Sier

Søndag, 25 Juli, 17:48

Nyheter om Sier

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 juli 21 kl. 18:41

Cummings: Vurderte å fjerne Johnson

I et nytt intervju med BBC Sier Dominic Cummings at han diskuterte å få nåværende statsminister Boris Johnson i Storbritannia fjernet etter valget i 2019. – Han hadde ikke en plan, Sier Cummings i intervjuet med kringkasteren. Cummings regnes som en av arkitektene bak den såkalte Vote Leave-kampanjen, som fikk gjennom Brexit under folkeavstemningen i 2016.

NRK - 7 timer siden

Irak Sier de klarer seg selv

Det er ikke lenger behov for utenlandske kampstyrker i Irak, Sier landets statsminister Mustafa al-Kadhimi. Irak er nå i stand til å bekjempe opprørere fra den ytterliggående islamistgruppa IS på egen hånd, Sier han ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 22 juli 21 kl. 09:36

Alle i Oslo har fått vaksinetilbud

Alle i Oslo har nå fått tilbud om første vaksinedose. Det Sier smittevernoverlege Frode Hagen til Avisa Oslo. Likevel har én av fem fremdeles ikke fått vaksine.

NRK - 21 juli 21 kl. 22:34

Osloborgere kan få dose 2 tidligere

Fra neste uke kan Oslo få overskudd av vaksinedoser. Noen doser kan bli sendt til andre kommuner, men kan også bety dose to tidligere for enkelte osloborgere. – Akkurat nå i avslutningen for dose én kan det bli noen doser som sendes til andre kommuner, Sier smittevernoverlege Frode Hagen i Oslo kommune til VG.

NRK - 5 timer siden

– Høyresiden tar også ansvar

Både venstre- og høyresiden i norsk politikk har tatt et eget ansvar for å forhindre ekstremisme på hver sin kant. Det Sier førsteamanuensis ved Bjørknes Høyskole, Nik. Brandal, som har forsket på ekstremisme.

Aftenposten - 22 timer siden

Hvordan har terroren endret bybildet i Oslo? Dette Sier ekspertene.

– De største endringene i byen er heldigvis ikke spor etter terroristen, Sier byrådsleder Raymond Johansen..

NRK - Igår: 17:17

Alkohol-tabu blant norske prester

Mange norske prester peker på en stadig mer åpen alkoholkultur i kristne miljøer. Men flere synes det er vanskelig å snakke høyt om at de er glad i å ta seg en øl. – Det skal ikke mye til før folk reagerer kraftig.

NRK - 19 juli 21 kl. 08:22

DN: Ap har Listhaug-strategi

Arbeiderpartiet går inn i valgkampen med en Listhaug-strategi. Planen er å ikke bite på provokasjoner i innvandringspolitikken, skriver Dagens Næringsliv. – Vi har ingen planer om å gi Frp nødhjelp i valgkampen, Sier en kilde til avisa.

NRK - I førrgår: 20:35

Kongen: – Vi har ikke gjort nok

– Både sorgen og sinnet bor fremdeles over hele landet vårt, Sier kong Harald på minnearrangementet i Oslo Spektrum. Han mener også at Norge som nasjon ikke har gjort nok i årene etter terroren 22. juli 2011.

NRK - 22 juli 21 kl. 12:54

Razzia mot kritiske medier i India

Indiske skattemyndigheter har gått til aksjon mot en fremtredende avis og en TV-kanal som har ført en kritisk dekning av regjeringens koronahåndtering. Avisen Bhaskar har publisert en rekke kritiske reportasjer om de katastrofale følgene av koronapandemien i India i vår og Sier torsdag at de driver med fryktløs journalistikk. Redaktøren Sier han ikke frykter razziaen, men anklager myndighetene for trakassering..

NRK - 22 juli 21 kl. 10:31

– Sorgen forsvinner aldri

Angrepet var et angrep på den politiske debatten, skriver Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) i en hilsen i anledning tiårsmarkeringen for 22. juli. – Ofrene kom fra samtlige deler av Norge.

NRK - 22 juli 21 kl. 08:16

Tenker sjeldent på terrorangrepene

I en studie gjort av C-REX senter for ekstremismeforskning kommer det fram at mange svært sjelden eller aldri tenker på terrorhandlingene 22. Juli. Det melder P4.

NRK - 21 juli 21 kl. 12:01

Fjerner ikke helseattesten

Dagens lovverk Sier at bilførere over 80 år må kunne vise til en helseattest for å få beholde førerkortet sitt. Den ordningen har Stortinget bestemt at skal skrotes innen 1. august.

NRK - 21 juli 21 kl. 05:37

Xi: Situasjonen er svært alvorlig

Oversvømmelsene i Henan-provinsen i den sentrale delen av Kina er svært alvorlige, Sier Kinas president Xi Jinping. Han Sier ifølge statlige medier at situasjonen i øyeblikket er på et kritisk punkt. Tolv mennesker er så langt bekreftet omkommet..

VG - 2 timer siden

Utestengt for fusk: – Kjipt

Felles klagenemnd Sier til VG at utestenging ved eksamensfusk skal virke allmennpreventivt. Det tror ikke den utestengte studenten «Mathias» at det gjør..

NRK - 5 timer siden

Til sykehus etter ulykke

En person er sendt til sykehus etter ulykken mellom en vannscooter og en båt i Mandal. Politiets operasjonsleder Sier det er for tidlig å si noe om hva som har skjedd. Det er ikke kjent om den skadde var om bord i båten eller vannscooteren..

NRK - 8 timer siden

Tyskland vurderer nye regler

Tyskland vurderer å innføre restriksjoner for dem som ikke er vaksinert mot koronaviruset, Sier statsminister Angela Merkels stabssjef. Det kan bli aktuelt å nekte uvaksinerte adgang til barer og andre steder der mennesker omgås, opplyser han..

NRK - 9 timer siden

Meteoritt falt trolig ned i Lier

– Vi vet at det er snakk om en meteoritt på noen titalls kilo. Ut ifra tegningene så langt har den landet et sted i nærheten av Lier, Sier Vegard Lundby fra Norsk meteornettverk til NRK søndag morgen..

NRK - 10 timer siden

Korrupsjonsjeger flyktet

Den øverste ansvarlige for kampen mot korrupsjon i Guatemala har rømt landet av hensyn til sin egen sikkerhet. Juan Francisco Sandoval Sier han frykter for sitt eget liv. Fredag fikk han sparken og sa da at han hadde blitt motarbeidet..

NRK - 20 juli 21 kl. 15:56

Siktede er veldig samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for å ha skutt og drept en annen mann på åpen gate i Oslo sentrum, avhøres tirsdag. Politiet Sier han er veldig samarbeidsvillig. – Han har ønsket å forklare seg, Sier påtalejurist Rita Parnas i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK - 13 timer siden

Ber EU bevokte Nord-Europas kyst

Frankrikes innenriksminister har bedt EUs grensemyndighet Frontex ikke glemme å passe på kysten i nord i kampen mot ulovlig innvandring. – Jeg har selv kontaktet Frontex, som for det meste tar seg av Sør-Europa, og bedt dem ta tak i Nord-Europa også, særlig kysten ved Nord-Pas-de-Calais, Sier Gérald Darmanin da han besøkte Calais. Havnebyen er utgangspunkt for mange migranter som ønsker å krysse Den engelske kanalen og ta seg til Storbritannia..

NRK - 20 juli 21 kl. 10:10

Knytter seg til handlingen

Den drapssiktede etter skytingen ved rådhuset i Oslo mandag vil avhøres tirsdag formiddag. Den siktede har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet. – Vi håper å komme i gang med avhør nå i løpet av formiddagen, det er det vi og siktede ønsker, Sier leder Grete Lien Metlid i Felles enhet for etterretning og etterforskning (FEE) i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK - 20 juli 21 kl. 09:34

Vil ha vurdering av psykisk helse

Forsvarsadvokat til drapsiktede, Mette Yvonne Larsen, anbefaler en vurdering av siktedes psykiske helse. Dette er ikke uvanlig i slike tilfeller, Sier Larsen. Mannen i 40-årene ble siktet for drap etter å ha skutt en annen på åpen gate i Oslo mandag.

NRK - 20 juli 21 kl. 08:02

FN bekymret for overvåkning

FNs menneskerettighetssjef Michelle Bachelet er bekymret etter avsløringene om det israelske overvåkingsselskapet NSO Group. Hun vil ha bedre reguleringer. – Bruken av overvåkingsteknologi har blitt knyttet til pågripelser, skremming og til og med drap på journalister og menneskerettighetsforsvarere, Sier Bachelet i en uttalelse.

NRK - 15 juli 21 kl. 16:59

Tyrkia fant massegrav i Syria

Tyrkiske myndigheter Sier de har funnet en massegrav med dusinvis av kropper i den nordlige delen av Syria. Det melder AFP. Guvernøren i Hatay-regionen i landet Sier det ble funnet 61 kropper i Afrin-området.

VG - 21 timer siden

Solskjær om Pogbas framtid: – Samtaler pågår

Ole Gunnar Solskjær Sier det fortsatt pågår samtaler mellom klubben og Paul Pogbas rådgivere om en ny kontrakt for franskmannen..

Aftenposten - 21 timer siden

Solskjær om Pogbas framtid: – Samtaler pågår

Ole Gunnar Solskjær Sier det fortsatt pågår samtaler mellom klubben og Paul Pogbas rådgivere om en ny kontrakt for….

VG - 22 timer siden

Flere fullvaksinerte smittet i Sogndal: – Gir oss grunn til å tro at vaksine gir dårlig vern mot smitte

Kommuneoverlege er bekymret for at vaksinen kan gi dårligere vern mot smitte enn først antatt. – Jeg tror vi må bli mer bevisste på at fullvaksinerte fortsatt kan utgjøre en smittefare for andre, Sier Nakstad..

VG - 22 timer siden

Flere vaksinerte smittet i Sogndal: – Gir oss grunn til å tro at vaksine gir dårlig vern mot smitte

Kommuneoverlege er bekymret for at vaksinen kan gi dårligere vern mot smitte enn først antatt. – Jeg tror vi må bli mer bevisste på at fullvaksinerte fortsatt kan utgjøre en smittefare for andre, Sier Nakstad..

NRK - 15 juli 21 kl. 13:04

Sier mistenkte vil melde seg

Den mistenkte etter skyteepisoden på åpen gate i Lørenskog tirsdag kveld er fortsatt på frifot. Politiinspektør Ove Furseth i Øst politidistrikt Sier til Romerikes Blad at jakten på den siktede mannen i 30-årene fortsetter med full styrke, og at de vurderer å gå ut med navn og bilde. Samtidig Sier mannens forsvarer, Øyvind Bratlien, at hans klient kommer til å melde seg..

NRK - 23 timer siden

Mer regn i vente i Tyskland

Nye regnmengder skaper uro vest i Tyskland, bare dager etter at uvær førte til flommer som kostet minst 179 personer livet. Leder for nødetatene i regionen, Begona Hermann, Sier at værmeldingene viser at enkelte områder kan få kraftige byger og storm, og mellom 30 og 40 liter regn per kvadratmeter. Innbyggerne har fått tilbud om evakuering i flere av områdene som allerede er hardt rammet av flom..

E24 - Igår: 13:31

Sjeføkonom fnyser av kryptovaluta: – Kan like gjerne kjøpe mummikopper

Etter flere meldinger på Twitter har makroøkonom Jan Ludvig Andreassen fått en åpenbaring. – Jeg visste ikke at kryptomiljøet var så evangelisk av natur, Sier han. Men nå må Andreassen tilbake på skolebenken, mener kryptoekspert..

NRK - Igår: 12:05

Solskjær forlenget kontrakten

Manager Ole Gunnar Solskjær har forlenget sin kontrakt med Manchester United til sommeren 2024. Han har også en klausul som gjør at han kan forlenge ett ytterligere år. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider.

NRK - 19 juli 21 kl. 20:36

Mann drept etter skyting

Mannen som ble skutt i Oslo sentrum er død, Sier politisjef Grete Lien Metlid under pressekonferansen. Det er en relasjon mellom avdøde og den siktede mannen, Sier hun videre..

NRK - 19 juli 21 kl. 18:30

Skytinga fant sted ute på gata

Operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter i Oslo politidistrikt Sier til NTB at skytinga fant sted ute på gata. – Vi har også kontroll på en bil vi tror på en eller annen måte har vært involvert her, som også er like ved åstedet, Sier Nysæter..

NRK - 10 juli 21 kl. 12:22

Mener mobilkunder er for trofaste

Forbrukerrådet mener kundene er for trofaste og Sier at mange betaler for mye for mobilabonnementet sitt. En av to Sier det er minst to år siden de byttet mobilabonnement. Sjansen for at du betaler mye for lite, er stor, mener Forbrukerrådet.

NRK - Igår: 07:51

Tyfonvarsel i OL – flytter øvelser

En tyfon er på vei mot Japans hovedøy og er ventet å nå regionen OL-byen Tokyo ligger i tirsdag. Uværet har allerede ført til OL-endringer. Rokonkurransene som skulle ha gått mandag er blitt framskutt til søndag i håp om å slippe unna uværet.

NRK - 19 juli 21 kl. 16:35

Kommuner fremskynder dose to

Både Ullensaker og Nesodden har begynt å gi dose to av koronavaksinen til innbyggere kun tre uker etter at de fikk dose én, fordi unge ikke melder seg til time. – Nesodden kommune har, som alle andre kommuner, slitt med den yngste gruppen. De uteblir i større grad fra timene eller avbestiller, Sier Anita Nilsen, kommunalsjef helse, omsorg og sosial i Nesodden kommune til VG.

NRK - Igår: 06:55

Nakstad tror på en bedre høst i år

Selv om deltavarianten av koronaviruset sprer seg med rekordfart i Europa og i Norge, er assisterende helsedirektør Espen Nakstad optimist. Nakstad tror at eventuelle smitteutbrudd her til lands vil få mindre konsekvenser enn i land med lavere vaksinedekning, og peker på blant annet at antallet sykehusinnleggelser har holdt seg lave. – Det ser ut som det blir en bedre høst enn det var i fjor, og det tror jeg vi skal være glade for, Sier han til VG..

NRK - 19 juli 21 kl. 15:44

Søreide møtte Kinas ambassade

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) holder Kina ansvarlig for IT-angrepet som rammet Stortinget tidligere i år. Mandag møtte hun Kinas ambassade, skriver NTB. Ambassaden ble bedt om å forklare seg etter at den norske regjeringen pekte mot Kina etter at IT-angrepet i mars mot Stortinget har vært grundig etterforsket.

NRK - Igår: 06:21

Frykter mislighold av statsgjeld

Allerede neste måned vil USAs regjering nå det såkalte gjeldstaket. Finansminister Janet Yellen advarer om konsekvensene dersom statsgjelden misligholdes. Yellen Sier hun vil begynne å treffe nødtiltak for å unngå at USA for første gang i historien vil være ute av stand til å betjene gjelden sin..

NRK - 19 juli 21 kl. 15:41

Travel sommer for Røde Kors

Det har blitt enda en travel sommer for Røde Kors-frivillige. – Vi ser at aktivitetene tar seg opp mange steder, og det er hyggelig å bidra til at samfunnet åpner opp igjen i sommer, Sier nestleder Jarle Bjørge Øverland i Røde Kors Hjelpekorps. Rundt 6.

NRK - 19 juli 21 kl. 14:31

Tyrkia vil forhandle med USA

Tyrkia vil forhandle med Taliban om driften av flyplassen i Afghanistans hovedstad Kabul, Sier president Recep Tayyip Erdogan. Det skriver NTB. Tyrkia skal etter planen overta driften av flyplassen når USA og Nato forlater landet, noe Talibans ledelse har protester mot.

NRK - 19 juli 21 kl. 14:40

− Uakseptabelt og svært alvorlig

Det er i dag blitt kjent at regjeringen vurderer at IT-angrepet på Stortinget i mars ble gjennomført fra Kina. – Angrepet var uakseptabelt og svært alvorlig, og det må forventes at kinesiske myndigheter gjør det de kan for å hindre at slike IT-angrep skjer. Angrep på Stortinget er angrep på vårt demokrati, Sier stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen.

NRK - 19 juli 21 kl. 13:56

Datainnbrudd gjennomført av Kina

Datainnbruddet på Stortinget ble gjennomført av Kina, skriver Stortinget i en pressemelding. Stortinget varslet 10. mars om datainnbrudd i sine e-postsystemer.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt