Selvfølgelig

Tuesday, 07 December, 12:56

Nyheter om Selvfølgelig

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 20 sep 21 kl. 21:50

Drapssiktets forsvarer: – Han er Selvfølgelig preget

BERGEN (VG) Den drapssiktede mannen har mandag sittet over seks timer i avhør. – Han er Selvfølgelig preget, sier forsvarer Morten Grimstad..

VG - 06 nov 21 kl. 19:46

VG triller terning på «Maskorama»-premieren!

Og Selvfølgelig vil vi også at du skal bedømme innsatsen og trille terning på de åtte kjendisene som er gjemt bak de fantasifulle kostymene i høstens heftigste gjettelek..

E24 - 04 nov 21 kl. 06:23

Nødlandingen i Nordsjøen: - Skal Selvfølgelig ikke skje

Et Sikorsky-helikopter måtte i september nødlande på Ekofisk Lima etter oljetrykkfall i hovedgirboksen. – Det for tidlig å si noe å si noe om hendelsesforløpet, sier Bristow..

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 11:00

Partnerjakten kan ses på som slags økonomisk transaksjon

Men verdien på partnermarkedet bestemmer Selvfølgelig ikke ens verdi som menneske..

NRK - 17 okt 21 kl. 18:23

Kongsberg: Antall fornærmede øker

Etterforskningen etter drapene i Kongsberg fortsetter for fullt. Politiet holder på med vitneavhør, analyser og innsamling av tekniske funn. Torsdag var 50 vitner avhørt.

Klartale - 12 okt 21 kl. 15:50

Stolt av det de har fått til

Tirsdag talte statsminister Erna Solberg for Stortinget. Det gjorde hun for å søke avskjed som statsminister. Dette er vanlig å gjøre etter at en ny regjering har blitt valgt.

NRK - 12 okt 21 kl. 15:20

Solberg: – Trist når det går godt

– Dette er Selvfølgelig trist. Det er trist å forlate roret når det går godt i norsk økonomi, sier avgående statsminister Erna Solberg til pressen tirsdag..

Klartale - 12 okt 21 kl. 15:07

Hun skal lede det nye Sametinget

Tre partier har forhandlet i tre uker. Det er Norske Samers Riksforbund (NSR), Flyttsamelista og Senterpartiet. Nå har de endelig blitt enige.

VG - 11 okt 21 kl. 18:58

Prins Charles roser Thunberg

Den britiske tronarvingen sympatiserer med Gretha Thunberg: – Selvfølgelig gjør jeg det..

NRK - 10 okt 21 kl. 18:39

– Vi bærer ansvar for holocaust

– Historien om holocaust er Selvfølgelig en enkelthendelse som vi fortsatt bærer ansvar for. I hver fase av historien, også i framtiden, sa Merkel på en pressekonferanse søndag, på det som er hennes siste Israel-besøk som statsminister. Merkel går av som statsminister når regjeringsforhandlingene i Tyskland er avsluttet.

VG - 09 okt 21 kl. 08:05

Parodierer Max Manus og gutta på skauen! Bokanmeldelse: Bjørn Olaf Johannessen, Erlend Loe og Per Schreiner: «Gutta på skauen»

Det er Selvfølgelig en strålende idé av trioen bak TV-serien «Kampen for tilværelsen» å våge seg ut på en frisk parodi av alle heltehistoriene fra krigens dager..

VG - 02 okt 21 kl. 19:51

Klart for hiphop-kveld i «Stjernekamp»

Deltakerne skal også bryne seg på to Eurovision Song Contest-klassikere, slik at det blir noe for alle. VG anmelder Selvfølgelig hvert eneste bidrag, og det kan også du gjøre!.

NRK - 29 sep 21 kl. 19:25

Vil ikke si noe om samarbeidsparti

Vedum vil ikke si noe om hvilke andre partier enn SV den nye regjeringen vil gå til på Stortinget for å få flertall i saker som forsvars-, olje- og innvandringspolitikk: – Sp og Ap fikk i sum et kraftfullt mandat av velgerne, og er den desidert største blokka i Stortinget. Men så er vi en mindretallsregjering, og da må vi Selvfølgelig jobbe for å lytte på Stortinget, ha dialog, og prøver å få til brede løsninger..

VG - 20 sep 21 kl. 23:24

Her tar politiet drapssiktet til publikumstoalett: – Skulle Selvfølgelig ikke skjedd

BERGEN (VG) Mandag kveld tok politiet i Bergen den drapssiktede mannen i 30-årene på publikumstoalettet under avhørspause. – Det er jo ikke bra, sier forsvarer Morten Grimstad..

NRK - 20 sep 21 kl. 18:54

Solberg: Førstelinjen mest utsatt

Statsminister Erna Solberg sier knivstikkingen på et Nav-kontor i Bergen er en påminnelse om hva ansatte i førstelinjen i helse- og velferdstjenestene står overfor. – Det er de som er oftest utsatt for trusler og voldelige hendelser. Det er tøft å møte folk som kanskje er ustabile eller ute av seg, sier Solberg til NRK.

NRK - 07 sep 21 kl. 17:09

Fikk pendlerbolig, men eier leilighet

Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Tellef Inge Mørland hadde egen leilighet i Oslo, men fikk likevel gratis bolig av Stortinget. Det melder Aftenposten. Avisa skriver at Mørland eide en liten leilighet i Oslo sentrum, men at han likevel søkte om og fikk innvilget pendlerbolig fra 2017 fordi han jevnlig pendler til Arendal.

NRK - 02 sep 21 kl. 15:09

Ikke skoler på gult nivå i Bergen

Erna Solberg har sagt at hun har tillit til at kommunene gjør riktige vurderinger med tanke på å innføre gult nivå på skolene. Byrådsleder i Bergen, Roger Valhammer (Ap) avviser at det er aktuelt å innføre gult nivå i skolene nå. – Her i Bergen har vi hele veien hatt lav terskel for å sette enkeltskoler på gult nivå.

E24 - 30 aug 21 kl. 15:18

Tusenvis brøler for oljå på Facebook

På to døgn fikk Facebook-gruppa Oljebrølet fått nesten 60.000 medlemmer. – Målet er Selvfølgelig til slutt at vår tyngde kan påvirke norske politikere.

Aftenposten - 28 aug 21 kl. 21:55

Bergenser startet Brann-marerittet: – Selvfølgelig er det han som scorer

Den livsviktige kveldskampen mot Haugesund ble et mareritt for Brann, og det var en bergenser som startet….

VG - 24 aug 21 kl. 15:40

TV-anmeldelse «McCartney 3, 2, 1»: Mirakelet Macca

Paul McCartney (79) har snakket om det før. Men han må Selvfølgelig gjerne gjøre det igjen..

VG - 23 aug 21 kl. 08:25

Var soldat i Afghanistan: – Selvfølgelig ikke forgjeves

Til tross for at Taliban er tilbake ved makten, mener flere tidligere soldater at det kom noe godt ut av Norges innsats i landet..

VG - 19 aug 21 kl. 14:57

Vi må hjelpe afghanerne!

Jo, Erna! Selvfølgelig har Norge et moralsk ansvar for å ta imot afghanske flyktninger.

NRK - 16 aug 21 kl. 10:19

Flere hundre dansker ikke evakuert

Flere hundre dansker og lokalt ansatte har fortsatt ikke blitt evakuert fra Kabul, ifølge utenriksminister Jeppe Kofod. – Det dreier seg om hundrevis av personer. Vi har også kontakt med våre lokalt ansatte ved ambassaden.

NRK - 04 aug 21 kl. 08:51

Isvegg løsnet på Titanic-museum

En isvegg på et Titanic-museum i byen Pigeon Forge i Tennessee i USA har kollapset, og tre gjester er skadd, opplyser museet selv. Det melder nyhetsbyrået AP. – Vi hadde Selvfølgelig aldri forventet at noe slikt skulle skje, da sikkerhet er en prioritet for oss, sier eierne av museet.

VG - 27 jul 21 kl. 15:30

Haaland om den skyhøye prislappen: – Håper det bare er rykter

Erling Braut Haaland (21) fikk Selvfølgelig spørsmål om fremtiden da han møtte pressentirsdag. Så spørs det om svarene demper spekulasjonene om hvor spissen spiller den kommende sesongen..

Aftenposten - 27 jul 21 kl. 15:30

Haaland om den skyhøye prislappen: – Håper det bare er rykter

Erling Braut Haaland (21) fikk Selvfølgelig spørsmål om fremtiden da han møtte pressentirsdag..

Aftenposten - 26 jul 21 kl. 16:33

Sportssjefen om Bamba-salget: – Det gjør Selvfølgelig litt vondt

Daouda Bamba selges. Brann mister toppscoreren, men får friske millioner inn..

NRK - 15 jul 21 kl. 10:04

Elin er ny samisk BlimE-artist

Elin Oskal vet hvordan det er å føle seg utenfor. Derfor er hun ekstra glad for å delta i et prosjekt som BlimE, der samhold og inkludering står i fokus. – Da jeg ble spurt om å være det, så ble jeg Selvfølgelig veldig glad.

VG - 07 jul 21 kl. 12:07

DEBATT ONSDAG 7. juli: Hvem skal bli utsatt for seksuelle overgrep?

Svaret på spørsmålet over er Selvfølgelig ingen. Null. Det er på tide med en nasjonal satsing på en nullvisjon for seksuelle overgrep..

NRK - 21 jun 21 kl. 13:54

Sier ja til nytt byråd

Raymond Johansen sier ja til forespørslen fra Marianne Borgen om å danne nytt byråd – Det oppdraget sier jeg Selvfølgelig ja til. Og jeg er glad for at et flertall i bystyret har pekt på meg. Nå vil jeg ha samtaler med Ap, MDG og SV.

NRK - 21 jun 21 kl. 13:54

Sier ja til byrådsoppdrag

Etter en samlet vurdering ber ordfører i Oslo, Marianne Borgen, Raymond Johansen om å danne nytt byråd, sier hun. Han sier ja til forespørslen om å danne nytt byråd – Det oppdraget sier jeg Selvfølgelig ja til. Og jeg er glad for at et flertall i bystyret har pekt på meg.

E24 - 15 jun 21 kl. 14:25

Varsler ny melding om helse og sikkerhet i oljebransjen: – Jeg blir Selvfølgelig bekymret

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) varsler en ny stortingsmelding om helse, miljø og sikkerhet (HMS) i petroleumsvirksomheten. – Viktig at sikkerhetsregimet blir jevnlig forankret, sier han..

NRK - 06 jun 21 kl. 03:25

Skal granske dødsfall

En mann i 70-årene fra Toten fikk korionavaksinen tre ganger. Dagen etter siste vaksine døde han. Nå skal dødsfallet granskes.

VG - 03 jun 21 kl. 22:12

Dennis Hauger om Formel 1s superduell: – Dritkult

RUDSKOGEN (VG) Max Verstappen (23) har et lite overtak på Formel 1-kongen Lewis Hamilton (36) inn mot helgens Baku-løp. Dennis Hauger (18) heier Selvfølgelig på nederlenderen..

NRK - 31 maj 21 kl. 23:36

Danmark donerer vaksiner

Danmark donerer AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein, skriver det danske utenriksdepartementet i en pressemelding. Vaksinedosene utløper 30. juni i år.

NRK - 31 maj 21 kl. 16:37

– Oslo-helga har gått bra

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) roser oslofolk for en godt gjennomført gjenåpningshelg. – Det inntrykket vi har, er at det har vært en godt gjennomført helg. Selvfølgelig har det vært mye festing, og det må man regne med, sier han til NTB.

Aftenposten - 28 maj 21 kl. 10:46

Hvem burde kronprinsen gitt vaksinen til?

Selvfølgelig var det riktig av kronprins Haakon å takke ja til å gå foran i vaksinekøen. Det burde Bent Høie også gjort..

Aftenposten - 25 maj 21 kl. 13:15

Dønnum om VIF-starten: – Vi er Selvfølgelig ikke fornøyd

MJØNDALEN (VG) Vålerenga henger allerede fem poeng bak Molde og Bodø/Glimt. Aron Dønnum & co..

VG - 25 maj 21 kl. 13:15

Dønnum om VIF-starten: – Vi er Selvfølgelig ikke fornøyd

MJØNDALEN (VG) Vålerenga henger allerede fem poeng bak Molde og Bodø/Glimt. Aron Dønnum & co. går til torsdagens toppkamp mot Molde med bare ett poeng på de to siste kampene..

Aftenposten - 24 maj 21 kl. 19:51

Syltynn forestilling da Haugesund og Stabæk spilte målløst: – Selvfølgelig skuffende

HAUGESUND (VG) (Haugesund - Stabæk 0–0) Det ble på ingen måte et minnerikt oppgjør da Haugesund og Stabæk delte poengene..

VG - 24 maj 21 kl. 19:51

Syltynn forestilling da Haugesund og Stabæk spilte målløst: – Selvfølgelig skuffende

HAUGESUND (VG) (Haugesund - Stabæk 0–0) Det ble på ingen måte et minnerikt oppgjør da Haugesund og Stabæk delte poengene..

NRK - 20 maj 21 kl. 13:19

Merkel: Hamas må inkluderes

Tysklands statsminister Angela Merkel sier at «indirekte samtaler» med Hamas er avgjørende for å få til en avtale om våpenhvile i Midtøsten. Hun bemerket at Egypt og andre arabiske land allerede har hatt flere diskusjoner med den væpnede palestinske gruppen, som står på USAs og EUs terrorliste. – Selvfølgelig må Hamas inkluderes, uten dem vil det ikke bli våpenhvile, sa Merkel..

VG - 20 maj 21 kl. 11:52

Sylvi Listhaug: – Demoniseringen av Israel må ta slutt

Den ensidige dekningen og demoniseringen av Israel har gått for langt. Israel har en Selvfølgelig rett til å forsvare sitt eget land og sitt eget folk..

VG - 19 maj 21 kl. 19:39

Tungvektskaoset – gigantkampen mellom Joshua og Fury i fare

«Alt» var klart for et tungvektsoppgjør mellom Anthony Joshua (31) og Tyson Fury (32) med alle tittelbeltene i potten. Men i boksesporten må det Selvfølgelig dukke opp problemer – akkurat nå heter det Deontay Wilder (35)..

NRK - 12 maj 21 kl. 18:33

Gode nyheter for Oslos gjenåpning

Byrådsleder Raymond Johansen peker på stort behov for den skjevfordelingen regjeringen nå går inn for, og sier det er gode nyheter for gjenåpningen av Oslo. – Dette har vi ventet på lenge, og jeg er Selvfølgelig veldig glad for at Oslo og andre områder i Norge med høyt smittetrykk får flere vaksiner, sier Johansen til NTB..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt