Seks

Tuesday, 26 October, 17:33

Nyheter om Seks

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 11 okt 21 kl. 06:15

Mange damer sier fra om overgrep i fotball

Torsdag ble det spilt kamp NWSL igjen. Seks minutter ut i kampen mellom lagene Gotham FC og Washington Spirit ble det stopp i spillet. Da samlet lagene seg i midtsirkelen.

NRK - 13 okt 21 kl. 09:46

Dømt for å ha banket 14-åring

Seks menn i alderen 17–22 år er dømt til fengselsstraffer for bortføring og mishandling av en 14-åring utenfor Sarpsborg. Hendelsen skjedde i Kalnesskogen utenfor Sarpsborg 28. juli i fjor, skriver Halden Arbeiderblad.

NRK - I førrgår: 03:23

Landmine drepte Seks i Senegal

Seks unge mennesker, blant dem to barn, ble drept da en hestevogn kjørte på en gammel landmine i landsbyen Kandiadiou sør i Senegal, skriver AFP. Regionen er preget av en langvarig men lavintensiv konflikt som har krevd tusenvis av liv siden 1982..

VG - 22 okt 21 kl. 20:00

Israel forbyr Seks palestinske menneskerettsorganisasjoner

Israel stempler Seks fremtredende palestinske menneskerettsgrupper som terrororganisasjoner. Det innebærer i praksis et forbud mot organisasjonene..

VG - 22 okt 21 kl. 20:00

Israel forbyr Seks palestinske menneskeretts-organisasjoner

Israel stempler Seks fremtredende palestinske menneskerettsgrupper som terrororganisasjoner. Det innebærer i praksis et forbud mot organisasjonene..

NRK - 19 okt 21 kl. 12:42

Demonstrantar i Madrid

Seks demonstrantar har okkupert det kjente Prado-museet i Madrid og trugar med å ta livet av seg om ikkje dei får innfridd ei liste med krav. Ifølgje spanske medium hevdar demonstrantane å vere overlevande etter ei masseforgifting som skjedde i Spania for 40 år sidan. Då omkom hundrevis av menneske og fleire titusen vart sjuke etter å ha fått i seg rapsolje med anilin.

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 21:19

Seks dager etter angrepet på Kongsberg, er det fortsatt mange ubesvarte spørsmål. Her er noen av dem.

Seks dager etter angrepet i gatene på Kongsberg, er det fortsatt mange ubesvarte spørsmål. Her er noen av dem..

NRK - 03 okt 21 kl. 14:42

Seks døde i flykrasj Milano

Seks personer er omkommet etter at et småfly krasjet inn i en bygning i Milano i Italia. Det melder den italienske avisen la Repubblica. De Seks personene var ifølge avisen om bord på flyet..

NRK - 03 okt 21 kl. 14:42

Seks døde i flykrasj i Milano

Seks personer omkom da et småfly krasjet inn i en bygning i San Donato i utkanten av Milano. Det melder den italienske avisen La Repubblica. De Seks personene var om bord på flyet da det krasjet.

VG - 16 okt 21 kl. 20:32

Coronautbrudd på Ahus – Seks døde

På hematologisk sengeområde var det så fullt at flere av pasientene måtte ligge i korridoren. Etter to utbrudd nylig, er Seks pasienter døde..

VG - 16 okt 21 kl. 20:32

Seks døde etter coronautbrudd på Ahus

På hematologisk sengeområde var det så fullt at flere av pasientene måtte ligge i korridoren. Etter to utbrudd nylig, er Seks pasienter døde..

NRK - 16 okt 21 kl. 03:36

Person ikke gjort rede for

Seks personer ble evakuert etter brann i en enebolig i Åkre i Rendalen i Innlandet i natt. En person er ikke gjort rede for. Politiet fikk beskjed om brannen i en enebolig nord for Åkrestrømmen klokken 22.

NRK - 15 okt 21 kl. 21:07

Trekker fagbok om religion

Cappelen Damm Akademisk trekker hele opplaget av en fagbok om religion etter kritikk om det står gjengitt om jødedommen i bok, melder NTB. – Vi kaller det en utilsiktet glipp, og trekker nå opplaget og vil foreta endringer i boka, sier forlagssjef Birgit Skaldehaug i Cappelen Damm Akademisk til Vårt Land. I den nye fagboka «Religioner og hverdagspluralisme i barnehage» er det gjengitt bare Seks setninger om jødedommen.

VG - 12 okt 21 kl. 22:32

Seks menn dømt for å ha bortført og mishandlet 14-åring

Seks unge menn er dømt for å ha bortført og mishandlet en 14-åring i Sarpsborg. I skogen skal gutten ha blitt utsatt for grov vold og trusler med kniv og pistol, ifølge dommen..

E24 - 4 timer siden

Leif Eriksrød: Seks interessante aksjer før resultatslipp

Alfred Berg-forvalter Leif Eriksrød forteller om forventningene til resultatsesongen, og om aksjene han tror vil komme seirende ut..

NRK - 6 timer siden

Stenger ned by med fire millioner

Myndighetene innfører portforbud i byen Lanzhou i det vestlige Kina på grunn av Seks nye tilfeller av covid-19. Innbyggerne får ikke forlate hjemmet med mindre det dreier seg om et nødstilfelle, ifølge AFP. Kina har en nullsmitte-strategi mot korona..

NRK - 9 timer siden

Amazon-arbeidere vil fagorganiseres

Lageransatte ved Amazons avdeling i New York vil holde en avstemning om å danne en fagforening. De formelle papirene der de ansatte søker om å få stemme om å danne en fagforening, er sendt inn. For å kunne holde valget må over halvparten av lagerarbeiderne ved avdelingen si ja.

NRK - Igår: 13:50

Frifunnet for halsgrep under avhør

En politimann som tok halsgrep på en 24-åring i et avhør, er frikjent i lagmannsretten. Retten mener at politimannen utførte «en korrekt tjenestehandling», skriver TV 2. Både Spesialenheten og Kristiansand tingrett mente at politimannen handlet i ren irritasjon, og han ble i tingretten i februar i år dømt til 24 dagers betinget fengsel.

Dagbladet - Igår: 10:38

Seks års fengsel etter sjokkkfunn i barnehage

- Som en skrekkfilm, sier en fortvilet mor etter at Carla Faith ble dømt..

Dagbladet - Igår: 10:38

Seks års fengsel etter sjokkfunn i barnehage

- Som en skrekkfilm, sier en fortvilet mor etter at Carla Faith ble dømt..

NRK - 10 okt 21 kl. 20:45

Mann dømt for overgrep

En mann i 40-årene er dømt til Seks år og Seks måneder i fengsel, skriver Helgelendingen. Mannen ble kjent skyldig i to tilfeller av voldtekt, ett tilfelle av voldtekt av barn under 14 år og ett tilfelle av Seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, skriver avisen. Han må også betale 150.

NRK - 10 okt 21 kl. 03:30

Mistanke om drap på kenguruer

Det ble lørdag funnet 14 døde kenguruer på to strender i den australske delstaten New South Wales. Politiet mistenker at det er begått massedrap på dyrene. Det var i nærheten av Batemans Bay kenguruene ble funnet lørdag morgen, skriver Sky News.

Aftenposten - I førrgår: 18:16

Kreftstudien: Bare to pasienter ved Seks sykehus fikk spredning. Ved Haukeland alene gjaldt det ti pasienter.

Aftenposten har innhentet tall fra sykehusene som var med i Norwait-studien..

NRK - 23 okt 21 kl. 13:01

Saakasjvili får blodoverføring

Georgias tidligere president Mikheil Saakasjvili fikk fredag blodoverføring og tilstanden hans skal være stabil, sier Saakasjvilis lege til nyhetsbyrået Interfx. Saakasjvili har sultestreiket siden 1. oktober etter at han ble pågrepet da han returnerte fra eksil.

NRK - 09 okt 21 kl. 05:31

Soldater utstengt i Tyskland

Det tyske forsvaret har suspendert Seks gardister. De er mistenkt for Seksuelle overgrep og for å ha høyreekstreme sympatier. Høyreekstremisme er et tilbakevendende problem i det tyske forsvaret Bundeswehr.

NRK - 23 okt 21 kl. 04:41

Forbyr menneskerettsorganisasjoner

Israel stempler Seks palestinske menneskerettsgrupper som terrororganisasjoner. Det innebærer i praksis et forbud mot organisasjonene. Beslutningen møter fordømmelse fra både israelske og internasjonale menneskerettsorganisasjoner, og palestinske myndigheter..

NRK - 08 okt 21 kl. 22:00

Seks migranter skutt i Libya

Seks personer er skutt og drept i en overfylt fangeleir for migranter i Libya, melder Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Leiren der personer som har forsøkt å ta seg til Europa holdes innesperret, ligger i Libyas hovedstad Tripoli..

NRK - 23 okt 21 kl. 00:07

Mattrøbbel for norske forskarar

Ei 15 meter høg kai av is som har vore brukt til lossing av forsyningar til den norske forskningsstasjonen Troll i Antarktis, har plutseleg forsvunne. Ei alternativ løysing for dei Seks forskarane som skal overvintre på Troll, kan koste millionar..

NRK - 22 okt 21 kl. 22:12

Fem dømd etter skyting

I alt fem personar frå Oslo er dømd til fengselsstraffer på mellom Seks månadar og sju år i forbinding med skyteepisoden i Skien i april i fjor. Ifølgje dommen skal dei fem personane oppsøkt ein mann i Skien for å krevje inn gjeld, og skiensmannen tilkalla broren, som væpna seg med pistol, for å hjelpe. Det oppstod skotveksling, men ingen vart treft.

NRK - 22 okt 21 kl. 22:12

Fem dømd etter skyting i Skien

I alt fem personar frå Oslo er dømd til fengselsstraffer på mellom Seks månadar og sju år i forbinding med skyteepisoden i Skien i april i fjor. Ifølgje dommen skal dei fem personane ha oppsøkt ein mann i Skien for å krevje inn gjeld, og skiensmannen tilkalla broren, som væpna seg med pistol, for å hjelpe. Det oppstod skotveksling, men ingen vart treft.

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 20:17

Israel forbyr menneskerettsorganisasjoner: - Karakteristisk for totalitære regimer

Israel stempler Seks fremtredende palestinske menneskerettsgrupper som terrororganisasjoner..

NRK - 22 okt 21 kl. 18:56

Forbyr menneskerettsorganisasjonar

Israel stemplar Seks framståande palestinske menneskerettsgrupper som terrororganisasjonar. Det inneber i praksis eit forbod mot organisasjonane. Dette blir omtalt som eit kraftig opptrapping i Israel sine mangeårige forsøk på slå ned på politisk aktivisme i dei okkuperte palestinske områda..

Klartale - 08 okt 21 kl. 11:23

Disse fikk Nobels fredspris

AVIS: Komiteen kalte Dmitrij Muratovs avis for «den mest selvstendige i Russland i dag».Maria Ressa og Dmitrij Muratov får årets Nobels fredspris. Den får de «for deres modige kamp for ytringsfrihet i Filippinene og Russland». Leder av Nobelkomiteen, Berit Reiss-Andersen, kunngjorde prisen.

VG - 22 okt 21 kl. 09:05

Tusenvis har blitt liggende i korridor over natten på Ahus

Så langt i år har nærmere 2500 pasientovernattinger blitt tilbrakt i korridor på Ahus. Ledelsen mener det ikke spilte en rolle da Seks pasienter døde etter et coronautbrudd..

NRK - 22 okt 21 kl. 08:24

Dømt til fengsel og kontaktforbud

En 40 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til Seks års fengsel og permanent kontaktforbud for å ha voldtatt kjæresten i mai i fjor, skriver AO. Voldtekten skal ha skjedd etter en tur på byen i mai i fjor. Mannen nektet i retten straffskyld og har forklart at den Seksuelle omgangen var frivillig.

NRK - 08 okt 21 kl. 03:15

Dødelige sandstormer i Brasil

Usedvanlige kraftige sandstormer har kostet minst Seks mennesker livet i delstaten São Paulo i Brasil de siste ukene, ifølge lokale medier. Det sørøstlige Brasil er tørkerammet, og enorme, oransje støvskyer har blitt observert mens de bevegde seg i svært høy hastighet minst tre ganger siden slutten av september i delstatene São Paulo og Minas Gerais. De Seks i São Paulo døde da trær og hus falt sammen, samt andre direkte følger av stormene, skriver lokale medier..

NRK - 22 okt 21 kl. 07:16

Våpenbeslag på Mortensrud

Politiet har pågrepet Seks personer og beslaglagt tre våpen på Mortensrud den siste tiden. Beslagene har ikke direkte sammenheng med drapet på en 20 år gammel mann tidligere denne måneden, men politiet har styrket innsatsen og tilstedeværelsen i området. – Situasjonen er ganske spent og det er ikke slik det skal være at man opplever å kunne beslaglegge tre skytevåpen på så kort tid, sier leder for enhet øst i Oslo politidistrikt, John Roger Lund..

Aftenposten - 21 okt 21 kl. 22:48

Kritikken hagler etter Romas fiaskotap: – Fullstendig pulverisert

Det spares ikke på kruttet i de internasjonale mediene etter at et José Mourinho-lag for første gang slapp inn Seks mål….

VG - 21 okt 21 kl. 22:48

Kritikken hagler etter Romas fiaskotap: – Fullstendig pulverisert

Det spares ikke på kruttet i de internasjonale mediene etter at et José Mourinho-lag for første gang slapp inn Seks mål i en kamp..

Aftenposten - 21 okt 21 kl. 21:24

Seks helikoptre. 54 biler. Slik rykket nødetatene ut til Kongsberg.

Data fra helsevesen, brannvesen og private mottagere som fanger opp flytrafikk, gir ny innsikt i nødetatenes innsats..

E24 - 21 okt 21 kl. 15:30

Wall Street faller etter Seks dager med oppgang for S&P 500

Tesla og IBM er i fokus etter å lagt frem resultatene for tredje kvartal..

Aftenposten - 21 okt 21 kl. 06:27

Politikeren ble kalt «ufattelig frekk» da han foreslo at Sandviken skulle gå inn i Brann. Seks år senere er tonen en annen.

– Han fikk rett i dette, og var visjonær. Jeg får gi Helge den, sier Mette Hammersland i Sandviken..

VG - 20 okt 21 kl. 10:53

Første VG-måling etter valget: Sp faller - Ap lekker til SV

Senterpartiets stortingsgruppe krymper med Seks representanter på VGs ferske partibarometer. Samtidig stikker SV av med Ap-velgere og gjør et hopp..

NRK - 19 okt 21 kl. 17:43

Fleire tapte liv i flaum

Minst 41 menneske har mista livet og mange er sakna etter at kraftig nedbør i fleire dagar utløyste søleskred og styrtflaum i Nord-India. Det skjer etter at styresmaktene i Uttarakhand i Himalaya justerte opp tala på døde som følgje av eit søleskred tysdag. 35 menneske er no stadfesta omkomme i skredet, og framleis er mange sakna.

NRK - 19 okt 21 kl. 14:20

Nittedal-ordfører frifunnet

Den tidligere ordføreren i Nittedal er frifunnet. Hilde Thorkildsen var tiltalt for grov korrupsjon i forbindelse med en utbyggingssak i kommunen. Under rettssaken tidligere i høst krevde aktor ett år og Seks års fengsel, men Romerike og Glåmdal tingrett har frikjent henne og den medtiltalte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt