Skudd

Saturday, 03 December, 19:22

Nyheter om Skudd

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 29 nov 22 kl. 19:47

Siktet for trusler etter å ha skutt med hagle

Politiet har siktet mannen som mandag kveld skal ha truet med våpen og avfyrt Skudd i Froland i Agder. Mannen sitter i politiets varetekt inntil videre. Han ble avhørt tirsdag og er siktet for trusler med skytevåpen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 29 nov 22 kl. 11:39

Avhøres tirsdag etter skyting i Froland

Politiet avhører tirsdag mannen som mandag kveld skal ha truet med våpen og avfyrt Skudd i Froland i Agder. Han har sittet i arresten over natta og avhøres tirsdag, skriver Agderposten. – Mannen skal ha vært bare noen få meter unna da han avfyrte et Skudd med hagle i retning av der de tre fornærmede jobbet med en gravemaskin langs fv.

NRK - 20 nov 22 kl. 21:58

Stod i mål til den store gullmedaljen

Norge måtte jobbe hardt for EM-gull etter å ha ligget under store deler av finalen mot Danmark. Men danskene kjente på frykten da Vipers-keeper Katrine Lunde stengte det norske målet Skudd etter Skudd i kampens siste minutter. Til slutt stod det 27–25 i Norges favør.

NRK - 19 nov 22 kl. 05:19

Politiet undersøker om det er avfyrt Skudd på Grünerløkka

Politiet undersøker om det er fyrt av Skudd i området ved Sofienbergparken i Oslo etter å ha fått melding om to smell og tre personer som løp fra stedet. Meldingen om saken kom klokka 4.35 natt til lørdag.

NRK - 21 sep 22 kl. 21:52

Politiet har pågrepet to personer etter mulig våpenbruk

En mann i 30-årene er pågrepet i Prinsdal i Oslo etter at politiet fikk melding om at det var blitt avfyrt Skudd. Pågripelsen skjedde i Oslo, uten dramatikk. I tillegg ble en mann i 20-årene pågrepet i saken.

NRK - 21 sep 22 kl. 15:26

Rykket ut til Skudd – ingen skadd

Politiet rykket onsdag ettermiddag ut til Prinsdal i Oslo etter melding om at det ble avfyrt Skudd. Det var personen som skal ha blitt skutt mot som meldte fra til politiet. Han mener å ha hørt to Skudd.

NRK - 09 okt 22 kl. 03:27

Skudd avfyrt i Oslo sentrum

Politiet etterforsker en trusselsituasjon der to personer skal ha blitt forsøkt ranet i Oslo sentrum. Hendelsen skjedde i Calmeyers gate natt til søndag. Tre personer skal ha løpt fra stedet.

NRK - 05 nov 22 kl. 09:01

Kripos bistår Spesialenheten i etterforskning av skyteepisode

I en pressemelding fra Spesialenheten kommer det frem flere detaljer fra episoden der en mann ble skutt av politiet natt til lørdag. Politiets Skudd skal ha truffet mannen i benet og muligens i armen, skriver Spesialenheten. Dette skjedde klokken 04.

Aftenposten - 05 nov 22 kl. 08:07

Mann skutt av politiet i Rælingen. Skal selv ha avfyrt flere Skudd.

Mannen skal ha avfyrt flere Skudd, og rettet skytevåpen mot politiet i Rælingen kommune..

NRK - 05 nov 22 kl. 07:52

RB: Person skutt av politiet

En person skal ha avfyrt flere Skudd og rettet skytevåpen mot politiet, natt til lørdag rett før klokka 04.45. Hendelsen skal ha skjedd utendørs i Blystadlia i Rælingen kommune, ifølge Øst politidistrikt.

NRK - 05 nov 22 kl. 07:52

RB: Mann skutt av politiet

En mann skal ha avfyrt flere Skudd og rettet skytevåpen mot politiet, natt til lørdag rett før klokka 04.45. Hendelsen skjedde utendørs i Blystadlia i Rælingen kommune, ifølge Øst politidistrikt.

NRK - 28 nov 22 kl. 22:56

Arrestert etter skyting i Froland

Politiet i Agder melder at en person er pågrepet etter at det er avfyrt Skudd i et område ved Mjåvatn. Ingen er skadet. Bevæpnet politi er på stedet og har kontroll på en antatt gjerningsmann.

NRK - 28 nov 22 kl. 09:55

Avslutter etterforskning av skyteepisode på Kjelsås

Politiet avslutter etterforskningen etter at minst to Skudd ble avfyrt mot et rekkehus i Sømveien på Kjelsås i Oslo kvelden 12. juni. – Saken er besluttet henlagt på grunn av manglende opplysninger om gjerningspersonen, opplyser påtaleansvarlig Maren Myklebust Moe til Nordre Aker Budstikke.

NRK - 26 nov 22 kl. 18:52

Stanser kampen mot IS

Lederen for den USA-støttede SDF-militsen sier de avbryter alle operasjoner mot IS som følge av Tyrkias offensiv mot kurderne nord i Syria. Etter nesten en uke med tyrkiske luftangrep forbereder tyrkerne seg nå på en bakkeoffensiv, ifølge SDF-kommandant Mazloum Abdi. Han sier til pressen lørdag at tyrkisk-støttede syriske opprørere gjør seg klare til å delta i militæroperasjonene.

NRK - 26 nov 22 kl. 14:06

Norge støtter Ukrainas sak mot Russland

Norge har levert inn det som heter intervensjonserklæring til saken som Ukraina har anlagt mot Russland. Det skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding. Ukraina har klaget Russland inn for Den internasjonale domstol (ICJ) for brudd på folkemordkonvensjonen.

NRK - 29 okt 22 kl. 03:09

Mann pågrepet etter meldinger om Skudd i Rendalen

Politiet i Innlandet mottok natt til lørdag flere meldinger om Skudd fra kommunesenteret i Rendalen. Det ble også meldt om at det var sett en person utendørs med våpen. Bevæpnet politi rykket ut til stedet og pågrep en mann i 40-årene.

NRK - 25 nov 22 kl. 13:10

Riksantikvaren freder minnesmerke over jødiske barn og unge

Statuen av Cissi Klein i Trondheim ble fredag fredet av Riksantikvaren. Det er et minnesmerke over jødiske barn og tenåringer som ble drept under holocaust. – Det at vi freder dette minnesmerket, er ikke en verdinøytral handling.

NRK - 25 nov 22 kl. 06:22

Kurdisk milits sier de kan bli nødt til å stanse vakthold av IS-leirer

Den kurdiske militsen som holder vakt ved leiren al-Hol i Syria, sier de kan bli nødt til å stanse vaktholdet om Tyrkia innleder en bakkeoffensiv der. SDF-militsen sier til BBC at de ikke lenger vil ha ressursene til å sikre al-Hol ved en tyrkisk offensiv. Tyrkia har angrepet leiren og andre mål i regionen etter å ha beskyldt kurdiske separatister, blant dem YPG-militsen, for å stå bak bombeangrepet i Istanbul 13.

NRK - 26 okt 22 kl. 18:38

Mann skutt i Christiania i København

En mann er skutt i bydelen Christiania i København, opplyser dansk politi. Tilstanden er ikke kjent. Politiet opplyser at de er «massivt til stede» i Christiania i forbindelse med at de fikk melding om skyting like før klokka 18 onsdag.

NRK - 23 nov 22 kl. 09:29

Storbritannia sender redningshelikoptre til Ukraina

Storbritannia sender helikoptre til Ukraina for første gang siden Russlands invasjon, opplyser forsvarsminister Ben Wallace. Ukraina får tre Sea King-helikoptre som tidligere er brukt av det britiske militæret, melder BBC. Ukrainsk mannskap har de siste seks ukene fått opplæring i flygning og vedlikehold av helikoptrene, som skal brukes i søk- og redningsoperasjoner.

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 12:48

Nabo: Hørte Skudd og så taxi kjøre i høy fart

Den godt voksne mannen skal ha blitt skutt i nærheten av Furuset kirke, mener politiet..

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 12:48

Nabo: Hørte Skudd ved Furuset kirke

FURUSET, OSLO (Aftenposten): Den godt voksne mannen skal ha blitt skutt i nærheten av Furuset kirke, mener politiet..

NRK - 19 nov 22 kl. 05:52

Smell på Grünerløkka var trolig fyrverkeri

Politiet rykket ut til Sofienbergparken i Oslo etter meldinger om smell. De undersøkte om det var avfyrt Skudd, men sier det trolig dreier seg om fyrverkeri. Meldingen om saken kom klokka 4.

NRK - 21 sep 22 kl. 15:26

Rykket ut til Skudd

Politiet har rykket ut til Prinsdal i Oslo etter melding om at det er avfyrt Skudd. Politiet søker etter 3 personer og en mørk bil. Det er ikke bekreftet at det faktisk ble avfyrt Skudd..

NRK - 14 nov 22 kl. 14:46

Torshov-skyting: Skadd mann vil foreløpig ikke forklare seg

Mannen i 40-årene som ble alvorlig skadd etter å ha blitt truffet av Skudd på Torshov i Oslo i forrige uke, ønsker ikke å forklare seg. – Fornærmede i saken blir fortsatt ivaretatt av helse, og tilstanden er stabil. Han har foreløpig ikke ønsket å forklare seg til politiet, skriver politiadvokat Kine Wesseltoft i Oslo politidistrikt i en e-post til VG..

NRK - 13 nov 22 kl. 16:08

Rykket ut etter melding om mann med skytevåpen

Politiet har et stort antall patruljer på Oppsal i Oslo, etter at de fikk melding om en mann som gikk rundt med skytevåpen. – Det er ikke avfyrt noen Skudd, som vi vet. Det er ingen som er truet, og vi har ikke funnet noen som er skadd.

NRK - 15 okt 22 kl. 20:26

Melding om alarm, Skudd og brann i fengsel i Iran

Reuters melder at det er hørt Skudd og alarm og at nettvideoer ser ut til å vise brann i fengselet Evin i hovedstaden Teheran, hvor det sitter politiske fanger ..

NRK - 14 okt 22 kl. 07:33

Skudd avfyrt mot politileilighet i Göteborg

Ingen er skadd og ingen pågrepet etter at Skudd ble avfyrt mot en leilighet hvor en politiansatt bor i Göteborg i Sverige, melder Aftonbladet. Det er funnet to Skuddhull i et vindu, samt tomhylser. Den politiansatte var ikke hjemme da hendelsen skjedde..

VG - 05 nov 22 kl. 08:20

Mann skutt av politiet i Rælingen: - Forferdelig dramatisk

RÆLINGEN (VG) Natt til lørdag skjøt politiet en mann, som ifølge politiet selv hadde avfyrt flere Skudd. Mannen er fraktet til sykehus..

Aftenposten - 05 nov 22 kl. 08:07

Mann skutt av politiet. Skal selv ha avfyrt flere Skudd.

En person skutt av politiet i Rælingen kommune natt til lørdag, melder Romerikes Blad..

Aftenposten - 04 nov 22 kl. 22:27

Han var Branns store stjerne­Skudd: – Skulle ønske det hadde skutt mer fart

Ole Martin Kolskogen ønsker å være en spiller Brann har bruk for..

NRK - 04 nov 22 kl. 07:48

Hevder Nord-Korea avfyrte artilleri inn i buffersone

Det sørkoreanske forsvaret sier at Nord-Korea natt til fredag skjøt artilleri inn i en maritim buffersone. Det skjer etter flere dager med rakettoppskytinger. Ifølge Sør-Korea ble det skutt 80 Skudd inn i buffersonen som ligger nord i landet.

NRK - 09 sep 22 kl. 10:24

Salutt med 96 Skudd til minne om dronning Elizabeth

Fredag formiddag skal det skytes salutt med 96 Skudd – ett for hvert av hennes leveår – for å hedre avdøde dronning Elizabeth. Buckingham Palace bekrefter at salutten i Hyde Park og Tower of London skal avfyres fra klokken 13 lokal tid, melder Sky News. – Det skal skytes ett Skudd for hvert av dronningens leveår, skriver slottet i en uttalelse.

NRK - 03 nov 22 kl. 11:20

Jerusalem: Palestiner drept

En palestiner ble skutt og drept etter angivelig å ha angrepet en israelsk politimann i Jerusalems okkuperte gamleby torsdag. Ifølge israelsk politi trakk palestineren kniv da han ble stanset av politifolkene. En av politimennene ble lettere såret.

NRK - 04 sep 22 kl. 06:50

To personer skutt i Sverige

En person ble skutt i Sollentuna utenfor Stockhom sent lørdag kveld, melder Expressen. Det er ikke klart hvor alvorlig skadet vedkommende er. Flere beboere i området skal ha meldt fra om mange Skudd.

NRK - 01 okt 22 kl. 20:12

Skudd avfyrt ved fransk ambassade i Burkina Faso

Det er blitt avfyrt Skudd ved den franske ambassaden i hovedstaden i Burkina Faso etter militærkuppet i landet. Den nye selvutnevnte lederen har tidligere sagt at opprøret er en del av en motoffensiv fra den avsatte presidenten. Den nye lederen hevder presidenten har søkt tilflukt ved en fransk militærbase.

NRK - 01 okt 22 kl. 20:12

Skudd og brann ved Frankrikes ambassade i Burkina Faso

Det brenner ved Frankrikes ambassade i Ougadougou. Demonstranter har tatt til gatene etter militærkuppet i Burkina Faso. Det er også avfyrt Skudd ved ambassaden, melder Reuters, som har en journalist på stedet.

Dagbladet - 27 okt 22 kl. 21:37

Sår tvil om Skudd: - Vanvittig

Sentrale bevis i Orderud-saken blir beskrevet som «et eventyr» av privatetterforsker Tore Sandberg. - Holder ikke i en trippeldrapssak, slår han fast..

NRK - 29 sep 22 kl. 21:16

Flere skutt i Enköping i Sverige

Det skal ha blitt utløst Skudd mot en bolig i Enköping i Sverige. Flere personer skal være truffet, skriver svensk politi i en pressemelding. Ifølge øyenvitner ble det avfyrt en rekke Skudd mot boligen, der det befant seg flere mennesker.

NRK - 29 sep 22 kl. 21:16

Flere såret i skyting mot bolighus i Sverige

Det skal ha blitt utløst Skudd mot en bolig i Enköping i Sverige. Flere personer skal være truffet, skriver svensk politi i en pressemelding. Ifølge øyenvitner ble det avfyrt en rekke Skudd mot boligen, der det befant seg flere mennesker.

NRK - 26 okt 22 kl. 20:52

Ung mann skutt og drept i Christiania i København

En mann i 20-årene er skutt og drept i bydelen Christiania i København, opplyser dansk politi. Politiet opplyste at de var «massivt til stede» i Christiania i forbindelse med at de fikk melding om skyting like før klokka 18 onsdag. – Det viser seg at en mann er blitt rammet av Skudd, men jeg kjenner ikke hans tilstand, sa vaktsjef Henrik Svejstrup i København-politiet.

Dagbladet - 24 okt 22 kl. 22:30

Ekspert om atomutspill: - Vil eskalere

Russiske påstander om at ukrainerne forbereder en «skitten bombe» er trolig et påSkudd for å eskalere krigen, mener ekspert..

NRK - 24 okt 22 kl. 18:58

Stoltenberg: Nato-allierte avviser russisk usannhet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier at de allierte i Nato avviser russiske påstander om at Ukraina forbereder seg på å bruke en såkalt «skitten bombe». Stoltenberg sier at Russland ikke må bruke de falske påstandene som et påSkudd for å trappe opp krigen. Stoltenberg kom med uttalelsene etter et telefonmøte med USAs forsvarsminister Lloyd Austin og Storbritannias forsvarsminister Ben Wallace..

NRK - 24 okt 22 kl. 17:28

Pakistansk journalist drept av kenyansk politi

Journalisten Arshad Sharif, som flyktet fra Pakistan der han risikerte straffeforfølgelse for oppvigleri, er skutt og drept av politiet i Kenya. 49-åringen jobbet for den pakistanske TV-stasjonen ARY og var en markant kritiker av Pakistans mektige militære. Han var også en uttalt tilhenger av tidligere statsminister Imran Khan som måtte gå av etter et mistillitsvotum i nasjonalforsamlingen i april.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com