Slo

Torsdag, 29 Juli, 11:45

Nyheter om Slo

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 10:57

Slo Argentina i håndball

Norges herrelandslag i håndball Slo Argentina 27-23 i gruppespillet i OL. Fra før har laget seier over Brasil og tap mot Spania. Norge møter Tyskland fredag og Frankrike søndag..

NRK - Igår: 20:30

Lynet Slo ned i loftstua

Julie Christensen (82) satt i stua og strikket da lynet Slo ned i loftstua i etasjen over henne. – Jeg var sjokkert i kroppen, men ikke i hodet etter hendelsen fastslår hun..

VG - 16 juli 21 kl. 20:13

Hamilton Slo tilbake foran lørdagens sprintløp

For første gang i historien kjører Formel 1 lørdag et eget sprintløp - som samtidig bestemmer startrekkefølgen til søndagens Silverstone-løp. Lewis Hamilton (36) og Mercedes Slo tilbake og vant kvalifiseringen..

E24 - 14 juli 21 kl. 07:10

Gjensidige Slo forventningene - tjente over to mrd.

Et hopp i premieinntekter og positive coronaeffekter bidro til at forsikringsgiganten Slo forventningene i årets andre kvartal..

NRK - 13 juli 21 kl. 02:20

Mann pågrepet med øks i Bergen

En mann i 30-årene er pågrepet etter at han natt til tirsdag gikk rundt og Slo etter biler i bydelen Paradis i Bergen. Politiet fikk inn flere meldinger om mannen like etter midnatt, som gikk ut på at en ruset mann med øks eller hammer Slo etter biler i området, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Ingen personer ble fysisk skadd, men minst én bil har fått skader etter mannens bravader..

Aftenposten - 1 time siden

Montenegro sjokkåpnet – så Slo Norge voldsomt tilbake

TOKYO (Aftenposten): Norge tok sin tredje strake seier i OL etter fantastisk 2. omgang..

NRK - 3 timer siden

Får ikke utelukke kvinner fra nå av

Arrangøren av en fiskekonkurranse i Sør-Tyskland ville bare ha med mannlige deltakere. Det ble tatt til retten, der arrangøren tapte. Den tyske domstolen Slo fast at det ikke er lov å utestenge kvinner fra fiskekonkurransen.

NRK - 15 timer siden

Røyk i fjellet etter lynnedslag

Brannmannskap rykker ut til Spannfjellet i Overhalla i Trøndelag. De har mottatt melding om røyk i området etter at lynet Slo ned. – Brannvesenet er kommet fram til foten av fjellet, ifølge innringer var lynnedslaget på toppen av fjellet, sier operasjonsleder i Namdal 110-sentral.

E24 - 22 timer siden

McDonald’s Slo forventningene - igjen

Hurtigmatgiganten McDonalds solgte mat for 53 milliarder kroner i andre kvartal. Ekstra oppmerksomhet rettes mot et nytt kyllingsmørbrød..

NRK - 22 timer siden

Hvas klar for semifinale

Den norske svømmeren Tomoe Zenimoto Hvas er klar for semifinale på 200 meter medley i OL. Hvas Slo sin egen norske rekord med hele 1,8 sekunder og vant sitt heat med tiden 1.57,64.

E24 - Igår: 15:05

Bred nedgang på Wall Street: Nasdaq faller over 1 prosent

Resultatsesongen fortsetter for fullt. Leveringsselskapet UPS Slo inntektsforventningene i andre kvartal tirsdag, men aksjen sendes ned 9 prosent i handelen utover dagen..

Aftenposten - Igår: 13:56

Håndballjentene Slo Angola uten å imponere: – Dette holder ikke!

TOKYO/OSlo (VG) (Angola – Norge 21–30) Thorir Hergeirsson (57) var alt annet enn fornøyd med det norske spillet mot….

VG - Igår: 13:56

Håndballjentene Slo Angola uten å imponere: – Dette holder ikke!

TOKYO/OSlo (VG) (Angola – Norge 21–30) Thorir Hergeirsson (57) var alt annet enn fornøyd med det norske spillet mot Angola. Storfavorittene vant likevel en solid seier på «halv maskin»..

NRK - I førrgår: 09:54

Tokyo: Smittetallene stiger igjen

Japanske myndigheter meldte tirsdag om 2848 koronasmittetilfeller i Tokyo det siste døgnet. Det er det høyeste tallet i den japanske hovedstaden siden pandemien Slo til for snart halvannet år siden. Den forrige rekordnoteringen var fra januar..

VG - I førrgår: 14:29

Richard Ordemann tapte bronsefinalen

TOKYO (VG) Richard Ordemann (26) sparket og Slo tappert - men måtte gi tapt for egypteren Seif Eissa (23) i bronsefinalen i taekwondo..

VG - I førrgår: 14:29

Richard Ordemann tapte bronsefinalen: Vil ikke skylde på corona

TOKYO (VG) Richard Ordemann (26) sparket og Slo tappert - men måtte gi tapt for egypteren Seif Eissa (23) i bronsefinalen i taekwondo..

NRK - 07 juli 21 kl. 23:36

England klare for EM-finale

England Slo Danmark 2–1 etter ekstraomganger i kveldens semifinale i EM i fotball. Søndag 11. juli møter de Italia i EM-finalen på Wembley.

Dagbladet - 07 juli 21 kl. 17:04

Lyn Slo ned i hus

Brannvesenet rykket onsdag ut etter at lynet Slo ned i en bolig i Gjemnes kommune i Møre og Romsdal Det elektriske anlegget i huset tok fyr..

Dagbladet - 07 juli 21 kl. 17:04

Lyn Slo ned i hus

Brannvesenet rykket onsdag ut etter at lynet Slo ned i en bolig i Gjemnes kommune i Møre og Romsdal Det elektriske anlegget i huset tok fyr..

NRK - 26 juli 21 kl. 01:28

Blummenfelt tok OL-gull i triathlon

Kristian Blummenfelt stoppet Norges ni år lange gulltørke i sommer-OL. Bergenseren Slo til med seier i mandagens triathlon i Tokyo-lekene. Han kunne slippe jubelen løs i stekende varme etter å ha gjort unna 1,5 kilometer svømming, 40 kilometer sykling og 10 kilometer løping..

NRK - 26 juli 21 kl. 01:28

Blummenfelt tok OL-gull i triatlon

Kristian Blummenfelt stoppet Norges ni år lange gulltørke i sommer-OL. Bergenseren Slo til med seier i mandagens triatlon i Tokyo-lekene. Han kunne slippe jubelen løs i stekende varme etter å ha gjort unna 1,5 kilometer svømming, 40 kilometer sykling og 10 kilometer løping..

Aftenposten - 24 juli 21 kl. 21:59

Stord sto for lørdagens cupbombe: – Noe helt spesielt

(Stord - Haugesund 2–2, 7–6 på straffer) Lørdagens største cupbombe smalt i Sunnhordaland da Stord Slo ut regjerende….

VG - 24 juli 21 kl. 21:58

Stord sto for lørdagens cupbombe: – Noe helt spesielt

(Stord - Haugesund 2–2, 7–6 på straffer) Lørdagens største cupbombe smalt i Sunnhordaland da Stord Slo ut regjerende finalist Haugesund. Treneren til 3. divisjonsklubben var likevel ikke fryktelig overrasket..

Aftenposten - 24 juli 21 kl. 16:56

Brann fikk en etterlengtet opptur i cupen

(Bjarg - Brann 0–5) Etter en turbulent uke med trenersparkingen av Kåre Ingebrigtsen (55), Slo et toppet Brann-mannskap….

VG - 24 juli 21 kl. 16:56

Brann fikk en etterlengtet opptur i cupen

(Bjarg - Brann 0–5) Etter en turbulent uke med trenersparkingen av Kåre Ingebrigtsen (55), Slo et toppet Brann-mannskap til med storseier i første runde av cupen..

NRK - 24 juli 21 kl. 03:31

Norge Slo Brasil i Ol

Norges håndballherrer vant åpningskampen i OL mot Brasil 27-24..

Aftenposten - 23 juli 21 kl. 15:16

Dystre spådommer for arbeidsplassene Slo ikke til: – Folk forsto ingenting

Frykt for raserte bedrifter og konkursras styrte pandemihåndteringen. Bedriftenes tall er langt unna de mest dystre….

E24 - 23 juli 21 kl. 15:16

Dystre spådommer for arbeidsplassene Slo ikke til: – Folk forsto ingenting

Frykt for raserte bedrifter og konkursras styrte pandemihåndteringen. Bedriftenes tall er langt unna de mest dystre spådommene..

NRK - 04 juli 21 kl. 20:29

Skadet kvinne varslet politiet

Det var i 17-tiden at lynet Slo ned på et turfølge på tre kvinner ved toppen av fjellet Melshornet i Hareid like utenfor Ålesund. To av dem døde, og en tredje ble hardt skadd. Kvinnen som varslet politiet, sa at hun fryktet at de hun var sammen med hadde omkommet.

E24 - 22 juli 21 kl. 22:21

Snap tapte 1,3 milliarder kroner

Bildedelingsselskapet økte inntektene med 116 prosent, og Slo analytikernes forventninger på flere parametere. Likevel tjener selskapet fortsatt ikke penger..

E24 - 22 juli 21 kl. 15:33

Wall Street vingler fra start

Det er svakt positiv stemning på Wall Street torsdag ettermiddag. Flere flyselskaper har sluppet tall som Slo forventningene, men faller fra start..

E24 - 22 juli 21 kl. 15:33

Pizzafest på blandet Wall Street

Det er ingen klar retning i det amerikanske aksjemarkedet torsdag ettermiddag. Flere flyselskaper har sluppet tall som Slo forventningene, men det er turbulens for aksjene. Domino’s Pizza hopper etter sterke salgstall..

E24 - 22 juli 21 kl. 15:33

Små bevegelser på Wall Street

Det er ingen klar retning i det amerikanske aksjemarkedet torsdag ettermiddag. Flere flyselskaper har sluppet tall som Slo forventningene, men flyaksjene opplever turbulens fra start..

E24 - 22 juli 21 kl. 15:33

Pizzafest på rolig Wall Street

Det er ingen klar retning i det amerikanske aksjemarkedet torsdag ettermiddag. Southwest Airlines har sluppet tall som Slo forventningene, men aksjen faller. Domino’s Pizza hopper etter sterke salgstall..

E24 - 22 juli 21 kl. 15:33

Pizzafest på positiv Wall Street

Det handles i positivt terreng på Wall Street torsdag kveld. Southwest Airlines har sluppet tall som Slo forventningene, men aksjen faller. Domino’s Pizza hopper etter sterke salgstall..

VG - 19 juli 21 kl. 18:23

Bendik (25) Slo til da OSlo åpnet for drop in-vaksinering

Vaksineringssenteret på Grünerløkka håper de når ut til dem som fortsatt er uvaksinert i OSlo..

NRK - 18 juli 21 kl. 03:12

To funnet etter stor leteaksjon

Det ble satt i gang en stor leteaksjon etter funnet av en seilbåt ved Katten på Nordstrand natt til søndag. To personer ble funnet og er i god behold. – Etter et omfattende søk har vi nå funnet to personer på Husbergøya.

NRK - 18 juli 21 kl. 01:25

Stor leteaksjon i OSlo

Det pågår et omfattende leteaksjon i området Katten i OSlo natt til søndag, etter at noen personer kom over en seilbåt som lå og Slo i fjæra. – Vi har satt i gang et ganske omfattende søk for å se om det kan være personer i vannet, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli i OSlo politidistrikt til NRK. Lanterne er tent og flagget er oppe, og det er to hunder om bord i seilbåten, men ingen personer, legger han til.

NRK - 18 juli 21 kl. 01:25

Stor leteaksjon i OSlo avblåst

Siste: Etter et omfattende søk har vi funnet to personer som har mistet båten sin, og ikke klart å varsle om dette. De er i god behold, melder politiet i OSlo på Twitter. Det pågår et omfattende leteaksjon i området Katten ved Nordstrand i OSlo natt til søndag, etter at noen personer kom over en seilbåt som lå og Slo i fjæra.

NRK - 17 juli 21 kl. 17:15

Mann som truer med knust flaske

Politiet melder om en mann som utagerer og Slo rundt seg med pinner. Han virker truende mot andre, skriver Politiet i OSlo på twitter. Mannen skal ha truet tilfeldige forbipasserende med en knust flaske.

NRK - 17 juli 21 kl. 17:15

Mann truer med knust flaske i OSlo

Politiet melder om en mann som utagerer og Slo rundt seg med pinner. Han virker truende mot andre, skriver Politiet i OSlo på twitter. Mannen skal ha truet tilfeldige forbipasserende med en knust flaske.

VG - 17 juli 21 kl. 16:00

Casper Ruud tok seg videre til finale: – Det betyr mye for meg

BÅSTAD (VG) (Ruud-Carballés Baena 6–1, 6–4) Casper Ruud virket å ha kontroll fra første til siste slag da han Slo spanske Roberto Carballés Baena (28) på svensk jord..

Aftenposten - 16 juli 21 kl. 20:13

Hamilton Slo tilbake foran lørdagens sprintløp

For første gang i historien kjører Formel 1 lørdag et eget sprintløp - som samtidig bestemmer startrekkefølgen for….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt