Sittende

Sunday, 05 December, 05:32

Nyheter om Sittende

Sortering: Relevans | Senaste
Nyhetspressen - 03 nov 21 kl. 15:49

Helsetips for ivrige nettspillere

Etter at verden har blitt mer digitalisert og nesten alt skjer gjennom våre PC-skjermer, kan man finne utallige spillemuligheter og annen underholdning på nettet. Med økt tilgang til spill og underholdning online, øker også skjermtiden samt tiden vi bruker Sittende i løpet av en dag og dette er ikke uten konsekvenser. Heldigvis er det råd å finne.

NRK - 08 nov 21 kl. 13:38

Fordømmer valget i Nicaragua

Flere internasjonale aktører fordømmer valget i Nicaragua. Sittende president Daniel Ortega vant valget med 75 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater. Kritikken har haglet mot søndagens valg i Nicaragua.

NRK - 04 nov 21 kl. 06:52

Israel med godkjent statsbudsjett

Knesset har godkjent budsjettforslaget fra den israelske regjeringen. Dermed er det ikke behov for nyvalg. Statsbudsjett ble vedtatt med knappest mulig flertall, 61 av 120 stemmer.

VG - 01 nov 21 kl. 21:40

Tiktoker kledde seg ut som Justin Bieber – foran Bieber

På halloween kledde Arielle Vanderberg seg ut som Justin Bieber – og så ham Sittende i sofaen der hun var. Videoen har nå gått viralt på TikTok..

NRK - 26 okt 21 kl. 12:51

Reuters: Solskjær blir Sittende

Nyhetsbyrået Reuters viser til anonyme kilder som sier at Manchester United-manager Ole-Gunnar Solskjær får muligheten til å snu den dårlige trenden på Old Trafford. Det har vært sterke spekulasjoner om Solskjær kom til å få sparken etter 0-5-tapet mot Liverpool i helgen..

NRK - 17 aug 21 kl. 16:15

Sittende politimestre vil fortsette

De offentlige søkerlistene til politimesterstillingene i sju politidistrikt er offentliggjort av Politidirektoratet. Søkerlistene viser at de Sittende politimestrene Finnmark, Troms, Trøndelag, Møre og Romsdal, Vest, Sør-Vest og Innlandet politidistrikt vil fortsette i jobben. I Finnmark og Møre og Romsdal er det kun en søker på lista, noe som trolig innebærer at både Ellen Katrine Hætta i Finnmark og Ingar Bøen i Møre og Romsdal blir Sittende, skriver Politiforum..

NRK - 20 okt 21 kl. 16:32

Krever ekstraordinært ski-ting

Buskerud skikrets har ikke lenger tillit til styret i Norges Skiforbund. Det kommer fram i et brev sendt forbundet som Adressa har fått tilgang på. – Uavhengig av utfallet av pågående personalkonflikt, har ikke Buskerud skikrets tillit til at Sittende skistyre vil være i stand til å gjenopprette nødvendig tillit og omdømme ovenfor sponsorer, frivillige, aktive og alle andre som er opptatt av skisporten, sier Steinar Berthelsen som er leder i Buskerud skikrets til NRK..

VG - 18 okt 21 kl. 13:05

Skikretser bekymret over Clas Brede Bråthen-saken: – Vi er ikke fornøyd

Langrennskomiteen i Akershus skikrets vil ha en ekstraordinær generalforsamling for å fremme mistillit mot det Sittende styret i Norges Skiforbund. Flere skikretser er bekymret..

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 16:48

Syk RBK-stjerne ble Sittende på benken da trønderne la press på serielederen

Trønderne gjorde jobben mot tabelljumbo Klepp og sørget for at det blir minst seriesølv denne sesongen – og Champions….

NRK - 16 okt 21 kl. 16:10

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 12 okt 21 kl. 15:04

Solberg: – Jeg er stolt

Avgående statsminister Erna Solberg møtte pressen tirsdag etter å ha lagt inn avskjedssøkand. – Jeg er stolt over at Norge har tatt mange viktige steg. Jeg mener vi har ført en politikk som ruster Norge for fremtiden, sier Erna Solberg.

Klartale - 12 okt 21 kl. 09:47

Dette trenger du å vite om statsbudsjettet

Tirsdag legger regjeringen fram et nytt statsbudsjett. Det er Sittende regjering som legger fram budsjettet. Altså Høyre, Venstre og Kristelig Folkeparti.

Klartale - 12 okt 21 kl. 08:39

Vil bruke mindre oljepenger

Tirsdag legger regjeringen fram et nytt statsbudsjett. Det er Sittende regjering som legger fram budsjettet. Altså Høyre, Venstre og Kristelig Folkeparti.

E24 - 11 okt 21 kl. 08:29

Oslo Børs stiger – Seadrill-oppgangen dempes

Seadrill bykset fra start etter at kreditorene godkjente redningsplanen, til tross for at selskapets gjentok at dagens eiere vil bli Sittende igjen med 0,25 prosent av dagens verdier..

NRK - 11 okt 21 kl. 07:08

Godtar Seadrill-plan

Det kriserammede riggselskapet Seadrill ligger an til å få en ny sjanse. Et overveldene flertall av kreditorene har akseptert en redningsplan for det gjeldstyngede selskapet. Planen innebærer at kreditorene tar over selskapet mens dagens aksjonærer blir Sittende igjen med 0,25 prosent..

E24 - 01 okt 21 kl. 16:34

Knut Arild Hareide vil bli sjøfartsdirektør – lover full lojalitet til ny regjering

Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) har søkt på jobben som sjøfartsdirektør. Han lover at han i så fall vil være lojal til den Sittende regjeringen..

E24 - 26 sep 21 kl. 12:35

Historisk kvinneflertall i Islands nasjonalforsamling – også flertall for den Sittende regjeringen

Islands koalisjonsregjering fikk flertall i lørdagens valg, viser det endelige valgresultatet. I Alltinget blir det også for første gang et flertall av kvinner..

NRK - 26 sep 21 kl. 12:05

Kvinneflertall i Alltinget

En europeisk nasjonalforsamling vil for første gang i få et flertall av kvinnelige representanter. Det er klart etter valget på Island lørdag. Valgresultatene ga flertall på Alltinget til Islands Sittende koalisjonsregjering, ledet av statsminister Katrin Jakobsdottir, skriver NTB..

NRK - 25 sep 21 kl. 04:29

Taliban får trolig ikke taletid

Taliban ba om å få tale til verdenslederne i FNs hovedforsamling, men det er det ganske sikkert at islamistgruppen ikke får, ifølge FN. Gruppen, som tok over makten i Afghanistan i midten av august, har utfordret akkrediteringen til landets Sittende FN-ambassadør Ghulam Isaczai. Taliban har bedt om å få representere landet på FNs høynivåuke, som begynte tirsdag og avsluttes mandag.

NRK - 15 aug 21 kl. 22:26

Opposisjonsleder leder klart

Opposisjonsleder Hakainde Hichilema leder klart over Sittende president Edgar Lungu etter valget i Zambia torsdag. 59-åringen har mer enn 2,3 millioner stemmer så langt i opptellingen, sammenlignet med Sittende president Edgar Lungu, som kun har 1,4 millioner stemmer..

VG - 14 sep 21 kl. 18:58

Haitis regjeringsadvokat: Vil sikte statsministeren for presidentdrap

Telefonsamtaler med hovedmistenkte i drapet på president Jovenel Moïse, danner grunnlag for mistanke mot Haitis Sittende statsminister Ariel Henry..

NRK - 13 sep 21 kl. 10:09

Mistenker høy fart

Politiet mistenker at bilen som kjørte ut på Askveien ved Hønefoss rett etter klokka 6 i morges holdt høy hastighet før ulykken. Føreren som var alene i bilen, ble Sittende fastklemt og ble fløyet til sykehus med kritiske skader etter ulykken..

NRK - 11 sep 21 kl. 17:17

Trump angriper Biden

Mens folk over hele USA lørdag markerte 20-årsdagen for 11. september ved å minnes de mange døde, valgte Donald Trump å markere dagen ved å publisere en video der han gyver løs på Joe Biden. Den forrige presidenten kritiserte den Sittende for en mislykket tilbaketrekning i Afghanistan, etter at Taliban tok makten igjen 15.

VG - 31 aug 21 kl. 23:14

VGs dom: Støre og Bastholm vant

BERGEN (VG) VGs terningkast er godt nytt for statsministerkandidat Jonas Gahr Støre - og dårlig nytt for Sittende statsminister Erna Solberg..

VG - 29 aug 21 kl. 08:06

Birgit Skarstein tar gull 12 år etter at hun ble lam: – Tårene bare trillet

TOKYO (VG) Birgit Skarstein (32) ble Sittende i båten og la tårene trille etter Paralympics-gullet i roing natt til søndag..

Aftenposten - 29 aug 21 kl. 08:06

Birgit Skarstein tar gull 12 år etter at hun ble lam: – Tårene bare trillet

TOKYO (VG) Birgit Skarstein (32) ble Sittende i båten og la tårene trille etter Paralympics-gullet i roing natt til….

NRK - 27 aug 21 kl. 20:44

Voldtektssiktet 18-åring

En mann på 18 år er pågrepet og siktet for voldtekt av en jente på under 14 år. Bergen tingrett avviste fredag politiets fengslingsbegjæring. Bergensavisen skriver at tingretten kom fram til at vilkårene for fengsling ikke er til stede.

VG - 27 aug 21 kl. 17:49

Erna om Høyres verste fylke: – Har hatt en fantastisk utvikling

ALTA/FINNMARKSVIDDA: I Finnmark ligger Høyre an til å bli forbigått av en bygdeliste. Men Sittende på en ATV på Finnmarksvidda, insisterer Erna Solberg på at det befolkningen lengst nord trenger er enda mer Høyre-politikk..

NRK - 19 aug 21 kl. 03:24

KrF og Venstre vil ha energiomkamp

Til tross for at både KrF og Venstre sa seg villige til å fortsette oljeletingen i Regjeringens energimelding, varsler begge partier omkamp etter valget. Venstre-leder Guri Melby sier til NTB at hun tror Høyre kan overbevises dersom regjeringen blir Sittende etter valget. Til Klassekampen sier KrFs klimapolitisk talsperson Tore Storehaug seg i stor grad enig med Melby..

Aftenposten - 13 jul 21 kl. 12:41

Skal man være statsminister i Sverige, må man selge litt av hvert for å bli Sittende

Skal man være statsminister i Sverige, må man selge litt av hvert for å bli Sittende. At han orker..

NRK - 16 aug 21 kl. 03:50

Hichilema vant valget i Zambia

Opposisjonsleder Hakainde Hichilema er erklært vinner av presidentvalget i Zambia, opplyser valgkommisjonen i landet. Hichilema fikk 2,8 millioner stemmer, mens Sittende president Edgar Lungu fikk 1,8 millioner stemmer, viste opptellingen da resultatene fra 155 av landets 156 valgdistrikter var bekreftet natt til mandag..

VG - 13 aug 21 kl. 22:13

Brann-ledelsen i krisemøte – varsler uttalelse lørdag

BRANN STADION (VG) Brann-toppene blir Sittende i krisemøte til «langt ut på natt» etter å ha mottatt ny informasjon om skandalefesten tidligere i uken. Trolig vil de ikke uttale seg før lørdag formiddag..

Aftenposten - 13 aug 21 kl. 22:13

Brann-ledelsen i krisemøte – varsler uttalelse lørdag

BRANN STADION (VG) Brann-toppene blir Sittende i krisemøte til «langt ut på natt» etter å ha mottatt ny informasjon om….

NRK - 09 jul 21 kl. 16:53

Anker løslatelse

Den drapssiktede mannen som i fredag ble løslatt av Vestfold tingrett, blir Sittende i varetekt. Påtalemyndigheten har anket løslatelsen og mannen blir Sittende til lagmannsretten har avgjort fengslingsspørsmålet. 26-åringen er sammen med en 18 år gammel mann er siktet for å ha drept en 19 år gammel mann i Sandefjord natt til 13.

Aftenposten - 07 jul 21 kl. 15:13

Löfven blir Sittende. Men hvor lenge?

Stefan Löfven får holde på makten. Til gjengjeld er han avhengig av å blidgjøre opposisjonen for å bli Sittende..

E24 - 29 jul 21 kl. 09:26

«Ever Given» har nådd havn etter fem måneder til sjøs

Gigantskipet har nådd Rotterdam, etter å ha kastet loss fra Kina og vært Sittende fast i Suez-kanalen..

VG - 26 jul 21 kl. 22:16

Nicoline (24) fikk motorstopp i styrtregnet: – Bilen skvulpet frem og tilbake

Porsgrunnskvinnen fikk vansker da uværet inntraff mandag, og ble Sittende fast i én time før tauebilen kom til unnsetning..

NRK - 26 jul 21 kl. 18:35

Historisk lav vannstand i innsjø

Vannstanden i Great Salt Lake i den amerikanske delstaten Utah er rekordlav som følge av tørke. Innsjøens overflate ble målt til å være 1.278 meter over havet, rundt 2,5 centimeter lavere enn forrige rekord fra 1963.

NRK - 16 jul 21 kl. 15:48

Justisminister etterforskes

Frankrikes justisminister, Éric Dupond-Moretti, beskrevet av noen som «domstolenes troll», skal etterforskes for interessekonflikter. Det skriver nyhetskanalen BFM TV. Det er første gang en Sittende justisminister etterforskes i Frankrike.

NRK - 09 jun 21 kl. 10:59

Solberg måtte svare på ansettelse

Statsminister Erna Solberg (H) måtte svare på krass kritikk i Stortinget for ansettelsen av forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) som ny fiskeridirektør. Statsministeren var på forhånd blitt bedt om å være til stede i salen da Stortinget onsdag skulle debattere den kontroversielle ansettelsen. Men statsministeren ble lenge Sittende med munnbindet på.

NRK - 06 jul 21 kl. 09:16

Hviterussisk opposisjonell dømt

Viktor Babariko er dømt til 14 års fengsel for korrupsjon av en domstol i Hviterussland. Babariko stilte opp som kandidat ved presidentvalget i fjor, men ble arrestert og fengslet før valget. Meningsmålinger før valget viste at han lå an til å vinne en klar seier over den Sittende presidenten Aleksandr Lukasjenko..

E24 - 29 jun 21 kl. 21:49

Massører solgte klippekort da de ikke fikk holde åpent – nå får de momssmell

Eieren av Oslo Massasje tror salget av klippekort reddet dem gjennom pandemien. Ved nyttår ble bransjen momspliktig, og dermed blir gründeren Sittende igjen med en ekstraregning på over 320.000 kroner..

NRK - 22 jun 21 kl. 18:43

FN-topp advarer om valg i Nicaragua

FNs menneskerettighetskommisær, Michelle Bachelet, advarer mot at et fritt valg er usannsynlig i Nicaragua. Det er presidentvalg i november i det mellomamerikanske landet, og Sittende president Daniel Ortega har i forkant fengslet flere viktige opposisjonskandidater..

NRK - 17 jun 21 kl. 22:12

Trekker seg etter kun tre uker

Edwin Poots trekker seg som leder for Democratic Unionist Party (DUP) i Irland. Det skriver nyhetsnettstedet RTE. Poots har kun vært leder for partiet i tre uker.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt