Seks

Sunday, 29 January, 07:23

Nyheter om Seks

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 jan 23 kl. 11:33

Båt med Seks om bord gikk på grunn

To personer ble skadd da en fiskebåt med Seks personer gikk på grunn utenfor Andøya, skriver NTB. Det var Seks personer om bord da båten gikk på grunn utenfor Andøya. Alle er nå redda over i en redningsskøyte.

NRK - 22 jan 23 kl. 01:50

Ytterligere Seks dokumenter funnet hos Biden

Ytterligere Seks dokumenter med påtegnelsen klassifisert er funnet hjemme hos president Joe Biden, opplyser advokaten hans. Det var under gjennomsøking av hjemmet til Biden i Delaware at de Seks dokumentene ble funnet av agenter for justisdepartementet. Bidens personlige advokat, Bob Bauer, sier at gjennomsøkingen av boligen i Wilmington fant sted fredag og varte i 13 timer.

NRK - 13 jan 23 kl. 14:31

City-spiller Mendy frikjent for Seks voldtektsanklager – ny rettsrunde venter

Manchester City-spiller Benjamin Mendy er i retten frifunnet for Seks av voldtektene han har vært tiltalt for. Samtidig venter en ny ekstra runde i retten. Rettssaken mot 28 år gamle gikk i Chester Crown Court nordvest i England på tampen av fjoråret.

NRK - 23 jan 23 kl. 19:35

Seks neshorn skal ha blitt drept av krypskyttere

Seks neshorn skal ha blitt drept av krypskyttere i løpet av de fem siste årene, rapporterer den nepalske nasjonalparken Chitwan. Fredag forrige uke ble to døde neshorn funnet – en mor og en fire måneders gammel kalv. Den nepalske hæren rapporterte at moren manglet hornene sine, skriver The Kathmandu Post.

NRK - 09 jan 23 kl. 11:20

To skadd da fiskebåt med Seks personer gikk på grunn utenfor Andøya

To personer ble skadd da en fiskebåt med Seks personer om bord gikk på grunn utenfor Andøya. Alle er nå reddet over i en redningsskøyte. – Det var litt dramatikk i starten, men nå er alle Seks ivaretatt av redningsskøyte og kystvakten, sier redningsleder Lars Nedrevåg i Hovedredningssentralen Nord-Norge (HRS) til NTB.

Aftenposten - 22 jan 23 kl. 07:03

Ytterligere Seks dokumenter funnet hjemme hos Biden

Ytterligere Seks dokumenter med påtegnelsen klassifisert er funnet hjemme hos president Joe Biden, opplyser advokaten….

VG - 22 jan 23 kl. 06:45

Ytterligere Seks dokumenter funnet hos Biden

Ytterligere Seks dokumenter med påtegnelsen klassifisert er funnet hjemme hos president Joe Biden, opplyser advokaten hans..

NRK - 07 jan 23 kl. 11:28

Sør-Sudan: Tissevideo førte til pågripelse

Seks journalister er pågrepet i Sør-Sudan, angivelig i forbindelse med en video som viser at president Salva Kiir tisser i buksa under en offisiell seremoni. Videoen, som er flittig delt i sosiale medier, viser hendelsen som skjedde mens presidenten sto på et podium da Sør-Sudans nasjonalsang ble spilt. Det hele ble fanget opp på kamera av Sør-Sudans statlige kringkasting, og sikkerhetstjenesten i landet har nå pågrepet Seks av deres ansatte.

Aftenposten - 20 jan 23 kl. 07:15

Seks unge artister på ukens låtliste. To av dem får karakter 6.

Seks unge artister på ukens låtliste. To av dem får toppkarakter..

VG - 19 jan 23 kl. 18:14

Andy Murray videre i Australian Open etter nesten Seks timers drama: – Utrolig

(Andy Murray - Thanasi Kokkinakis 4–6, 6–7, 7–6, 6–3, 7–5) Andy Murray (35) slet og tapte de to første settene mot Netflix-aktuelle Thanasi Kokkinakis (26). Så vant han det andre tiebreaket - og gikk seirende ut av dramaet som varte i nærmere Seks timer..

NRK - 04 jan 23 kl. 16:20

Ber om Seks måneder fengsel for mannlig befal

Aktor Torstein Lindquister ber Hålogaland lagmannsrett om å dømme et mannlig befal til Seks måneder betinget fengsel. Befalet ble i juni dømt i tingretten til Seks måneders fengsel for å ha misbrukt sin stilling og tillitsforhold i et forsøk på å oppnå Seksuell omgang med et yngre kvinnelig befal. Det mannlige befalet har hele tiden nektet straffskyld og anket derfor dommen.

NRK - 18 jan 23 kl. 02:33

10.000 dollar i dusør etter at Seks ble drept i bolig i California

Politiet i California utlover 10.000 dollar i dusør og ber offentligheten om hjelp til å oppklare drapene på Seks mennesker i en bolig sentralt i delstaten. Dusøren tilsvarer rundt 99.

NRK - 16 jan 23 kl. 19:00

Seks funnet drept i bolig i California

Ei 17 år gammel jente, hennes Seks måneder gamle baby og fire andre personer er skutt og drept sentralt i California. Politiet leter etter minst to mistenkte. Hendelsen fant sted i Goshen, rett øst for Visalia i San Joaquin Valley, opplyser den lokale sheriffen mandag.

NRK - 1 time siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 19 timer siden

Mann tiltalt for grov voldtekt av mindreårige barn

En mann i 20-årene er tiltalt for grov voldtekt av to barn under 14 år. Mannen må møte i Hordaland tingrett i mai. Ifølge tiltalen skal mannen forgrepet seg på et kvinnelig familiemedlem.

NRK - Igår: 05:13

Biler til mindreårige kan få gratis fergereiser

Biler registrert på mindreårige kan slippe unna å betale for seg på ferger, skriver Adresseavisen. På strekningen Flakk-Rørvik har flere fergepassasjerer registrert bilen på barna sine for å kunne ta bilen med på ferja over fjorden uten å betale. Kollektivselskapet AtB i Trøndelag har oppdaget Seks kjøretøy som er registrert på mindreårige eiere.

NRK - Igår: 15:57

Hellas' regjering overlevde mistillitsforslag

Den greske regjeringen overlevde fredag en mistillitsavstemning i nasjonalforsamlingen. Opposisjonen mener statsministeren var sentral i en avlyttingssak. Mistillitsforslaget ble stemt ned med 156 stemmer mot 143, opplyser nasjonalforsamlingens viseformann Haralambos Athanassiou etter opptellingen.

NRK - Igår: 11:16

FN: – Russland gir barn ukrainske pass og adopterer dem bort

– Russland bryter «grunnleggende prinsipper for beskyttelse av barn i krigstid» ved å gi ukrainske barn russiske pass, for deretter å la de bli adoptert bort. Det sier FNs høykommissær for flyktninger, UNHCR, i et intervju med Reuters. Etter en Seks dagers reise i Ukraina, sa Filippo Grandi at Ukrainas president har bedt høykommissæren om å «gjøre mer» for å hjelpe barna fra de russiskokkuperte områdene..

NRK - Igår: 11:16

FN: – Russland gir ukrainske barn russiske pass for å adoptere dem bort

– Russland bryter «grunnleggende prinsipper for beskyttelse av barn i krigstid» ved å gi ukrainske barn russiske pass, for deretter å la dem bli adoptert bort. Det sier FNs høykommissær for flyktninger, UNHCR, i et intervju med Reuters. – Dette skjer i Russland, og det skal ikke skje, sier høykommissær Filippo Grandi.

Dagbladet - 13 jan 23 kl. 12:12

Forsvant sporløst - funnet etter Seks år

Et maleri av Vincent van Gogh som ble utstilt ved et museum i USA har angivelig vært stjålet i nesten Seks år. Nå er det funnet på et museum i USA.

NRK - I førrgår: 02:20

Trønder dømt til fengsel for grov korrupsjon

En mann er i Trøndelag tingrett dømt til to og et halvt års fengsel for å ha gitt bestikkelser på nesten 4 millioner kroner til en lokal byggeleder. Mannen i midten av 60-årene var tidligere medeier og daglig leder i et firma i Trondheim, og ifølge dommen foregikk den grove korrupsjonen fra april 2017 til desember 2018. I denne perioden ga han fordeler på til sammen 3,89 millioner kroner til en byggeleder i et lokalt forvaltningsorgan.

Klartale - 13 jan 23 kl. 09:41

PST fikk tips før skytingen i Oslo i fjor sommer

Ifølge avisa VG skal Etterretnings-tjenesten ha fått vite om planene Seks dager før en mann skjøt mot utesteder i Oslo. To personer ble drept. 24 andre ble skadd.

NRK - 13 jan 23 kl. 02:42

Seks døde i uvær i Alabama

Minst Seks mennesker har omkommet i kraftig uvær i den amerikanske delstaten Alabama, melder The New York Times. Uværet ødela mange hus. Flere titusen husstander var uten strøm i Alabama, Georgia og Mississippi..

NRK - 13 jan 23 kl. 01:32

To mistenkt etter knivstikking i Sandvika

En gutt kom fra det uten alvorlige skader da han ble stukket med en skarp gjenstand på et tog ved Sandvika stasjon i Bærum. Han har skader i armene, men er ikke alvorlig skadd, sier innsatsleder Arve Røtterud hos politiet til NTB. To personer er mistenkt i saken.

NRK - I førrgår: 13:35

Rekordtall for Munch-utstilling i Paris

Besøkstall fra Munch-utstillingen Edvard Munch. A poem of Life, Love and Death viser at over 720.000 mennesker har opplevd presentasjonen av den norske kunstneren.

Aftenposten - I førrgår: 12:51

Snus på kaffen eller din egen underarm. Da vil du få mer glede av vinen, lover Ingvild Tennfjord.

Tren opp nesen! Her er fem viner til den anledning. Og alle får terningkast Seks av Ingvild Tennfjord..

Klartale - I førrgår: 10:00

Norge skal trene soldater og sender stridsvogner til Ukraina

Til våren kommer 100 ukrainske soldater til Norge. Her skal de trenes opp. Det skjer i fem til Seks uker.

NRK - I førrgår: 09:07

Ukraina: Mer enn 30 raketter avfyrt fra Russland

Russland har avfyrt mer enn 30 raketter mot Ukraina torsdag morgen, sier talsperson Jurij Ignat for det ukrainske forsvaret. – Totalt venter vi over 30 raketter, som vi allerede har begynt å se i ulike områder. Luftvernsystemene våre fungerer, sier Ignat til den ukrainske kringkasteren Suspilne.

NRK - I førrgår: 08:48

DN: Ukrainske soldater skal trenes opp i Norge

For første gang skal ukrainske soldater bli opplært i sanitet, skarpskyting og lagføring på norsk jord. De første ukrainske soldatene, cirka hundre i tallet, kommer i vår til Heimevernets anlegg i Trøndelag. De skal være her i fem-Seks uker før nye ukrainske kontingenter overtar utover året.

Klartale - 12 jan 23 kl. 10:58

Norske og russiske barn feiret jul sammen

Et lite lysglimt i en brutal verden. Mens Russland kriget i Ukraina, feiret russiske barn jul. Sammen med norske barn.

E24 - 12 jan 23 kl. 05:59

Seks selskaper vil lagre CO₂ på norsk sokkel

Olje- og energidepartementet har mottatt søknader fra Seks selskaper etter utlysningen av et område i Nordsjøen for lagring av CO₂..

NRK - 25 jan 23 kl. 18:40

Opposisjonen i Hellas varsler mistillit etter avlyttingsskandale

Hellas' opposisjonsleder Alexis Tsipras har varslet mistillitsavstemning mot regjeringen etter avlyttingsskandalen som han mener statsministeren selv står bak. Avstemningen skal holdes fredag, men den konservative regjeringen har nok støtte i nasjonalforsamlingen til å overleve. Venstreorienterte Tsipras, som var statsminister før Kyriakos Mitsotakis, kom onsdag med rasende anklager mot sin borgerlige etterfølger.

Aftenposten - 25 jan 23 kl. 16:35

Flere døde og skadede etter knivangrep på tog i Tyskland

Minst to personer er drept og Seks skadet etter et knivangrep på en togstasjon nord i Tyskland. En person er pågrepet..

Klartale - 25 jan 23 kl. 15:34

Spansk storavis før VM-kampen: – Norge ikke lenger avhengig av Sagosen

Onsdag er det kvartfinale i verdens-mesterskapet (VM) i håndball. Norge skal spille mot Spania.Alle de norske spillerne ble testet for korona tirsdag kveld.

NRK - 25 jan 23 kl. 14:42

Riksvei 80 vil være stengt fram til torsdag

Riksvei 80 mellom Bodø og Fauske vil ikke åpne før tidligst torsdag ettermiddag. På grunn av dårlig vær har det ikke vært mulig å fly over skredområdet med helikopter eller drone i dag, melder Statens vegvesen. – Sikkerhet kommer først, både for Statens vegvesen og for de vi er avhengige av for å komme oss opp i lufta.

Klartale - 25 jan 23 kl. 14:22

Nå starter jobben for å redde regnskogen

Urfolk og miljøvernere var viktige da Lula vant valget mot president Jair Bolsonaro. Nå får folk fra disse gruppene mye makt og ansvar av Lula.Han har utnevnt flere kjent miljøvernere og urfolk til viktige jobber, blant annet i Funai.

NRK - 25 jan 23 kl. 10:36

Spania: 74-åring pågrepet for brevbomber

En 74 år gammel mann er pågrepet i forbindelse med de mange brevbombene som ble sendt til ambassader, politikere og en luftforsvarsbase i Spania i fjor. Mannen ble pågrepet onsdag morgen, melder den spanske nettavisen La Sexta. Det er til sammen kjent at Seks brevbomber ble sendt til ulike mål i Spania i slutten av november og begynnelsen av desember i fjor.

NRK - 25 jan 23 kl. 10:27

Spansk politi har arrestert 74-åring for brevbomber

Spansk politi har arrestert en 74 år gammel mann i saken om de Seks brevbombene som ble sendt til regjeringskontorer og ambassader i Spania i november og desember. Det melder den spanske TV-kanalen La Sexta..

NRK - 11 jan 23 kl. 08:00

Seks skadd i knivangrep i Paris

Fleire personar er skadd etter eit knivangrep på togstasjonen Gare du Nord i Paris. Det opplyser politiet til France Info. Nettsida melder at gjerningspersonen er nøytralisert.

NRK - 24 jan 23 kl. 21:11

Togtrafikken trolig rammet i et døgn etter at trailer rev ned kraftledning

Togtrafikken er kraftig rammet etter at en trailer tirsdag kveld rev med seg en kjøreledning til toget ved Revmoen i Oppdal da den kjørte av veien. Hendelsen skjedde ved 17-tiden tirsdag ettermiddag og inntil videre er all ferdsel stengt mellom Berkåk og Oppdal stasjon. – Det vil antakelig ta til utpå kveldstid i morgen å rette opp.

NRK - 24 jan 23 kl. 15:47

Bortføring i Tolga: Ber om fire års ubetinget fengsel

Aktor ber om fire år og Seks måneder ubetinget fengsel for en av de tiltalte i Tolga-bortføringssaken. Mannen er tiltalt for grove frihetsberøvelse og grov narkotikaforbrytelse..

VG - 24 jan 23 kl. 14:48

Åge Hareide og Viking-sjefen om Veton Berisha til Molde FK: Prisen opp fra 20 til 40 mill.

Veton Berisha (28) scoret fire mål på 14 kamper i Allsvenskan for Hammarby. Nå åpner Molde lommeboken for spissen, det skal gi en voldsom prisøkning for 28-åringen på Seks måneder..

Klartale - 24 jan 23 kl. 13:15

– Fikk bananer kastet etter seg

Lewis Hamilton holder på med motorsport. Nærmere sagt Formel 1, som er den øverste divisjonen.Nå snakker han om hvordan tiden hans som ung skoleelev var vanskelig og tung.

NRK - 24 jan 23 kl. 08:39

Mann fikk kraftig redusert dom i lagmannsretten

En mann i 50-årene ble i tingretten dømt til Seks og et halvt år i fengsel for å ha knivstukket samboeren sin. Nå har lagmannsretten redusert dommen til ett års fengsel. Tingretten dømte mannen for drapsforsøk.

Klartale - 10 jan 23 kl. 17:00

Mikaela Shiffrin kan bli historisk

Mikaela Shiffrin driver med alpint. Hun er en av de kvinnene som har vunnet mye av konkurransene opp gjennom tidene.Søndag vant hun nok et løp.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com