Siden

Mandag, 14 Juni, 20:23

Nyheter om Siden

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 juni 21 kl. 07:13

Høyeste CO2-nivå noen gang

Mengden CO2 i atmosfæren har aldri vært større Siden målingene startet for 63 år Siden. Målinger viste 419 deler per million. Mengden karbon i atmosfæren i dag er like stor som for omtrent fire millioner år Siden, viser en rapport fra NOAA's Global Monitoring Laboratory.

NRK - 06 juni 21 kl. 00:15

168 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 168 koronasmittede personer i Norge. Det er 77 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 290 koronasmittede per dag.

NRK - 05 juni 21 kl. 00:19

303 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 303 koronasmittede personer i Norge. Det er 36 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 301 koronasmittede per dag.

NRK - 8 timer siden

Høyeste oljepris Siden 2019

Oljeprisen stiger til sitt høyeste nivå Siden våren 2019. Det skriver E24. Hovedindeksen på Oslo Børs steg fra start mandag morgen, og er etter noen timer med handel opp 0,86 prosent.

Aftenposten - 9 timer siden

Laveste smittetall i Oslo Siden september: Lover godt for gjenåpningen

Det er registrert kun 12 nye smittede i Oslo, noe som er det laveste døgntallet Siden starten av september..

Klartale - 9 timer siden

Færrest nye smittede i Oslo Siden september

Det siste døgnet ble det oppdaget 12 nye smittede i Oslo. Det er det laveste antallet Siden september i fjor..

NRK - 03 juni 21 kl. 00:16

353 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 353 koronasmittede personer i Norge. Det er 146 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 323 koronasmittede per dag.

NRK - 02 juni 21 kl. 00:16

460 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 460 koronasmittede personer i Norge. Det er 51 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 344 koronasmittede per dag.

NRK - 11 juni 21 kl. 14:18

Helse Vest ut av beredskap

Helse vest følger Helse sør-øst og går ut av beredskap for første gang Siden mars 2020. Det regionale helseforetaket har vært i beredskap Siden 12. mars i fjor.

NRK - 11 juni 21 kl. 11:56

Lavaste tall innlagt Siden oktober

Det er 47 koronasmittede innlagt på sykehus i Norge. Det er det laveste antallet Siden 25. oktober, skriver VG.

NRK - 10 juni 21 kl. 16:03

Norges Bondelag får ny leder

Østfoldingen Bjørn Gimming (48) er valgt til ny leder i Norges Bondelag. Gimming har vært 1. nestleder i Bondelaget Siden 2016 og ble valgt til leder på organisasjonens årsmøte torsdag.

NRK - 10 juni 21 kl. 09:45

Høyeste inflasjon på ni år

Inflasjonen i Danmark lå på 1,7 prosent i mai. Det er det høyeste nivået Siden 2012, ifølge Danmarks Statistik. Tallet betyr at prisene har steget med 1,7 prosent Siden mai i fjor.

NRK - 08 juni 21 kl. 14:16

23 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 23 koronarelaterte dødsfall i Sverige Siden fredag. Pandemien har så langt krevd 14.546 liv i Sverige.

NRK - 07 juni 21 kl. 07:19

Kroppsdeler funnet i valglokaler

To hoder og andre menneskelevninger er funnet i valglokaler i den mexicanske byen Tijuana under søndagens valg. En time etter at valget var kommet i gang, kastet en mann et hode mot et valglokale. Stemmegivningen ble avbrutt og politiet tilkalt.

NRK - 07 juni 21 kl. 00:17

128 nye koronasmittede siste døgn

Det ble registrert 128 nye bekreftede smittede av koronaviruset siste døgn. Det er 41 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 284 koronasmittede per dag.

VG - 06 juni 21 kl. 21:55

Canada fikk gull-revansj

(Finland-Canada 2–3 etter spilleforlengelse) Canada fikk revansj for finaletapet for to år Siden og vant sitt tredje VM-gull i ishockey Siden 2015 da Nick Paul ble matchvinner etter seks minutter i spilleforlengelsen..

NRK - 27 mai 21 kl. 00:19

499 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registrert 499 koronasmittede i Norge. Det er 21 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 481 koronasmittede per dag.

NRK - 05 juni 21 kl. 23:43

Minst 138 drept i Burkina Faso

Minst 138 mennesker, de fleste sivile, ble natt til lørdag drept i de mest dødbringende angrepene i Burkina Faso Siden 2015. Det antas at militante islamister står bak massakrene nord i landet. Utover dagen lørdag steg dødstallet etter hvert som sårede døde av skadene, og nye lik ble funnet.

VG - 15 minutter siden

Fengslet aktivist møtte pressen – Han vises frem som et trofé

Sittende ved Siden av uniformskledd sikkerhetspoliti sier den hviterussiske aktivisten Roman Protasevitsj at «ingen har slått meg»..

E24 - 2 timer siden

Tror pandemien vil føre til varige endringer i hotellbransjen

Siden Scandic-jobben har Even Frydenberg holdt seg utenfor de store hotellkonsernene..

VG - 04 juni 21 kl. 12:11

Evakuert i over åtte uker: Nå får de flytte hjem

NYBYEN, SVALBARD (VG) De fikk bare noen timer på å pakke tingene Siden Siden frykten for snøskred var så stor. Nå får de tre studentene endelig komme hjem..

NRK - 3 timer siden

Kanadisk mann tiltales for terror

En 20 år gammel kanadisk mann som er siktet for å ha kjørt på en muslimsk familie med vilje for en uke Siden, blir tiltalt for terror i tillegg til drap, opplyser påtalemyndigheten i Canada, ifølge Reuters. Fire av fem familiemedlemmer ble drept da mannen meide dem ned. Canadas statsminister Justin Trudeau omtalte det også som et terrorangrep da han talte i nasjonalforsamlingen få dager etter.

NRK - 4 timer siden

TV 2: Start-treneren sparket

Start-trener Joey Hardarson ferdig i Start, erfarer TV 2. Islendingen har vært hovedtrener Siden 2019. Det er ventet at klubben snart kommer med en pressemelding..

NRK - 4 timer siden

Rettssak mot Suu Kyi har startet

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste. Suu Kyi har sittet i husarrest Siden hæren igjen kuppet makten 1.

NRK - 6 timer siden

Taliban rykker fram i Afghanistan

Afghanske regjeringsstyrker har forlatt eller blitt presset ut av seks nye distrikter det siste døgnet mensTaliban har rykket inn. Siden USA og Nato begynte sin tilbaketrekning 1. mai har Taliban tatt kontroll over minst 23 nye distrikter..

NRK - 6 timer siden

Gjenåpningsoptimisme i Oslo

– Forholdene ligger nå godt til rette for å gå videre i gjenåpningen, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Kun 12 nye smittede er registrert i Oslo siste døgn. Ikke Siden 6.

NRK - 9 timer siden

Nav ba søker låne grill og penger

I et vedtaksbrev ba Nav en sosialhjelpssøker om å klare seg uten strøm i over en uke, fordi været var fint. Vedtaket, som går over fire sider, er et svar på en søknad om økonomisk nødhjelp. Personen det gjelder har også søkt om få støtte til å betale strømregningen.

Aftenposten - 9 timer siden

Her kan du leve som det norske aristokratiet gjorde

Mange vil i år velge norgesferie. Det var vanlig også for lenge Siden..

E24 - 9 timer siden

Oljeprisen stiger til sitt høyeste nivå Siden våren 2019

Oljeprisen har klatret til sitt høyeste nivå på flere år, mens den globale etterspørselen vender tilbake. Det bidrar til å trekke Oslo Børs oppover mandag formiddag, der oljeselskapene stiger..

NRK - 10 timer siden

Dårlig forhold til Russland

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier i forkant av Nato-toppmøtet i Brussel at forholdet til Russland er på det laveste Siden den kalde krigen. Stoltenberg viste til Russlands aggressive oppførsel mot nabolandene Ukraina og Georgia, men trakk også fram cyberangrep og forgiftninger. Han understrekte imidlertid behovet for dialog..

NRK - 25 mai 21 kl. 00:17

238 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 238 koronasmittede i Norge. Det er 37 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 450 koronasmittede per dag.

NRK - 13 timer siden

Politiet vurderer videre leting

I dag avgjør politiet hva som skal gjøres videre med letingen etter den savna Emil Magnus Edvardsson. Sammen med profesjonelle letemannskaper, deltok 30 venner av den savna 29-åringen i går, men uten resultat. Mannen er savna i Vågå Siden 1.

NRK - 14 timer siden

Eriksen: – Jeg gir ikke opp

Christian Eriksen har uttalt seg for første gang til media etter at han fikk hjertestans under EM-kampen mellom Danmark og Finland lørdag. Uttalelsen er gitt via agenten Martin Schoots til den italienske avisen La Gazzetta dello Sport. Til avisen sier agenten på vegne av den danske stjernen: – Takk skal dere ha, jeg gir ikke opp.

NRK - 04 juni 21 kl. 00:16

289 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 289 koronasmittede personer i Norge. Det er 120 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 306 koronasmittede per dag.

NRK - 15 timer siden

Suu Kyis møter i retten mandag

Aung San Suu Kyis advokater sier de håper på det beste, men er forberedt på det verste før den avsatte lederen skal møte i retten mandag. Hun har sittet i husarrest Siden hæren kuppet makten 1. februar.

NRK - 20 timer siden

96 nye koronasmittede i Norge

et siste døgnet er det registrert 96 koronasmittede i Norge. Det er 32 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 180 koronasmittede per dag.

Aftenposten - Igår: 20:07

Israels nye regjering godkjent med én stemme. Benjamin Netanyahu er ferdig etter 12 år.

For første gang Siden 2009 er Benjamin Netanyahu ikke Israels statsminister..

NRK - Igår: 19:59

Israel har fått ny regjering

Med svært knapp margin ble den nye israelske regjeringen godkjent av nasjonalforsamlingen Knesset søndag ettermiddag. Naftali Bennett, som leder det høyrenasjonalistiske partiet Yamina, er dermed Israels nye statsminister. Han erstatter Benjamin Netanyahu, som har vært statsminister Siden 2009..

Aftenposten - Igår: 19:52

Bodø/Glimt ustoppelige på Aspmyra – Sørli-dobbel ordnet enkel seier

(Bodø/Glimt – Mjøndalen 2–0) De skapte knapt sjanser i Skien for to uker Siden, men på hjemmebane hadde Bodø/Glimt full….

VG - Igår: 19:52

Bodø/Glimt ustoppelige på Aspmyra – Sørli-dobbel ordnet enkel seier

(Bodø/Glimt – Mjøndalen 2–0) De skapte knapt sjanser i Skien for to uker Siden, men på hjemmebane hadde Bodø/Glimt full kontroll mot Mjøndalen..

NRK - Igår: 19:35

Får ikke kontroll på smitten i Alta

Alta vurderer å stenge ned om ikke smitten går ned. Siden fredag har Alta fått 15 nye smittetilfeller. Ordfører Monica Nielsen sier at problem er folk venter for lenge med å teste seg.

NRK - Igår: 19:11

Oslo vurderer koronalettelser

Oslos byråd vil i neste uke vurdere å tillate flere deltakere på arrangementer, flere gjester i private hjem og om skjenketiden kan utvides. Det melder VG. Etter et smittehopp blant russen forrige uke, utsatte Oslo den videre gjenåpningen én uke.

NRK - Igår: 19:01

To soldater drept i Mali

To soldater er blitt drept i den konfliktherjede nordlige delen av Mali, trolig av jihadister. Det melder landets militære. Landet har Siden 2012 vært herjet av konflikt med separatister og jihadister, og mange tusen sivile og soldater er drept..

NRK - Igår: 16:07

Ingen penger til verdensarvsenter

Norges eldste stavkirke, Urnes stavkirke, fikk ikke penger av myndighetene til å etablere verdensarvsenter. Nå vil Fortidsminneforeningen leter etter penger andre steder, hos private bidragsytere, skriver Nationen. I ren frustrasjon over myndighetenes nedprioritering, har en privat giver allerede donert 100.

NRK - Igår: 14:51

Lave smittetall i Danmark

Det er registrert 315 nye smittetilfeller i Danmark det siste døgnet. Det er det laveste daglige smittetallet Siden februar..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt