Skadet

Onsdag, 28 Juli, 06:59

Nyheter om Skadet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 juli 21 kl. 14:43

Kvinne i 40 årene Skadet

En kvinne i 40 årene ble Skadet etter en kollisjon mellom to båter utenfor Kjøleholmen ved Nøtterøy i Færder. Hun skal være oppegående, men hadde fått et kutt i hodet. Hun ble tatt med av ambulansen for videre sjekk av lege..

NRK - 18 juli 21 kl. 08:41

To barn Skadet i skyting i Sverige

To barn er Skadet etter skyting i Flemingsberg, like ved Stockholm. Barna blir nå fraktet til sykehus, melder nyhetsbyrået TT. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 20.

NRK - 17 juli 21 kl. 09:28

Anmeldt etter mistenkt ruskjøring

Kvinnen som kjørte bilen som traff autovernet på E6 ved Nebbenes i går er anmeldt og fratatt førerkortet etter mistanke om ruskjøring, sier politet til NRK. Hun er bare lettere Skadet etter ulykken, mens passasjeren - en mann i 40-årene - fremdeles er alvorlig, men ikke livstruende Skadet..

NRK - 16 juli 21 kl. 17:21

362 personer Skadet i storm

Minst 362 mennesker ble Skadet i stormen i Ahrweiler-distriktet i Rheinland-Pfalz i, skriver Focus. Politiet i Koblenz kunngjorde fredag at dette tallet kan øke ytterligere. Fredag melder tyske medier at 106 personer nå er bekreftet døde i de to delstatene Rheinland-Pfalz og Nordrhein-Westfalen i Tyskland..

NRK - 13 juli 21 kl. 20:35

Motorsyklist hardt Skadet

En motorsyklist er hardt Skadet etter en front mot front-ulykke mellom en motorsykkel og en bobil i Rana. Fire personer er involvert i hendelsen og E6 er stengt. Det er nå meldt lange køer på Storforshei i Rana..

Aftenposten - 10 timer siden

Da OL-helten ble Skadet, ble han en viktig støttespiller for moren

Hun har ikke sett sønnen siden januar. Nå får mor Kate Blummenfelt hjem en fersk OL-gullvinner..

NRK - 13 timer siden

Mann fløyet til sykehus

En eldre mann er alvorlig Skadet etter fallulykke ved elva Tronsåa i Alvdal. Han ble funnet av to turgåere som varslet nødetatene. Mannen ble fløyet med luftambulanse til St.

NRK - 13 timer siden

Motorsyklist Skadet i ulykke

En MC-fører har kjørt av veien og veltet på E6 ved Trones i Namsskogan i Trøndelag. Motorsyklisten blir nå tatt hånd om av ambulansepersonell. E6 ble stengt i begge retninger som følge av ulykken, men vil åpnes snart..

NRK - 15 timer siden

Arrestert etter skyting i Sverige

Den 25 år gamle mannen som er mistenkt for involvering i skytingen i Flemingsberg i Huddinge kommune sør for Stockholm er arrestert, mistenkt for alvorlig våpenforbrytelse og alvorlig årsak til kroppsskade. Det melder SVT. To barn ble Skadet i skytingen 17.

Aftenposten - 16 timer siden

Amerikansk OL-smell – resten av OL i fare for superstjernen Biles

USAs turnyndling Simone Biles (24) Skadet seg i starten på tirsdagens lagfinale i Tokyo-OL..

VG - 16 timer siden

Amerikansk OL-smell – resten av OL i fare for superstjernen Biles

USAs turnyndling Simone Biles (24) Skadet seg i starten på tirsdagens lagfinale i Tokyo-OL. I etterkant måtte hun trekke seg. OL-fortsettelsen er høyst usikker..

VG - 16 timer siden

Superstjernen benekter OL-skade: – Kun stoltheten fikk en liten skade

USAs turnyndling Simone Biles (24) ble meldt Skadet i starten på tirsdagens lagfinale i Tokyo-OL. I etterkant benektet hun det selv, og hevdet hun ikke ville fortsette i konkurransen..

Aftenposten - 16 timer siden

Superstjernen benekter OL-skade: – Kun stoltheten fikk en liten skade

USAs turnyndling Simone Biles (24) ble meldt Skadet i starten på tirsdagens lagfinale i Tokyo-OL..

VG - 12 juli 21 kl. 04:55

19 politibetjenter Skadet under EM-bråk i London

Politiet i London pågrep 49 personer for ulike lovbrudd på finaledagen i fotball-EM, og 19 politifolk ble Skadet i møte med voldelige supportere..

VG - 12 juli 21 kl. 04:55

19 politibetjenter Skadet under EM-bråk i London - Boris Johnson ut mot rasistisk hets

Politiet i London pågrep 49 personer for ulike lovbrudd på finaledagen i fotball-EM, og 19 politifolk ble Skadet i møte med voldelige supportere. Etter kampen fikk engelske spillere rasistiske kommentarer på sosiale medier..

NRK - Igår: 01:24

To skadd i kollisjon i Mosjøen

To personer ble Skadet da en bil kjørte i et tre på Halsøya i Mosjøen, melder politiet i Nordland. Det var tre personer i bilen. De to skadde blir undersøkt av ambulansepersonell på stedet..

NRK - Igår: 22:07

Brann i kullanlegg

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i et kullanlegg i Porsgrunn. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen. Ingen personer skal være Skadet..

NRK - Igår: 21:43

MC-fører sendes til traumemottak

MC-føreren som kjørte ut av veien ved Breiskallen på Riksvei 4 er kjørt til traumemottak ved Gjøvik sykehus. Det er ukjent hvor Skadet føreren er. Det er manuell dirigering på stedet.

NRK - I førrgår: 06:42

Franskmenn kjemper mot flammene

En større skogbrann brøt ut sør i Frankrike i helgen. Over 1.000 brannmannskaper og beredskapspersonell deltar i slokkearbeidet, opplyser myndighetene.

NRK - I førrgår: 06:13

Brann på Karmøy - beboere evakuert

Det brenner i en hagestue på Karmøy. Brannbildet tilsier fare for spredning til et nabohus og derfor er beboere evakuert, skriver politiet på Twitter. Ingen personer er Skadet..

NRK - 10 juli 21 kl. 14:45

Ingen alvorlig Skadet etter ulykke

Ingen av de fire personene involvert i en trafikkulykke på Torødveien i Færder fremstår alvorlig Skadet. En bil har kommet over i feil kjøreretning. En bil ligger på taket, opplyser politiet.

NRK - I førrgår: 11:56

Ulykke med vannscooter og båt

Politiet melder at det har vært en ulykke i Mandal der en vannscooter og båt har vært involvert. En person skal være Skadet..

VG - 09 juli 21 kl. 17:09

Ingebjørg (80) Skadet under taxi-tur: – Et nasjonalt problem, mener helsepolitiker

VOSS (VG) Moren til Anita Brekke, Ingebjørg Lirhus (80), ble Skadet under en taxitur, og endte på sykehus. Fredag tok datteren oppgjør med det hun mener er dårlig behandling av de eldre..

NRK - 09 juli 21 kl. 11:47

Én Skadet etter ulykke på sjøen

Nødetatene har rykket ut etter melding om en ulykke på sjøen ved Flekke i Fjaler. – En motorbåt skal ha kollidert med en trø-båt, opplyser operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt. Flere personer skal vere involvert.

NRK - 23 juli 21 kl. 15:57

Skadd under anleggsarbeid

Arbeideren som fredag ble Skadet i en arbeidsulykke på Kvinlog i Kvinesdal er sendt til sykehuset i Kristiansand med luftambulanse. Personen er ifølge politiet skadd i armen, men bevisst. Ulykken skal ha skjedd under utendørs anleggsarbeid.

NRK - 23 juli 21 kl. 15:49

Kollisjon mellom varebil og trikk

Omtrent klokken 15:50 rykket nødetatene i Oslo til Parkveien etter en melding om kollisjon mellom en varebil og en trikk. Politiet melder at ambulanse har undersøkt flere personer, men ingen er meldt Skadet. Det er en del materielle skader og bilberger er på vei..

VG - 23 juli 21 kl. 15:25

Mann reddet etter en ukes kamp mot grizzlybjørn

Mannen hadde Skadet bein, skrubbsår og bare én runde ammunisjon igjen etter gjentatte angrep fra en grizzlybjørn da han ble oppdaget av et kystvakthelikopter i Alaska..

NRK - 23 juli 21 kl. 11:45

Mann pågripes for knivstikking

En mann i 50-årene er besluttet pågrepet for kvinstikkingen i Sandnes på torsdag kveld. Det melder Stavanger Aftenblad. Politiet jaktet på mannen gjennom hele natten.

NRK - 23 juli 21 kl. 11:50

Mann pågrepet for økseherjing

En mann i 20-årene er pågrepet og anmeldt for skadeverk og skremmende adferd i et hyttefelt på Imingfjell i Nore og Uvdal kommune. Mannen skal ifølge politiet ha rasert en hytte med øks tidligere i dag. Ingen personer ble Skadet.

NRK - 23 juli 21 kl. 06:33

22 innsatte døde i fengselsopprør

Minst 22 innsatte er døde etter opprør ved to av Ecuadors største fengsler. Det opplyser myndigheter i landet. President Guillermo Lasso har erklært unntakstilstand i landets fengsler.

VG - 21 juli 21 kl. 21:54

Rekdals utfordringer: Overtidstap, spillere på vei bort og Skadet kaptein

(HamKam – Aalesund 2–3) Til tross for tap mot Aalesund, tar HamKam sommerferie som knappe serieledere i Obos-ligaen. Når neste kamp spilles kan det være med et helt annet mannskap for trener Kjetil Rekdal (52)..

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 21:54

Rekdals utfordringer: Overtidstap, spillere på vei bort og Skadet kaptein

(HamKam – Aalesund 2–3) Til tross for tap mot Aalesund, tar HamKam sommerferie som knappe serieledere i Obos-ligaen..

NRK - 21 juli 21 kl. 15:19

Kjønnsavsløringsfest stiftet brann

Et amerikansk par risikerer 20 år i fengsel etter et såkalt «gender reveal party» (kjønnsavsløringsfest) som knyttes til en dødelig brann i fjor sommer. Det skriver BBC. Myndighetene i California sier et pyroteknisk apparat som ble brukt under festen forårsaket brannen, som senere drepte en brannmann og Skadet flere andre.

NRK - 20 juli 21 kl. 19:12

Bil dundret inn i banklokale

I en voldsom fart kjørte en bil inn i DnB sine lokaler på norges største kjøpesenter Lagunen i Bergen. Nødetatene er på stedet og føreren skal ikke være Skadet..

NRK - 19 juli 21 kl. 23:03

IS tar på seg skylden for angrep

Terrorgruppen IS tar på seg skylden for selvmordsangrepet i Iraks hovedstad Bagdad, melder nyhetsbyrået Reuters. Minst 35 mennesker ble drept i angrepet mot et marked i nabolaget Sadr City. Mer enn 60 personer er Skadet.

NRK - 19 juli 21 kl. 21:55

Person Skadet etter steinkasting

En person har kastet stein og truffet en annen ved rutebilstasjonen i Lyngdal. Fornærmede har smerter i et bein. Det er ikke noe relasjon eller vært noen overenstemmelse mellom partene.

VG - 19 juli 21 kl. 21:23

Elleve personer påkjørt i restaurantområde i Marbella

Elleve personer skal være Skadet etter at en bilist kjørte i sikksakk mellom barene i den spanske byen Marbella..

Aftenposten - 19 juli 21 kl. 21:18

Ti Skadet da bil kjørte på fortau i Marbella

Minst ti personer ble skadd da en bil kjørte opp på et fortau fylt med uteserveringer og restauranter i Marbella sør i….

VG - 19 juli 21 kl. 21:23

Elleve personer påkjørt i restaurantområde i Marbella: – Gaten så totalt bombet ut

Én person er alvorlig Skadet etter at en bilist kjørte i sikksakk mellom barene i den spanske byen. Norske Rosmari Sorthe og ektemannen Hans Erik Børjesson havnet midt i dramaet..

Aftenposten - 19 juli 21 kl. 18:18

Person alvorlig Skadet etter skyting i Oslo sentrum

Nødetatene ble varslet om hendelsen I Tordenskioldsgate klokken 17.44 mandag ettermiddag, skriver Nettavisen..

NRK - 19 juli 21 kl. 18:07

Person skutt i Oslo sentrum

En person er alvorlig skadd i skyting i Oslo sentrum, skriver Nettavisen. Nødetatene ble varslet om hendelsen klokken 17.44 mandag ettermiddag.

VG - 19 juli 21 kl. 18:16

Person skutt i Oslo sentrum

Vedkommende fremstår som alvorlig Skadet og én er pågrepet, melder politiet..

VG - 19 juli 21 kl. 18:16

Person skutt i Oslo sentrum: – Tilstanden er svært alvorlig

Vedkommende fremstår som alvorlig Skadet og én er pågrepet, melder politiet..

VG - 19 juli 21 kl. 18:16

Mann skutt i Oslo sentrum: – Tilstanden er svært alvorlig

Mannen fremstår som alvorlig Skadet og én er pågrepet, melder politiet..

NRK - 04 juli 21 kl. 06:38

Vannskuter-ulykke i Porsgrunn

En person er Skadet etter en ulykke med en vannskuter ved Herøya i Porsgrunn søndag morgen. Sør-Øst politidistrikt opplyser at vannskuteren er knust og at føreren er Skadet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt