Slått

Wednesday, 01 December, 15:42

Nyheter om Slått

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 nov 21 kl. 19:45

Varsler Slått ned av maskert mann

En 28 år gammel kvinne som har varslet om seksuell trakassering i fiskerinæringen, ble natt til onsdag Slått ned av en maskert mann i Bodø. Ania Nikolaisen (28), som i oktober sto fram i Fiskeribladet med sine opplevelser, ble natt til onsdag Slått ned av en maskert mann, skriver TV 2. Nikolaisen sier hun er rystet over hendelsen der hun endte opp med et blått og hovent øye.

NRK - 07 nov 21 kl. 04:56

Flere personer Slått ned på Karmøy

En gutt i slutten av tenårene er sendt til sykehus etter et slagsmål på Karmøy i Rogaland natt til søndag. Ifølge politiet skal gutten ha blitt Slått bevisstløs. Også flere andre personer skal ha blitt Slått ned, opplyser operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt.

VG - 07 nov 21 kl. 14:02

Nå kan disse Liverpool-legendene bli Slått av Klopp-gjengen

Navn som Phil Thompson, Graeme Souness, Kenny Dalglish, Bruce Grobbelaar og Ian Rush får hjertet til å banke litt raskere hos gråhårede Liverpool-supportere. Søndag kan disse legendene bli Slått av dagens utgave av de rødkledde..

NRK - 01 nov 21 kl. 01:46

Mann arrestert for vald mot gutar

Ein mann i 40-åra er arrestert i Holmestrand i samband med slåsting. Tre ungdommar i 15-16-årsalderen har blitt Slått, og politiet har oppretta sak på valden som skjedde i Holmestrand sentrum i 20-tida søndag..

NRK - 09 nov 21 kl. 12:36

EU vil suspendere hviterussere

EU vil suspendere visum for embetsfolk fra Hviterussland. EU beskylder Hviterussland for å oppmundre migranter fra Midtøsten, Afghanistan og Afrika til å krysse grensen over til EU som hevn for sanksjoner mot Minst på grunn av menneskerettighetsbrudd. Tusenvis av migranter har Slått leir ved grensen til Polen..

NRK - 08 nov 21 kl. 16:25

Politimann tiltalt

En politimann i Vest politidistrikt risikerer både straff og å miste jobben etter at han ifølge en tiltale truet og brukte vold mot en kollega. Politimannen er tiltalt for kroppskrenkelse og skal ha Slått, sparket, bitt og klort kollegaen. Tiltalen omfatter også paragrafen om skremmende eller plagsom atferd basert på at politimannen skal ha uttalt «Jeg skal knuse skallen din» og flere ganger sagt at han skulle drepe kollegaen.

NRK - 07 nov 21 kl. 22:49

Bombetrusler mot universiteter i USA

Flere eliteuniversiteter på USAs østkyst har mottatt meldinger om bomber på området. Studenter og lærere er bedt om å evakuere. Columbia University i New York skriver på sin Twitter-konto at det er Slått nødalarm på hele universitetsområdet etter at de har mottatt bombetrusler.

E24 - 07 nov 21 kl. 08:03

Småinvestorer ble forespeilet kjempeavkastning. Nå går de til sak for denne tomten

Småinvestorer i det konkursSlåtte eiendomsselskapet Miris, har Slått seg sammen og saksøker den største kreditoren. Uenigheten dreier seg om hvem som har førsteretten på fire tomter i Lier..

VG - 05 nov 21 kl. 13:05

Trondheim truer med strengere tiltak: – Det er for dårlig

Kommunens anbefaling om munnbind har ikke Slått an hos innbyggerne. Nå får de to til tre dager på seg..

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 14:22

Påførte Biden sviende nederlag. Nå fremstår han som en troverdig presidentkandidat.

Nederlaget i Virginia lover dårlig for demokratene. Det har visepresident Kamala Harris Slått fast..

NRK - 03 nov 21 kl. 02:31

Eric Adams blir ordfører i New York

Den tidligere politibetjenten Eric Adams blir ordfører i New York. Demokraten blir storbyens andre svarte ordfører etter å ha Slått republikaneren Curtis Sliwa. Adams gikk til valg på en sentrumsplattform, og blir byens andre svarte ordfører etter David Dinkins, som styrte mellom 1990 og 1993..

VG - 03 nov 21 kl. 01:04

Ruud til åttedelsfinale i Paris med seier i midnattskamp

Casper Ruud måtte vente lenge på å spille sin første kamp i Paris Masters, men han er klar for åttedelsfinale etter å ha Slått Alexander Bublik 6-4, 6-0..

NRK - 02 nov 21 kl. 10:58

Avkastning på Folketrygdfondet

Statens pensjonsfond Norge, eller Folketrygdfondet, fikk en avkastning på 2,9 prosent i tredje kvartal 2021. Det er 1 prosentpoeng bedre enn markedet. Folketrygdfondet har ikke Slått markedet med større margin siden 2008, skriver fondet i en pressemelding.

E24 - 02 nov 21 kl. 10:32

Folketrygdfondet har ikke Slått markedet med større margin siden 2008

Statens pensjonsfond Norge, som Folketrygdfondet forvalter, fikk avkastning på 2,9 prosent i tredje kvartal..

NRK - 01 nov 21 kl. 12:43

Sikkerhetsfolk anklages for vold

En sikkerhetsansatt i teamet til Brasils president Jair Bolsonaro skal angivelig ha Slått en journalist i magen, da journalisten stilte presidenten et kritisk spørsmål på G20-møtet i Roma. Det er ikke klart om den aktuelle sikkerhetsvakten var en av presidentens personlige livvakter eller en italiensk sikkerhetsvakt med oppdrag om å passe på ham. Deler av gemyttene ble fanget på film, men det angivelige slaget i magen vises ikke på opptakene.

NRK - 31 okt 21 kl. 03:17

Til sjukehus etter slagsmål

Ein person er køyrd til sjukehus i Ålesund for behandling etter at han vart Slått ned i eit slagsmål, melder politiet i Møre og Romsdal. Pasienten skal vere bevisst. Fire personar stakk frå staden i bil..

VG - 29 okt 21 kl. 23:28

Casper Ruud tapte mot ung italiener

(Casper Ruud-Jannik Sinner 5–7, 1–6) Casper Ruud (22) måtte se seg Slått av den bortimot tre år yngre italieneren Jannik Sinner (20) i kvartfinalen av ATP500-turneringen i Wien..

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 23:28

Casper Ruud tapte mot ung italiener

(Casper Ruud-Jannik Sinner 5–7, 1–6) Casper Ruud (22) måtte se seg Slått av den bortimot tre år yngre italieneren Jannik….

NRK - 29 okt 21 kl. 23:30

Ruud Slått ut i kvartfinalen

Casper Ruud er ute av ATP-turneringen Vienna Open etter at han tapte kvartfinalen for italienske Jannik Sinner fredag kveld. Kveldskampen ga Ruud-tap med sifrene 5-7, 1-6. Ruud ga lenge god motstand i kvartfinalemøtet med Sinner, men ble utspilt av italieneren i andre sett..

NRK - 27 okt 21 kl. 12:44

Ber om 17 års forvaring etter drap

Påtalemyndigheten mener at mannen som er tiltalt for å ha voldtatt og drept en 69 år gammel kvinne på Ålgård, må dømmes til forvaring i 17 år. – Han voldtok henne, drepte henne og satte deretter fyr på leiligheten for å skjule det han hadde gjort, sa statsadvokat Nina Grande under rettssaken i Sør-Rogaland tingrett tirsdag, ifølge Stavanger Aftenblad. Hun ber om at den 33 år gamle mannen dømmes til 17 års fengsel med en minstetid på 11 år for å ha drept 69 år gamle Gjertrud Åshild Sætre Horve på Ålgård i Rogaland 21.

NRK - 27 okt 21 kl. 10:56

Alle Irans bensinstasjoner Slått ut

Et hackerangrep førte tirsdag til at alle Irans 4300 bensinstasjoner var ute av drift. Problemene vedvarer onsdag. Ingen har foreløpig påtatt seg ansvaret for angrepet, men det ligner på et angrep i sommer som rettet seg mot Irans jernbane, ifølge lederen for landets cyberspace-råd, Abolhassan Firouzabadi.

NRK - 26 okt 21 kl. 10:59

Stemte SV da Norge bombet Libya

Tidligere Ap-leder og statsminister Thorbjørn Jagland skriver i sin memoarbok «År i fred og ufred» at han tvilte på sin partitilhørighet da Norge under Jens Stoltenbergs ledelse deltok i bombingen av Libya i 2011. – Jeg anser den norske støtten til aksjonen i Libya som det største utenrikspolitiske feiltrinn siden andre verdenskrig, skriver Jagland i sin nye bok. FNs sikkerhetsråd godkjente opprinnelig aksjonen for å beskytte sivilbefolkningen mot et fryktet folkemord.

NRK - 26 okt 21 kl. 09:27

Kina: Koronavaksine til treåringer

Barn helt ned i treårsalderen vil snart bli vaksinert mot koronaviruset i Kina. Minst fem provinser i landet har innført regler som sier at barn mellom tre og elleve år må ta vaksinen, melder AP. Kina har investert tungt i sin vaksinasjonskampanje.

VG - 23 okt 21 kl. 19:32

Carina Dahl Slått ut av «Stjernekamp» – vi anmeldte låt for låt

I aller siste hinder før finalen, snublet Carina Dahl ut av «Stjernekamp»..

E24 - 23 okt 21 kl. 10:36

Høye strømpriser setter fyr på vedsalget: – Det er kaos

Strømprisene har Slått tre nye rekorder bare i oktober. Oppmerksomheten har satt fart i etterspørselen for ved, og flere bedrifter regner nå med å gå tomme langt tidligere enn vanlig..

NRK - 10 okt 21 kl. 04:51

Mann Slått ned i Horten sentrum

Natt til søndag kom politiet i Horten over en mann i sentrum som hadde blitt Slått ned og med skader i ansiktet etter volden. Det skal ha vært en gjeng på 4–5 personer som slo mannen. Han har blitt sjekket av lege, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - 10 okt 21 kl. 04:57

Slåsskamp i Haugesund

Flere personer var involvert i et slagsmål i Haugesund natt til søndag. Da politiet kom til stedet, viste det seg at det var tre mistenkte menn i alderen 17–21 år. De hadde Slått til to menn i 20-års alderen.

NRK - 10 okt 21 kl. 01:38

To pågrepet etter vold i Oslo

En mann er sendt i ambulanse til Ullevål sykehus etter at han ble Slått ned ved Holbergs plass i Oslo natt til søndag. To menn er pågrepet i saken. – Vi fikk melding fra vitner om at en mann var Slått ned og lå på bakken.

NRK - 08 okt 21 kl. 22:30

Mann Slått ned i Stavanger

En mann ble Slått ned i Stavnager sentrum fredag kveld. Han skal ikke være alvorlig skadd. – Politiet er der, ambulanse er der, og vi prøver å finne dem som har gjort det, sa operasjonsleder Jøran Solheim i Sørvest politidistrikt til NTB kort tid etter at politiet fikk melding om hendelsen klokken 20.

NRK - 08 okt 21 kl. 20:49

Slått med flaske på utestad

Ein person skal vere Slått i hovudet med ei flaske i Stavanger sentrum, melder politiet. Dei er på staden..

Klartale - 07 okt 21 kl. 11:03

Lillehammer har ikke råd til å skifte lyspærer

Lillehammer kommune har kuttet 74 millioner kroner i årets driftsbudsjett. Da har de ikke lenger penger nok til å skifte lyspærer i gatelyktene.Kommunen har brukt alle pengene som er til å skifte lyspærer, sier Truls Hansen til kanalen NRK.

NRK - 19 okt 21 kl. 17:28

Human Rights Watch kritiserer Cuba

I sommer 11. juli deltok tusener av cubanere i demonstrasjoner mot vanskelige leverkår og politisk undertrykking. Demonstrasjonene foregikk i over 50 byer over hele Cuba.

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 17:22

Tosifret tap for RBK-juniorene: Slått ut av Europa

Midtjylland ga seg ikke før de hadde scoret ti mål. Og ble altfor sterke for RBK i UEFA Youth League..

NRK - 18 okt 21 kl. 13:09

Ny prisrekord på strøm i morgen

Dagens årsrekord for prisen på strøm i Sør-Norge blir grundig Slått i morgen. Snittprisen på strøm gjennom døgnet i Oslo, Bergen og Kristiansand vil ligge på 1,43 kroner per kilowattime (kWh). Dette er rundt 12 øre høyere enn snittprisen ligger på i dag i Oslo og Kristiansand..

VG - 17 okt 21 kl. 20:43

Slått ut i «71 grader nord»: – Skjønner ikke helt det med tårer

Cecilia Brækhus (40) tok et valg under duellen mot Birk Ruud (21) som trolig avgjorde kampen tidlig. Men hun angrer ikke..

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 19:17

Odd fortsatt storebror etter sjansesløseri

(Sandefjord - Odd 0–0) Sandefjord har aldri Slått Odd på hjemmebane i Eliteserien..

VG - 17 okt 21 kl. 19:17

Odd fortsatt storebror etter sjansesløseri

(Sandefjord - Odd 0–0) Sandefjord har aldri Slått Odd på hjemmebane i Eliteserien. Etter sjansesløseri av hjemmelaget er statistikken fortsatt like brutal..

VG - 17 okt 21 kl. 18:52

Botheim raste mot dommeren da Glimt gjenerobret tabelltoppen

(Bodø/Glimt - Sarpsborg 08 2–1) Først noterte han seg på scoringslisten og feiret på kryptisk vis, så raste han mot dommeren. Erik Botheim (21) havnet i begivenhetenes sentrum da Sarpsborg 08 ble Slått 2–1..

NRK - 21 sep 21 kl. 21:00

Ung person Slått i hodet

Politiet har rykket ut til Stovner etter å ha fått melding om at en ung person skal ha blitt Slått ute på gata. Ifølge politiet ringte personen selv inn og sa han var Slått i hodet. Politiet leter etter to gjerningspersoner på sparkesykkel etter hendelsen, opplyser politiet til NRK..

NRK - 03 okt 21 kl. 01:48

Slått i hodet med flaske

En person er hentet av ambulanse i Trondheim etter at vedkommende ble Slått i hodet med en flaske inne på et utested. Politiet er på stedet og undersøker saken, skriver politiet på Twitter. Det er ikke opplyst om skadeomfanget..

NRK - 15 okt 21 kl. 11:09

Viken utreder oppløsning

Den nye regjeringen har Slått fast at det vil være opp til fylkestinget i Viken å beslutte om de vil levere en søknad til staten om en oppløsing av fylkeskommunen. Torsdag vedtok fylkesrådet mandatet for den administrative utredningen som vil danne grunnlaget for saken som skal behandles i fylkestinget. Utredningen vil blant annet kartlegge konsekvenser knyttet til økonomi, organisasjon, ansattes vilkår og innbyggernes tjenester..

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 06:49

Øystein Pettersen ble fløyet til Riksen med hjernehinneblødning

Det ble Slått full alarm da Øystein Pettersen (38) ankom Lillehammer sykehus forrige uke..

VG - 15 okt 21 kl. 06:49

Øystein Pettersen ble fløyet til Riksen med hjernehinneblødning

Det ble Slått full alarm da Øystein Pettersen (38) ankom Lillehammer sykehus forrige uke. Mens han ventet på luftambulansen, som skulle ta ham til Rikshospitalet, ringte han kona Ellen. – Glad i deg.

NRK - 14 okt 21 kl. 08:32

FN-sjefen sjokkert over drapene

FNs generalsekretær António Guterres sier han er sjokkert og trist over nyheten om drapene på Kongsberg. Nyheten om angrepet som tok livet av fem mennesker og skadet to andre, blir Slått stort opp i internasjonale medier. – Jeg er sjokkert og trist over de tragiske nyhetene som kommer fra Norge.

NRK - 18 sep 21 kl. 22:22

Slåsskamp ved Tysvær

Nødetatene rykket ut til Tysvær etter melding om at det hadde vært slåsskamp i Frakkagjerddalen. Flere ungdommer var på stedet. En gutt i tenårene var blitt Slått til i ansiktet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt