Skoten

Thursday, 28 September, 00:18

Nyheter om Skoten

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 sep 23 kl. 11:56

Mann Skoten og drepen i Uppsala

Mannen som blei Skoten i ein trappeoppgang i Uppsala tysdag morgon, er død. Det stadfestar politiet overfor SVT. Dette er den tredje grove valdshendinga på få dagar i Uppsala-regionen.

NRK - 24 aug 23 kl. 20:39

Mann med øks Skoten av politiet med elektrosjokkvåpen i Stad

Ein mann som gjekk rundt med ei stor øks i Nordfjord i Stad, er Skoten med elektrosjokkvåpen, opplyser politiet. Mannen blei observert medan han gjekk laus på bilar med øksa, før han heldt fram mot ein daglegvarebutikk. Ingen blei skadd, men gjerningsmannen er teken hand om av helsepersonell..

NRK - 24 aug 23 kl. 20:39

Mann med øks Skoten av politiet med elektrosjokkvåpen på Nordfjordeid

Ein mann som gjekk rundt med ei stor øks på Nordfjordeid i Stad, er Skoten med elektrosjokkvåpen, opplyser politiet. Mannen blei observert medan han gjekk laus på bilar med øksa, før han heldt fram mot ein daglegvarebutikk. Ingen blei skadd, men gjerningsmannen er teken hand om av helsepersonell.

NRK - 22 aug 23 kl. 10:01

Palestinsk tenåring Skoten på Vestbreidda

Ein palestinsk 17-åring er Skoten av israelske soldatar nær Jenin på den okkuperte Vestbreidda, ifølge palestinske helsestyresmakter, ifølge AFP. Han skal ha blitt drepen i samband med samanstøytar som oppstod då den israelske hæren skulle gripe ein person. Hæren seier dei opna eld etter at det blei kasta eksplosiv mot dei..

NRK - 08 sep 23 kl. 12:10

Ung mann skadd i bjørneangrep i Sverige

Ein ung mann er alvorleg skadd i eit bjørneangrep i Mora kommune i Sverige, melder SVT. Mannen skal ha vore på jakt saman med ein kamerat då bjørnen gjekk til angrep. Det er uklart om bjørnen blei Skoten..

NRK - 25 aug 23 kl. 16:57

To nye bjørneangrep i Sverige

To jegerar i Jämtlands län i Sverige er blitt angripne av bjørn. Skadeomfanget til jegerane er uvisst. Det opplyser lokalavisa Östersundsposten.

NRK - 02 aug 23 kl. 05:51

Politiet skaut med elektrosjokkvpen

Politiet brukte eit elektrosjokkvpen mot ein person p ei adresse i Daleveien i Sandnes i 03-tida i natt. Politiet rykka ut etter melding om brk p adressa, og etter melding om at vitne hadde hyrt skot fr vpen. Personen som blei Skoten med elektrosjokkvpenet, nekta hyre p ordre fr politiet, skriv politiet p Twitter..

NRK - 19 jul 23 kl. 10:31

Over 700 dømde til fengsel etter opptøyane i Frankrike

Over 700 menneske er dømde til fengsel etter førre månads opptøyar i Frankrike, opplyser justisminister Eric Dupond-Moretti. Ifølgje Dupond-Moretti er det avsagt 1.278 dommar i samband med opptøyane, og over 95 prosent av dei domfelte vart funne skuldige i angrep på politifolk eller vandalisme.

NRK - 12 maj 23 kl. 07:36

Den israelske hæren beklagar journalistdrap på Vestbreidda

Det israelske forsvaret har for første gong sagt unnskyld etter at journalisten Shireen Abu Akleh vart drepen på den okkuperte Vestbreidda for eit år sidan. – Eg trur dette er eit høve for meg til å seie at vi er svært lei oss for Shireen Abu Akleh sin død, seier talsperson for forsvaret, kontreadmiral Daniel Hagari, i eit intervju med CNN. Orsakinga kom på årsdagen for Abu Aklehs død.

NRK - 30 jun 23 kl. 16:17

Frankrike stoppar offentleg transport og sal av fyrverkeri

Den franske regjeringa har bestemt seg for å innstille all kollektivtransport i landet frå klokka 21 fredag kveld, melder AFP. Dei forbyr også sal av større fyrverkeri for å hindre nye valdslege protestar i Frankrike. Regjeringa ber også lokale styresmakter om å forby sal og transport av bensinkanner, syrer og andre brennbare væsker.

NRK - 30 jun 23 kl. 14:45

Set inn meir politi mot opptøyar i Frankrike

Frankrikes president Emmanuel Macron seier det blir sett inn ekstra politi mot demonstrasjonane som har kome etter at ein ungdom blei Skoten og drepen av politiet, melder AFP. Dei tre siste nettene har det vore veldige opptøyar i fleire franske byar. Regjeringa i Frankrike har fredag hatt krisemøte om situasjonen.

NRK - 29 jun 23 kl. 07:28

150 personar er arresterte etter protestar i Frankrike

Det fortel den franske innanriksministeren torsdag. For andre natt på rad har rasande ungdommar tent på bilar og fyrt av fyrverkeri mot politiet i fleire franske byar. Folk protesterer etter ein 17 år gamal gut blei Skoten og drepen av politiet i ein trafikkontroll i Paris-forstaden Nanterre denne veka.

NRK - 26 apr 23 kl. 19:08

Ukrainsk journalist Skoten og drepen i Kherson

Ein ukrainsk reporter som arbeidde som assistent for ei italiensk avis, er Skoten og drepen. Ein italiensk kollega er såra, melder avisa La Repubblica. Korrespondenten Corrado Zunino frå avisa og den lokale fiksaren og medhjelparen Bogdan Bitik skal ha blitt skotne etter onsdag i utkanten av byen Kherson.

NRK - 19 jun 23 kl. 10:23

Tre menn dømde for ran

Tre menn frå Nordmøre er dømde til fengselsstraffer etter å ha rana til seg bankkort, kontantar og heroin frå ei kvinne. Under ranet blei kvinna Skoten med gasspistol, hendene blei stripsa bak ryggen og ho fekk ein kniv mot strupa medan ho fekk drapstruslar. Ifølge domen blei kvinna også truga til å utføre seksuell omgang med seg sjølv.

NRK - 01 jun 23 kl. 12:32

Hjort Skoten i park midt i Bergen

Det melder politiet. Torsdag morgon såg fleire vitne ein hjort i Bergen sentrum. Klokka 11 vart politiet varsla om at hjorten var i Nygårdsparken.

NRK - 05 maj 23 kl. 08:31

Politiet avfyrte skot under situasjonen på Stord

Det var politiet som avfyrte varselskot mot gjerningspersonen som lagde bråk på Aker Solutions fredag morgon. Operasjonsleiar Roger Litletun fortel at politiet rykte ut til melding om at ein mann lagde bråkå. Då første patrulje kom fram blei det eit basketak.

NRK - 16 nov 22 kl. 06:22

USA antydar raketten kan ha blitt Skoten opp av Ukraina

Foreløpige funn tydar på at raketten som fall ned i den polske landsbyen Przewodów tysdag kan ha blitt Skoten opp av Ukraina. Raketten kan ha blitt Skoten opp mot ein innkomande russisk rakett, uttalar amerikanske tenestemenn, i fylgje byrået AP..

NRK - 10 jan 23 kl. 11:25

Arbeidsulukke: Mann Skoten i beinet med spikarpistol

Ein mann i 20-åra har ved eit uhell blitt Skoten i beinet med ein spikarpistol. Hendinga skjedde i Rollag kommune i Viken. Sør-Øst politidistrikt omtalar hendinga som ei arbeidsulukke.

NRK - 05 jan 23 kl. 16:06

Torstrup: – Politiet skaut klienten min bakfrå

Mannen i 30-åra som blei Skoten av politiet i Stavanger 22. desember blei treft i kneet av ei 9mm kule, fyrt av frå ein pistol av typen HKP30. Det kjem fram i ein rapport frå Sør-Vest politidistrikt om hendinga.

NRK - 03 nov 22 kl. 13:04

Mannen mistenkt for å ha skote Imran Khan er Skoten og drepen

Mannen som er mistenkt for å ha skote Pakistans tidlegare statsminister Imran Khan i beinet er Skoten og drepen, melder AFP. Khan blei Skoten medan han haldt ein tale til støttespelarar i Wazirabad i dag. Støttespelearane meiner skotet mot Khan var eit drapsforsøk.

NRK - 05 feb 23 kl. 13:35

15-åring varetektsfengsla for drap på mindreårig gut i Stockholm

Lørdag 28. januar blei ein 15 år gamal gut Skoten og drepen på ein restaurant i Skogås i Huddinge, sør i Stockholm. Ein 15 år gamal gut er nå varetektsfengsla mistenkt for drap, melder Expressen.

