Sikkerhetsorganisasjon

Wednesday, 06 December, 09:54

Nyheter om Sikkerhetsorganisasjon

NRK - 24 feb 23 kl. 17:54

Anklager Departementenes Sikkerhetsorganisasjon for å bryte med grunnlovfestede rettigheter

Samene og miljøaktivistene som demonstrerer i Olje- og energidepartementet (OED) mener at Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) systematisk forsøker å hindre utøvelse av deres lovmessige rett til frie ytringer og demonstrasjon. Det skriver deres advokat, Maria Hessen Jacobsen, i en pressemelding. Demonstrantene oppgir at DSS har låst inn demonstrantene for å regulere deres bevegelsesfrihet og i perioder nektet de å få mat og drikke, samt begrenset medias tilgang til området demonstrantene befinner seg i.

NRK - 16 maj 22 kl. 16:21

CSTO mener Nato-utvidelse vil føre til økte spenninger

Generalen i militæralliansen, Stanislav Zas, CSTO sier at en utvidelse av Nato vil føre til økte spenninger i Europa. CSTO (Collective Security Treaty Organization) er en kollektiv Sikkerhetsorganisasjon som ble opprettet som en midlertidig sikkerhetstraktat i 1992 mellom Russland og fire tidligere sovjetiske stater, og ble en fast organisasjon i 2002..

Aftenposten - 26 nov 15 kl. 10:17

Terrorfrykt rammet svenskenes kronprinsesse Victoria

Hoffet Sikkerhetsorganisasjon ville ikke ha kongen og kronprinsessen på samme sted. Dermed måtte kronprinsesse Victoria holde seg unna da Global Child Forum åpnet i Stockholm, melder Expressen..

Hegnar.no - 25 jul 14 kl. 04:48

Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon ikke varslet

Næringslivets egen Sikkerhetsorganisasjon ble ikke varslet av myndighetene om trusselen om et mulig terroranslag i Norge den nærmeste tiden..

Aftenposten - 25 jul 14 kl. 03:31

Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon ikke varslet

Næringslivets egen Sikkerhetsorganisasjon ble ikke varslet av myndighetene om trusselen om et mulig terroranslag i Norge den nærmeste tiden..

E24 - 24 jul 14 kl. 23:08

Næringslivets sikkerhetsråd ble ikke orientert om terrortrusselen

Myndighetene orienterte ikke næringslivets egen Sikkerhetsorganisasjon om terrortrusselen. De måtte følge med gjennom mediene for å gi råd om beredskap til selskapene..

DN - 24 jul 14 kl. 21:58

Svakt nettverkskonsept i Norge

Nærings­livets egen Sikkerhetsorganisasjon ble ikke orientert av myndighetene om terror­trusselen torsdag, men måtte følge med gjennom mediene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com