Skjedd

Mandag, 02 August, 21:30

Nyheter om Skjedd

Sortering: Relevans | Senaste
VG - Igår: 17:56

Lørenskog: Seks drapssiktede i avhør etter bursdagsfest

LØRENSKOG/LILLESTRØM (VG) En av de siktede erkjenner ikke straffskyld i forhold til siktelsen, opplyser advokat Gunhild Lærum til VG. Hun bekrefter at hendelsen skal ha Skjedd i forbindelse med en bursdagsfest..

NRK - I førrgår: 12:32

Dykkerulykke i Kristiansand

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter en dykkerulykke ved Dvergsnestangen i Kristiansand. Personen var ifølge politiet ved bevissthet da han ble fraktet til land med en båt. Det er uklart for politiet hva som har Skjedd.

NRK - I førrgår: 09:17

Falt ned skrent ved Kjerag

En person har lørdag morgen falt ned en skrent ved Kjerag, ikke langt fra parkeringsplassen. Ifølge Hovedredningssentralen skal ulykken ha Skjedd ved Øygardsstølen. Redningshelikopteret fra Sola er på stedet nå.

NRK - 30 juli 21 kl. 14:17

Mistenker ikke noe kriminelt

Politiet tror ikke det har Skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet som Skjedde i en leilighet i Fredrikstad i går. Det var en kvinne i 40-årene som omkom. Politiet har i dag fått en muntlig redegjørelse av innholdet i den foreløpige obduksjonsrapporten.

NRK - 30 juli 21 kl. 11:29

Ble angrepet under innflytting

En mann i 30-årene skal torsdag kveld ha blitt angrepet av en mann i 50-årene mens han holdt på å flytte inn i en leilighet i Bergen. – Det kom en og tok kvelertak på ham, pluss at han slo og skallet ham. Det skal ha Skjedd helt uten foranledning, ser politistasjonssjef Lars Morten Lothe i Bergen sentrum til Bergens Tidende..

NRK - 29 juli 21 kl. 17:03

Brann etter lynnedslag i Trøndelag

Lynet har slått ned på Gartland i Grong og satt fyr på terrenget. Brannmannskap fra Høylandet er på tur. Og, enda et lynnedslag er Skjedd ved Formofoss i Snåsa.

NRK - 28 juli 21 kl. 21:19

Kvelerslange på rømmen i Agder

En kvelerslange har rømt fra en adresse på Hamreheia, opplyser politiet i Agder. Kvelerslangen skal være rundt halvannen meter lang og den er ikke giftig. Politiet ber folk tipse dem om de ser slangen.

Aftenposten - 28 juli 21 kl. 15:30

Dødsulykkene i Norge har Skjedd på private elsparkesykler. Det bekymrer politiet.

Oslo-politiet sier det er enkelt å manipulere elsparkesykler til å kjøre ulovlig fort..

NRK - 27 juli 21 kl. 11:09

Finansierte ingen kolprosjekt

Kina finansierte ingen kolprosjekt via Belte-veg-initiativet i løpet av dette halvåret. Det er første gong det har Skjedd sidan prosjektet starta i 2013, ifølgje rapporten frå Institute of Green Finance. Bloomberg Green skriv mangelen på finansiering kjem av auka kontroll frå investorar og miljøgrupper då dei er uroa for at prosjektet bidreg til klimaendringar..

NRK - 25 juli 21 kl. 14:19

Påkjørt på gårdsplass

Barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Vedkommende er bevisst men har en del smerter. Fraktes til Nordlandssykehuset Bodø, for videre undersøkelser.

NRK - 25 juli 21 kl. 14:19

Treåring påkjørt på gårdsplass

Et barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Barnet er bevisst men har en del smerter, og fraktes til Nordlandssykehuset i Bodø for videre undersøkelser. De involverte er nært beslektet.

NRK - 25 juli 21 kl. 12:42

Til sykehus etter ulykke

En person er sendt til sykehus etter ulykken mellom en vannscooter og en båt i Mandal. Politiets operasjonsleder sier det er for tidlig å si noe om hva som har Skjedd. Det er ikke kjent om den skadde var om bord i båten eller vannscooteren..

NRK - 24 juli 21 kl. 21:24

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har Skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 24 juli 21 kl. 07:40

Journalist smurte seg inn med leire

En journalist i den tyske TV-kanalen RTL smurte seg inn med leire før hun rapporterte direkte fra et flomrammet område denne uka. Nå er hun tatt av skjermen. – For meg som journalist skulle dette aldri ha Skjedd.

NRK - 23 juli 21 kl. 22:47

Død person funnet i Bodø

Politiet i Nordland melder om at det er funnet en død person ved Langstranda i Bodø. Den døde er en mann i 60-årene, opplyser politiet. – Politiet er i gang med å undersøke dødsfallet, men mistenker foreløpig ikke at det skal ha Skjedd noe kriminelt, opplyser operasjonsleder Mai Wenche Hansen i politiet i Nordland til NTB..

NRK - 23 juli 21 kl. 21:57

FN ber Iran løse vannkrisen

FNs menneskerettighetssjef Michelle Bachelet ber myndighetene i Iran rydde opp og slutte å slå ned på demonstrasjoner i Khuzestan-provinsen. Det har de siste ukene vært demonstrasjoner i den velstående Khuzestan-provinsen i sørvestlige i Iran. Minst tre personer har mistet livet i sammenstøt, og flere er pågrepet.

NRK - 23 juli 21 kl. 15:57

Skadd under anleggsarbeid

Arbeideren som fredag ble skadet i en arbeidsulykke på Kvinlog i Kvinesdal er sendt til sykehuset i Kristiansand med luftambulanse. Personen er ifølge politiet skadd i armen, men bevisst. Ulykken skal ha Skjedd under utendørs anleggsarbeid.

Klartale - 22 juli 21 kl. 07:00

Hva Skjedde den 22. juli?

22. juli er det verste som har Skjedd i Norge siden andre verdenskrig. Her får du en oversikt over hva som Skjedde og når..

NRK - 21 juli 21 kl. 11:52

Liverpool mister verdensarvstatus

Havna i Liverpool har siden 2004 vært på Unescos verdensarvliste, men er nå strøket fra lista. Siden 2006 er det bygget skyskrapere i verdensarvområdet, som er grunnen til at Unesco nå fratar byen statusen. Det har kun Skjedd to ganger tidligere, sist da Dresden mistet statusen sin i 2009..

NRK - 21 juli 21 kl. 10:28

Gutt (7) påkjørt av elsparkesykkel

En gutt på 7 år ble tirsdag påkjørt av en elsparkesykkel på Torget i Bergen. Gutten falt i bakken, men er nå oppe og går. Politi er på plassen og undersøker hva som har Skjedd, melder Vest politidistrikt.

NRK - 20 juli 21 kl. 16:31

Hund avlives etter å ha bitt barn

Hunden som bet en åtte år gammel gutt på Tokerud i Oslo mandag kveld, skal avlives, det opplyser politiet i en e-post til NTB. Politiet vil etterforske hva som har Skjedd. Barnet ble mandag sydd på sykehuset og ifølge far til barnet går det nå bedre..

NRK - 19 juli 21 kl. 21:15

Trafikkulukke i Kvinnherad

Vest politidistrikt melder at det har Skjedd ei trafikkulukke like sør for Krabbanestunnelen i Kvinnherad. Det skal vera ein kollisjon mellom bil og scooter. Ei kvinne skal ha vore åleine på scooteren, men skadeomfanget ukjent.

Aftenposten - 18 juli 21 kl. 19:30

Søndag spilte to norske tennisspillere finale på samme dag: – Jeg kan ikke huske at dette har Skjedd før

På samme dag som Casper Ruud tok sin tredje ATP-tittel, spilte Ulrikke Eikeri finale i WTA 250-turneringen i Lausanne..

NRK - 18 juli 21 kl. 16:59

Bilulykke på E6

Det har vært en bilulykke på E6 mellom Kongsvold og Hjerkinn. Det skal kun være snakk om én bil som er involvert. Det står i sørgående retning med knust frontrute.

NRK - 17 juli 21 kl. 12:44

Henta av luftambulanse

Ei kvinne i 60-åra er frakta til Ullevål sjukehus med luftambulanse etter ein utforkøyring i Sauland i Hjartdal. Kvinna er medviten, men det er førebels uklart kva som har Skjedd..

NRK - 17 juli 21 kl. 12:03

Sammenstøt båt og vannscooter

Det har vært et sammenstøt mellom en båt og en vannscooter utenfor Huk i Oslo, skriver politiet på Twitter. To personer på vannscooteren er fraktet til land, de er bevisste og blir fraktet videre av ambulanse. Båten involvert i uhellet er fraktet til land.

VG - 15 juli 21 kl. 14:45

Fryktløse cubanere

I over 60 år har et autoritært regime klart å undertrykke all opposisjon. Det kan være regimet på Cuba klarer å slå ned fredelige demonstrasjoner. Slik kan de beholde sitt maktmonopol ennå en stund.

Aftenposten - 12 juli 21 kl. 19:17

Une Celine (30) avtalte å møte de andre på toppen. Da familien hørte helikoptrene, forsto de hva som hadde Skjedd.

Une Celine Grønsdal døde etter å ha falt ned fra Hallingskarvet..

NRK - 12 juli 21 kl. 10:07

50 omkom etter lynnedslag i India

Minst 50 personer har mistet livet i lynnedslag i flere delstater i India, opplyser myndighetene i landet mandag. Minst 42 av dødsfallene har Skjedd i forskjellige distrikter i Uttar Paradesh, den mest folkerike delstaten i India, opplyste myndighetene..

NRK - 12 juli 21 kl. 09:54

Laveste nivå av piratangrep

Hittil i år har det Skjedd 68 piratangrep og væpnede ran til sjøs, noe som er det laveste antallet på 27 år, melder Det internasjonale sjøfartsbyrået. Til sammenligning ble det registrert 98 piratangrep og væpnede ran i samme periode i fjor, ifølge byrået..

NRK - 11 juli 21 kl. 03:46

Fire drept i eksplosjon i Sudan

Minst fire mennesker ble drept i en eksplosjon på en sportsklubb i Port Sudan, en havneby ved Rødehavet. Det er uklart hva som har Skjedd, melder AFP, men sier et også skal være snakk om et væpnet angrep. I tillegg til de drepte, er tre personer skutt eller knivstukket, opplyser helsepersonell.

NRK - 10 juli 21 kl. 09:03

Henlegger sak etter snøskred i fjor

To tyske turister omkom i en skredulykke på Svalbard i februar 2020. Nå er saken henlagt. De to omkom da det gikk et snøskred på Fridtjovbreen nær Barentsburg.

NRK - 09 juli 21 kl. 10:36

Død kvinne funnet - ønsker tips

Politiet ønsker tips etter at en eldre kvinne ble funnet død i Skien torsdag. Stasjonssjef ved Grenland politistasjon Dag Størksen skriver i en pressemelding at dødsfallet etterforskes som mistenkelig. – Det er vanlig i saker der årsaken og omstendighetene rundt et dødsfall ikke er åpenbare, sier Størksen.

NRK - 09 juli 21 kl. 07:10

Minsket tro på kriminell handling

Det er ikke styrket mistanke om at det har Skjedd en kriminell handling i forbindelse med at det ble funnet en død person i Skien torsdag kveld. Det sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt Kristian Johnsrud til NTB fredag morgen. – Det er ingen ting som styrker mistanken om at vi kan stå overfor et drap, heller motsatt, sier han.

NRK - 09 juli 21 kl. 01:08

Skadd syklist til Ullevål

Elsyklisten som ble hardt skadet ved halv ettida i natt i Bærum, er fraktet til Ullevål sykehus i Oslo, melder NTB. Ulykken Skjedde langs Brynsveien ved Løkenbrua. Det er uklart hva som har Skjedd.

VG - 08 juli 21 kl. 22:12

Fallskjermforbundet om flyulykken i Örebro: – Fryktelig at det har Skjedd igjen

– Det som har hendt er fryktelig, sier kommunikasjonssjef Anna Oscarson i Det svenske fallskjermforbundet til VG..

VG - 08 juli 21 kl. 22:12

Ni personer mistet livet i flyulykken i Örebro: – Fryktelig at det har Skjedd igjen

Alle om bord mistet livet i småflyulykken i Örebro i Sverige torsdag kveld. Ulykken kommer knappe to år etter at ni personer omkom i en flyulykke i Umeå i juli 2019..

E24 - 08 juli 21 kl. 13:23

LO-topp om bonusfest: – Grotesk og meningsløst

KONGSBERG (VG) Leder Jørn Eggum i Fellesforbundet kaller det for «unorsk moral» at Norwegian-ledere henter ut millionbonuser. Ap-leder Jonas Gahr Støre mener bonusutbetalingene ikke kunne Skjedd på hans vakt..

VG - 08 juli 21 kl. 12:59

LO-topp om bonusfest: – Grotesk og meningsløst

KONGSBERG (VG) Leder Jørn Eggum i Fellesforbundet kaller det for «unorsk moral» at Norwegian-ledere henter ut millionbonuser. Ap-leder Jonas Gahr Støre mener bonusutbetalingene ikke kunne Skjedd på hans vakt..

NRK - 07 juli 21 kl. 22:44

Kraftig eksplosjon i Dubai

En kraftig eksplosjon rystet Dubais største havn onsdag kveld, opplyser lokale myndigheter. Eksplosjonen skal ha Skjedd etter en brann på et konteinerskip i havna. Ifølge myndighetene er det foreløpig ikke rapportert om personskader etter eksplosjonen.

NRK - 06 juli 21 kl. 10:06

Åtte siktet etter møbeltyveri

Politiet i Oslo har siktet åtte personer for å ha drevet med omfattende tyverier av stoler, lamper og annet dyrt interiør. Tyveriene har Skjedd hovedsakelig i Oslo, skriver politiet i en pressemelding. Det er menn i 30-årene med norsk bakgrunn som er siktet.

VG - 06 juli 21 kl. 10:07

Åtte personer siktet etter møbel- og interiørtyverier i Oslo

Tyveriene har Skjedd hovedsakelig i Oslo. Men det blir undersøkt om miljøet også har operert i andre deler av Norge, samt i utlandet..

NRK - 05 juli 21 kl. 19:36

ATV-ulykke i Grimstad

Det har vært en trafikkulykke ved Groos i Grimstad. En ATV skal ha veltet, ifølge politiet. En mann kjøres til sykehus.

NRK - 05 juli 21 kl. 16:24

Tyskland gir opphold til tolker

Tyskland har utstedt 2400 visum til afghanere som har hjulpet tyske styrker under krigen i Afghanistan. En talsperson for det tyske utenriksdepartementet sier at prosessen har Skjedd «ekstremt» raskt. Forrige uke forlot de siste tyske soldatene Afghanistan.

Aftenposten - 03 juli 21 kl. 06:45

Det virket umulig. Det burde Skjedd før. Likevel var det en seier at 130 land ble enige her.

En mer rettferdig fordeling av skatt er plutselig innenfor rekkevidde..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt