Siktede

Sunday, 04 December, 22:14

Nyheter om Siktede

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 nov 22 kl. 10:08

«Ring-på-spring»-volden: Politiet mener denne øksen ble brukt

Politiet mener at Siktede brukte den avbildede øksen mot den fornærmede i voldshendelsen på Hjellestad 14. oktober. En tenåring ble angrepet med øks og sendt til sykehus, angivelig etter å ha lekt «ring-på-spring» på huset til den Siktede mannen.

NRK - 16 nov 22 kl. 16:09

VG: Én av de fire som er siktet etter en voldtekt i Sortland løslates

En av de fire mennene som er siktet for seksuelt overgrep på Sortland i Nordland natt til søndag 30. oktober, løslates fra varetekt når fengslingsperioden går ut i morgen, 17. november.

NRK - 09 nov 22 kl. 10:58

Tok bilder av jenter han kjørte

Den tiltalte har forteller at han har pleid å plukke opp jenter som han kjørte rundt. Aktor spurte den tiltalte om han har hatt noe behov for å dokumentere at jentene satt på i bilen hans. – Når du har hatt med jenter i bil.

NRK - I førrgår: 21:42

Blodmysteriet i Bergen: Tre Siktede løslatt

De tre mennene mellom 23 og 35 år som ble pågrepet og senere siktet for kroppsskade i forbindelse med funn av blodspor i et hus på Landås i Bergen, er nå løslatt. Det bekrefter politiadvokat Linn Marie Søfteland i Vest politidistrikt. Politiet har forsøkt å finne personen som blodet stammer fra i frykt om at vedkommende er alvorlig skadet, men har foreløpig ikke lykkes med det.

NRK - 03 nov 22 kl. 17:32

Fire ukers varetekt for Siktede etter voldtektssak

Salten og Lofoten tingrett har i en kjennelse varetektsfengslet de fire Siktede i voldtektssaken fra Vesterålen. Søndag ettermiddag mottok politiet en melding fra en innringer som fortalte om det politiet omtalte som en hendelse som skal ha skjedd i et busskur på Kleiva i Sortland kommune i Vesterålen. De fire ble tatt inn til avhør for to dager siden, og har så langt avgitt avvikende forklaringer.

NRK - 27 nov 22 kl. 19:41

VG: Drapssiktet erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 20-årene siktet for drap etter skyting på Grønland natt til søndag har vært inne hos avhør hos politiet søndag kveld. – Han nekter enhver befatning med saken og erkjenner ikke noen form for straffskyld, sier hans forsvarer, Inam Ghous Ali til VG. Avhøret varte i flere timer.

Klartale - 27 okt 22 kl. 12:07

Mann siktet for drapsforsøk på sin egen kone

Politiet pågrep en mann onsdag. De siktet ham for drapsforsøk etter knivstikking i Drammen. Han prøvde å drepe sin egen kone, mener politiet.

NRK - 23 nov 22 kl. 13:22

Mann pågrepet i Latvia etter lastebilbrann og voldshendelse

En mann ble tirsdag pågrepet i Latvia etter å ha blitt siktet og internasjonalt etterlyst for vold og brannstiftelse i Spydeberg i Østfold. – Politiet jobber nå med å få Siktede overlevert til Norge, opplyser politiadvokat Nina Marthinsen ved Øst politidistrikt til Smaalenes Avis. Natt til lørdag brøt det ut brann i en trekkvogn og to tilhengere i Spydeberg, og en mann ble alvorlig skadd i en voldshendelse som politiet ser i sammenheng med brannen.

NRK - 23 nov 22 kl. 10:02

Vesterålen: Tre personer siktet for grov voldtekt løslates

Tre menn som er siktet for grov voldtekt i et busskur på Kleiva i Vesterålen 30. oktober, løslates. Fra før er den fjerde Siktede løslatt.

NRK - 15 okt 22 kl. 14:33

Russisk statsborger pågrepet med drone i Tromsø

Troms politidistrikt pågrep fredag morgen en russisk statsborger etter observasjoner av fotografering ved Tromsø lufthavn Langnes. Siktede er en 51 år gammel mann, som ikke bor i Norge. Ifølge den Siktedes egen forklaring hadde han passert Storskog torsdag og var på vei til Svalbard, opplyser politiet i en pressemelding.

Klartale - 14 okt 22 kl. 12:51

Politiet tror russer som fløy drone bare er turist

En russer har blitt siktet for å ha fløyet drone i Norge. Mannen i 50-årene ble stanset på grensa lengst øst i Finnmark tirsdag. Da ble det funnet to droner i bagasjen hans.

NRK - 05 nov 22 kl. 20:55

Siktet mann på Stord løslatt etter avhør

Politiet har løslatt en mann i 50-årene etter at han har vært inne til avhør etter at en kvinne i 50-årene ble funnet død i sjøen ved Nordvik på Stord i dag tidlig. - Han har forklart seg til politiet, men vi ønsker ikke nå å gå inn på hva Siktede har sagt i avhør. Mistanken mot mannen er svekket og han er derfor løslatt, men har fortsatt status som siktet, sier jourhavende jurist Tor Arvid Bruskeland.

NRK - 05 nov 22 kl. 10:45

Beslag av flere våpen etter at mann ble skutt av politiet

Politiet rykket natt til lørdag ut etter å mottatt melding om skyting i Rælingen, hvor det ble en skuddveksling mellom politiet og en mann i midten av 20-årene. Det er foretatt en ransakelse på bostedet til den Siktede mannen, hvor det er blitt funnet flere våpen. – Mannen er nå pågrepet og siktet for grov ulovlig bevæpning med skytevåpen på offentlig sted (§ 189 a) og andre brudd på våpenloven, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 04 nov 22 kl. 10:00

En person siktet etter funn av død person i Verdal

Politiet har pågrepet og siktet en person, etter at en død person ble funnet utendørs i Verdal sentrum onsdag kveld. Personen er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand. – Vi anser dette som et mistenkelig dødsfall, men politiets etterforskning er helt i startfasen.

NRK - 03 nov 22 kl. 11:03

Politiet: Siktet kvinne erkjenner drapet på kvinne i Skien

Den 40 år gamle kvinnen som er siktet for drapet på Heidi Flood (58) i Skien 4. oktober har erkjent drapet i avhør. Hun samtykker til videre fengsling.

VG - 30 nov 22 kl. 23:10

Lege siktet: Politiet undersøker om det er flere fornærmede

Allerede i mai kom en bekymringsmelding mot den Siktede legen på sørvestlandet. I juli ble han politianmeldt. Nå vil politiet finne ut om det er flere fornærmede..

NRK - 07 sep 22 kl. 11:24

Siktede etter knivstikking i Vaterlandsparken er i 20-årene

Det er en mann i 20-årene som er siktet etter knivstikkingen i Vaterlandsparken i Oslo i går. Det opplyser politiadvokat Nicolai Skjold til NRK. Politiet har gjort funn av et stikkvåpen, bekrefter Skjold.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Aftenposten - 28 nov 22 kl. 13:13

De to drapsSiktede på Grønland har bånd til lokal kriminell gruppe

De to Siktede har i flere år vært aktive i de kriminelle miljøene i Oslo sentrum..

VG - 28 nov 22 kl. 11:44

Drapssiktet samtykker til fengsling etter skyting på Grønland

De to Siktede i drapet på Grønland i Oslo fremstilles for varetektsfengsling klokken 14 mandag..

Klartale - 28 nov 22 kl. 08:29

Mann skutt og drept på Grønland i Oslo

Politiet tror det var et kriminelt oppgjør. Mannen som ble skutt er i slutten av 20-årene. Han ble først tatt vare på av helsepersonell.

NRK - 25 nov 22 kl. 17:30

Spionmistenkt russer varetektsfengslet i Stockholm

Den russiske mannen i 60-årene som ble pågrepet og siktet for spionasje i Sverige tirsdag, er fengslet i Stockholm tingrett. Mannen ble pågrepet sammen med sin kone i en storstilt politiaksjon i grålysningen tirsdag. Spesialpoliti firte seg ned fra to av forsvarets helikoptre da de slo til mot parets villa i stockholmsområdet.

NRK - 25 nov 22 kl. 13:53

Drapssiktet sønn varetektsfengslet

En mann i 50-årene er varetektsfengslet, siktet for å ha drept moren sin i Bærum i slutten av oktober. Det skriver VG. Kvinnen i 80-årene ble utsatt for vold og døde halvannen uke senere av skadene.

NRK - 27 okt 22 kl. 10:38

Knivstikking i Drammen: Skal ha forsøkt å drepe sin kone

Politiadvokat Ole Jacob Gaarder sier til NRK at mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen på Galterud i Drammen, skal ha forsøkt å drepe sin egen kone. – Det er et ektepar dette gjelder. Siktede og fornærmede er gift, sier Gaarder til NRK.

NRK - 23 nov 22 kl. 10:02

13-åring siktet etter brann

En 13 år gammel jente er siktet for grovt skadeverk etter brannen på Gulset legekontor den 17. november. Den Siktede 13- åringen blir fulgt opp av barnevernet og andre instanser, opplyser politiet..

NRK - 21 nov 22 kl. 15:59

VG: Mann i 40-årene er internasjonalt etterlyst etter voldshendelse og lastebilbrann

En mann er siktet for grov kroppsskade etter en lastebilbrann og en voldshendelse i Spydeberg. Nå er han etterlyst internasjonalt, opplyser politiet til VG. Natt til lørdag brøt det ut brann i en trekkvogn og to tilhengere i Spydeberg, og en mann ble alvorlig skadd i en voldshendelse som politiet ser i sammenheng med brannen.

NRK - 20 nov 22 kl. 14:19

Mann siktet for grov kroppsskade etter brann i vogntog i Spydeberg

En mann i 40-årene er siktet for grov kroppsskade etter brann i en trekkvogn og to tilhengere i Spydeberg natt til lørdag. En mann ble alvorlig skadd. Den Siktede er en utenlandsk statsborger med arbeidsmessig tilknytning til Norge, men var søndag ettermiddag ennå ikke pågrepet av politiet, skriver Smaalenenes Avis.

NRK - 19 nov 22 kl. 16:24

Voldsutsatt på bedringens vei

Mannen i 60-årene som ble utsatt for vold i Fagernes sentrum natt til lørdag er på bedringens vei. Det opplyser politiadvokat Wigdis Hjalmarsen ved Innlandet politidistrikt til NRK. Mannen ble fløyet til Ullevål sykehus med det som fremstod som hodeskader.

NRK - 17 nov 22 kl. 20:30

Far pågrepet for vold mot eget barn

En mann i 40-årene befinner seg i politiets varetekt siktet for å ha utøvd vold mot eget barn etter at Haukeland universitetssjukehus varslet politiet. – Politiet ble tilkalt av Haukeland 25. oktober.

NRK - 20 okt 22 kl. 13:52

Politiet har opprettet 55 anmeldelser mot kommuneoverlege i Trøndelag

– Politiet har til nå opprettet 55 anmeldelser mot en kommuneoverlege i Trøndelag, som omhandler misbruk av overmaktsforhold for å skaffe seg seksuell omgang. Det vil bli gjennomført avhør av den Siktede i løpet av de nærmeste ukene, skriver politiet i en pressemelding. De utelukker ikke at det kan komme flere anmeldelser.

NRK - 17 nov 22 kl. 10:26

Ber om fire uker varetekt

Mannen i 40-årene, som er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble funnet død i Stavanger lørdag, vil framstilles for varetektsfengsling i Sør-Rogaland tingrett, rettssted Jæren i dag klokken 12.00. – Vi vil be om fire ukers varetektsfengsling, hvorav to av ukene er i full isolasjon.

NRK - 22 sep 22 kl. 13:20

Gutt døde etter båtulykke på Byfjorden i Bergen

Onsdag fikk politiet melding om at gutten (11) som var om bord i katamaranen som kantret søndag 11. september, nå er død. Gutten har vært innlagt på Haukeland Universitetssykehus siden ulykken.

NRK - 22 sep 22 kl. 13:20

Gutt (11) døde etter båtulykke i Bergen

Onsdag fikk politiet melding om at gutten (11) som var om bord i katamaranen som kantret søndag 11. september i Bergen, nå er død. Gutten har vært innlagt på Haukeland Universitetssykehus siden ulykken.

NRK - 17 nov 22 kl. 05:36

Stavanger-siktet nekter straffskyld

en tredje av de Siktede etter drapet på Vestre Platå i Stavanger sist helg ble avhørt i går. Han nekter straffskyld, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen i 40-årene bor sør for Stavanger, men ble pågrepet i Oslo tirsdag.

NRK - 15 nov 22 kl. 15:00

Ble drept i Siktedes bolig

Retten mener det er skjellig grunn til å mistenke den Siktede mannen i 30-årene for drap, og opplyser at drapet ble begått i Siktedes bolig på Vestre Platå, ifølge kjennelsen fra tingretten. Han har i avhør gjort rede for foranledningen og knyttet seg og drapsofferet til stedet i timene og dagene før drapet skjedde..

NRK - 15 nov 22 kl. 10:07

Drap i Stavanger: Vil be om fire ukers varetektsfengsling

Mannen og kvinnen som er siktet for drap eller medvirkning til drap fremstilles for varetektsfengsling i Sør-Rogaland tingrett, rettssted Jæren i dag, henholdsvis klokken 12.00 og 13.30.

NRK - 14 nov 22 kl. 14:57

Drapsforsøksiktet mann i Bergen etterforskes for flere forhold

En mann i 30-årene er nå både siktet for drapsforsøk og under etterforskning for flere andre saker etter at han angrep en tenåring med øks i oktober. Det skriver Bergens Tidende. – Det ble som kjent beslaglagt en rekke økser hos Siktede.

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:19

Politiet pågrep mann som er siktet for drap

Politiet fant en mann i en leilighet lørdag. Mannen døde. Politiet fikk beskjed om vold i leiligheten, som er i Stavanger.

NRK - 13 nov 22 kl. 12:02

Stavanger-drapet: Utelukker ikke flere pågripelser

– På nåværende tidspunkt utelukker vi ikke flere pågripelser, sier politiadvokat Marita Hagen på pressekonferanse i Stavanger søndag. Lørdag kveld ble en mann funnet drept i Løvdahls gate i Stavanger. Politiet har siktet en mann for forholdet, men ikke pågrepet han.

NRK - 10 nov 22 kl. 23:23

Pamela (26 begravet i Polen

Småbarnsmoren Pamela ble torsdag begravet i hjembyen Oświęcim sør i Polen. En norsk mann i 20-årene bosatt i Bergen er siktet for drapet og for å ha bortført deres felles barn. Kvinnen har tidligere bodd i bergensområdet, og det var da hun og den Siktede mannen fikk et felles barn.

NRK - 15 sep 22 kl. 16:09

Varetektsfengsles i to uker

Den ene av de Siktede etter voldshendelsen på Tveita tirsdag morgen varetektsfengsles i to uker med brev- og besøksforbud, opplyser mannens forsvarer. Mannens forsvarer, Anja Karin Hellander, sier at Siktede ikke erkjenner straffskyld. To personer er pågrepet etter at en ung mann ble alvorlig skadet av en skarp gjenstand tirsdag morgen.

NRK - 11 okt 22 kl. 08:10

Ber om videre varetekt for Siktede etter Oslo-skytingen

Oslo tingrett forlenget i går restriksjonene til mannen i 30-årene som for to uker siden ble varetektsfengslet siktet for medvirkning til terrorhandling etter skytingen i Oslo sentrum 25. juni, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding. Mannen i 40-årene som også ble fengslet for to uker siden i samme sak, har samtykket til at spørsmålet om forlengelse av hans restriksjoner behandles skriftlig av Oslo tingrett i dag, tirsdag.

NRK - 10 okt 22 kl. 13:20

Knivstikking på buss: Siktede er avhørt

Lørdag like før kl. 00.00 kom det inn melding til politiet om at en person var blitt utsatt for en voldshendelse på en buss i Stavanger sentrum.

NRK - 10 okt 22 kl. 13:20

Knivstikking på buss: De Siktede er avhørt

Natt til søndag kom det inn melding til politiet om at en person var blitt utsatt for en voldshendelse på en buss i Stavanger sentrum. – Politiet har kommet godt i gang med etterforskningen av saken. To mindreårige gutter er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til dette.

NRK - 07 nov 22 kl. 08:56

Forsvarer til Tengs-Siktede: Han gruer seg til denne dagen

– Han er godt forberedt, så godt forberedt det går an å bli på det som møter han. Og så gruer han seg til denne dagen. Samtidig når det har blitt slik som det har blitt ser han frem til å komme i gang, sier forsvarer Stian Kristensen på vei inn i retten mandag morgen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com