Skylt

Friday, 24 March, 10:49

Nyheter om Skylt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 dec 22 kl. 08:09

Hundrevis av død sel Skylt i land på russisk kyst

Mellom mellom 650 og 700 døde seler er Skylt i land på den russiske kysten av Kaspihavet, verdens største innsjø. Selene ble Skylt i land ved havnebyen Makhatsjkala, hovedstaden i den russiske republikken Dagestan. Det opplyser lokale myndigheter.

NRK - 13 mar 23 kl. 18:00

Malawi erklærer unntakstilstand etter syklon

Det sørøst-afrikanske landet Malawi har erklært unntakstilstand i større deler av landet etter at den kraftige syklonen Freddy har Skylt over landet. Det melder AFP. Mer enn 60 personer har mistet livet som følge av uværet, opplyser presidenten i landet.

NRK - 12 mar 23 kl. 08:41

To drept av «Pineapple Express» i California

I California har to mennesker mistet livet i uvær og flom, og flere tusen har måttet reise fra hjemmene sine. Det melder AFP. I Pajaro sør for San Francisco flommet elvevann over et dike, slik at folk måtte vekkes for å komme seg vekk.

NRK - 09 mar 23 kl. 21:07

Italia vil ha opptil 30 års fengsel for menneskesmuglere

Italia vil ha fengselsstraffer på opptil 30 år for menneskesmuglere, kunngjorde statsminister Giorgia Meloni torsdag. Straffeskjerpingen vil gjelde for menneskesmuglere som er ansvarlige for overfarter og grensekryssinger der menneskeliv går tapt. De vil ikke bare gjelde for menneskesmuglere som blir tatt i Italia, men også ellers i verden, ifølge Meloni.

NRK - 03 mar 23 kl. 23:43

Frankrike advarer om «narkoturisme

Franske myndigheter advarer om «narkoturisme» i Normandie etter meldinger om at mer en to tonn kokain i vanntette pakker har Skylt i land på strendene der. Fredag gikk den lokale påtalemyndigheten ut og advarte om risikoen ved å ta del i det de beskriver som «narkoturisme». – Å ta disse pakkene med kokain i besittelse og frakte dem videre er en forbrytelse med strafferamme på opptil ti års fengsel, sa Philippe Astruc i påtalemyndigheten.

Dagbladet - 03 mar 23 kl. 03:11

Mann død av hjernespisende amøbe

En amerikansk mann døde av sjelden amøbe etter å ha Skylt nesa med springvann..

Dagbladet - 28 feb 23 kl. 22:04

- Trusselen er akutt

Hundrevis av døde delfiner har Skylt opp på franske strender den siste månedene. Nå ber dyrevelferdsaktivister den franske regjeringen om å forby fisking i utvalgte områder..

Dagbladet - 22 feb 23 kl. 10:44

Mystisk ball forvirrer

En stor jernkule er Skylt opp på stranda ved kysten av Japan. Foreløpig vet ingen hva det er..

Dagbladet - 18 feb 23 kl. 13:39

Hundrevis Skylt opp

Siden januar har over 600 sjøløver blitt funnet døde i havet og langs kysten omkring Peru. Dødsårsaken skal være fugleinfluensa, ifølge forskere. De frykter at viruset kan tilpasse seg videre til å smitte mennesker..

NRK - 17 feb 23 kl. 06:38

Åtte døde etter syklon i New Zealand

Åtte personer er bekreftet omkommet etter at syklonen Gabrielle har herjet New Zealand, og myndighetene har advart folket om at tallet vil stige. Stadig er det hundrevis av lokalsamfunn nødetatene ikke har klart å komme i kontakt med. – Vi må forberede oss på det faktum at det trolig vil være mer dødsfall som følge av dette rundt om i landet.

Dagbladet - 11 feb 23 kl. 08:33

Dette kan være årsaken

Flere hvaler har Skylt opp utenfor den kypriotiske kysten..

Dagbladet - 16 nov 22 kl. 13:21

Lik Skylt i land på turiststrand

To lik ble Skylt i land på ei turiststrand i Acapulco i Mexico i helga, og ble funnet av badegjester..

Dagbladet - 12 jan 23 kl. 03:10

Revet ut av moras armer

Kyle Doan (5) er fortsatt savnet etter at han mandag ble tatt av det voldsomme flomvannet som har Skylt over store deler av California de siste dagene..

NRK - 13 dec 22 kl. 14:07

Funn av legionella ved Mandal sykehjem

Mandal sykehjem har innført strakstiltak, etter at en rutineundersøkelse har avdekket legionella-bakterier i kaldtvannet. Alle beboerne får servert vann på flaske, og dusjhodene fjernes, slik at beboerne blir Skylt og ikke dusjet på vanlig måte. Tiltakene er innført etter anbefaling fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 05 dec 22 kl. 10:54

Over 2500 døde Skylt i land ved Kaspihavet

Tallet på døde seler som har blitt funnet sør i Russland ved kysten av Kaspihavet har steget til over 2500, melder Reuters..

NRK - 05 dec 22 kl. 10:54

Over 2500 døde seler Skylt i land ved Kaspihavet

Tallet på døde seler som har blitt funnet sør i Russland ved kysten av Kaspihavet har steget til over 2500, melder Reuters. Det er foreløpig ikke kjent hva som er årsaken til massedøden. Antall sel av denne arten har falt med rundt 90 prosent i løpet av det siste århundret.

NRK - 11 nov 22 kl. 08:17

Vurderer Bergensbanen klokka 12

Jernbanesporet mellom Evanger og Voss er framleis stengt. Bane Nor varslar ei ny oppdatering klokka 12. Pressevakt Olav Norli opplyser til BA at sporfeilen skuldast at nedbør har Skylt vekk pukk langs sporet..

NRK - 01 nov 22 kl. 10:48

VG: - Henlegger Tina Jørgensen-saken

– Det jeg har fått beskjed om, er innstilling om henleggelse, sier forsvarer Stian Kristensen til VG. Politiet meldte tirsdag at de er ferdig med etterforskningen av drapet på Tina Jørgensen. Innstillingen er sendt til statsadvokaten, men politiet ønsker ikke å offentliggjøre den.

NRK - 01 nov 22 kl. 10:48

Forsvarer: Politiet henlegger Tina Jørgensen-drapet

Forsvarer for mannen som har vært siktet i Tina Jørgensen-saken, bekrefter at politiet vil henlegge saken. – Det jeg har fått beskjed om, er innstilling om henleggelse, sier forsvarer Stian Kristensen til VG. Advokaten bekrefter dette overfor NRK.

NRK - 25 okt 22 kl. 14:55

Minst 24 døde hittil under syklon i Bangladesh

Minst 24 mennesker har mistet livet, og rundt 8 millioner er uten strøm etter at Bangladesh tirsdag ble rammet av syklonen Sitrang. Myndighetene opplyser at 10.000 boliger og 6.

Dagbladet - 16 okt 22 kl. 19:43

Forsvant sporløst fra Disney-skip

Politiet mener hun ble Skylt over bord. Familien mener hun ble seksuelt misbrukt og drept..

Dagbladet - 14 okt 22 kl. 21:23

Etterforsker massedød av krabber

Myndighetene på øya Zanzibar i Tanzania har igangsatt etterforskning etter at tusenvis av krabber har Skylt i land de siste dagene..

NRK - 10 okt 22 kl. 20:06

Flere døde i iransk fangeopprør

Både innsatte og andre har mistet livet i et fangeopprør i Rasht nord i Iran, opplyser iranske myndigheter mandag. En bølge av demonstrasjoner og protester har Skylt over landet etter at Mahsa Amini (22) døde etter at hun ble pågrepet av moralpolitiet i september. 22-åringen ble beskyldt for å ha brutt de strenge påkledningsreglene for kvinner.

NRK - 07 okt 22 kl. 19:34

Røde Halvmåne: Minst 15 omkom da båt begynte å brenne utenfor Libya

Minst 15 mennesker mistet livet da en båt med migranter og flyktninger begynte å brenne utenfor kysten av Libya, opplyser Røde Halvmåne. En talsmann for Røde Halvmåne, Tawfiek Al Shukri, sier at lokale myndigheter har informert dem om at de døde er Skylt opp på land. Han sier at levningene er hentet og brakt til sykehus, der de skal undersøkes for å fastslå dødsårsaken.

NRK - 18 aug 22 kl. 17:28

Minst 16 døde etter styrtflom i Kina

Minst 16 mennesker er døde og 18 savnet etter at et kraftig regnvær har ført til styrtflom vest i Kina, melder statlige medier torsdag. Beredskapsmyndighetene beskriver hendelsen i Datong fylke i provinsen Qinghai som en «fjellflom», et fenomen som ofte skyldes kraftig bygevær i fjellområdene. Videoer lagt ut på nyhetsnettstedet Beijing News viser gjørmete vann som strømmer ned en bred gate, veier som er delvis Skylt vekk og trær som er revet opp med roten.

NRK - 15 aug 22 kl. 16:53

Minst 29 døde etter oversvømmelser i Afghanistan

Minst 29 mennesker har mistet livet i oversvømmelser og styrtflom etter kraftig regnvær i Afghanistan i helgen. I de siste 24 timene rammet kraftig nedbør provinsene Parwan, Kapisa og Nangarhar. En talsmann for departementet for krisehåndtering, Mohammed Naseeb Haqqani, sier at minst 20 døde i Parwan, og 50 ble skadd.

NRK - 02 aug 22 kl. 02:03

Fare for mer regn og flom i Kentucky

Flommen i Kentucky har krevd 37 liv, og hundrevis er fortsatt ikke gjort rede for, sier guvernør Andrew Beshear. Ifølge Beshear fryktes det derfor at tallet på omkomne etter forrige ukes uvær vil stige ytterligere, og det er også meldt om mer regn og fare for mer flom i fjellområdet Appalachene. Områdene som er rammet, er blant USAs fattigste, og hele småsamfunn i Appalachene er Skylt bort av elver og bekker som har gått over sine bredder.

NRK - 30 jul 22 kl. 17:04

Minst 25 omkom i flommen i Kentucky

Guvernør Andy Beshear sier at minst 25 personer har mistet livet i flommen i Kentucky, og at dødstallet sannsynligvis vil stige. Delstaten ble rammet av flom etter kraftig regnvær. Områdene som er rammet, er noen av de fattigste i USA, og hele småsamfunn i Appalachian-fjellene er Skylt bort av frådende vannmasser etter at elver og bekker gikk over sine bredder i trange daler.

NRK - 01 jul 22 kl. 23:43

Minst 20 omkom i skred i India – mange savnet

Redningsmannskaper har funnet 20 omkomne i ruinene av en byggeplass som ble rasert av jordras nordøst i India. Over 40 skal være savnet. Soldater ble fredag satt inn i letearbeidet i Noney i delstaten Manipur.

Dagbladet - 28 jun 22 kl. 22:21

Mysteriebåt funnet Skylt i land

Familien er sikre på at Joseph Matthew Johnson (44) fortsatt er i live..

NRK - 14 jun 22 kl. 02:21

Oversvømmelser stenger Yellowstone-parken

Voldsomme oversvømmelser herjer nasjonalparken Yellowstone. Veier og broer er Skylt bort, alle innganger til parken er stengt og besøkende evakuert. Oversvømmelsene skyldes en kombinasjon av kraftige skybrudd og smeltende snø.

NRK - 23 maj 22 kl. 15:09

14 personer funnet døde på strand i Myanmar

Likene av 14 personer er funnet Skylt opp på en strand i Myanmar, opplyser en tjenestemann til AFP. 35 personer inkludert eierne av båten ble reddet, forteller Tun Shwe, en talsperson for politiet i Pathein-distriktet, til nyhetsbyrået. En lokal redningsgruppe sier at minst åtte av de døde var rohingyaer som forsøkte å komme seg til Malaysia via sjøveien.

NRK - 15 apr 22 kl. 04:06

Dødstallet stiger etter ekstremvær i Sør-Afrika

341 er funnet døde etter at store nedbørsmengder førte til oversvømmelser og jordskred i den sørafrikanske provinsen KwaZulu-Natal, og tallet ventes å stige. Flere tusen er rammet av uværet ved landets østkyst, og mange er fortsatt savnet. Det regnes som den verste værkatastrofen i Sør-Afrikas historie.

NRK - 08 mar 22 kl. 07:55

20 døde etter flom i Australia

Antall døde etter flommen som herjer Australias østkyst er oppe i 20. Tirsdag ble det som trolig er en mor og hennes sønn funnet i Sydney, melder AFP. Et voldsomt uvær med kraftig regn, vind og stormflo har oversvømt hus, Skylt vekk biler og fått bygninger til å kollapse de siste dagene – og ennå er det ikke over.

Dagbladet - 29 okt 21 kl. 07:22

Vekker oppsikt: Tusenvis av døde sjødyr

Massive mengder med døde krabber og hummere har Skylt opp på strender nord i England..

NRK - 18 okt 21 kl. 12:45

Fleire død etter flaum i India

Minst 26 personar er døde i flaum i sør-India etter at kraftige regnskur fekk elver til å renne over, skriv BBC. Fem av dei døde skal vere barn, og det er frykt for at dødstalet vil stige ytterlegare ettersom fleire menneske er sakna. Kottayam og Idukki er to av dei hardast ramma distrikta, og dagar med kraftig nedbør har forårsaka dødelege skred.

NRK - 10 maj 21 kl. 20:37

Titalls lik funnet i hellig elv

Flere titalls personer som antas å ha dødd av covid-19, er Skylt opp på bredden av Ganges-elva nord i India, opplyser myndighetene ifølge NTB. En talsmann for de lokale myndighetene i Buxar-distriktet opplyste mandag at minst 40 lik var Skylt opp på elvebredden der. Ifølge flere lokale medier kan så mange som 100 lik ha blitt Skylt opp.

NRK - 31 aug 21 kl. 18:38

380.000 berørt av flom i Sør-Sudan

Kraftig nedbør har ført til flomstore elver i to delstater i Sør-Sudan. Rundt 380.000 mennesker er berørt av oversvømmelsene.

NRK - 18 aug 21 kl. 11:14

Store nedbørsmengder i Sverige

Deler av Sverige, og særlig området rundt Gävle øst i Sverige, har vær rammet av kraftige nedbørsmengder, melder svenske medier. Ifølge Expressen har en nedbørsmengde tilsvarende det som vanligvis faller i løpet av to måneder Skylt ned på ett døgn. Det voldsomme regnfallet har blant annet ført til utsatt skolestart, oversvømte veier og biler som står fast, skriver avisa.

NRK - 18 aug 21 kl. 11:14

Store nedbørsmengder i Gävle

Deler av Sverige, og særlig området rundt Gävle, øst i Sverige, har vær rammet av kraftige nedbørsmengder, melder svenske medier. Ifølge Expressen har en nedbørsmengde tilsvarende det som vanligvis faller i løpet av to måneder Skylt ned på ett døgn. Det voldsomme regnfallet har blant annet ført til utsatt skolestart, oversvømte veier og biler som står fast, skriver avisa.

NRK - 07 aug 21 kl. 11:02

Fant giftig ampulle fra krigen

Brannvesenet i Vestfold rykket i går kveld ut for å sikre en farlig ampulle fra krigen som ble funnet i Jesusbukta på Løvøya i Horten. Det skriver Vestfold Interkommunale Brannvesen på Twitter. – Vedkommende som meldte ble på stedet og påviste ampullen.

NRK - 03 aug 21 kl. 10:38

Reuters: Titalls lik i elv i Tigray

Minst 30 menneskelik har Skylt i land på sudanesisk side av en elv som begynner i Etiopias Tigray-region, melder Reuters. Nyhetsbyrået har vært i kontakt med to etiopiske flyktninger og fire sudanesiske vitner til likene. Til The Guardian sier en representant for sudanesiske myndigheter at man har funnet så mange som 50 lik.

NRK - 31 jul 21 kl. 22:15

26.000 hjemløse etter flom i Niger

Det kraftige regnværet som har Skylt ned over tørre Niger siden juni, har krevd minst 35 menneskeliv og gjort over 26.500 hjemløse, opplyser myndighetene. 20 mennesker omkom da husene deres raste sammen, 15 druknet og 24 ble skadd, ifølge en uttalelse fra Nigers sivilforsvar lørdag.

Aftenposten - 28 maj 21 kl. 11:29

Tonnevis med tilgrisede pellets har Skylt inn over populær badestrand

Tonnevis med tilgrisede plastpellets fra et brennende konteinerskip har Skylt i land på en populær badestrand nær Sri….

VG - 16 jul 21 kl. 23:02

I sjokk etter det kraftige uværet i Tyskland: – Hjemmet mitt er jevnet med jorden

EUSKIRCHEN (VG) Hele nabolag er Skylt vekk av de store vannmassene som har rasert deler av Mellom-Europa. Lasse er en av dem som nå er hjemløs..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com