Samtaler

Saturday, 02 December, 22:30

Nyheter om Samtaler

Aftenposten - 23 nov 23 kl. 10:07

Horner: Hamilton i Samtaler med både Red Bull og Ferrari

Lewis Hamilton (38) var i Samtaler med både Red Bull og Ferrari om mulig kontrakt for 2024..

VG - 23 nov 23 kl. 10:07

Horner: Hamilton i Samtaler med både Red Bull og Ferrari

Lewis Hamilton (38) var i Samtaler med både Red Bull og Ferrari om mulig kontrakt for 2024. Han var til og med villig til å være i team med Max Verstappen (26)..

Aftenposten - 21 nov 23 kl. 15:00

Nå har han vært i Samtaler om RBK-jobben

Svein Maalen har i løpet av den siste tiden vært i Samtaler med deler av RBK-styret om den permanente jobben..

Aftenposten - 21 nov 23 kl. 14:17

I Samtaler om RBK-jobben

Svein Maalen har i løpet av den siste tiden vært i Samtaler med deler av RBK-styret om den permanente jobben..

NRK - 21 nov 23 kl. 13:47

Ria: Aserbajdsjan inviterer Armenia til Samtaler på grensa

Aserbajdsjan inviterer Armenia til Samtaler på landenes delte grense, melder Reuters og siterer nyhetsbyrået Ria. På møtet skal landene diskutere en fredsprosess, ifølge meldingen..

NRK - 19 nov 23 kl. 03:28

Nettsted: OpenAI i Samtaler om å få sparket toppsjef tilbake

Fredag fikk Sam Altman sparken som toppsjef i selskapet OpenAI, som står bak ChatGPT. Lørdag meldes det at styret er i Samtaler for få ham tilbake. Teknologinettstedet The Verge viser til flere personer med kjennskap til saken.

NRK - 3 timer siden

Barth Eide: Har hatt Samtaler om Midtausten under klimatoppmøtet

På klimatoppmøtet vart også situasjonen i Midtausten diskutert, fortel utanriksministar Espen Barth Eide (Ap) til NRK. Han seier UD mellom anna har jobba via Qatar for å få ut nærmare 60 nordmenn, også nå medan dei er i Dubai, kor mange av partane er tilstade. Kven har vore utslagsgivande?

NRK - 8 timer siden

AFP: Israel trekker forhandlere ut fra Qatar etter ingen fremgang

Israelsk etterretning har vært i Samtaler med qatarske meklere for å opprette en ny våpenhvile mellom Israel og Hamas. Nå skal statsminister Benjamin Netanyahu ha beordret Mossad-sjef David Barnea og hans team til å returnere fra Qatar på grunn av en «blindvei» i forhandlingene som fant sted i Doha lørdag, opplyser statsministerens kontor, ifølge The Jerusalem Post og AFP. Israel er angivelig åpen for å vurdere flere fremtidige våpenhviler i krigen på Gazastripen for å tillate løslatelse av gisler holdt av Hamas, ifølge The Jerusalem Post.

VG - 04 nov 23 kl. 19:46

Israel går ut mot Norges Hamas-Samtaler

Israel motsetter seg Norges Samtaler med Hamas, noe de tar opp direkte med Utenriksdepartementet..

NRK - Igår: 15:13

Barth Eide om gjenopptaking av kampane i Gaza: – Svært tragisk at våpena taler igjen

Utanriksminister Espen Bart Eide (Ap) dagen i dag ein dårleg dag, og seier det er svært tragisk at kamphandlingane på Gazastripa har starta igjen etter rundt ei veke med våpenkvile. – Det er svært tragisk at våpena talar igjen. Nå har me hatt nesten ei veke med humanitær pause, der folk har levd liva sine litt meir normalt og ein har fått inn ein god del humanitære forsyningar, seier Barth Eide til NRK.

Aftenposten - Igår: 13:21

RBK vurderer å gjøre et unntak

Mikael Dorsin bekrefter Samtaler. Han sier «sjansen er stor» for at Markus Henriksen tilbys en lengre kontrakt enn ett….

NRK - Igår: 11:29

Klaveness kritisk etter Qatar-besøk: – Fifa har forsvunnet fra bildet

Fotballpresident Lise Klaveness retter fornyet kritikk mot Fifa etter å ha besøkt Qatar på jakt etter svar på om løftene som ble avgitt før VM er holdt. Klaveness ledet en delegasjon fra Norges Fotballforbund som denne uken har vært i Qatar. Målet var å komme nærmere et svar på om Det internasjonale fotballforbundets (Fifa) har levert på sine løfter etter fjorårets omstridte mesterskap.

NRK - 04 nov 23 kl. 10:03

Israel i Samtaler med andre land om å få på plass sykehusskip

USAs spesialutsending til Midtøsten David Satterfield sier i en uttalelse lørdag at mellom 800.000 og 1.000.

NRK - 23 nov 23 kl. 20:14

Kina: Ikke noe unormalt ved sykdomsutbrudd

Verdens helseorganisasjon (WHO) har hatt Samtaler med kinesiske myndigheter etter uvanlig mange tilfeller av luftveisinfeksjoner og lungebetennelse blant barn. Kinesiske myndigheter sier de ikke har oppdaget noe unormalt ved prøver, melder WHO ifølge Reuters. Det kan tyde på at det er snakk om kjente sykdommer.

NRK - 23 nov 23 kl. 10:02

Høyre foreslår å utvikle nordisk ChatGPT

ChatGPT er en kunstig intelligens-basert tekstgenereringsmodell fra selskapet OpenAI. Den kan brukes til å generere svar på spørsmål, skrive Samtaler eller til å komplettere tekst. Høyre ønsker nå at de nordiske landene samarbeider om å utvikle en tjeneste etter lignende modell.

NRK - 21 nov 23 kl. 00:26

OpenAI-investorer vurderer søksmål etter toppsjef-sparking

Investorer i teknologiselskapet OpenAI, som står bak ChatGPT, vurderer å saksøke styret etter at toppsjef Sam Altman fikk sparken fredag. Investorene frykter at verdien på selskapet skal synke kraftig etter de siste dagenes storm i selskapet, får Reuters opplyst. Flere medier har skrevet at Altman i helgen var i Samtaler for å komme tilbake i sjefsstolen.

NRK - 20 nov 23 kl. 07:25

Ansatte i Asko har varslet om overvåking og trakassering i årevis

Lagerarbeidere i Asko har gjentatte ganger varslet om at ledelsen overvåker lengde på dobesøk, Samtaler med kolleger og andre opphold fra arbeidet, skriver Dagens Næringsliv. – Signalet til ansatte var: «Du er ikke verdt en dritt». En fryktkultur jeg sjelden har sett maken til, sier John Almås, som er tidligere leder i Asko Rogaland, til avisa.

NRK - 20 nov 23 kl. 07:17

Flere medier: Sam Altman skal ikke tilbake til Openai

Både teknologinettstedet The Information, Financial Times og New York Times skriver mandag morgen at KI-gründer Sam Altman ikke vil returnere til stillingen som toppsjef i selskapet Openai. Emmett Shear vil være midlertidig toppsjef i selskapet. Openai står bak ChatGPT.

NRK - 19 nov 23 kl. 02:45

Washington Post: Nær gisselavtale på Gaza

Ifølge avisa Washington Post skal Israel, Hamas og USA være nær ved å bli enige om en avtale som innebærer løslatelse av «titalls» av gisler i bytte mot fem dagers pause i kampene. Opplysningene er ikke bekreftet. Avisa viser til personer med kjennskap til saken.

NRK - 17 nov 23 kl. 09:58

Snoop Dogg: – Jeg har bestemt meg for å slutte å røyke

Snoop Dogg er en av USAs største forkjempere for cannabis, men nå later det til at han muligens legger jointen på hyllen. – Etter mye overveielse og mange Samtaler med min familie har jeg bestemt meg for å gi opp røyken, skriver Snoop Dogg i sine sosiale medier. Instagram-bildet viser ham med foldede hender og videre heter det: «Vennligst respekter mitt privatliv i denne tiden.

VG - 15 nov 23 kl. 13:59

Telenor registrerer enorm økning i politisvindel

I forrige uke fanget Telenors svindelfiltre i mobilnettet opp over 1,1 millioner uønskede Samtaler. I løpet av en vanlig uke ligger antallet på rundt 400.000..

NRK - 14 nov 23 kl. 03:35

Ria: Russisk-indiske Samtaler om våpenproduksjon

Den statlige, russiske våpeneksportøren Rosoboronexport drøfter felles produksjonen av våpen til fly med indiske virksomheter, ifølge nyhetsbyrået Ria Produksjonen skal være til det indiske luftforsvaret, melder det statskontrollerte russiske byrået. Det er ikke kjent når produksjonen skal starte eller hvilke indiske selskaper som blir involvert. (NTB).

NRK - 17 okt 23 kl. 11:51

Tyrkia i Samtaler med Hamas om gisler

Den tyrkiske utenriksministeren sier at han er i Samtaler med Hamas om å frigi utlendinger, sivile og barn som holdes som gisler. Det melder Reuters. Ifølge israelske myndigheter ble 199 personer tatt som gisler av Hamas under angrepet forrige lørdag..

NRK - 16 okt 23 kl. 17:37

Støre vil ha forsvarsforlik – inviterte til Samtaler i dag

I dag inviterte statsminister Jonas Gahr Støre alle de parlamentariske lederne til møte om en ny langtidsplan for Forsvaret. Høyre-leder Erna Solberg sier de vil vi takke ja til Samtaler emd regjeringen. – Vi ønsker å stå sammen om dette, for å sørge for at Norge har et forsvar som faktisk kan løse oppgavene sine.

NRK - 12 nov 23 kl. 09:09

Danmarks utenriksminister besøker Israel og Palestina

Danmarks utenriksminister Lars Løkke Rasmussen ankom søndag Midtøsten der han skal ha Samtaler med israelske og palestinske ledere. Løkke vil uttrykke solidaritet med Israel, men også gi uttrykk for dansk bekymring over at konflikten eskalerer, heter det i en uttalelse fra dansk UD. Løkke skal under besøket møte Israels utenriksminister Eli Cohen, og i Ramallah på den okkuperte Vestbredden skal han møte palestinernes statsminister Mohammad Shtayyeh.

NRK - 18 sep 23 kl. 18:01

Venstre sier ja til Samtaler om borgerlig Oslo-byråd

Venstre takker ja til Samtaler om et borgerlig byråd for å sikre maktskifte i hovedstaden. Det sier Venstres gruppeleder og Oslo-topp Hallstein Bjercke etter at partiets nye bystyregruppe var samlet til møte i Oslo rådhus mandag ettermiddag. Han vil likevel ikke svare på om de har gitt opp drømmen om å få MDG med på laget.

NRK - 14 okt 23 kl. 09:45

AFP: Saudi-Arabia setter Samtaler på vent

Saudi-Arabia setter Samtaler om normalisering med Israel på vent, ifølge nyhetsbyrået AFP. USA har i lengre tid arbeidet for å få plass en normaliseringsavtale mellom Saudi-Arabia og Israel, men nå setter saudiarabiske myndigheter samtalene på pause. Det skjer trolig i lys av Israels omfattende luftangrep på Gazastripen.

NRK - 09 nov 23 kl. 16:32

Hamas' øverste ledere er i Kairo for Samtaler om Gaza

Hamas' øverste leder, Ismail Haniyeh, og Khaled Meshaal, som er sjef for gruppas diaspora-kontor i Qatar, har ankommet Egypts hovedstad. Delegasjonen har møtt lederen for Egypts etterretningstjeneste, Abbas Kamel, ifølge en uttalelse fra Hamas. De diskuterte situasjonen på Gazastripen, ifølge uttalelsen.

NRK - 09 nov 23 kl. 12:02

Spanske sosialister har inngått avtale med katalanske separatister

Det spanske sosialistpartiet har inngått en avtale med det katalanske separatistpartiet Junts om regjeringssamarbeid, melder spansk fjernsyn. Avisen La Vanguardia i Barcelona meldte torsdag det samme. Detaljene i avtalen er ikke kjent, men et anmesti for tidligere selvstendighetsaktivister er et kjernepunkt.

NRK - 09 nov 23 kl. 09:59

Spanske sosialister skal ha inngått avtale med katalanske separatister

Det spanske sosialistpartiet skal ha inngått en avtale med det katalanske separatistpartiet Junts om regjeringssamarbeid, melder spansk fjernsyn. Avisen La Vanguardia i Barcelona meldte torsdag det samme, men de to partiene har ikke formelt bekreftet opplysningene. En kilde med innsyn i forhandlingene sier til Reuters at avtalen er i boks.

Aftenposten - 12 okt 23 kl. 09:38

Brattset Dale i Samtaler om ny Györ-kontrakt

Kari Brattset Dale (32) er i Samtaler med håndballklubben Györ om en forlengelse av kontrakten, melder NTB..

NRK - 07 nov 23 kl. 19:09

Støre om manglende vetting: God grunn

Statsminister Jonas Gahr Støre mener det var gode grunner til at det ikke ble gjennomført grundige bakgrunnsSamtaler med Anniken Huitfeldt før hun ble utnevnt til utenriksminister. Såkalte vetting-Samtaler ble ellers gjennomført med statsrådene av påtroppende statssekretær Kristine Kallset ved Statsministerens kontor - med to unntak. – Det var Trygve Slagsvold Vedum og Anniken Huitfeldt.

NRK - 10 okt 23 kl. 19:55

Biden har hatt Samtaler med Netanyahu

USAs president Joe Biden har hatt Samtaler med Israels statsminister Benjamin Netanyahu, ifølge Reuters. Ifølge nyhetsbyrået har de diskutert støtte til Israel fra USA..

NRK - 09 okt 23 kl. 23:21

Samtaler mellom Russland og FN om korn og gjødsel

FN holdt mandag Samtaler i Moskva med korn og gjødsel på agendaen, melder Reuters. Målet er å få til en uhindret adgang for både russisk og ukrainsk korn og gjødsel til verdensmarkedet, ifølge en talsperson for FN. Ukrainsk korn er en viktig matvarekilde for flere land, blant annet utviklingsland i Afrika.

Dagbladet - 30 okt 23 kl. 20:45

- Mange er ekstremt fortvilte

- Mange norske borgere er ekstremt fortvilte og redde fordi de ikke får kontakt med sine familiemedlemmer. Det er tøffe Samtaler, men vi gjør alt vi kan, sier UDs kriseleder Guro Markussen Løvaas..

NRK - 30 okt 23 kl. 04:48

Russland advarer Vesten om fare for direkte militærkonflikt

Russlands forsvarsminister advarer Vesten om at eskalering i konflikten mellom Russland og Ukraina kan føre til «direkte militært sammenstøt mellom atommakter». – Den vestlige linjen om stadig eskalering i konflikten med Russland medfører trussel om direkte militært sammenstøt mellom atommakter, en situasjon som vil være fylt med katastrofale konsekvenser, sier Russlands forsvarsminister Sergej Sjojgu, ifølge det russiske statlige nyhetsbyrået Tass. Han hevder at Vesten har til hensikt å påføre Russland «strategisk nederlag» i «en hybridkrig».

NRK - 29 okt 23 kl. 20:31

33 lastebiler med nødhjelp skal ha sluppet inn til Gaza

33 lastebiler med nødhjelp passerte søndag gjennom Gazas grense til Egypt, ifølge en talsperson ved grenseovergangen i Rafah. Talsperson Wael Abo Omar oppgir dette antallet til nyhetsbyrået AP søndag kveld. Palestinsk Røde Halvmåne opplyste tidligere spå dagen at ti egyptiske lastebiler med mat og medisiner hadde ankommet Gaza.

VG - 25 okt 23 kl. 11:01

Sexolog: – Ungdom er usikre på hva som er et seksuelt overgrep

– Gjennom min erfaring og mange Samtaler med unge har jeg sett at grenser og samtykke er et underkommunisert tema. Det snakkes altfor lite om..

E24 - 24 okt 23 kl. 06:37

Viaplay i nye eierSamtaler – utsetter resultatframlegging

Viaplay er i Samtaler med sine største eiere om en rekapitalisering av selskapet. Mandag kveld utsatte de tirsdagens resultatframlegging..

NRK - 24 okt 23 kl. 04:48

Biden i Samtaler med Netanyahu

I en samtale med Israels statsminister Benjamin Netanyahu understreket USAs president Joe Biden behovet for å opprettholde en kontinuerlig flyt av humanitær bistand til Gaza. Det opplyser Det hvite hus mandag, melder nyhetsbyrået Reuters. Biden berømmet også løslatelsen av to gisler fra Gaza, og bekreftet samtidig fortsatt arbeid for å få løslatt alle de gjenværende gislene som ble tatt av Hamas..

NRK - 22 okt 23 kl. 22:09

Møter Netanyahu og Abbas i Israel

Nederlands statsminister Mark Rutte vil mandag reise til Israel hvor han skal ha separate Samtaler med Israels statsminister Benjamin Netanyahu og den palestinske presidenten Mahmoud Abbas. En nederlandsk statsborger mistet livet på Gaza søndag. En talsperson for det nederlandske utenriksdepartementet bekreftet at det var en 33 år gammel kvinne som hadde reist til Gaza for å besøke familien, kort tid før krigen mellom Hamas og Israel brøt ut.

NRK - 25 sep 23 kl. 15:29

Bakervik (Ap) åpner opp for bybane-Samtaler med Høyre

Byrådsleder i Bergen, Rune Bakervik (Ap), åpner opp for Samtaler med Høyre og partiets byrådslederkandidat Christine Meyer. Arbeiderpartiet begrunner dette med et forsøk på å berge Bybanen. Det bekrefter Arbeiderpartiet overfor NRK.

NRK - 22 okt 23 kl. 00:51

Atter en tagning i Hollywood-streiken tirsdag

Partene i skuespillerstreiken i USA møtes igjen tirsdag for et nytt forsøk på å avslutte over 100 dager med streik. Alliansen for Hollywood-studioene (AMPTP) møter da i nye Samtaler med fagforeningen Sag-Aftra, som representerer over 160.000 skuespillere og andre bransjefolk.

E24 - 20 okt 23 kl. 14:47

Ultimovacs-sjefen om vaksinenyhet: – Svært viktig

Testresultater fra kreftvaksineselskapet har blitt tatt godt imot av investorene. Toppsjefen forteller om Samtaler med gigantiske farmasiselskaper..

NRK - 19 okt 23 kl. 19:40

Støre har snakket med Netanyahu

NTB skriver at statsminister Jonas Gahr Støre har hatt Samtaler med Israels statsminister, Benjamin Netanyahu. Der skal han ha understreket viktigheten av rask humanitær tilgang til Gaza..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com