Settes

Lørdag, 19 Juni, 08:25

Nyheter om Settes

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 06:21

Ap vil reversere taxireform

Arbeiderpartiet lover å stanse regjeringens taxireform. Reverseringen skal Settes i gang innen 100 dager hvis partiet vinner valget. I 100-dagersplanen lover Arbeiderpartiet i tillegg å starte arbeidet med en handlingsplan mot sosial dumping i transportsektoren som helhet..

E24 - I førrgår: 06:23

Ap vil reversere taxireform

Arbeiderpartiet lover å stanse regjeringens taxireform. Reverseringen skal Settes i gang innen 100 dager hvis partiet vinner valget..

NRK - 16 juni 21 kl. 04:24

Frykter ny overdose-sommer

Hjelpearbeidere og organisasjoner frykter en ny sommer med rekordmange overdoser og ber om at det Settes inn ekstra tiltak for å hindre gjentakelse av fjoråret. Tall fra Folkehelseinstituttet som ble publisert forrige uke, viser at 324 personer døde av overdose i fjor. Det er 49 flere enn året før, og det høyeste dødstallet på 20 år.

Dagbladet - 15 juni 21 kl. 19:34

Forventer at vaksine prioriteres foran ferie

I løpet av juli måned og fellesferien skal rundt 1 million vaksinedoser Settes i Norge. Folkehelseinstituttet forventer at folk er fleksible og møter til vaksinering, selv om det eventuelt amputerer ferieplanene..

NRK - 15 juni 21 kl. 11:05

NHO: Boligprisene vil øke

Boligprisene kommer til å øke 9,8 prosent i år, 5,1 prosent neste år og 2,6 prosent i 2023, ifølge NHOs beregninger. – Nå lysner det for alvor. De frigjørende vaksinestikkene Settes på stadig flere, skriver NHO i rapporten..

NRK - 15 juni 21 kl. 11:05

NHO: – Boligprisene vil øke

Boligprisene kommer til å øke 9,8 prosent i år, 5,1 prosent neste år og 2,6 prosent i 2023, ifølge NHOs beregninger. – Nå lysner det for alvor. De frigjørende vaksinestikkene Settes på stadig flere, skriver NHO i rapporten..

NRK - 10 juni 21 kl. 09:01

Tre nye smittede i Drammen

Tre personer bosatt i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Ved Marienlyst skole er det påvist et smittetilfelle, og både elever og lærere Settes i karantene. – For første gang siden begynnelsen av mars er vi nå også nede i under 100 nye smittetilfeller i den foregående toukersperioden, sier smittevernoverlege Einar Sagberg..

NRK - 06 juni 21 kl. 03:25

Skal granske dødsfall

En mann i 70-årene fra Toten fikk korionavaksinen tre ganger. Dagen etter siste vaksine døde han. Nå skal dødsfallet granskes.

NRK - 02 mai 21 kl. 22:06

Russekull i karantene etter smitte

Hele russekullet på Mandal videregående skole Settes i karantene etter at en russ er bekreftet smittet. Alle som har vært sammen og rullet med russen fra fredag til søndag Settes også i karantene skriver kommunen..

NRK - 04 juni 21 kl. 04:54

Kina vaksinerer 19 mill. om dagen

Etter en treg start er den kinesiske ettpartistaten for alvor kommet i gang med vaksineringen. I landet der pandemien startet, ble smittespredningen i fjor stanset relativt raskt. Kina var også tidlig ute med å ta i bruk egenproduserte vaksiner mot koronaviruset.

VG - 03 juni 21 kl. 08:49

Her er nesten alle vaksinert

LONGYEARBYEN (VG) Svalbard har kommet seg gjennom pandemien uten smitte. I dag Settes andre vaksinedose..

VG - 31 mai 21 kl. 20:01

MDG vil gi 1 milliard til elsykkelkjøpere

MDG vil likestille elsykkel med elbil og fjerne momsen. I tillegg ber partiet om at det Settes av 1 milliard kroner i kontantstøtte til elsykkelkjøpere..

E24 - 31 mai 21 kl. 18:08

MDG lanserer elsykkelmilliard

MDG vil likestille elsykkel med elbil og fjerne momsen. I tillegg ber partiet om at det Settes av 1 milliard kroner i kontantstøtte til elsykkelkjøpere..

Aftenposten - 31 mai 21 kl. 18:08

MDG lanserer elsykkelmilliard

MDG vil likestille elsykkel med elbil og fjerne momsen. I tillegg ber partiet om at det Settes av 1 milliard kroner i….

NRK - 30 mai 21 kl. 22:51

Utøya-våpen ikke lenger lovlig

Våpenloven skjerpes 1. juni, og det blir forbudt å kjøpe den typen våpen som Anders Breivik brukte da han drepte 69 mennesker på Utøya i 2011. Snart ti år etter kommer et nytt våpenregelverk der det Settes forbud mot at alminnelige skyttere og jegere får kjøpe halvautomatiske rifler med størst ildkraft..

VG - 29 mai 21 kl. 14:33

Idrettstinget: – Ja til høydehus, men ikke nå

Ingebrigtsen-familien og andre forkjempere for høydehus kan juble. Forbudet mot såkalt «simulert høyde» er fjernet. Men det skal ikke Settes ut i live før til høsten..

VG - 27 mai 21 kl. 15:45

Lørenskog-saken: Fått tips om navngitte personer og konkrete miljø

Etter at politiet mandag gikk ut i VG med flere nye kryptospor, har de mottatt over 80 tips. Flere av tipsene er av en slik karakter at det nå Settes i gang etterforskningsskritt..

NRK - 26 mai 21 kl. 15:28

4.500 skal få støtte til utdanning

I alt 46 millioner kroner Settes av for at flere ansatte, permitterte og arbeidsledige skal få sjansen til å bygge mer kompetanse. Regjeringen lover støtten til bransjeprogram for at 4.500 personer kan ta etter- og videreutdanning, skriver NTB..

NRK - 26 mai 21 kl. 10:54

FN advarer om hungersnød

FN advarer om alvorlig hungersnød i Tigray i Etiopia, med mindre det Settes inn store tiltak i området. FN beskriver også alvorlige overgrep mot sivilbefolkningen i området, melder NTB. FN anslår at over 90 prosent av årets høst har gått tapt grunnet kampene i området, samtidig som 80 prosent av alt storfe skal være stjålet eller drept..

NRK - 25 mai 21 kl. 12:33

Får ekstra vaksinedoser

Hammerfest kommune får ekstra vaksinedoser som kompensasjon for at de har stor arbeidsinnvandring til kommunen. Denne uken foregår vaksineringen som normalt og det skal Settes 582 doser. Neste uke skal kommunen få 762 doser.

VG - 24 mai 21 kl. 11:57

Høyre splittet om hurtigvaksinering av Stortinget: Burde takket nei

Stortingsrepresentanter bør ikke få forrang foran andre borgere, når corona-vaksinen skal Settes. Det mener Høyre-veteran Michael Tetszschner, som ber Stortinget takke høflig nei til vaksinedosene..

E24 - 24 mai 21 kl. 07:48

Flere banker kutter boliglånsrenten

Obos-banken varslet før helgen at boliglånsrenten Settes ned, men banken er ikke den eneste som har justert lånekostnadene denne våren. Bankanalytiker tviler på at kuttene vil utløse en rentekrig..

Aftenposten - 24 mai 21 kl. 07:48

Flere banker kutter boliglånsrenten

Obos-banken varslet før helgen at boliglånsrenten Settes ned, men banken er ikke den eneste som har justert….

NRK - 23 mai 21 kl. 17:13

Mann skremte folk på Vengsøya

En mann i slutten av 30-årene Settes i drukkenskapsarrest etter at han skremte folk på Vengsøya i Troms. Mannen skrek og kastet stein på bilen sin. Politiet fikk hjelp av Redningsselskapet til å komme seg ut til øya..

NRK - 22 mai 21 kl. 00:26

Storbritannia Settes på risikoliste

Tyskland setter Storbritannia på listen over land med risiko for virusvarianter. Reisende derfra må derfor i karantene i 14 dager. Fra søndag vil bare tyskere og utlendinger som bor i Tyskland, få slippe inn i landet hvis de kommer fra Storbritannia.

Aftenposten - 20 mai 21 kl. 16:11

Koronatiltakene i Viken endres – lettelser for sju kommuner

Regjeringen viderefører koronatiltakene for to kommuner i Viken. Fire kommuner Settes ned til tiltaksnivå C, mens tre….

Aftenposten - 20 mai 21 kl. 12:20

Oslo vil bruke over 1,6 milliarder på ekstra pandemikostnader

Over 1,6 milliarder kroner Settes av i Oslos reviderte budsjett for å dekke ekstraordinære kostnader tilknyttet….

VG - 19 mai 21 kl. 18:11

Settes i Kina-sjakk!

Idrettspresident Berit Kjøll har vært tafatt internasjonalt. Nå utfordres hun av mannen hun slo på målstreken i kampen om norsk idretts høyeste verv..

NRK - 19 mai 21 kl. 17:43

Funn ved Langvannet

Politiet i Øst politidistrikt fikk i dag melding fra brannvesenet om at det var gjort funn av et uidentifisert materiale ved Langvannet i Lørenskog. – På bakgrunn av meldingen iverksetter politiet sikring, og videre undersøkelser av materialet. Det er foreløpig for tidlig å si noe mer om hva materialet er, og om funnet kan Settes i sammenheng med Anne-Elisabeth Hagens forsvinning, forteller politiinspektør Gjermund Hanssen i Øst politidistrikt til NRK..

NRK - 18 mai 21 kl. 04:33

Fulle ungdomsfengsler

Mindreårige lovbrytere Settes i fengsel for voksne siden kapasiteten på landets to ungdomsfengsler er sprengt. Totalt er det åtte fengselsplasser for unge lovbrytere mellom 15 og 18 år i Norge. De er fordelt med fire plasser hver i ungdomsenhetene i Bjørgvin og Eidsvoll fengsler, skriver Aftenposten..

VG - 15 mai 21 kl. 08:40

Omgitt av fiender

Israels ledere vil aldri tillate at verdens jøder igjen skal stå forsvarsløse. Landets sikkerhet Settes foran alt. Israel skal være jødenes siste fristed.

VG - 14 mai 21 kl. 11:33

Bekymret for vaksineringen av studenter

Vaksinesjefen i Trondheim er bekymret for at studenter risikerer å være på to ulike steder når de skal få første og andre vaksinedose – mens begge dosene egentlig skal Settes på samme sted..

NRK - 14 mai 21 kl. 11:25

Kristiansen anker til Høyesterett

Viggo Kristiansen (41) anket i dag avgjørelsen fra lagmannsretten som i april bestemte at han ikke skal løslates. To dommere mente Kristiansen fortsatt bør sitte fengslet, én mente han bør Settes fri, etter at gjenopptakelseskommisjonen gjenåpnet saken tidligere i år. Kristiansen ble sammen med Jan Helge Andersen dømt for drap og voldtekt av to jenter i Baneheia i Kristiansand i 2000..

E24 - 10 april 21 kl. 17:12

Fikk hjelp fra nesten 400 da hun fryktet at alt måtte Settes på vent

Det var ikke enkelt å be om penger, men det berget oppstarten av systuen. Nesten 400 personer var med og spleiset da Tanja Andreeva fryktet at alt måtte Settes på vent..

NRK - 13 mai 21 kl. 16:18

Russland bekymret over ubåtbesøk

Russiske myndigheter sier at de er bekymret over besøket til en amerikansk atomubåt ved Tromsø, nær den norsk-russiske grensa. – Russiske myndigheter registrerer med forundring norske uttalelser om at besøket til en ubåt som kan ha atomstridshoder om bord, kan ha en stabiliserende rolle, og være gjennomsiktig og forutsigbart, sier russisk UDs talskvinne Maria Zakharova i dag. – Det er løgn og har ingenting til felles med virkeligheten, fortsetter hun.

VG - 12 mai 21 kl. 14:11

Den viktige, men kompliserte rasismeparagrafen

I stedet for flere diskusjoner om å fjerne straffeloven § 185, er det på tide at kreftene Settes inn på å øke kunnskapen om paragrafen og dens grenser for straffbare hatefulle ytringer..

NRK - 10 mai 21 kl. 22:55

23 nye smittede i Porsgrunn

I Porsgrunn er det registrert 23 nye covid-19-tilfeller det siste døgnet. – Majoriteten av tilfellene er med kjent smittevei. De aller fleste positive er kjente nærkontakter, mange av dem barn og unge.

E24 - 10 mai 21 kl. 08:50

Vil teste havvind­turbiner utenfor Karmøy

At vindturbinene kan Settes opp like utenfor Karmøy, var avgjørende for at to nye selskap har valgt å teste ut teknologien sin her. Metcentre er ikke redd for lokal vindkraftmotstand..

NRK - 08 mai 21 kl. 08:13

250 millioner ekstra til riksveier

Regjeringen setter av 250 millioner kroner mer til vedlikehold av riksveier i forslaget til revidert nasjonalbudsjett. Statens vegvesen skal bestemme hvor de ekstra midlene skal Settes inn, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide..

NRK - 07 mai 21 kl. 16:54

Lover oppgradering av Old Trafford

Joel Glazer, en av de to Glazer-brødrene som eier Manchester United, prøver å dempe opprøret blant supporterne med nye lovnader. For andre gang på kort tid har klubbeieren skrevet et åpent brev. I brevet erkjenner han at forholdet mellom eierne og supporterne må forbedres.

NRK - 06 mai 21 kl. 22:11

Vil vaksinere i skoleferien

Det skal Settes 4 millioner vaksinedoser i skoleferien, men FHI sier folk likevel kan ta ferie som normalt. Ferien varer de fleste steder fra 18. juni til 16.

E24 - 03 mai 21 kl. 13:32

Fredriksen, folketrygden og Sundt er med når Norwegian vil hente 6 milliarder

Flere store og kjente investorer stiller opp når Norwegian skal hente milliarder for å komme seg ut av coronakrisen. Emisjonskursen Settes til 6,26 kroner per aksje - en brøkdel av dagens aksjekurs på drøye 55 kroner..

E24 - 03 mai 21 kl. 13:32

John Fredriksen, folketrygden og Sundt er med når Norwegian vil hente 6 milliarder

Emisjonskursen Settes til 6,26 kroner per aksje..

NRK - 30 april 21 kl. 06:24

Til sykehus etter redningsaksjon

En utenlandsk statsborger er innlagt på sykehuset i Narvik med moderate skader etter ei ulykke i fjellet i går ettermiddag. Det måtte Settes i gang en redningsaksjon etter at mannen skal ha falt utafor ei skrent ved fjellet Beisfjordtøtta. Det var kameraten som varsla om ulykka..

VG - 28 april 21 kl. 12:26

Gir gratis psykolog til studenter

Flere steder i landet Settes det i verk tiltak for å bedre studentenes mentale helse..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt