Rystet

Saturday, 22 January, 02:49

Nyheter om Rystet

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 05 nov 21 kl. 19:28

Ungdommer Rystet etter politiøvelse

Fem mindreårige ungdommer ved Holtet videregående skole deltok på en politiøvelse i regi av Den kongelige politieskorte. De kom ut av øvelsen både Rystet og med skader. - Ganske sjokkert, sier rektor..

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 19:37

Bodø/Glimt mangler halve laget som Rystet Milan: – Det er så imponerende

ROMA (VG) Når Bodø/Glimt skal opp mot storklubben Roma igjen i dag, er det uten halve laget som Rystet Milan i fjor høst..

VG - 04 nov 21 kl. 19:37

Bodø/Glimt mangler halve laget som Rystet Milan: – Det er så imponerende

ROMA (VG) Når Bodø/Glimt skal opp mot storklubben Roma igjen i dag, er det uten halve laget som Rystet Milan i fjor høst..

Dagbladet - 21 okt 21 kl. 06:57

Rystet Putin: - Ville drepe meg

Torturvideoene Rystet selv Putins innerste krets. Nå står varsleren som blir kalt den «hviterussiske Snowden» fram..

NRK - 09 nov 21 kl. 14:06

Johansen Rystet over Bislett-saken

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo beskriver knivangrepet på Bislett som en rystende hendelse. Han maner samtidig til å unngå spekulasjoner om motiv. – Det er en rystende hendelse.

NRK - 08 nov 21 kl. 19:45

Varsler slått ned av maskert mann

En 28 år gammel kvinne som har varslet om seksuell trakassering i fiskerinæringen, ble natt til onsdag slått ned av en maskert mann i Bodø. Ania Nikolaisen (28), som i oktober sto fram i Fiskeribladet med sine opplevelser, ble natt til onsdag slått ned av en maskert mann, skriver TV 2. Nikolaisen sier hun er Rystet over hendelsen der hun endte opp med et blått og hovent øye.

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 22:54

Massiv pipekonsert da Bodø/Glimt Rystet Roma

ROMA (AFTENPOSTEN): Bodø/Glimt var minutter unna ny bragdseier i Europa..

NRK - 28 okt 21 kl. 15:50

Knytter seg til drapet på Einár

En tenåring har tatt kontakt med politiet og sagt at han deltok i drapet på rapperen Nils «Einár» Grönberg, melder Aftonbladet. Så langt er ikke meldingen offisielt bekreftet, men avisens kilder sier at politiet har hentet tenåringen inn til avhør. Drapet på 19-åringen har Rystet Sverige, og er det siste i en rekke drap med skytevåpen i landet.

NRK - 23 okt 21 kl. 13:13

Hoksrud: Krise om forsøksordning skrotes

Fremskrittspartiets nestleder Bård Hoksrud er Rystet over Solberg-regjeringens forslag om å kutte ut forsøksordningen med statlig finansiert eldreomsorg. – For de kommunene som, er dette krise. Det er cirka 300 millioner kroner mindre til å gi gode pleie og omsorgstjenester til innbyggerne i kommunene, sier Hoksrud til NRK.

E24 - 22 okt 21 kl. 19:28

Bolsonaros store velferdsplan ryster finansmarkedene

Brasils president Jair Bolsonaros forslag til en stor velferdsplan har Rystet finansmarkedene og ført til oppsigelser i næringsdepartementet..

VG - 22 okt 21 kl. 18:03

Einár-drapet: – Det føles veldig mørkt

STOCKHOLM/OSLO (VG) Beboerne i Hammarby sjöstad er Rystet over drapet på den unge rapperen Einár (19) torsdag kveld – et drap som vitner har omtalt som «en ren henrettelse»..

Dagbladet - 14 okt 21 kl. 16:39

Dansk familien bryter tausheten: - Rystende

Espen Andersen Bråthens familie er Rystet etter å ha fått beskjeden om at 37-åringen gikk rundt i Kongsberg og drepte fem mennesker onsdag kveld..

Dagbladet - 14 okt 21 kl. 16:39

Nær familie: - Rystende

Espen Andersen Bråthens danske familie er Rystet etter å ha fått beskjeden om at 37-åringen gikk rundt i Kongsberg og drepte fem mennesker onsdag kveld..

Dagbladet - 14 okt 21 kl. 16:39

Dansk familie bryter tausheten: - Rystende

Espen Andersen Bråthens familie er Rystet etter å ha fått beskjeden om at 37-åringen gikk rundt i Kongsberg og drepte fem mennesker onsdag kveld..

VG - 13 okt 21 kl. 23:27

Støre og Lysbakken om hendelsen: – Stor sorg

Påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er Rystet over at flere uskyldige mennesker er drept. Audun Lysbakken (Sv) er i stor sorg..

VG - 13 okt 21 kl. 23:27

Støre og Lysbakken om drapene: – Vitner om en grusom handling

Påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er Rystet over at flere uskyldige mennesker er drept. Audun Lysbakken (Sv) er i stor sorg..

Dagbladet - 08 okt 21 kl. 21:58

Ryster Putins nærmeste: «Tortur»

Et enormt videomateriale skal vise systematisk tortur i russiske fengsler. Lekkasjen har Rystet selv Vladimir Putins nærmeste. - En ring av vold og undertrykkelse, sier organisasjonen til Dagbladet..

NRK - 08 okt 21 kl. 05:07

Kraftig jordskjelv i Tokyo

Et kraftig jordskjelv Rystet torsdag Tokyo-området. Minst 32 personer ble skadd, hvorav tre alvorlig. Skjelvet førte også til stans i metro- og togtrafikken.

VG - 04 okt 21 kl. 22:02

Kraterkollaps og store eksplosjoner på La Palma

Spektakulære eksplosjoner flerret himmelen og elven av rød og glødende lava som fosser ned fra vulkanen på La Palma, er blitt betydelig bredere etter at et krater. Mandag ble området Rystet av jordskjelv..

NRK - 03 okt 21 kl. 04:35

Hviterussisk forfatterlag stengt

Høyesterett i Hviterussland har stengt forfatterforeningen UBW. Den norske Forfatterforening er Rystet.over de gjentatte angrepene på ytringsfriheten i Hviterussland, sier leder i Forfatterforening, Heidi Marie Kriznik.

VG - 26 sep 21 kl. 21:38

Helsetilsynet om Varhaug-saken: – Det gjør inntrykk på oss

Lørdag fortalte VG historien om 22 nye pasienter i Varhaug-saken. Helsetilsynet og helseminister Bent Høie er Rystet over omfanget..

NRK - 08 sep 21 kl. 04:34

Kraftig jordskjelv i Mexico

Et jordskjelv med en styrke på 7 Rystet tirsdag kveld Stillehavskysten i Mexico, ifølge Det amerikanske jordskjelvinstituttet USGS. Skjelvets episenter var 14 kilometer sørøst for kystbyen Acapulco og var så sterkt at bygninger i hovedstaden Mexico by svaiet. Rystelsene vedvarte i nærmere ett minutt i noen deler av byen.

VG - 04 sep 21 kl. 16:23

Tengs-siktede stjal truser og private videoer fra Lena: – Jeg ble Rystet

SLOTTSPARKEN (VG) Mannen som nå er siktet for drap på Birgitte Tengs og mistenkt for drap på Tina Jørgensen har tidligere blitt dømt for flere forhold. I 2003 brøt han seg inn hos Lena og stjal flere private gjenstander..

VG - 04 sep 21 kl. 16:23

Tengs-siktede stjal truser og videoer fra Lena: – Jeg ble Rystet

SLOTTSPARKEN (VG) Mannen som nå er siktet for drap på Birgitte Tengs og mistenkt for drap på Tina Jørgensen har tidligere blitt dømt for flere forhold. I 2003 brøt han seg inn hos Lena og stjal flere private gjenstander..

NRK - 02 sep 21 kl. 07:23

6 militante dødsdømt i Bangladesh

Seks medlemmer av en islamistisk militant gruppe i Bangladesh er dømt til døden for drapet på to LHBT-aktivister for fem år siden. Det skriver CNN. De to drapene var en del av en serie med angrep på ateister, akademikere og minoriteter som Rystet landet, ifølge nyhetskanalen.

VG - 29 aug 21 kl. 19:55

Koné Rystet Sandefjord med fire mål på én omgang

(Sarpsborg 08-Sandefjord 5–0) Ibrahima Koné (22) leverte en monsterprestasjon Eliteserien ikke har sett maken til siden Erling Braut Haaland filleristet Brann..

Aftenposten - 29 aug 21 kl. 19:55

Koné Rystet Sandefjord med fire mål på én omgang

(Sarpsborg 08-Sandefjord 5–0) Ibrahima Koné (22) leverte en monsterprestasjon Eliteserien ikke har sett maken til siden….

NRK - 29 aug 21 kl. 03:18

USA med nye advarsler om trussel

USA advarer igjen om en «spesifikk og troverdig trussel» ved flyplassen i Kabul og ber amerikanske borgere holde seg unna. En serie trusseladvarsler har Rystet evakueringsarbeidet og tvunget amerikanerne inn i et nærmere samarbeid om sikkerheten med Taliban for å hindre en gjentakelse av det massive terrorangrepet torsdag. «På grunn av en spesifikk og troverdig trussel må alle amerikanske borgere i nærheten av flyplassen forlate området straks», meldte den amerikanske ambassaden i landet søndag.

VG - 28 aug 21 kl. 22:28

Les dagens VG her!

Tomm Kristiansen (71) er Rystet over norsk innvandringspolitikk. Han tror også at det er nødvendig å gi innvandrere mer tid til å tilpasse seg det vestlige levesettet..

E24 - 22 aug 21 kl. 21:29

Havariet som Rystet Olje-Norge

For 30 år siden skjedde det utenkelige: Betongunderstellet til Sleipner-plattformen sank til bunn i Gandsfjorden i Stavanger under uttesting. Få timer etterpå var planen for nye Sleipner lagt..

Klartale - 16 aug 21 kl. 08:51

1.300 døde i jordskjelv

Et jordskjelv Rystet Haiti lørdag morgen. Omtrent 1.300 er bekreftet døde..

Aftenposten - 14 aug 21 kl. 22:00

Desperat søk etter overlevende: Over 300 døde etter jordskjelv på Haiti

Redningsarbeidere jobber på spreng for å finne overlevende etter det kraftige jordskjelvet som Rystet Haiti lørdag og….

Aftenposten - 13 aug 21 kl. 06:23

6 endringer som Rystet idrettsverdenen

Knapt noe inngripende stortingsvedtak skaper slikt inderlig engasjement i folkedypet som endringer av spilleregler i….

Aftenposten - 03 aug 21 kl. 21:30

Kraftig eksplosjon og meldinger om skyting i Kabul

Afghanistans hovedstad Kabul er Rystet av en kraftig eksplosjon, og det meldes også om skuddveksling ved boligen til….

VG - 03 aug 21 kl. 20:56

Kraftige eksplosjoner i Afghanistan: – Kabul er under angrep

Afghanistans hovedstad Kabul er Rystet av flere kraftige eksplosjon, og det meldes også om skuddveksling ved boligen til landets forsvarsminister..

NRK - 03 aug 21 kl. 18:17

Kraftig eksplosjon i Kabul

Afghanistans hovedstad Kabul er Rystet av en kraftig eksplosjon, men det er uklart hva som har skjedd. Det meldes også om skuddveksling, og ifølge ubekreftede meldinger i sosiale medier skal det ha eksplodert en kraftig bilbombe. Bilder viser røyk stige opp fra området.

Aftenposten - 03 aug 21 kl. 06:00

Warholm sammenlignes med Bolt etter «umulig» prestasjon: – Ganske umenneskelig

TOKYO/OSLO (VG) Karsten Warholm Rystet en hel idrettsverden da han senket verdensrekorden på 400 meter hekk med 76….

VG - 03 aug 21 kl. 05:59

Warholm sammenlignes med Bolt etter «umulig» prestasjon: – Ganske umenneskelig

Karsten Warholm Rystet en hel idrettsverden da han senket verdensrekorden på 400 meter hekk med 76 hundredeler. Idrettsverdenen tar omtrent alle superlativer i bruk..

Aftenposten - 03 aug 21 kl. 06:00

Warholm sammenlignes med Bolt etter «umulig» prestasjon

TOKYO/OSLO (VG) Karsten Warholm Rystet en hel idrettsverden da han senket verdensrekorden på 400 meter hekk med 76….

VG - 03 aug 21 kl. 05:59

Warholm sammenlignes med Bolt etter «umulig» prestasjon

TOKYO/OSLO (VG) Karsten Warholm Rystet en hel idrettsverden da han senket verdensrekorden på 400 meter hekk med 76 hundredeler. Idrettsverdenen tar i bruk det som finnes av superlativer..

VG - 03 aug 21 kl. 05:59

Slik forklarer Warholm rekordsjokket: – Gikk ut som aldri før

TOKYO/OSLO (VG) Karsten Warholm (25) Rystet en hel idrettsverden da han senket verdensrekorden på 400 meter hekk med 76 hundredeler. På slutten var et taktisk grep med på å gjøre at han ble den første i historien under 46 sekunder på øvelsen..

Aftenposten - 31 jul 21 kl. 18:55

Anklagene har Rystet USAs OL-lag. Munnbindene tolkes som en skjult beskjed.

TOKYO (Aftenposten): Én av USAs OL-fektere er under etterforskning. Håndteringen av saken skaper debatt..

NRK - 24 jul 21 kl. 10:55

Jordskjelv på Filippinene

Et kraftig jordskjelv målt til 6,6 har Rystet Filippinenes hovedstad Manila, men det er ikke meldt om omkomne. Jordskjelvet hadde sitt senter hele 100 kilometer under overflaten, og slike skjelv forårsaker ifølge Phivolcs sjelden store skader..

NRK - 22 jul 21 kl. 00:36

Kraftig jordskjelv utenfor Panama

Et jordskjelv med styrke 6,7 Rystet Panama og Costa Rica onsdag ettermiddag. Episenteret lå sør for grensen som skiller de to landene, om lag 68 kilometer ute i havet sør for Punta de Burica i Panama. et ble ikke utstedt tsunamivarsel etter skjelvet..

VG - 20 jul 21 kl. 09:00

Vi må begynne det forebyggende arbeidet tidlig

Terrorangrepene i regjeringskvartalet og på Utøya 22. juli 2011 Rystet oss dypt. Det var vanskelig å begripe at noe slikt kunne skje her i Norge.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt