Sett

Mandag, 02 August, 20:53

Nyheter om Sett

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 juli 21 kl. 12:33

Røyk fra Nord-Amerika Sett i Norden

Røyk fra skogbrannene i kunne bli Sett over Norden, skriver Danmarks meteorologiske institutt (DMI) på Twitter. Det er ikke helt unaturlig, sier klimaforsker i DMI Martin Olesen til DR..

NRK - 2 timer siden

Avblåser redningsaksjon på Voss

Politiet har kome i kontakt med tre unge vaksne i våtdrakter som bada i Raundalselvi på Voss. Ein person om bord eit forbipasserande tog meinte å ha Sett ei mogleg kanoulukke og varsla politiet. Eit redningshelikopter har no søkt over elva og situasjonen er avklart..

NRK - 3 timer siden

Rykker ut til mogleg kanoulukke

Politiet har fått melding om ei mogleg kanoulukke i Raundalselvi i Voss herad. Redningshelikopter, ambulanse, brannvesen og politi er på veg. Person om bord eit forbipasserande tog ved Reimegrend skal ha Sett ein tom kano og nokon som trong hjelp..

NRK - 4 timer siden

Ingen koronainnlagte i Vestre Viken

Sykehusene i Drammen, Kongsberg, Bærum og Ringerike har ingen koronasmittede pasienter innlagt. Det er første gang siden 9. oktober i fjor.

VG - 13 timer siden

Svinaktig dårlig dyrevelferd

For et par uker siden ble Argentina det første i land i verden som forbyr lakseoppdrett. En vesentlig årsak er motstand mot rovdrift fra norske selskaper, slik de har Sett i Chile. I Norge derimot, synes lakseindustrien å være beskyttet fra det meste..

Dagbladet - 22 timer siden

Vegtrafikksentralen: - Ikke Sett det før

På svenskegrensa er det mange kilometer kø få timer før nye innreiserestriksjoner fra svenske län trer i kraft..

E24 - 23 timer siden

Pfizer og Moderna skrur opp vaksineprisene

EU og dermed også Norge må betale mer for koronavaksinene fra både Pfizer-Biontech og Moderna, viser kontrakter som Financial Times har Sett..

VG - Igår: 19:04

Lange køer etter fellesferien: – Aldri Sett det så langt inn i Sverige

Siste dag i fellesferien har det vært lang ventetid på flere veier og på Gardermoen. Over svenskegrensa er køen fortsatt flere kilometer lang..

NRK - Igår: 15:59

Pfizer og Moderna øker prisene

EU og dermed også Norge må betale mer for koronavaksinene fra både Pfizer/Biontech og Moderna, viser kontrakter som Financial Times har Sett. Pfizer har økt prisen med over 25 prosent, mens Moderna har skrudd opp prisen med en tidel i de siste leveringskontraktene med EU, melder avisa søndag..

VG - Igår: 15:43

Mol og Sørum til OL-kvartfinale

TOKYO/OSLO (VG) (Mol/Sørum – Brouwer/Meeuwsen 21–17, 21–19) Anders Mol og Christian Sørum slo sine nederlandske rivaler i den første utslagsrunden. De vant i to strake Sett..

Aftenposten - Igår: 15:43

Mol og Sørum til OL-kvartfinale – vant i to strake Sett

TOKYO/OSLO (VG) (Mol/Sørum – Brouwer/Meeuwsen 21–17, 21–19) Anders Mol og Christian Sørum slo sine nederlandske rivaler….

VG - Igår: 15:43

Mol og Sørum til OL-kvartfinale – vant i to strake Sett

TOKYO/OSLO (VG) (Mol/Sørum – Brouwer/Meeuwsen 21–17, 21–19) Anders Mol og Christian Sørum slo sine nederlandske rivaler i den første utslagsrunden..

VG - Igår: 10:20

Fra høylytt hat til stilltiende enighet

I begynnelsen forsøkte de å ignorere oss. Når det ikke virket, prøvde de å latterliggjøre oss. Men når heller ikke det hadde effekt, angrep de oss.

Aftenposten - Igår: 08:00

Jeg har alltid Sett min familie som norsk. Men jeg innser at vi ikke er helt norske nok.

La nordmenn som har tatt uvanlige veier i livet, få slippe å velge mellom familieferie og norgesferie..

NRK - Igår: 07:29

Vegvesenet: – Tunnelene er trygge

Vegvesenet vil ikke endre vedlikeholdsplaner etter steinras i tre tunneler på to dager, skriver Bergens Tidende. berget inni en tunnel på litt over et døgn i Vestland, – Vi vurderer både Fjærlandstunnelen og Trodalstunnelen som trygge. Statistisk Sett er tunneler noe av det tryggeste man kan ferdes i, sier avdelingsdirektør Svenn Egil Finden i Statens vegvesen.

NRK - I førrgår: 20:06

Hagl på størrelse med druer

Lørdag ble bakken helt hvit av hagl minst to steder i Telemark. Uvanlig og oppsiktsvekkende, men ikke ekstremvær, ifølge meteorolog. – Jeg har aldri Sett på maken.

VG - I førrgår: 19:29

Hagl på størrelse med druer i Telemark: – Har aldri Sett på maken

Kalenderen viser 31. juli og bakken ble hvit flere steder i Telemark. – Litt oppsiktsvekkende, sier meteorolog..

NRK - I førrgår: 01:00

Slått i hovudet med flaske i Bergen

I Bergen er ein mann frakta til legevakta med kuttskadar i hovudet etter at han vart slått med ei flaske slik at ho knuste. Volden skjedde på Nøstetorget. Gjerningsmannen er arrestert og Sett i varetekt, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 30 juli 21 kl. 16:22

Norge tapte for Tyskland i OL

De norske håndballgutta lever svært farlig i OL etter 23-28-tapet mot Tyskland. Sander Sagosen og de andre trøblet stort Sett hele veien. Nederlaget gjør at veien videre i turneringen trolig blir vrien for de norske gutta..

NRK - 30 juli 21 kl. 09:19

Ni år i fengsel for demonstrasjoner

Leon Tong Ying-Kit (24) er dømt til ni års fengsel for terrorvirksomhet og oppfordring til løsrivelse. Den kinesiske aktivisten ble tirsdag den første som er dømt etter den omstridte kinesiske sikkerhetsloven for Hongkong. Da Kina i sommer innførte den meget kontroversielle loven, møtte det stor motstand lokalt.

NRK - 30 juli 21 kl. 06:51

Smitte fra utland femdoblet i Oslo

Siden det ble lettere å reise til utlandet i starten av juli, har Oslo Sett en femdobling i antall smittetelfeller fra utlandet. Det skriver Aftenposten. Ved månedsskiftet juni-juli kom bare 9 prosent av Oslos koronasmitte fra utlandet.

NRK - 11 juli 21 kl. 09:39

Tror våpenhvilen betyr null og niks

Det er bare et tidsspørsmål før konflikten i Tigray blusser opp igjen, tror Etiopia-ekspert Kjetil Tronvoll. Han mener våpenhvilen er et spill for galleriet. – Våpenhvilen er reelt Sett en innrømmelse av at de sentrale myndighetene i Etiopia har tapt slaget om Mekele og det sentrale Tigray militært Sett, sier Kjetil Tronvoll, professor i freds- og konfliktstudier ved Bjørknes Høyskole i Oslo og en av verdens fremste eksperter på Etiopia.

NRK - 29 juli 21 kl. 21:24

Søker etter tiåring i Fredrikstad

Politiet søker etter en ti år gammel gutt i Fredrikstad. Han ble sist Sett klokken 20.00, melder politiet på Twitter.

Aftenposten - 29 juli 21 kl. 15:32

Nye Oslo-tall: Smitte fra utlandet firedoblet den siste måneden

I begynnelsen av juli ble det lettere å reise til utlandet. Siden har Oslo Sett en firedobling i antallet….

VG - 29 juli 21 kl. 14:19

Henny Reistad kalles tidenes talent: – Hun har alt

TOKYO (VG) (Montenegro – Norge 23–35) Hun snudde opp ned på Montenegro-kampen. Den kjente svenske treneren Per Johansson mener verden aldri har Sett et større håndballtalent enn Henny Reistad. Han får full støtte av Stine Bredal Oftedal..

NRK - 29 juli 21 kl. 09:23

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha Sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..

VG - 29 juli 21 kl. 04:38

Drept på kino - mistenkt pågrepet

Rylee Goodrich (18) ble drept i kinosalen etter å ha Sett film med vennen, TikTok-profilen Anthony Barajas. En 20-åring er pågrepet, men drapet fremstår som en gåte..

Aftenposten - 28 juli 21 kl. 11:34

Stoppet av buss-kø: Warholm får ikke Sett OL-stadion før han skal løpe

TOKYO (VG) Karsten Warholm hadde tenkt å bli nærmere kjent med OL-stadion i Tokyo, men en kraftig kø til bussen satte en….

VG - 28 juli 21 kl. 11:34

Stoppet av buss-kø: Warholm får ikke Sett OL-stadion før han skal løpe

TOKYO (VG) Karsten Warholm hadde tenkt å bli nærmere kjent med OL-stadion i Tokyo, men en kraftig kø til bussen satte en stopper for det..

NRK - 09 juli 21 kl. 21:00

Drama på 3000 meter

Det er ikke et friidrettsstevnet uten noe drama, men det som skjedde på 3000 meter med hinder for herrene nå har vi sjeldent Sett. Gilbert Kigen ledet suverent og trodde selv at han hadde løpt inn til seier da det var én runde igjen. Grunnen var at det var blitt ringt i bjella to runder før målgang, og Kigen trodde han var i mål 400 meter før han egentlig var det.

NRK - 28 juli 21 kl. 09:38

Har snevret inn søkeområdet

Norsk meteorittnettverk har snevret inn søkeområdet vest for Sjåstad i Lier etter å ha Sett gjennom flere videoer av meteoritten. – Det er et avlangt område. Tre kilometer langt, og 700 meter til cirka én kilometer bredt..

E24 - 09 juli 21 kl. 10:30

Varsler søksmål: – Har aldri Sett en lignende sak

Anna Iversen (24) hevder hun mistet jobben som fast ansatt på Rosenberg-verftet, etter å ha takket ja til bedriftens ønske om at hun skulle gå et nytt lærlingeløp. Fellesforbundet raser og sier de aldri har Sett en lignende sak..

Aftenposten - 27 juli 21 kl. 22:52

Har du Sett maken? OL-båten flyr på vannet og seilerne må ha på hjelm.

TOKYO (Aftenposten): OL-seilerne i denne båten må beskytte hodet hvis noe skulle skje. Båten får så stor fart..

Aftenposten - 27 juli 21 kl. 20:48

Da OL-helten ble skadet, ble han en viktig støttespiller for moren

Hun har ikke Sett sønnen siden januar. Nå får mor Kate Blummenfelt hjem en fersk OL-gullvinner..

Aftenposten - 27 juli 21 kl. 12:04

Bokanmeldelse: Massemordersken, Sett innenfra

En intens, annerledes, tidvis lysende god roman..

NRK - 27 juli 21 kl. 10:49

Smitta etter ungdomssamling

Over hundre personar vert bedne om å teste seg ved symptom etter ei ungdomssamling på øya Askrova utanfor Florø i Kinn kommune. Ein person har fått påvist koronavirus og ti personar er Sett i karantene, seier kommuneoverlegen..

NRK - 26 juli 21 kl. 16:15

To helikoptre i leteaksjon

Dykkere og to helikoptre leter etter en person som skal være utsatt for en drukningsulykke i Steinkjerelva i Trøndelag. En mann skal ha blitt Sett ute i vannet før han forsvant. Ingen er imidlertid meldt savnet og nødetatene foretar en rundspørring blant badegjestene..

NRK - 26 juli 21 kl. 15:35

Mulig drukningsulykke

Dykkere er sendt til Bystanda i Steinkjer, til det som er en mulig drukningsulykke. En mann var Sett ute i vannet, men er nå ute av syne. Ingen er derimot savnet på det nåværende tidspunkt..

NRK - 26 juli 21 kl. 14:48

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene Sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..

Dagbladet - 26 juli 21 kl. 08:52

- Aldri Sett noe som dette

Store mengder nedbør har skapt oversvømmelser i flere hjem og på veier. Nå er også to sykehus i London oversvømt..

VG - 25 juli 21 kl. 19:54

Jakten på meteoritten: – Passerte «rett over» hytta

FINNEMARKA (VG) Folk har Sett lysglimt og hørt buldring, men så langt har ingen funnet restene av meteoren. Det kan bli vanskelig, mener ekspert og lokalkjente..

Dagbladet - 25 juli 21 kl. 16:54

- Største jeg har Sett

Søndag ettermiddag har lyn og torden ankommet deler av Midt-Norge. Meteorologen advarer de som oppholder seg i fjellet..

E24 - 25 juli 21 kl. 16:01

Leier ut feriebolig på fire hjul: – Vi hadde aldri Sett for oss at det skulle bli så populært

Da Ingrid og Karsten ved en tilfeldighet kjøpte «Harry», var de uvitende om at det skulle bli starten på en helt unik bedrift. Tre år senere vil gründerne leve av virksomheten – og jobbe kun seks måneder i året..

Aftenposten - 25 juli 21 kl. 16:01

Leier ut feriebolig på fire hjul: – Vi hadde aldri Sett for oss at det skulle bli så populært

Da Ingrid og Karsten ved en tilfeldighet kjøpte «Harry», var de uvitende om at det skulle bli starten på en helt unik….

NRK - 25 juli 21 kl. 12:42

– Høyresiden tar også ansvar

Både venstre- og høyresiden i norsk politikk har tatt et eget ansvar for å forhindre ekstremisme på hver sin kant. Det sier førsteamanuensis ved Bjørknes Høyskole, Nik. Brandal, som har forsket på ekstremisme.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt