Skjedde

Saturday, 16 October, 17:21

Nyheter om Skjedde

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 11 okt 21 kl. 08:33

Mangler vitner etter drapet på Mortensrud

Torsdag kveld ble en 20 år gammel mann skutt. Det Skjedde ved Lofsrud skole på Mortensrud i Oslo. Mannen døde av skadene fredag.

Klartale - Igår: 12:05

Minst sju personer død etter eksplosjon

Fredag kom det melding om en kraftig eksplosjon. Dette Skjedde i en moské i byen Kandahar, som ligger sør i Afghanistan. Det skal ha vært et selvmordsangrep.

Aftenposten - Igår: 21:13

34 minutter. Fem liv borte. Her er det vi vet om hva som Skjedde i Kongsberg.

KONGSBERG (Aftenposten): 34 minutter. Fem liv borte. Her er det vi vet om hva som Skjedde på Kongsberg..

NRK - 13 okt 21 kl. 07:08

Kjedekollisjon i Sandnes

Det Skjedde en kjedekollisjon på E39 ved avkjørsel Stangeland i Sandnes ved 7-tiden. Kjedekollisjonen Skjedde i nordgående felt. Det er uklart om noen er skadd, men nødetatene er på vei.

VG - 04 okt 21 kl. 06:07

Mandag 4. oktober: Dette Skjedde i natt

Her er en kort oppsummering over det viktigste som Skjedde mens du sov..

NRK - 03 okt 21 kl. 22:37

Lars Vilks døde i ulykke

SVT melder at kunstneren Lars Vilks døde i trafikkulykken med sivil politibil i Sverige. I tillegg omkom to politifolk fra en livvaktgruppe i ulykken som Skjedde da politibilen kolliderte med en lastebil på E4 utenfor Markaryd i Sverige søndag kveld. Politifolkene jobbet i personbeskyttelsesgruppen til det svenske politiet, og de tre var sammen i en sivil politibil da ulykken Skjedde..

NRK - 30 sep 21 kl. 16:04

Göteborg: Mann kom med bombetrussel

Svensk politi leter etter en 55 år gammel mann mistenkt for å stå bak eksplosjonen i en boligblokk i Göteborg tirsdag. Politiet leter nå på en adresse de har knyttet til mannen. Mannen skal ha rettet en bombetrussel til det svenske nødnummeret, og nødetater er på plass ved adressen der blant annet et legekontor er evakuert nå i ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

Iran utset avretting

Iran har på nytt utsett avrettinga av Arman Abdolali, som er dømd til døden for eit drap han gjorde då han var 17 år, melder AFP. Den no 25 år gamle Abdolali blei gripen i 2014 og funnen skuldig i drap på kjærasten sin. Avrettinga skulle etter planen ha funne stad for ei veke sidan, men blei avlyst i siste liten.

VG - 12 timer siden

Lørdag 16. oktober: Dette Skjedde i natt

Politiet i Innlandet mener at det ikke er noen sammenheng mellom de tre boligbrannene i Rendalen siden i fjor sommer..

NRK - 13 timer siden

Leter etter brannstifter i Oslo

I løpet av en knapp halvtime natt til lørdag ble det meldt om seks branner i søppelkasser i Oslo. Politiet leter etter en person de tror står bak samtlige branner. Brannene Skjedde i området Sagene, Ila og St.

NRK - Igår: 16:09

Skal evaluere politiets håndtering

Politidirektoratet skal evaluere politiets håndtering av Kongsberg-angrepet. Både det som Skjedde under hendelsen og i forkant skal evalueresm skriver NTB. Beslutningen er tatt i samråd med PST og Politidirektoratet, sier politidirektør Benedicte Bjørnland og PST-sjef Hans Sverre Sjøvold i en uttalelse.

NRK - Igår: 14:44

Parlamentsmedlem knivstukken

Ein mann skal ha gått til angrep på det britiske parlamentsmedlemmen David Amess då han besøkte valkrinsen sin fredag. Ifølge Sky News gjekk ein mann opp til han og knivstakk han fleire gongar. Det er uvisst kor alvorlege skadane er, men Amess skal ha fått behandling på staden.

Aftenposten - Igår: 14:12

Ingen terrorsiktelse – politiet mener hypotese om sykdom er styrket

Angrepene på Kongsberg Skjedde både i private hjem og ute i det offentlige rom..

Klartale - Igår: 13:41

De tre skadde etter Kongsberg-angrepet er skrevet ut fra sykehus

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer. Tre personer ble skadd.

NRK - Igår: 12:55

Mange drepne i fredagsbønna

Minst 32 personar er drepne og 53 såra i den kraftige eksplosjonen i ein sjiamuslimsk moske i byen Kandahar sør i Afghanistan, opplyser ein lege til AFP. Eksplosjonen i Fatemieh-moskeen Skjedde under fredagsbønna. Det skal ha vore mange til stades i moskeen..

Klartale - Igår: 08:58

India vil sende vaksiner til andre land igjen

Ingen land i verden lager like mange vaksiner som India. Derfor førte det til stor uro i mange land da India sluttet å sende vaksiner ut av landet. Det Skjedde på samme tid som mange i India ble syke av korona.

Klartale - Igår: 08:41

Den nye statsministeren reiser til Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep på flere personer. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

VG - Igår: 05:04

Fredag 15. oktober: Dette Skjedde i natt

Coronasmitten går ned, Bill Clinton er innlagt på sykehus og en mangemillionær i USA er dømt til fengsel på livstid..

NRK - Igår: 04:39

Signerer heving av gjeldstaket

President Joe Biden undertegnet torsdag loven om en midlertidig heving av gjeldstaket til desember. Dermed unngår USA å misligholde sin enorme gjeld. Signeringen av loven Skjedde etter en lengre tautrekking der republikanerne lenge nektet å være med på en heving av gjeldstaket..

Dagbladet - Igår: 03:01

Sjef for kontraterror: - Krevende sak

Den type sak, som Skjedde i Kongsberg onsdag kveld, er noe av det mest krevende enhver sikkerhetstjeneste står ovenfor, forteller Kontraterror sjef i PST, Arne Christian Haugstøyl..

NRK - I førrgår: 17:03

PST: – Siktede er kjent for oss

Under PST sin pressekonferanse torsdag ettermiddag uttalte de seg om trusselsituasjonen i Kongsberg. PST sa at handlingen kan fremstå som en terrorhandling, men at motivene til den siktede må etterforskes. – Siktede i saken er kjent for PST fra tidligere av, uttalte PST-sjef Hans Sverre Sjøvold.

Klartale - I førrgår: 15:02

Espen Andersen Bråthen er siktet for drapene på Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer. Mannen heter Espen Andersen Bråthen.

Klartale - I førrgår: 13:37

Kongsberg-hendelsen fremstår som terror

Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) ser på hendelsen som en terrorhandling. Saken blir fortsatt etterforsket og vil gi et nærmere svar på hva som var motivet. Dette Skjedde på KongsbergNorge holder trusselnivået normalt.

NRK - I førrgår: 13:17

PST: – Fremstår som terrorhandling

– Hendelsene i Kongsberg fremstår på nåværende tidspunkt som en terrorhandling, men etterforskningen, som ledes av Sør-Øst politidistrikt, vil avklare nærmere hva hendelsene var motivert av. Det skriver Politiets sikkerhetstjeneste i en pressemelding. Terrornivået vurderes fremdeles som moderat.

Aftenposten - I førrgår: 12:11

Hva vi snakker om når vi snakker om Mortensrud

I en bolig på Mortensrud sitter en sønderknust familie. En sønn er drept. Alle har sin teori om hvorfor drapet Skjedde..

Aftenposten - I førrgår: 11:38

To drept og flere skadet etter skyting og eksplosjoner i Beirut

Hendelsen Skjedde i forbindelse med en demonstrasjon mot granskningen av eksplosjonen i Beirut havn..

Aftenposten - I førrgår: 11:38

Militæret sendt inn i Beirut etter skyting og eksplosjoner

Hendelsen Skjedde i forbindelse med en demonstrasjon mot granskningen av eksplosjonen i Beirut havn..

NRK - I førrgår: 11:22

Vitner i Kongsberg hørte dødsskrik

Flere beboere i Hyttegata i Kongsberg ble vitne til det som Skjedde onsdag kveld. – Politiet kom i hopetall, tungt bevæpnet og med hjelm, sier Thomas Nilsen..

Klartale - I førrgår: 11:06

Dette er den nye regjeringen

Jonas Gahr Støre er klar for å bli Norges nye statsminister. Erna Solberg er ferdig i jobben. Torsdag ble Støres regjering presentert.

Klartale - I førrgår: 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

Klartale - I førrgår: 09:00

Dette Skjedde i Kongsberg

Klokken 18.13: Politiet får en melding om en hendelse i en Coop-butikk i Kongsberg.Klokken 18.

VG - I førrgår: 06:26

Torsdag 14. oktober: Dette Skjedde i natt

Fem personer ble drept og to skadet i en alvorlig hendelse i Kongsberg i går kveld..

NRK - I førrgår: 01:51

Mann i 30-årene siktet

Det er en mann i 30-årene som er pågrepet og siktet etter at fem personer ble drept og to skadet i Kongsberg sentrum onsdag kveld. Mannen er dansk statsborger, men bosatt på Kongsberg. Han ble fraktet til arresten i Drammen onsdag kveld, opplyser politiet i en pressemelding.

NRK - I førrgår: 01:28

Soldat drept i angrep i Syria

En syrisk soldat er drept og tre andre såret i et israelsk luftangrep mot et mål nær Palmyra sentralt i landet, ifølge statlige medier i Syria. Angrepet Skjedde klokken 23.34 lokal tid onsdag og var rettet mot et kommunikasjonstårn og flere stillinger i området rundt..

NRK - I førrgår: 18:15

Dykkar flogen til Haukeland

Eit redningshelikopter har henta opp ein dykkar etter ei ulykke i Fensfjorden i Alver. Ein person som var involvert i å redde dykkaren, er òg send til sjukehus. – Dette er ei arbeidsulykke, men eg kan ikkje gå i detalj rundt omstenda per no.

NRK - 13 okt 21 kl. 09:46

Dømt for å ha banket 14-åring

Seks menn i alderen 17–22 år er dømt til fengselsstraffer for bortføring og mishandling av en 14-åring utenfor Sarpsborg. Hendelsen Skjedde i Kalnesskogen utenfor Sarpsborg 28. juli i fjor, skriver Halden Arbeiderblad.

VG - 13 okt 21 kl. 06:35

Onsdag 13. oktober: Dette Skjedde i natt

En mann i 50-årene ble knivstukket på joggetur i Skien..

NRK - 13 okt 21 kl. 04:49

Mann døde etter skyting i Stockholm

En mann i 40-årene er drept og en 16 år gammel gutt alvorlig såret etter å ha blitt skutt i Stockholm tirsdag kveld, opplyser svensk politi. Skyteepisoden Skjedde i Farsta, om lag åtte kilometer sør for Stockholm sentrum..

NRK - 12 okt 21 kl. 23:03

To personer skutt i Stockholm

To personer er skutt sør i Stockholm. Et av ofrene skal være en 15 år gammel gutt, erfarer svenske medier. Skyteepisoden Skjedde i Farsta, om lag åtte kilometer sør for Stockholm sentrum sent tirsdag kveld..

VG - 12 okt 21 kl. 06:31

Tirsdag 12. oktober: Dette Skjedde i natt

Stadig flere brikker i regjeringskabalen faller på plass..

NRK - 12 okt 21 kl. 05:46

Nytt koronadødsfall på Ahus

To personer innlagt med korona på Akershus universitetssykehus, døde i forrige uke. Det siste dødsfallet Skjedde torsdag forrige uke, bekrefter sykehuset til Romerikes Blad. Den siste måneden har syv personer dødd på Ahus, med korona.

NRK - 12 okt 21 kl. 01:26

Mann utsatt for vold på Romerike

En person er pågrepet etter at en annen mann ble utsatt for omfattende vold, slag og spark på Jessheim på Romerike. Ifølge Øst politidistrikt Skjedde voldshendelsen utenfor i Myrveien på Jessheim ved 21-tiden mandag. En yngre mann skal ha blitt angrepet av to menn som kom til stedet i bil.

VG - 11 okt 21 kl. 13:27

Tiltalt for drap: – Jeg elsket henne veldig høyt, jeg vet ikke hvordan det Skjedde

KRISTIANSAND TINGHUS (VG) Mannen som er tiltalt for drapet på småbarnsmoren Cansel Godek (22) nikket da han ble spurt om han erkjente straffskyld i henhold til tiltalen..

Klartale - 11 okt 21 kl. 10:10

Politiet henla to av tre saker om voldtekt i 2020

Politiet henla de fleste voldtekts-anmeldelsene i 2020. Det Skjedde i 66 prosent av alle sakene. Politiet etterforsket 2.

Klartale - 11 okt 21 kl. 08:59

Ønsker seg strengeste straff for mord

I fjor høst drepte en mann ekskjæresten sin med kniv. Det Skjedde på Evje i Aust-Agder. De to hadde barn sammen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt