Skjedd

Lørdag, 19 Juni, 09:24

Nyheter om Skjedd

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 4 timer siden

Mann alvorlig skadet ved Kubaparken

Mannen som ble funnet skadd på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 4 timer siden

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 16 timer siden

10 palestinere arrestert

Fredag ble 10 palestinere arrestert i sammenstøt med israelsk politi ved al-Aqsa-moskeen i Jerusalem. Det melder nyhetsbyrået AFP. En reporter fra byrået sa omtrent 1000 personer samlet seg ved moskeen etter fredagsbønnen.

NRK - 16 timer siden

Mann knivstukket i Lier

En mann i 40-årene er stukket med kniv på Tranby i Lier. Mannen er fraktet til Ullevål sykehus i Oslo med ukjent skadeomfang. Den mistenkte gjerningsmannen er pågrepet.

NRK - 23 timer siden

Ber om tips til etterforskning

Politiet fortsetter etterforskning etter helikopterstyrt ved Porsgrunn. Politiet ber de som kan ha informasjon eller gjort observasjoner av helikopteret tar kontakt på tipstelefon 476 96 200. – For politiet er det viktig å komme i kontakt med personer som kan ha informasjon om hva som kan ha Skjedd i forkant av ulykken, sier leder for etterforskningsseksjonen ved Grenland politistasjon, Annie Sandersen..

VG - 23 timer siden

Det er typisk norsk å være tykk

Alle er tykkere. Også de som er tynne. Hva har egentlig Skjedd, og hvordan kan det løses?.

NRK - I førrgår: 07:55

Tyskland henter hjem Nato-soldater

Tyskland henter hjem soldatene sine fra Nato-styrken i Litauen etter at enkelte skal ha opptrådt rasistisk og begått vold av seksuell karakter. Ifølge Der Spiegel skal enkelte soldater ha sunget bursdagssang for Adolf Hitler. De skal også ha vært så fulle at et hotell måtte tilkalle militærpolitiet.

NRK - 16 juni 21 kl. 00:22

Weinstein utleveres til California

Den skandaliserte Hollywood-regissøren Harvey Weinstein skal utleveres til California, der han vil bli stilt for retten for seksuelt misbruk av fem kvinner i Los Angeles og Beverly Hills. Det bestemte dommer Kenneth Case i Erie County Court i New York tirsdag, skriver Los Angeles Times. Voldtektene og overgrepene han er beskyldt for i delstaten, skal ha Skjedd mellom 2004 og 2013.

VG - 15 juni 21 kl. 06:31

Tirsdag 15. juni: Dette har Skjedd i natt

Justiskomiteene i Representantenes hus og Senatet skal granske Trump-administrasjonens beslag på data fra journalister og folkevalgte..

NRK - 15 juni 21 kl. 03:23

Gransker overvåkning under Trump

USAs justisminister har bedt om en etterforskning av hvorvidt justisdepartementet drev ulovlig overvåking av demokrater mens Donald Trump var president. I en uttalelse mandag sier justisminister Merrick Garland at det kan ha Skjedd brudd på prinsipper som i lang tid har vært regnet som «hellige». Nylig ble det avslørt at justisdepartementet forsøkte å få utlevert registre over telefonsamtalene til journalister og kongressrepresentanter fra Demokratene mens Trump var president..

NRK - 14 juni 21 kl. 16:26

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

Aftenposten - 14 juni 21 kl. 08:00

Det blir ikke flere blomsterenger av å baksnakke gressplenen

Det som tidligere var juvelen i hagen, blir nå beskrevet som «grønn ørken» og «grønn asfalt». Hva har Skjedd?.

VG - 11 juni 21 kl. 14:59

Nei til boikott av VM i Qatar!

Vi er alle enige i at denne tildelingen av fotball-VM til Qatar aldri skulle ha Skjedd. Det er viktig at debatten handler om hvilke virkemidler som er best egnet til å bidra til endringer i Qatar og FIFA..

VG - 11 juni 21 kl. 06:21

Fredag 11. juni: Dette har Skjedd i natt

En kvinne i 70-årene mistet natt til fredag livet i en boligbrann i Molde..

NRK - 10 juni 21 kl. 21:09

Tre personar til legevakt

Tre personar blei køyrd med ambulanse til legevakta i Norheimsund etter ulukka ved Steinstø på fv. 49 i Kvam. Semi-traileren var køyrbar, men personbilen måtte hentast av bergingsbil.

NRK - 10 juni 21 kl. 13:43

Avdøde i Vadsø sendes til obduksjon

Mannen i 60-årene som ble funnet død i havnebassenget i Vadsø vil bli sendt til obduksjon. Politiet har opprettet undersøkelsessak for å få klarhet i dødsårsak og hva som har Skjedd. De pårørende er varslet, melder politiet i Finnmark på Twitter..

E24 - 10 juni 21 kl. 11:08

Ocean Sun stuper etter havari: – Veldig uheldig at dette har Skjedd

Ocean Suns flytende solpark står delvis under vann etter kraftig uvær i Albania, og aksjen faller 14 prosent. – Det verste er hvis vi mister tillit hos kundene, sier sjefen..

NRK - 10 juni 21 kl. 09:15

BT: Kollisjon mellom bil og bybane

En bil skal ha krasjet med en bybanevogn i Bergen. Det skriver Bergens Tidende. Uykken skal ha Skjedd ved Sandslimarka bybanestopp, skriver avisen..

Dagbladet - 09 juni 21 kl. 20:44

Kvinne hardt skadd - jakter tenåring

Uklart hva som har Skjedd..

E24 - 09 juni 21 kl. 09:13

Klesgiganten Varner og gründerselskapet Pioner har inngått forlik

Klesgiganten Varner utelukket ikke at partene burde gå hvert til sitt mandag ettermiddag. Nå har det Skjedd..

E24 - 09 juni 21 kl. 09:13

Forlik mellom klesgiganten Varner og Pioner

Varner utelukket ikke at partene burde gå hvert til sitt mandag ettermiddag. Nå har det Skjedd..

NRK - 09 juni 21 kl. 08:01

Politi anklages for 20 drap

Human Rights Watch (HRW) skriver i en rapport at de har bevis for at politiet i Colombia har drept 16 demonstranter og forbipasserende med skarp ammunisjon. I tillegg er minst tre personer blitt drept da politiet brukte ikke-dødelige våpen, og en person døde etter å ha blitt mishandlet av politiet. Dødsfallene har Skjedd mens det har vært store demonstrasjoner i landet grunnet misnøye med økende ulikhet og håndtering av koronapandemien..

NRK - 08 juni 21 kl. 13:14

Vet ikke hvordan ung mann døde

Politiet i Fredrikstad vet fremdeles ikke hvordan mannen som ble funnet død på Stortorvet mandag mistet livet. Det forteller krimsjef Geir Willadsen hos Fredrikstad-politiet. Politiet har foreløpig ingen grunn til å mistenke at det har Skjedd mannen i 20-årene noe kriminelt, men dødsfallet etterforskes fremdeles som mistenkelig..

NRK - 07 juni 21 kl. 17:41

Starter etterforskning

Politiet har startet etterforskning i forbindelse med at en mann i 70-årene fra Molde er meldt savnet, skriver rbnett. Janne Woie i politiet i Molde sier de starter etterforskning med tanke på at det kan ha Skjedd en straffbar handling..

NRK - 06 juni 21 kl. 12:55

Ingen nye smittede i Bergen

Bergen kommune opplyser at det ikke er registrert noen nye smittetilfeller i byen det siste døgnet. Det har ikke Skjedd siden 25. august i fjor.

NRK - 06 juni 21 kl. 02:48

Pride-flagg rives ned i Oslo

På Ulsrud og Bøler i Oslo har det vært flere hendelser hvor pride-flagg er blitt stjålet og forsøkt påtent. Fire skoler i Oslo har fått frastjålet regnbueflagg. Dette gjelder både barne-, ungdoms- og videregående skoler sier utdanningsetaten.

NRK - 06 juni 21 kl. 00:15

Rundt 3000 personer samlet i Oslo

3000 personer skal være samlet på St. Hanshaugen i Oslo natt til søndag. Tidligere meldte politiet at det var rundt 2000 tilstede i parken, og at det var mange klager på høy musikk.

NRK - 05 juni 21 kl. 05:53

Kvinne fengsles i fire nye uker

Den 47 år gamle kvinnen som har erkjent å ha knivdrept sin egen bror i Halden 3. mai i år, er i Søndre Østfold tingrett fengslet i fire nye uker. Kvinnen motsatte seg ikke fengslingsbegjæringen, og hun har tidligere både tilstått drapet og erkjent straffskyld i saken.

NRK - 05 juni 21 kl. 05:19

Tiltalt for flere voldtekter

En mann i 40-årene er tiltalt for voldtekter av to kvinner i Nordland i 2018 og 2019. Mannen risikerer forvaring. Ifølge tiltalen har mannen en rekke ganger voldtatt en kvinne sommeren 2018.

NRK - 04 juni 21 kl. 15:49

Bussulykke på E6 i Alta

En buss har krasjet inn i en tunnel på E6 vest for Alta. Ifølge politiet i Finnmark er minst en person skadd. Samtlige nødetater er på vei til Melsviktunnelen der ulykken har Skjedd.

NRK - 04 juni 21 kl. 13:09

Bergen vil vaksinere i helgene

På grunn av større leveranser med vaksiner vil Bergen vaksinere også i helgene, sier helsebyråd Beate Husa. Til nå har vaksineringen i all hovedsak Skjedd på onsdager og torsdager. Nyheten om at Pfizer-vaksinen kan oppbevares lenger i vanlig kjøleskap gjør også dette mulig..

VG - 04 juni 21 kl. 06:14

Fredag 2. juni: Dette har Skjedd i natt

Brannvesenet har fredag morgen fått kontroll på flammene på Sotra..

VG - 04 juni 21 kl. 06:14

Fredag 4. juni: Dette har Skjedd i natt

Brannvesenet har fredag morgen fått kontroll på flammene på Sotra..

NRK - 04 juni 21 kl. 03:17

Russ falt av russebuss

En russ som falt av en russebuss i fart i Bærum natt til fredag er sendt til sykehus for sjekk. – En ung mann falt av buss i fart, men hastigheten skal ha vært lav. Dette har visst Skjedd når en dør ble åpnet, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

VG - 03 juni 21 kl. 11:53

Over halvparten på Oslo-bussen er smittet: – Vi må lære av det som har Skjedd

Bussjefene hadde ikke sett for seg at russeutbruddet i hovedstaden ville bli så stort. – Vi har holdt oss unna store samlingssteder, men det var ikke nok, sier Isak Møller (19)..

NRK - 03 juni 21 kl. 01:55

Vil ha klarhet i spionasjesak

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg vil ha klarhet i hva som kan ha Skjedd etter at Danmark angivelig skal ha hjulpet USA med å overvåke allierte. Det var Danmarks Radio (DR) som i helgen skrev at den amerikanske etterretningsorganisasjonen NSA skal ha fått tilgang via danske internettkabler til å innhente store mengder data fra allierte land i Europa. Ifølge DR skal det ha dreid seg om spionasje på politikere i Norge, Sverige, Tyskland og Frankrike.

NRK - 02 juni 21 kl. 19:10

Utrykning til flyplassen i Tromsø

Nødetatene rykker ut til flyplassen i Tromsø etter at et fly har meldt om tekniske problemer. Det melder politiet i Troms på Twitter. Det er uklart hva som har Skjedd..

Dagbladet - 01 juni 21 kl. 03:52

Anbefaler militærkupp som i Myanmar

Donald Trumps første nasjonale sikkerhetsrådgiver og pensjonert general, Michael Flynn, sier at USAs militære bør gjennomføre et kupp liknende det som har Skjedd i Myanmar..

Dagbladet - 01 juni 21 kl. 03:52

Anbefaler militærkupp som i Myanmar

Donald Trumps første nasjonale sikkerhetsrådgiver og pensjonert general, Michael Flynn, sier at USAs militære bør gjennomføre et kupp liknende det som har Skjedd i Myanmar..

NRK - 31 mai 21 kl. 04:57

Ulv døde i påkjørsel på Flisa

En ulv døde i en påkjørsel på Trangenvegen på Flisa i Solør natt til mandag. – Politiet fikk melding om påkjørselen klokken 3.20.

NRK - 30 mai 21 kl. 17:48

Bevisstløs person funnet i vannet

Politiet i Oslo skriver på Twitter nødetatene jobber med å hente opp en person av vannet ved Tomtekaia i Bjørvika. Skadeomfanget er foreløpig uvisst, men mannen skal ha hodet over vann og være ved bevissthet. Hendelsen kan ha Skjedd i forbindelse med stuping.

NRK - 30 mai 21 kl. 14:13

To frakta til sjukehus etter ulykke

To personar er frakta til sjukehus etter ei ulykke ved Flydalsjuvet i Geiranger. Ulykka mellom ein bil og ein motorsykkel skal ifølge politiet ha Skjedd i samband med ei forbikøyring. Dei to skadde sat på motorsykkelen.

NRK - 30 mai 21 kl. 14:13

To til sjukehus etter ulykke

To personar blir frakta til sjukehus etter ei ulykke ved Flydalsjuvet i Geiranger. Ulykka mellom ein bil og ein motorsykkel skal ifølge politiet ha Skjedd i samband med ei forbikøyring. Dei to skadde sat på motorsykkelen.

NRK - 28 mai 21 kl. 16:35

Krever svar om overgrepsanklager

53 land krever svar fra Verdens helseorganisasjon (WHO) om overgrepsanklager blant ansatte i organisasjonen. Det skriver NTB. Det ble tidligere fredag kjent at ledelsen i WHO kjente til påståtte overgrep i egne rekker i Kongo, men ikke gjorde noe med anklagene.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt