Siktelser

Saturday, 23 September, 20:22

Nyheter om Siktelser

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 sep 23 kl. 02:23

USA bekrefter at El Chapos sønn er utlevert

En av sønnene til narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzman, ankom fredag USA for å bli stilt for retten, sier justisminister Merrick Garland. – Som resultat av samarbeid mellom politimyndighetene i USA og Mexico, er en av lederne i Sinaloa-kartellet nå utlevert til USA, sier Garland i en uttalelse. Ovidio Guzman Lopez (33) ble tatt til fange i januar og må svare for narkoanklager i føderale domstoler i USA.

NRK - 25 jul 23 kl. 08:59

Marinesoldat kjemper mot utlevering til USA

Den tidligere amerikanske marinesoldaten Daniel Duggan, er anklaget for å trene militærpiloter i Kina, og kjemper nå mot utlevering. Duggan (54) som fløy Harrier-jetfly for USA for over 20 år siden, er nå gjenstand for en amerikansk tiltale som hevder at han brukte spesialistferdighetene sine til å lære kinesiske piloter å lande fly på hangarskip. Den tidligere marinesoldaten aviser anklagene.

NRK - 10 jul 23 kl. 18:24

Begge de pågrepne etter politiskyting i Oslo er løslatt

Det opplyser politiadvokat Cathrine Sandnes til TV 2. – Vi kan bekrefte at de er løslatt, men at det fortsatt er Siktelser på narkotikaovertredelse, skriver hun i en tekstmelding. En polititjenesteperson er mistenkt i saken etter at det ble løsnet skudd.

NRK - 02 jul 23 kl. 06:41

Mann siktet for grov kroppsskade avhøres i dag

Politiet vil i løpet av søndagen forsøke å avhøre en mann i 20-årene, siktet for grov kroppsskade. Det var natt til søndag at mannen ble arrestert, etter en voldshendelse i Strøket i Oslo. Fem personer ble skadet i voldshendelsen.

Aftenposten - 19 apr 23 kl. 08:38

Kjæletigre skal ha blitt fôret med narkoprinsenes fiender. Siktelser i USA gir nye gløtt inn i brutal bransje.

Fentanyl er blitt et hett tema i USAs politiske strid. Nye Siktelser setter søkelys på en svært kynisk og lønnsom….

NRK - 14 jun 23 kl. 13:48

Flere siktet, ingen pågrepet etter Grønland-skyting

Politiet jobber ut ifra flere hypoteser etter skytingen på Grønland i Oslo tirsdag. – Flere personer er siktet i saken, men ingen er så langt pågrepet. Politiet jobber med å lokalisere de involverte partene.

NRK - 11 jun 23 kl. 19:35

Nicola Sturgeon om pågripelsen: – Et sjokk

Skottlands tidligere førsteminister Nicola Sturgeon ble søndag pågrepet og løslatt igjen av skotsk politi, som et ledd i etterforskningen om finansieringen av partiet SNP. – Dagens situasjon var både et sjokk og dypt ubekvemt, sier Sturgeon etter løslatelsen, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Jeg vet uten tvil at jeg er uskyldig.

NRK - 11 jun 23 kl. 18:52

Reuters: Nicola Sturgeon løslatt

Skottlands tidligere førsteminister Nicola Sturgeon er løslatt fra varetekt uten noen Siktelser mot seg, melder nyhetsbyrået Reuters. De navngir ikke den 52 år gamle kvinnen, men Sturgeon er identifisert i flere britiske medier. Politiet i Skottland vil fortsette å etterforske Sturgeon..

NRK - 11 jun 23 kl. 18:52

Reuters: Nicola Sturgeon løslatt fra varetekt

Skottlands tidligere førsteminister Nicola Sturgeon er løslatt fra varetekt uten noen Siktelser mot seg, melder nyhetsbyrået Reuters. Politiet i Skottland vil fortsette å etterforske Sturgeon. Hun ble pågrepet tidligere søndag i forbindelse med etterforskningen av finansieringen av partiet SNP..

NRK - 28 feb 23 kl. 18:14

Tenåring siktet for drapsforsøk på 19-åring

Politiet har utvidet siktelsene mot de to tenåringene de mener står bak den alvorlige voldshendelsen i Songdalen 4. februar. – Den eldste av de siktede er nå siktet for forsøk på drap og medvirkning til grovt ran.

NRK - 15 dec 22 kl. 05:08

Mannen som slo ned Paul Pelosi ville også angripe skuespiller Tom Hanks

David DePape,som er anklaget for å angrepet ektemannen til Nancy Pelosi (leder av Representantenes hus i USA), hadde mål om å angripe flere kjente offentlige personer, deriblant skuespiller Tom Hanks, skriver BBC. Også president Joe Bidens sønn, Hunter, og den demokratiske California-guvernøren Gavin Newsom var på listen. Det kom frem under en høring i California onsdag.

NRK - 13 dec 22 kl. 06:55

Frykter iransk fotballspiller skal henrettes

Den internasjonale spillerorganisasjonen Fifpro skriver i en uttalelse at de frykter for livet til den iranske fotballspilleren Amir Nasr-Azadani. Organisasjonen publiserte et innlegg sent mandag kveld, der de ber om at straffen fjernes. – Fifpro er sjokkerte og kvalme av rapportene om at den profesjonelle fotballspilleren Amir Nasr-Azadani står ovenfor henrettelse i Iran etter å ha drevet kampanje for kvinners rettigheter og grunnleggende frihet i landet sitt.

NRK - 21 okt 22 kl. 00:34

Vurderer å skjerpe Siktelser for bortføring på Tolga

Politiet i Innlandet er i innspurten av etterforskningen etter en voldssak i Vingelen i Østerdalen i januar. Politiet har offentliggjort bilde av våpenet de mener ble brukt under bortføringen. To menn er siktet for å ha skutt mot en mann i 20-åra og bortført ham.

NRK - 01 aug 22 kl. 13:36

En person mistenkt for grov kroppsskade

En person er mistenkt for grov kroppsskade eller medvirkning til det i et bolighus på Hana i Sandnes. En person ble knivstukket i et hus. – Ingen er pågrepet og siktet på nåværende tidspunkt, men vi utelukker ikke at flere personer kan bli mistenkt, og utelukker heller ikke at det kan komme Siktelser, sier etterforskningsleder Hans-Christian Hetland..

NRK - 31 maj 22 kl. 12:16

Voldtektssak i Trondheim vokser i omfang

En mann i 40-årene i Trondheim er mistenkt i ytterligere to voldtektssaker. Han er fra før av siktet for å ha voldtatt fire kvinner. I alle de seks sakene er det snakk om unge kvinner i 20-årene, og alle forholdene skal ha skjedd i Trondheim, bekrefter politiadvokat Line Novstad Klungreseth til Nidaros.

VG - 30 maj 22 kl. 04:58

Lørenskog-saken: Vil ikke henlegge

I drøyt to år har Tom Hagen og Kryptomannen hatt alvorlige Siktelser hengende over seg i Lørenskog-saken. Siktelsene kan henlegges – men det er ikke aktuelt nå..

NRK - 01 apr 22 kl. 14:02

Utelukker ikke flere Siktelser

Politiet utelukker ikke at flere kan bli siktet etter dobbeltdrapet på Søm i Kristiansand. En mann i 50-årene er siktet for å ha drept sin kone og sin datter på mandag, men han er ikke avhørt fordi han er innlagt på sykehus. Politiet etterforsker fortsatt saken..

NRK - 30 mar 22 kl. 12:05

Fire personer pågrepet i narkoaksjon i Oslo

De fire er siktet for ulike straffbare forhold knyttet til narkotikavirksomhet, ifølge Kripos. Alle de siktede blir fremstilt for fengsling onsdag ettermiddag. Aksjonen inngår i en Kripos-operasjon kalt «Hubris» som starta våren 2018.

VG - 27 okt 21 kl. 02:48

Utelukker ikke Siktelser etter Baldwin-ulykke

Distriktsadvokaten utelukker ikke at det kan bli tatt ut Siktelser etter den fatale ulykken i Santa Fe i forrige uke..

VG - 27 okt 21 kl. 02:48

Utelukker ikke Siktelser etter Baldwin-ulykke

Statsadvokaten utelukker ikke at det kan bli tatt ut Siktelser etter den fatale ulykken i Santa Fe i forrige uke..

Aftenposten - 03 sep 21 kl. 20:10

En dom, en frifinnelse og flere frafalte Siktelser: Dette er drapene på Birgitte Tengs og Tina Jørgensen

To opprivende drapssaker, tusenvis av etterforskningsstimer og flere Siktelser som senere er frafalt..

NRK - 27 okt 21 kl. 20:10

Utelukker ikke siktelse mot Baldwin

Distriktsadvokat i Santa Fe County, Mary Carmack-Altwies, sier at hun ikke kan kommentere Siktelser på dette tidspunktet. – Ingen er utelukket på dette tidspunktet, sier hun til AP. Våpenet var ikke sikret under lunsjen før skuddene, sier et fersk rettsdokument, ifølge Reuters..

NRK - 11 aug 21 kl. 15:14

Nye Siktelser mot Navalnyj

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj står overfor flere nye Siktelser, knyttet til å ha skapt en organisasjon som «truer rettighetene til russiske borgere». Det melder Reuters. Etterforskerne sier Navalnyjs antikorrupsjonsstiftelse, som Russland betegner som en ekstremistgruppe, har oppfordret russiske borgere til å begå straffbare handlinger.

E24 - 29 apr 21 kl. 21:45

Siktelse mot tidligere Danske Bank-sjef Thomas Borgen henlegges

Danske Økokrim dropper Siktelser mot tre tidligere Danske Bank-topper, deriblant norske Thomas Borgen..

E24 - 29 apr 21 kl. 21:37

Børsen: Siktelse mot tidligere Danske Bank-sjef Thomas Borgen henlegges

Danske Økokrim henlegger Siktelser mot tre tidligere Danske Bank-topper, deriblant norske Thomas Borgen..

NRK - 01 apr 21 kl. 11:34

Suu Kyi slapp nye Siktelser

Det ble ikke reist nye anklager mot Aung San Suu Kyi da hun møtte i retten torsdag, ifølge en advokat. Det melder AFP. Fra før er hun siktet for å ha tatt imot store verdier i bestikkelser.

NRK - 01 mar 21 kl. 08:59

Nye Siktelser mot Aung San Suu Kyi

Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi er siktet for å ha oppildnet til uro, ifølge advokaten hennes, melder AFP. Suu Kyi deltok mandag i et rettsmøte via videolink. Hun har sittet i husarrest siden militærkuppet 1.

NRK - 30 jan 21 kl. 15:55

Skjerper Siktelser mot Proud Boys

Påtalemyndigheten i USA har skjerpet siktelsene mot to medlemmer av den høyreradikale gruppen Proud Boys etter stormingen av Kongressen. De er nå siktet for sammensvergelse for å hindre politifolk som voktet kongressbygningen, ifølge New York Times..

NRK - 27 jan 21 kl. 07:57

Flere siktet etter kongresstorming

Mer enn 150 personer er siktet for føderale lovbrudd etter at Trump-tilhengere stormet kongressbygningen 6. januar. Det melder justisdepartementet i USA.

VG - 20 jan 21 kl. 04:50

Siktet for planlegging før Kongress-stormingen: «Vi holder oss sammen og vi holder oss til planen»

Ifølge nye Siktelser deltok tre selverklærte medlemmer av en høyreorientert militsgruppe i både planleggingen og gjennomføringen av angrepet på den amerikanske Kongressen 6. januar..

P4 - 05 okt 20 kl. 14:31

Utelukker ikke Siktelser etter dødsbrann

Politiet utelukker ikke at det kan komme Siktelser etter brannen i Moelv der to personer ble funnet døde. Politiet er styrket i sin teori om at det har skjedd noe kriminelt, og mener brannen var påsatt. De to avdøde var fra Gjøvik og to skal ha vært i konflikt, ifølge NRK, men har status som fornærmede.

NRK - 18 nov 20 kl. 07:37

Dropper Siktelser mot eks-minister

USA dropper siktelsene mot tidligere forsvarsminister i Mexico, Salvador Cienfuegos, som ble pågrepet i Los Angeles i oktober. Han var siktet for narkohandel og hvitvasking skriver nyhetsbyrået AP. Siktelsene droppes så han kan etterforskes i Mexico..

P4 - 11 feb 20 kl. 08:21

Innvandrerungdom har flere Siktelser

Unge mannlige innvandrere har langt flere Siktelser for lovbrudd enn øvrig ungdom. Det viser en oversikt Statistisk sentralbyrå har utarbeidet for Fremskrittspartiet. Der går det fram at unge menn med bakgrunn fra land som Irak, Russland, Marokko og Somalia i snitt har 2–3 ganger så mange Siktelser mot seg som øvrige unge menn i Norge.

NRK - 29 okt 20 kl. 09:04

3.000 barn siktet for lovbrudd

Nesten 3.000 barn under 15 år ble siktet for lovbrudd i fjor. Det er en økning på 52 prosent siden 2015, ifølge SSB.

NRK - 21 okt 20 kl. 10:03

Madsen fremstilles for retten

Livstidsdømte Peter Madsen fremstilles for retten i Glostrup klokken 10 etter gårsdagens fluktforsøk. Rettsmøtet går for lukkede dører. Politiet har sagt at de vurderer ytterligere Siktelser..

VG - 20 okt 20 kl. 15:38

Madsen siktet for fangeflukt – vurderer ytterligere Siktelser

Peter Madsen ble funnet etter fem minutter på frifot. Nå er han pågrepet og siktet for «fangeflukt»..

NRK - 31 aug 20 kl. 12:52

To siktet etter grottefest i Oslo

To personer er siktet etter grottefesten i Oslo i helgen. Det opplyser politiet i en pressemelding. De siktes for uberettiget adgang og opphold i bunkeren, og politiet utelukker ikke flere Siktelser, eller om siktelsene skal utvides..

Aftenposten - 30 aug 20 kl. 19:55

Ingen Siktelser etter ravefesten i Oslo søndag kveld

Søndag kveld har politiet i Oslo fortsatt ikke siktet noen i forbindelse med festen der en rekke unge mennesker ble kullosforgiftet natta før..

Aftenposten - 03 jun 20 kl. 19:50

Nye Siktelser mot politibetjentene før Floyd gravlegges

Tre av de fire politibetjentene som var involvert i drapet på George Floyd, får onsdag nye Siktelser mot seg. Protestene i USA har snart ført til 10.000 arrestasjoner, men forsvarsministeren er uenig med president Donald Trump om bruken av militærstyrker..

Aftenposten - 31 jul 20 kl. 06:05

Ingen ny sak mot politibetjent etter Brown-drapet i 2014

En dommer i St. Lois i Missouri vedtok torsdag at det ikke blir tatt ut nye Siktelser mot politibetjenten som skjøt og drepte Michael Brown i 2014..

NRK - 03 jun 20 kl. 21:49

Floyds familie takker for Siktelser

George Floyds familie er takknemlige for at alle de fire politifolkene som pågrep ham er siktet for drap eller medvirkning til drap. - Et bittersøtt øyeblikk, sier familien i en uttalelse, som også oppfordrer til fredelige forandringer i samfunnet..

NRK - 03 jun 20 kl. 21:09

Nye Siktelser i Minneapolis

P4 - 03 jun 20 kl. 20:11

Tre nye Siktelser i Floyd-saken

Påtalemyndigheten i Minnesota har besluttet å skjerpe siktelsen mot Derek Chauvin, mannen som tidligere var siktet for uaktsomt drap på George Floyd. Siktelsen er nå endret til forsettlig drap, melder en lokal avis. I tillegg siktes ytterliger tre politifolk for å ha medvirket til forsettlig drap i følge avisen..

Aftenposten - 10 maj 20 kl. 22:04

Politi møter domstol i Lørenskog-saken. Fire dommere forklarer.

I Lørenskog-forsvinningen er det arrestasjoner, løslatelser og endringer i Siktelser nesten fra time til time. Ett tema går igjen hele tiden: bevisenes stilling og styrke..

P4 - 19 feb 20 kl. 08:24

Tar til motmæle etter innvandringskritikk

Frp-toppene Sylvi Listhaug og Jon Helgheim går ut mot det de kaller en «skyve-under-teppet-mentalitet» om høy kriminalitet blant innvandrere. Det skriver VG. Nylig fikk de kritikk fra flere hold etter å ha lagt frem en rapport fra SSB som viser at unge, mannlige innvandrere har langt flere Siktelser enn øvrig ungdom i Norge.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com