Siktede

Thursday, 28 September, 10:43

Nyheter om Siktede

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 sep 23 kl. 10:45

Ber om fire uker varetektsfengsling for Siktede i Jonas-drapet

Politiet har begjært Siktede varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud og forbud mot aviser og kringkasting i hele fengslingsperioden samt fullstendig isolasjon i to uker. Det skriver politiet i Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding. Fengslingsbegjæringen er sendt til Ringerike, Asker og Bærum tingrett, rettssted Hønefoss som skal behandle begjæringen.

NRK - 07 sep 23 kl. 11:07

Relasjon mellom Siktede og fornærmede i kidnappingssak

Det er en relasjon mellom to av de Siktede og fornærmede som ble kidnappet fra Aker Brygge til Sverige. – De er bekjente, men hvordan de kjenner hverandre er foreløpig ikke klarlagt. De fem Siktede er også bekjente, sier politiadvokat Carol Johanne Sandbye.

VG - 15 sep 23 kl. 11:50

Jonas-drapet: Siktede vil ikke forklare seg

Politiet ber om at den Siktede 28-åringen fengsles i fire uker. Siktede samtykker ikke til fengsling og vil ikke forklare seg..

NRK - 15 aug 23 kl. 10:49

Drapssiktet i Haugesund er ikke avhørt

Mannen som er siktet for drap etter at en annen mann ble funnet død i Haugesund mandag, har ennå ikke blitt avhørt. Politiet opplyste mandag kveld at de ville forsøke å gjennomføre et avhør med Siktede. Det lot seg ikke gjennomføre, opplyser advokat Stian Kristensen til TV 2.

NRK - 14 aug 23 kl. 11:59

Siktet for drap: Fenglingsmøte tirsdag

Politiet fortsetter drapsetterforskningen etter at en mann ble funnet død på en privat adresse i Ølensvåg i Vindafjord kommune, skriver politiet i en pressemelding. Politiet har sperret av og har vakthold på adressen. Det ble i går gjennomført flere vitneavhør, rundspørring i området, samt avhør av Siktede.

Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

NRK - 21 timer siden

Den tredje Siktede varetektsfengslet i fire uker

32-åringen som i går ble pågrepet og siktet for drapet på Jonas Henriksen varetektsfengsles i fire uker. Mannen er den tredje som er pågrepet i saken. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap.

NRK - I førrgår: 13:49

Drapssak i Bergen henlagt - Siktede en av de døde

– Saken ble henlagt av Riksadvokaten den 5. september fordi Siktede er død. I de undersøkelsene som er gjort, er det ingenting som tilsier at noen andre har vært involvert i handlingen, sier politiadvokat Inger-Lise Høyland til Bergensavisen.

NRK - I førrgår: 13:14

Politiet ber om fire uker varetektsfengsling for siktet mann i Porsgrunn

– Av hensyn til etterforskningen ønsker ikke politiet opplyse om hvilke bevis de har som gjør at de sikter mannen for drapet på en kvinne i 20-årene i Porsgrunn i fjor høst, sier politiadvokat Tine Henriksen på en pressekonferanse mandag. Siktede er kjent av politiet fra tidligere, og har tidligere forklart seg i saken med status som vitne. – Politiet vil begjære den Siktede varetektsfengslet i fire uker fordi vi mener det delvis bevisforspillelse og fare for nye alvorlige voldshendelser dersom han blir løslatt, sier Henriksen.

NRK - 25 sep 23 kl. 10:05

Mann pågrepet og siktet for drap i Grenland

En mann er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne i 20-årene døde av brannskader etter en hendelse i en bolig i Porsgrunn i september i fjor. Mannen som er pågrepet er i 30-årene, og ble pågrepet i Grenland i går, skriver Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding. Siktede og avdøde skal ha vært i et forhold.

NRK - 25 sep 23 kl. 10:05

Mann pågrepet og siktet for drap etter hendelse i september 2022

Mannen i slutten av 30-årene er siktet for drap, etter at en kvinne i slutten av 20-årene døde som følge av brannskader 12. september 2022. Det skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 24 sep 23 kl. 17:57

Forsvarer om voldtektssiktelse: – Kritikkverdig

Forsvarer til en av de mindreårige Siktede i saken i Alta, Kjetil Nilsen, mener politiet bør presisere hva denne saken egentlig dreier seg om. Nilsen opplyser at han ikke kjenner til at hans klient er siktet for voldtekt. Begge de Siktede ble løslatt av politiet søndagsettermiddag.

NRK - 24 sep 23 kl. 17:14

Politiet har løslatt de Siktede i voldtektssaken i Alta

Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt, Bjørn Tormod Syversen, opplyser til NRK at de to Siktede i saken er løslatt etter avhør. Det på grunn av at de to mistenkte i saken er mindreårige. – Det jobbes med saken og den etterforskes videre, sier Syversen om saken.

Klartale - 28 aug 23 kl. 08:20

Mann siktet for drap på kona i Stjørdal

En kvinne i 20-årene ble funnet død i en bolig sent lørdag kveld. Kvinnen ble funnet i kommunen Stjørdal i Trøndelag. De to var gift, opplyste politiet på søndag.

NRK - 26 aug 23 kl. 14:12

Knivstikkingen ved UiO: varetektsfengsles i fire uker

Siktede etter knivstikkingen ved Universitet i Oslo varetektsfengsles inntil i fire uker med brev og besøksforbud. Det bekrefter hans forsvarer Petar Sekulic til NRK. Retten mener det er skjellig grunn til drapsforsøk, etter å ha blant annet sett bilder av skadene til fornærmede.

NRK - 20 sep 23 kl. 21:07

Forsvarer til Siktede i Jonas-saken: – Erkjenner ikke straffskyld

– Klienten erkjenner ikke straffskyld, sier forsvarer Geir Jesinksy til NRK. Han er forsvarer for den 30 år gamle mannen som ble pågrepet i saken tidlig onsdag morgen, siktet for drap og medvirkning til drap. Pågripelsen skjedde onsdag morgen i Elverum i Innlandet politidistrikt.

NRK - 20 sep 23 kl. 17:21

Politiet bekrefter: Rykket ut til siktet 28-åring etter drapet på Jonas

Den samme dagen Jonas Henriksen ble funnet drept, skal den ene Siktede ha oppført seg truende mot fotgjengere. Politiet, som fikk tips om at mannen kunne hatt våpen, ransaket boligen hans. Bare timer etter at Jonas Henriksen ble funnet drept ransaket politiet boligen til en av mennene som nå er siktet for drapet.

NRK - 20 sep 23 kl. 17:11

BortføringsSiktede varetektsfengsles i fire nye uker

De to mennene som ble utlevert til Norge i september, siktet for å ha bortført en mann fra Aker Brygge til Helsingborg i Sverige, blir varetektsfengslet i fire nye uker. Det samme gjelder den siste Siktede, som ble utlevert til Norge i går. Ifølge kjennelsen mener Oslo tingrett at det er skjellig grunn til mistanke, at det er fare for at de vil ødelegge bevis eller rømme dersom de går fri.

NRK - 25 jul 23 kl. 18:40

Lier-drapet: Offeret ble skutt

Mannen som ble funnet drept i Lier 13. juli ble skutt, opplyser politiet. Den Siktede 51-åringen har fått ny forsvarer.

NRK - 15 sep 23 kl. 17:30

Forsvarere: Siktede for Jonas-drapet varetektsfengslet i fire uker

Den Siktede i Jonas-drapet er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, hvorav to uker er i full isolasjon, opplyser den Siktedes forsvarere Thomas Randby og Ellen Tvedten Joren i Elden Advokatfima til NRK. Dommen falt i Ringerike, Asker og Bærum tingrett i dag. – Vår klient håper at politiet nå fokuserer på en bred etterforskning av saken slik at de kan finne frem til den eller de som står bak handlingene i denne tragiske saken, forteller forsvarerene.

NRK - 15 sep 23 kl. 15:38

Drapet i Tana: Forlenget varetektsfengsling med åtte uker

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha drept 30 år gamle Marcus Unsal i Tana i Finnmark i sommer, varetektsfengsles i nye åtte uker. Det opplyser politiadvokat Ylva H. Kvikstad i Finnmark politidistrikt til NTB.

VG - 15 sep 23 kl. 14:02

Forsvarer om drapssiktet i Jonas-saken: – Har det tungt

Politiet ber om at den Siktede 28-åringen fengsles i fire uker. Siktede samtykker ikke til fengsling og vil ikke forklare seg..

NRK - 14 sep 23 kl. 14:32

Politiet om Siktede i Jonas-saken: Avhøres i kveld

En 28 år gammel mann fra Rena er pågrepet og siktet for drapet på Jonas Aarseth Henriksen. Det opplyste politiet tidligere i dag. Mannen er ikke tidligere avhørt, men vil avhøres i kveld, sier politiet på pressekonferansen.

NRK - 12 sep 23 kl. 13:23

Pågrepet for Vågsbygd-ranene

Politiet har pågrepet en gutt under 18 år og siktet ham for tre ran i Kristiansand. Siktede er kjent for politiet fra før. Det opplyser politiet i Agder i en pressemelding.

Klartale - 11 sep 23 kl. 13:09

Utenlandsk borger siktet for spionasje i Norge

Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) pågrep en utenlandsk mann fredag. Det sier Thomas Blom til nyhetsbyrået NTB. Han er politiadvokat i PST.

NRK - 19 jul 23 kl. 11:44

Drapet i Tana: Vil forlenge varetektsfengslingen av Siktede

Politiadvokat Anja Indbjør opplyser til NRK at etterforskningen av drapet på Marcus Unsal 16. juni i Tana fortsatt pågår, og at politiet har dannet seg et foreløpig bilde av hva som skjedde den natten. Mistanken mot den Siktede mannen i 20-årene i Tana-saken har blitt styrket, og det vil bli begjært en forlenget varetektsfengsling for Siktede.

NRK - 07 sep 23 kl. 03:37

Siktet etter dødsfall - løslatt fra varetekt

En 37-åring som var siktet for trusler etter at en 23-åring ble funnet død i Sirdal i forrige uke, er løslatt fra varetekt. I kjølvannet av at en 23 år gammel mann tirsdag i forrige uke ble funnet død på Tonstad i Sirdal, ble en 37 år gammel mann pågrepet og siktet for trusler, skriver Stavanger Aftenblad. Nå er han løslatt fra varetekt etter fem dager fordi Gulating lagmannsrett ga ham medhold i anken av fengslingskjennelsen fra tingretten.

NRK - 02 sep 23 kl. 15:12

Drapsforsøk i Atlanterhavet: Siktede returnert og pågrepet i Norge

En mann som er siktet for drapsforsøk om bord på en seilbåt i Atlanterhavet er tilbake i Norge og pågrepet av politiet. Det opplyser etaten i en pressemelding lørdag. Siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett mandag..

Klartale - 45 minutter siden

Ung mann ble kidnappet i Trondheim

En ung mann ble kidnappet i Trondheim i mai. Trøndelag politidistrikt har siktet tolv personer. Saken er koblet til Foxtrot-nettverket, bekrefter politiet.

NRK - 13 timer siden

To menn pågrepet etter skuddløsning på Nordstrand

I forbindelsen med skytingen mot en bolig og en bil på Nordstrand tirsdag kveld, har politiet i kveld pågrepet to menn. De er siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. Begge de Siktede er kjent for politiet fra tidligere.

Dagbladet - Igår: 16:09

- Siktede ble navngitt av Jonas

Dagbladet får opplyst at Jonas Aarseth Henriksen navnga den drapsSiktede 32-åringen som en som kunne stå bak «Tyster-Jonas»-taggingene..

NRK - Igår: 13:13

32-åring pågrepet for Jonas-drapet

Ytterligere en person er pågrepet for drapet på Jonas Aarseth Henriksen, opplyser politiet i en pressemelding. Politiet pågrep mandag 25. september en 32 år gammel mann fra Hønefoss i forbindelse med etterforskningen av drapet.

NRK - I førrgår: 12:03

Danmark: 17 år gammel jente pågrepet for knivstikking

En 17 år gammel jente er pågrepet i Esbjerg i Danmark etter at en 19 år gammel mann ble knivstukket i en leilighet mandag. 19-åringen skal ha blitt stukket i beinet, men klarte å rømme ut på gata der han varslet forbipasserende, som deretter kontaktet politiet. Jenta er siktet for grov vold som følge av hendelsen, opplyser Syd- og Sønderjyllands politi i en pressemelding.

NRK - 29 aug 23 kl. 15:19

Siktet mann erkjenner drap i Haugesund

– Mannen som er siktet for drap etter at en mann i 60-årene ble funnet død i en bolig i Haugesund 14. august, har erkjent i avhør å ha drept avdøde. Han ble avhørt igjen i går kveld, og det var da han erkjente de faktiske forhold, sier politiadvokat Cathrine Monsen.

NRK - 29 aug 23 kl. 08:48

Psykiater i 70-årene er siktet for misbruk av sin stilling

En mann i 70-årene er siktet for misbruk av sin stilling. Fornærmede er en kvinne i 40-årene. Den Siktede mannen er psykiater.

VG - 25 sep 23 kl. 05:25

Jonas-drapet: Politiet ettergår Siktedes «burdagstur»

De to Siktede reiste på en «burdagstur» i Hønefoss i tiden før drapet. Politiet undersøker nå om denne turen kan kobles opp mot hærverkene Jonas ble utsatt for..

NRK - 24 sep 23 kl. 23:32

Kraftig økning av anmeldelser mot unge i Oslo

Det siste året har antall anmeldelser med mistenkte eller Siktede mellom 10 og 17 år i Oslo steget med 47 prosent. Det viser tall Avisa Oslo har fått fra Oslo politidistrikt. Anmeldelser for bæring av kniv eller andre våpen og hensynsløs atferd og personforfølgelse har gått opp henholdsvis 123 prosent og 159 prosent.

NRK - 24 sep 23 kl. 17:57

Forsvarer: – Forventer at siktelsen mot han blir frafalt

Forsvarer til en av de mindreårige Siktede i saken i Alta, Kjetil Nilsen, mener politiet bør presisere hva denne saken egentlig dreier seg om. – Ingen er siktet for voldtekt, så vidt meg bekjent. For min klients del, han som politiet ikke pågrep i natt, så har han vært i avhør og er løslatt.

NRK - 28 aug 23 kl. 10:12

Politiet begjærer fire ukers varetektsfengsling for Siktede etter drapet i Stjørdal

Politiet ber om fire ukers varetekt for den Siktede i drapssaken i Stjørdal. Fengslingsmøtet finner sted mandag klokka 12. – Politiet begjærer fire ukers varetektsfengsling på grunn av fare for bevisforspillelse.

NRK - 31 jul 23 kl. 15:15

Machete-siktet mann varetektsfengslet i fire nye uker

Mannen som er siktet for grov kroppsskade etter et basketak med machete i Oslo 1. juli, er varetektsfengslet i fire nye uker. Det kommer fram i en kjennelse fra Oslo tingrett.

NRK - 31 jul 23 kl. 13:50

Pilot fikk narkotikaforelegg

Politiet er ferdige med etterforskningen av saken der en ansatt i flyselskapet Norse ble tatt i ruskontroll på Oslo lufthavn 11. juli. – Siktede er ilagt et forelegg for bruk av narkotika, som ikke er vedtatt, opplyser politistasjonssjef Eva Sjøholt-Sandvik ved Gardermoen politistasjon til TV 2.

NRK - 27 aug 23 kl. 10:15

Drapssiktet avhørt i natt

En 20 år gammel mann ble lørdag kveld siktet for drap etter funn av en død kvinne i i tjueårene, i en bolig i Stjørdal sentrum. De to var gift. Det ble gjort innledende avhør av mannen natt til søndag, og siktelsen opprettholdes, melder Trøndelag politidistrikt.

NRK - 22 sep 23 kl. 15:45

Amerikansk senator siktet for korrupsjon

Den demokratiske senatoren Robert Menedez er sammen med sin kone siktet i en korrupsjonssak. New Jersey-senatoren er siktet for å ha tatt imot bestikkelser i forbindelse med sitt forhold til tre forretningsmenn i delstaten, ifølge den føderale påtalemyndigheten. Statsadvokaten på Manhattan beskyldte de Siktede for å ha tatt imot tusenvis av dollar i bestikkelser.

VG - 22 sep 23 kl. 15:14

Politiet om Jonas-drapet: Har undersøkt overnattinger nær åstedet

I nærheten av der hvor Jonas Aarseth Henriksen (30) ble funnet drept er det to campingplasser. Nå har politiet undersøkt om de Siktede overnattet her..

Dagbladet - 21 sep 23 kl. 14:28

- Veldig merkelig

En venn av begge de Siktede var i kontakt med dem seinest i sommer. Han kan ikke forstå at de skal stå bak drapet på Jonas Aarseth Henriksen (30)..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com