Settes

Mandag, 02 August, 21:08

Nyheter om Settes

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 timer siden

Briter kan få 3. dose i september

Britiske helsemyndigheter vil starte med å gi en tredje vaksinedose fra 6. september, melder avisa The Telegraph. 2000 apotek fordelt over hele landet skal delta i vaksineringen, og 32 millioner briter skal få tilbudet.

NRK - 20 timer siden

700 reddet i Middelhavet i helgen

Redningsbåter har plukket opp mer enn 700 migranter og flyktninger som forsøkte å krysse Middelhavet i helgen, opplyser hjelpeorganisasjoner. De fleste er reddet utenfor Libya og Malta. SOS Méditerranée opplyser at «Ocean Viking» har vært involvert i seks redningsoperasjoner i løpet av helgen, og at det søndag kveld var 555 overlevende om bord.

NRK - 28 juli 21 kl. 12:27

Unge slipper smittekarantene

Barn og unge under 18 år vil fra 16. august bli unntatt plikt til smittekarantene, med unntak av husstandsmedlemmer eller nære kontakter til den smittete personen, som for eksempel en kjæreste. Unntaket gjelder kun hvis det gjennomføres testing i tråd med retningslinjer fra kommunen I dagens regelverk har ubeskyttede nærkontakter plikt til å være i smittekarantene i 10 døgn etter eksponering.

NRK - 21 juli 21 kl. 09:59

3 av 4 voksne har fått første dose

Tre av fire over 18 år har fått første dose koronavaksine, skriver regjeringen i en pressemelding. Rundt 40 prosent er fullvaksinerte, og i løpet av dagen Settes dose nummer 5 million her til lands. – Jeg er glad for at så mange velger å vaksinere seg.

VG - 21 juli 21 kl. 05:23

Solberg med vaksinejubel: Positive tegn for videre gjenåpning

Onsdag Settes trolig vaksinedose nummer fem millioner i Norge. Statsminister Erna Solberg (H) sier at det lover godt for videre gjenåpning..

NRK - 20 juli 21 kl. 14:12

Tokyo-sjef: OL kan bli avlyst

OL-sjefen Toshiro Muto sier at sommerlekene kan bli avlyst hvis smittetallene fortsetter å stige. De norske håndballfavorittene fikk vite om uttalelsene på et pressemøte. Beskjeden kommer kun få dager før OL Settes i gang.

NRK - 18 juli 21 kl. 20:52

Egypt løslater seks aktivister

Seks fengslede aktivister i Egypt Settes fri fra fengsel, bare noen dager etter at landet ble kritisert av USA for behandlingen av rettighetsforkjempere. En av de seks er journalisten Esraa Abdel-Fattah, som ble et symbol på revolusjonen i 2011..

VG - 14 juli 21 kl. 18:18

Israel: Her Settes en av verdens første tredjedoser

TEL AVIV (VG) Som første land i verden ruller Israel ut en tredje vaksinedose til de mest sårbare..

NRK - 09 juli 21 kl. 15:57

Ingen skader forklarer dødsårsak

Den foreløpige obduksjonsrapporten av den eldre kvinnen som ble funnet død i Skien torsdag kveld gir ikke flere svar på spørsmål om hvordan hun døde. Det er ikke påvist skader som samsvarer med påkjørsel, eller andre skader som kan Settes i sammenheng med dødsfallet..

NRK - 06 juli 21 kl. 11:33

Sandnes fjerner elsparkesykler

Sandnes fjerner elsparkesyklene bare to uker etter at de ble lansert i kommunen. I alt 200 elsparkesykler er satt ut i kommunen. Disse fjernes innen fredag, og hele elsparkesykkelprosjektet Settes på hold til høsten, opplyser kommunens representant for prosjektet, Trond Julius Kjærstad, til Sandnesposten..

NRK - 01 juli 21 kl. 08:12

Setter siste førstedose på fredag

Sarpsborg kan bli den første prioriterte kommunen i landet som får gitt første vaksinedose til alle innbyggerne som vil ha. Kommunen har opplevd flere store smitteutbrudd gjennom pandemien, men fredag Settes den siste planlagte førstedosa. – Dette er en viktig milepæl for oss.

NRK - 29 juni 21 kl. 09:20

Nytt smittetilfelle i Orkland

En ungdom har fått påvist koronaviruset i tillegg har seks personer avlagt en positiv hurtigtest i Orkland. Ifølge kommunen er det sannsynligvis en sammenheng mellom alle sammen. 65 personer Settes i karantene som følge av dette..

NRK - 27 juni 21 kl. 19:56

Israel bekymret for atomavtale

Israels nye utenriksminister, Yair Lapid, reiste søndag til Roma for å ha møte med USAs utenriksminister Antony Blinken. – Israel har alvorlige innvendinger mot atomavtalen med Iran som nå Settes sammen i Wien, sa Lapid om USAs samtaler med Iran..

Aftenposten - 27 juni 21 kl. 17:45

Aftenposten mener: Ungarsk homofobi må nedkjempes

Igjen Settes Viktor Orbán under press i EU..

NRK - 25 juni 21 kl. 17:59

Lover Oslo-vaksiner innen 19. juli

Innen 19. juli skal vil alle over 18 år ha fått tilbud om koronavaksine i Oslo, sier helsebyråd Robert Steen til Dagbladet. I løpet av den kommende måneden skal det Settes rundt 280.

NRK - 25 juni 21 kl. 13:26

Drone søker etter savnet kvinne

Kvinnen som er savnet etter en fjelltur i Tolga kommune onsdag, er fortsatt ikke funnet. Nå Settes helikopter og drone inn i søket, opplyser politiet på Twitter..

VG - 23 juni 21 kl. 21:52

Ydmyket i all sin pinlighet

Det hjelper ikke å smykke seg med regnbuefarger om du spytter på verdiene de står for når budskapet Settes på prøve. .

VG - 21 juni 21 kl. 18:55

CF-rammede Ellens mor etter nytt behandlings-nei: - Jeg vet ikke om jeg tåler mer

Hun har stått på for sitt syke barn opp gjennom hele Ellen Winthers 46-årige liv. I dag forteller Grethe Winther (67) om fortvilelsen over at det Settes en pris på datterens liv - en regning som Norge foreløpig ikke vil ta..

NRK - 19 juni 21 kl. 15:19

To russ smittet etter stor samling

To russ som har vært på flere samlinger i Arendal forrige helg er bekreftet koronasmittet. Det opplyser kommuneoverlege i Arendal, Preben Aavitsland. Det skal ha vært flere hundre russ samlet forrige helg.

NRK - 17 juni 21 kl. 06:21

Ap vil reversere taxireform

Arbeiderpartiet lover å stanse regjeringens taxireform. Reverseringen skal Settes i gang innen 100 dager hvis partiet vinner valget. I 100-dagersplanen lover Arbeiderpartiet i tillegg å starte arbeidet med en handlingsplan mot sosial dumping i transportsektoren som helhet..

E24 - 17 juni 21 kl. 06:23

Ap vil reversere taxireform

Arbeiderpartiet lover å stanse regjeringens taxireform. Reverseringen skal Settes i gang innen 100 dager hvis partiet vinner valget..

NRK - 16 juni 21 kl. 04:24

Frykter ny overdose-sommer

Hjelpearbeidere og organisasjoner frykter en ny sommer med rekordmange overdoser og ber om at det Settes inn ekstra tiltak for å hindre gjentakelse av fjoråret. Tall fra Folkehelseinstituttet som ble publisert forrige uke, viser at 324 personer døde av overdose i fjor. Det er 49 flere enn året før, og det høyeste dødstallet på 20 år.

Dagbladet - 15 juni 21 kl. 19:34

Forventer at vaksine prioriteres foran ferie

I løpet av juli måned og fellesferien skal rundt 1 million vaksinedoser Settes i Norge. Folkehelseinstituttet forventer at folk er fleksible og møter til vaksinering, selv om det eventuelt amputerer ferieplanene..

NRK - 15 juni 21 kl. 11:05

NHO: Boligprisene vil øke

Boligprisene kommer til å øke 9,8 prosent i år, 5,1 prosent neste år og 2,6 prosent i 2023, ifølge NHOs beregninger. – Nå lysner det for alvor. De frigjørende vaksinestikkene Settes på stadig flere, skriver NHO i rapporten..

NRK - 15 juni 21 kl. 11:05

NHO: – Boligprisene vil øke

Boligprisene kommer til å øke 9,8 prosent i år, 5,1 prosent neste år og 2,6 prosent i 2023, ifølge NHOs beregninger. – Nå lysner det for alvor. De frigjørende vaksinestikkene Settes på stadig flere, skriver NHO i rapporten..

NRK - 10 juni 21 kl. 09:01

Tre nye smittede i Drammen

Tre personer bosatt i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Ved Marienlyst skole er det påvist et smittetilfelle, og både elever og lærere Settes i karantene. – For første gang siden begynnelsen av mars er vi nå også nede i under 100 nye smittetilfeller i den foregående toukersperioden, sier smittevernoverlege Einar Sagberg..

NRK - 06 juni 21 kl. 03:25

Skal granske dødsfall

En mann i 70-årene fra Toten fikk korionavaksinen tre ganger. Dagen etter siste vaksine døde han. Nå skal dødsfallet granskes.

NRK - 02 mai 21 kl. 22:06

Russekull i karantene etter smitte

Hele russekullet på Mandal videregående skole Settes i karantene etter at en russ er bekreftet smittet. Alle som har vært sammen og rullet med russen fra fredag til søndag Settes også i karantene skriver kommunen..

NRK - 04 juni 21 kl. 04:54

Kina vaksinerer 19 mill. om dagen

Etter en treg start er den kinesiske ettpartistaten for alvor kommet i gang med vaksineringen. I landet der pandemien startet, ble smittespredningen i fjor stanset relativt raskt. Kina var også tidlig ute med å ta i bruk egenproduserte vaksiner mot koronaviruset.

VG - 03 juni 21 kl. 08:49

Her er nesten alle vaksinert

LONGYEARBYEN (VG) Svalbard har kommet seg gjennom pandemien uten smitte. I dag Settes andre vaksinedose..

VG - 31 mai 21 kl. 20:01

MDG vil gi 1 milliard til elsykkelkjøpere

MDG vil likestille elsykkel med elbil og fjerne momsen. I tillegg ber partiet om at det Settes av 1 milliard kroner i kontantstøtte til elsykkelkjøpere..

E24 - 31 mai 21 kl. 18:08

MDG lanserer elsykkelmilliard

MDG vil likestille elsykkel med elbil og fjerne momsen. I tillegg ber partiet om at det Settes av 1 milliard kroner i kontantstøtte til elsykkelkjøpere..

Aftenposten - 31 mai 21 kl. 18:08

MDG lanserer elsykkelmilliard

MDG vil likestille elsykkel med elbil og fjerne momsen. I tillegg ber partiet om at det Settes av 1 milliard kroner i….

NRK - 30 mai 21 kl. 22:51

Utøya-våpen ikke lenger lovlig

Våpenloven skjerpes 1. juni, og det blir forbudt å kjøpe den typen våpen som Anders Breivik brukte da han drepte 69 mennesker på Utøya i 2011. Snart ti år etter kommer et nytt våpenregelverk der det Settes forbud mot at alminnelige skyttere og jegere får kjøpe halvautomatiske rifler med størst ildkraft..

VG - 29 mai 21 kl. 14:33

Idrettstinget: – Ja til høydehus, men ikke nå

Ingebrigtsen-familien og andre forkjempere for høydehus kan juble. Forbudet mot såkalt «simulert høyde» er fjernet. Men det skal ikke Settes ut i live før til høsten..

VG - 27 mai 21 kl. 15:45

Lørenskog-saken: Fått tips om navngitte personer og konkrete miljø

Etter at politiet mandag gikk ut i VG med flere nye kryptospor, har de mottatt over 80 tips. Flere av tipsene er av en slik karakter at det nå Settes i gang etterforskningsskritt..

NRK - 26 mai 21 kl. 15:28

4.500 skal få støtte til utdanning

I alt 46 millioner kroner Settes av for at flere ansatte, permitterte og arbeidsledige skal få sjansen til å bygge mer kompetanse. Regjeringen lover støtten til bransjeprogram for at 4.500 personer kan ta etter- og videreutdanning, skriver NTB..

NRK - 26 mai 21 kl. 10:54

FN advarer om hungersnød

FN advarer om alvorlig hungersnød i Tigray i Etiopia, med mindre det Settes inn store tiltak i området. FN beskriver også alvorlige overgrep mot sivilbefolkningen i området, melder NTB. FN anslår at over 90 prosent av årets høst har gått tapt grunnet kampene i området, samtidig som 80 prosent av alt storfe skal være stjålet eller drept..

NRK - 25 mai 21 kl. 12:33

Får ekstra vaksinedoser

Hammerfest kommune får ekstra vaksinedoser som kompensasjon for at de har stor arbeidsinnvandring til kommunen. Denne uken foregår vaksineringen som normalt og det skal Settes 582 doser. Neste uke skal kommunen få 762 doser.

VG - 24 mai 21 kl. 11:57

Høyre splittet om hurtigvaksinering av Stortinget: Burde takket nei

Stortingsrepresentanter bør ikke få forrang foran andre borgere, når corona-vaksinen skal Settes. Det mener Høyre-veteran Michael Tetszschner, som ber Stortinget takke høflig nei til vaksinedosene..

E24 - 24 mai 21 kl. 07:48

Flere banker kutter boliglånsrenten

Obos-banken varslet før helgen at boliglånsrenten Settes ned, men banken er ikke den eneste som har justert lånekostnadene denne våren. Bankanalytiker tviler på at kuttene vil utløse en rentekrig..

Aftenposten - 24 mai 21 kl. 07:48

Flere banker kutter boliglånsrenten

Obos-banken varslet før helgen at boliglånsrenten Settes ned, men banken er ikke den eneste som har justert….

NRK - 23 mai 21 kl. 17:13

Mann skremte folk på Vengsøya

En mann i slutten av 30-årene Settes i drukkenskapsarrest etter at han skremte folk på Vengsøya i Troms. Mannen skrek og kastet stein på bilen sin. Politiet fikk hjelp av Redningsselskapet til å komme seg ut til øya..

NRK - 22 mai 21 kl. 00:26

Storbritannia Settes på risikoliste

Tyskland setter Storbritannia på listen over land med risiko for virusvarianter. Reisende derfra må derfor i karantene i 14 dager. Fra søndag vil bare tyskere og utlendinger som bor i Tyskland, få slippe inn i landet hvis de kommer fra Storbritannia.

Aftenposten - 20 mai 21 kl. 16:11

Koronatiltakene i Viken endres – lettelser for sju kommuner

Regjeringen viderefører koronatiltakene for to kommuner i Viken. Fire kommuner Settes ned til tiltaksnivå C, mens tre….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt