Smitten

Tirsdag, 15 Juni, 20:25

Nyheter om Smitten

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 19:35

Får ikke kontroll på Smitten i Alta

Alta vurderer å stenge ned om ikke Smitten går ned. Siden fredag har Alta fått 15 nye smittetilfeller. Ordfører Monica Nielsen sier at problem er folk venter for lenge med å teste seg.

NRK - 09 juni 21 kl. 14:34

R-tallet på 0,9 fra 20. mai

Folkehelseinstituttets nye ukerapport viser at Smitten fortsatt bremser opp i Norge. R-tallet har i snitt har ligget på 0,9 fra 20. mai.

Aftenposten - 09 juni 21 kl. 05:46

Smitten stiger. Åpner Oslo for fort? Eller går åpningen bedre enn fryktet?

Tre uker med fest, åpne ølkraner og rekordomsetning. Smitten stiger igjen i Oslo..

NRK - 01 juni 21 kl. 11:20

Smitte blant russ i Oslo-skoler

Det har forekommet koronasmitte blant russen på tre Oslo-skoler, skriver Avisa Oslo. Fem elever fra Blindern-, Ullern- og Persbråten videregående skole skal være bekreftet smittet. Smitten skal ha oppstått på én russebuss, ifølge assisterende bydelsoverlege, Anders Danielsen Lie.

Aftenposten - 01 juni 21 kl. 08:37

Tross gjenåpning og virusmutanter: Smitten i Oslo stuper raskere enn noensinne.

Har du vært redd for hva som skjer når Oslo åpner opp? De siste uketallene viser at Smitten i hovedstaden faller….

Aftenposten - 17 mai 21 kl. 10:31

Kan det bli sydenferie i sommer likevel? Nå faller Smitten kraftig ved populære reisemål.

Smitten faller så mye at danske myndigheter nå åpner for feriereiser til flere populære mål i Europa..

NRK - 12 mai 21 kl. 14:18

Smitten øker i fire fylker

Etter en nedgang i meldte tilfeller siden uke 11, var det en liten økning i uke 18. Smitten øker særlig i Rogaland, mens den går ned i hovedstaden Oslo..

NRK - 3 timer siden

Store koronalettelser i Oslo

– Byrådet har bestemt at vi fra og med i morgen fjerner store deler av de særskilte koronareglene i Oslo, sier byrådsleder Raymond Johansen. – Den gradvise gjenåpningen har vært en suksess. Oslo åpner opp, mens Smitten fortsetter å synke.

NRK - 03 april 21 kl. 07:39

Håper varmere vær vil hjelpe

En vaksineforsker ved UiO sier at det er grunn til å tro at Smitten gå ned når våren kommer for alvor. FHI har tidligere sagt at de håper varmere vær vil hjelpe mot Smitten. Vaksineforsker Gunnveig Grødeland understreker overfor Aftenposten at vi bare har sett én sesong med viruset i Norge, og at det er mange usikre momenter.

Aftenposten - Igår: 14:13

Johansen: - Vi har slått ned Smitten blant russen

Byrådet i Oslo innkaller til pressekonferanse om den videre gjenåpningen av Oslo tirsdag kl. 17..

NRK - I førrgår: 19:11

Oslo vurderer koronalettelser

Oslos byråd vil i neste uke vurdere å tillate flere deltakere på arrangementer, flere gjester i private hjem og om skjenketiden kan utvides. Det melder VG. Etter et smittehopp blant russen forrige uke, utsatte Oslo den videre gjenåpningen én uke.

Dagbladet - 07 mai 21 kl. 10:20

Smitten raser i Grenland

Grenland-kommunene Skien og Porsgrunn står nå for drøyt 15 prosent av smittetilfellene på landsbasis, men er uenige om hvordan Smitten skal takles..

VG - 12 juni 21 kl. 17:40

Delta-Smitten øker: Utsetter trolig nye lettelser

Boris Johnson tok seg en frisk svømmetur under G7-toppmøtet lørdag. Den britiske statsministeren er urolig for delta-bølgen som skyller over øyriket..

NRK - 12 juni 21 kl. 15:35

5 millioner smitta i Afrika

Mer enn 5 millioner mennesker har vært koronasyke i Afrika siden pandemien startet. Det viser data som nyhetsbyrået AFP har samlet fra offisielle kilder. Mer enn 134.

NRK - 11 juni 21 kl. 15:57

Deltaviruset i Sverige

Helsestyremaktene i Sverige seier det er urovekkjande at delta-varianten av koronaviruset har spreidd seg i fleire område i landet. Styresmaktene fryktar ei fjerde bølgje med koronasmitte, og ber alle som kan om å vaksinera seg. Det har vore ein nedgang i Smitten i Sverige dei siste vekene, og siste døgn blei det registrert 831 nye koronasmitta i Sverige..

VG - 11 juni 21 kl. 09:50

Ut mot nye innreiseregler: – Dramatiske konsekvenser for oss

Kommuneoverlegen i Sandefjord frykter de nye reglene om innreisetesting for fullvaksinerte skal gå utover kapasiteten. Han mener teststasjonen i hovedsak skal brukes til å holde Smitten under kontroll internt i kommunen..

NRK - 04 mai 21 kl. 13:41

Smitten øker noe i Danmark

Mens R-tallet i Danmark lå på 1 for en uke siden, er det nå steget til 1,1. Det innebærer at Smitten er økende. – Koronapandemien er lett stigende i Danmark.

NRK - 02 mai 21 kl. 05:58

Mener Smitten sprer seg annerledes

Flere blir smittet på skoler og arbeidsplasser i Sverige nå enn tidligere i pandemien, viser informasjon fra landets smittesporing. En undersøkelse blant Sveriges 21 smittesporingsenheter viser at 15 oppgir at de ser en endring i måten Smitten skjer på..

NRK - 07 juni 21 kl. 14:08

Vil forby russen å rulle

– Alt tyder på at det er veldig vanskelig å kombinere rulling og russefeiring med godt smittevern. Vi kommer til å ta initiativ til å forby rulling, sa byrådsleder Raymond Johansen i forretningsutvalget i ettermiddag. Et stort utbrudd av covid-19 blant russ i Oslo vest er en viktig del av forklaringen på at Smitten i Oslo har økt noe den siste tiden..

Klartale - 07 juni 21 kl. 08:53

Smitten opp 87 prosent i Oslo

I forrige uke ble 596 nye meldt smittet med korona i Oslo. Det er 87 prosent flere en uka før..

NRK - 07 juni 21 kl. 08:14

Smitte blant russen

Mens smittetallene nasjonalt synker, har de steget med 87 prosent i Oslo fra uke 21 til uke 22. Et stort utbrudd av covid-19 blant russ i Oslo vest er en viktig del av forklaringen. Det er bydel Vestre Aker som nå har det høyeste smittetrykket.

NRK - 06 juni 21 kl. 20:49

Varsler fortsatt strenge tiltak

Kommunedirektør Morten Wolden sier at FHI anbefaler videre strenge tiltak for å slå ned Smitten i Trondheim. Det skriver Adresseavisen. Wolden har søndag kveld hatt møte med kommuneoverlegen og smittesporingsteamet, som igjen har hatt møte med FHI.

VG - 05 juni 21 kl. 14:45

Smitten i Trøndelag: 120 smittede knyttes til gudstjeneste

26 personer i Trondheim har det siste døgnet fått påvist koronasmitte. Flere av tilfellene har ukjent smittekilde. De to største utbruddene er knyttet til et utested og en kirkesamling, ifølge kommunedirektør..

Dagbladet - 05 juni 21 kl. 10:19

Over 100 personer knyttes til 17. mai-utbrudd her

Trondheim opplevde en smitteeksplosjon etter feiring av nasjonaldagen. Flere ble smittet på utestedet Fire Fine, og Smitten spredte seg videre som ild i tørt gress. Nå kan 107 tilfeller knyttes til utbruddet..

NRK - 05 juni 21 kl. 09:42

Økt smitte kan forsinke gjenopning

De planlagte lettelsene i engelske koronarestriksjoner 21. juni kan bli utsatt i to uker, som følge av kraftig økning i Smitten i landet, skriver flere medier. Den siste uken har tallet på nye smittetilfeller økt med 75 prosent.

NRK - 04 juni 21 kl. 14:40

Tre forskjellige korona-scenarioer

Assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier Helsedirektoratet ser for seg tre forskjellige korona-scenarioer de neste månedene. Det første scenarioet er at vi oppnår en flokkimmunitet i Europa i løpet av august og at vi kan leve et tilnærmet normalt liv utover høsten. Det andre scenarioet er at Smitten i Europa faller til et veldig lavt nivå, men ikke blir helt borte.

NRK - 03 juni 21 kl. 17:45

Smitten går ned i Kristiansand

Etter uker med hyppige smitteutbrudd i Kristiansand er det torsdag kun registrert 13 nye smittetilfeller av covid-19, melder kommunen. Smittetallet har ikke vært så lavt på over to uker..

VG - 03 juni 21 kl. 17:50

Tiltakene i Trondheim: – Håper trondheimerne oppfører seg

TRONDHEIM (VG) De strenge tiltakene i Trondheim varer bare én uke. Kommunedirektøren sier det er sannsynlig at de videreføres om ikke Smitten går bratt ned..

NRK - 03 juni 21 kl. 09:39

Trondheim: 30 nye smittetilfeller

Det er registrert 30 nye koronatilfeller i Trondheim siste døgn. Alle er nærkontakter til folk man fra før vet er smittet. Det er så langt denne uken registrert 79 smittede i byen.

NRK - 26 april 21 kl. 19:23

Redd indiske varianter vil spre seg

Ikke på noen dag under hele pandemien har det i noe land i verden blitt meldt om så mange smittede som i India det siste døgnet. Der er det registrert over 350.000 nye tilfeller, og nær 3000 dødsfall bare i dag.

VG - 02 juni 21 kl. 09:52

Steen: Smitteøkningen i Oslo var ventet

Smitten i Oslo økte kraftig siste døgn. Det var en ventet utvikling, men helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at en virkelig oppblussing kan skje fort..

VG - 02 juni 21 kl. 09:52

Titalls russ i Oslo smittet - smitteøkning var ventet

Smitten i Oslo økte kraftig siste døgn, med utbrudd i flere russebusser. Det var en ventet utvikling, men helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at en virkelig oppblussing kan skje fort..

VG - 02 juni 21 kl. 09:52

Titalls russ i Oslo smittet - smitteøkningen var ventet

Smitten i Oslo økte kraftig siste døgn. Det var en ventet utvikling, men helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at en virkelig oppblussing kan skje fort..

VG - 02 juni 21 kl. 09:52

Smitteøkning i Oslo vest: 62 nye tilfeller hittil i dag

Smitten i Oslo økte kraftig siste døgn, med utbrudd i flere russebusser. Det var en ventet utvikling, men helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at en virkelig oppblussing kan skje fort..

VG - 02 juni 21 kl. 09:52

Smitteøkning i Oslo vest: Rundt 120 russ kan være smittet

Smitten i Oslo økte kraftig siste døgn, med utbrudd i flere russebusser. Det var en ventet utvikling, men helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at en virkelig oppblussing kan skje fort..

VG - 02 juni 21 kl. 09:52

Smitteøkning i Oslo vest: Over 100 tilfeller knyttes til russeutbrudd

Smitten i Oslo økte kraftig siste døgn, med utbrudd i flere russebusser. Det var en ventet utvikling, men helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at en virkelig oppblussing kan skje fort..

NRK - 02 juni 21 kl. 09:26

Smitteøkningen i Oslo var ventet

Smitten i Oslo økte kraftig siste døgn. Det var en ventet utvikling, men helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at en virkelig oppblussing kan skje fort. – Vi har hatt en nedadgående trend i lang tid, og kommet ned på et lavt Smittenivå.

Aftenposten - 01 juni 21 kl. 20:46

Håper han bitte litt på at Smitten øker i Oslo nå?

Oslo får flere vaksiner når byen trenger dem som minst..

VG - 01 juni 21 kl. 20:51

De sporer Smitten i Trondheim: – Har møtt latter, gråt og sinne

TRONDHEIM (VG) Smittesporerne i Trondheim har krevende dager etter smitteeksplosjon i kommunen de siste ukene. Flere har nå veldig mange nærkontakter, og inkubasjonstiden er kortere..

NRK - 01 juni 21 kl. 08:05

Sverige starter gjenåpningen

Sverige tar første steg mot gjenåpning tirsdag. Nå kan flere gå på kinoer, teatre og fotballkamper. I tillegg får innendørskonserter nå ha publikum på opptil 50 personer, mot tidligere åtte.

NRK - 01 juni 21 kl. 06:43

Delvis gjenåpning i Grenland

Kommuneoverlegene i Grenland anbefaler lettelser når smitteverntiltakene går ut torsdag. Kommuneoverlege i Bamble, Anders Mølmen, sier at det går rette veien, men anbefaler en delvis gjenåpning for å unngå at Smitten blusser opp igjen..

NRK - 31 mai 21 kl. 11:19

Nå varsler Trondheim nedstenging

Etter en kraftig økning i Smitten i Trondheim, som det mistenkes skyldes spredning av den indiske virusvarianten, varsles det nå flere strenge tiltak i kommunen..

Klartale - 31 mai 21 kl. 08:38

Trolig to med indisk virus i Asker

Det er trolig oppdaget to prøver med indisk korona-virus i Asker i Viken. Kommunen vet ikke hvor Smitten kommer fra..

NRK - 31 mai 21 kl. 02:55

Smitten faller i India

For første gang på 12 uker har tallet på koronadødsfall falt i India. Tallet på døde falt med 17 prosent fra uka før, og talene ligger nå på under 3000 daglige dødsfall, skriver Times of India. 325.

NRK - 29 mai 21 kl. 20:00

Strammer inn i Vennesla

Vennesla strammer inn de lokale smitteverntiltakene etter at kommunen registrerte seks nye smittetilfeller lørdag. Fra og med lørdag holder svømmehallen og kinoen stengt i kommunen. Fredag skjerpet nabokommunen Kristiansand også sine lokale tiltak, etter stor økning i Smitten den siste tiden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt