Skjedde

Wednesday, 01 December, 16:29

Nyheter om Skjedde

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 nov 21 kl. 13:14

Kvinne i 70-årene dømt for påkjørsler

En kvinne i 70-årene er dømt til 30 dagers betinget fengsel etter at hun kjørte på fem personer ved en fergekai i Kvinnherad for ett år siden. Haugaland og Sunnhordland tingrett betegner hendelsen, som Skjedde ved Gjermundshamn fergekai i Kvinnherad i november i fjor, til å ligge ganske langt fra normaltilfellene, og at reaksjonen mot den tiltalte kvinnen i slutten av 70-årene måtte velges deretter. Kvinnen selv kunne ikke huske hva som Skjedde da hun mistet kontrollen over bilen etter å ha kjøpt grønnsaker fra varebilen som sto på plassen.

NRK - 29 okt 21 kl. 11:49

– Beviset ville ikke blitt funnet

Politiets nye DNA-bevis som knytter den siktede 51-åringen til drapet på Birgitte Tengs, ville ikke vært mulig å påvise på den tiden da drapet Skjedde. – Det er klart at de DNA-resultater vi i dag sitter med, ville man ikke kunne fått på den tiden drapet Skjedde, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma i Sørvest politidistrikt til NTB. Politiadvokaten viser til at både nye metoder og ny teknologi har utviklet seg mye siden 1995 da drapet Skjedde..

NRK - 29 okt 21 kl. 11:49

– Beviset ville ikkje blitt funne

Det nye DNA-beviset som knyter den sikta 51-åringen til drapet på Birgitte Tengs, ville ikkje vore mogleg å påvise på den tida då drapet Skjedde. – Det er klart at dei DNA-resultata vi i dag sit med, ville ein ikkje kunne fått på den tida drapet Skjedde, seier politiadvokat Fredrik Martin Soma i Sørvest politidistrikt til NTB. Politiadvokaten viser til at både nye metodar og ny teknologi har utvikla seg mykje sidan 1995, då drapet Skjedde..

NRK - 02 nov 21 kl. 16:54

Lege tiltalt for voldtekt

En lege som i fjor ble dømt til 14 års fengsel for åtte voldtekter mot kvinner som var til underlivsundersøkelse, er tiltalt for nok en voldtekt – i 2015. Denne voldtekten Skjedde ifølge tiltalen lille julaften i 2015 på et legekontor, melder TV 2. Legen var også da i ferd med å gjennomføre en gynekologisk undersøkelse av en kvinne.

Klartale - 11 okt 21 kl. 08:33

Mangler vitner etter drapet på Mortensrud

Torsdag kveld ble en 20 år gammel mann skutt. Det Skjedde ved Lofsrud skole på Mortensrud i Oslo. Mannen døde av skadene fredag.

VG - 29 okt 21 kl. 06:20

Fredag 29. oktober: Dette Skjedde i natt

Dette Skjedde mens du sov:.

VG - 27 okt 21 kl. 06:10

Onsdag 27. oktober: Dette Skjedde i natt

Høye smittetall. Politiet er bekymret etter flere skyteepisoder i Oslo de siste ukene. Anbefaling om at det tas ut tiltale mot Brasils president.

VG - 26 okt 21 kl. 06:06

Mandag 26. oktober: Dette Skjedde i natt

Politiaksjon på Stovner i Oslo etter skyteepisode, stigende smittetrent og demonstrasjoner i Sudan. Dette Skjedde mens du sov..

NRK - 09 nov 21 kl. 14:11

17-åring nekter drap i Göteborg

17-åringen som er tiltalt for å ha skutt og drept en politimann i Göteborg i sommer, sier han er sikker på at han var langt unna åstedet drapskvelden. Tiltalte er fra før dømt for et drapsforsøk som Skjedde da han var 15 år. Han er også tiltalt for drapsforsøk på tre unge menn like før drapet på politimannen.

NRK - 09 nov 21 kl. 10:23

- Kom løpende i bar overkropp

Aurora Trygg bor like ved der hvor hendelsen Skjedde. Hun forteller at hun så en mann som var barbeint og i bar overkropp komme løpende. – Jeg opplevde situasjonen som skummel, hørte skrik og så en barbeint mann i bar overkropp løpe, sier Trygg, som hørte flere skudd..

VG - 09 nov 21 kl. 06:25

Tirsdag 9. november: Dette Skjedde i natt

Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er stevnet som vitne i etterforskingen av Kongress-stormingen..

NRK - 09 nov 21 kl. 02:52

15 jihadister drept i Burkina Faso

Rundt 15 jihadister er drept i kamp mot soldater i Burkina Faso, opplyser hæren i landet, ifølge AFP/NTB. En soldat ble også drept. Sammenstøtet Skjedde i provinsen Komadjari øst i landet lørdag..

NRK - 08 nov 21 kl. 18:08

Flere omkom i gruveulykke

Minst 18 personer har mistet livet i en gruveulykke i Niger, skriver NTB. Ulykken Skjedde i en privat og improvisert gullgruve i gullfeltet Garin-Liman, opplyser myndighetene i landet. Feltet ble oppdaget for et par måneder siden.

NRK - 08 nov 21 kl. 14:59

Fastlege dømt for voldtekt

En fastlege er i Oslo tingrett dømt til fem år og seks måneder i fengsel for å ha voldtatt en pasient. Den tidligere legen ble dømt for samtlige punkter i tiltalen, som omhandler seksuell omgang med en bevisstløs person, misbruk av stilling og fremstillinger som seksualiserer barn, melder TV 2. Voldtekten han ble dømt for, Skjedde ifølge tiltalen på mannens legekontor i juli 2018.

VG - 08 nov 21 kl. 06:24

Mandag 8. oktober: Dette Skjedde i natt

Titusenvis tok til et gjenåpnet New Yorks feststemte gater..

NRK - 07 nov 21 kl. 18:26

Døde etter smitte fra uvaksinert

Østre Toten kommune bekrefter nå at en person er død etter kontakt med en uvaksinert helsearbeider. Samtidig innrømmer helsemyndighetene at de mangler oversikt over omfanget og at det kan være mørketall. Dødsfallet Skjedde på Labo bo- og servicesenter i Østre Toten kommune 31.

NRK - 07 nov 21 kl. 10:48

Tre siktet etter slagsmål

Tre personer er siktet for grov kroppsskade etter slagsmål i Grimstad lørdag kveld. – Det er to personer som er bekreftet innlagt på sykehus. Det er tre personer som er siktet i saken.

NRK - 07 nov 21 kl. 04:56

Flere personer slått ned på Karmøy

En gutt i slutten av tenårene er sendt til sykehus etter et slagsmål på Karmøy i Rogaland natt til søndag. Ifølge politiet skal gutten ha blitt slått bevisstløs. Også flere andre personer skal ha blitt slått ned, opplyser operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt.

NRK - 06 nov 21 kl. 17:40

Travis Scott: – Jeg er helt knust

Rapperen Travis Scott uttaler seg for første gang etter den tragiske hendelsen i Houston i USA lørdag. Minst åtte personer er døde og mange er skadd etter at det oppsto kaos på Astroworld-festivalen. – Jeg er helt knust etter det som Skjedde, skriver Scott på sin Twitter-profil.

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 14:00

Da alpinisten (23) hadde det som verst, fikk hun et dikt av pianisten (69). Så Skjedde det noe rart.

Kajsa Vickhoff Lie var på vei til noe stort. Men så kom fallet. Det skulle føre til et vennskap med en hun aldri hadde….

NRK - 06 nov 21 kl. 11:29

Mann død etter traktorulykke

Mannen i 70-årene, som onsdag var utsatt for en traktorulykke i Ulnes i Valdres, har dødd av skadene, skriver Avisa Valdres. Politiet har i samråd med familien til den omkomne valgt å gå ut med opplysninger om dødsfallet, skriver avisa. – Det var ingen landbruksulykke.

NRK - 06 nov 21 kl. 09:02

Minst 84 drept i Sierra Leone

Minst 84 personer ble fredag drept da en drivstofftank eksploderte i Freetown i Sierra Leone, melder CNN. Ifølge en representant for myndighetene i landet skal flere personer være kritisk skadd etter eksplosjonen, skriver nyhetskanalen. Flere skadde har blitt fraktet til sykehus, og redningsoperasjonen på stedet er avsluttet.

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 07:30

Pasienten følte hun ble behandlet som et insekt. Hva Skjedde etterpå?

Hva hendte med jenta i korridoren?.

Dagbladet - 05 nov 21 kl. 22:17

14 år gammelt mysterium løst

Serieskaper av suksesserien «The Sopranos» avslører nå hva som Skjedde med Tony Soprano i seriens siste episode..

VG - 05 nov 21 kl. 06:22

Fredag 5. november: Dette Skjedde i natt

LO drysset 42 millioner over de rødgrønne i valgkampåret..

NRK - 04 nov 21 kl. 17:33

Mange drepne i Nigeria

Rundt 60 personar er drepne i eit angrep mot ein landsby i Nigeria, melder Reuters. Angrepet Skjedde tysdag i eit aude område nær grensa til Mali. Foreløpig har ingen teke på seg skulda for angrepet..

NRK - 04 nov 21 kl. 17:33

Mange drepne i Niger

Rundt 60 personar er drepne i eit angrep mot ein landsby i Niger, melder Reuters. Angrepet Skjedde tysdag i eit aude område nær grensa til Mali. Foreløpig har ingen teke på seg skulda for angrepet..

VG - 04 nov 21 kl. 06:15

Torsdag 4. november: Dette Skjedde i natt

En mann i 30-årene er pågrepet etter en knivstikking i Halden..

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 22:43

Ny lov skulle sørge for kjønnsbalanse. Noe helt annet Skjedde.

Samtidig som menn arver makten, sliter kvinner med å få tillit hos den japanske befolkningen.

Klartale - 15 okt 21 kl. 12:05

Minst sju personer død etter eksplosjon

Fredag kom det melding om en kraftig eksplosjon. Dette Skjedde i en moské i byen Kandahar, som ligger sør i Afghanistan. Det skal ha vært et selvmordsangrep.

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 06:45

Etter denne Liverpool-kampen døde 37 personer

I en fersk rapport kommer det kraftig kritikk av det som Skjedde den første tiden i håndtering av pandemien..

VG - 03 nov 21 kl. 06:01

Onsdag 3. november: Dette Skjedde i natt

Australia puster lettet ut etter at fireåringen Cleo Smith er funnet i live etter tre uker..

NRK - 03 nov 21 kl. 02:59

Person til sykehus etter arbeidsulykke

En person er sendt til sykehus etter en arbeidsulykke i Brumunddal Ulykken Skjedde i forbindelse med lading av en truck på et bakeri. – Personen er tatt med til sykehus for videre sjekk. Vedkommende kan ha fått støt, og eller blitt utsatt for gass fra kjøretøyet, skriver operasjonssentralen i Innlandet politidistrikt.

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 21:13

34 minutter. Fem liv borte. Her er det vi vet om hva som Skjedde i Kongsberg.

KONGSBERG (Aftenposten): 34 minutter. Fem liv borte. Her er det vi vet om hva som Skjedde på Kongsberg..

Dagbladet - 02 nov 21 kl. 20:14

Karl (13) døde under «knask eller knep»

Var ute med vennene på Halloween da det fryktelige Skjedde..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 17:47

Da broren var ferdig med prinsessens minnetale, Skjedde noe som aldri ellers skjer i den gamle katedralen

Sjette episode av Jeg var der: Da prinsesse Diana plutselig døde i 1997, kjente mange på en blanding av sorg og raseri..

Klartale - 02 nov 21 kl. 12:10

Flere drepte etter eksplosjon på sykehus

Flere eksplosjoner Skjedde ved et militærsykehus i Afghanistans hovedstad Kabul. Minst 15 er drept og 34 skadd..

NRK - 02 nov 21 kl. 11:36

FN-soldater såret

Ubevæpnede egyptiske soldater fra FNs fredsbevarende styrke i Den sentralafrikanske republikk ble beskutt av presidentgarden mandag. Ti ble såret i angrepet, som Skjedde i hovedstaden Bangui. Ifølge FN var angrepet planlagt.

VG - 02 nov 21 kl. 06:05

Tirsdag 2. november: Dette Skjedde i natt

Ingen er pågrepet etter at en mann i 60-årene ble knivstukket i Bergen..

NRK - 02 nov 21 kl. 04:31

Tilstanden fortsatt uavklart

Tilstanden til mannen som ble knivstukket i Bergen mandag kveld er fortsatt uavklart. Det forteller operasjonsleder Jørgen Ommedal i Vest politidistrikt til NTB. Politiet fikk melding om knivstikkingen, som Skjedde i en leilighet i Sandviken, klokka 22.

NRK - 01 nov 21 kl. 21:24

Ukjent hvor sudanske ledere er

En gruppe advokater har i samråd med de pågrepne politikerne i Sudan sine familier påtatt seg oppgaven å representere dem. Lederen for forsvarerteamet, Kamal al-Gizouli, sier mandag at de har lett etter politikerne hos påtalemyndigheten, men uten å finne dem. – Disse fangene er i den farligste juridiske situasjonen siden ingenting er kjent om saken deres, heller ikke hvem som leder etterforskningen, sier Gizouli.

NRK - 13 okt 21 kl. 07:08

Kjedekollisjon i Sandnes

Det Skjedde en kjedekollisjon på E39 ved avkjørsel Stangeland i Sandnes ved 7-tiden. Kjedekollisjonen Skjedde i nordgående felt. Det er uklart om noen er skadd, men nødetatene er på vei.

VG - 01 nov 21 kl. 06:17

Dette Skjedde i natt

Japans statsminister beholder flertallet..

NRK - 01 nov 21 kl. 01:46

Mann arrestert for vald mot gutar

Ein mann i 40-åra er arrestert i Holmestrand i samband med slåsting. Tre ungdommar i 15-16-årsalderen har blitt slått, og politiet har oppretta sak på valden som Skjedde i Holmestrand sentrum i 20-tida søndag..

NRK - 01 nov 21 kl. 00:48

9 brannfolk omkom i øving i Brasil

I alt ni frivillige brannfolk omkom då taket i ei grotta raste saman i Altinópolis i Brasil, melder det lokale brannvesenet. Ein person vart redda ut i live frå den kollapsa grotta. Det var kraftig regnvêr då ulykka Skjedde..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt