Skøt

Thursday, 30 June, 10:04

Nyheter om Skøt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 sep 21 kl. 20:55

Hizbollah Skøt ned israelsk drone

Den libanesiske Hizbollah-militsen opplyser å ha skutt ned en israelsk drone over Sør-Libanon. Den israelske hærens talsmann Avichay Adraee bekrefter i en arabiskspråklig Twitter-melding at en av Israels droner har styrtet inne på libanesisk territorium under en «rutineoperasjon». Libanon og Israel er teknisk sett i krig.

NRK - 13 apr 21 kl. 20:00

Minnesota-politi sier opp

Politibetjenten som Skøt og drepte 20 år gamle Daunte Wright ved et uhell i Brooklyn Center Minnesota i USA søndag, har sagt opp sin stilling i det lokale politiet, melder CNN. Politimesteren i byen har også forlatt sin stilling..

NRK - 24 aug 19 kl. 18:28

En person pågrepet etter skyting

En person er pågrepet og mistenkt for å ha skutt med et skytevåpen på Grünerløkka i Oslo, skriver politiet på Twitter. Den pågrepne Skøt fra en balkong og mot en annen mann som var på veien. Ingen ble skadet i hendelsen..

NRK - 13 dec 18 kl. 12:49

To israelere skutt på Vestbredden

To israelere er drept og minst to er skadd etter at en palestiner Skøt mot en buss med israelere på Vestbredden. Det melder AFP. Tilstanden for en av de skadde er alvorlig, opplyser den israelske hæren på Twitter..

NRK - 29 jun 18 kl. 09:25

Gjerningsmannen i Annapolis

38 år gamle Jarrod Ramos er den antatte gjerningsmannen i Annapolis i USA, som torsdag Skøt og drepte fem ansatte i avisen Capital Gazette i Annapolis i USA. 38-åringen skal tidligere ha saksøkt avisen..

NRK - 01 dec 17 kl. 02:28

Hevder ny rakett kan fly 13.000 km

Sør Koreas forsvarsdepartement mener raketten Nord-Korea Skøt opp på tirsdag hadde en rekkevidde på mer en 13.000 kilometer. Det melder det Sør-Koreanske nyhetsbyrået Yonhap, ifølge Reuters..

NRK - 09 okt 16 kl. 11:44

To døde i skyting i Jerusalem.

To av de som ble skadet under skytingen i Jerusalem, er erklært døde, opplyser sykehuset til nyhetsbyrået AFP. Mannen som Skøt ble skutt av politiet på stedet..

NRK - 26 maj 16 kl. 11:53

Vådeskudd mot skole: Sak henlagt

Livvakten som Skøt i veggen på prinsesse Ingrid Alexandra sin skole slipper straff. Spesialenheten for politisaker har henlagt saken «etter bevisets stilling»..

P4 - 21 mar 16 kl. 12:58

Hans Olav Lahlum: Disse bøkene bør du lese i påsken!

- Man finner et lik, og står igjen med spørsmålet: Hvem stilte seg opp med et skytevåpen ved siden av skiløypa og Skøt en 17 år gammel gymnaselev og skiløper? Vi snakker med forfatter Hans Olav Lahlum om krim generelt, og påskekrim spesielt..

NRK - 10 jan 15 kl. 15:03

Thingnes Bø Skøt seg bort

Der Skøt Johannes Thingnes Bø seg ut av seiersdansen, samtidig som Ole Einar Bjørndalen gikk inn i mål. Han ligger foreløpig på 1. plass, men mange løpere gjenstår..

NRK - 18 jan 15 kl. 15:56

Fourcade Skøt seg bort

Martin Fourcade har fått totalt tre strafferunder, og ligger ett minutt bak tetgruppa. Da skal det mye til om han kan kjempe seg tilbake..

NRK - 18 jan 15 kl. 12:46

Horn først inn til stående

Welle-Strand Horn går først inn til standplass. Det ender med en bom. Elise Ringen Skøt også en bom.

NRK - 10 jan 15 kl. 15:23

Feilet på siste skyting

Der Skøt Johannes Thingnes Bø seg ut av seiersdansen, samtidig som Ole Einar Bjørndalen gikk inn i mål. Han ligger foreløpig på 1. plass, men mange løpere gjenstår..

P4 - 09 mar 14 kl. 11:52

Svendsen utenfor pallen

Emil Hegle Svendsen Skøt bort seieren på siste stående skyting i dagens fellesstart i verdenscupen i skiskyting i Slovenia og endte utenfor pallen på en fjerdeplass. Etter tre feilfrie skytinger fikk han en bom og strafferunde og gikk ut 24 sekunder bak førstemann. Svenske Bjørn Ferry vant foran franske Martin Fourcad.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com