Sjukehuset Innlandet

Saturday, 23 September, 06:02

Nyheter om Sjukehuset Innlandet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 jan 23 kl. 09:42

Helsevesenet skylder politiet 700 000 kroner

Helsesenet skylder politiet i Innlandet nær 700 000 kroner etter ulike bistandsoppdrag, men dette blir ikke betalt. Det bekrefter Siri Stai Vesterås, leder for stab for virksomhetsstyring i Innlandet politidistrikt, til bladet Politiforum. Dette er fakturaer tilbake til 2020.

NRK - 22 sep 22 kl. 11:38

Mjøssjukehuset bestemt

Styret i Helse Sør-Øst vedtok i dag å gå inn for å bygge Mjøssjukehuset på Moelv i Ringsaker. 6 av representantane gjekk inn for Mjøssjukehuset, Dermed støtter fleirtalet innstilinga fra Sjukehuset Innlandet. Nå er det opp til helsestatsråden og regjeringa å ta den endelige avgjørelsen.

NRK - 29 apr 22 kl. 09:51

Mistenkt for å ha snoket i 145 pasientjournaler

Innlandet politidistrikt har innledet etterforskning mot en tidligere ansatt i Sjukehuset Innlandet, etter mistanke brudd på helsepersonelloven. Det er en pasient som har anmeldt vedkommende for urettmessige oppslag i journaldokumenter. ​På bakgrunn av anmeldelsen har sykehuset gjennomgått alle journaloppslag den tidligere ansatte har gjennomført, og funnet at det kan ha blitt gjort flere journaloppslag som ikke var relevante for vedkommendes arbeidsoppgaver.

NRK - 29 apr 22 kl. 09:51

Siktet for å ha snoket i 145 pasientjournaler

Innlandet politidistrikt har innledet etterforskning mot en tidligere ansatt i Sjukehuset Innlandet, etter mistanke brudd på helsepersonelloven. Vedkommende er siktet. Det er en pasient som har anmeldt vedkommende for urettmessige oppslag i journaldokumenter.

NRK - 29 apr 22 kl. 09:51

Siktet for å ha snoket i pasientjournaler

Innlandet politidistrikt har innledet etterforskning mot en tidligere ansatt i Sjukehuset Innlandet, etter mistanke brudd på helsepersonelloven. Kvinna er siktet for brudd på helsepersonelloven og for tjenestefeil. Det er en pasient som har anmeldt vedkommende for urettmessige oppslag i journaldokumenter.

NRK - 02 maj 22 kl. 06:04

Rekordlange ventelister i Sjukehuset Innlandet

Det er nå 75.000 pasienter som venter på kontroll og behandling i Sjukehuset Innlandet. Pandemien og skyhøyt sjukefravær er hovedårsakene til den veldig alvorlige situasjonen der ventelistene bare øker og øker, skriver lokalavisa GD.

NRK - 03 apr 21 kl. 19:54

Skadd i snøskuterulukke

Ein person er alvorleg skadd i ei snøskuterulukke på Nordre Slemsjøen i Åmot kommune laurdag kveld. Føraren av snøskuteren vert frakta til Sjukehuset Innlandet i Hamar, ifylgje politiet..

NRK - 18 okt 13 kl. 05:49

Lege får "dommen" neste måned

Overlegen i Sjukehuset Innlandet som blir gransket av Helsetilsynet, får snart vite om han mister retten til å forskrive medisiner.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com