksinert

Ifølge den britiske regjeringens øverste vitenskapelige rådgiver er 60 prosent av dem som blir innlagt på sykehus med koronasykdom, uvaksinert. Det skriver NTB. På en pressebrifing i Downing Street mandag fortalte Patrick Vallance at det er ventet at over 1000 personer hver dag kommer til å bli innlagt på sykehus med koronasykdom fremover, skriver Sky News.

NRK - 19 juli 21 kl. 13:22

Danmark-prins avlyser OL-tur

Kronprins Frederik avlyser sin deltakelse ved OL i Tokyo. Kronprinsen er nærkontakt til en som er Smittet med koronaviruset, skriver det danske kongehuset i en pressemelding. På grunn av skjerpede innreisekrav til lekene må han avlyse turen..

NRK - 26 juni 21 kl. 04:59

Få har lastet ned smittestoppapp

Maksimalt én av fire nordmenn over 18 år har lastet ned Smittestopp-appen, og knappe 3.800 personer har meldt i appen at de er Smittet. Sintef-forsker Frode Strisland sier til Aftenposten/E24 at dette ikke er nok til at appen kan være et effektivt verktøy i smittesporingen.

NRK - 19 juli 21 kl. 11:04

Flere Smittet etter bryllupsfest

I løpet av helgen er det påvist fem nye Smittetilfeller i forbindelse med et bryllup i Lillestrøm onsdag for to uker siden, melder Romerikes blad. Totalt er det nå registrert 40 Smittetilfeller i forbindelse med bryllupet..

NRK - 19 juli 21 kl. 06:07

247 Smittet på krigsskip

Antall smittede har steget til 247 om bord på et sørkoreansk krigsskip som deltar i et internasjonalt antipiratoppdrag utenfor Øst-Afrika. Forsvarsdepartementet i Seoul opplyste mandag at to militærfly er blitt sendt til området for å hente ut hele mannskapet på 301 som befinner seg om bord på jageren Munmu den store..

NRK - 25 juni 21 kl. 08:25

20 soldater Smittet i Tromsø

Så langt er 20 soldater ved tre militærleirer i Indre Troms bekreftet Smittet i smitteutbruddet i Tromsø. Ni av de vernepliktige fikk påvist smitte torsdag. Samtlige stammer fra smitteutbruddet på Heidis Bier Bar i Tromsø, sier major Erik Skomedal, talsperson i Hæren til Nordlys..

NRK - 18 juli 21 kl. 10:54

Smitte i det sørafrikanske OL-laget

De tre smittede i OL-landsbyen i Tokyo er fra det samme sørafrikanske fotballaget, melder Reuters. To av de smittede er utøvere på laget som skal delta i lekene. Spillerne Thabiso Monyane og Kamohelo Mahlatsi, og videoanalytikeren Mario Masha er bekreftet Smittet..

Klartale - 01 juni 21 kl. 09:38

292 personer Smittet med korona

Færre blir Smittet med korona-viruset i Oslo. Men fortsatt blir folk Smittet med viruset rundt i Norge..

NRK - 17 juli 21 kl. 14:49

Fullvaksinert helseminister Smittet

Storbritannias helseminister, Sajid Javid, har testet positivt for koronaviruset. Han har milde symptomer. - I morges testet jeg positivt for Covid.

NRK - 17 juli 21 kl. 06:56

Besøksforbud ved sykehjem

I Ullensaker var det i går kveld påvist åtte nye tilfeller det siste døgnet, melder Romerikes Blad. Blant annet er en ansatt ved en bistandsbolig Smittet, og en ansatt ved Kløfta bo- og aktivitetssenter. Som en følge av utbruddet er det innført besøksstans på sykehjemmet til og med mandag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt