Selv

Onsdag, 12 Mai, 19:41

Nyheter om Selv

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 05:38

Taliban ber om våpenhvile

Taliban erklærer tre dager våpenhvile i Afghanistan når fastemåneden ramadan slutter. Uttalelsen kommer to dager etter terrorangrepet mot en skole i Kabul som krevde 68 liv, mange av dem jenter. Myndighetene mener Taliban-opprørere står bak, Selv om Taliban Selv nekter for dette..

Aftenposten - 07 mai 21 kl. 16:10

Norwegians styre og ledelse holder av 11 millioner aksjer til seg Selv

Norwegians styre og ledelse kan tjene titalls millioner på emisjonsaksjer de holder av til seg Selv..

E24 - 07 mai 21 kl. 16:09

Norwegian-topper kan tjene titalls millioner på aksjer de holder av til seg Selv

Norwegians styre og ledelse kan tjene titalls millioner på emisjonsaksjer de holder av til seg Selv. Styret har reservert 8 prosent av aksjene som nå er ledige for tegning..

VG - 03 mai 21 kl. 13:50

Fortalte om kidnapping - nå er hun Selv i trøbbel

Mamma-influenceren Katie Sorensen hevdet barna ble forsøkt kidnappet på handletur. I stedet har hun Selv havnet i politiets søkelys..

E24 - 02 mai 21 kl. 06:00

Selv krig kan løfte disse aksjene

Rederiene innen flytende naturgass har begynt å skuffe inn penger. Her er et knippe aksjer som kan få et kursløft, Selv ved en ny krig i Ukraina..

NRK - 4 timer siden

Massetesting i Lørenskog

Denne uka starter Lørenskog massetesting av foreldre og ansatte ved barnehager og barneskoler. I første omgang er det to skoler og to barnehager som tilbyr testing, mens det fra 18. mai vil gjelde alle kommunale skoler og barnehager.

NRK - 5 timer siden

Forventer smitteøkning blant unge

I FHIs ukerapport for uke 18, skriver de at det forventes en økning blant ungdom i uke 19 og 20. Sist uke har det vært en økende smittespredning i enkelte deler av landet, spesielt blant tenåringer. Selv om det forventes smitteøkning blant ungdom, skriver FHI at det sannsynligvis ligger til rette for å fortsette lettelsene i de nasjonale kontaktreduserende tiltakene i slutten av mai..

NRK - 6 timer siden

Åpner disiplinærsak mot utbrytere

Det europeiske fotballforbundet skal etterforske Barcelona, Real Madrid og Juventus for klubbenes rolle i de havarerte planene om en europeisk superliga. Uefa bekrefter Selv onsdag at det er opprettet disiplinærsak mot de tre klubbene, og at en gruppe inspektører i tiden som kommer skal se nærmere på saken..

Aftenposten - 9 timer siden

Gyldendal anker saken mot Jørn Lier Horst: - Overraskende

Striden om hvordan vi skal strømme lydbøker får et nytt kapittel i retten. Hovedpersonen Selv er skuffet..

Aftenposten - 12 timer siden

Mange barn er blitt usikre på seg Selv under pandemien. Her er psykologenes beste råd.

Barn og unge er blitt usikre på egne evner under pandemien. Slik kan du hjelpe dem..

NRK - 18 timer siden

30.000 har meldt om bivirkninger

Legemiddelverket i Sverige har mottatt over 30.000 rapporter om mulige bivirkninger etter koronavaksine, skriver SVT. Helsetjenesten i Sverige er forpliktet til å rapportere om bivirkninger, men alle privatpersoner kan Selv melde om opplevde bivirkninger etter vaksinasjon.

NRK - Igår: 17:38

Hurtigtest uten medisinsk grunnlag

Innbyggere i Halden kommune kan nå kjøpe covid-19 hurtigtest fra kommunen, Selv om det ikke er medisinsk grunnlag for testing. Det kan være aktuelt for de ved nødvendig reise til utlandet, reiser innad i Norge og før oppstart på nytt arbeidssted, skriver kommunen. Testen koster 500 kroner og tilbudet er kun for kommunes innbyggere..

NRK - Igår: 16:05

3 millioner svensker vaksinert

Over tre millioner mennesker i Sverige har fått første dose med koronavaksine, opplyser Folkhälsomyndigheten. En av ti er fullvaksinert. Sverige er fortsatt blant landene med høyest smittetrykk i verden.

NRK - Igår: 16:10

Politiet tipset VG om Hagen-saken

Politiet kontaktet VG-ledelsen etter at en abonnementsselger fra avisen ringte Anne-Elisabeth Hagen etter at hun forsvant. Årsaken var frykt for lekkasjer. Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hus i Sloraveien i Lørenskog 31.

Dagbladet - Igår: 15:39

Desperate bønner: - Overlatt til seg Selv

Coronasituasjonen i India har skapt enda et urovekkende problem..

VG - Igår: 15:20

Frivillige bør få Janssen- og AstraZeneca-vaksinene

Når vaksinetilgang er rasjonert, er det etisk problematisk å nekte personer muligheten til å ta en vaksine de Selv ønsker. Et valgfritt tilbud om AstraZeneca- og Janssen-vaksinene vil gi betydelige velferdsgevinster..

Klartale - Igår: 14:29

Flere har lest aviser under pandemien

Selv med færre aviser på papir, har vi lest mer nyheter det siste året..

Dagbladet - Igår: 11:38

- De har prøvd å drepe meg i 20 år

46-åringen peker på en flere tiår lang konflikt med et kriminelt miljø, og navngir flere personer han mener kan stå bak drapet på kjæresten hans. Et drap han Selv er tiltalt for..

NRK - Igår: 10:11

Må i retten etter burgerbesøk

En mann i 20-årene som ble bøtelagt for å ha dratt på en burgersjappe samme dag som han kom fra utlandet, må møte i retten. Årsaken er at han ikke godtok forelegget på 26.000 kroner, som også gjaldt kjøring i 91 kilometer i timen i en 60-sone.

NRK - Igår: 23:24

USA: Vaksine godkjent for barn

Det amerikanske legemiddeltilsynet FDA har mandag nødgjodkjent bruken av Pfizer/BioNTech-vaksinen for barn ned til tolv år, melder AFP. Det skriver FDA Selv i en pressemelding. Vaksinen har vært tilgjengelig for unge ned til 16 år på samme vilkår allerede.

Aftenposten - I førrgår: 16:30

– Tror mange er villig til å ta vaksinen

FHI og utvalget er uenige om hvorvidt vaksinene bør kunne gis til dem som Selv ønsker det..

Aftenposten - I førrgår: 11:17

Om ni måneder starter OL. Denne uken skal denne trioen legge planen for å sende tromsøløperen dit

Anna Svendsen (31) gir ikke opp OL-drømmen, Selv om favorittdistansen ikke står på tapetet..

VG - I førrgår: 10:38

Oljefondet vil gjøre mer for å sikre bærekraftige investeringer

Vi har startet et arbeid for å kunne vurdere miljø- og samfunnsmessige forhold ved selskaper på et tidligere tidspunkt enn før. Vi vil la være å kjøpe utvalgte selskaper som ikke møter våre forventninger til bærekraftig avkastning, Selv om de blir en del av indeksen som vi måles mot..

E24 - I førrgår: 10:47

Bøndene mener de fikk «møkkatilbud». Selv kaster de skitt på hverandre.

Bøndene har en felles motstander i regjeringen. Under overflaten ulmer en betent konflikt mellom organisasjonene, der motstridende påstander om nivået på kravene i jordbruksoppgjøret står sentralt..

VG - 28 april 21 kl. 09:46

Britney Spears får Selv snakke i retten

Vanligvis snakker andre på vegne av Britney Spears (39) når vergemålet diskuteres. Nå skal hun Selv uttale seg..

NRK - I førrgår: 10:22

Frivillig bruk av vaksine

Det bør åpnes for å gi AstraZeneca- og Janssen-vaksinene utenfor vaksinasjonsprogrammet, anbefaler Vorland-utvalget. Ekspertutvalget overleverte anbefalingen til regjeringen mandag. FHI og utvalget er delt i synet på frivillig bruk.

E24 - I førrgår: 09:39

E24-podden: Kan lading bli den egentlige norske elbilsuksessen?

Selv om elbilsalget skaper aktivitet hos importører, forhandlere og noen norske utstyrsleverandører, har vi ikke fått noen enorm elbilindustri her i landet. Det er imidlertid et segment der det har vokst frem et type gründermiljø - som nå er i ferd med å ekspandere internasjonalt - nemlig lading. Et av disse selskapene er ladeselskapet Zaptec, og med som gjest er administrerende direktør Anders Thingbø.

E24 - I førrgår: 06:33

Dette skjer denne uken: – Hvis Erna skal kjøre på med valgflesk, er det tiden for det nå

Selv regjeringens reviderte nasjonalbudsjett kan tirsdag bli overskygget av nyheter fra Kina..

NRK - I førrgår: 23:46

Seks drept i bursdagsselskap i USA

Seks mennesker ble søndag skutt og drept i Colorado Springs i USA. Den mistenkte gjerningsmannen skjøt så seg Selv. Han blir oppgitt å være eks-kjæresten til en av kvinnene i selskapet.

VG - I førrgår: 22:48

Fagermo roser VIF-stjernens tilt: – Veldig bra

VALLE (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Ifølge sjefen var ikke Amor Layouni (28) forbannet over å bli byttet ut, men sint på seg Selv da han gikk løs på både innbytterbenken og en klappstol etter en skuffende Vålerenga-debut..

E24 - I førrgår: 20:00

Boligforsker: Den kraftige prisveksten er logisk

Selv om prisene har skutt opp 70 prosent på ti år, avfeies en boligboble i Norge av ny forskning..

Dagbladet - 09 mai 21 kl. 17:34

«Mørkets fyrste» fikk rett: - Katastrofalt

«Den røde muren» ble revet i stykker i 2019, og ble ytterligere rasert denne uka. For å unnslippe «skyggenes dal», er Labour-lederen Selv nødt til å tvinge seg ut av skyggen, ifølge norsk ekspert..

NRK - 09 mai 21 kl. 13:22

Foreslår ny ordning for vedlikehold

Frp vil at staten skal bidra med like mye til vedlikehold av fylkesveier som fylkeskommunen bidrar med Selv. Landsmøtet i partiet ønsker dette som en midlertidig ordning, og at staten senere overtar ansvaret for flere av fylkesveiene..

NRK - 09 mai 21 kl. 12:52

Frp vil ha frie skjenketider

Fremskrittspartiet vil la serveringssteder bestemme skjenketidene Selv. Det vedtok landsmøtet å inkludere i partiprogrammet i dag. Får partiet gjennomslag, vil det bli slutt på nasjonale skjenketidspunkt..

VG - 09 mai 21 kl. 12:58

Når klimapolitikerne lager politikk til seg Selv

Det er en misunnelsesverdig letthet over kronikken fra klimapolitikerne Espen Barth Eide, Anne Beathe Tvinnereim, Per Espen Stoknes og Kari Elisabeth Kaski i VG 7. mai..

NRK - 09 mai 21 kl. 11:28

Raja frykter id blir en smittebombe

Til uka er fastemåneden ramadan over og den viktigste muslimske høytiden id skal feires. Kulturminister Abid Raja mistet Selv sin egen mor til Covid-19, og er bekymret for at feiringen kan gi nytt smittehopp i innvandrerbefolkningen i Norge..

NRK - 09 mai 21 kl. 10:56

Flere enn 500 migranter til havn

Fire båter med flere enn 500 migranter er kommet til den italienske øya Lampedusa i Middelhavet. En av båtene hadde 325 migranter om bord, melder nyhetsbyrået ANSA. To av båtene ble oppdaget og loset til øya av patruljebåter, mens to la til kai Selv..

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 08:00

«Fotball har vært en livbøye og mental hygiene i en grå og monoton hverdag»

OM FOTBALL: Selv de mest håpløse kamper kan være mental hygiene. Her er 10 ting vi kan ta med oss etter ett år med….

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 08:00

Ti ting året med koronafotball har lært oss

OM FOTBALL: Selv de mest håpløse kamper kan være mental hygiene. Her er 10 ting vi kan ta med oss etter ett år med….

VG - 09 mai 21 kl. 07:55

Lesbiske skal få donere egg til partneren

Lesbiske skal få donere egg til partneren sin, Selv om det ikke er noen medisinske grunner til det..

VG - 09 mai 21 kl. 07:40

Ber regjeringen betale karantenehotell for studenter

ANSA ber regjeringen dekke utgiften til karantenehotell for studenter. Med fredagens regler må norske studenter som skal hjem, i karantenehotell – Selv om de er fullvaksinerte eller kan vise til to negative tester..

NRK - 09 mai 21 kl. 07:47

Ber regjeringen betale for hotell

Studentorganisasjonen ANSA ber regjeringen dekke utgiften til karantenehotell for studenter, melder VG. Nye regler betyr at norske studenter som skal hjem må i karantenehotell Selv om de er fullvaksinerte eller kan vise til to negative tester..

NRK - 09 mai 21 kl. 06:25

– Dansk koronapass gir meg frihet

– Hyppig hurtigtesting og et nytt koronapass gir meg frihet. Det sier norske Signe Lussand Selheim som studerer medisin i Odense. Hun sier hverdagen er mye bedre når hun kan dra på skolen og gå ut å spise, Selv om hun ikke er vaksinert..

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 06:30

Jeg går Selv yrkesfag. Her er noen av fordelene!

Det finnes så mange gode grunner..

NRK - 09 mai 21 kl. 02:05

Skal få gi egg til lesbisk partner

Lesbiske skal få donere egg til partneren sin Selv om det ikke er noen medisinske grunner til det. Det slår et flertall i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget fast. SV, Ap og Frp vil endre loven for å klargjøre at partnerdonasjon er tillatt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt