Skjer

Søndag, 16 Mai, 08:10

Nyheter om Skjer

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 16 timer siden

Målet er noe større enn å vinne Eurovision

Siden oktober har Andreas «TIX» Haukeland jobbet mot det som Skjer i Rotterdam neste uke..

Aftenposten - 19 timer siden

Erna er stjerna. Hva Skjer når hun er fjerna?

Erna Solbergs oppskrift har virket. Men den kan ikke brukes lenger..

NRK - Igår: 19:57

Sonderer terrenget for fredssamtale

Et forhandlingsteam fra Afghanistans regjering og representanter for Taliban møttes i Qatar fredag for å diskutere fremskyndelse av fredsforhandlingene. Det Skjer etter måneder med full stans i forhandlingene..

NRK - Igår: 19:35

Storbritannia som risikoområde

Helsemyndighetene i Tyskland klassifiserer Storbritannia som et risikoområde for koronasmitte. Årsaken er bekymring for spredningen av den indiske varianten. Det Skjer bare en måned etter at Storbritannia ble tatt av listen etter en nedgang i nye smittede og på grunn av vaksinasjonstempoet i landet..

Aftenposten - I førrgår: 07:00

Én bestemt låt sender Ingrid Olava tilbake til 14-årsalderen. Hjerneforskere har avdekket hvorfor det Skjer.

Derfor brenner låtene du elsket som fjortis seg fast i hukommelsen.

VG - I førrgår: 21:48

Raymond Johansen om flere lettelser i mai: – Så langt ser det lovende ut

Byrådslederen understreker at gjenåpningen Skjer uavhengig av om Oslo får flere vaksiner eller ikke..

NRK - I førrgår: 11:04

Israel planlegger bakkeinvasjon

Torsdag sitter israelske generaler og legger planer for minst tre ulike scenarioer for bakkeinvasjon i Gaza. – Vi holder alle muligheter åpne, sier talsmannen til det israelske forsvaret, Hidai Zilberman. Det Skjer etter at Israel har sagt nei til et russisk forslag om en gjensidig våpenhvile.

NRK - I førrgår: 10:46

Smitteutbrudd i Tynset

I Tynset er nær ein femdel av innbyggjarane, kring 1000 personar, i karantene og ventekarantene. Det Skjer etter at det er oppdaga koronasmitte på fleire skular i kommunen. Førebels er 9 personar stadfesta smitta.

NRK - I førrgår: 08:41

Omdirigerer fly i Israel

Alle flygninger til Ben Gurion-lufthavnen ved Tel Aviv blir omdirigert til en flyplass lengst sør i Israel som følge av rakettangrepene fra Gazastripen. Endringen Skjer fra og med torsdag morgen, opplyser israelske luftfartsmyndigheter. Alle passasjerfly vil heretter lande på lufthavnen Ramon ved feriebyen Eilat.

NRK - 12 mai 21 kl. 10:50

Får ikke gjengi terrotiltaltes svar

Det blir lukkede dører i rettssaken mot den terrortilate 16-åringen fra Syria. Medier gis anledning til å være til stede under rettssaken under forutsetning av delvis referatforbud og at referater fra forhandlingene Skjer i samsvar med de presseetiske reglene. Blant annet kan ikke mediene referere fra tiltaltes forklaring og fire vitner..

NRK - 12 mai 21 kl. 10:50

Får ikke gjengi terrortiltalts svar

Det blir lukkede dører i rettssaken mot den terrortiltalte 16-åringen fra Syria. Medier gis anledning til å være til stede under rettssaken under forutsetning av delvis referatforbud og at referater fra forhandlingene Skjer i samsvar med de presseetiske reglene. Blant annet kan ikke mediene referere fra tiltaltes forklaring og fire vitner..

VG - 11 mai 21 kl. 17:29

Israelsk kommentator: – Vår dumskap og arroganse årsak til at dette Skjer

Den kjente israelske kommentatoren Gideon Levy mener skylden for eskaleringen ligger hos Israel..

NRK - 11 mai 21 kl. 17:34

Demonstrerer ved Israels ambassade

Mange er samlet utenfor Israels ambassade i Oslo for å demonstrere tirsdag ettermiddag. Det Skjer etter den kraftige opptrappingen av konflikten mellom Israel og militante palestinske grupper de siste dagene..

NRK - 11 mai 21 kl. 11:12

Rykter om smittehandel blant unge

Skien kommune har fått en bekymringsmelding om at ungdomsskoleelever betaler for å bli smittet av koronavirus. SLT-koordinator i Skien kommune, Natasha Ferguson Finseth, sier det er ryktespredning og at de ikke har funnet noe bevis på at det Skjer..

NRK - 10 mai 21 kl. 16:43

Debuterer på La Scala

Operasangeren Lise Davidsen fra Stokke får mandag sin debut på La Scala i Milano. Det Skjer i forbindelse med at det italienske operahuset gjenåpnes. Davidsen skal blant annet tolke arier av Richard Wagner og Richard Strauss..

E24 - 10 mai 21 kl. 06:33

Dette Skjer denne uken: – Hvis Erna skal kjøre på med valgflesk, er det tiden for det nå

Selv regjeringens reviderte nasjonalbudsjett kan tirsdag bli overskygget av nyheter fra Kina..

NRK - 10 mai 21 kl. 05:40

Voldelige protester i Irak

Etter drapet på en regjeringskritisk aktivist var det søndag voldelige protester ved Irans konsulat i den irakiske byen Karbala. Demonstranter stormet området rundt konsulatet og satte fyr på deler av bygget, skriver nyhetsbyrået DPA. Opptøyene Skjer dagen etter at den irakiske aktivisten Ihab Jawad ble skutt og drept av ukjente gjerningspersoner utenfor sitt hjem i byen, ifølge politiet.

NRK - 09 mai 21 kl. 19:28

Tusener i klimaprotester

Tusener demonstrerer i Paris og andre franske byer mot en ny klimalov, som demonstrantene mener ikke går langt nok. Demonstrasjonene Skjer etter at nasjonalforsamlingen denne uken vedtok en klimalov som tar sikte på å få ned utslippene..

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 18:42

Det finnes snart ikke igjen fredet ramsløk i Ekebergskråningen. Grådige sankere har skylden.

Det Skjer hver vår – hvert år – og er vanligere enn du tror. I Ekerbergskråningen i Oslo er det snart ikke igjen ramsløk..

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 15:35

Drap, voldtekter og forsvinninger. Hva Skjer i Colombia?

Det startet som en fredelig protest mot økte skatter. Knapt to uker senere er minst 26 mennesker drept og 87 er….

Aftenposten - 07 mai 21 kl. 16:03

Forviklinger i bokbransjen. Hvem taper til slutt?

Mye Skjer samtidig. Stabiliteten er truet..

NRK - 07 mai 21 kl. 11:42

To palestinere drept på Vestbredden

To palestinere ble drept og en tredje ble skadd da de åpnet ild mot en israelsk grensestasjon nær Jenin på den okkuperte Vestbredden. Voldsepisoden Skjer samtidig som situasjonen rundt Øst-Jerusalem er mer anspent enn på lenge, melder NTB..

NRK - 07 mai 21 kl. 10:30

Vil sikre vaksinering av utøverne

Norges idrettsforbund rettet fredag en konkret henvendelse til norske myndigheter i håp om å sørge for at norske OL-utøvere får vaksine før avreise til Tokyo. Det bekreftet idrettspresident Berit Kjøll da hun møtte pressen til åpen time. – Vi har rettet en henvendelse til myndighetene i dag hvor vi ber om et møte for å kartlegge og sikre at vaksinering av våre utøvere Skjer i god tid før avreise, sa Kjøll..

VG - 06 mai 21 kl. 09:10

Frp-kommunestyregruppe melder seg ut i protest

Hele kommunestyregruppen til Frp i Halden melder seg ut av partiet, fordi de er uenige i retningen partiet er i ferd med å ta. Det Skjer to dager før landsmøtet hvor Sylvi Listhaug blir ny partileder..

VG - 06 mai 21 kl. 09:10

Halden Frps kommunestyregruppe melder seg ut

Hele kommunestyregruppen til Frp i Halden melder seg ut av partiet. Det Skjer to dager før landsmøtet hvor Sylvi Listhaug blir ny partileder..

VG - 06 mai 21 kl. 06:53

Ny smitterekord i India

Indias høyesterett ga onsdag regjeringen én dag til å legge fram en plan for hvordan sykehusene i New Delhi skal forsynes med oksygen. Det Skjer samme dag som landet registrerer 412.262 nye smittetilfeller..

VG - 05 mai 21 kl. 20:36

Ta ansvar, be om unnskyldning

Når det Skjer grove overtramp det offentlige kunne ha stanset. Men ikke har gjort det. Må den øverste ledelsen ta ansvar..

VG - 05 mai 21 kl. 14:51

Tirsdag skjebnedag for Øya: – Mulig vi må vente ett år til

Tirsdag tar Øyafestivalen den endelige beslutningen om hva som Skjer i Tøyenparken i Oslo midt i august: – Vi har aldri vært nærmere avlysning enn i dag, sier Tonje Kaada..

NRK - 05 mai 21 kl. 12:09

Gult nivå i barnehage og skole

Gult nivå innføres i barnehager og grunnskoler i Oslo fra 10. mai. Beslutningen om hva som Skjer med videregående skoler vil tas snart, opplyste byrådsleder Raymond Johansen på en pressekonferanse onsdag..

NRK - 05 mai 21 kl. 10:04

Michelin-utdeling utsettes

Michelin-guiden utsetter utdelingen av årets nordiske stjerner til høsten på grunn av pandemien. Utdelingen Skjer i Stavanger i september. Årets Michelin-guide vil bare bli tilgjengelig digitalt, gjennom en egen app, som vil bli lansert i september..

NRK - 05 mai 21 kl. 03:57

Rapport: Taliban truer kvinneretter

Dersom Taliban kommer tilbake til makten i Afghanistan står alt som er oppnådd for kvinner de siste 20 årene i fare, ifølge en amerikansk etterretningsrapport. Rapporten uttrykker frykt for hva som Skjer når USA og Nato trekker seg ut av landet..

NRK - 04 mai 21 kl. 14:51

Foreslår å flytte Equinor-ansvar

Stortinget ber regjeringen vurdere å flytte ansvaret for Equinor fra Olje- og energidepartementet for å unngå rollekonflikter. Det Skjer etter NRKs avsløring om hva som skjedde da Barentshavet sørøst ble åpnet for oljeleting..

Dagbladet - 03 mai 21 kl. 21:56

Slik mener de vaksinerte har blitt smittet

Enkelte har blitt smittet av coronaviruset til tross for å være fullvaksinerte, og for noen har sykdommen også fått et alvorlig utfall. FHI mener det er flere årsaker til at dette Skjer..

VG - 03 mai 21 kl. 13:51

Dette Skjer hvis du havner i karantene på VGS-eksamen

Alle videregåendeelever som er syke eller havner i karantene på dagen for muntlig eksamen, vil måtte ta den på nytt til høsten. Men det vil likevel være mulig å få opptak til høyere utdanning, forsikrer Utdanningsdirektoratet..

NRK - 03 mai 21 kl. 13:40

Vil henlegge sak om Rwanda-massakre

Fransk påtalemyndighet ber om at saken mot fem franske offiserer, som er anklaget for å ha medvirket til en massakre i Rwanda i 1994, blir henlagt, opplyser kilder til AFP. Det er nå opp til etterforskningsdommeren å avgjøre hva som Skjer videre..

E24 - 03 mai 21 kl. 06:51

Dette Skjer denne uken: Norsk boligprisfasit og jobbtall fra USA

Den første uken i mai byr på en rekke nøkkeltall fra Norge og utlandet. Her hjemme kommer også fasiten på utviklingen i boligprisene forrige måned..

NRK - 02 mai 21 kl. 21:56

Over 100 drept i Afghanistan

Over 100 opprørere er drept i kamper mellom Taliban og afghanske regjeringsstyrker det siste døgnet. Urolighetene Skjer samtidig med at USAs tilbaketrekning av militære styrker i landet formelt startet, melder NTB..

E24 - 02 mai 21 kl. 20:02

Jannet fikk ideen om en eksklusiv restaurant ved fjorden. I sommer Skjer det.

Noen av landets beste kokker skal lage luksusmat på gården fra 1700-tallet. De har bare ikke kjøkken ennå..

Dagbladet - 02 mai 21 kl. 14:31

- Nei, nei, nei, dette Skjer ikke

På en helt vanlig biltur og på en strekning de hadde kjørt mange ganger før, så skjedde det som Sandra Nilssen og Gretha Nilssen aldri kommer til å glemme. Nå forteller de den dramatiske historien..

NRK - 02 mai 21 kl. 05:58

Mener smitten sprer seg annerledes

Flere blir smittet på skoler og arbeidsplasser i Sverige nå enn tidligere i pandemien, viser informasjon fra landets smittesporing. En undersøkelse blant Sveriges 21 smittesporingsenheter viser at 15 oppgir at de ser en endring i måten smitten Skjer på..

VG - 01 mai 21 kl. 20:05

Ble vitne til raset i Lyngen: - Man innser alvoret når noe sånt Skjer

Han så raset som tok to liv i Lyngen lørdag. Etterpå var han med på å grave ut de omkomne..

Klartale - 30 april 21 kl. 13:59

30.000 har flyktet fra en by i Mosambik

FN sier de er svært bekymret for det som Skjer i Mosambik..

E24 - 30 april 21 kl. 12:56

Begynner det å brenne under Sats-joggeskoene?

Kan vi regne med at det som skjedde i fjor også Skjer i år? Ikke nødvendigvis..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt