Send

Sunday, 14 August, 12:28

Nyheter om Send

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 07 aug 22 kl. 13:46

Disse elleve starter toppoppgjøret

Følg BTs TV-Sending og Send inn dine spørsmål til gjengen i studio..

Aftenposten - 07 aug 22 kl. 13:46

Følg Stabæk - Brann med Ballspark

Se Ballsparks TV-Sending og Send inn dine spørsmål til gjengen i studio..

VG - 04 aug 22 kl. 15:30

Stoltenberg med klart ønske til Støre: Send mer våpen

UTØYA (VG) Norge må bidra med mer våpen til Ukraina i tiden som kommer, mener Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. Det innebærer å be forsvarsindustrien om å produsere mer våpen, sier han til VG..

VG - 04 aug 22 kl. 15:30

Stoltenbergs ønske til Støre: Send mer våpen

UTØYA (VG) Norge må bidra med mer våpen til Ukraina i tiden som kommer, mener Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. Det innebærer å be forsvarsindustrien om å produsere mer våpen, sier han til VG..

E24 - 02 aug 22 kl. 06:23

Ledertalentene 2022: Kun én uke igjen til å komme med tips

Kjenner du en flink næringslivsleder under 35 år? Da kan den personen vinne årets utgave av den prestisjetunge Ledertalentene-kåringen. Send inn ditt tips før fristen går ut tirsdag om én uke..

NRK - 18 jun 22 kl. 00:18

Kiter Send til sjukehus

Ein person er Send til sjukehus i Ålesund etter at to personar som dreiv med kiting ved Kverve på Ellingsøy fekk vanskar fredag kveld. Det melder politiet på twitter. Alle naudetatane rykte ut til hendinga som skjedde like over midnatt..

E24 - 15 apr 22 kl. 09:19

Jobber du i påsken? Send oss dine bilder!

Vi vil gjerne se hvordan du har det. Send oss dine påskebilder og en påskehilsen her..

NRK - 26 mar 22 kl. 08:48

12 personar evakuerte etter bustadbrann i Florø

Klokka 00.29 natt til laurdag fekk politiet melding om brann i ein tomannsbustad i Florø. 12 personar var evakuerte, ein person vart Send til sjukehus etter å ha pusta inn røyk, opplyser politiet..

NRK - 18 mar 22 kl. 16:40

Ståltrosse trefte to tilsette i hovudet

I ei arbeidsulukke på Mongstad kl. 1530 rauk ein fortøyingswire frå eit fartøy og råka to tilsette i hovudet. Ein er Send til Haukeland sjukehus i helikopter, ein i bil.

NRK - 18 mar 22 kl. 16:02

USA sanksjonerer belgisk handelsmann for ulovleg eksport av gull

USA sanksjonerer den belgiske handelsmannen Alain Goetz, samt ei rekke selskap knytt til han, for å ha eksportert gull ulovleg frå Kongo, skriv NTB. Goetz skal gjennom sitt hovudselskap i Uganda, African Gold Refinery, ha eksportert gull ulovleg til ein verdi av fleire hundre millionar dollar, opplyser det amerikanske finansdepartementet i eit fråsegn torsdag. 90 prosent av gullet i Kongo blir smugla til naboland som Uganda og Rwanda, der det igjen blir prosessert og eksportert i hovudsak til Dei sameina arabiske emirata.

VG - 15 mar 22 kl. 12:22

Send flere våpen til Ukraina!

Det er i alles interesse at krigen avsluttes så raskt som mulig, og til det trengs mer ildkraft..

NRK - 28 feb 22 kl. 13:23

Statlige russiske medier hacket

Internettsiden til det statlige russiske nyhetsbyrået TASS ble tilsynelatende hacket mandag, og selskapets ordinære forside var erstattet av et fredsbudskap. Budskapet «Vi oppfordrer dere til å stanse galskapen. Ikke Send deres sønner og ektemenn til den visse død», møtte lesere som gikk inn på nettsidene til TASS mandag formiddag.

VG - 28 feb 22 kl. 11:43

Send panservern til Ukraina!

Hvor moralsk er det å nekte et offer for angrepskrig å motta våpen som de kan forsvare seg med?.

NRK - 27 feb 22 kl. 11:14

Venstre-lederen: – Send våpen til Ukraina

Venstre-leder Guri Melby ber regjeringa si ja til å Sende våpen direkte til Ukraina. – Norge har våpen som Ukraina kunne ha trengt, for eksempel panservernraketter, sier hun. Regjeringa sier nå ja til at norsk ammunisjon kan selges til land som videreselger til Ukraina.

NRK - 27 feb 22 kl. 11:14

Melby: – Send våpen til Ukraina

Venstre-leder Guri Melby ber regjeringa si ja til å Sende våpen direkte til Ukraina. – Norge har våpen som Ukraina kunne ha trengt, for eksempel panservernraketter, sier hun. Regjeringa sier nå ja til at norsk ammunisjon kan selges til land som videreselger til Ukraina.

NRK - 22 feb 22 kl. 14:50

Mange positive til å avlyse eksamen

Regjeringas forslag om å avlyse eksamenane i vår for 10. trinn og vidaregåande skule er Send ut på høyring, og det har komme inn rundt 80 utsegner. Kommunar, fylke, Elevorganisasjonen, KS og dei fleste andre av dei som har uttalt seg, støttar forslaget om å avlyse eksamen, skriv Utdanningsnytt.

NRK - 20 feb 22 kl. 09:44

Til sjukehus etter vald

Ein mann i 20-åra er pågripen etter at han skal ha skada ein annan person med ein skarp gjenstand. Dette skjedde i eit hus i Drangedal. Ein person er Send til sjukehus, men skal ikkje vere alvorleg skadd.

NRK - 14 okt 21 kl. 18:41

To av offera døydde på sjukehus

Tilsette på Kongsberg sjukehus fortel at to av dei som vart skadde onsdag kveld, døydde etter at dei hadde komme til sjukehuset. Kongsberg sjukehus vart sett i høgaste beredskap då dei onsdag kveld fekk inn dei første meldingane om angrepet og at fleire var skadde. Tre av dei som vart ramma, vart frakta til sjukehuset med så alvorlege skadar at det vart gitt livreddande førstehjelp.

NRK - 13 okt 21 kl. 18:15

Dykkar flogen til Haukeland

Eit redningshelikopter har henta opp ein dykkar etter ei ulykke i Fensfjorden i Alver. Ein person som var involvert i å redde dykkaren, er òg Send til sjukehus. – Dette er ei arbeidsulykke, men eg kan ikkje gå i detalj rundt omstenda per no.

NRK - 22 aug 21 kl. 17:00

Laga røykbombe og vart brannskadd

Ein mann i 20-åra i Nordre Land er Send til sjukehus med brannskadar i ansiktet. Politiet seier mannen skal ha prøvd å lage ei røykbombe ute på ein veranda, og at den eksploderte. Det var andre til stades som ikkje vart skadde..

NRK - 22 aug 21 kl. 16:25

Klatrar hardt skadd etter fall

Ein utanlandsk klatrar i 30-åra er hardt skadd etter å ha falle om lag 30 meter under klatring ved Harbak i Åfjord kommune i Trøndelag søndag ettermiddag. – To personar har drive med klatring, og den eine har falle ned, seier operasjonsleiar Roger Mogstad i Trøndelag politidistrikt til NTB. Mannen skal ha store brotskadar, men er bevisst.

NRK - 10 jul 21 kl. 02:53

USA Send rikke soldater til Haiti

USA har ingen planer om å Sende soldater til Haiti, opplyser en seniorrådgiver i den amerikanske regjeringen ifølge Reuters. Haiti ba fredag om at USA måtte Sende soldater til landet for å unngå kaos og skader etter drapet på presidenten denne uka. USA har i stedet Sendt et team med FBI-etterforskere ettersom to av 28 som er mistenkt for å stå bak drapet, er amerikanere..

NRK - 29 jun 21 kl. 10:22

Til sjukehus etter krasj i Sogndal

Ei kvinne i 40-åra er Send til sjukehus med smerter i nakken etter ulukka i 60-sona ved Lomelde. Bilen havna på taket, delvis i vegbana. Kvinna var åleine i bilen, og på veg mot Sogndal, melder politiet.

VG - 21 jun 21 kl. 14:16

Velde reagerer på Søderlunds kritikk: – Send meg heller en melding

HAUGESUND (VG) Tidligere Haugesund-spiss Alexander Søderlund mener Kristoffer Velde (21) ofte faller for lett. Nå svarer Velde på kritikken..

Aftenposten - 21 jun 21 kl. 14:16

Velde reagerer på Søderlunds kritikk: – Send meg heller en melding

HAUGESUND (VG) Tidligere Haugesund-spiss Alexander Søderlund mener Kristoffer Velde (21) ofte faller for lett..

NRK - 18 jun 21 kl. 13:37

Kollisjon i Herøy

Ein person er Send til sjukehus med luftambulanse etter ein kollisjon mellom ein bli og ein motorsykkel i Frøystadskaret på riksveg 654 i Herøy. Naudetatane er på staden, opplyser politiet..

NRK - 10 jun 21 kl. 10:05

Pågripen etter funn av skadd kvinne

Ei kvinne er Send til sjukehus etter å ha blitt funnen hardt skadd i eit hus på Kystveien i Arendal. Ein mann i 30-åra er pågripen..

NRK - 09 jun 21 kl. 16:39

Kvinne stukke med kniv

Ei kvinne skal ha blitt stukke med kniv i ein bustad på Kystveien i Arendal. Kvinna er Send til sjukehus. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.

NRK - 09 jun 21 kl. 16:39

Kvinne funne hardt skadd

Ei kvinne er funne hardt skadd i ein bustad på Kystveien i Arendal. Kvinna er Send til sjukehus. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.

NRK - 09 jun 21 kl. 16:39

Kvinne funnen hardt skadd

Ei kvinne er funnen hardt skadd i ein bustad på Kystveien i Arendal. Kvinna er Send til sjukehus. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.

NRK - 09 jun 21 kl. 09:20

Til sjukehus etter arbeidsulykke

Ein mann er Send til Haukeland sjukehus etter å ha fått eit tungt skap over beina. Ulykka skjedde på Sandbrekketoppen på Midtun onsdag morgon. Skapet er ifølgje politiet 330 kilo, og velta då det skulle flyttast inn i ein lastebil..

NRK - 04 jun 21 kl. 00:03

Brannen: 14 skadd, tre til sjukehus

Til saman skal 14 personar vera skadd eller sett til av helsepersonell i samband med Sotrabrannen. – Éin er Send til legevakt og tre til sjukehus, seier innsatsleiar for helsepersonellet, Ørjan Jensen til BA. I tillegg har det vore tilsyn med ti..

Klartale - 11 maj 21 kl. 14:01

Kontakt Klar Tale

Telefon: (+47) 22 310 260E-post: tips@klartale.noPostadresse: Klar Tale,Pb 1180, Sentrum 0107 OsloBesøksadresse: Grubbegaten 4-6RedaksjonenRedaktør og daglig leder: Gøril HuseTelefon: 90845159Epost: goril (at) klartale.no
Journalist: Karin FløloTelefon: 94482802epost: karin (at) klartale.

NRK - 06 maj 21 kl. 06:57

Tre eksplosjonar i Malmø

Natt til torsdag har det vore tre eksplosjonar i Malsø i Sverige, skriv Sydsvensken, Den første eksplosjonen skjedde klokka 02.45 og deretter var det to eksplosjonar til på litt under ein halvtime. Ein person er Send til sjukehus..

VG - 27 apr 21 kl. 10:15

Økonomi, samliv, sex og psykisk helse: Spør VG+-ekspertene her

Hver uke svarer noen av Norges fremste spaltister på spørsmål fra VG+-leserne. Trenger du råd fra våre eksperter? Send det inn her!.

Aftenposten - 19 apr 21 kl. 18:06

Folk som koser seg i parken i solen? Send politiet etter dem!

Parksmitte er antagelig en av pandemiens minste problemer..

NRK - 24 mar 21 kl. 23:59

F-16 i søk etter sjark i Nordland

Ein 31-fots sjark med segl har Send ut naudsignal i Vestfjorden mellom Moskenes og Steigen. To F-16-fly deltek i leitinga i tillegg til redningshelikopter og fire fartøy frå Kystvakta. Ifølgje Hovudredningssentralen er det stiv kuling i området..

NRK - 22 mar 21 kl. 23:30

9 smitta på Stavanger International

100 elevar er sett i karantene etter at ein lærar og åtte elevar ved International School of Stavanger (ISS) er koronasmitta, skriv Aftenbladet. Skuledirektør Kevin Gilmore stadfestar dette i ein e-post som er Send til føresette måndag kveld..

E24 - 05 mar 21 kl. 17:16

Bli økonomisk smart i lunsjen - Send inn dine spørsmål

På kvinnedagen mandag 8. mars inviterer E24 og VGTV eksperter til studio som kan svare på dine økonomispørsmål direkte..

NRK - 05 mar 21 kl. 01:51

New Zealand avlyser tsunamivarsel

New Zealand har nedgradert tsunamivarselet og trekkjer evakueringsordren som blei Send ut etter jordskjelvet i Stillehavet. Varselet blei Sendt ut torsdag etter eit svært kraftig skjelv med styrke 8,1 ved Kermadec-øyane nord for New Zealand..

Aftenposten - 03 feb 21 kl. 07:30

Lag en tale til besteforeldre-generasjonen

Hva vil du si til dagens besteforeldregenerasjon? Lag en tale, og Send den til oss..

E24 - 23 dec 20 kl. 20:42

Jobber du i julen? Send oss bilder!

Tilbringer du julen på jobb? Da vil vi gjerne høre fra deg..

Aftenposten - 10 dec 20 kl. 16:01

Unntak fra koronaregler? Send «Ja» på SMS.

Bent Høie legger ansvar for det som sviktet, på dem han bare delvis lyttet til..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com