Søksmål

Onsdag, 16 Juni, 03:53

Nyheter om Søksmål

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 01 juni 21 kl. 03:23

Står fast ved boikott-Søksmål

Det ungarske flyselskapet vil gå videre med Søksmål om ulovlig boikott, til tross for at selskapet dropper satsingen på norske innenriksruter, melder E24. Wizz Air meldte i februar at det stevner Agder fylkeskommune for ulovlig boikott-vedtak etter at flyselskapet tidligere varslet Søksmål mot flere norske kommuner og fylker. Wizz Airs skepsis til fagforeninger var med på å gjøre at flere sa at de ikke ville fly med selskapet, men flyselskapet mener det er utsatt for en ulovlig boikott.

NRK - 27 mai 21 kl. 12:49

Norge trekker Ingstad-Søksmål

Norge trekker Søksmålet på 15 milliarder kroner mot selskapet DNV, som godkjente KNM «Helge Ingstad». Forsvarsdepartementet saksøkte selskapet etter forliset. Bakgrunnen for at Søksmålet trekkes tilbake, er den siste rapporten som viser alt som gikk galt etter selve kollisjonen..

NRK - 23 mai 21 kl. 19:49

Virtanen trekker Søksmål i Norge

Den svenske journalisten Fredrik Virtanen har trukket Søksmålet mot norske Memo forlag og medieprofilen Anna Cecilia «Cissi» Wallin. Det skriver VG. I 2017, da #metoo-kampanjen gikk verden over, anklaget Wallin Virtanen for å ha voldtatt henne i 2006.

NRK - I førrgår: 01:55

Vaksinemotstandere tapte Søksmål

Sykehusansatte ved et av de største sykehusene i Texas gikk til sak, etter å ha fått krav om å ta koronavaksinen. Det ble avvist av en føderal domstol. Dommer lynn Hughes skriver i sin kjennelse, at det er forkastelig av sykehusarbeiderne sammenligne vaksineringen med medisinske eksperimenter under holocaust, slik de har gjort i Søksmålet..

E24 - 31 mai 21 kl. 23:06

Wizz Air står fast ved boikott-Søksmål tross innenriks-exit

Det ungarske flyselskapet vil gå videre med Søksmålet om ulovlig boikott, til tross for at det skroter den norske innenrikssatsingen. – Overraskende, mener motparten..

Aftenposten - 27 mai 21 kl. 12:41

NRK: Norge trekker Søksmålet på 15 milliarder kroner etter Helge Ingstad-ulykken

Staten trekker Søksmål mot selskapet DNV, melder NRK..

Aftenposten - 23 mai 21 kl. 19:34

Fredrik Virtanen trekker norsk metoo-Søksmål mot Cissi Wallin

Den svenske medieprofilen Fredrik Virtanen trekker Søksmålet mot Cissi Wallin og hennes norske forlag..

VG - 15 mai 21 kl. 19:50

Trekker Søksmål mot Kevin Spacey

Mannen som hevder at Kevin Spacey (61) forgrep seg seksuelt på ham på 80-tallet, vi, heller droppe Søksmålet enn å stå frem med navn i retten..

NRK - 2 timer siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et Søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 20 timer siden

EU avgjør hvem som kan saksøke

EU-domstolen skal avgjøre om alle EU-land kan gå til personvernSøksmål mot Facebook, eller om kun Irland, der selskapet har sin europeiske base, kan gjøre det. Det belgiske rettsvesenet har bedt domstolen om en avklaring etter at Belgias datatilsyn gikk til sak mot Facebook. De vil begrense selskapets mulighet til å spore og samle inn informasjon om belgiske borgere..

E24 - 21 timer siden

EU-domstolen avgjør hvem som kan saksøke Facebook

EU-domstolen skal avgjøre om alle EU-land kan gå til personvernSøksmål mot Facebook, eller kun Irland, der selskapet har sin base i Europa..

E24 - 08 juni 21 kl. 20:40

Hotellansatte tapte i retten: Får ikke tilbake tipspenger fra arbeidsgiver

Ansatte ved Oslo Plaza og Hotel Bristol gikk til Søksmål mot arbeidsgiverne sine. Tirsdag falt dommen i Oslo tingrett, og hotellene ble frifunnet..

Aftenposten - 08 juni 21 kl. 20:40

Får ikke tilbake tipspenger fra arbeidsgiver

Ansatte ved Oslo Plaza og Hotel Bristol gikk til Søksmål mot arbeidsgiverne sine..

NRK - 06 mai 21 kl. 15:36

Politivarslar tapte Søksmål

Politibetjent Espen Bø gjekk til Søksmål mot staten etter å ha varsla om kritikkverdige forhold i Vest politidistrikt. Bø meiner han vart utsett for ulovleg gjengjelding. Men no har Hordaland tingrett slått fast at omplasseringa etter varselet ikkje var ulovleg, skriv BA..

NRK - 05 mai 21 kl. 17:18

Vant også siste del av Søksmål

Hertuginne Meghan vant også andre del av Søksmålet mot Mail on Sunday og MailOnline. Prins Harrys kone fikk medhold i at utgiveren brøt opphavsretten da de trykket et brev hun skrev til sin far. Fra før er de dømt for å ha brutt privatlivets fred..

E24 - 01 juni 21 kl. 17:40

Russisk oligark saksøker fiskemilliardær for milliontap i Drøbak

Etter en rekke loddtrekninger på Aker Brygge og milliardSøksmål i London og Hongkong, møtes fiskerikjempene Vitaly Orlov og Magnus Roth i retten..

NRK - 30 mai 21 kl. 09:05

UlveSøksmål opp for retten

Organisasjonen Noah mener vedtaket om å skyte fire ulver i Letjenna-reviret i fjor vinter må kjennes ugyldig og har saksøkt Klima- og miljødepartementet. Saken starter i Oslo tingrett mandag. Det er satt av fem dager til behandlingen..

E24 - 27 april 21 kl. 11:26

Varsler masseSøksmål mot Sector Alarm og Verisure etter konkurransegebyr

På vegne av 400.000 kunder vil Alarmkundeforeningen gå til Søksmål mot alarmselskapene etter Konkurransetilsynets gebyrer..

Aftenposten - 27 april 21 kl. 11:27

Varsler masseSøksmål mot alarmselskaper

På vegne av 400.000 kunder vil Alarmkundeforeningen gå til Søksmål mot alarmselskapene etter Konkurransetilsynets….

NRK - 27 april 21 kl. 09:18

Vil saksøkja alarmselskap

Alarmkundeforeningen vil gå til gruppeSøksmål mot selskapa Sector Alarm og Verisure, skriv Finansavisen. Foreininga meiner selskapa har overfakturert kundar i fleire år. Selskapa seier dei ikkje er kjent med Søksmålet, og kan difor ikkje kommentera..

NRK - 22 april 21 kl. 17:26

EU: Inga avgjersle enno

EU-kommisjonen seier dei ikkje har avgjort om dei skal gå til Søksmål mot AstraZeneca enno, trass i at irske styresmakter tidlegare torsdag sa at Søksmålsprosessen var i gang. Det melder ein talsperson for kommisjonen, ifylgje Reuters..

NRK - 22 april 21 kl. 16:01

Bekreftar Søksmål mot AstraZeneca

Statsminister i Irland, Stephen Donnelly, bekreftar ifylgje Reuters at EU går til Søksmål mot AstraZeneca for svikt i leveransane av vaksinedosar. – Ein rettsleg prosess er sett i gang av EU-kommisjonen, og tidlegare denne veka la eg Irland til som ein av partane, sa Donnelly til den irske nasjonalforsamlinga torsdag..

NRK - 22 april 21 kl. 12:46

EU: AstraZeneca-grep ikke avgjort

EU har ikke avgjort om de vil gå til Søksmål mot AstraZeneca for å sikre at koronavaksinene som er lovet blir levert i andre kvartal. Det opplyser EU-kommisjonen til Reuters. Tidligere opplyste kilder til Reuters at EU-kommisjonen planla et Søksmål..

NRK - 22 april 21 kl. 09:00

EU planlegger AstraZeneca-Søksmål

EU-kommisjonen forbereder et Søksmål mot AstraZeneca for å sikre at de leverer koronavaksinene det er inngått kontrakt om i andre kvartal. Det opplyser EU-kilder til Reuters..

NRK - 19 mai 21 kl. 13:29

Studenter fikk ikke medhold

Borgarting lagmannsrett har avsagt dom i sak som gjaldt krav om anerkjennelse av yrkeskvalifikasjoner som psykolog i Norge etter utdanning i Ungarn. Saken var et gruppeSøksmål fra 163 personer med slik psykologiutdanning, som alle ble nektet autorisasjon og/eller lisens av norske autorisasjonsmyndigheter Lagmannsretten kom, som tingretten, til av avslagene var gyldige..

Aftenposten - 19 mai 21 kl. 09:09

Skrur til Trump-etterforskningen. Nå kan det ende med fengsel, ikke bare Søksmål og bøter.

Granskingen av Trump Organization har skiftet status til en kriminaletterforskning, opplyser justisministeren i….

Aftenposten - 19 mai 21 kl. 09:09

Skrur til Trump-etterforskningen. Det kan ende med fengsel, ikke bare Søksmål og bøter.

Granskingen av Trump Organization har skiftet status til en kriminaletterforskning, opplyser justisministeren i….

VG - 18 mai 21 kl. 13:51

NRKs advokat: Line Andersen «skapte utrygghet og frykt»

NRKs advokat har nå startet sitt innledningsforedrag i rettssaken hvor Line Andersen har gått til Søksmål mot sin arbeidsgiver..

E24 - 14 mai 21 kl. 21:16

Gondolbanen åpnet for snart to år siden. Så begynte problemene.

Storsatsingen Voss Gondol er hardt rammet av koronaen. Kommende millionSøksmål kan gjøre situasjonen enda verre. – Vi velger å være optimister, sier gondol-sjefen.

NRK - 11 mai 21 kl. 12:49

EU saksøker AstraZeneca

EU går til Søksmål mot vaksineprodusenten AstraZeneca og krever å få levert 90 millioner doser innen juli..

NRK - 03 feb. 21 kl. 19:42

Dropper Trumps Yale-Søksmål

I USA legger justisdepartementet bort Søksmålet mot universitetet i Yale for diskriminering av hvite og asiatiske søkere i inntaksprosessen. Søksmålet mot universitetet kom fra Trump-administrasjonen i oktober i fjor. Søksmålet droppes frivillig..

NRK - 08 april 21 kl. 06:59

Maskinister tapte Søksmål

Tjue maskinister har tapt et Søksmål mot Oslo kommune. De er eller har vært ansatt i Renovasjons- og gjenvinningsetaten, og krevde ti års etterbetaling av for lite utbetalt lønn. Høyesterett avviste maskinistenes anke, og saken er endelig avgjort..

VG - 06 mai 21 kl. 15:08

Politivarsler tapte Søksmål mot staten

BERGEN (VG) Politibetjent Espen Bø saksøkte staten for ulovlig gjengjeldelse etter å ha varslet om kritikkverdige forhold i Vest politidistrikt. Torsdag ble staten frikjent i Hordaland tingrett..

VG - 06 mai 21 kl. 00:00

Les dagens VG her!

NRK-kjendis Line Andersen synes hennes Søksmål mot TV-kanalen ser ut som en offentlig skittentøyvask etter at NRK har kommet med flere påstander om hennes atferd i jobben. Les saken i dagens avis..

VG - 05 mai 21 kl. 21:13

Line Andersen slår tilbake mot NRKs beskrivelser av henne: – Ikke riktige

Programlederen sier hun synes hennes Søksmål mot NRK nå ser ut som en offentlig skittentøyvask, men at den først og fremst handler om prinsipper i arbeidslivet. – Vanskelig og trist, sier NRK..

Aftenposten - 04 mai 21 kl. 06:45

I USA er det igjen på gang et Søksmål mot irriterende forskere

Rettsforfølgelse av forskere kan bli et problem..

VG - 03 mai 21 kl. 09:47

Marilyn Manson avviser Søksmål fra «Game of Thrones»-skuespiller

«Game of Thrones»-skuespiller Esmé Bianco (38) har saksøkt Marilyn Manson (52) for seksuell-, fysisk og emosjonell mishandling..

NRK - 26 mars 21 kl. 11:02

Staten frifunnet i ulveSøksmål

Høyesterett har kommet fram til at tre vedtak om lisensfelling av 31 ulver utenfor ulvesonen vintern 2017-2018 var gyldige. Staten er dermed frifunnet i Søksmålet fra WWF Verdens Naturfond..

NRK - 25 mars 21 kl. 16:27

KlimaSøksmål avvist i EU-domstolen

Et gruppeSøksmål fra familier i EU, Kenya og Fiji med krav om skjerpede klimamål i unionen er avvist i EU-domstolen for andre gang. Familiene driver med landbruk eller turisme og mener de ville lide tap på grunn av for lave klimaambisjoner i EU..

E24 - 24 mars 21 kl. 10:58

Hemsedal-aktør dropper Søksmål mot staten etter nye innstramminger

Skigaarden går ikke videre med Søksmålet, etter at regjeringen kom med nye nasjonale tiltak tirsdag..

NRK - 24 mars 21 kl. 10:12

Dropper Søksmål mot staten

Leilighetshotellet Skigaarden i Hemsedal går ikke videre med det varslede Søksmålet mot staten, etter koronatiltakene som ble innført for Viken fylke i forrige uke. Årsaken er at regjeringen i går kom med nye tiltak, som gjelder for hele landet..

NRK - 23 april 21 kl. 12:38

Vegvesenet går til Søksmål

Leverandør av systemet for bompengeinnkrevjing i Ryfastsambandet, Tecsidel, blir nå saksøkt av Statens vegvesen. Grunnen er at bompengeinnkrevjinga blei kraftig forseinka. Vegvesenet retter eit krav mot selskapet på 3,88 millionar kroner..

Dagbladet - 22 april 21 kl. 21:51

Full AstraZeneca-krangel

EU planlegger Søksmål mot AstraZeneca. Dette er konflikten..

E24 - 22 april 21 kl. 10:08

Kilder: EU forbereder Søksmål mot AstraZeneca

EU-kommisjonen forbereder seg på å gå til sak mot AstraZeneca for svikt i leveransene av vaksinedoser, opplyser kilder i diplomatiet til Politico..

VG - 21 april 21 kl. 19:52

Beauty Medical Oslo vurderer Søksmål mot Fim: – Folk er redd for å bevege seg inn dørene her

Etter to fellelser sier eier av Beauty Medical Oslo at hun er i kontakt med advokater, og vurderer å gå rettslige skritt mot Fim..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt