Skutt ned fly

Tuesday, 06 June, 01:53

Nyheter om Skutt ned fly

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 17 nov 22 kl. 15:27

To russere og en ukrainer dømt for å ha Skutt ned fly

17. juli 2014 ble et fly skutt ned da det skulle fly over Øst-Ukraina. Alle de 298 menneskene om bord på flyet ble drept.

NRK - 01 maj 23 kl. 11:40

Ukraina: Over 30 såret i russiske rakettangrep

Over 30 mennesker ble såret i russiske rakettangrep i Ukraina natt til mandag, ifølge ukrainske myndigheter. – Fem av dem er barn. Den yngste er en jente og bare åtte år gammel, skriver Sergij Lysak, leder for myndighetene i regionen Dnipropetrovsk, i sosiale medier.

Klartale - 17 nov 22 kl. 15:27

To russere og en ukrianer dømt for å ha skutt ned MH17

17. juli 2014 ble et fly skutt ned da det skulle fly over Øst-Ukraina. Alle de 298 menneskene om bord på flyet ble drept.

NRK - 10 feb 23 kl. 21:18

USA har samlet deler fra objektet som er skutt ned

Objektet som ble skutt ned over Alaska lignet ikke på ballongen som USA skjøt ned 4. februar, opplyser Pentagon. Objektet ble skutt ned av et amerikansk jagerfly etter at flygerne på et annet fly observerte gjenstanden og fastslo at den ikke var bemannet.

NRK - 10 feb 23 kl. 21:18

Vil ikke si om det var en ballong som ble skutt ned

Pentagon ble først oppmerksom på gjenstanden torsdag kveld. Man vet ikke hvor den kom fra, og det så ikke ut til at den kunne styres, men bare drev med vinden. – Vi har ingen indikasjoner på at objektet kunne styres, opplyser Pentagons talsmann Patrick S.

NRK - 11 feb 23 kl. 22:59

Objekt skutt ned over Canada

Det uidentifiserte objektet som lørdag ble observert over Canada er skutt ned, opplyser Canadas statsminister Justin Trudeau på Twitter – Jeg beordret nedskyting av et uidentifisert objekt som krenket kanadisk luftrom. NORAD skjøt ned objektet over Yukon. Både canadiske og amerikanske fly ble sendt ut og objektet ble skutt ned av et amerikansk F-22, skriver statsministeren.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 08 dec 22 kl. 11:03

Derfor måtte Stoltenberg si nei til Zelenskyj

Stoltenberg var med på et frokostmøte i Oslo torsdag. Det var Civita som var vert. De lager arrangementer og politikk for høyresiden av norsk politikk.

NRK - 24 aug 22 kl. 22:03

Etiopia hevder å ha Skutt ned fly med våpen

Luftforsvaret i Etiopia hevder å ha skutt ned et fly som fraktet våpen til opprørsbevegelsen TPLF. Flyet krenket etiopisk luftrom og kom fra Sudan, ifølge generalmajor Tesfaye Ayalew, som siteres av Det etiopiske nyhetsbyrået Opplysningene er ikke bekreftet av andre kilder. Ayalew opplyser ikke hva slags fly det var snakk om, hvem som eide det eller når det angivelig ble skutt ned.

NRK - 16 nov 22 kl. 10:30

Ukraina krever flyforbud etter angivelig rakettangrep i Polen

Ukraina krever flyforbud i ukrainsk luftrom etter at to personer ble drept i en eksplosjon i Polen. Ukraina mener eksplosjonen skyldtes en russisk rakett. – Polen.

NRK - 27 aug 22 kl. 12:11

Russland: Ukrainske våpen og fly ødelagt

Det russiske forsvarsministeriet hevder at ukrainske styrker har angrepet atomkraftverket Zaporizjzja tre ganger i løpet av det siste døgnet. Ministeriet sier også at det russiske luftforsvaret har skutt ned et ukrainsk MIG-29-fly i Donetsk-. regionen, og at de har ødelagt et stort ammunisjonsdepot i den ukrainske Dnipropetrovsk-regionen, som inneholdt amerikanskproduserte våpen.

NRK - 27 aug 22 kl. 12:11

Beskylder hverandre for nye angrep på atomkraftverk

Det russiske forsvarsministeriet hevder at ukrainske styrker har angrepet atomkraftverket Zaporizjzja tre ganger i løpet av det siste døgnet. Ministeriet sier også at det russiske luftforsvaret har skutt ned et ukrainsk MIG-29-fly i Donetsk-. regionen, og at de har ødelagt et stort ammunisjonsdepot i den ukrainske Dnipropetrovsk-regionen, som inneholdt amerikanskproduserte våpen.

Klartale - 16 jun 22 kl. 14:01

Drept for sannheten om regnskogen

To menn satte ut i en båt ut på en elv i Amazonas-jungelen i Brasil. Journalisten Dom Phillips og urfolks-eksperten Bruno Araújo Pereira var om bord. For 12 dager siden ble de meldt savnet.

NRK - 21 apr 22 kl. 01:44

Israelsk luftangrep mot Gazastripen

Israelske fly angrep Gazastripen tidlig torsdag, timer etter at det ble avfyrt en rakett mot Israel fra Gaza. Angrepene rettet seg mot sentrale deler av Gazastripen, sier vitner og sikkerhetskilder til AFP. Radiokanalen til det israelske forsvaret IDF tvitrer at IDF angrep et underjordisk anlegg for produksjon av raketter, en militærpost og en tunnel som svar på angrepet fra Gaza.

NRK - 26 feb 22 kl. 03:22

Skal ha skutt ned flere russiske fly

Ukrainsk luftvern skal ha skutt ned sitt andre russiske transportfly for natten. Det melder Kyiv Independent. Det skal ha skjedd nær Bila Tserkva sør for Kyiv.

NRK - 18 apr 22 kl. 09:34

Russland sier de har Skutt ned fly

Russland sier de har angrepet 315 mål i Ukraina det siste døgnet. De sier også at de har skutt ned tre ukrainske fly og elleve droner, melder det russiske nyhetsbyrået RIA. Russland sier de har ødelagt fire depoter med militært materiell..

NRK - 17 apr 22 kl. 01:58

Russland: Fly med vestlig våpenhjelp skutt ned

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at deres styrker har skutt ned et ukrainsk militærfly som transporterte militærutstyr fra vestlige land. I en uttalelse heter det at «et ukrainsk transport ble skutt ned» i Odesa-regionen mens det var på vei med «et større parti med våpen Ukraina hadde fått fra land i Vesten», melder CNN. Kanalen har ikke fått bekreftet opplysningene og har kontaktet Pentagon for en kommentar.

Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

NRK - 20 apr 22 kl. 22:31

Det israelske forsvaret: Rakett avfyrt fra Gaza inn i Israel

Det israelske forsvaret hevder at det har blitt avfyrt en rakett mot Israel fra Gaza. Det er den andre raketten som blir avfyrt fra Gaza denne uken. Ifølge lokalt politi falt deler av raketten ned i en hage ved et hus i den sørlige israelske byen Sderot.

NRK - 02 mar 22 kl. 12:33

Ukraina hevder de har skutt ned to russiske fly

Det ukrainske luftforsvaret hevder at to russiske fly ble slutt ned av to ukrainske MIG-29, i luftkamper over Kyiv-regionen onsdag. Også ett ukrainske fly skal ha blitt skutt ned, skriver Reuters..

NRK - 08 maj 22 kl. 09:45

Russlands forsvarsdepartement hevder de har ødelagt et ukrainsk krigsskip

Forsvarsdepartementet i Russland hevder de har ødelagt et ukrainsk krigsskip i nærheten av havnebyen Odesa, skriver Reuters som siterer det russiske nyhetsbyrået Ifax. Departementet hevder og at russiske styrker har skutt ned to ukrainske Su-24-fly. Påstandene har ikke blitt kommentert av ukrainske myndigheter, og har ikke blitt bekreftet av uavhengige kilder..

NRK - 24 feb 22 kl. 07:10

Ukraina sier de skjøt ned fem fly

Ukrainske militære myndigheter sier de har skutt ned fem russiske fly og et russisk helikopter i Luhansk-området. Russland har benektet en tidligere melding om at Ukraina har skutt ned ett fly, og hevder at de har ødelagt ukrainsk luftforsvar..

NRK - 25 feb 22 kl. 04:35

CNN: Ukrainsk fly skutt ned

Ifølge CNNs reporter i den ukrainske hovedstaden Kyiv er et ukrainsk fly skutt ned over byen. En kilde i innenriksdepartementet melder om at det dreier seg om et russisk fly. Resten av vraket skal ha truffet en boligblokk..

NRK - 06 mar 22 kl. 00:01

Ukraina hevder å ha skutt ned mange fly og helkoptre

Ukrainske styrker skal i løpet av den ti dager lange krigen ha skutt ned 44 russiske fly og 44 russiske helikoptre, melder Kyiv Independent og viser til det ukrainske luftforsvaret som kilde. Dette er ikke bekreftet av Russland eller av uavhengige kilder..

NRK - 16 mar 22 kl. 04:07

Luftkamper over Zjytomyr

Ukrainske militære kilder melder at de har skutt ned et russisk MIG-kampfly over byen Zjytomyr vest for Kyiv. Flyet skal ha vært involvert i luftkamper med to ukrainske fly, hvorav det ene ble skutt ned. Det russiske flyet ble truffet av ukrainsk luftvern og styrtet..

NRK - 26 feb 22 kl. 00:09

BNO: Russisk fly skutt ned i Ukraina

Et stort russisk fly med fallskjermsoldater skal være skutt ned sør for den ukrainske hovedstaden Kyiv, melder nettstedet BNO. Opplysningen skal stamme fra ukrainske militære myndigheter, men er ikke bekreftet..

NRK - 25 feb 22 kl. 05:12

Boligblokker brenner i Kyiv

To boligblokker skal stå i brann sørøst i den ukrainske hovedstaden, skriver The Guardian. Bygningene skal ha blitt truffet av fallende vrakdeler fra et fly som er skutt ned. Bilder fra ukrainske nødetater viser at en bygning med mange etasjer som står i brann.

NRK - 24 feb 22 kl. 06:49

Ukraina sier de har skutt ned russisk fly

Ukrainske myndigheter opplyser at luftforsvaret har skutt ned et russisk militærfly i det østlige Ukraina, melder Reuters..

Dagbladet - 06 mar 22 kl. 19:04

Hevder å ha skutt ned russisk fly

Ukrainerne melder at russerne planlegger storoffensiv..

Dagbladet - 01 mar 22 kl. 05:28

Kan nå Kyiv i dag: - Frustrasjonen vokser

Russlands enorme militærkonvoi nærmer seg Ukrainas hovedstad. Samtidig skal flere russiske fly være skutt ned. - Vi er klare til å dø for landet vårt, sier ordføreren i Kyiv..

Dagbladet - 01 mar 22 kl. 05:28

På vei mot Kyiv: - Har fått problemer

Russlands enorme militærkonvoi nærmer seg Ukrainas hovedstad, men skal ha fått problemer. Samtidig skal flere russiske fly være skutt ned..

Dagbladet - 01 mar 22 kl. 05:28

Nærmer seg Kyiv: - Har fått problemer

Russlands enorme militærkonvoi nærmer seg Ukrainas hovedstad, men skal ha fått problemer. Samtidig skal flere russiske fly være skutt ned..

NRK - 25 feb 22 kl. 05:35

Video viser nedskyting over Kyiv

Flere videoer er publisert på Twitter som viser at et ukjent objekt blir skutt ned over den ukrainske hovedstaden. Ubekreftede meldinger fra Innenriksdepartementet sier at det dreier seg om et russisk fly..

NRK - 24 feb 22 kl. 07:04

Russland nekter for nedskyting

Russland nekter for at ukrainsk luftvern har skutt ned et russisk fly. Ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass er det ukrainske luftforsvaret ødelagt..

NRK - 03 apr 21 kl. 06:53

Boko Haram hevder å Skutt ned fly

Den ytterliggående islamistgruppen Boko Haram hevder å ha skutt ned et nigeriansk militærfly. Ekstremistgruppen fremmer påstanden i et videoopptak som viser det som ser ut som et fly som eksploderer i luften, ifølge SITE Intelligence Group..

NRK - 18 mar 21 kl. 04:26

Iran frikjenner Revolusjonsgarden

Iranske myndigheter frikjenner Revolusjonsgarden i den endelige rapporten om flynedskytingen utenfor Teheran i fjor. Et ukrainsk fly med 176 personer ombord, ble skutt ned med iranske missiler 8. januar kort tid etter avgang.

NRK - 29 sep 20 kl. 16:12

Armensk fly skal være skutt ned

Armenias forsvarsdepartementet hevder at et tyrkisk jagerfly har skutt ned et armensk jagerfly, ifølge Reuters. Piloten av det armenske SU-25-flyet skal ha blitt drept i forbindelse med nedskytingen. Tyrkia uttalte i dag at de støtter Azerbaijan..

NRK - 29 sep 20 kl. 16:48

Tyrkia nekter for nedskyting

Tyrkia nekter for at et tyrkisk kampfly skal ha skutt ned et armensk Su-25-fly, ifølge nyhetsbyrået AFP. Ifølge det armenske forsvarsdepartementet skal en pilot ha blitt drept i nedskytingen. Tyrkia har erklært sin støtte til Aserbajdsjan..

NRK - 23 aug 20 kl. 10:35

Rapport om nedskutt ukrainsk fly

Det iranske luftfartstilsynet sier de har hentet ut noe data fra ferdsskriverene til det ukrainske flyet som ble skutt ned nær Teheran i januar. Iran har vedgått at de skjøt ned flyet ved en feil. 176 personer døde..

Aftenposten - 23 aug 20 kl. 12:14

Iran har hentet ut samtaler fra cockpiten til nedskutt fly

Iran har hentet ut data fra de svarte boksene, inkludert deler av samtalen i cockpiten, fra det ukrainske flyet som ble skutt ned av Revolusjonsgarden i januar..

P4 - 09 jul 20 kl. 16:46

Pågrepet for å ha Skutt ned fly

En person er nå pågrepet for nedskytingen av Malaysia Airlines-flyet MH17 i Ukraina i 2014. Den pågrepne vil trolig siktes for terrorisme, og er i varetekt i Ukraina. 298 mennesker døde da flyet ble skutt ned av en russisk rakett.

NRK - 27 apr 20 kl. 07:36

Israelske raketter skutt ned

Det syriske luftforsvaret har skutt ned flere israelske raketter avfyrt i et luftangrep nær Damaskus, hevder det statlig syriske nyhetsbyrået SANA. Israelske fly skal ha angrepet Syria fra libanesisk luftrom. Hva som var målet er ikke kjent..

P4 - 27 apr 20 kl. 07:46

Skal ha skutt ned israelske raketter

Det syriske luftforsvaret hevder å ha skutt ned flere israelske raketter i et luftangrep mot mål nær Damaskus. Det melder det statlig syriske nyhetsbyrået SANA. Israelske fly skal ha angrepet Syria fra libanesisk luftrom.

NRK - 01 mar 20 kl. 11:11

Nekter for at fly er skutt ned

Syrisk statlig TV avviser at et syrisk fly har blitt skutt ned av Tyrkia over Idlib-provinsen, slik tyrkiske medier meldte søndag. Syria hevder samtidig at de har skutt ned en tyrkisk drone som fløy over byen Saraqeb i Idlib-provinsen..

NRK - 01 mar 20 kl. 13:18

Har skutt ned to syriske fly

Tyrkiske styrker har skutt ned to Syriske fly over Idlib, melder syriske medier. Pilotene skal ha kommet seg ut av flyene før de ble skutt og skal ikke være skadet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com