Sammenstøt

Sunday, 19 September, 10:48

Nyheter om Sammenstøt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 sep 21 kl. 05:05

Sammenstøt i Peru

Et antatt medlem av Lysende sti-geriljaen i Peru er drept i Sammenstøt med soldater og politi, opplyser hæren i landet. Sammenstøtet skjedde i jungelregionen Junin, et sted kjent for kokaindyrking. Våpen og kommunikasjonsutstyr ble tatt fra den drepte mannen, ifølge hærens uttalelse.

NRK - 12 sep 21 kl. 19:46

Soldater drept i Øst-Ukraina

Tre ukrainske soldater er drept og ti såret i Sammenstøt med prorussiske separatister øst i Ukraina, melder militæret i landet. I løpet av det siste døgnet har separatister skutt mot ukrainske stillinger med artilleri av stort kaliber, granater og droner, opplyser det ukrainske militæret i en uttalelse. To av soldatene ble drept lørdag, mens en tredje døde søndag.

NRK - 24 aug 21 kl. 08:04

Palestiner drept på Vestbredden

En palestinsk tenåring er drept under Sammenstøt på den okkuperte Vestbredden tirsdag. Det palestinske helsevesenet opplyser at den 15 år gamle palestineren ble skutt i hodet og døde under et Sammenstøt med israelske militære. Den israelske hæren sier at det oppsto skyting da de skulle pågripe en person i flyktningleiren Balata i nærheten av Nablus.

Aftenposten - 21 aug 21 kl. 07:27

Sammenstøt under koronademonstrasjoner i Australia

Det ble Sammenstøt da tusenvis demonstrerte mot smitteverntiltakene i de australske storbyene Melbourne og Brisbane….

NRK - 20 aug 21 kl. 15:38

Høvik: «Kraftig Sammenstøt» på E18

Oslo politidistrikt melder klokken 15.23 at det har vært et kraftig Sammenstøt mellom en personbil og en lastebil på E18 ved Høvik. Dette kan medføre køer, skriver politiet.

NRK - 20 aug 21 kl. 15:38

Ulykke skaper lang kø inn til Oslo

Oslo politidistrikt melder klokken 15.23 at det har vært et kraftig Sammenstøt mellom en personbil og en lastebil på E18 ved Høvik, retning Oslo. Da nødetatene ankom stedet var samtlige personer ute av kjøretøyene.

NRK - 22 timer siden

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter Sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot nedstengingen av i byen.

NRK - 17 aug 21 kl. 06:46

Armenske soldater drept

To armenske soldater er drept i et Sammenstøt med styrker fra Aserbajdsjan, opplyser myndighetene i Armenia. De legger skylden på Aserbajdsjan for angrepet, og hevder samtidig at Aserbajdsjan også ble påført tap på sin side. Sammenstøtet var det siste av sitt slag mellom de to landene etter fjorårets seks uker lange krig over den omstridte regionen Nagorno-Karabakh..

NRK - I førrgår: 14:53

Taliban-minister ikke død

Talibans visestatsminister har stilt opp på TV i Kabul for å avvise spekulasjoner om at han var såret eller drept i intern krangling. I et kort TV-intervju sier mulla Abdul Ghani Baradar at han har vært på en kort reise utenfor Kabul og ikke hadde kommunikasjonsmuligheter så han kunne forsikre folket om at det sto bra til med ham. Han sier det ikke er noen indre kamp i Taliban om makt og posisjoner, men at gruppen kun kjemper for å få slutt på okkupasjonen av Afghanistan.

VG - 07 sep 21 kl. 01:18

Frykter Bolsonaro planlegger kupp i Brasil

Brasils president, Jair Bolsonaro, kan ha skumle planer i forkant av neste års presidentvalg i landet, ifølge flere tidligere verdensledere. Det er også frykt for at tirsdagens uavhengighetsdag i Brasil kan ende med voldelige Sammenstøt..

NRK - 04 sep 21 kl. 13:42

Uro ved kvinnedemonstrasjon i Kabul

Det ble Sammenstøt mellom Taliban-krigere og kvinner som deltok i en demonstrasjon for kvinners rettigheter i Kabul i dag, melder lokale medier. Kvinnene demonstrerte ved presidentpalasset med banner med teksten: «Vi er ikke kvinner fra 90-tallet»..

NRK - 25 aug 21 kl. 12:22

Ukrainsk soldat drept

En ukrainsk soldat er drept og to såret i Sammenstøt med separatister i det østlige Ukraina. Det opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. Den siste uken er fire ukrainske soldater drept i kamper øst i landet.

NRK - 25 aug 21 kl. 09:37

Palestiner død på Gaza

En palestiner er død på Gazastripen etter skader han pådro seg i Sammenstøt med israelske soldater i helgen. Den 32 år gamle Osama Khaled Deaih døde av skuddskader..

NRK - 22 aug 21 kl. 01:25

Tusener i australsk koronaprotest

Flere tusen demonstranter protesterte mot myndighetenes koronarestriksjoner i Melbourne og Sydney lørdag. Sju politifolk ble skadd i Sammenstøt og rundt 200 mennesker ble arrestert og siktet for vold mot politiet. Australia hadde 825 nye smittetilfeller siste døgn.

NRK - 21 aug 21 kl. 12:56

250 pågrepet i koronademonstrasjon

Over 250 mennesker er pågrepet i store demonstrasjoner mot smitteverntiltak i de australske storbyene Melbourne og Brisbane. Minst sju politifolk ble behandlet for skader etter Sammenstøt med demonstranter, I Melbourne deltok minst 4.000 mennesker i demonstrasjonene, og de færreste av dem fulgte myndighetens påbud om bruk av munnbind.

NRK - 21 aug 21 kl. 07:21

Koronademonstrasjoner i Australia

Det ble Sammenstøt da tusenvis demonstrerte mot smitteverntiltakene i de australske storbyene Melbourne og Brisbane lørdag, skriver The Guardian. Flere hundre mennesker uten munnbind havnet i kamp med politiet. Biler viser mennesker som kaster ting mot poloitiet, som svarte med pepperspray..

NRK - 17 jul 21 kl. 12:03

Sammenstøt båt og vannscooter

Det har vært et Sammenstøt mellom en båt og en vannscooter utenfor Huk i Oslo, skriver politiet på Twitter. To personer på vannscooteren er fraktet til land, de er bevisste og blir fraktet videre av ambulanse. Båten involvert i uhellet er fraktet til land.

NRK - 15 aug 21 kl. 23:11

Demonstrasjoner i Thailand

Flere tusen mennesker protesterte i biler og på sykler i Bangkoks shopping-distrikt søndag mot regjeringens håndtering av koronapandemien. Ved nattetid var det enkelte Sammenstøt mellom politi og demonstranter, etter at demonstrantene skjøt fyrverkeri og kastet prosjektiler for å forsvare seg. Politiet tok i bruk gummikuler, tåregass og vannkanoner mot demonstrantene..

NRK - 10 maj 21 kl. 22:51

Nye Sammenstøt i Jerusalem

Det meldes om nye Sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske sikkerhetsstyrker ved al-Aqsa-moskeen i okkuperte Øst-Jerusalem. Ifølge journalister på stedet brukte de israelske sikkerhetsstyrkene sjokkgranater og gummikuler mot demonstrantene, som kastet gjenstander mot dem. Det var også harde Sammenstøt tidligere mandag, og ifølge Palestinsk Røde Halvmåne ble minst 395 palestiner såret og 263 av dem ble sendt til sykehus.

NRK - 11 jul 21 kl. 02:38

26 drept i bråk i Venezuela

Minst 26 mennesker er drept i Sammenstøt mellom politi og kriminelle gjenger som styrer fattige slumområder i Venezuelas hovedstad Caracas. Blant de drepte er fire politimenn, ifølge innenriksministeren. Sammenstøtene startet onsdag da opp til 2500 politifolk og militære ble satt inn for ta kontroll over Cota 905, et av de farligste nabolagene i byen.

NRK - 11 jul 21 kl. 02:38

26 drept i slumområde i Venezuela

Minst 26 mennesker er drept i Sammenstøt mellom politi og kriminelle gjenger som styrer fattige slumområder i Venezuelas hovedstad Caracas. Blant de drepte er fire politimenn, ifølge innenriksministeren. Sammenstøtene startet onsdag da opp til 2500 politifolk og militære ble satt inn for ta kontroll over Cota 905, et av de farligste nabolagene i byen.

NRK - 10 aug 21 kl. 14:18

Protestledere pågrepet i Thailand

I forkant av en planlagt demonstrasjon i Thailand er minst 11 protestledere pågrepet. Hundrevis av politifolk er utplassert. Demonstrasjonene i Thailand, som i hovedsak er ledet av studenter og unge, har blusset opp den siste tiden.

NRK - 10 aug 21 kl. 10:47

Hundrevis av sivile skadet

Flere hundre tusen sivile er i fare når kampene intensiveres i og rundt Kunduz, Lashkar Gah, Kandahar og andre afghanske byer. I løpet av de siste dagene har hundrevis av sivile blitt skadet i gate-til-gate-Sammenstøt i områdene, skriver Røde Kors. Samtidig er medisinske tjenester sterkt belastet på grunn av skader på helsefasiliteter og mangel på personale.

NRK - 07 aug 21 kl. 22:29

Sju eks-opprørere drept i Darfur

Sju personer fra opprørsgrupper som signerte en fredsavtale med den sudanske regjeringen i fjor, er drept i Darfur i Sudan, ifølge det statlige nyhetsbyrået. Kamphandlingene, som pågikk fram til fredag, brøt ut i distriktene Kugli og Galab i Nord-Darfur. Sju personer som tilhører til styrker som var del av fredsavtalen, ble drept i Sammenstøt med en uidentifisert gruppe, skriver det statlige nyhetsbyrået Suna..

NRK - 07 aug 21 kl. 17:10

Minst 30 drept i Sør-Sudan

Minst 30 personer er drept i Sammenstøt mellom ulike fraksjoner av partiet til Sør-Sudans visepresident Riek Machar, ifølge en talsperson, skriver NTB. Den allerede svært anspente situasjonen i landet har eskalert etter at partiet SPLM/A-IO tidligere denne uken kunngjorde at visepresidenten hadde fått sparken. Machars allierte kaller det et feilslått kuppforsøk..

NRK - 05 jun 21 kl. 17:13

Sammenstøt i Myanmar

Minst tre sivile er drept i Myanmar etter et Sammenstøt mellom militære og sivile utstyrt med hjemmelagde våpen i byen Kyonpyaw, ifølge AFP. Sammenstøtet begynte da mer en 100 militære skal ha dratt til byen for å arrestere medlemmer av en lokal forsvarsstyrke..

NRK - 05 jun 21 kl. 17:13

Flere døde i Sammenstøt i Myanmar

Flere sivile er drept i Myanmar etter et Sammenstøt mellom militære og sivile utstyrt med hjemmelagde våpen i byen Kyonpyaw lørdag, ifølge Reuters. Lokale medier melder at mer enn 20 sivile er drept. Sammenstøtet begynte da mer en 100 militære skal ha dratt til byen for å arrestere medlemmer av en lokal forsvarsstyrke..

NRK - 05 aug 21 kl. 06:01

Amnesty: Minst 115 drept i Nigeria

Amnesty International anklager nigerianske sikkerhetsstyrker for overdreven voldsbruk i Sammenstøt med separatister sørøst i landet. Volden har blusset opp i delstatene sørøst i Nigeria i år, og minst 127 politifolk og sikkerhetsstyrker har mistet livet, ifølge politiet. Rundt 20 politistasjoner og kontorer tilhørende valgmyndighetene har blitt angrepet, ifølge lokale medier..

NRK - 02 aug 21 kl. 19:37

Politibil og personbil kolliderte

Det har vært et Sammenstøt mellom en personbil og en politibil under utrykningskjøring, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter. Det er store materielle skader, men ikke meldt om personskade. De involverte blir undersøkt av ambulanse..

NRK - 02 aug 21 kl. 09:23

Mann omkom i koronademonstrasjon

Flere tusen demonstranter ignorerte et rettslig forbud og protesterte mot koronatiltak i Berlin søndag. Mandag morgen melder tysk politi at en 49 år gammel mann omkom etter at han ble anholdt. Mens politiet sjekket legitimasjonen hans, klagde mannen på stråling i brystet og armen.

NRK - 01 aug 21 kl. 18:54

Urolig koronademonstrasjon i Berlin

Flere tusen demonstranter ignorerte et rettslig forbud og protesterte mot koronatiltak i Berlin søndag. Det førte til Sammenstøt med politiet. Flere personer ble pågrepet.

VG - 31 jul 21 kl. 17:05

Kraftige Sammenstøt i Paris – demonstrerer mot obligatorisk coronapass

Frankrike har vedtatt en omstridt helselov som innfører obligatorisk coronapass for å gå på restaurant, bar og kafé. Nå protesterer franskmennene tredje helgen på rad..

NRK - 30 jul 21 kl. 05:18

Palestiner skutt på Vestbredden

Israelske soldater har skutt og drept en palestiner under Sammenstøt etter begravelsen til en gutt på Vestbredden, ifølge palestinske helsemyndigheter. 20 år gamle Shaukat Awad ble skutt i hodet og magen under uroen som brøt ut etter torsdagens begravelse i Beit Ummar sør på den okkuperte Vestbredden. Den israelske hæren bekrefter at de skjøt med skarpt mot folkemengden torsdag og sier de har innledet en gransking av skuddene som drepte tolvåringen.

NRK - 30 jul 21 kl. 05:18

Nok palestiner skutt på Vestbredden

Israelske soldater skjøt og drepte en palestiner under Sammenstøt etter begravelsen til en gutt i Beit Ummar på den okkuperte Vestbredden torsdag. Palestinske helsemyndigheter opplyser at 20 år gamle Shaukat Awad ble skutt i hodet og magen, melder NTB. Den israelske hæren bekrefter at soldatene skjøt med skarpt mot folkemengden.

NRK - 26 jul 21 kl. 20:17

Innfører portforbud i Tunisia

I en Facebook-video erklærer Tunisias president Kais Saied portforbud over hele landet. Forbudet innebærer at folk og kjøretøy ikke får bevege seg utendørs mellom klokken 19.00 og 06.

NRK - 26 jul 21 kl. 20:17

Portforbud innført i Tunisia

I en Facebook-video erklærer Tunisias president Kais Saied portforbud over hele landet. Forbudet innebærer at folk og kjøretøy ikke får bevege seg utendørs mellom klokken 19 og 06. Forbudet skal vare fra mandag 26.

NRK - 26 jul 21 kl. 14:31

Palestinsk 17-åring død

En 17 år gammel palestisnk gutt har dødd på sykehuset etter at han for to måneder siden ble skutt i halsen av israelske soldater nær Ramallah på den okkuperte Vestbredden. Skytingen skjedde etter flere voldelige Sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske soldater under den elleve dager lange krigen mellom Israel og Hamas i mai. Det var den fjerde krigen siden den militante gruppen tok kontroll over Gazastripen i 2007.

VG - 26 jul 21 kl. 14:00

Sammenstøt etter at Tunisias president sparket statsministeren

Tunisiske styrker barket sammen med demonstranter utenfor parlament mandag etter at president Kais Saied sendte hjem de folkevalgte og sparket statsministeren..

Aftenposten - 25 jul 21 kl. 16:24

Sammenstøt mellom fotballsupportere utenfor Bislett

BISLETT (VG) Én person er kjørt til legevakten etter at det brøt ut masseslagsmål mellom Lyn- og Vålerenga-supportere….

VG - 25 jul 21 kl. 16:24

Sammenstøt mellom fotballsupportere utenfor Bislett

BISLETT (VG) Én person er kjørt til legevakten etter at det brøt ut masseslagsmål mellom Lyn- og Vålerenga-supportere før søndagens cupkamp. Også inne på stadion oppstod det tumulter..

NRK - 24 jul 21 kl. 00:14

17-åring drept på Vestbredden

En 17 år gammel gutt er skutt og drept av israelske soldater i et Sammenstøt på Vestbredden, opplyser palestinske helsemyndigheter. Gutten ble skutt i Nebi Saleh, en landsby der innbyggerne har demonstrert mange ganger de siste årene mot utvidelsen av en israelsk bosetting..

NRK - 23 jul 21 kl. 21:57

FN ber Iran løse vannkrisen

FNs menneskerettighetssjef Michelle Bachelet ber myndighetene i Iran rydde opp og slutte å slå ned på demonstrasjoner i Khuzestan-provinsen. Det har de siste ukene vært demonstrasjoner i den velstående Khuzestan-provinsen i sørvestlige i Iran. Minst tre personer har mistet livet i Sammenstøt, og flere er pågrepet.

NRK - 22 jul 21 kl. 08:12

Åtte drept i fengsel i Ecuador

Åtte innsatte ble drept da voldshandlinger brøt ut i et fengsel i provinsen Guayas sørvest i landet onsdag. I et fengsel i Cotopaxi ble rundt 20 mennesker såret i opptøyer samme dag, opplyser fengselsledelsen SNAI på Twitter. Begge fengslene ble også åsted for voldelige opptøyer i februar.

NRK - 21 jul 21 kl. 22:57

Demonstrasjoner i Colombia

70 personer har blitt pågrepet etter demonstrasjoner mot myndighetene i Colombia, opplyser politiet i landet. Tusenvis demonstrerte mot myndighetene over hele Colombia tirsdag. Et titalls personer ble skadd i Sammenstøt med politiet i byene Bogota, Medellin og Cali,.

NRK - 18 jun 21 kl. 16:58

10 palestinere arrestert

Fredag ble 10 palestinere arrestert i Sammenstøt med israelsk politi ved al-Aqsa-moskeen i Jerusalem. Det melder nyhetsbyrået AFP. En reporter fra byrået sa omtrent 1000 personer samlet seg ved moskeen etter fredagsbønnen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt