Slått

Friday, 22 October, 18:40

Nyheter om Slått

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 okt 21 kl. 04:51

Mann Slått ned i Horten sentrum

Natt til søndag kom politiet i Horten over en mann i sentrum som hadde blitt Slått ned og med skader i ansiktet etter volden. Det skal ha vært en gjeng på 4–5 personer som slo mannen. Han har blitt sjekket av lege, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - 10 okt 21 kl. 04:57

Slåsskamp i Haugesund

Flere personer var involvert i et slagsmål i Haugesund natt til søndag. Da politiet kom til stedet, viste det seg at det var tre mistenkte menn i alderen 17–21 år. De hadde Slått til to menn i 20-års alderen.

NRK - 10 okt 21 kl. 01:38

To pågrepet etter vold i Oslo

En mann er sendt i ambulanse til Ullevål sykehus etter at han ble Slått ned ved Holbergs plass i Oslo natt til søndag. To menn er pågrepet i saken. – Vi fikk melding fra vitner om at en mann var Slått ned og lå på bakken.

NRK - 08 okt 21 kl. 22:30

Mann Slått ned i Stavanger

En mann ble Slått ned i Stavnager sentrum fredag kveld. Han skal ikke være alvorlig skadd. – Politiet er der, ambulanse er der, og vi prøver å finne dem som har gjort det, sa operasjonsleder Jøran Solheim i Sørvest politidistrikt til NTB kort tid etter at politiet fikk melding om hendelsen klokken 20.

NRK - 08 okt 21 kl. 20:49

Slått med flaske på utestad

Ein person skal vere Slått i hovudet med ei flaske i Stavanger sentrum, melder politiet. Dei er på staden..

Klartale - 07 okt 21 kl. 11:03

Lillehammer har ikke råd til å skifte lyspærer

Lillehammer kommune har kuttet 74 millioner kroner i årets driftsbudsjett. Da har de ikke lenger penger nok til å skifte lyspærer i gatelyktene.Kommunen har brukt alle pengene som er til å skifte lyspærer, sier Truls Hansen til kanalen NRK.

NRK - 19 okt 21 kl. 17:28

Human Rights Watch kritiserer Cuba

I sommer 11. juli deltok tusener av cubanere i demonstrasjoner mot vanskelige leverkår og politisk undertrykking. Demonstrasjonene foregikk i over 50 byer over hele Cuba.

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 17:22

Tosifret tap for RBK-juniorene: Slått ut av Europa

Midtjylland ga seg ikke før de hadde scoret ti mål. Og ble altfor sterke for RBK i UEFA Youth League..

NRK - 18 okt 21 kl. 13:09

Ny prisrekord på strøm i morgen

Dagens årsrekord for prisen på strøm i Sør-Norge blir grundig Slått i morgen. Snittprisen på strøm gjennom døgnet i Oslo, Bergen og Kristiansand vil ligge på 1,43 kroner per kilowattime (kWh). Dette er rundt 12 øre høyere enn snittprisen ligger på i dag i Oslo og Kristiansand..

VG - 17 okt 21 kl. 20:43

Slått ut i «71 grader nord»: – Skjønner ikke helt det med tårer

Cecilia Brækhus (40) tok et valg under duellen mot Birk Ruud (21) som trolig avgjorde kampen tidlig. Men hun angrer ikke..

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 19:17

Odd fortsatt storebror etter sjansesløseri

(Sandefjord - Odd 0–0) Sandefjord har aldri Slått Odd på hjemmebane i Eliteserien..

VG - 17 okt 21 kl. 19:17

Odd fortsatt storebror etter sjansesløseri

(Sandefjord - Odd 0–0) Sandefjord har aldri Slått Odd på hjemmebane i Eliteserien. Etter sjansesløseri av hjemmelaget er statistikken fortsatt like brutal..

VG - 17 okt 21 kl. 18:52

Botheim raste mot dommeren da Glimt gjenerobret tabelltoppen

(Bodø/Glimt - Sarpsborg 08 2–1) Først noterte han seg på scoringslisten og feiret på kryptisk vis, så raste han mot dommeren. Erik Botheim (21) havnet i begivenhetenes sentrum da Sarpsborg 08 ble Slått 2–1..

NRK - 21 sep 21 kl. 21:00

Ung person Slått i hodet

Politiet har rykket ut til Stovner etter å ha fått melding om at en ung person skal ha blitt Slått ute på gata. Ifølge politiet ringte personen selv inn og sa han var Slått i hodet. Politiet leter etter to gjerningspersoner på sparkesykkel etter hendelsen, opplyser politiet til NRK..

NRK - 03 okt 21 kl. 01:48

Slått i hodet med flaske

En person er hentet av ambulanse i Trondheim etter at vedkommende ble Slått i hodet med en flaske inne på et utested. Politiet er på stedet og undersøker saken, skriver politiet på Twitter. Det er ikke opplyst om skadeomfanget..

NRK - 15 okt 21 kl. 11:09

Viken utreder oppløsning

Den nye regjeringen har Slått fast at det vil være opp til fylkestinget i Viken å beslutte om de vil levere en søknad til staten om en oppløsing av fylkeskommunen. Torsdag vedtok fylkesrådet mandatet for den administrative utredningen som vil danne grunnlaget for saken som skal behandles i fylkestinget. Utredningen vil blant annet kartlegge konsekvenser knyttet til økonomi, organisasjon, ansattes vilkår og innbyggernes tjenester..

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 06:49

Øystein Pettersen ble fløyet til Riksen med hjernehinneblødning

Det ble Slått full alarm da Øystein Pettersen (38) ankom Lillehammer sykehus forrige uke..

VG - 15 okt 21 kl. 06:49

Øystein Pettersen ble fløyet til Riksen med hjernehinneblødning

Det ble Slått full alarm da Øystein Pettersen (38) ankom Lillehammer sykehus forrige uke. Mens han ventet på luftambulansen, som skulle ta ham til Rikshospitalet, ringte han kona Ellen. – Glad i deg.

NRK - 14 okt 21 kl. 08:32

FN-sjefen sjokkert over drapene

FNs generalsekretær António Guterres sier han er sjokkert og trist over nyheten om drapene på Kongsberg. Nyheten om angrepet som tok livet av fem mennesker og skadet to andre, blir Slått stort opp i internasjonale medier. – Jeg er sjokkert og trist over de tragiske nyhetene som kommer fra Norge.

NRK - 18 sep 21 kl. 22:22

Slåsskamp ved Tysvær

Nødetatene rykket ut til Tysvær etter melding om at det hadde vært slåsskamp i Frakkagjerddalen. Flere ungdommer var på stedet. En gutt i tenårene var blitt Slått til i ansiktet.

VG - 13 okt 21 kl. 22:03

Casper Ruud Slått ut av Indian Wells

Casper Ruud hadde vunnet sine ni siste tenniskamper før møtet med Diego Schwartzman onsdag. Der ble det stopp for nordmannen etter 3-6, 3-6 i strake sett..

VG - 13 okt 21 kl. 22:03

Casper Ruud Slått ut av Indian Wells: - Stemte aldri

Casper Ruud hadde vunnet sine ni siste tenniskamper før møtet med Diego Schwartzman onsdag. Der ble det stopp for nordmannen etter 3-6, 3-6 i strake sett..

E24 - 13 okt 21 kl. 11:21

Småaksjonær-opprørere i Dof eier nå 30 prosent

Småaksjonærer i det kriserammede offshorerederiet Dof har Slått seg sammen for å kjempe mot den foreSlåtte restruktureringen av selskapet. Onsdag har eierandelen nådd 30 prosent av de utestående aksjene..

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 13:06

Lærerne som kjeftet på ham, visste ikke at Abid Raja ble Slått hjemme: – Hans historie er totalt usannsynlig

Koronaen tok lenge all oppmerksomhet. Nå vil mange huske ham som ministeren med den vonde historien om vold, skam og….

NRK - 08 okt 21 kl. 14:24

Krever at Polen innordner seg EU

Polen mener EU går ut over sine fullmakter og at unionen ikke har rett til å overkjøre nasjonale rettsinstanser. Polens grunnlovsdomstol har Slått fast at noen av EUs lover er i strid med landets grunnlov. Det vekker oppsikt i Brussel og resten av EU.

NRK - 08 okt 21 kl. 10:24

Kritiserer polsk rettsavgjørelse

Frankrikes EU-minister sier en omstridt polsk rettsavgjørelse om EU-lover er et angrep på unionen. Polens grunnlovsdomstol har Slått fast at noen av EUs lover er i strid med landets grunnlov. Det vekker oppsikt i Brussel og resten av EU.

Dagbladet - 07 okt 21 kl. 19:05

Trollbinder leseren

Pettersons desperate dagbok er skrevet med en så intens og nærmest manisk tilstedeværelse at jeg blir helt Slått ut..

VG - 07 okt 21 kl. 12:42

Slo alarm om spiseforstyrrelser i idretten: – Manglende respons

I et brev til både helseminister Bent Høie (H) og kulturminister Abid Raja (V) ble det i vår Slått alarm om at spiseforstyrrelser er et eskalerende problem i idretten..

Aftenposten - 07 okt 21 kl. 12:42

Slo alarm om spiseforstyrrelser i idretten: – Manglende respons

I et brev til både helseminister Bent Høie (H) og kulturminister Abid Raja (V) ble det i vår Slått alarm om at….

E24 - 24 sep 21 kl. 13:27

Eiendomsselskapet Miris Slått konkurs

Eiendomsselskapet Miris er Slått konkurs i Søndre Østfold tingrett. Selskapet skulle bygge et spektakulert Snøhetta-tegnet hotell ved foten av Svartisen og hentet millioner av kroner til dette for få år siden. Selskapet varsler at de vil anke saken..

VG - 06 okt 21 kl. 20:10

Cristian Brennhovd: – Lå på bakken mens jeg ble Slått og sparket

Realityprofil Cristian Brennhovd sier at han ble overfalt, banket opp og ranet på gaten natt til onsdag..

NRK - 06 okt 21 kl. 18:51

Evakuerte kan flytte heim

Leigebuarane kan flytte inn att i Vestre Torggate i Bergen dersom huseigar gjer nødvendige sikringstiltak. Politiet evakuerte tre bygardar i Vestre Torggate i Bergen sentrum måndag. Ein mur hadde Slått sprekkar, og sto i fare for å rase ut..

NRK - 06 okt 21 kl. 15:14

Tiltalt for drap og voldtekt

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha drept en kvinne med på Ålgård i desember 2020. Mannen er også tiltalt for grov voldtekt av kvinnen, og forsøk på mordbrann. Kvinnen ble først sparket og Slått, før hun ble stukket med kniv til hun tilslutt døde av blodtap, ifølge tiltalen.

NRK - 05 okt 21 kl. 08:13

Tuting erstatta med musikk i India

Den indiske samferdselsministeren vil legga fram et forslag om at alle bilhorn må spela lyden av indiske instrument, i staden for tuting. Nitin Gadkari seier han også vil at den irriterande lyden frå sirenene til utrykkingskøyretøyet skal erstattast med meir avslappande lydar. Byane i India er blant dei mest bråkete i verda, med enorme mengder trafikkstøy.

NRK - 04 okt 21 kl. 18:04

Sint rulleskigåer knuste bilrute

Politiet mottok melding om en konflikt mellom en bilist og et par rulleskigåere i Rollag. Ifølge politiet skal den ene på rulleski ha Slått i bilen så bakruta ble knust. Dette førte til utrykning.

NRK - 21 sep 21 kl. 08:49

Kuppforsøk Slått ned i Sudan

Ein talsperson for regjeringa i Sudan seier dei har Slått ned eit kuppforsøk, melder Reuters. Kuppmakarane skal blant anna ha forsøkt å ta kontroll over den statlege radioen. Talspersonen seier regjeringa har kontroll på situasjonen..

NRK - 19 sep 21 kl. 04:06

Mann Slått ned på Gvarv

En person ble Slått ned på en privatfest på Gvarv i Telemark natt til søndag. Gjerningsmannen varslet selv politiet. Helse og politiet er på vei til stedet, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 30 sep 21 kl. 20:49

USA fordømmer FN-utvisning

USA fordømmer Etiopias utvisning av FN-ansatte.Det melder nyhetsbyrået AFP torsdag kveld. Etiopias utenriksdepartement anklager FN for å blande seg inn i landet indre anliggender og har gitt sju høytstående ansatte en frist på 72 timer til å forlate landet.

NRK - 30 sep 21 kl. 16:31

Etiopia utviser sju FN-topper

Etiopia har besluttet å utvise sju høytstående representanter for ulike FN-organer. De anklages for å ha blandet seg inn i landets indre anliggender. – Ifølge brevene som er adressert til hver av de sju individene på listen, må alle forlate Etiopias territorium i løpet av de neste 72 timene, sier utenriksdepartementet i Addis Abeba i en uttalelse i sosiale medier torsdag.

NRK - 18 sep 21 kl. 02:24

Person Slått ned i Oslo

En person skal ha blitt Slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 30 sep 21 kl. 05:30

Vil koste 75 mill. å snu reform

Å snu domstolsreformen vil koste 75 millioner kroner, ifølge direktøren for Domstolsadministrasjonen. Det tror ikke Senterpartiets Jenny Klinge på. Det rødgrønne flertallet på Stortinget har lovet å reversere domstolsreformen der 60 tingretter er Slått sammen til 23.

VG - 29 sep 21 kl. 11:35

Realitydeltager dømt for vold

I forrige uke erkjente en realitydeltager å ha Slått en annen person med knyttet neve i ansiktet. Nå er dommen klar..

NRK - 26 sep 21 kl. 01:59

19-åring til sykehus etter slagsmål

En 19-årig mann er fraktet til sykehus etter å ha Slått og sparket i Bergen sentrum. Voldshendelsen skjedde i Krinkelkroken, og Vest politidistrikt fikk melding om saken klokka 0.40 natt til søndag..

Dagbladet - 24 sep 21 kl. 11:06

Sykepleier Slått ned av rabiat vaksinenekter

Politiet på jakt etter mann med store øyenbryn..

VG - 24 sep 21 kl. 07:17

Sykmeldt etter knivdrama på jobb: – Skammer meg på et vis

For en røslig sosionom som er blitt truet med kniv, Slått bevisstløs og skutt i hånden på jobb, var gutten som lusket utenfor institusjonen ingen trussel..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt