Sjekket

Wednesday, 06 December, 07:47

Nyheter om Sjekket

Klartale - 30 nov 23 kl. 16:00

Mange lever i hjem uten denne: – Som å kjøre bil uten bilbelte

Jula er høytid for branner i norske hjem. Det viser tall fra brannstatistikk.no.

NRK - Igår: 15:27

Frontkollisjon i Alver: – Alle ute av kjøretøy

Nødetater rykker ut til en trafikkulykke på nordsiden av Furubergtunnelen i Alver. Det er snakk om to biler front-mot-front, ifølge brannvesenet. Alle involverte er våkne og ute av bilene.

NRK - I førrgår: 04:08

Brann i tomannsbolig på Nannestad

Det brant i en tomannsbolig på Nannestad natt til mandag. Politiet varslet om brannen i 3.30-tida.

NRK - I førrgår: 04:08

Brann i tomannsbolig i Nannestad

Det brant i en tomannsbolig i Nannestad natt til mandag. Politiet varslet om brannen i 3.30-tida.

NRK - 02 dec 23 kl. 03:55

Par tiltalt for voldtekt av to små barn

En mann og en kvinne må neste år møte i Romerike og Glåmdal tingrett, tiltalt for voldtekt av to barn under 14 år. Etter at paret ble stoppet med narkotika, Sjekket politiet ekteparets telefoner og PC-er. Nå er de tiltalt for voldtekt av barn og for narkotikakriminalitet, melder Romerikes Blad.

NRK - 28 nov 23 kl. 16:22

Møteulykke i 70-sonen i Skiptvet – barn har forlatt stedet

Nødetatene har rykket ut etter en ulykke i Skiptvet. To biler har kollidert i 70-sonen. I den ene bilen skal det ha vært en fører.

NRK - 26 nov 23 kl. 16:46

Kontroll på røykutvikling på hotell

Nødetatene har nå kommet fram til hotellet i Vrådal i Kviteseid og melder om at det er kontroll på stedet. To personer har fått i seg litt røyk og blir Sjekket av ambulansen. Utrykningen skyldes røykutvikling i en vaskemaskin..

NRK - 25 nov 23 kl. 13:35

Ni personer involvert i kjedekollisjon ved Lillehammer

Ni personer er involvert i en kjedekollisjon med påkjørsel bakfra ved E6 Vingrom-Lillehammer. Det er mindre materielle skader på kjøretøyene. Trafikken dirigeres forbi stedet mens man venter på bilberging, melder politiet.

NRK - 23 nov 23 kl. 08:01

Bilist og syklist kolliderte i Oslo

Politiet melder om en trafikkulykke i Uranienborgveien i Oslo mellom en bilist og en syklist. Politi og ambulanse er på stedet. Syklisten virker uskadd, men blir Sjekket av helsepersonell, opplyser politiet til NRK..

Klartale - 21 nov 23 kl. 15:30

Har du Sjekket hvordan været blir onsdag?

Onsdag er det sendt ut farevarsler over nesten hele landet. Varslene er for forskjellige ting. Noen steder er det snøfokk og snøskred.

NRK - 21 nov 23 kl. 00:09

T-banen i Oslo kan kjøre ved Ryen igjen

T-banen kan kjøre mellom Ryen og Bergkrystallen igjen. Strekningen ble stengt i noen timer fordi grunnen under skinnene måtte sjekkes. Ifølge Sporveien er området Sjekket og trafikken kan gå der igjen..

NRK - 19 nov 23 kl. 19:46

Åtte personer i bilulykke i Sørfold

Det var like etter klokken 17 at politiet i Nordland meldte om et sammenstøt mellom to biler på E6 ved Kobbvatnet i Sørfold. Totalt åtte personer var involvert i ulykken. De involverte ble Sjekket av ambulanse og lege på stedet da nødetatene ankom.

Aftenposten - 13 nov 23 kl. 15:16

Har Sjekket 33 tannkremer: Forbrukerrådet anbefaler å styre unna halvparten

– Bør fases ut nå, mener de..

Klartale - 10 nov 23 kl. 15:32

Slumrer du om morgenen?

Er du en som slumrer om morgenen? Da kan det hende du er mer klar til å møte dagen. Sammenlignet med de som står opp på første alarm.

Klartale - 10 nov 23 kl. 14:20

Gazas største sykehus er angrepet, ifølge WHO

Shifa-sykehuset er det største sykehuset på Gazastripen. Sykehuset ble fredag truffet av et angrep fra luften. Det bekrefter WHO.

NRK - 09 nov 23 kl. 05:41

Trafikkulykke på E18 i Larvik etter vannplaning

Føreren av en personbil blir Sjekket av ambulansepersonell etter at bilen skal ha fått vannplaning og vært borti en lastebil, opplyser politiet. Ulykken skal ha skjedd på E18 ved Bommestad i nordgående retning. Det er redusert fremkommelighet på stedet, opplyser Vegtrafikksentralen sør.

Klartale - 07 nov 23 kl. 06:00

Har du hørt om «dropshipping»?

Forbrukerrådet og Miljø-direktoratet advarer. De ser at flere bruker «dropshipping». Tidligere har de advart mot utenlandske nettbutikker.

Dagbladet - 28 sep 23 kl. 22:20

Kjempesjokk da han Sjekket Teslaen

En naken, onanerende mann fikk bileieren til å sperre opp øynene da han Sjekket kameraene. - Jeg ble sjokkert.

NRK - 02 nov 23 kl. 05:11

Svenske tollere fant 100 kilo hasj nært norskegrensa

Svenske tollere beslagla hundre kilo cannabis under en omfattende tollaksjon i grenseområdene til Norge i forrige uke. Blant annet sitter to personer i varetekt etter et større beslag i Hån, nært Ørje. Det ble også beslaglagt mindre mengder kokain, amfetamin, sprøyter og annet medisinsk utstyr.

NRK - 01 nov 23 kl. 05:01

Mann siktet etter brann i Bergen

En mann i 20-årene er sikta etter en brann i Sandviken natt til onsdag. Ni personer ble evakuert, tre ble Sjekket for røykskader. En av de tre er mannen som nå er siktet, skriver politiet på X.

NRK - 24 sep 23 kl. 03:06

Brann i enebolig i Modum – tre Sjekket av helsepersonell

Det ble meldt om brann i en enebolig i Modum i Buskerud natt til søndag. Klokka 02:50 ble det meldt om at huset stod i full fyr. Alle beboerne på adressen er ute, og politiet meldte først at ingen var skadet.

NRK - 27 okt 23 kl. 05:25

Leteaksjon etter 13 år gammel gutt avslutta – gutten funnet

SISTE: – Gutten er funnet i bygda av noen sambygdinger og levert til politiet og pårørende. Kald, men ellers ok. Blir Sjekket av helse.

NRK - 24 okt 23 kl. 10:54

Leter etter savnet mann i brannruiner i Porsgrunn

Krimteknikere fra politiet deltar når Porsgrunn kommune skal rive ruiner og rydde opp på branntomta der Meierigården ble totalskadd i storbrannen i mars i år. Varden skriver at politiet skal lete etter mann som er meldt savnet. Leder for etterforskningsavdelingen ved Grenland politistasjon, Annie Sandersen, sier til NRK at mannen ble meldt savnet av familien sin i juni i år.

NRK - 24 okt 23 kl. 09:49

Død mann begravet som ukjent

Politiet har ikke klart å finne identiteten til mannen som i februar ble funnet død i sjøen i Solund. – Den avdøde har vært Sjekket opp mot savnetsaker i både inn- og utlandet uten at man har klart å finne identiteten, og mannen blir nå gravlagt som ukjent, sier politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen til NRK. Liket ble funnet av en tilfeldig forbipasserende..

Klartale - 23 okt 23 kl. 16:30

Hvorfor står Colosseum fortsatt?

Colosseum i Roma. Den kinesiske mur i Kina. Akropolis i Aten.

NRK - 22 okt 23 kl. 03:24

Brann i uthus ved sykehjem på Østre Toten

Det brenner i et uthus ved Østre Toten sykehjem. Det var på et tidspunkt fare for spredning, men brannen er nå under kontroll. En beboer ved sykehjemmet blir Sjekket av ambulansepersonell, ifølge politiet i Innlandet.

NRK - 19 okt 23 kl. 05:18

Brann slukket i hus i Tønsberg

Nødetatene har rykket ut etter melding om røykutvikling fra en enebolig i Tønsberg. Alle personene skal være ute av huset. Klokka 05.

Aftenposten - 18 okt 23 kl. 17:30

RBK Sjekket muligheten for å ta over brakka. Klubben har fått svar

Rosenborg fikk det svaret de ønsket. Så ble det stille fra Brakka..

NRK - 18 okt 23 kl. 17:07

Stavanger lufthavn evakuert

Stavanger lufthavn ble i ettermiddag evakuert etter et sikkerhetsbrudd. Det var Stavanger Aftenblad som meldte om hendelsen først. En person kom seg forbi sikkerhetskontrollen uten å bli sikkerhetsklarert først.

NRK - 18 okt 23 kl. 12:40

Dyrket narkotika i leiligheten

En mann i 30-årene er siktet etter at politiet fant en rekke marihuana-planter i en leilighet på Nøtterøy tirsdag kveld. Politiet ble varslet av naboer som rapporterte om mistenkelig lukt i nabolaget. Da politiet Sjekket tipset fant de et produksjonstelt i det ene rommet i leiligheten.

NRK - 18 okt 23 kl. 01:28

Bil kjørte ut i elv i Sirdal – fører kom seg i land

En bil kjørte natt til onsdag ut av veien og ut i en elv i Sirdal i Agder. Det var ingen personer i kjøretøyet da nødetatene kom til stedet. Politiet meldte om hendelsen like før klokken 1.

NRK - 18 okt 23 kl. 01:28

Bil kjørte ut i elv i Sirdal – fører fløyet til sykehus

Føreren av bilen som natt til onsdag kjørte ut av veien og ut i en elv i Sirdal i Agder, er fraktet til sykehus med helikopter. Skadeomfanget er ikke kjent. Politiet meldte om hendelsen like før klokken 1.

Aftenposten - 17 okt 23 kl. 19:52

Treneren solgte hytta etter å ha Sjekket kalenderen

Da Kolstad sikret seg Champions League-spill, innså Stian Gomo at det ville bli lite tid til å dra på hytta..

NRK - 27 sep 23 kl. 15:12

Sjekket ikke for kvikkleire før utbygging

Jordgrunnen der det store kvikkleirskredet på E6 i Sverige gikk natt til lørdag, ble aldri undersøkt for kvikkleire før veiutbyggingen ble satt i gang. Det viser dokumenter som den svenske avisen Dagens Nyheter har sett. Ifølge Statens geotekniska institut er det viktig å undersøke om det finner kvikkleire i områder der forutsetningene for det er til stede, før utbygginger settes i gang.

Klartale - 25 sep 23 kl. 10:58

Trodde saft var blod

Politiet rykket ut til en bygård på Bislett på søndag. De Sjekket spor. Sporene så ut som blod.

Klartale - 21 sep 23 kl. 10:44

– Opp til Høyre å bestemme om jeg får fortsette

Erna Solberg møtte pressen torsdag formiddag. Hun er leder i partiet Høyre. Hun skulle svare på spørsmål om aksjene til Sindre Finnes.

NRK - 21 sep 23 kl. 10:44

Solberg vil ikke ta permisjon

På spørsmål om det har vært aktuelt å ta ut permisjon under denne perioden svarer Erna Solberg: – Ikke akkurat nå. Hvis det kommer en situasjon er det en mulighet, men det er en rolig uke slik at jeg kan svare på disse spørsmålene. Erna Solberg møter NRK på Høyres Hus.

NRK - 21 sep 23 kl. 10:44

Solberg vil ikke ta permisjon – sier tiden vil vise på spørsmål om samliv med Finnes

På spørsmål om det har vært aktuelt å ta ut permisjon under denne perioden svarer Erna Solberg: – Ikke akkurat nå. Hvis det kommer en situasjon er det en mulighet, men det er en rolig uke slik at jeg kan svare på disse spørsmålene. Erna Solberg møter NRK på Høyres Hus.

E24 - 21 sep 23 kl. 09:58

Erna Solberg snakker ut om aksjeskandalen: – Vanskelig for partiet

I sitt første intervju siden pressekonferansen om Sindre Finnes’ aksjekjøp forrige uke, sier Erna Solberg at hun har ansvar for ikke å ha Sjekket bedre..

Aftenposten - 15 sep 23 kl. 12:42

Historiker Sjekket bøddelens reiseregninger. 55 forbrytelser kunne føre til dødsstraff i Norge.

Seks henrettelser på to uker. Bøddelen i Christiania fikk det travelt da han la ut på reise på nyåret i 1695..

NRK - 14 sep 23 kl. 10:21

Vietnam Sjekket boligblokker etter storbrann

Boligblokken som begynte å brenne rett før midnatt tirsdag, hadde ti etasjer og kun én utgang. Den var ikke utstyrt med brannstige på utsiden, og en av blokkens vegger hadde ingen vinduer overhodet. På en av de andre veggene var det kun ventilasjonsluker.

NRK - 13 sep 23 kl. 16:28

Slemmestadveien i Asker åpnet igjen etter bilulykke

Klokken 17.44 melder politiet at veien er åpnet etter å ha vært stengt på grunn av en trafikkulykke. Ifølge politiet dreier det seg trolig om en frontkollisjon.

NRK - 13 sep 23 kl. 15:15

Tenåring ble flydd til sykehus etter trafikkuhell

Politi og ambulanse rykket like etter klokken 13.00 ut til et trafikkuhell i nærheten av Saga i Alta kommune. Det var et uhell mellom en bil og en syklist.

Klartale - 13 sep 23 kl. 08:46

Nordlys farget himmelen grønn på Østlandet

Flere så nordlys på Østlandet natt til onsdag. Både på Romerike og i Asker. Avisa Romerikes Blad har vist bilder fra Nes, blant annet.

Aftenposten - 12 sep 23 kl. 14:35

Sjefen kaller Norges motgang «ufattelig». Men er det sant? Vi har Sjekket.

Ståle Solbakken kaller Norges motgang «ufattelig». Vi har faktaSjekket påstanden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com