NRK - 29 nov 22 kl. 21:17

Journalist Skoten og drepen i Colombia

Den colombianske journalisten Wilder Alfredo Cordoba blei Skoten og drepen i byen La Union i Colombia tysdag. Han var sjef for ein lokal TV-kanal som var kritisk til dei lokale styresmaktene og den ustabile situasjonen i regionen, ifølge den colombianske organisasjonen for pressefridom. Dei ber styresmaktene undersøke om drapet kan knytast til arbeidet Cordoba gjorde som journalist.

NRK - 11 jan 23 kl. 09:55

Gjerningspersonen i Paris alvorleg skada

Personen som i morgontimane i dag angreip seks menneske med kniv på togstasjonen Gare du Nord i Paris, er på sjukehus med alvorlege skadar. Vedkomande blei Skoten fleire gongar av politiet, skriv nyheitsbyråaet Reuters. Franske Le Parisien omtalar tilstanden til gjerningspersonen som å vere «mellom liv og død»..

NRK - 11 jan 23 kl. 09:55

Gjerningspersonen i Paris livstruande skadd

Personen som i morgontimane i dag angreip seks menneske med kniv på togstasjonen Gare du Nord i Paris, er på sjukehus med livstruande skadar. Vedkomande blei Skoten fleire gongar av politiet, skriv nyheitsbyrået Reuters. Franske Le Parisien omtalar tilstanden til gjerningspersonen som å vere «mellom liv og død»..

NRK - 11 jan 23 kl. 08:00

Seks skadd i knivangrep i Paris

Fleire personar er skadd etter eit knivangrep på togstasjonen Gare du Nord i Paris. Det opplyser politiet til France Info. Nettsida melder at gjerningspersonen er nøytralisert.

NRK - 03 nov 22 kl. 12:44

Pakistans tidlegare statsminister Imran Khan er Skoten i beinet

Pakistans tidlegare statsminister Imran Khan er Skoten i beinet etter det som støttespelarane hans kaller eit drapsforsøk, melder Sky News..

NRK - 22 okt 22 kl. 21:27

Ein person Skoten på Tøyen senter

Politiet i Oslo har fleire patruljar på Tøyen etter at ein eller to personar er skadde, skriv dei på Twitter. Ein person skal vere Skoten og alvorleg skadd. Politiet skriv at det er mange personar på staden, og at situasjonen er uoversiktleg..

NRK - 22 okt 22 kl. 21:27

Ein person truleg Skoten på Tøyen

Ein person skal vere Skoten og alvorleg skadd ved Tøyen torg i Oslo. Politiet er til stades med fleire patruljar, skriv dei på Twitter. Det skal vere mange personar på staden, og situasjonen skal vere svært uoversiktleg..

NRK - 22 okt 22 kl. 21:27

Ein person Skoten på Tøyen

Ein person skal vere Skoten og alvorleg skadd ved Tøyen torg i Oslo. Politiet er til stades med fleire patruljar, skriv dei på Twitter. Politiet skriv at dei framleis søker etter ein person til som skal vere skadd.

NRK - 01 dec 22 kl. 13:09

Politiet legg bort sak der bjørn blei Skoten

Statens naturoppsyn mistenkte at nokon hadde lokka ein bjørn i Snåsa med store mengder lefse for så å skyte han i eit område der det ikkje var lov å skyte bjørn. Hendinga blei meldt til politiet, men no er saka lagt bort fordi politiet seier dei veit for lite til å starte etterforsking..

NRK - 30 nov 22 kl. 17:38

VG: Fire tiltalt etter Tolga-bortføringa

Fire menn i 20-åra er tiltalt for bortføring eller medverka til dette etter at ein mann i 20-åra blei Skoten og bortført frå heimen til foreldra på Tolga i januar, skriv VG. Tre av dei er også tiltalt for å ha ein revolver, i tillegg til vald og truslar mot offeret og foreldra hans i samband med bortføringa. Politiet har tidlegare sagt at gjeld var eit mogeleg motiv for bortføringa..

NRK - 26 sep 22 kl. 12:13

Sleppt fri av politiet etter skyting

Mannen som vart Skoten av politiet natt til fredag ved legevakta i Knarvik, er ikkje lenger i politiet sin varetekt, skriv BT. Mannen i 20-åra vart Skoten i foten av politiet og er sikta for trugslar. Han nektar straffskuld og er framleis innlagt på sjukehus, opplyser forsvararen til BT..

NRK - 17 nov 22 kl. 19:47

AFP: Ukrainske ekspertar har kome til Polen

Ukrainske ekspertar har kome til Polen for å undersøke kor raketten som drap to personar vart Skoten frå. Det skriv nyheitsbyrået AFP. – Våre ekspertar er allereie i Polen.

NRK - 26 okt 22 kl. 22:05

20-åring pågripen etter Tøyen-skyting

Politiet har pågripe ein mann i 20-åra etter at ein 18 år gammal mann blei Skoten på Tøyen i Oslo laurdag kveld. Mannen er sikta for drapsforsøk..

NRK - 16 okt 22 kl. 08:00

Mann Skoten og drepen i Göteborg

Ein mann i 35-årsalderen er funnen drepen i Bergsjön i Göteborg natt til søndag. Det melder SVT. Politiet fekk melding om skot i 03.

NRK - 26 jul 22 kl. 11:37

Demonstrant mot FN-styrkane i Kongo Skoten og drepen

Ein av demonstrantane som deltok på protesten mot FN-basen i Goma i Den demokratiske republikken Kongo er Skoten og drepen, melder AFP sin reporter på staden tysdag. Det er uklart kven som har drepe demonstranten. På måndag storma fleire hundre menneske FN-basen i byen Goma aust i Kongo i protest mot det dei meiner er FN-styrkane si manglande evne til å stansa valden i landet.

NRK - 26 jul 22 kl. 11:37

Fem demonstrantar mot FN-styrkane i Kongo Skoten og drepen

Fem av demonstrantane som deltok på protesten mot FN-basen i Goma i Den demokratiske republikken Kongo er Skoten og drepen, melder AFP sin reporter på staden tysdag. Det er uklart kven som har skote mot og drepe demonstrantane. På måndag storma fleire hundre menneske FN-basen i byen Goma aust i Kongo i protest mot det dei meiner er FN-styrkane si manglande evne til å stansa valden i landet.

NRK - 04 sep 22 kl. 10:13

Rettssaka etter Nice-terror startar

Rettssaka etter terrorangrepet i Nice i 2016, då ein mann køyrde ein lastebil inn på strandpromenaden og drap 86 menneske, startar måndag. Åtte personar er tiltalt for på ulikt vis å ha medverka til terroraksjonen på strandpromenaden i Nice, der det var rundt 30.000 menneske denne kvelden.

NRK - 27 aug 22 kl. 16:51

Barn Skoten i Sverige: – Det er ingen sikkerheit

Ei mor og sonen på fem år vart trefte av skot ved ein leikeplass i Årby i Eskilstuna i Sverige fredag kveld. Politiet seier til SVT at kvinna og barnet mest sannsynleg ikkje var det opphavlege målet. Ingen er pågripen i saka enno.

NRK - 25 aug 22 kl. 09:43

Sverige: Ung mann drepen i Helsingborg

Ein mann i 20-års alderen er Skoten og drepen i Helsingborg natt til torsdag, skriv SVT. Mannen blei frakta til sjukehus, men livet var ikkje til å redda. – To vitne til hendinga blei tekne inn til avhøyr, og ein av dei blei pågripen seinare, seier ein pressetalsperson i politiet til avisa.

NRK - 18 aug 22 kl. 00:46

Asap Rocky erkjenner ikkje straffskuld for skyteepisode

Rapparen Asap Rocky erkjenner ikkje straffskuld for å ha skote to gongar mot ein kjenning i samband med ein krangel i Hollywood i november. Han har fått ordre om å møta i retten på ny 2. november.

NRK - 18 jun 22 kl. 19:37

Ein person skal ha blitt Skoten etter på Søgne

Politiet i Agder fekk melding klokka 17.25 om ein person som skal ha blitt Skoten etter med våpen på Søgne. Ingen personar er skadde, skriv politiet på Twitter.

NRK - 18 jun 22 kl. 19:37

Ein person skal ha blitt Skoten etter i Søgne

Politiet i Agder fekk melding klokka 17.25 om ein person som skal ha blitt Skoten etter med våpen i Søgne. Ingen personar er skadde, skriv politiet på Twitter.

NRK - 29 jul 22 kl. 13:35

Palestinsk tenåring Skoten av israelske styrkar

Ein palestinsk tenåring blei drepen i samanstøyt med israelske styrker i den okkuperte Vestbredden, skriv AFP, som siterer palestinske helsemyndigheiter. Den 16 år gamle guten døydde av «kritiske sår påført av kuler i brystet», seier dei i eit utsegn. Hendinga skal ha skjedd ved byen Ramallah.

NRK - 08 jul 22 kl. 10:47

Shinzo Abe er død

Japans tidlegare statsminister Shinzo Abe er død, melder kringkastaren NHK. Han blei Skoten under eit politisk arrangement i 11.30-tida lokal tid i Nara-regionen vest i Japan..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com