Slått

Wednesday, 07 December, 18:43

Nyheter om Slått

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 29 nov 22 kl. 15:50

Ber om at det blir Slått hardt ned på demonstranter

Kinas nasjonale sikkerhetskommisjon ber om at det blir Slått hardt ned på demonstrantene, som de siste dagene har protestert mot koronatiltak, i flere av landets største byer, skriver nyhetsbyrået AFP. Kommunistpartiets sentrale kommisjon or politiske og juridiske saker, som fører tilsyn med all rettshåndhevelse i Kina, mener det er nødvendig å slå ned på infiltrasjons- og sabotasjeaktiviteter av fiendtlige styrker, i samsvar med loven, heter det ifølge en opplesing fra et møte, referert av det statlige kinesiske nyhetsbyrået Xinhua..

NRK - 16 nov 22 kl. 15:25

Nonner pågrepet for vold mot barn i Italia

Italiensk politi har pågrepet fire nonner som jobber ved en kirkedrevet institusjon for å ha vært voldelige mot flere av barna der. De involverte nonnene var institusjonens leder samt tre andre, ifølge italiensk politi. Institusjonen ligger på den populære ferieøya Ischia utenfor kysten ved Napoli.

NRK - 26 nov 22 kl. 05:27

Person Slått ned i Tromsø

En person ble Slått ned i Strandgata i Tromsø natt til lørdag. Vedkommende var bevisstløs og ble kjørt til Universitetssykehuset i Nordland av ambulansen. Mistenkte er pågrepet av politiet.

VG - Igår: 13:43

Lill (28) vant mot Nav: Flere tusen uføretrygdede har fått for lite

Flere tusen mennesker som har fått innvilget uføretrygd av Nav, har fått mindre penger enn de skulle fått i første utbetaling. Nå har Trygderetten Slått fast at det var ulovlig..

NRK - Igår: 11:11

Skutt, truet og bortført vil kreve erstatning

Bistandsadvokaten til 20-åringen som ble skutt på og bortført fra foreldrehjemmet i Vingelen på Tolga i januar, kommer til å legge fram krav om erstatning. Det skjer når rettssaken starter i Hamar 10. januar.

Klartale - Igår: 07:00

Kan verden nå målene denne gangen?

Verdens ledere møtes i Montreal i Canada fra 7. til 19. desember.

NRK - I førrgår: 11:56

Revolusjonsgarden i Iran: Vil ikke vise nåde

Revolusjonsgarden i Iran sier mandag at sikkerhetsstyrkene ikke vil vise nåde mot det de kaller «opprørere, kjeltringer og terrorister». Det melder nyhetsbyrået Reuters. Siden midten av september har landet opplevd store demonstrasjoner mot regimet.

NRK - 04 dec 22 kl. 11:03

Gharahkhani: – Betyr ikke slutt på regimets brutalitet

Irans påtalemyndighet opplyser at moralpolitiet nedlegges. Stortingspresident Masud Gharahkhani tror ikke det betyr slutt på regimets brutalitet. – I Irans gater blir unge mennesker som drømmer om den samme friheten og demokrati som oss, drept, Slått og fengslet.

NRK - 21 nov 22 kl. 17:16

Atlantic Seafood er Slått konkurs

Sjømatselskapet Atlantic Seafood er Slått konkurs etter at flere ansatte leverte konkursbegjæring mot selskapet. Møre og Romsdal tingrett bekrefter overfor IntraFish at det er åpnet konkurs mot Atlantic Seafood. Nettstedet skriver at flere ansatte har levert konkursbegjæringer mot selskapet på grunn av manglende lønns- og feriepengeutbetalinger.

NRK - 02 dec 22 kl. 21:40

Mann slo vekter ved Sentrum Scene

En mann er på vei i arresten i Oslo etter å ha utagert mot vektere på Sentrum Scene, melder politiiet. – Mannen hadde Slått den ene vekteren og kuttet opp jakken til den andre. Han er nå på vei til arresten og blir anmeldt.

VG - 02 dec 22 kl. 18:03

Suarez tok til tårene da VM-avansementet glapp: Uruguay Slått ut

DOHA (VG) (Ghana – Uruguay 0–2) Luis Suárez trodde han hadde løftet Uruguay videre. Men en sørkoreansk scoring på overtid sendte Uruguay ut av VM. Da kom tårene for 35-åringen..

NRK - 02 dec 22 kl. 15:42

BT: Argentinsk politi åpner etterforskning etter dødsfall på «Viking Polaris»

En passasjer omkom og fire andre ble skadet etter at flere vinduer i passasjerlugarene på det norskflaggede skipet Viking Polaris ble Slått inn av en bølge 29. november. Skipet ligger i Ushuaia i Argentina.

Aftenposten - 01 dec 22 kl. 22:34

Nå blir det full oppvask i tysk fotball igjen

DOHA (Aftenposten): Tyskland er Slått ut i gruppespillet i to VM på rad, og nå blir det garantert full oppvask i tysk….

NRK - 01 dec 22 kl. 17:17

Iran innfører 60 minutts angrefrist for «desinformasjon»

Iranske medium får no ein angrefrist på 60 minutt til å rette opp i desinformasjon, opplyser styresmaktene sitt cybersenter. I ei fråsegn frå senteret heiter det at alle informasjonstenester er pålagde å korrigere desinformasjon innan ein time. Bakgrunn for nyheitsmeldingar må leggast fram i løpet av 24 timar.

NRK - 01 dec 22 kl. 12:25

Dødsulykke på skipet «Viking Polaris»

En person omkom under en ulykke med passasjerfartøyet «Viking Polaris» tirsdag 29. november 2022. Fartøyet var sør for Kapp Horn da skipet ble truffet av en stor bølge og flere vinduer til passasjerlugarene ble Slått inn.

NRK - 30 nov 22 kl. 15:09

Protestar i kinesisk storby blei stansa

Nye protestar i storbyen Guangzhou sør i Kina blei raskt Slått ned av kinesisk politi. Kinesiske styresmakter har varsla harde tiltak mot alle demonstrasjonar. Samanstøytane i byen starta tysdag kveld, og heldt fram natt til onsdag.

Klartale - 18 nov 22 kl. 06:00

Den tunge høsten i Iran

Flere skal dø. Det har myndighetene i Iran allerede bestemt. Nye 20 mennesker risikerer dødsstraff.

NRK - 29 nov 22 kl. 08:25

Lagmannsretten skjerpet straffen etter trussel med øks

Eidsivating lagmannsrett har skjerpet straffen betydelig for en mann i 30-åra fra Vest-Oppland, som var tiltalt for flere ganger å ha Slått etter sin mor med øks. Mannen skal også ha fulgt etter en annen kvinne med øks. I tingretten ble mannen frikjent for deler av tiltalen og dømt til fengsel i 70 dager.

Klartale - 27 nov 22 kl. 06:40

Hvem er denne mulige arvtakeren til Putin?

Kan en dømt tyv bli president i Russland om Putin slutter?Flere mener Prigozjin kan ha det som mål. På 30 år har mye endret seg fra ham.

NRK - 27 nov 22 kl. 03:12

To personer arrestert etter voldshendelse i Arendal

To personer ble pågrepet etter at en person ble Slått ned i Hoveveien i Arendal natt til søndag. Fornærmede ble fraktet til sykehus for sjekk, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 27 nov 22 kl. 02:01

En person til legevakt etter voldshendelse i en T-bane vogn i Oslo

Politiet i Oslo søker etter to personer som skal ha Slått til en person ved Bøler T-bane stasjon natt til søndag. Fornærmede har blitt tilsett av helsepersonell og er kjørt til legevakt. Hendelsen fant sted inn i en T-bane vogn, tvitrer politiet i Oslo..

VG - 26 nov 22 kl. 22:02

Ukrainsk razzia mot klostre: – Tror de er russiske agenter

Ukrainske agenter har Slått til mot klostre – på jakt etter russiske spioner. Sikkerhetstjenesten har brukt løgndetektor for å finne mulige russervennlige geistlige..

NRK - 26 nov 22 kl. 18:54

Reindriftsmillionær konkurs

Millionær Thor Aage Pedersen sitt selskap «Brunbjørn as» ble denne uken Slått konkurs av eierne. Pedersen har bygget sin formue på slakt av rein i Finnmark. Pedersen har flere økonomiske utfordringer.

VG - 25 nov 22 kl. 14:06

Tredobbelt norsk i Ruka: Klæbo overlegen på sprinten

RUKA (VG) Etter å ha blitt Slått i Ruka-sprinten de siste to årene, gikk sprintkongen Johannes Høsflot Klæbo til topps igjen i Finland..

Aftenposten - 25 nov 22 kl. 14:06

Tredobbelt norsk i Ruka: Klæbo overlegen på sprinten

RUKA (VG) Etter å ha blitt Slått i Ruka-sprinten de siste to årene, gikk sprintkongen Johannes Høsflot Klæbo til topps….

Aftenposten - 25 nov 22 kl. 14:06

Firedobbelt norsk i Ruka

RUKA (VG) Etter å ha blitt Slått i Ruka-sprinten de siste to årene, gikk sprintkongen Johannes Høsflot Klæbo til topps….

Aftenposten - 25 nov 22 kl. 06:42

Smell for TV-gigant: – Dessverre har mange av spådommene Slått til

Før verdenscupåpningen er det seersvikt, økonomisk smell og milliardkutt i Viaplay..

NRK - 25 nov 22 kl. 06:21

Skal undersøke bedrift

Skatteetaten, Arbeidstilsynet og Mattilsynet har i lang tid hatt søkjelys på fiskeribedrifta Atlantic Seafood. No blir dei involvert i bustyret sitt arbeid for å avdekke om det har skjedd straffbare forhold. Det skriv Sunnmørsposten.

NRK - 24 nov 22 kl. 02:47

NBC: Sarah Palin tapte for demokrat i kongressvalg i Alaska

Demokraten Mary Peltola har Slått tidligere visepresidentkandidat Sarah Palin i valget til Alaskas eneste sete i Kongressen, melder NBC News. Peltola vant spesialvalget til setet i september, etter at republikaneren Don Young døde i embetet i mars, men måtte stille på nytt i mellomvalget i november. Det har tatt lang tid å utrope vinnere i valgene i Alaska på grunn av delstatens valgsystem, der velgerne rangerer alle kandidatene etter hvem de foretrekker, skriver kanalen.

Aftenposten - 23 nov 22 kl. 08:10

Tar grep etter smitteboom på landslaget: – Utfordrende

Tre utøvere på langrennslandslaget er blitt Slått ut av koronaviruset på kort tid..

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 19:26

Enda en landslagsløper Slått ut av koronaviruset

Marte Skaanes er den tredje landslagsløperen på kort tid som har testet positivt..

NRK - 21 nov 22 kl. 14:22

Høyesterett skal behandle sak om trekk i tips

Kan arbeidsgiver trekke i tips til ansatte for å dekke økte kostnader? Det spørsmålet skal Høyesterett ta stilling til i januar. Bakgrunnen for saken er at ansatte på Hotel Bristol i Oslo og Oslo Plaza Hotel har saksøkt arbeidsgiveren for det de mener er ulovlige trekk i tips, med krav om erstatning for tapet, skriver FriFagbevegelse.

NRK - 19 nov 22 kl. 15:21

Ønsker tips om voldshendelse

Politiet ønsker tips fra vitner i forbindelse med en voldshendelse utenfor Joker i Storgata Tromsø, natt til lørdag i tidsrommet 03.30 til 05.00.

NRK - 19 nov 22 kl. 13:07

To LO-forbund kan bli Slått sammen

Når Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) holder landsmøte 19.–22 november, behandles et forslag om å starte en sammenslåingsprosess med Industri Energi. De to forbundene har hatt samtaler i forkant av FLTs landsmøte, skriver FLT i en pressemelding.

NRK - 17 nov 22 kl. 21:44

Ukraina: Mange spor etter tortur i Kherson

Det har blitt avdekket skremmende mange spor av tortur i den befridde byen Kherson, ifølge Ukrainas menneskerettighetskommissær Dmytro Lubinets. Det er funnet spor av at ukrainere ble torturert med strøm og Slått med jernstenger før de ble drept, ifølge Lubinets. Lubinets sier at Ukraina regner med å finne flere bevis på russisk brutalitet mot ukrainere.

NRK - 16 nov 22 kl. 11:07

Strømforsyningen gradvis på plass i Ukraina

Strømforsyningen kommer gradvis på plass i hele Ukraina etter tirsdagens omfattende rakettangrep mot kraftverk og transformatorer, opplyser myndighetene. Rundt 10 millioner ukrainere mistet strømmen da flere titalls russiske raketter rammet mål over hele Ukraina. Luftangrepet var det største i sitt slag siden invasjonen begynte i februar.

VG - 16 nov 22 kl. 01:18

Polsk UD: Russisk-produsert rakett landet i landsby

To polske statsborgere er drept av hva det polske utenriksdepartementet omtaler som russiskproduserte raketter. Hvem som skjøt rakettene er ikke Slått fast..

VG - 15 nov 22 kl. 19:38

Medier: Missiler skal ha Slått ned i Polen ved den ukrainske grensen

Polens statsminister har kalt inn til et krisemøte etter at to personer skal være drept etter at to missiler traff Przewodow nær den ukrainske grensen..

E24 - 15 nov 22 kl. 12:05

Blir sjef for bransjeorganisasjonen Fornybar Norge

Energi Norge og Norwea har Slått seg sammen i Fornybar Norge, som skal representere fornybarbransjen. Tidligere Norwea-sjef Åslaug Haga (63) blir leder for den nye organisasjonen..

NRK - 15 nov 22 kl. 11:16

Danskene uffer seg over norsk bjelleklang i EM

De danske spillerne irriterer seg kraftig over den norske håndballfansens bruk av kubjeller under EM-kampene. Stine Skogrand håper på mer lyd onsdag. Før den skandinaviske duellen onsdag kveld er Norge allerede klar for semifinale, mens Danmark er avhengig av ett poeng.

NRK - 15 nov 22 kl. 11:00

VG: Oslo-russen kalles inn til byrådslederen

Rektorer ved flere videregående Oslo-skoler har den siste tiden Slått alarm om at det er mange redde elever på skolene. Etter at VG skrev om elever i Oslo-skoler som ikke tør å gå i kantinen, kaller byrådsleder Raymond Johansen (Ap) russen inn på teppet. – Jeg er rystet over historier om elever som opplever utestenging, mobbing og redsel som en del av dette.

Dagbladet - 15 nov 22 kl. 08:18

Skal ha blitt Slått i varetekt

Tiktokeren «Nekoglai» ble beordret utvist etter å ha publisert en video hvor han angivelig latterliggjør russiske soldater. I påvente på å bli deportert, skal 22-åringen ha blitt påført skader og fått håret barbert av..

NRK - 02 nov 22 kl. 17:14

Stort antall falske VM-trofeer beslaglagt i Qatar

Myndighetene i Qatar slår hardt ned på falske mesterskapseffekter og forteller at de har inndratt 144 kopier av VM-pokalen kort tid før sluttspillet, skriver NTB. Ifølge Qatars innenriksdepartement startet politiet etterforskning etter å ha fått tips om et nettsted som reklamerer for salg av pokaler som kopierer formen på Fifas gjeve trofé. Onsdag publiserte departementet et bilde der 144 kopier av VM-trofeet var lagt utover et gulv, og det understrekes at «ytterligere juridiske steg vil bli tatt».

NRK - 14 nov 22 kl. 18:45

Kenyansk politi i retten, mistenkt for drap på baby

Ni av tolv mistenkte politifolk møtte i retten i Nairobi, anklaget for å ha drept en baby, ifølge AFP. Drapet skal ha skjedd da protester i kjølvannet av presidentvalget i 2017 ble Slått hardt ned på. Drapet på seks måneder gamle Samantha Pendo ble et symbol på ukontrollert politivold i det blodige kapitlet som fulgte valget.

VG - 13 nov 22 kl. 00:55

Oppdaget «mørke skip» i området rundt Nord Stream

To store skip skal ha vært i nærheten av gassrørene dagene før lekkasjene, med sporingssystemer Slått av..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com