Sammenstøt

Torsdag, 29 Juli, 23:33

Nyheter om Sammenstøt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 juli 21 kl. 12:03

Sammenstøt båt og vannscooter

Det har vært et Sammenstøt mellom en båt og en vannscooter utenfor Huk i Oslo, skriver politiet på Twitter. To personer på vannscooteren er fraktet til land, de er bevisste og blir fraktet videre av ambulanse. Båten involvert i uhellet er fraktet til land.

NRK - 10 mai 21 kl. 22:51

Nye Sammenstøt i Jerusalem

Det meldes om nye Sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske sikkerhetsstyrker ved al-Aqsa-moskeen i okkuperte Øst-Jerusalem. Ifølge journalister på stedet brukte de israelske sikkerhetsstyrkene sjokkgranater og gummikuler mot demonstrantene, som kastet gjenstander mot dem. Det var også harde Sammenstøt tidligere mandag, og ifølge Palestinsk Røde Halvmåne ble minst 395 palestiner såret og 263 av dem ble sendt til sykehus.

NRK - 11 juli 21 kl. 02:38

26 drept i bråk i Venezuela

Minst 26 mennesker er drept i Sammenstøt mellom politi og kriminelle gjenger som styrer fattige slumområder i Venezuelas hovedstad Caracas. Blant de drepte er fire politimenn, ifølge innenriksministeren. Sammenstøtene startet onsdag da opp til 2500 politifolk og militære ble satt inn for ta kontroll over Cota 905, et av de farligste nabolagene i byen.

NRK - 11 juli 21 kl. 02:38

26 drept i slumområde i Venezuela

Minst 26 mennesker er drept i Sammenstøt mellom politi og kriminelle gjenger som styrer fattige slumområder i Venezuelas hovedstad Caracas. Blant de drepte er fire politimenn, ifølge innenriksministeren. Sammenstøtene startet onsdag da opp til 2500 politifolk og militære ble satt inn for ta kontroll over Cota 905, et av de farligste nabolagene i byen.

NRK - 05 juni 21 kl. 17:13

Sammenstøt i Myanmar

Minst tre sivile er drept i Myanmar etter et Sammenstøt mellom militære og sivile utstyrt med hjemmelagde våpen i byen Kyonpyaw, ifølge AFP. Sammenstøtet begynte da mer en 100 militære skal ha dratt til byen for å arrestere medlemmer av en lokal forsvarsstyrke..

NRK - 05 juni 21 kl. 17:13

Flere døde i Sammenstøt i Myanmar

Flere sivile er drept i Myanmar etter et Sammenstøt mellom militære og sivile utstyrt med hjemmelagde våpen i byen Kyonpyaw lørdag, ifølge Reuters. Lokale medier melder at mer enn 20 sivile er drept. Sammenstøtet begynte da mer en 100 militære skal ha dratt til byen for å arrestere medlemmer av en lokal forsvarsstyrke..

NRK - 26 juli 21 kl. 20:17

Innfører portforbud i Tunisia

I en Facebook-video erklærer Tunisias president Kais Saied portforbud over hele landet. Forbudet innebærer at folk og kjøretøy ikke får bevege seg utendørs mellom klokken 19.00 og 06.

NRK - 26 juli 21 kl. 20:17

Portforbud innført i Tunisia

I en Facebook-video erklærer Tunisias president Kais Saied portforbud over hele landet. Forbudet innebærer at folk og kjøretøy ikke får bevege seg utendørs mellom klokken 19 og 06. Forbudet skal vare fra mandag 26.

NRK - 26 juli 21 kl. 14:31

Palestinsk 17-åring død

En 17 år gammel palestisnk gutt har dødd på sykehuset etter at han for to måneder siden ble skutt i halsen av israelske soldater nær Ramallah på den okkuperte Vestbredden. Skytingen skjedde etter flere voldelige Sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske soldater under den elleve dager lange krigen mellom Israel og Hamas i mai. Det var den fjerde krigen siden den militante gruppen tok kontroll over Gazastripen i 2007.

VG - 26 juli 21 kl. 14:00

Sammenstøt etter at Tunisias president sparket statsministeren

Tunisiske styrker barket sammen med demonstranter utenfor parlament mandag etter at president Kais Saied sendte hjem de folkevalgte og sparket statsministeren..

Aftenposten - 25 juli 21 kl. 16:24

Sammenstøt mellom fotballsupportere utenfor Bislett

BISLETT (VG) Én person er kjørt til legevakten etter at det brøt ut masseslagsmål mellom Lyn- og Vålerenga-supportere….

VG - 25 juli 21 kl. 16:24

Sammenstøt mellom fotballsupportere utenfor Bislett

BISLETT (VG) Én person er kjørt til legevakten etter at det brøt ut masseslagsmål mellom Lyn- og Vålerenga-supportere før søndagens cupkamp. Også inne på stadion oppstod det tumulter..

NRK - 24 juli 21 kl. 00:14

17-åring drept på Vestbredden

En 17 år gammel gutt er skutt og drept av israelske soldater i et Sammenstøt på Vestbredden, opplyser palestinske helsemyndigheter. Gutten ble skutt i Nebi Saleh, en landsby der innbyggerne har demonstrert mange ganger de siste årene mot utvidelsen av en israelsk bosetting..

NRK - 23 juli 21 kl. 21:57

FN ber Iran løse vannkrisen

FNs menneskerettighetssjef Michelle Bachelet ber myndighetene i Iran rydde opp og slutte å slå ned på demonstrasjoner i Khuzestan-provinsen. Det har de siste ukene vært demonstrasjoner i den velstående Khuzestan-provinsen i sørvestlige i Iran. Minst tre personer har mistet livet i Sammenstøt, og flere er pågrepet.

NRK - 22 juli 21 kl. 08:12

Åtte drept i fengsel i Ecuador

Åtte innsatte ble drept da voldshandlinger brøt ut i et fengsel i provinsen Guayas sørvest i landet onsdag. I et fengsel i Cotopaxi ble rundt 20 mennesker såret i opptøyer samme dag, opplyser fengselsledelsen SNAI på Twitter. Begge fengslene ble også åsted for voldelige opptøyer i februar.

NRK - 21 juli 21 kl. 22:57

Demonstrasjoner i Colombia

70 personer har blitt pågrepet etter demonstrasjoner mot myndighetene i Colombia, opplyser politiet i landet. Tusenvis demonstrerte mot myndighetene over hele Colombia tirsdag. Et titalls personer ble skadd i Sammenstøt med politiet i byene Bogota, Medellin og Cali,.

NRK - 18 juni 21 kl. 16:58

10 palestinere arrestert

Fredag ble 10 palestinere arrestert i Sammenstøt med israelsk politi ved al-Aqsa-moskeen i Jerusalem. Det melder nyhetsbyrået AFP. En reporter fra byrået sa omtrent 1000 personer samlet seg ved moskeen etter fredagsbønnen.

NRK - 18 juli 21 kl. 22:28

Åtte drept på fest i Mexico

Åtte personer ble drept da en væpnet gjeng tok seg inn på en fest i delstaten Zacatecas nord i Mexico, ifølge lokale myndigheter. To kvinner og seks menn mistet livet. Hendelsen fant sted i Panuco, som har vært åsted for nylige Sammenstøt mellom rivaliserende gjenger..

Aftenposten - 18 juli 21 kl. 18:33

Freste etter Sammenstøt mellom Verstappen og Hamilton: – Det er skitten kjøring

Christian Horner var sint etter at Max Verstappen og Lewis Hamilton kolliderte under Storbritannias Grand Prix..

NRK - 16 juni 21 kl. 15:56

Sammenstøt i Berlin

Rundt 60 ansatte i nødetatene i Berlin er skadd i Sammenstøt med venstreradikale. Okkupantene av bygget Riager 94 er imot en brannøvelse som ville innebære at leilighetene dere måtte inspiseres. Okkupantene kastet stein og satte fyr på barrikader..

NRK - 17 juli 21 kl. 11:09

Sju drept mellom Uganda og Kongo

Sju personer ble drept i Sammenstøt mellom regjeringsstyrker og væpnede menn på grensen mellom Uganda og Kongo, ifølge det ugandiske forsvarsdepartementet. Rundt 20 menn som var utkledd som skogsarbeidere, gikk fredag til angrep på regjeringssoldater nær grensen til Kongo i nordvestlige Uganda, ifølge en talsperson for forsvarsdepartementet..

VG - 13 juni 21 kl. 23:53

Solberg til NATO-toppmøtet med ny Russland-avtale om å unngå militære Sammenstøt

BRUSSEL (VG) Statsminister Erna Solberg (H) kommer til NATO-toppmøtet i Brussel mandag med en helt ny avtale mellom Russland og Norge. De to landene er enige om å redusere faren for misforståelser og Sammenstøt i nord ytterligere..

NRK - 12 juli 21 kl. 07:31

49 drept i angrep i Niger

Fem sivile, fire soldater og 40 væpnede angripere ble drept søndag i et Sammenstøt i Niger, ifølge landets myndigheter. Rundt 100 tungt bevæpnede angripere på motorsykler angrep landsbyen Tchoma Bangou søndag, sier forsvarsdepartementet i Niger i en uttalelse..

NRK - 11 juli 21 kl. 14:50

TV-kameramann døde etter angrep

En TV-kameramann døde søndag av skadene han pådro seg etter å ha blitt banket opp av Pride-motstandere under Sammenstøt i Georgias hovedstad mandag. Det opplyser 37-åringens TV-kanal Pirveli søndag, melder NTB.

NRK - 10 juni 21 kl. 07:30

To palestinere drept i Jenin

To medlemmer av de palestinske sikkerhetsstyrkene skal ha blitt skutt og drept av israelske soldater i et Sammenstøt i byen Jenin torsdag morgen. Det opplyser det palestinske helsedepartementet. Det israelske forsvaret har ikke kommentert saken.

NRK - 09 mai 21 kl. 00:45

53 skadd i Sammenstøt i Jerusalem

53 mennesker er skadd i nye Sammenstøt i Jerusalem lørdag kveld, melder palestinske Røde Halvmåne. Sammenstøtene fant sted i gamlebyen og i Sheikh Jarrah-nabolaget der flere palestinske familier risikerer å bli kastet ut av hjemmene sine. Fredag kveld stormet israelske styrker al- Aqsa-moskeen i gamlebyen etter fredagsbønnen.

NRK - 09 juli 21 kl. 13:58

10 drept i Kashmir

Minst åtte militante opprørere og to soldater er drept i flere trefninger i den indiskkontrollerte delen av Kashmir, opplyser tjenestemenn. En talsmann for den indiske hæren sier to soldater og to militante opprørere, som begge var pakistanske borgere, ble drept torsdag i et Sammenstøt på delelinjen mellom indiskkontrollert Kashmir og den pakistanskkontrollerte delen av regionen..

NRK - 07 mai 21 kl. 21:06

Skadd i Sammenstøt ved al-Aqsa

Minst 53 personer ble skadd i Sammenstøtene mellom israelsk sikkerhetspoliti og palestinere ved al-Aqsa-moskeen fredag, opplyser palestinske nødetater. Minst 23 personer ble fraktet til sykehus etter Sammenstøtene, opplyser nødetatene, melder NTB. Al-Aqsa-moskeen er palestinernes største helligdom, og ett av de helligste stedene i islam..

NRK - 07 mai 21 kl. 20:46

Sammenstøt ved al-Aqsa-moskeen

Israelsk politi og palestinske religiøse havnet i Sammenstøt ved al-Aqsa-moskeen i Jerusalem fredag. Minst to ble skadd. Al-Aqsa-moskeen er palestinernes største helligdom, og ett av de helligste stedene i islam.

NRK - 07 juni 21 kl. 13:48

36 drept i Sammenstøt i Darfur

Voldelige Sammenstøt mellom den arabiske taisha-stammen og den etnisk-afrikanske fallata-stammen i sørlige Darfur i Sudan, har kostet minst 36 mennesker livet i helgen. Flere titalls mennesker er skadd..

NRK - 05 juli 21 kl. 21:48

Afghanske soldater rømmer landet

Mer enn 1.000 afghanske soldater rømte mandag over grensen til nabolandet Tadsjikistan for unngå Sammenstøt med Taliban-opprørere, ifølge landets grensepatrulje. Det skriver Washington Post..

NRK - 04 juli 21 kl. 14:51

Vitner: 25 personer drept

25 personer er drept i kamper mellom regjeringsstyrker og anti-junta-tilhengere i Myanmar, blant dem flere sivile, opplyser landsbyboere. Kampene brøt ut i Sagaing-regionen sentralt i landet fredag. Området har også tidligere vært åsted for Sammenstøt mellom militæret og motstandsstyrker opprettet etter kuppet i februar.

NRK - 29 mai 21 kl. 06:23

Soldater mot demonstranter i Cali

Colombias president Ivan Duque vil kalle inn soldater for å få bukt med store demonstrasjonene i Cali. Tre mennesker døde under Sammenstøt i byen fredag, ifølge myndighetene. Det har vært stor uro i landet i flere uker.

NRK - 29 juni 21 kl. 07:24

Nye Sammenstøt i Colombia

Politiet brukte tåregass og vannkanoner mot demonstranter i Colombias hovedstad Bogota mandag, mens demonstrantene kastet steiner på politiet. Demonstranter har herjet de siste ukene. Over 50 personer har blitt drept siden demonstrasjonene brøt ut..

VG - 21 mai 21 kl. 18:17

Jerusalem: Nye Sammenstøt på tempelhøyden

JERUSALEM (VG) Flaggene vaiet da titusener i dag samlet seg til fredagsbønn på tempelhøyden. Tross våpenhvile var det nye Sammenstøt med israelsk politi..

VG - 21 mai 21 kl. 18:17

VG i Jerusalem: Nye Sammenstøt

JERUSALEM (VG) Flaggene vaiet da titusener i dag samlet seg til fredagsbønn ved al-Aqsa moskeen. Tross våpenhvile var det nye Sammenstøt med israelsk politi..

Aftenposten - 21 mai 21 kl. 17:23

Nye Sammenstøt i Jerusalem

Det var fredag nye Sammenstøt mellom palestinere og israelsk politi i Jerusalem og på Vestbredden, tross våpenhvilen….

NRK - 16 juni 21 kl. 03:17

Israel: Angrepene var mot Hamas-mål

Israel har i natt gjennomført nye luftangrep mot Gaza by, bekrefter det israelske forsvaret. Israel sier at angrepene var rettet mot Hamas-mål. Angrepet var svar på at brannballonger ble sendt fra Gazastripen inn i det sørlige Israel.

NRK - 16 juni 21 kl. 00:25

Palestinere arrestert i Jerusalem

Tusenvis av jødiske høyrenasjonalister marsjerte gjennom Jerusalems okkuperte gamleby tirsdag. 17 palestinere er pågrepet etter Sammenstøt med politiet. De jødiske høyrenasjonalistene, de fleste unge menn med det blåhvite israelske flagget, danset og sang religiøse sanger til høy musikk.

NRK - 12 mai 21 kl. 20:01

Jødiske ekstremister i Sammenstøt

Det har vært Sammenstøt mellom politi og jødiske ekstremister i Israel onsdag. I Bat Yam nær Tel Aviv gikk ekstremister løs på arabiske forretninger. Ifølge Times of Israel gikk jødiske ungdomsgjenger som gikk løs på arabiske forretninger i Bat Yam.

NRK - 12 mai 21 kl. 12:02

To drept på Vestbredden

To palestinere er drept i to separate hendelser på Vestbredden onsdag, melder NTB. En 16 år gammel palestiner ble drept i Sammenstøt med israelske militære i Aqaba, ifølge palestinske myndigheter. Bare noen få timer tidligere ble en annen mann skutt og drept sør på Vestbredden.

NRK - 11 mai 21 kl. 06:52

Flere raketter fra Gaza

Flere raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var drept i Sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i Sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

Dagbladet - 10 mai 21 kl. 09:23

- 180 palestinere skadd i Sammenstøt

Tåregass, steinkasting og Sammenstøt i hjertet av Jerusalem. Så mange som 180 skal være skadd, ifølge Palestinsk Røde Halvmåne..

NRK - 09 juni 21 kl. 22:45

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter Sammenstøt mellom en bil og en buss på Fredrikstadbrua. Luftambulanse er på stedet. Føreren av bilen skal være ved bevissthet, men sitter fortsatt fastklemt i bilen.

VG - 09 mai 21 kl. 03:20

Minst 80 skadet i nye Sammenstøt i Jerusalem

Sammenstøtene fant sted i gamlebyen og i Sheikh Jarrah-nabolaget der flere palestinske familier risikerer å bli kastet ut av boligene sine..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt