Ser

Thursday, 18 August, 06:40

Nyheter om Ser

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 aug 22 kl. 09:34

TV 2: Ser på straumordningar for næringslivet

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) seier til TV 2 at dei Ser på straumordningar for næringslivet. Etter gårsdagens møte med Ap-ordførarane i landet har Støre no fullt fokus på å løyse straumproblematikken. – Vi Ser på ordningar for dei delane av næringslivet som no har særleg behov.

Klartale - 09 aug 22 kl. 06:30

Kampen for å få vaksinert hele verden

Det er gått over to år siden korona-pandemien kom til Norge. Mange har tatt tre doSer av korona-vaksinen. Flere vil få tilbud om fjerde dose.

Klartale - 03 aug 22 kl. 15:30

Nå er det slutt på supervarmen, sier meteorologen

Det er Sørlandet og Østlandet som får det fineste været til helgen. Men det blir kaldere. Og i fjellet kan det også komme snø, ifølge Marit Berger.

NRK - 03 aug 22 kl. 09:34

TV 2: Ser på straumordningar for næringsliver

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) seier til TV 2 at dei Ser på straumordningar for næringslivet. Etter gårsdagens møte med Ap-ordførarane i landet har Støre no fullt fokus på å løyse straumproblematikken. – Vi Ser på ordningar for dei delane av næringslivet som no har særleg behov, seier Støre..

NRK - 03 aug 22 kl. 09:34

Støre Ser på straumordningar for næringslivet

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) opplySer om at regjeringa no Ser på straumordningar for næringslivet. Etter gårsdagens møte med Ap-ordførarane i landet er det no fullt fokus på å løyse straumproblematikken, seier Støre til NRK. – Mange bedrifter som ikkje har fastprisavtaler, dei slit, og vi Ser no på ordningar som kan komme dei til unnsetning.

NRK - 03 aug 22 kl. 09:34

Ser på straumordningar for næringslivet

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) opplySer om at regjeringa no Ser på straumordningar for næringslivet. Etter gårsdagens møte med Ap-ordførarane i landet er det no fullt fokus på å løyse straumproblematikken. Støre vil særleg hjelpe små og mellomstore bedrifter, seier han til NRK.

Klartale - 12 aug 22 kl. 06:00

– Dessverre altfor mye hets mot muslimer fortsatt

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Dagbladet - 09 aug 22 kl. 19:09

Kvelertak-vokalisten: - Hele Norge er narkomane

- Jeg Ser ned på folk som Ser opp til meg, sier Ivar Nikolaisen. Rocke-Norges fremste frontmann hater oppmerksomheten han får..

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste Series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste Serie for deg i 2022. Halve 2022 er pasSert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

VG - 08 aug 22 kl. 00:44

Våpenhvilen Ser ut til å bli overholdt

Fra søndag klokken 22.30 norsk tid er det inngått våpenhvile mellom Islamsk jihad og Israel. En time senere Ser det ut til at den overholdes..

Klartale - 10 jul 22 kl. 07:00

Bruker bilder fra verdensrommet for å se fortiden

Hva ville du gjort om vi fant ut at det finnes en jordklode som ligner på vår? Et sted hvor det finnes levende vesener? Kanskje til og med romvesen?

Aftenposten - 05 aug 22 kl. 08:48

«Ungene skuer utover og Ser bare muligheter. Foreldrene vet at det også venter farer.»

«Ungene skuer utover og Ser bare muligheter. Foreldrene vet at det også venter farer», skriver Guro Hoftun..

Klartale - 45 minutter siden

PrinsesSer, magi og alver tilbake på TV-skjermen

I 2001 sjarmerte hobbitene hele verden i filmen «Ringenes herre». De var små mennesker som ville redde verden fra ondskap – ved å ødelegge en magisk ring. Bare ti år senere lot vi oss sjokkere av brutal vold i TV-Serien «Game of Thrones».

Klartale - 04 aug 22 kl. 16:00

Vulkanen våkner etter 800 år med hvile

Turister og andre nysgjerrige er på plass. De vil se noe helt spesielt. Lavaen brenner og bakken brøler.

NRK - 7 timer siden

Nordmenn ventar dårlegare råd

Nordmenn ventar å få dårlegare råd neste år. Det viSer forventningsbarometeret til Finans Norge og Kantar Public. Forventningane folk har til eigen økonomi er på eit rekordlågt nivå, seier administrerande direktør i Finans Norge, Idar Kreutzer.

E24 - 12 timer siden

Aker-sjefen mener aksjen burde vært dyrere

Uroligheter globalt gjorde at Aker-verdiene falt med 2,8 milliarder kroner i andre kvartal. Men analytiker har ståltro på fremtiden og Ser betydelig oppside fra dagens aksjekurs..

E24 - 15 timer siden

Wall Street åpner med nedgang

Aksjene falt onsdag da vi Ser ut til å en pause de høye aksjekursene fra midten av juni..

E24 - 19 timer siden

Investtech-analyse: Finansaksjene som Ser sterkest ut nå

Mange finansaksjer har hatt en fin oppgang siden juli. Vi har plukket ut tre sterke finansaksjer som signaliSerer videre oppgang også de neste månedene..

NRK - 23 timer siden

Mangler tilbud til psykisk syke i fengsel

En ny rapport fra Senter for omsorgsforskning viSer at innsatte har mer omfattende psykiske lidelSer nå enn for 10–15 år siden. – Vi har ingen kompetanse til å ivareta innsatte som har så store psykiske lidelSer som det vi Ser i dag. De ansatte kjenner på en maktesløshet, forteller direktør i Kriminalomsorgen, Lise Sannerud.

Aftenposten - Igår: 05:33

Støre har aldri gjort det dårligere. Høyre Ser 30-tallet: - Det er jo enormt!

FLEKKEFJORD: Høyre er klart større enn Ap og Sp til sammen på Norstats siste måling..

NRK - Igår: 20:35

StrømpriSer på nær 40 kroner i Baltikum

Snittprisen på strøm onsdag blir 6,72 kroner/kWh i Estland og hele 8,12 kroner/kWh i Latvia og Litauen, skriver bransjeavisen Europower. Bakgrunnen er svært enkel: Det produSeres ikke nok strøm i landene i forhold til etterspørselen. Det skal ha blitt satt i gang reServekraftverk i Litauen som kan levere 50 megawattimer med ekstra strøm.

E24 - 03 aug 22 kl. 09:31

Støre om strømkrisen til TV2: – Ser på ordninger for næringslivet

Statsminister Jonas Gahr Støre sier til TV2 at regjeringen Ser på mulige strømstøtteordninger for næringslivet..

Klartale - 03 aug 22 kl. 09:07

Hege Riise tar over som sjef for landslaget

– Å få lede Norges A-landslag er det største. Jeg er stolt og glad over å få tillit til å lede laget og teamet. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på utfordringen.

E24 - Igår: 15:31

Wall Street faller svakt fra start

Slik Ser det ut for de tre nøkkelindeksene på Wall Street kort tid etter åpning tirsdag:.

Aftenposten - Igår: 14:11

Ble anbefalt å forsterke Tretten bru: – Vi finner ikke dokumentasjon på at det har skjedd

To utbedringer ble i 2016 anbefalt for Tretten bru. Bare én av anbefalingene Ser ut til å ha blitt fulgt før broen….

Klartale - Igår: 11:02

Slik Ser treet ut etter uværet

Mandag ble det sendt ut varsel om at det kunne bli veldig dårlig vær på Østlandet. Det var Meteorologisk institutt som sa det. De sender ut varsel, slik at folk er forsiktige.

NRK - Igår: 09:58

Nordmenns arbeidslyst lavere etter pandemien

Arbeidslysten i Norge har falt med 2 prosent etter pandemien, ifølge undersøkelse. Størst utslag er det hos dem som opplevde å bli permittert. – Vi Ser at de som har vært permittert under pandemien, scorer markant lavere på alle parametere enn de som ikke ble permittert, og at det er en klar sammenheng mellom permittering under pandemien og lavere arbeidslyst, sier daglig leder Kristin Fjellman i fagforeningen Krifa Norge.

VG - Igår: 10:00

Hvordan bekjempe misunnelse?

Misunnelse Ser ut til å ramme vårt følelsesliv og dermed vår dømmekraft. Er det mulig å bekjempe den? Kanskje løsningen ligger i å gi den et språk?.

Klartale - Igår: 08:34

Fire av ti studenter mangler venner

41 prosent av norske studenter har få eller ingen venner der de studerer. Det viSer en ny undersøkelse. – Vi kan ikke leve med at over 40 prosent av studentene har det slik.

NRK - Igår: 07:18

– Norges omstillingsevne på stedet hvil

Norge sakker akterut på teknologi og digitaliSering, har lav entreprenøraktivitet og et stadig større kompetansegap. Det viSer omstillingsbarometeret til Abelia. Barometeret måler hvordan Norge gjør det i forhold til andre land vi kan sammenligne oss med.

E24 - I førrgår: 06:14

Blandet børsåpning: Storbank Ser inflasjonens-topp i Asia

Pilene peker i ulike retninger for de toneangivende børsene i Asia, tirsdag morgen. Samtidig har Kina beordret stenging av kraftkrevende virksomheter for å sikre energiforsyningen i viktig industriprovins..

VG - I førrgår: 01:03

Berg Ser tilbake på Glimts tigger-fortid: – Det var helt sykt

Tolv år etter at Runar Berg tigget om penger til Bodø/Glimt, står klubben overfor et oppgjør som kan gi en absurd utbetaling: Taperen får 50 millioner kroner..

Aftenposten - I førrgår: 01:03

Berg Ser tilbake på Glimts tigger-fortid: – Det var helt sykt

Tolv år etter at Runar Berg tigget om penger til Bodø/Glimt, står klubben overfor et oppgjør som kan gi en absurd….

NRK - I førrgår: 22:32

Ny E39 åpnes i november

Ny E39 mellom Mandal og Kristiansand åpnes i begynnelsen av november. Det opplySer kommunikasjonsrådgiver Nils Bernt Rinde i Nye Veier. – Planen var å åpne høsten 2022.

NRK - I førrgår: 15:46

India feirer 75 års uavhengighet

75 år har gått siden inderne fikk sin uavhengighet og den daværende britiske kolonien ble delt i India og Pakistan. Det resulterte i masseflukt og massakrer. – Ser vi selv den minste ting som kan knyttes til kolonialisme rundt oss, må vi bli kvitt det, sa Indias hindunasjonalistiske statsminister Narendra Modi i en nesten halvannen time lang tale fra Det røde fortet i New Delhi på uavhengighetsdagen mandag.

NRK - I førrgår: 09:48

Cold Response kan bli en nordisk øvelse

Svergie og Finland har formelt søkt Nato-medlemskap og kan dermed snart gå fra å være partnere, til også å være allierte. – Det åpner opp nye muligheter for det nordiske forsvarssamarbeidet, sier forsvarssjef Eirik Kristoffersen til Forsvarfets Forum. Han Ser for seg at militærøvelsen Cold Response etterhvert blir en nordisk øvelse.

NRK - 14 aug 22 kl. 21:22

Hotellgjester får gå inn igjen

Den antatte røyken som ble oppdaget på et hotell på Frogner i Oslo Ser ut til å ha vært damp, skriver politiet på Twitter. De opplySer at gjestene får gå inn på hotellet igjen..

Dagbladet - 14 aug 22 kl. 20:30

Ekspertenes dystre dom over Trump

Framtida Ser ikke lys ut for USAs forrige president, ifølge amerikanske eksperter..

NRK - 01 aug 22 kl. 05:56

Industrileder frykter at dyr strøm stanSer investeringer

Høye strømpriSer gjør at arbeidsgiverorganisasjonen Norsk Industri frykter stans for investeringsplaner i industrien. Til Dagens Næringsliv sier Knut Sunde, som er organisasjonens bransje- og industripolitiske direktør, at investeringene kommer til å strupes om det ikke skjer noe drastisk. Særlig er han bekymret for investeringer som er nødvendige for å endre kurs.

NRK - 14 aug 22 kl. 11:30

Kvinne siktet for grov kroppskade og etterlyst i Norge

Politiet har siktet en kvinne for grov kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Vedkommende er nå etterlyst i Norge. Politiet har brukt store ressurSer for å finne ut hva som har skjedd.

NRK - 14 aug 22 kl. 11:30

Kvinne siktet for grov kroppskade og er etterlyst i Norge

Politiet har siktet en kvinne for grov kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Vedkommende er nå etterlyst i Norge. Kvinnen antas ikke å være farlig for publikum.

NRK - 13 aug 22 kl. 22:57

Norsk journalist anholdt i Afghanistan

Ein gruppe afghanske og internasjonale journalistar vart i dag arresterte av sikkerheitsstyresmakter i Kabul. Journalistane dekka ein demonstrasjon for kvinners rettigheiter. – Vi er også kjent med at ein norsk journalist var blant dei anholdte, seier pressetalsperson i Utenriksdepartementet Ane Haavardsdatter Lunde til NRK.

NRK - 13 aug 22 kl. 22:57

Norsk journalist arrestert i Afghanistan

Ein gruppe afghanske og internasjonale journalistar vart i dag arresterte av sikkerheitsstyresmakter i Kabul. Journalistane dekka ein demonstrasjon for kvinners rettigheiter. – Vi er også kjent med at ein norsk journalist var blant dei anholdte, seier pressetalsperson i Utenriksdepartementet Ane Haavardsdatter Lunde til NRK.

VG - 13 aug 22 kl. 18:27

Nå kan du få drivstoff til under 20 kroner

Etter mange måneder Ser vi igjen 19-tallet ved pumpene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com