Rundt

Tuesday, 06 June, 02:09

Nyheter om Rundt

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 22 maj 23 kl. 11:00

Kampene raser videre i Sudan

Kamper brøt ut i Sudan for over en måned siden. Kampen er mellom hæren og den paramilitære gruppen RSF. RSF er en tidligere militær-gruppe.

NRK - 01 jun 23 kl. 16:33

Skogbrann i Oslo på Rundt 400 m²

Nødetatene er på vei til Østmarksetra etter å ha fått melding om en skogbrann. Brannen skal være i området Rundt Ulsrudveien og Nøklevann i Oslo. – Vi ber om at folk på vei ut på tur i området ikke kjører inn for å gi plass til nødetatene, skriver politiet.

NRK - 31 maj 23 kl. 05:19

40 drept i angrep i Burkina Faso

Rundt 40 mennesker ble drept av jihadister vest i Burkina Faso, deriblant frivillige i en sivilforsvarsmilits, ifølge myndighetene i landet. Rundt 20 mennesker døde på lørdag da en væpnet gruppe ble angrepet ved Bourasso nær grensen til Malia, ifølge regionale myndigheter. En annen sikkerhetskilde og lokal innbygger opplyste til nyhetsbyrået AFP at Rundt 20 andre ble drept i et angrep i samme region søndag.

NRK - 28 maj 23 kl. 14:52

Dronepilot anmeldt etter å ha fløyet innenfor forbudssonen Rundt hangarskipet

Politiet har kontroll på en person som har fløyet en drone innenfor forbudssonen Rundt hangarskipet USS Gerald R. Ford. Dronepiloten var på Ljan i Oslo da han ble stoppet av politiet.

NRK - 10 timer siden

Økt omsetning av kongekrabbe

Norges Råfisklag melder at det i løpet av forrige uke ble det levert over 40 tonn kongekrabbe til verdi på 10,1 millioner. Det er en oppgang fra uken før. I uke 21 ble det levert 32 tonn til en verdi på 7,1 millioner.

NRK - 20 timer siden

Amerikanske jagerfly ble sendt på vingene for å jage fly som krasjet

Jagerfly ble sendt på vingene søndag kveld, da et småfly krenket luftrommet Rundt hovedstaden Washington DC. Senere krasjet flyet sørvest i Virginia. Det var fire personer om bord i flyet, opplyser en kilde med kjennskap til etterforskningen til CNN.

NRK - Igår: 02:13

Mulig kappkjøring på riksvei 7 – to biler målt til 172 km/t i 80-sone

Politiet gir klar beskjed etter at det tre unge sjåfører mistet lappen etter råkjøring på riksvei 7 i Gol Rundt midnatt. – Det er ikke bra. Jeg skal ikke konkludere, men her snakker vi nok om tre personer som vil være uten førerkortet i lang tid, forteller operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sørøst politidistrikt til NTB.

NRK - I førrgår: 00:38

Biri: Støyklager etter biltreff – Rundt 200 biler på stedet

Politiet måtte lørdag kveld rykke ut til Biri i Gjøvik kommune etter flere klager om støy fra et biltreff. Politiet kom til stedet Rundt klokken 22. Da var det cirka 200 biler på stedet, skriver Innlandet politidistrikt på Twitter.

Klartale - 24 maj 23 kl. 13:15

Derfor er de bekymret for bruken av kokain

«Serien Exit kan ikke stå ansvarlig for at flere bruker kokain her til lands. Likevel er NRK-serien, sammen med annen film, musikk, og kanskje influensere, et godt eksempel på hvordan kulturen bidrar til å gjøre rusmiddelet normalt». Dette skriver kommentator Synne Vereide Trampe for Dagsavisen onsdag.

Klartale - 02 jun 23 kl. 16:30

Flyktningdukke kommer på besøk til Norge

Lille Amal er en tre og en halv meter høy dukke. Hun representerer en syrisk flyktning. Amal skal reise Rundt i USA.

Dagbladet - 02 jun 23 kl. 03:29

Avdekker nye detaljer Rundt dødsfallet

Den overgrepsdømte finansmannen Jeffrey Epstein var siktet for menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige da han tok sitt eget liv i fengselet i New York i august 2019. Nylig offentliggjorte dokumenter avdekker rutinesvikt og kaos Rundt hendelsen..

NRK - 12 maj 23 kl. 09:33

Ukraina seier dei har gjenerobra område Rundt Bakhmut

Ukraina har tatt rykk fram Rundt to kilometer og tatt tilbake kontroll over område Rundt Bakhmut, ifylgje landet sitt forsvarsdepartement. Fredag opplyser departementet at ukrainske styrkar har hatt betydeleg framgang Rundt byen i Donetsk-regionen aust i landet. – Fienden har lidd store mannskapstap.

VG - 01 jun 23 kl. 15:07

Riksrevisjonen: Dårlig veistandard medvirker til Rundt 30 dødsulykker årlig

Dårlige veier og vinterglatt asfalt medvirker til Rundt 30 dødsulykker i Norge hvert år. – Uakseptabelt, mener Riksrevisjonen..

NRK - 01 jun 23 kl. 12:54

Nesodden: Barnet utskrevet fra sykehus

Barnet som ble skadet etter å ha falt ut av et vindu på Nesodden er nå skrevet ut fra sykehus, melder TV 2. En kvinne er siktet for drapsforsøk og varetektsfengslet etter at barnet falt ut av vinduet. – Barnet har det etter forholdene bra, sier foreldrene til kanalen.

NRK - 31 maj 23 kl. 17:11

Skogbrannen i Son er slukket

Brannvesenet i Son rykket onsdag ettermiddag ut til en skogbrann. Området lå i nærheten av minst én bolig. – Det ser det ikke ut til at den er utsatt, men vi har startet arbeidet med å slukke brannen og har ikke full oversikt, sa vaktleder i Øst 110-sentralen, Nicklas Nordqvist, Rundt klokken 17:30.

Klartale - 31 maj 23 kl. 16:15

Slik blir været til helgen

Unni Nilssen er meteorolog. Hun sier det blir store forskjeller på været til helgen. – Det blir varmt og tørt i sør og øst, sier hun til nyhetsbyrået NTB.

E24 - 31 maj 23 kl. 10:05

Euroen vaker Rundt 12 kroner

Prisen for euroen holder seg Rundt 12 kroner etter forsiktig kutt i kronesalget..

NRK - 31 maj 23 kl. 06:59

Skogbrann i Østfold – Sivilforsvaret ruster opp

Brannvesenet og Sivilforsvaret har jobbet hele natta med å forsøke å slukke en skogbrann i Eidsberg i Indre Østfold. – Vi har folk Rundt hele brannstedet, men den blusser opp hele tiden, sier Ove Gulbrandsen, innsatsleder i brannvesenet til NRK. Han sier vinden har tatt seg opp fra nordvest, som gjør at de nå særlig forsøker å få kontroll på sørsiden av brannen.

Klartale - 31 maj 23 kl. 06:00

Kampen om Bakhmut

Krigen i Ukraina krever endeløst med liv. Flere millioner mennesker er drevet på flukt og mange byer er blitt ødelagt.Russland sier de nå har tatt byen Bakhmut.

NRK - 30 maj 23 kl. 16:58

Oslo Børs snudde til minus

Hovedindeksen på Oslo Børs endte med et fall på 0,47 prosent tirsdag etter å ha startet dagen positivt. Dermed endte hovedindeksen på 1209,81 poeng på ukas første handelsdag etter at børsen holdt pinsestengt mandag. Fallet blir drevet av nedgang hos store selskaper som Equinor (-1,85 prosent), Telenor (-1,09 prosent) og Orkla (-1,23 prosent).

Klartale - 18 maj 23 kl. 06:06

Slik jobber norsk barnevern

«Barnevernet stjeler barn», «Barnevernet er Gestapo» og «Vern barna». Norge er dømt i flere saker om barnevern. Og barnevernet får kjeft på nett og på gata – i flere land.

VG - 28 maj 23 kl. 09:26

Rosenborg-koket: – Sirkuset Rundt oss får gå sin gang

En dårlig Rosenborg-vår ble ikke bedre av en svak cupkamp mot Trygg/Lade. Det er høy temperatur Rundt trener Kjetil Rekdal og klubben før mandagens møte med Brann..

NRK - 27 maj 23 kl. 14:21

Minst elleve nomader omkom i snøskred i Pakistan

En gruppe på Rundt 35 nomader er tatt av et stort snøskred nord i Pakistan, og minst elleve er funnet omkommet, opplyser myndighetene i området. Snøskredet gikk i det avsidesliggende Atore-området i Gilgit-Baltistan-regionen, nær grensa til Kina. – Minst elleve mennesker, blant dem tre kvinner, er funnet døde, sier en talsmann for turistpolitiet i området.

NRK - 26 maj 23 kl. 23:57

Spansk politi pågriper 30 mistenkte narkosmuglere

Politiet i Spania har i samarbeid med Europol nok en gang slått til mot et stort internasjonalt narkotikasmuglernettverk. 30 mistenkte smuglere ble pågrepet. I tillegg ble Rundt ett tonn kokain beslaglagt, meldte politiet fredag.

NRK - 1 time siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og Rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

Dagbladet - 6 timer siden

Etterforsker mystisk flystyrt

Amerikanske jagerfly rykket ut da et privatfly krenket luftrommet Rundt hovedstaden søndag. Kort tid seinere styrtet flyet, der fire personer skal ha vært om bord..

NRK - 7 timer siden

Stortinget gir klarsignal: To nye felter i Nordsjøen kan bygges ut

Stortinget sier ja til å bygge ut feltene Yggdrasil og Fenris i Nordsjøen. Aker BP varsler investeringer på 165 milliarder kroner. Vedtaket innebærer også at Vallhall-feltet kan videreutvikles i forbindelse med Fenris-utbyggingen.

VG - 9 timer siden

Hovland-bildene vekker oppsikt: – Umulig å ikke elske fyren

Dagen etter karrierens største triumf, går det norske golfesset Rundt og bærer golfkøllene til en kompis..

NRK - 10 timer siden

Mann tiltalt for å ha slått og truet Per Sandberg

En mann i 20-årene er tiltalt for å ha påført Per Sandberg hjernerystelse da han slo ned den tidligere Frp-politikeren på baren hans i Halden. Det var natt til 30. desember i fjor at mannen ifølge tiltalen skal ha slått Per Sandberg i ansiktet med knyttet neve og tok armen Rundt halsen hans bakfra.

NRK - 11 timer siden

Tyrkiske Nato-styrker i Kosovo

Rundt 500 tyrkiske Nato-soldater ankom mandag Kosovo for å hjelpe til med å roe opptøyene i landet. Opptøyene har sitt utspring fra at serbere i Kosovo i forrige måned boikottet valget, noe som ledet til at etniske albanere tok kontrollen over bystyrer i flere av de nordlige serbiskdominerte kommunene – til tross for valgdeltakelse på under 3,5 prosent. Nato kunngjorde forrige tirsdag at de sender ytterligere 700 fredsbevarende soldater til Kosovo for å håndtere krisen.

NRK - 16 timer siden

Teieplikt Rundt forhandlingane i Fosen-konflikten

– Vi har inngått ein avtale med teieplikt, så eg kan ikkje kommentere noko om saka. Det seier riksmeklar Mats Wilhelm Ruland til NRK på spørsmål om status i forhandlingane mellom reindriftssamane på Fosen og vindkraftkonsesjonærane..

Klartale - 17 timer siden

Verste togulykken på mange år

India har opplevd sin verste togulykke på mange år. Nesten 300 mennesker er døde. Rundt 900 er skadd.

Klartale - 20 timer siden

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene Rundt om i landet.

VG - 20 timer siden

Amerikanske jagerfly ble sendt på vingene for å jage fly som krasjet

Jagerfly ble sendt på vingene søndag kveld, da et småfly krenket luftrommet Rundt hovedstaden Washington DC. Senere krasjet flyet sørvest i Virginia..

NRK - 22 timer siden

Ulv felt i Tynset natt til mandag

Rundt klokken 01:00 natt til mandag ble en ulv skutt rett ved et fjøs på Tynset. Ulven hadde krysset et gårdstun og hoppet over et gjerde for å komme inn til sauene, skriver Tynsetingen. Søndag morgen oppdaget en sauebonde fra Teldalen i Tynset at to sau var blitt drept av ulv på gården.

NRK - 25 maj 23 kl. 18:27

277 stjålne sykler

Dansk politi stanset en lastebil med sykler stjålet i Norge til en verdi av Rundt en million kroner. Lastebilen ble stanset i Danmark onsdag formiddag, skriver dansk politi i en pressemelding. De 277 syklene har en samlet verdi på Rundt en million kroner.

NRK - Igår: 23:45

Hotell i brann i Sverige

Et hotell i Örnsköldsvik i Sverige er i brann, og brannetaten frykter at brannen kan spre seg. Brannen skal ha startet på en terrasse ved hotellet som har tilknytning til en kafe, skriver Aftonbladet. Det er ikke meldt om skadde.

VG - Igår: 22:21

Viggo Venn kjemper i «Britain’s Got Talent»-finalen: Vitset på norsk

Viggo Venn startet en vits på norsk, spilte popcorn-sangen med bicepsene og sjarmerte Simon Cowell trill Rundt søndag kveld..

NRK - Igår: 21:24

Kongeparet har ankommet Mo i Rana

I forbindelse med kongeparets Nordlands-turné neste uke, landet kongen og dronningen på Mo i Rana søndag. Det skriver Rana Blad. Lørdag ankom kongeskipet KS Norge havnen i Rana, og søndag steg kongeparet om bord i båten som skal frakte dem Rundt i fylket.

NRK - Igår: 19:39

Melding om eksplosjon i Sverige

Det har kommet inn en melding om en eksplosjon i Västerås i Sverige Rundt klokken 19.15, melder det svenske politiet. – Vi er på vei dit, sier Magnus Jansson Klarin, politiets pressetalsperson, ifølge Aftonbladet.

NRK - Igår: 17:26

Leipzig i Tyskland forbyr demonstrasjoner etter voldsomme sammenstøt

– Årsaken er det som utspilte seg lørdag, opplyser en talsperson for myndighetene i byen til nyhetsbyrået DPA. Ifølge politiet ble Rundt 30 personer pågrepet og 50 politifolk skadd under opptøyene sør i Leipzig i Tyskland lørdag. Forbudet gjelder for store ansamlinger og demonstrasjoner i Leipzig.

NRK - 25 maj 23 kl. 10:43

Australsk urfolk får millionkompensasjon

Aboriginer i Vest-Australia kompenseres for ødelagte landområder og brudd på urfolkets rettigheter som følge av blant annet gruvedrift. Myndighetene i Vest-Australia og Tjiwarl-urfolket er enige om en utbetaling på Rundt 25,5 millioner australske dollar, Rundt 183 millioner kroner, for blant annet å ha gitt tillatelse til veiutbygging og gruvedrift i landområder som tilhører Tjiwarl-gruppen. Avtalen innebærer at urfolket skal få økt bestemmelsesrett i fremtidig utvikling av blant annet gruvedrift.

NRK - 25 maj 23 kl. 07:18

Prigozjin: Anslår at 20.000 Wagner-soldater døde i Bakhmut

Lederen for leiesoldatene i Wagner-gruppen, Jevgenij Prigozjin, sier de har lidd store tap i den åtte måneder lange kampen om Bakhmut. Rundt 20.000 Wagner-soldater har mistet livet i kampen om den mellomstore byen nordøst i Donetsk, ifølge Prigozjin.

VG - Igår: 04:17

Mann i bar overkropp gikk Rundt med kniver

En mann er pågrepet og arrestert i Hamar sentrum..

NRK - I førrgår: 19:09

Gresk politi fant kokain i banankasser

Politiet i Nord-Hellas har beslaglagt 100 pakker med kokain som var gjemt i banankasser fra Latin-Amerika. Politiet opplyser lørdag at de beslagla to mistenkelige konteinere i havnen i Piraeus. Etter å ha brakt dem til Thessaloniki, fant politiet 100 pakker med kokain med en vekt på til sammen 161 kilo.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com