Slutter

Friday, 12 August, 05:06

Nyheter om Slutter

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 02 jun 22 kl. 15:13

Sjøvold Slutter som sjef for PST

Hans Sverre Sjøvold Slutter som sjef for Politiets sikkerhetstjeneste (PST). Det melder nyhetsbyrået NTB.Det har vært mye kritikk mot Sjøvold den siste tida.

Klartale - 15 jul 22 kl. 06:00

Derfor sliter Sri Lanka nå

Folk flest hadde både jobb og trygghet for noen år siden. Siden den gang har Sri Lanka fått store problemer. Både økonomisk og politisk.

NRK - 29 jul 22 kl. 10:06

KrFs generalsekretær Slutter

– Når høsten kommer Slutter jeg som generalsekretær i KrF. Det skriver generalsekretær Geir Morten Nilsen i et Facebook-innlegg fredag. Han takker for tiden i partiet, og for tilliten han har fått.

Dagbladet - 27 jul 22 kl. 08:37

Topprådgiver Slutter etter «nazi-tale»

Ungarns statsminister Victor Orbans betrodde rådgiver Zsuzsa Hegedus Slutter etter at Orban snakket om «blanding av raser» i en tale i helga..

Aftenposten - Igår: 17:55

Partiet Slutter rekkene bak Donald Trump. En måling kan forklare hvorfor.

Donald Trumps partifeller ser ut til å stille seg bak hans versjon. FBI stemples som skurker på et plutselig raid..

VG - Igår: 06:47

Ukjent konflikt i Lørenskog-saken: Hele ledelsen trekker seg

Alle de tre etterforskningslederne Slutter å jobbe med Lørenskog-saken. Årsaken er en konflikt med ledelsen i Øst politidistrikt om hvordan etterforskningen skal drives fremover..

Klartale - I førrgår: 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 03 aug 22 kl. 19:53

Sveits forbyr import av russisk gull

Sveits Slutter seg til EU-sanksjoner og forbyr import av gull fra Russland, opplyser regjeringen i Bern. Sveits er en viktig aktør innen foredling og produksjon av gullbarrer. Onsdag føyde regjeringen forbud mot gullimport på lista over sanksjoner mot Russland som følge av invasjonen av Ukraina.

E24 - 01 aug 22 kl. 10:57

Tidligere Norse-topp går til Flyr

Lasse Sandaker-Nielsen Slutter seg til gamle Norwegian-kolleger når han nå blir strategisk rådgiver for Flyr-sjefen..

E24 - 30 jul 22 kl. 10:07

Gazprom Slutter å levere gass til Latvia

Gazprom oppgir at selskapet har sluttet å levere gass til Latvia. Selskapet begrunner det med at betingelsene er brutt..

Klartale - 30 jun 22 kl. 10:39

Israel må gjøre seg klare for nok et valg på kort tid

Parlamentet i Israel stemte tirsdag for å oppløse Knesset. Det er nasjonalforsamlingen i landet. Alle partier i Knesset var enige i valget.

Klartale - 30 jun 22 kl. 07:00

Maria Ressa nekter å stenge nyhetsside

– Vi stenger ikke ned. Eller, jeg burde ikke ha sagt det. Vi har rett til å anke denne beslutningen.

Klartale - 28 jun 22 kl. 11:03

Stortingets direktør Slutter på dagen

Marianne Andreassen var Stortingets direktør. Tirsdag sa hun at hun Slutter. Det skjer etter at Stortinget har fått gebyr fra Datatilsynet.

Klartale - 27 jul 22 kl. 11:30

Russland sender enda mindre gass til Europa

Russland har solgt og sendt gass til Europa gjennom store rør. De har kapasitet til å sende veldig mye. Særlig gjennom rørledningen Nord Stream 1.

E24 - 22 jun 22 kl. 07:31

Hydrogenpro-sjef Elling Nygaard Slutter

Sjefen for hydrogenselskapet Slutter på dagen..

Klartale - 20 jul 22 kl. 10:47

Valgt til president selv om han nylig måtte slutte som statsminister

Ved sist valg på Sri Lanka ble Gotabaya Rajapaksa valgt til president. Men de siste månedene har landet vært preget av økonomisk krise. Det har også ført til mangel på drivstoff, medisiner og mat.

Klartale - 19 jul 22 kl. 13:18

Martin Sjögren Slutter som trener

Martin Sjögren har ledet det norske landslaget i fotball for kvinner. Det har han gjort siden 2016. Nylig var det europa-mesterskap (EM).

Klartale - 15 jun 22 kl. 13:46

Vil finne ut om 500 stortings-representanter har misbrukt goder

Det siste året har det vært flere nyheter om at politikere har misbrukt ulike goder for Stortings-representanter. Nå skal Riksrevisjonen finne ut hvor mange som har gjort det.De vil se på fire av ordningene.

NRK - 12 jul 22 kl. 13:42

Kroatia får innføre euro som valuta

EUs finansministre ga tirsdag Kroatia grønt lys til å innføre euroen som valuta fra 1. januar 2023, skriver AFP. – Jeg vil gratulere min motpart, Zdravko Maric, og hele Kroatia for å ha blitt det 20.

Klartale - 12 jul 22 kl. 11:14

Full kollaps i Sri Lankas økonomi

Kollapsen har ført til politisk kaos. Både presidenten og statsministeren i Sri Lanka har sagt at de Slutter. Det har vært store demonstrasjoner.

Klartale - 11 jul 22 kl. 13:35

Musk vil ikke kjøpe Twitter likevel

Hele historien om Elon Musk og hans forsøk på å kjøpe Twitter har fått mye oppmerksomhet. Musk er kjent for å ha laget selskapet og bilen Tesla. – Det hele startet som et sirkus.

Klartale - 07 jul 22 kl. 10:34

Medier melder at Johnson vil slutte som statsminister

Tirsdag sa Rishi Sunak at han ville slutte som finansminister. Det samme sa helseminister Sajid Javid. De mente det var umulig å jobbe videre med Boris Johnson, og at han måtte slutte.

NRK - 06 jul 22 kl. 23:54

Simon Hart går av som utenriksminister i Wales

Det britiske konservative partiets lovgiver Simon Hart trakk seg fra sin stilling som utenriksminister for Wales onsdag. Han Slutter seg til rekken av oppsigelser i protest mot statsminister Boris Johnson. I et brev han har delt på Twitter, skriver han: – Jeg hadde håpet jeg kunne unngå å skrive dette brevet, men nå er det ingen alternativer igjen for meg enn å slutte som utenriksminister for Wales, skriver Hart.

NRK - 06 jul 22 kl. 23:54

Simon Hart går av som minister for Wales

Britiske konservative parlamentsmedlemmet Simon Hart, trakk seg fra stillingen som minister for Wales i den britiske regjeringen onsdag. Han Slutter seg til rekken av oppsigelser i protest mot statsminister Boris Johnson, og er den tredje statsråden som går. I et brev han har delt på Twitter, skriver han: – Jeg hadde håpet jeg kunne unngå å skrive dette brevet, men nå er det ingen alternativer igjen for meg enn å slutte som utenriksminister for Wales, skriver Hart.

NRK - 23 jun 22 kl. 07:17

Fullt ved akuttmottaket på Ahus

Ansatte ved Ahus har sendt bekymringsmelding om situasjonen ved akuttmottaket. Ifølge Romerikes Blad beskriver de et overfullt mottak, lang ventetid for pasientene, drift langt over kritisk grense, og ansatte som sykmelder seg og Slutter. Ledelsen ved Ahus svarer at de er enige i at situasjonen er krevende, og at de tar det på alvor..

E24 - 20 jun 22 kl. 18:02

Norse Atlantic-direktør Slutter

Kommunikasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen i Norse Atlantic gir seg etter å ha vært med siden oppstarten i fjor..

VG - 20 jun 22 kl. 12:29

Matoma Slutter som mentor i «The Voice»: – Enormt trist

31-åringen fortsetter ikke som mentor i TV 2-programmet..

NRK - 17 jun 22 kl. 17:30

Ingrid Sølvberg Slutter som oljedirektør

Ingrid Sølvberg sa fredag opp stillingen sin som direktør for Oljedirektoratet. Torgeir Stordal, direktør for teknologi, analyse og sameksistens i Oljedirektoratet, vil være fungerende oljedirektør inntil videre. Endringen trer i kraft umiddelbart, heter det i en pressemelding fra direktoratet.

NRK - 17 jun 22 kl. 16:13

Magnus Takvam begynner i Altinget

Både den mangeårige NRK-kommentatoren Magnus Takvam og Aftenpostens politikkveteran Solveig Ruud Slutter seg til den nye nettavisa Altinget til høsten. Det skriver nettavisa selv i en pressemelding. – Dette er knallsigneringer!

Aftenposten - 17 jun 22 kl. 16:15

Sluttet i NRK torsdag. Klar for ny jobb.

Både den mangeårige NRK-kommentatoren Magnus Takvam og Aftenpostens politikkveteran Solveig Ruud Slutter seg til den nye….

VG - 14 jun 22 kl. 12:44

Trond Viggo Torgersen Slutter i NRK

– For meg er det ikke en slutt . Det er som en post i en orienteringsløp, og så skal jeg videre, sier Trond Viggo Torgersen til VG før sin siste arbeidsdag i NRK..

Klartale - 11 apr 22 kl. 09:51

Hvem blir ny minister?

Hvem blir ny forsvarsminister? Marit Arnstad, Liv Signe Navarsete og Ola Borten Moe er tre mulige kandidater. Det skriver avisa Aftenposten.

NRK - 10 maj 22 kl. 13:41

Carina Olset Slutter i NRK

Etter 16 år i NRK Slutter programleiar Carina Olset i Sporten til fordel for rådgjevingsselskapet Corporate Communications AS. Olset avsluttar NRK-karrieren med kvinnene sin fotball-EM i sommar..

NRK - 08 jun 22 kl. 19:01

Menneskerettsgrupper krever Bachelets avgang

Over 230 menneskerettsgrupper krever at FNs høykommissær for menneskerettigheter, Michelle Bachelet, går av etter et besøk i Kina nylig. Blant dem som har undertegnet oppropet er grupper som kjemper for rettighetene til uigurer, tibetanere og sørmongoliere, samt demokratiforkjempere i Hongkong og Kina. Flere internasjonale menneskerettsforkjempere Slutter seg til kravet om Bachelets «øyeblikkelige avgang» og anklager henne for å ha «hvitvasket» Beijings «grusomheter» under besøket i mai.

Aftenposten - 07 jun 22 kl. 16:21

RBK-topp gir seg etter 15 år

Roar Munkvold Slutter i Rosenborg..

Klartale - 09 apr 22 kl. 10:27

Forsvarsminister Slutter etter forhold til ung kvinne.

Forsvarsminister Odd Roger Enoksen beklager forholdet han hadde til en ung kvinne. Han Slutter også i jobben som statsråd. Det skriver han i en e-post lørdag.

NRK - 03 jun 22 kl. 08:40

LO med 700.000 til Manifest

LO-kongressen ligger an til å vedta økonomisk støtte på 700.000 kroner til den venstreorienterte tankesmien Manifest. Dersom kongressen Slutter seg til innstillingen fra redaksjonskomiteen, vil bevilgningen være 450.

NRK - 02 jun 22 kl. 17:32

Politiet vet hvem som kjøpte Millehaugens flybillett

Etterlyste Stig Millehaugen tok fly fra Trondheim til Oslo. Ved Oslo S Slutter sporene etter mobiltelefonen hans. Etter det NRK får opplyst, mener politiet at de vet hvem som kjøpte flybilletten Millehaugen brukte fra Værnes tli Oslo.

Klartale - 02 jun 22 kl. 13:07

Huitfeldt sier de fortsatt vil gi bistand til Afghanistan

Taliban har makta i Afghanistan. Likevel har Norge sagt at de fortsatt vil gi bistand til landet. Det gjør at mange er misfornøyd.

E24 - 29 apr 22 kl. 18:22

Frp-nestleder Terje Søviknes Slutter som lakselobbyist

GARDERMOEN (VG) Terje Søviknes varsler at han Slutter å jobbe med politisk påvirkning. Men han angrer ikke på dobbeltrollen som lakselobbyist og Frp-nestleder..

VG - 29 apr 22 kl. 18:12

Frp-nestleder Terje Søviknes Slutter som lakselobbyist

GARDERMOEN (VG) Terje Søviknes varsler at han Slutter å jobbe med politisk påvirkning. Men han angrer ikke på dobbeltrollen som lakselobbyist og Frp-nestleder..

Aftenposten - 28 maj 22 kl. 16:37

Må Russland få deler av Ukraina? Slik kan krigen ta slutt.

Med stadig større ødeleggelser og menneskelige tragedier tvinger spørsmålene seg frem: Hvordan Slutter krigen?.

NRK - 24 maj 22 kl. 20:30

Tysk eksstatsminister Slutter i Gazprom-styret

Tysklands tidligere statsminister Gerhard Schröder ønsker ikke å bli nominert til en ny periode i styret i det statlige russiske energiselskapet Gazprom. Schröders styreplass har vært omstridt, og i forbindelse med krigen i Ukraina har han fått kraftig kritikk for sin kobling til Russland. (NTB).

NRK - 24 maj 22 kl. 16:21

Tyskland åpner for kullkraft

Dersom Russland Slutter å levere gass til Tyskland og det oppstår mangel på naturgass, sier den tyske regjeringen at den kan starte landets kullkraftverk igjen. Næringsdepartementet sier at dersom man er i fred med å gå tom for gass, vil bruken av gass til å generere kraft kuttes kraftig. Til tross for at planen om å kutte ut kullkraft helt innen 2030 består, skal landets kullkraftverk være klare til å erstatte gasskraft på kort varsel.

Klartale - 23 maj 22 kl. 13:43

Denne gjengen vil endre arbeidslivet

Erlend Fille Rye Havnås begynte å jobbe tidlig. I 2007 startet han i bedriften Glencore Nikkelverk på Sørlandet. Der ville han jobbe til han fikk lyst å begynne på skolen igjen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com