Sett

Mandag, 14 Juni, 21:16

Nyheter om Sett

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 45 minutter siden

De har ikke noe kjøtt i kjøleskapet. Valgforskerne ser noe de ikke har Sett på flere tiår.

Unge blir stadig mer ideologiske. Det kan ha noe å si i årets valgkamp, tror eksperter..

Aftenposten - 5 timer siden

Oljesmurt elektrifisering gir utslipp og naturinngrep

Regningen for det nye oljeeventyret tar stort Sett staten – og norsk natur..

VG - 9 timer siden

Ble nektet overgang til seriemesteren – nå imponerer han for LSK

LILLESTRØM/OSLO (VG) Lars Ranger (22) har etablert seg som en viktig brikke i LSK. Men historien kunne fort Sett helt annerledes ut..

NRK - 11 timer siden

Økning i operative atomvåpen

Antallet atomvåpen i operative enheter over hele verden har økt, opplyser Peace Research Institute Sipri i sin årbok, iføge SVT. Tallet ble anslått til 3825 ved begynnelsen av året, en økning fra 3720 ved begynnelsen av fjoråret. De fleste er russiske og amerikanske.

NRK - 11 timer siden

Stoltenberg: Kina er en utfordring

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier mandag at Kina er en utfordring for forsvarsalliansen. – Over en årrekke har vi Sett Kinas militære oppbygging med investeringer i militæret og mer avanserte våpensystemer, sier Stoltenberg i forkant av toppmøtet i Brussel. Han understreker at det er ikke er snakk om kald krig, og at de ikke er fiender av Nato, men at Kina ikke deler de samme verdiene..

NRK - 13 timer siden

FHI ser på vaksinering av studentar

Folkehelseinstituttet ser på korleis landets rundt 300.000 studentar skal bli vaksinert i løpet av sommaren. Den første dosen skal Settast i kommunen der studentane er registrert i Folkeregisteret, mens dose to blir Sett i kommunen der ein studerer, seier overlege Are Stuwitz Berg i FHI til NRK.

VG - Igår: 19:25

Djokovic vant Roland-Garros med heftig snuoperasjon

Verdensener Novak Djokovic kom under 0-2 i Sett mot velspillende Stefanos Tsitsipas, men vendte til 3-2-seier i en minneverdig finale i Roland-Garros..

VG - Igår: 15:21

Tid for tøffe spørsmål

Kort tid etter å ha Sett en lagkamerat sveve mellom liv og død, uttrykte de danske spillerne at de ville fortSette kampen. Det valget burde neppe ha fått lov til å ta..

NRK - Igår: 13:09

Solberg har tro på gjenvalg

Meningsmålingene tyder på regjeringsskifte i høstens stortingsvalg, men statsminister Erna Solberg (H) er likevel optimistisk. – Jeg har Sett meningsmålingene. Men vi har ikke tenkt å gi oss.

NRK - Igår: 09:51

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - Igår: 09:51

Eriksen: – Jeg har det fint

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 24 mai 21 kl. 10:29

Krev at journalist blir Sett fri

Storbritannia krev at den kviterussiske journalisten og regimekritikaren Roman Protasevitsj blir Sett fri straks, melder Reuters. Han var om bord i eit fly som skulle til Litauen, men som blei omdirigert til å lande i Minsk. Han blei arrestert då alle passasjerane måtte gjennom ein sikkerheitssjekk..

Dagbladet - 11 juni 21 kl. 10:49

En fest av en film!

«In the Heights» fortjener å bli Sett på kino, gjerne som vorspiel til en utekveld i nyåpnet by..

NRK - 11 juni 21 kl. 07:39

Naken mann med kniv i Bergen

En 29 år gammel mann ble Sett naken med kniv i hånda i Sandsli i Bergen. Politiet har nå kontroll over vedkommende. Ingen er meldt skadet..

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 07:00

Mens svensker døde i tusentall, sto nordmenn på sidelinjen og visste best. Nå er svenskene forbannet over naboens oppførsel.

Svensker har Sett med skuffelse og vantro på nordmenns oppførsel under pandemien.

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 03:46

Odd-juvel hylles etter Glimt-skalp: – Et av de største talentene jeg har Sett

SKIEN (VG) Filip Rønningen Jørgensen (19) var en av banens giganter da Odd påførte Bodø/Glimt deres første tap for….

VG - 11 juni 21 kl. 03:46

Odd-juvel hylles etter Glimt-skalp: – Et av de største talentene jeg har Sett

SKIEN (VG) Filip Rønningen Jørgensen (19) var en av banens giganter da Odd påførte Bodø/Glimt deres første tap for sesongen – og spås en stor fremtid av lagkamerat Mushaga Bakenga..

Dagbladet - 11 juni 21 kl. 02:23

Massedød: - Aldri Sett liknende

Ti prosent av hele bestanden har dødd bare i år. Nå frykter ekspertene at den dystre rekorden blir ettertrykkelig slått..

NRK - 10 juni 21 kl. 21:38

Ingebrigtsen satte europeisk rekord

Jakob Ingebrigtsen knuste sin egen personlige rekord, satte europeisk rekord og ble verdens raskeste i år med tiden 12.48,45 på 5000-meteren i Firenze. – Han leverer noe vi ikke har Sett på maken til av en norsk løper, roper Jann Post.

E24 - 10 juni 21 kl. 15:31

S&P 500-rekord på positiv Wall Street

Sjefstrateg Erik Bruce i Nordea sier markedene i utgangspunktet bør falle etter de høye inflasjonstallene, men at mange tenker at det er en forbigående trend Sett i sammenheng med gjenåpningen av USA..

NRK - 10 juni 21 kl. 12:17

Egeland om Danmark: – Hyklerske

Loven om å opprette mottakssenter for Danmarks asylsøkere utenfor Europa strider med folkeretten, sier Flyktninghjelpens generalsekretær. Jan Egeland sier Mette Fredriksen-regjeringens lov er den mest «gjerrige, smålige og hyklerske» han har Sett i nordisk politikk og en alvorlig trussel mot internasjonalt arbeid om flyktninger, skriver Politiken. – Jeg kommer til å bruke Danmark som et skrekkeksempel i mine internasjonale taler og arbeid.

NRK - 10 juni 21 kl. 10:04

Vest-Sverige savner norske turister

I 2019 sto nordmenn for over 1,2 millioner gjestedøgn inkludert campingturistene i Vest-Sverige. I koronaåret 2020 gikk gjestedøgnene tilbake med 84 prosent, og for campingdøgnene isolert Sett var tilbakegangen på 91 prosent. – At pandemien har forhindret nordmenn fra å feriere i regionen utgjør selvsagt en stor utfordring for den lokale turistnæringen.

NRK - 10 juni 21 kl. 07:06

Ingen tegn til flere selvmord

Dødsårsaksstatistikken for 2020 viser ingen tegn til flere selvmord under pandemien enn tidligere år. Det er registrert 639 selvmord i 2020 mot 652 i 2019 og 674 i 2018. Den aldersstandardisert selvmordsraten i 2020 ligger innenfor det som er forventet ut fra utviklingen mellom 2010 og 2019, skriver FHI.

NRK - 10 juni 21 kl. 06:36

Har råd til 1 % av Oslos boliger

Snaut 1 prosent av boligene i Oslo er innenfor budsjettet til en typisk førstegangskjøper, ifølge en ny beregning. Andelen har falt kraftig de siste årene. Ifølge E24 viser den samme beregningen at førstegangskjøpere har råd til én av fem boliger i landet Sett under ett.

NRK - 09 juni 21 kl. 16:00

Russ festet i Follo etter forbud

Etter at byrådsleder Raymond Johansen i Oslo la ned forbud mot russebusser, dro Oslo-russ til nabokommunen Follo for å feste, skriver Avisa Oslo. – Det var en del busser fra Oslo i Vestby i natt, og vi hadde helst Sett at de ikke kom hit, sier politistasjonssjef ved Follo politistasjon, Rune Albertsen, til avisen..

Dagbladet - 21 mai 21 kl. 23:16

Kalt suksesshistorie - så snudde alt

Singapore og Taiwan har under coronapandemien blitt Sett på som suksesshistorier med få smittetilfeller. Nå har begge landene Sett en drastisk økning i smittede..

NRK - 09 juni 21 kl. 08:19

7000 har blitt bortvist på grensen

Som følge av koronareglementet har 7490 personer hittil i år blitt nektet inngang til Norge. Det er stort Sett arbeidsinnvandrere som blir stoppet og bedt om å snu, opplyser Øst politidistrikt til P4-nyhetene. Øst politidistrikt står for over 60 prosent av bortvisningene i landet, med over 4500 hittil i år..

NRK - 08 juni 21 kl. 04:32

Brannvesenet reddet rådyr

Politiet fikk natt til tirsdag melding om at et rådyr hadde satt seg fast i et gjerde på Galgeberg. – En patrulje som hadde Sett flere sesonger med Dyrepasserne beroliget dyret med et pledd over hodet, mens brannvesenet bendte opp gjerdet slik at rådyret kom seg løs uten varige mén, skriver Oslo-politiet på Twitter..

VG - 08 juni 21 kl. 02:30

Sjøkuene i Florida dør i faretruende tempo: – Aldri Sett noe lignende

Over ti prosent av manat-bestanden i Florida er død så langt i 2021. Det er flere enn i hele 2020. Eksperter mener arten er truet..

NRK - 07 juni 21 kl. 14:52

Taliban krever anger

Taliban sa mandag at afghanere som har jobbet for utenlandske styrker, ikke har noe å frykte når styrkene trekkes ut, så lenge de «viser at de angrer». Afghanere som jobbet for utenlandske styrker, har blitt Sett på som fiender av Taliban. I løpet av de siste to tiårene har titalls afghanske tolker blitt torturert og drept av Taliban..

NRK - 07 juni 21 kl. 12:34

Nortura med intern gjennomgang

Nortura vedtok på et ekstra styremøte i dag å iverkSette en gjennomgang av den interne oppfølgingen av dyrevelferdsarbeidet i konsernet. Det er den pågående NRK-saken om dyrevelferd i svinenæringen som er årsaken til konsernstyrets beslutning. - Bildene vi har Sett fra enkelte fjøs er sjokkerende med eksempler på regelbrudd og dårlig dyrehold.

Dagbladet - 07 juni 21 kl. 11:49

- Følger ikke reglene

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad i Helsedirektoratet har Sett at «en del» verken følger avstandsregler eller andre råd følges særlig godt i parkfestene i Oslo..

NRK - 07 juni 21 kl. 01:54

Ber G7 bidra til vaksinering

En rekke tidligere statsministre og presidenter ber G7 om å betale to tredeler av de 66 milliarder dollarene som trengs for å vaksinere verdens fattigste land. Oppfordringen kommer i et brev The Guardian har Sett i forkant av denne ukas G7-toppmøte i Cornwall i Storbritannia. I det heter det at regjeringssjefene i G7-landene Storbritannia, USA, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan og Canada må sørge for at 2021 blir et «vendepunkt for det globale samarbeidet».

VG - 06 juni 21 kl. 20:53

VG-børsen: «Haaland-mysteriet fortsatte»

MALAGA (VG) (Norge - Hellas 1–2) Erling Braut Haaland (20) hadde ingen god kveldsvakt på topp for Norge mot Hellas. Sett din karakter på VG-børsen her..

Aftenposten - 06 juni 21 kl. 20:51

– Noe av det svakeste jeg har Sett av et norsk landslag

MÁLAGA (VG) (Norge – Hellas 1–2) Ståle Solbakken (53) testet to nye formasjoner i generalprøven til årets viktigste kamp..

NRK - 06 juni 21 kl. 19:06

Skogbrann i nasjonalpark

Brannvesenet jobber nå med slokkingsarbeid av en skogbran i Rago nasjonalpark. – Vi fikk beskjed av noen som hadde vært på tur i området som hadde Sett en skogbrann. På bakgrunn av det har vi rekvirert skogbrannhelikopter og har sendt i mannskap fra Bodø, sier nestkommandør Andreas Skindlo i 110-sentralen Bodø til NRK..

NRK - 06 juni 21 kl. 19:06

Brann i nasjonalpark under kontroll

Brannvesenet jobber nå med slokkingsarbeid av en skogbran i Rago nasjonalpark. – Vi fikk beskjed av noen som hadde vært på tur i området som hadde Sett en skogbrann. sier nestkommandør Andreas Skindlo i 110-sentralen Bodø til NRK.

Dagbladet - 06 juni 21 kl. 18:44

Dette truer sommerværet

Det fine sommerværet ser ut til å fortSette over stort Sett hele landet kommende uke. Lokalt kan det imidlertid bli kraftige regnbyger og torden flere steder..

VG - 05 juni 21 kl. 12:04

Ingen klare ufo-svar fra amerikansk etterretning

Er det nysgjerrige utenomjordiske vesener? Eller fiendtlige makter med ny teknologi? En ny rapport gir ingen klare svar på hva amerikanske flygere har Sett..

Aftenposten - 05 juni 21 kl. 10:00

Da utelivet åpnet, så hun noe nytt: – Man viser glede på en måte vi ikke er vant til å se blant nordmenn

Ble du rørt av gjensynsglede sist helg? Bare forestill deg hva Kaja Skovborg-Hansen, daglig leder på Vippa, har Sett den….

VG - 17 mai 21 kl. 16:42

Har ikke Sett bevis for at Hamas brukte bygget

Israel hevder Hamas brukte mediebygget til militær etterretning og jevnet det med jorden. Deres nære allierte USA har ikke Sett noen bevis for Hamas-tilknytningen..

NRK - 05 juni 21 kl. 08:34

Utbrudd med colombiansk variant

Den danske øya Bornholm er rammet av et koronautbrudd med en virusvariant som først ble oppdaget i Colombia. Rundt 20 personer er smittet. – Undersøkelser viser at det er varianten B1621, som også er Sett i Danmark tidligere, opplyste Statens Serum Institut.

NRK - 17 mai 21 kl. 15:07

Politiet: Har Sett skispor

Politiet stadfestar at dei har Sett skispor inn i skredområdet..

NRK - 04 juni 21 kl. 19:46

Eksplosiv økning i svindelmeldinger

De siste dagene har Telenor Sett en eksplosiv økning i svindelmeldinger som blir sendt ut som SMS. De stopper 30.000 meldinger i timen, ifølge Telenors svindelekspert Thorbjørn Busch..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt