S��verud

Monday, 27 June, 07:12

Nyheter om S��verud

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

VG - 18 maj 22 kl. 02:12

Politimester om Kongsberg-drapene: – Vi vil at alt som kan komme ut, skal komme ut

Politimester Ole Bredrup Sæverud håper at alle kortene kommer på bordet når det gjelder politiets håndtering av drapene på Kongsberg..

NRK - 14 okt 21 kl. 10:07

Drept etter politiet var i kontakt

– Ut fra det vi vet nå, fremstår det som at noen, trolig alle, ble drept etter at politiet var i kontakt med gjerningsmannen første gang. Det sier politimester Ole Bredrup Sæverud på en pressekonferanse om drapene på fem personer i Kongsberg onsdag kveld. To ble skadd.

NRK - 14 okt 21 kl. 11:01

– Vær så snill, ikke del bilder

Politimester Ole Bredrup Sæverud sier det sirkulerer bilder og videoer av de alvorlige hendelsene på Kongsberg onsdag kveld. Det vil han ha en stopp på. – Vi ser det deles både bilder og videoer av til dels dramatisk innhold.

NRK - 14 okt 21 kl. 10:07

Politiet beskutt med piler

Politiet mener alle ble drept etter at politiet først hadde kontakt med gjerningspersonen. Det opplyser politimester Ole Bredrup Sæverud på en pressekonferanse om drapene på fem personer i Kongsberg onsdag kveld. To ble skadd.

NRK - 20 aug 21 kl. 11:15

Kritikk av Sør-Øst politidistrikt

En rapport tegner et bekymringsfullt bilde av Sør-Øst politidistrikts evne til å etterforske alvorlig organisert kriminalitet. Politimester Ole Bredrup Sæverud sier til VG at de ikke er fornøyd med innsatsen som er gjort de siste årene. – Konsekvensen er at det kan være miljøer som har fått lov til å utvikle seg uten tilstrekkelig oppmerksomhet fra politiet.

NRK - 15 okt 21 kl. 10:44

Vurderar å melde seg sjølv

Politimeister Ole Bredrup Sæverud i Sør-Aust politidistrikt seier til VG at dei vurderar å melde seg sjølv til Spesialeininga for politisaker. – Om vi kjem over opplysningar som seier at det er grunnlag for å starte etterforsking mot oss, så sender vi saka til spesialeininga, anten i form av konsultasjon eller melding, seier han..

VG - 14 okt 21 kl. 11:59

Ydmyk politimester: - Viktig å være åpne

Politimester Ole B. Sæverud tror det er for tidlig å konkludere med om politiet vil møte kritikk for sin håndtering av drapene i Kongsberg - men varsler allerede nå evaluering..

NRK - 11 okt 21 kl. 20:25

Vil ikke gi regningen til politiet

I kjølvannet av Sian-demonstrasjoner og kostnadene det påfører politiet, reagerer ordfører i Porsgrunn Robin Kåss (Ap). – Det er grenseløst at 4–5 mennesker skal kunne reise fra by til by og påføre andre kanskje opptil millioner av kroner i kostnader – det går rett og slett ikke an, sier Kåss til NRK, og refererer til at resturanter har måttet holde stengt som følge av demonstrasjoner. Leder i Sian Lars Thorsen mener det er motdemonstrantene som har ansvaret.

NRK - 18 maj 21 kl. 14:58

Tre vil bli politimester i Sør-Øst

Ole Bredrup Sæverud, fungerende politimester i Sør-Øst, er blant søkerne til stillingen som politimester i Sør-Øst, skriver Politiforum. Også Johan Brekke som var politimester i søndre Buskerud frem til 2016, har søkt stillingen..

NRK - 09 apr 21 kl. 10:11

Solberg må betale 20.000 i forelegg

Sier politimester Ole B. Sæverud..

NRK - 05 nov 19 kl. 05:24

Ny politimester på plass

Ole Bredrup Sæverud har sin første arbeidsdag som politimester i Sør-Øst-politidistrikt i dag. Sæverud kommer fra Troms politidistrikt hvor han hadde siste arbeidsdag på fredag..

Aftenposten - 01 jan 20 kl. 21:00

Lokale medier står ikke sist i køen | Mona Sæverud Higraff

Det stemmer ikke at departement og politikere i denne saken bevisst har tilbudt svar til ett medium fremfor et annet..

NRK - 22 okt 19 kl. 09:15

Ny politimester i Sør-Øst

Politimester i Troms, Ole Bredrup Sæverud, blir ny politimester i Sør-Øst politidistrikt. Endringen gjelder i ett år fra og med 4. november 2019..

Aftenposten - 08 jun 18 kl. 12:16

PST-sjefen og politimesterne i Oslo og Troms fortsetter

PST-sjef Benedicte Bjørnland får forlenget åremålet. Det gjør også politimesterne Hans Sverre Sjøvold og Ole Bredrup Sæverud i henholdsvis Oslo og Troms..

NRK - 08 jun 18 kl. 11:55

PST-sjefen fortsetter i jobben

PST-sjef Benedicte Bjørnland får forlenget åremålet. Det gjør også politimesterne Hans Sverre Sjøvold og Ole Bredrup Sæverud i henholdsvis Oslo og Troms. Det ble offentliggjort etter statsråd fredag.

P4 - 24 okt 16 kl. 13:32

Politimester kritisk til helikopterflytting

Politimester i Troms, Ole B. Sæverud er kritisk til at regjeringen vil flytte forsvarets Bell-helikoptre fra Bardufoss til Rygge. Sæverud er overbevist om at den operative evnen til politiet blir redusert dersom planen gjennomføres, skriver han i en pressemelding.

NRK - 22 nov 16 kl. 07:38

– Politiet for dårlig på internett

– Politiet ligger for langt etter i den digitale utviklingen, det mener Politimesteren i Troms Politidistrikt, Ole B Sæverud. I ti måneder har politiet i Bergen etterforsket det som ser ut til å være et av norgeshistoriens største overgrepsnettverk..

NRK - 28 mar 16 kl. 05:55

Politi klager på scootervedtak

Troms politidistrikt har klaget scooterdispensasjoner gitt av Lenvik kommune inn til Fylkesmannen. Politimester Ole B. Sæverud skriver i et brev at dispensasjonene inneholder en del momenter som vanskeliggjør politiets arbeid, skriver Folkebladet..

NRK - 17 feb 15 kl. 10:58

Har tro på den nye politireformen

– Denne løsninga var ikke mitt førstevalg, sier politimester Ole B. Sæverud i Tromsø, som ønsket seg ett distrikt for hele Nord-Norge. – Men når det er sagt, tror jeg en løsning som lekkasjene tilsier kan bli veldig bra for landsdelen, sier Sæverud..

P4 - 22 apr 15 kl. 18:17

Vil ha slutt på livsfarlig scooterlek

- Livsfarlig og ulovlig scooterkjøring har blitt et samfunnsproblem. Det sier politimester i Troms politidistrikt, Ole B. Sæverud..

P4 - 16 jan 15 kl. 15:46

- Færre fester med Hells Angels

- Folk flest tar mer avstand til Hells Angel. Det sier politimester i Tromsø, Ole B Sæverud. I 2013 ble syv av åtte tiltalte i en stor narkotikasak i Troms dømt til fengsel.

P4 - 31 maj 14 kl. 09:22

Greenpeace-skip frigitt

Greenpeace-skipet som i natt ble fjernet fra stedet hvor Statoil skal starte leteboring i Barentshavet, er frigitt av politiet. Etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg, skipet ble bordet og tatt under slep sørover, noe som skjedde uten dramatikk. Det sier politimester Ole Sæverud i Troms politidistrikt: Greenpeace mener leteboringen vil skje altfor nær Bjørnøya og iskanten..

Dagbladet - 06 maj 14 kl. 23:47

17. mai-komiteen i Tromsø truer med å avlyse feiring

Men politimester Ole Sæverud avviser at han legger opp til en risiko-feiring..

NRK - 07 jan 14 kl. 16:44

Tilbake til voldelige foreldre?

Mishandlede barn kan bli sendt tilbake til sine voldelige foreldre på grunn av manglende legeundersøkelser, frykter politimester i Troms, Ole B. Sæverud..

NRK - 07 jan 14 kl. 07:26

Frykter for barns rettssikkerhet

UNN i Tromsø har ikke kapasitet til å gjennomføre medisinske undersøkelser på alle overgrepsutsatte barn. Politimester Ole B. Sæverud frykter at dette skal gå ut over barns rettssikkerhet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com