Situasjon

Onsdag, 28 Juli, 05:28

Nyheter om Situasjon

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 timer siden

Må i retten etter ha kjørt 173 km/t

En 51 år gammel mann må møte i retten, tiltalt for å ha kjørt i 173 kilometer i timen i 90-sonen på E39 i Stavanger 28. mars i fjor. Han hevder det var for å unnslippe forfølgere.

NRK - Igår: 14:37

SAS-passasjerer rammes av flystreik

SAS-flygninger fra Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av streik blant flygeledere i Italia. Forbrukerrådet minner folk om rettighetene de har. – Vi jobber med å booke om passasjerene til andre flyselskaper, men det jobber alle flyselskapene med, så det er kamp om plassene, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til NTB.

VG - I førrgår: 19:21

Fauci hardt ut mot uvaksinerte: – Unødvendig Situasjon

USA er i en unødvendig knipe, sier USAs fremste smittevernrådgiver Anthony Fauci. De siste ukene har smittetallet i landet skutt i været..

Dagbladet - I førrgår: 17:43

Tørkerekord: Se sjokkbildene

Nye bilder viser en sjokkerende Situasjon ved Lake Oroville i California..

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 23:06

Åsane-treneren er oddsfavoritt: – Branns Situasjon nå er kanskje den jeg kan bidra mest i

Morten Røssland er klar og tydelig: Han er bergenser, og bergensere som sier de ikke vil trene Brann, lyver..

Dagbladet - 21 juli 21 kl. 09:10

Gråter over datteras savn: - Er så vondt

Russiske Marina Marmilova Karlsson har vondt i hjertet på grunn av døtrenes Situasjon. Hun kommer hun med en innstendig bønn til statsministeren..

VG - 20 juli 21 kl. 15:34

Tidligere Afghanistan-ansatte til VG: Ikke hørt fra norske myndigheter

Afghanere som tidligere har jobbet for norske myndigheter, ber om opphold i Norge. Og forteller om en livstruende Situasjon..

NRK - 19 juli 21 kl. 16:35

Kommuner fremskynder dose to

Både Ullensaker og Nesodden har begynt å gi dose to av koronavaksinen til innbyggere kun tre uker etter at de fikk dose én, fordi unge ikke melder seg til time. – Nesodden kommune har, som alle andre kommuner, slitt med den yngste gruppen. De uteblir i større grad fra timene eller avbestiller, sier Anita Nilsen, kommunalsjef helse, omsorg og sosial i Nesodden kommune til VG.

NRK - 18 juli 21 kl. 15:31

Statsminister Merkel er forferdet

Statsminister Angela Merkel sier hun er forferdet over «surrealistiske» ødeleggelser i de flomrammede områdene i Tyskland. Så langt er dødstallet etter flommen, som har rammet Tyskland og Belgia hardt, steget til 184. Den tyske statsministerveteranen ankom Schuld i Rheinland-Pfalz søndag i solide turstøvler.

E24 - 13 juli 21 kl. 17:17

Sparkesykkel-aktører raser etter nye innstramminger: – Dette straffer alle

Byrådets beslutning om å stenge tilgangen til elsparkesykler på nattestid i hovedstaden får Voi-sjefen til å steile: – En tap-tap-Situasjon, sier hun..

NRK - 11 juli 21 kl. 09:24

Oppfordres til å stemme tidlig

Fra 1. juli kunne nordmenn i utlandet stemme ved stortingsvalget. Men koronarestriksjoner og færre postfly kan gjøre forhåndsstemming fra utlandet mer komplisert enn tidligere.

VG - 09 juli 21 kl. 10:13

Gravide studenter har krav på tilrettelegging

Det har i det siste vært flere saker i media hvor vi har lest om studenter som ikke har fått studiehverdagen sin tilrettelagt. Disse sakene gjør dypt inntrykk. Det er snakk om studenter i en sårbar Situasjon, som blir veldig små i et stort system.

VG - 07 juli 21 kl. 13:34

Et godt grunnlag for forbud mot konverteringsterapi

Forslaget som er sendt på høring bygger på de samme prinsipper og løsninger som er vedtatt i Tyskland, Malta og Canada, men med nødvendige tilpasninger til norsk lovverk og Situasjon..

NRK - 04 juni 21 kl. 17:11

Brannsikkerhet utløsende årsak

Den utløsende årsaken for at regjeringen foreslår tvungen lønnsnemnd mellom KS og Unio brannsikkerhet. Det skriver regjeringen i en pressemelding. Den utløsende årsaken er en Situasjon ved FREVARs prosessanlegg for energigjenvinning og avfallshåndtering i Fredrikstad.

NRK - 06 juli 21 kl. 12:36

Høie vil utrede vaksineproduksjon

Helseminister Bent Høie (H) og regjeringen ønsker å se nærmere på mulighetene for produksjon eller delproduksjon av vaksiner i Norge. – Koronapandemien har vist oss at den globale etterspørselen etter vaksiner overgår produksjonskapasiteten. Vi ser nå på hvordan vi kan være bedre rustet for å møte en lignende Situasjon i fremtiden, sier helseminister Bent Høie (H).

NRK - 05 juli 21 kl. 08:11

Australia lider av vaksinemangel

Mangel på vaksiner i Australia har ført til en desperat jakt på vaksinedoser. Samtidig øker smitten, og nedstengingen fortsetter flere steder. Helseministeren i delstaten New South Wales, Brad Hazzard, kaller det for en slags «Hunger Games»-Situasjon, der folk slåss med hverandre som i TV-serien.

Dagbladet - 01 juli 21 kl. 18:00

Dobesøket reddet to liv

En tilfeldig samtale på toalettet fikk kvinnene til å forstå at de var i akkurat samme Situasjon..

VG - 30 juni 21 kl. 09:07

To menn omkom i kanovelt: – En fortvilende Situasjon

Det var to ektepar som hadde lagt ut på kanotur i Numedalslågen i Larvik, da det gikk fryktelig galt..

NRK - 25 mai 21 kl. 18:01

Vaksine-nei også fra Hareide

Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) har bestemt seg for å si nei til sin egen regjerings tilbud om prioritert vaksinering. – Jeg har vært usikker, men landet på å takke nei til vaksine da jeg så helseministerens begrunnelse. Min Situasjon er ikke ulik hans.

Aftenposten - 26 juni 21 kl. 17:21

Fløya-børsen: «Kapteinen satt laget sitt i en håpløs Situasjon med sin utvisning»

Slik vurderte vi Fløya-spillernes innsats i sesongens første hjemmekamp..

NRK - 25 juni 21 kl. 12:02

Koronastøtte til kommunene

Oslo får 138 millioner kroner i koronastøtte fra regjeringen. På landsbasis gis det 750 millioner, sier kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup til NRK. Han sier at mange bedrifter i Oslo er i en spesielt sårbar Situasjon mens byen åpnes opp igjen.

NRK - 24 juni 21 kl. 05:25

4000 i karantene

4000 personer er nå i karantene og 55 er koronasmittet og i isolasjon i Grimstad kommune, skriver fvn.no. Grimstad får nå hjelp til testing av nabokommunene og det er fortsatt en krevende Situasjon sier kommunikasjonssjefen i kommunen..

NRK - 24 juni 21 kl. 05:25

4000 i karantene i Grimstad

4000 personer er nå i karantene og 55 er koronasmittet og i isolasjon i Grimstad kommune. Grimstad får nå hjelp til testing av nabokommunene og det er fortsatt en krevende Situasjon sier kommunikasjonssjefen i kommunen..

NRK - 24 juni 21 kl. 05:25

3500 i karantene i Grimstad

3500 personer er nå i karantene og 55 er koronasmittet og i isolasjon i Grimstad kommune. Grimstad får nå hjelp til testing av nabokommunene og det er fortsatt en krevende Situasjon sier kommunikasjonssjefen i kommunen..

NRK - 21 juni 21 kl. 22:14

Lav vekst for norsk eksport

Norsk eksportvekst de 20 siste årene er den laveste i Vest-Europa, viser en fersk rapport fra Menon Ecnomics. Eksporten har vokst fra 700 milliarder til 1100 milliarder de siste 20 årene, som er svært lavt sammenliknet med land som Tyskland, Danmark, og Sverige. – Dette er en brutalt ærlig, men viktig rapport.

NRK - 18 juni 21 kl. 17:46

Tønsberg blir værende på trinn to

Tønsberg kommune blir ikke med når Norge går over til trinn tre i gjenåpningen, men tar en uke til på nivå to på grunn av utbruddet i nabokommunen Færder. – Vi er i en veldig spesiell Situasjon med deltasmitten og ønsker å ta gjenåpningen litt roligere enn det regjeringen foreslår. Vi jobber nå med en lokal forskrift over hvilke tiltak og anbefalinger som skal gjelde i Tønsberg den neste uken, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.

NRK - 17 juni 21 kl. 18:03

Kritisk Situasjon i Afghanistan

Smittetallene i Afghanistan har den siste måneden økt med 2400 prosent, skriver Røde Kors i en pressemelding. 34 prosent av dem som tester seg for viruset tester positivt. USAs ambassade i Kabul stenger som følger av et koronautbrudd ved ambassaden.

NRK - 17 juni 21 kl. 16:04

Löfven: – De har ingen plan

Den svenske statsministeren Stefan Löfven sa i en pressekonferanse torsdag ettermiddag det er uansvarlig å kaste Sverige inn i det han kaller en politisk krise når landet står midt i en pandemi. – Folk forventer at vi politikere klarer å samarbeide, klarer å styre landet. Særlig når vi står i en så vanskelig Situasjon som vi gjør.

Aftenposten - 17 juni 21 kl. 15:34

Utad snakker Høyretoppen om en dramatisk Situasjon for Oslo. Internt jubler hun.

Utad har Høyres gruppeleder sagt at det er ekstra dramatisk at Oslo nå ikke har et styringsdyktig byråd under….

NRK - 17 juni 21 kl. 12:11

Styreleder i Nidaros trekker seg

Arne Reginiussen trekker seg som styreleder i Nidaros. Nestleder i styret, Morten Nilsen, overtar med umiddelbar virkning rollen som styreleder. Det opplyser Amedia i en pressemelding torsdag.

Dagbladet - 12 juni 21 kl. 18:20

Desperat løve måtte flykte

Norske Olav Thokle ble vitne til en helt spesiell Situasjon, da løven plutselig gikk fra jeger til jaget..

VG - 08 juni 21 kl. 10:18

Omstridt Alzheimers-medisin kan bli godkjent i Norge: Medisiner kan gi håp i en så fortvilende Situasjon

Det europeiske legemiddelverket har satt i gang prosessen med å godkjenne en omstridt medisin mot Alzheimers. Innen nyttår kan den være godkjent i Norge..

NRK - 07 juni 21 kl. 18:25

Frykter fare for liv og helse

Som NRK erfarte tidligere, griper regjeringen inn med tvungen lønnsnemnd i kommunestreiken i Oslo. Begrunnelsen skal være at Statens helsetilsyn mener det kan oppstå en Situasjon hvor pasienter ikke vil få nødvendig helsehjelp som administrering av insulin, intravenøs behandling og annen medisinering og stell av stomi og stell av sår, sier arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding..

VG - 06 juni 21 kl. 11:17

Prost etter hundeangrep: – Noe av det aller vanskeligste og tyngste man kan oppleve

Prost i Ringsaker kommune Gerd Christensen står klar til å bistå de pårørende etter at et barn (1) omkom i et hundeangrep lørdag. Det er en krevende Situasjon for kommunen, sier hun..

Aftenposten - 06 juni 21 kl. 11:17

Vil ha raskt forbud mot hemmelige budgivere: – Forferdelig ekkel Situasjon

Den viktigste lovendringen regjeringens ekspertutvalg foreslår, vil ramme «typisk voksne, erfarne budgivere fra Oslo….

E24 - 06 juni 21 kl. 11:01

Håper bud-forbud innføres raskt: – Forferdelig ekkel Situasjon

Den viktigste lovendringen regjeringens ekspertutvalg foreslår, vil ramme «typisk voksne, erfarne budgivere fra Oslo Vest», ifølge meglersjef..

Dagbladet - 05 juni 21 kl. 14:42

- Veldig tragisk og vond Situasjon

­- Vi føler alle med og vil vise omsorg med de berørte. Nå er det viktig å sørge for at familien kommer seg gjennom dette, sier ordfører Anita Ihle Steen, etter at et barn på 1,5 år døde etter angrep av to hunder ..

NRK - 04 juni 21 kl. 17:45

Overraska over tvungen lønnsnemnd

Streikeleiar Stig Jonny Fitje i Unio Sunnfjord er overraska over at regjeringa går til tvungen lønnsnemnd i Unio-streiken. – Vi har lagt vekt på at det skal vere ein ansvarleg og forsvarleg streik, og det meiner vi å ha klart. Det er rart når det ryk ut på ein slik liten ting, seier Fitje.

VG - 04 juni 21 kl. 11:36

Rødt åpner for å kaste MDG-Lan: – En vanskelig Situasjon

Rødt holder døren åpen for å støtte mistillitsforslaget mot MDGs Lan Marie Nguyen Berg. Rødt-topp Eivor Evenrud har bedt partifeller om råd i en intern Facebook-gruppe..

NRK - 04 juni 21 kl. 10:24

Danmark sender vaksiner til Kenya

Danmark sender 358.000 doser med AstraZenecas koronavaksine til Kenya. – Det er en svært god dag, for nå har vi mulighet for å hjelpe dem gjennom det tette samarbeidet Danmark og Kenya har hatt gjennom tiår – og de har bruk for dem, sier utviklingsminister Flemming Møller Mortensen til Jyllands-Posten.

Dagbladet - 03 juni 21 kl. 20:17

- Dramatisk Situasjon

Øygarden kommune har opprettet et krisesenter i forbindelse med den kraftige gressbrannen som nå pågår på Sotra..

Dagbladet - 02 juni 21 kl. 16:25

- Alvorlig Situasjon og faktisk litt krise

I Trondheim gjenstår ukevis før alle i risikogruppen er vaksinert. Det store utbruddet kommunen nå står i, og trusselen fra tilfeller av indisk mutasjon, gjør at kommunen trolig vil be om flere vaksinedoser..

NRK - 02 juni 21 kl. 15:46

Ordføreren: – Bruk klokskap

Ordfører Jan Oddvar Skisland i Kristiansand uttaler seg for første gang etter at Baneheia-dømte Viggo Kristiansen tirsdag ble løslatt fra fengsel. – Dette er en veldig krevende Situasjon for mange. Jeg har ikke ønsket å bidra til å få mer oppmerksomhet omkring dette.

Aftenposten - 01 juni 21 kl. 09:31

Kartet viser Norges unike Situasjon i Fotball-Europa

Norge er det eneste landet i Europa der koronarestriksjoner hindrer herrelandslaget å spille hjemmekamper..

NRK - 31 mai 21 kl. 06:02

Uvisst hvor Copa América arrangeres

Copa América er fortsatt uten vertsland. KoronaSituasjonen i Argentina gjør at landet er droppet som mulig arrangør, sier Det søramerikanske fotballforbundet. Fotballforbundet Conmebol viser til at «det i lys av dagens Situasjon har besluttet å stanse organisasjonen av Copa América i Argentina».

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt