Ser

Tuesday, 21 September, 19:07

Nyheter om Ser

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 sep 21 kl. 22:03

Valgdrama for Carl I. Hagen

Septembermålingen til NRK viste at Frp i Oppland ville få et svært jevnt og spennende valg. Noe som også Ser ut til å bli tilfellet. Carl I.

NRK - I førrgår: 04:44

Ser for seg år med innreiSeregler

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell sier at han Ser for seg at det blir innreiSeregler i flere år framover. – Jeg tror man kommer til å se vaksinebevis ved reiSer lenge. Det kravet kan vare i flere år, sier Tegnell til Dagens Nyheter.

NRK - 18 sep 21 kl. 08:35

Færre poteter i år

Innhøstingen av poteter er i full gang, men årets avling av matpoteter Ser ut til å gå ned fra i fjor, ifølge en avlingsundersøkelse utført av Norsk Landbruksrådgiving for Grøntprodusentenes Samarbeidsråd. Også potetkvaliteten rapporteres å være generelt dårligere i år. Til tross for nedgangen, Ser årets potetavling ut til å bli 6 prosent over gjennomsnittet fra 2002–2019.

NRK - 16 sep 21 kl. 03:17

Smiths venner tas opp i NKR

Etter to år med obServatørstatus får Brunstad Christian Church (BCC), også kjent som Smiths venner, bli fullverdig medlem i Norges Kristne Råd. Det ble avgjort med svært knapt flertall, 21 for og 19 mot, på rådsmøte onsdag, skriver Norge i dag. BCC har hatt obServatørstatus siden 2019, noe et samlet NKR-styre anbefalte rådsmøtet å videreføre, blant annet baSert på høringssvar fra halvparten av de 22 medlemsorganisasjonene.

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 22:22

Her fester politikerne tett. Det får kulturlivet til å tordne.

«Noen som Ser et munnbind?» «Noen som Ser én meters avstand?» «Hadde de noe som helst smittevern?

NRK - 13 sep 21 kl. 22:27

Prognose: Bøhler kommer ikke inn

Senterpartiets listetopp i Oslo, Jan Bøhler, Ser ikke ut til å komme inn på Stortinget. Bøhler meldte i fjor overgang til Senterpartiet etter flere tiår som Ap-medlem og representant fra Oslo. Sp har vært oppe i over 7 prosent på meningsmålingene i Oslo, men Ser ut til å ende på 3 prosent slik prognosene er nå..

NRK - 13 sep 21 kl. 22:00

Ola Elvestuen: – Små marginer

Stortingsrepresentant for Venstre, Ola Elvestuen, sier til NRK under partiets valgvake det står om små marginer under årets valg. – Det Ser bra ut i Oslo. Stemningen her er god, og vi har hatt en aktiv valgkamp med mange engasjerte folk.

NRK - 13 sep 21 kl. 13:32

Smittetoppen kan være pasSert

Norge Ser ut til å ha kommet seg gjennom den fjerde smittebølgen. Toppen kan ha blitt nådd i forrige uke. Antallet smittede per dag går nå raskt nedover.

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 18:00

Ser ut som Eurovision – høres ut som 1900-tallets Broadway

Oslo Nyes Heksejakt Ser ut som Ukrainas Eurovision-bidrag – og høres ut som 1900-tallets Broadway..

VG - 09 sep 21 kl. 11:15

Ny katastrofe-måling for Høyre: – Spikeren i kista

Statsminister Erna Solbergs parti faller langt under 20-tallet. Håpet Ser ut til å være ute for Høyre, mener eksperter. Samtidig Ser det stadig lySere ut for Jonas Gahr Støre (Ap)..

NRK - 15 minutter siden

– Håpar dei går ti år bak i tid

– Det er bra at dei granskar dette, fordi det er Stortinget sjølv som har ansvaret. Det er dei som skal gjera riktige trekk, det er eit straffansvar om dei gjer feil trekk. Så dei skulle også ha rettleia skattytarane som er stortingsrepresentantar, som tilfeldigvis er dei som har vedtatt lovene, seier jurist Bettina Banoun etter det blei kjent at Stortinget set i gang full skatterevisjon.

NRK - 4 timer siden

Massetesting på barneskoler i Oslo

Fra neste uke starter Oslo kommune med massetesting av elevene på barnetrinnet. 90.000 elever skal testes hjemme to ganger i uken.

VG - 5 timer siden

Normann hylles av manageren: – Utrolig potensial

Norwich-manager Daniel Farke (44) mener Mathias Normann (25) må tilpasse seg etter overgangen fra russisk fotball, men Ser en lysende fremtid for svolværingen..

NRK - 11 timer siden

Trudeau kåra til vinnar

Justin Trudeau er kåra til vinnar i det kanadiske parlamentsvalet. Partiet hans fekk flest stemmer og mandat. Han held med det fram med sin tredje periode som statsminister, men han har ikkje fleirtal i parlamentet.

NRK - 19 timer siden

Lavaen har sakket ned

Vulkanutbruddet på kanariøya La Palma fortsetter. Lavaen beveger seg sakte mot kysten, men har sakket ned, ifølge lokale myndigheter. Mandag kveld hadde lavaen nådd omtrent halvveis til havet, og det Ser ikke ut til at lavamassene vil nå kysten i løpet av mandag..

NRK - 22 timer siden

Væpnet aksjon på trikken i Oslo

Politiet fikk mandag kveld melding om en person på trikken i Oslo som har med seg en skarp gjenstand som de bruker til å stikke i en koffert. – Vi ønsket å få kontroll på denne personen og sendte derfor væpnede mannskaper, sier operasjonsleder Line Odden. Trikken befinner seg i nærheten av Storo.

NRK - 22 timer siden

Person påkjørt i Ål

En person skal være påkjørt etter et trafikkuhell i Ål kommune. Ambulansen er fremme på stedet hvor det nå utføres hjerte- og lungeredning. Det skal foregå veiarbeid på stedet, og det fremstår som om det er en av de som jobber der som er påkjørt.

NRK - 22 timer siden

Reagerer på pisking av migranter

Det hvite hus reagerer kraftig på en video av det som skal være amerikanske grensevakter som bruker pisk mot haitiske migranter i det de krysSer grensen fra Mexico. – Jeg har sett deler av opptaket, og kjenner ikke hele konteksten. Men jeg kan ikke se for meg i hvilken kontekst dette ville vært passende, sier talsperson for Det hvite hus Jen Psaki.

NRK - Igår: 19:00

Forsøkt ranet på Tåsen

Politiet er i området Tåsen i Oslo og søker etter en gjerningsperson etter at en kvinne skal ha blitt forsøkt stukket med en spiss gjenstand. Politiet har kontroll på fornærmede og gjennomfører avhør. Kvinnen er uskadd.

NRK - Igår: 13:07

Virke trur på vekst i tenestehandel

Folk kjem til å bruke meir på tenestehandel i år, medan rekordveksten i varehandel kjem til å stoppe opp, ifølge prognosane til Virke. – Overordna Ser vi for oss at nokre koronaeffektar blir med oss vidare, men vi er på veg mot ein meir normal situasjon. Det blir meir forbruk av tenester, daglegvare skal ned etter rekordvekst, og vi vil igjen bruke meir pengar på klede og sko, seier sjeføkonomi Lars Haartveit i Virke til NTB..

Aftenposten - Igår: 12:52

I Tyskland blir Angela Merkel trolig husket for tre saker. Ingen av dem er spesielt tyske.

Ser tyskerne ut til å velge seg en ny Merkel fra et annet parti..

NRK - Igår: 10:59

Truleg ikkje fleirtal for Trudeau

Canadas statsminister Justin Trudeau kan halde seg til makta ved dagens val, men Ser ikkje ut til å få parlamentarisk fleirtal. Det skriv Reuters. I dag styrer Trudeau ei mindretalsregjering, og er avhengig av støtte frå andre parti for styre.

Aftenposten - Igår: 06:41

Slik mener han Brann er blitt bedre

Eirik Horneland Ser forbedring på en rekke felt for et Brann-lag han mener er blitt mer modent..

VG - Igår: 01:08

Slik Ser pendlerboligene ut på innsiden

Stortinget har 143 pendlerboliger i Oslo til politikernes disposisjon. VG har sjekket ut en av leilighetene..

NRK - I førrgår: 14:05

Elg kom inne på svensk sykehus

Ortopeden på Mälarsjukhuset i Eskilstuna fikk søndag uvelkomment besøk av en elg som tok seg inn gjennom et vindu. – Den kom seg inn gjennom et vindu like ved hovedinngangen, sier politiets talsmann Johnny Gustafsson. Elgen Ser ut til å være skadd, legger han til.

NRK - I førrgår: 14:05

Elg inne på svensk sykehus

Ortopeden på Mälarsjukhuset i Eskilstuna fikk søndag uvelkomment besøk av en elg som tok seg inn gjennom et vindu. Den kom seg inn gjennom et vindu like ved hovedinngangen, sier politiets talsmann Johnny Gustafsson. Elgen Ser ut til å være skadd, legger han til.

NRK - 05 sep 21 kl. 16:50

Eks-ordfører slått på stand

En mann klapset til eks-ordfører Johan Alnes da han sto på stand for Arbeiderpartiet på Vinterbro senter i Ås. Politiet sier de Ser alvorlig på hendelsen. En mann skla ha kommet opp til ham bakfra og gitt ham et slag i bakhodet.

E24 - 18 sep 21 kl. 18:49

Treningsbransjen melder om comeback: – Vi ligger bedre an enn før nedstengingen

Evo, Sats og Naardic Ser økt aktivitet på sine treningssentre etter sommeren og gjenåpningen av samfunnet..

NRK - 18 sep 21 kl. 02:40

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiSerer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

VG - 17 sep 21 kl. 20:42

Dette Ser ikke bra ut

Kjell Ingolf Ropstad legger seg flat, betaler tilbake og angrer på at han snek seg unna å betale skatt. Det skulle bare mangle..

NRK - 17 sep 21 kl. 16:52

Danskene øker prisen på snus

En ny avgift skal bidra til å hindre at unge dansker snuSer. Regjeringen vil øke prisen på en snusboks med 15 kroner. – Kreativiteten i tobakksindustrien er enorm.

NRK - 17 sep 21 kl. 11:17

Valget i Tyskland

Sosialdemokratene leder fortsatt over de konServative før valget i Tyskland. Nå Ser venstrepartiet Die Linke en mulighet for politisk makt i en koalisjon. Tre partnere i koalisjonen vil trolig være den eneste muligheten til å sikre flertall i Forbundsdagen etter valget 26.

E24 - 17 sep 21 kl. 11:07

Ukens Investtech: Tre aksjer i stigende trender

Stigende trender er noe av det viktigste man Ser etter i teknisk aksjeanalyse. Vi gir deg tre aksjer som sier kjøp..

Aftenposten - 03 sep 21 kl. 15:32

Opec utøver en form for markedsmakt. Det Ser Rystad Energy tilsynelatende bort fra.

Opec utøver en form for markedsmakt. Det Ser Rystad Energy tilsynelatende bort fra..

NRK - 17 sep 21 kl. 05:37

Utvikler kombinert vaksine

Minst to vaksineprodusenter utvikler en kombinasjonsvaksine som både gir årlig påfyll av beskyttelse mot covid-19 og sesongens influensa. FHI følger med. Det er vaksineprodusentene Moderna og Novavax som begge nylig gjorde det kjent at de er i gang med å utvikle en kombinasjonsvaksine.

NRK - 03 sep 21 kl. 07:58

Nakstad: Ser en liten utflating

Onsdag ble dagen med de høyeste smittetallene til nå i pandemien med 1796 registreringer på ett døgn. De påfølgende dagene har tallene gått noe ned. – Vi Ser at økningen til rundt 1500 tilfeller har flatet litt ut de siste tre-fire dagene.

VG - 16 sep 21 kl. 23:39

Ådne Søndrål giftet seg: – Jeg Ser gleden av et nytt kapittel

Pandemien førte til tre utsettelSer. Men lørdag ble den tidligere OL-helten Ådne Søndrål (50) endelig viet til sin Tirill Klaveness Sund (43) i parets italienske ferieparadis..

NRK - 16 sep 21 kl. 19:55

Færre skadet på elsparkesykkel

Antallet skadde ved Oslo skadelegevakt har gått ned etter kutt i antall elsparkesykler til utleie og nattestenging. – Vi Ser at totalantallet går ned. Det synes vi er veldig hyggelig, selv om det skal nevnes at det er veldig tidlig å slå fast noe, sier overlege Henrik Siverts ved Oslo skadelegevakt til TV 2.

NRK - 16 sep 21 kl. 19:04

Drept av IS-gruppe i Nigeria

Minst 16 nigerianske soldater og to medlemmer av lokale forsvarsgrupper, skal ha blitt drept i et bakholdsangrep i Borno-distriktet nordøst i Nigeria. Det opplySer to militære kilder i landet til AFP. Angrepet skjedde onsdag, og Ser ut til å være et av de dødeligste angrepene begått av IS i Vest-Afrika, ISWAP, mot nigerianske styrker hittil i år.

E24 - 16 sep 21 kl. 15:29

Ser ut som man har investert hos verdens mest uheldige mennesker

Investor Bjørn Wicklund mister ikke troen på Atlantic Sapphire etter brannen i Danmark. Eks-forvalteren mener det kommende forsikringsoppgjøret gjør en ny emisjon mindre sannsynlig..

NRK - 02 sep 21 kl. 19:15

– Noe stort sjakktrekk var det ikke

Partiveteran Eivind Reiten er kritisk til at Senterpartiet utpekte Trygve Slagsvold Vedum til statsministerkandidat. Han mener de fleste velgerne i landet Ser på valget som at det er to statsministerkandidater. – Jeg tror erklæringen av ham (Vedum, red.

NRK - 16 sep 21 kl. 12:09

Bastholm og Støre skal møtast

MDG-leiar Une Bastholm stadfestar ovanfor NRK at ho møter Ap-leiar Jonas Gahr Støre fredag klokka ti. – Eg Ser fram til samtalar om korleis både eg og Støre kan følgje opp veljarane sitt ynske om klimahandling, seier ho. Dei to skal avtale i kveld kvar møte blir..

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 20:09

Seksåringen snakker med mor og far i Kabul hver dag. Men han vet ikke når han Ser dem igjen.

KIRKENÆR: Den afghanske gutten var ett av barna som kom til omsorgssenteret. Noen hadde støv og blod på klærne..

E24 - 15 sep 21 kl. 17:25

Ser risiko for dyrere olje og gass etter «massive underinvesteringer»

Akers konSernsjef mener lave investeringer og høy etterspørsel etter olje og gass kan bidra til prishopp. Lite oljeleting kan gi en «skvis» advarer Pareto-sjefen..

VG - 15 sep 21 kl. 15:18

Brann på Jotun-fabrikk i Sandefjord: - Ser bedre ut

Kokeriet ved Jotun-anlegget i Sandefjord står i flammer og det er foreløpig ikke kontroll på brannen. Politiet har opprettet en sikkerhetsavstand på 500 meter og bedt alle i nærheten holde seg inne..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt